Doktor terbiyesizlik, saygısızlık etmiş. Kendisine saygısı olmayan insanlar başkalarına da saygı gösteremez. Güzellikle de derdini anlarabilirdi.Arkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
cokkk... oyle bir durumda baş hekime veya yardm. inin. şikayet edin. annenizin yaşı kaç bilmiyorum ama sanırım 65-70 den sonra randevu bile almadan bazı hast. öncelik verip muayene ediyorlar hastaları. ama her hast. bunu yapmıyor nedense. sonra da saglık bakanlıgna dok. adı sanını yazıp şikayet edin. birşey cıkmıyor ama savunma yazıoyr ihtar alıyor filan..ugraşıyorArkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
yaz tatili yakınlaştı da ondan...asabileştiler tahammulsuzler artık.Öncelike sıra almak için danışma vs ye bi uğramalıydınız ,bu aralar doktorlarda bi asabiyet mevcut,son zamanlarda çok açılır oldu böyle konular.
Benim kanamam vardı bebek düşüyordum 2 saat bekledim girdim rica ettim çık çık dedi beklerken ölmem inş dedim ölürsen öl dediArkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
Direk bashekimlige sikayet etseydin orasi hastane ilgili davranacaklari yerde iyce hasta ediyorlar adami ya..
Öğle arasında veya muayene saatinin bitişine denk gelmişsinizdir özel hastane olsa bakardı ama devlet hastaneleri bir bakabilir misiniz mantığı ile işlemiyor bunu hepimiz biliyoruz kimseye ricacı olmayın dinlenme arasına da denk gelmiş olabilirsiniz.Randevu almak icin aradım 15 gün sonraya randevu verdiler gittik hazır bostu oda girdim eger sıra yoksa bakabilirmisiniz dedim o eger insan gibi bakamam deseydi tamam der çıkardım ama kovdu oda çok zoruma gitti : (
Bunu başhekime de söyleyin aynen şimdi şikayet ediyorum hasta haklarına gibi mantıklı birşey dediniz miBenim kanamam vardı bebek düşüyordum 2 saat bekledim girdim rica ettim çık çık dedi beklerken ölmem inş dedim ölürsen öl dedi
Oooo nerelere şikayet ettim bişey çıkmadı Bimer e çimer e hatta çıktım 184 ü aradım içeri aldılar sizi şikayet ediyorum dedim ben bakmam git acile dedi 3 saat ayakta bekletip madem acile gidecektim deseydi en baştanBunu başhekime de söyleyin aynen şimdi şikayet ediyorum hasta haklarına gibi mantıklı birşey dediniz mi
Başhekime değil her hastanede hasta hakları masası var oraya şikayet edeceksiniz
Gerçekten devlet doktorları asabi burnundan kıl aldırmıyorlar tabi hepsi değil bende regl olamıyorum diye gittim bana dediki bişeyin yok ilişkiye girdin mi bakire misinin evli misin dedi yok dedim o zaman boşver siyasetemi kafanı takıyon dedi ne alaka konunun siyasetle bian önce çıkayımda saçmalamasın dedim sinirimi bozdu. Adet olamıyorum neymiş evlenince dert et bak keyfine dediArkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
Evet o çok güzel Arnavutköy devlet hastanesinde var otomatik zille açıyorlardıKeşke doktor kapıyı arkadan kilitleseymiş
Evet pislik yapmış ama yanına kar kalmaz merak etme. Her şikayetten sonra savunma yazıyorlar gerekçesini vermek zorundalar en azından bununyazmak zorunda bıraktınOooo nerelere şikayet ettim bişey çıkmadı Bimer e çimer e hatta çıktım 184 ü aradım içeri aldılar sizi şikayet ediyorum dedim ben bakmam git acile dedi 3 saat ayakta bekletip madem acile gidecektim deseydi en baştan
Basima bişey gelmedi ama gelse herhalde hemen kavga ederdim şikayet et canımArkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
Devlet hastaneleri öyle canım ama randevu yada sıra Alman gerekiyor başkalarında hakkına giremezsin değil mı ama onlarda sabahtan akşama kadar bir ton kişiye bakıyor ne çeşit insanlarla karşılaşıyorlar tabikide yaptığı hiç normal bişey değil ama takma boşver bir dahakine başka doktora randevu alarak gidersinizArkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?