- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
- Konu Sahibi merhametli
- #7.681
Benimki öyle oldu, göbekten bir iğne yapmıştı geçici menopoza girmiştim.3 ay mi sürüyor ne kadar uzunmuş ben regl ile gidince 15 gün sonra yapılır diye dusunmustum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki öyle oldu, göbekten bir iğne yapmıştı geçici menopoza girmiştim.3 ay mi sürüyor ne kadar uzunmuş ben regl ile gidince 15 gün sonra yapılır diye dusunmustum
Merhaba,Merhaba herkese
Bende Erbil hocada tedaviye başladım beşinci tedavim olacak inş iyi olur
Amin canım..ben 4.tedavime başladım Erbil beyde şuan vitamin kullanıyorum,adet olunca kontrole gideceğim ona göre karar verilecek ne zaman başlanacağı. Bana da ERA yapılacak ayrıca embriyo genetiğe gidecek.İnş hepimiz için benim dün era yapıldı sonuç bekleyeceğim siz hangi süreçtesiniz
İnş güzel olur sizinde bol şans ikimiz içindeAmin canım..ben 4.tedavime başladım Erbil beyde şuan vitamin kullanıyorum,adet olunca kontrole gideceğim ona göre karar verilecek ne zaman başlanacağı. Bana da ERA yapılacak ayrıca embriyo genetiğe gidecek.
amin bu yolda yürüyen herkes emeğinin karşılığını alır inş.İnş güzel olur sizinde bol şans ikimiz içinde![]()
İnş hepimiz için benim dün era yapıldı sonuç bekleyeceğim siz hangi süreçtesiniz
Yaptırdınız mı bilmiyorum ama mesajınızı görünce cevap vereyim dedim. Ben de era yaptırdım. Anestezisiz yapılıyor. 5 dk sürmüyor zaten.Merhaba
Bende erbil beyde era yaptıracağım, anestezi ile mi yapılıyor?
Yaptırdınız mı bilmiyorum ama mesajınızı görünce cevap vereyim dedim. Ben de era yaptırdım. Anestezisiz yapılıyor. 5 dk sürmüyor zaten.
Aslında bir anlık bir sızı sadece. Anestezi almayı gerektirecek bir şey hiç değil. Muayene pozisyonunda yatıyorsun. Gerekli aletlerle rahimden minicik bir parça alıyor. Benim sonucum geldi normal yapılan transferle benim çıkan sonucum arasında neredeyse bir gün var. Yani bir gün sonra rahim kabule hazırmış. Yaptırmadan önceki sonucum negatifti. Henüz sonuca göre bir transfer yapmadık. İnş. Embriyoların oluşmasını bekliyoruz bugünlerde☺Acısız bisey mi, peki siz tavsiye edermisiniz , yaptırdınız ve isinize yaradi mi ?
Aslında bir anlık bir sızı sadece. Anestezi almayı gerektirecek bir şey hiç değil. Muayene pozisyonunda yatıyorsun. Gerekli aletlerle rahimden minicik bir parça alıyor. Benim sonucum geldi normal yapılan transferle benim çıkan sonucum arasında neredeyse bir gün var. Yani bir gün sonra rahim kabule hazırmış. Yaptırmadan önceki sonucum negatifti. Henüz sonuca göre bir transfer yapmadık. İnş. Embriyoların oluşmasını bekliyoruz bugünlerde☺
Kızlar transfer öncesinde özellikle dikkat ettiğiniz bir durum var mı.? Avokado aldım onu yiyorum ama yenecek gibi bir şey degil resmen midem bulandı. Ceviz yiyorum günde 3 4 tane.
Bende bi yerde okudum anestezili diye. Çok bişileri araştırıp okuyunca kafası bulanıyor insanın.Hade hayirli olsun, bir forumda okudum kiz ölüyorum açısından sandim falan diyor korktum acikcaci
Merhaba ne durumdasınızMerhaba herkese
Bende Erbil hocada tedaviye başladım beşinci tedavim olacak inş iyi olur
Merhaba erbil bey hakkında bilgi alabilirmiyim