Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kesinlikle. Şişli memorial ya da istanbul tüp bebekle anlaşabilir oralar da yakın klinigine

Canim labin iyi olup olmadigini bilemeyizki sonucta o embriyolari bizler gozumuzle gormuyoruz ya da iceri girip ne islemler yapiliyor bilemiyoruz.ben ilk tedavimi bahcecide oldum labi cok iyi deniyordu ama lab bolumunden bir kisi bile beni bilgilendirmedi

Evet .. bilgilendirmemiş olmaları büyük hata!! Bu da kabul edilemez..

Kizlar sizin kacinci denemeniz?nerelerde tedavi gordunuz?bide erbil bey biseyden emin olmasa yapmaz acibadem gercekten kotu olsa orayi kullanmazdi

Tesekkur ederim darisi isteyen herkeze olsun.ama bir aciklama yapmistir en azindan bide yasiniz kac?
Açıklama yok.. ileri yaş Erbil bey için önrmli değil diye biliyorum.. başarılı neticelenen benden yaşlı arkadaşlar var.. zaten Erbil bey'in hekimliği tartışılmaz başarılı bir hekim ..

Ben tedavi gordum temmuzdaki ilk transferimle hamile kaldim cok sukur sorunsuz devam ediyor.Erbil beye minnettarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…