- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.561
O nasil bisey hic duymamistimErbil Bey bahsetti geçen gün. Ideal tedavi için araştıracak guveniyorum.
ilaçsız doğal siklusun ile tedaviO nasil bisey hic duymamistim
Umarım bu tedavi yüzünü güldürür! Peki Erbil bey böyle bir tedavi uyguluyor mu?ilaçsız doğal siklusun ile tedavi
Evet her kişinin yapısına ayrı tedavi uyguluyor. Ben başka merkezde de tüp bebek tedavisi görmüştüm hep benzer tedavilerdiUmarım bu tedavi yüzünü güldürür! Peki Erbil bey böyle bir tedavi uyguluyor mu?
Canim rahat ol olacagi varsa olur gerisi bos bebisini hayal et yapmN gereken sey buKızlar 1 aralıkta rahim hazırlığına başlayacağız sonrasında transfer Düşündükçe heyecanlanıyorum transferde rahim kasılırsa emb tutulmayabilir diye okudum sizin nasıl geçti önerileriniz var mı??
Canim rahat ol olacagi varsa olur gerisi bos bebisini hayal et yapmN gereken sey bu
Merhaba,@Longway2015 rica ederim kader ortağiyız hepimiz. evet canım erbil beyde tedavi gördüm. Çikolata ameliyatımı hocası tüp genişleme ameliyatınıda kendisi yapti. Geçen yıl 23 nisanda tanıştık ocak 16 da güzel haberi aldik. Bazı dr kimine iyi kimine kötü geliyor aynı ilaçlar gibi sigara alkol varda daha özen gösterin canm. Düzelmeyecek birşey değil bence dna hasarı inş güzel haberler verirsin
Oradan tanıdım bir hasta genç bir çift sebepsiz İnfert.ilk denemesi aşılama ile şuanda 9 haftalık hamileMerhabalar Dr Erbil’de sebepsiz infertilire ile hızlı sonuç alan var mı acaba
Doktora güvenmek çok önemli kesinlikle katılıyorum öbür türlü hep bir ikilem ve kuşkuErbil hocaya guvenin gerisi takdir-i ilahi
Benim bir kizim 3 yasinda
Dondurulmis embriyo transferiyle 37 haftalik bir kizimiz daha yolda 10 gun sonra dogum insallah
Ve ilk hamileligim yuksek riskli gruotaydi rahim.agzimda dikisle 34.haftada dogum yaptim
Bu kizimda bugunleri gorduk bu Erbil hocamin sayesindedir butun onlemleri alarak ilerledik iki hamileligimde de
Tabiki o bir vesile ama doktora guven de cok cok onemli
Dilerim hepiniz hayirli zamanda mucizlerinizi kucaklarsiniz.Hersey gonlunuzce olsun insallah
2 tedaviyide erbil beydemi oldunuz?sizin sorun ne acaba?Erbil bey'de güncel tedavi gören arkadaşlar.. son durumlar nasıl bilgi paylaşımında bulunalım.. benim maalesef 2.denemem negatif sonuçlandı... Erbil bey'e güvenim tam ancak Acıbadem lab'ı konusunda bilemiyorum.. sizler ne dersiniz fikriniz nedir??
Hepimiz Erbil Beyi seviyoruz ama şu lab ı değiştirmesi gerek kabullenmiyor. Ben de bıraktım artık gitmiyorum.Günaydın, evet.. görünen sorun yok, ilki tuttu ancak 7. Hafta düşük, ikincisi tutmadı...
İnanın ciddi bir duyum veya şahit olduğum bir olumsuzluk yaşamadım ancak Acıbadem Fulya hastane olarak hizmet olarak o bekleneni benim gözümde vermiyor.. lab'ının da çok profesyonel olmadığı kanısına varıyorum veya en azından öyle hissediyorumHepimiz Erbil Beyi seviyoruz ama şu lab ı değiştirmesi gerek kabullenmiyor. Ben de bıraktım artık gitmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?