Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kızlar 1 aralıkta rahim hazırlığına başlayacağız sonrasında transfer Düşündükçe heyecanlanıyorum transferde rahim kasılırsa emb tutulmayabilir diye okudum sizin nasıl geçti önerileriniz var mı??

Canim rahat ol olacagi varsa olur gerisi bos bebisini hayal et yapmN gereken sey bu

Canim rahat ol olacagi varsa olur gerisi bos bebisini hayal et yapmN gereken sey bu

Bencede canim.Sen elinden geleni yap takdir ilahinin.Ben ilk denememde o kadar dikkat etmistim ki herseye negatif oldu.Diger denemelerimde cok cok rahat davrandim.Hatta ogretmenim cocuklarla 4 kat kitap bile tasidigim oldu.Ve sonuc pozitifti.Insallah rabbim isteyen herkese anneligi tatdirsin.Amin

Merhaba,

Bende çikolata kisti hastasıyım,Erbil beyde başladık.Sürec ile ilgili bilgi verebilir misiniz?Tüp ameliyatının maliyeti neydi acaba?

Haftaya salı günü transferim var inş.güzel geçer hayırlısıyla da güzel sonuç alırım yeni yıla dolu dolu girelim

Erbil hocaya guvenin gerisi takdir-i ilahi
Benim bir kizim 3 yasinda
Dondurulmis embriyo transferiyle 37 haftalik bir kizimiz daha yolda 10 gun sonra dogum insallah
Ve ilk hamileligim yuksek riskli gruotaydi rahim.agzimda dikisle 34.haftada dogum yaptim
Bu kizimda bugunleri gorduk bu Erbil hocamin sayesindedir butun onlemleri alarak ilerledik iki hamileligimde de
Tabiki o bir vesile ama doktora guven de cok cok onemli
Dilerim hepiniz hayirli zamanda mucizlerinizi kucaklarsiniz.Hersey gonlunuzce olsun insallah

Doktora güvenmek çok önemli kesinlikle katılıyorum öbür türlü hep bir ikilem ve kuşku

Erbil bey'de güncel tedavi gören arkadaşlar.. son durumlar nasıl bilgi paylaşımında bulunalım.. benim maalesef 2.denemem negatif sonuçlandı... Erbil bey'e güvenim tam ancak Acıbadem lab'ı konusunda bilemiyorum.. sizler ne dersiniz fikriniz nedir??

2 tedaviyide erbil beydemi oldunuz?sizin sorun ne acaba?

Yok mu artık burayı takip eden.. tedavi gören ??
Hepimiz Erbil Beyi seviyoruz ama şu lab ı değiştirmesi gerek kabullenmiyor. Ben de bıraktım artık gitmiyorum.
İnanın ciddi bir duyum veya şahit olduğum bir olumsuzluk yaşamadım ancak Acıbadem Fulya hastane olarak hizmet olarak o bekleneni benim gözümde vermiyor.. lab'ının da çok profesyonel olmadığı kanısına varıyorum veya en azından öyle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…