Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

İnş hepimiz için benim dün era yapıldı sonuç bekleyeceğim siz hangi süreçtesiniz
Amin canım..ben 4.tedavime başladım Erbil beyde şuan vitamin kullanıyorum,adet olunca kontrole gideceğim ona göre karar verilecek ne zaman başlanacağı. Bana da ERA yapılacak ayrıca embriyo genetiğe gidecek.

Acısız bisey mi, peki siz tavsiye edermisiniz , yaptırdınız ve isinize yaradi mi ?
Aslında bir anlık bir sızı sadece. Anestezi almayı gerektirecek bir şey hiç değil. Muayene pozisyonunda yatıyorsun. Gerekli aletlerle rahimden minicik bir parça alıyor. Benim sonucum geldi normal yapılan transferle benim çıkan sonucum arasında neredeyse bir gün var. Yani bir gün sonra rahim kabule hazırmış. Yaptırmadan önceki sonucum negatifti. Henüz sonuca göre bir transfer yapmadık. İnş. Embriyoların oluşmasını bekliyoruz bugünlerde☺

Aslında bir anlık bir sızı sadece. Anestezi almayı gerektirecek bir şey hiç değil. Muayene pozisyonunda yatıyorsun. Gerekli aletlerle rahimden minicik bir parça alıyor. Benim sonucum geldi normal yapılan transferle benim çıkan sonucum arasında neredeyse bir gün var. Yani bir gün sonra rahim kabule hazırmış. Yaptırmadan önceki sonucum negatifti. Henüz sonuca göre bir transfer yapmadık. İnş. Embriyoların oluşmasını bekliyoruz bugünlerde☺

Hade hayirli olsun, bir forumda okudum kiz ölüyorum açısından sandim falan diyor korktum acikcaci

Kızlar transfer öncesinde özellikle dikkat ettiğiniz bir durum var mı.? Avokado aldım onu yiyorum ama yenecek gibi bir şey degil resmen midem bulandı. Ceviz yiyorum günde 3 4 tane.

Kızlar transfer öncesinde özellikle dikkat ettiğiniz bir durum var mı.? Avokado aldım onu yiyorum ama yenecek gibi bir şey degil resmen midem bulandı. Ceviz yiyorum günde 3 4 tane.

Sevmediginiz bir şeyi zorla yemeğin bence Ben bu yenilenlerin bukadar kisa surede bir etki gösterdiğine inanmiyorum. Insani daha cok strese sokuyor, ama genede Protein ağırlıklı beslenip dengeli beslenmek, stresden uzak durmak, mümkünse nefes calismasi yapmak -metin hara veya başkalarının çalışmalarını izleyebilirsiniz. Pozitif ve sakin olmanin yeterli olduğunu dusunuyorum.. bol şanslar.. pozitif sonucu görmenizi dilerim :)

Merhabalar bende 4.tedavime Erbil beyde başladım. Çok içime sindi. İnanılmaz güven veriyor. Hiçbir detayı atlamıyor. Benimle seviniyor mutlu oluyor. Yarın inşallah ilk opu olacak. Sürecimiz biraz uzun ama sonu güzel olacak inanıyorum. 🎈

Ben 2 defa Erbil bey'de tedavi oldum ilk tedavimde negatif sonuç aldık,ikincisin de transfere gidemedim genetikten kötü sonuç geldi. Erbil bey insan ve doktor olarak iyi biri tekrar imkanım olsa yine ona giderim herhalde. Hikayemi bildiği için.

Back
X