Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Kızlar artık çok sık Erbil Beyle ilgili mesaj alıyorum. Adama toz kondurmuyoruz yumurta geliştirip topluyor amenna ama labda neler dönüyorsa kimsenin düzgün yumurtası embriyosu yok. Benim 2 tedavimde 1 embriyom yok. Kimse memnun değil ben gittiğim sürece orda pozitif hastasını gormedim burada da göremiyoruz. Benim 2 tedavi icin, ilaçlar iğneler, testler ve yol masrafım 25bin lirayı geçti ve toplanan onlarca yumurtadan sonra elimde kalan yorgun bir beden kötü bir psikoloji. Yani yapmayın iyi araştırın binlerce doktor var ve çok güzel şeyler başaranlar var. Benim de ne olduğum kim olduğum belli başıma gelenler belli kimseyi karalamıyorum ama para verip de karşılığını alamıyorsanız ısrarın anlamı yok. Hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz 3 kuruş kazanmak bu devirde ne zor tedavilerde oluk oluk para akıyor yüzü gülen yok. Lütfen ince ekleyin sık dokuyun tavsiyem de kendini düzeltene kadar o kliniğe gitmeyin paranıza emeğinize zamanımıza yazık.

Canim kac embriyon oldu 2 tedavide?bisey soyliyimmi ben bahcecide tedavi gormustum ordada negatif oldu.kalan embriyolarim hakkinda kimse bilgi vermedi aradigim halde o kadar..erbil beyde pozitifi gordum bebegim dogdu.ben yum toplandiktan sonra embriyolarimin fotorafina kadar almistim.transfer olduktan sonra hamile kalinca geri kalan embriyolari sormamistim sonradan sordum kalmadi dediler.yani hr yer ayni.cok para gitti bizdede bu isler sans isi gercekten olmaz dedigin oluyor olur dedigin olmuyor.ben ilk tedavide cok dikkat ettim herseye olmadi.2.tedavide psikolojim yerlerdeydi o kadar kotuydumki ne yemene icmene dikkat ettim ne harwketlerime transfer gununden sonra yatmadim bile cunku cok kotuydu durumum.sizi cok iyi anliyorum hayirlisi olsun insallah

Hiç embriyom olmadi.

Sayfaları gezerken denk geldim okudum ve fikirlerimi yazmak istedim öncelikle çok geçmiş olsun yaşın çok genç pes etme derim ben bahcecide tedavi oldum sonucum pozitif oldu çokta memnunum erbil beyin adini duydum iyi olunca ondan kötü olunca şans olayına katılmıyorum sadece. Erbil bey iyi doktor olabilir ama ıs lab bitiyor o yüzden lab iyi olan merkez araçtır derim ben

Benim 5 yumurtamin hicbiri dollenmedi. Su an calistigi lab kesinlikle soru isareti

Benim 5 yumurtamin hicbiri dollenmedi. Su an calistigi lab kesinlikle soru isareti
Merhaba ben de erbil beyin hastasyim ama bizde erkek sorunu da var.esim tese oldu 3tup sperm alındı .2kere denedik.ilkinde 3 ikincisinde 11 yumurta toplandi ve hic dollenme olmadi. Ilkinde sorun yok sizde dedi. Simdi spermde sorun var diyorlar ama sorun tam olarak nedir tam aciklamiyorlar. Gorusmeye gidicez napicaz diye.ben tansel beyden de erbil beyden cok memnundum ama labratuar soru isareti suanda. Labaratuar raporunu istedim halen gelen bisey yok
Cok üzgünüm.....

Şu yorumu bir acikliga kavusturmak istiyorum. Benim ilk tedavimde yumurtalarim bos cikmisti. Antral folikul sayim 0dı ve gittigim doktorlar proflar bana donasyon onerdi. Esimle dedik ki biz donasyon da yapariz. Ama oyle bir doktora gidelim ki bu iste en iyi insan olsun cabalasin yine olmazsa yolumuz kıbrısa düşer. Aradik arastirdik ve Erbil Beyi bulduk ve hep guvendik hala da guveniyoruz. Erbil Bey benden yumurta toplamayi basardi ki bu bizim icin cok buyuk birseydi o gun hayatimin en guzel gunuydu. Ama yumurtalarim zayif ve dollenebilecek guce sahip degil. Ne beslenmeyle ne vitaminlerle de duzelmedi. Yine de Erbil Bey bize farkli yontemler arastirip secenekler sundu. Allah razi olsun. Ama bizim bu surecte bir tedaviyi daha kaldiracak psikolojimiz olmafi evlilik selametimiz dahi tehlikeye girdi. insan suclayacak yer ariyor elbet ve Erbil Beyin yapabilecek herseyi yaptigini gordukten sonra, kendi tiroidimde, labaratuarda, tedavi surecindeki stres seviyende buluyorsun. Acikcasi suan ise donmek calismak tedavi psikolojisinden uzaklasmak ıstiyorum. Sizin de kafaniz karişiksa ve durumunuz zorsa ulkeyi ara Erbil Beyin bir ustunu bulamazsiniz cünkü biz bulamadik. Tedavi olduğunuz surece biryerleri okumayin tedaviye odaklanip kendinize cok iyi bakin.

Benimde dr.um Erbil bey gecen yil sonuc pozitif.hayir konu ben degilim.4 kez deneme yapmis ve bunlardan sonuncusunu bahceci fulyada yapmis arkadaşima Erbil beyi önerdim.sen böyle yazınca icimde kuskular olustu hata mi ettim önermekle diye.simdi icim rahatladi dogrusu ins.senin ve arkadaşimın bebeginiz olur.

insallah isteyen herkesin

Ben negatif sonuç alan hastaların o moral bozukluyla bukadar acımasızca eleştiri yapmalarına karşıyım ve orada güven eksikliği olduğunu düşünüyorum Transferden önce yorumlar okudum bende yazdım fakat bir süredir giremedim sayfaya Çok şükür güzel sonuç aldık ilk denemeden Erbil beye olan minnetarlığımı sayfalar yazsam yine eksik kalır ben tedaviye başlamadan önce bir çok doktor ile görüştüm hastalardan çalışanlardan yorumlar dinledim ve kimseye bu kadar güvenmedim tedavi boyunca Erbil bey ne planladıysa onu harfiyen uyguladım ve bir kere bile sorgulamadım.Bu laboratuvar konusunu de kötü niyetli biri ortaya atmış ve insanlar onun üzerinden yürümüş arkadaşlar bukadar basite indirgemeyin bu işi o hastanedeki denetim Türkiye’nin bir çok merkez ve hastanede yoktur bunu de çok emin bir şekilde söylüyorum bu bilgiyi kurumun yöneticisinden alarak.Siz kalbinizi karartmayın Rabbim bu yolda mücadele eden herkese güzel sevinçli haberler almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…