- 23 Mart 2017
- 2.468
- 3.753
- 53
- Konu Sahibi merhametli
-
- #7.581
Kesinlikle. Şişli memorial ya da istanbul tüp bebekle anlaşabilir oralar da yakın klinigineYok mu artık burayı takip eden.. tedavi gören ??
İnanın ciddi bir duyum veya şahit olduğum bir olumsuzluk yaşamadım ancak Acıbadem Fulya hastane olarak hizmet olarak o bekleneni benim gözümde vermiyor.. lab'ının da çok profesyonel olmadığı kanısına varıyorum veya en azından öyle hissediyorum
Keşke ancak dediğiniz gibi kendisi lab'ından emin!! ancak bu bizim için daha büyük önem taşıyor zaten maddi manevi zorluklar yıkımlar bu kadar detayı bile gece gündüz düşündürüyor..Kesinlikle. Şişli memorial ya da istanbul tüp bebekle anlaşabilir oralar da yakın klinigine
Siz araştırdınız mı? Bahçeci lab'ı konusunda bilginiz var mı?Keşke ancak dediğiniz gibi kendisi lab'ından emin!! ancak bu bizim için daha büyük önem taşıyor zaten maddi manevi zorluklar yıkımlar bu kadar detayı bile gece gündüz düşündürüyor..
Hiç bahceciyi karıştırma orası hakkında 1 şey daha duymak istemiyorum. Belki super bir yerdir töhmet altında bırakmayayım ama benim tercihim degilSiz araştırdınız mı? Bahçeci lab'ı konusunda bilginiz var mı?
Canim labin iyi olup olmadigini bilemeyizki sonucta o embriyolari bizler gozumuzle gormuyoruz ya da iceri girip ne islemler yapiliyor bilemiyoruz.ben ilk tedavimi bahcecide oldum labi cok iyi deniyordu ama lab bolumunden bir kisi bile beni bilgilendirmediYok mu artık burayı takip eden.. tedavi gören ??
İnanın ciddi bir duyum veya şahit olduğum bir olumsuzluk yaşamadım ancak Acıbadem Fulya hastane olarak hizmet olarak o bekleneni benim gözümde vermiyor.. lab'ının da çok profesyonel olmadığı kanısına varıyorum veya en azından öyle hissediyorum
Bak şimdi insanın içine kurt düşürdün.. bildiğin birşey varsa lütfen paylaş.. özelden de olur.. sadece hislerin mi?Hiç bahceciyi karıştırma orası hakkında 1 şey daha duymak istemiyorum. Belki super bir yerdir töhmet altında bırakmayayım ama benim tercihim degil
Evet .. bilgilendirmemiş olmaları büyük hata!! Bu da kabul edilemez..Canim labin iyi olup olmadigini bilemeyizki sonucta o embriyolari bizler gozumuzle gormuyoruz ya da iceri girip ne islemler yapiliyor bilemiyoruz.ben ilk tedavimi bahcecide oldum labi cok iyi deniyordu ama lab bolumunden bir kisi bile beni bilgilendirmedi
Sen Mutlu sona Erbil bey'de mi ulaştın ?Evet .. bilgilendirmemiş olmaları büyük hata!! Bu da kabul edilemez..
Canim banami sordun?Sen Mutlu sona Erbil bey'de mi ulaştın ?
Bende bahceciden yana cok yaraliyim herkez yalakalik yapiyor ancaBak şimdi insanın içine kurt düşürdün.. bildiğin birşey varsa lütfen paylaş.. özelden de olur.. sadece hislerin mi?
Erbil bey'de 2. Deneme maalesef olumsuz .. sen hala tedavi mi görüyorsun yoksa neticelendi mi?Kizlar sizin kacinci denemeniz?nerelerde tedavi gordunuz?bide erbil bey biseyden emin olmasa yapmaz acibadem gercekten kotu olsa orayi kullanmazdi
Hadi ya neden olmuyor peki probleminiz nedir allah yardimciniz olsun gercekten cok cok zor.ben gecen sene 2. Denememi erbil beyde yaptim bebegim dogdu 3 aylik bile oldu.bu sayfaya bakiyorum halaErbil bey'de 2. Deneme maalesef olumsuz .. sen hala tedavi mi görüyorsun yoksa neticelendi mi?
Çok sağol.. Görünen bir sebebi yok.. Allah bağışlasın evladını güle güle büyüt inşallahHadi ya neden olmuyor peki probleminiz nedir allah yardimciniz olsun gercekten cok cok zor.ben gecen sene 2. Denememi erbil beyde yaptim bebegim dogdu 3 aylik bile oldu.bu sayfaya bakiyorum hala
Tesekkur ederim darisi isteyen herkeze olsun.ama bir aciklama yapmistir en azindan bide yasiniz kac?Çok sağol.. Görünen bir sebebi yok.. Allah bağışlasın evladını güle güle büyüt inşallah
Açıklama yok.. ileri yaş Erbil bey için önrmli değil diye biliyorum.. başarılı neticelenen benden yaşlı arkadaşlar var.. zaten Erbil bey'in hekimliği tartışılmaz başarılı bir hekim ..Tesekkur ederim darisi isteyen herkeze olsun.ama bir aciklama yapmistir en azindan bide yasiniz kac?
Valla ne diyim arkasim umarim ilerki zamanlarda bebisine kavusursunAçıklama yok.. ileri yaş Erbil bey için önrmli değil diye biliyorum.. başarılı neticelenen benden yaşlı arkadaşlar var.. zaten Erbil bey'in hekimliği tartışılmaz başarılı bir hekim ..
Teşekkür ederim güzel dileklerin için..Valla ne diyim arkasim umarim ilerki zamanlarda bebisine kavusursun
Ben tedavi gordum temmuzdaki ilk transferimle hamile kaldim cok sukur sorunsuz devam ediyor.Erbil beye minnettarim.Yok mu artık burayı takip eden.. tedavi gören ??
Allah tamamına erdirsin.. hatırlıyorum sizinle aynı dönem tedavi görmüştük.. ne güzel sizde herşey yolunda gitmişBen tedavi gordum temmuzdaki ilk transferimle hamile kaldim cok sukur sorunsuz devam ediyor.Erbil beye minnettarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?