Doktor Eşi/Sevgilisi olanlar..Yardım Lütfen:)

ladyb0

berenimo
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
348
3
118
Ankara
Merhaba kızlar
Ben şunu merak ediyorum eşi veya sevgilisi doktor olanların ilişkisi nasıl yürüyor?
Ben çok zorlanıyorum açıkçası. Onun tecrübesinden mi yaşından mı karakterinden mi bilmem ama otorite konumunda hep o oluyor
Bense böyle şeylere çok gelemiyorum. Çok mücadele ediyorum altta kalmamak için..
Yardım edin banaa..:/ Nasıl davranmalıyım ilişkimde?

aranızdaki yaş farkı çok fazla mı ? senin mesleğin ne ? bence bunun doktorlukla ilgisi yok kişilikle ilgili bişi

aranızdaki yaş farkı çok fazla mı ? senin mesleğin ne ? bence bunun doktorlukla ilgisi yok kişilikle ilgili bişi

Bununla ilgili konu açmıştım. 16 yaş var:/ Ben pazarlamacıyım..
Yani işte anlamak istediğim de o
Bunların hepsi onun kariyerinden ve mesleğinden ötürü mü oluyor
Benim gibi şeyler yaşayanlar var mı diye merak ettim

Kişiye göre değişir bence,cok yogunlukta zaman ayırabılenler de var mutlaka.
Ama doktorların müthiş bir egoları oluyor belkı bu senı rahatsız etmiştir.

Bununla ilgili konu açmıştım. 16 yaş var:/ Ben pazarlamacıyım..
Yani işte anlamak istediğim de o
Bunların hepsi onun kariyerinden ve mesleğinden ötürü mü oluyor
Benim gibi şeyler yaşayanlar var mı diye merak ettim

yaşı mesleği kişiliği hepsi birden birleşince kendinde senin üzerinde baskı kurma hakkı görüo gibi geldi bana.. eger seni çok rahatsız edecek boyutlardaysa bu durum kendisine söylemelisin rahatsızlığını buna ragmen de değişmiosa ya bu şekilde kabul edersin ya da yollarınızı ayırırsın

valla biz sevgilimle iyi anlaşıoz
yani kavga konularımızın tek bi temeli var bunun da bunlarla ilgisi yok

16 yaş mı dedin. hiç uygun değil bence. aranızda kuşak farkı var

Merhaba kızlar
Ben şunu merak ediyorum eşi veya sevgilisi doktor olanların ilişkisi nasıl yürüyor?
Ben çok zorlanıyorum açıkçası. Onun tecrübesinden mi yaşından mı karakterinden mi bilmem ama otorite konumunda hep o oluyor
Bense böyle şeylere çok gelemiyorum. Çok mücadele ediyorum altta kalmamak için..
Yardım edin banaa..:/ Nasıl davranmalıyım ilişkimde?

Bence kişilik tatlım. Benim eski erkek arkadaşım da böyleydi. İnsanlara bi yukardan bakardı. Özellikle kadınlara. Ben de çok savaştım bu huyuyla ama düzelmedi.

Seni aşağı görmesine izin verme..
Sonunda ne oluyor biliyor musun "sen insan olarak çok iyi fakat yetersiz" biri oluyorsun. Bu şekilde ayrılmak çok kötü. Buna izin verme:ssz:

Yok hayır aşağı görmek değil benim bahsettiğim..
İkimizde baskın karakterliyiz ilişkide. Alttan alan taraf hiç yok..
Sorun bu yani canım.. Öyle değersiz görmek hissettirmek fln gibi şeyler değil:)

Back
X