Aynen sikayet etsek bile bakmıyolar insaallah aynı yaptıklarını görürler baskada bisey demiyorum onun gibilere : (Ameliyat olmustum agridan duramiyordum narkozdan sonta hemsireyi cagirmistim agri kesici vururmusunuz diye o da ee agrin varsa napiyim ne ediyim demeye basladi direk ameliyatli halimle ayaga kaldirdiydi beni sonra tansiyonumu olcmeye gelmisti tansiyon aletini firlatmisti koluma degmisti o aciyla aldim bende ona firlattiydim acimasiz cok ya sikayet ettim bashekimlikte hemen acik kapatmaya baslamisti kimi kime sikayet edecegimizi de sasirdik ya
Evet aynen göz cok önemli annemde kac gündür ağrıyo diyo bi soruyum sıra yoksa bakar dedim adamın tavrı beni sinir krizine soktu : (Benim babamin gozunede ust taraftan golge inmisti.ogunde hastaneye baska bisi icin gideceklerdi ve ne hikmetse goz dr larinin randevulari hep dolu. Anneme rica et anne goz bu sakaya gelmz. Dunya penceresi.sonuna kadar bekleriz yeterki bakin deyin dedim.sagolsun bakmis drumuz. Ve retina yirtilmasi cikti.ayni gun ist merkeze havale etti. Acil ameliyat...olmazaa kalici korluk...bazen edilen ricalar hayat kurtarabilir..ama hickimsenin kimseyi sifatindan cesaret alarak azarlamaya hakki yok. Dr olmus ama adam olamamis
Kapının önünde sıra yoktu bostu tamamen girdim normal bi sekilde söyledim ısrarcı olmadan o direk kovdukapı onunde on hasta beklerken kapıyı çalıp içe girip böyle soru soran insanlara sinir oluyorum ben. danışmadan vs sıra almadan giriş yapmadan adam nasıl muayene etsin. ha o tavrı haklı mı değil ama sizinki de yanlış.
Kovulduktan sonra bende kapıyı carptım çıktım eger haklı olduğunu düşünseydi kendini yırtardı heralde doktor olucak adam : ( keske bekleseydim bende orda bile yazıyo acil hastalar öncelikli diyeCanim varya ben bu hastanelerden cok cekiyorum ama var ya onlara onlar gibi davrancaksin tup bebek tedavisi olmadigina dair rapor gerekiyordu oldugumuz yerde tayin icin doktor o kadar terstiki beni de kovar gibi ben veremem dedi bagirdi cagirdi kizdi ben zaten merkezde degildim sabahin 7sinde hastaneye gitmistik hem beyfendi 2 ye digru gelsin hem de bana bagirsin cagirsin adaletmi bu valla laflarini hic duymazdan geldim o raporu alana kadar israr ettim almadan cikmadim onlar gibi olcaksin.
Ama orda sıra yoktu bostu tamamen adam dinledi kovdu beni agır geliyo insana : (Hareket hoş değil ama benzer ricalarla hergün kaç kişi geliyor, adamın bunaldığı bir ana da gelmiş olabilir. Şahsi algılamayın.
Ben en son gittiğimde, hem ondan önce sıram vardı, hem ışıklı levhada adım yazdığı halde ben muayne olurken, kadının biri içeri daldı.
Neymiş ona verilen süre 10 dk geçmiş... doktora şikayetleniyor. Yine sinirlenmişti doktor.
Onlar da gün boyu yoğun çalışıp, çok tuhaf insanlara mağruz kalıyorlar maalesef
Keske bende ses kaydı alsaydım o an sinirden gelmedi aklıma : (Bana doktor degil ama 1 ogretmen agiza alinmayacak hakaretleri etti.devaminda konusmaya gittim ayni devam etti ses kaydi aldim bimere yazdim.aninda ilgilenip sorusturma actilar.
Sıra yoksa niye size randevuyu aynı güne vermediler ki? Sıkmayın canınızı, dediğim gibi şahsi algılamıyın. Ya adamın karakteri, ya da kötü bir zamanlama.Ama orda sıra yoktu bostu tamamen adam dinledi kovdu beni agır geliyo insana : (
Ne olursa olsun bir bayana hakaret edilmez skmayin caninizi birde anneniz kac yasindaydi yaslilarin onceligi var ya ondan sordum.Kovulduktan sonra bende kapıyı carptım çıktım eger haklı olduğunu düşünseydi kendini yırtardı heralde doktor olucak adam : ( keske bekleseydim bende orda bile yazıyo acil hastalar öncelikli diye
Ne olursa olsun bir bayana hakaret edilmez skmayin caninizi birde anneniz kac yasindaydi yaslilarin onceligi var ya ondan sordum.Kovulduktan sonra bende kapıyı carptım çıktım eger haklı olduğunu düşünseydi kendini yırtardı heralde doktor olucak adam : ( keske bekleseydim bende orda bile yazıyo acil hastalar öncelikli diye
Şöyle dusunun ondan önce baska bi hastaneye gittik göz bölümü bomboş hic hasta yok öğlen saati bi hasta sordu alabilirmisiniz diye randevumuz yoktu ikimizinde ve doktor tamam dedi onu aldı randevusuz ben sordum annenin yası büyük olmaz kayıt falan dedi çok sacma bi bahaneyle almadı randevumuz yoktu ama istedikleri kisiyi alıyolar ve o poliklinik devlete baglı bombos bir hasta bile 182 arıyoruz hep dolu randevular sikayet edicemSıra yoksa niye size randevuyu aynı güne vermediler ki? Sıkmayın canınızı, dediğim gibi şahsi algılamıyın. Ya adamın karakteri, ya da kötü bir zamanlama.
Kapının önünde sıra yoktu bostu tamamen girdim normal bi sekilde söyledim ısrarcı olmadan o direk kovdu
Annem 57 yasında : (Ne olursa olsun bir bayana hakaret edilmez skmayin caninizi birde anneniz kac yasindaydi yaslilarin onceligi var ya ondan sordum.
Sistem o sekilde muayene etmiyo sekreterde doktora sormadan kayıt etmiyogünde o şekilde 0 kişi rica ediyodur emin ol. ayrıca dediğim gibi sisteem hasta girişi yapılmadan kafasına göre muayene edemez ki. yine de davranışı hoş değil tabi, sadece çanak tutmamak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?