Tuhaf hakketen. Gerçekten randevu sistemi ile ilgili bir nevi sahtekarlık varsa, mutlaka şikayet edilmeli, mümkünse başka tanıdıklarınızı ikna edin, ne kadar çok farklı ses, o kadar hızlı dönüş olacaktır.Şöyle dusunun ondan önce baska bi hastaneye gittik göz bölümü bomboş hic hasta yok öğlen saati bi hasta sordu alabilirmisiniz diye randevumuz yoktu ikimizinde ve doktor tamam dedi onu aldı randevusuz ben sordum annenin yası büyük olmaz kayıt falan dedi çok sacma bi bahaneyle almadı randevumuz yoktu ama istedikleri kisiyi alıyolar ve o poliklinik devlete baglı bombos bir hasta bile 182 arıyoruz hep dolu randevular sikayet edicem
Çıkıyorum ama dönüşüm muhteşem olacak küstahh:)) deseydin.Arkadaşlar bugün annemi doktora götürdüm devlet hastanesinde ögle arasına az kalmıstı ortopediye gitmistik bide annemin gözü 1 haftadır aşırı agırıyordu randevuda 15 gün sonraya verdiler hazır hastaneye gitmisken göz doktoruna bi rica ediyim dedim belki bakar diye odaya girdim adam( diyorum cunku beyi haketmiyo ) beni asagılayıp odadan kovdu resmen : (çık çık çık odadan diye bi asagılaması vardı nasıl zoruma gitti ya resmen boğazıma bisey takıldı gitmiyo : ( (aşagılanmayı hazmedemiyorum sizede oldumu böyke bişey : (
İste garip olan doktordu doktora annemin gözünde şiddetli agrısı vardı keyfine sormadım doktora yaniKusura bakmayın da çok garip geldi sadece bir soruya laf etmesi, başka bişey olmadığına emin misiniz?
Ayrıca oranın boş olması Başka hasta bakmasını gerektirmiyor. Sadece poliklinik yapmıyor bu insanlar, ameliyatı var servisi var acili var icabı var, var da var.
İnat ettim hatta gidip görüntü bile alıcam arasan randevu dolu hastane bomboş acil hasta var bakmıyolar kendi yakınları olsa böyle yaparlarmıydı acaba : (Tuhaf hakketen. Gerçekten randevu sistemi ile ilgili bir nevi sahtekarlık varsa, mutlaka şikayet edilmeli, mümkünse başka tanıdıklarınızı ikna edin, ne kadar çok farklı ses, o kadar hızlı dönüş olacaktır.
Evet küstah kendini beğenmis bi tavır sanki okuyup babamızın hayrına doktor oldular bu hakaret etme cesareti nerden geliyo onlara anlamadımDevleti bırak özelde bile yapıyorlar ..özellikle yaşlı insanlara ..
Genelde dr kerin böyle bir tavrı var terbiyesiz bir üslup var ..
Şikayet etsende birsey olmaz özelde olsa şikayet et derdim
Çok kötüyse randevu alamıyorsanız acile gitseniz iyi olur belki tehlikelidir?İste garip olan doktordu doktora annemin gözünde şiddetli agrısı vardı keyfine sormadım doktora yani
Çok geçmis olsun çeken bilir iste onların umrunda bile degil aynen acile gidicem randevu yok normal doktor bakmıyo insaallah aynisini gorurlerÇok kötüyse randevu alamıyorsanız acile gitseniz iyi olur belki tehlikelidir?
Benim çok karnım ağrıyordu, randevu almak için kaç hastaneyi aradım en az bir kaç gün sonraya veriyorlardı randevu. Dayanamadım o akşam acile gittim önemsemedi doktor kızdı bir iğne ile geçer yea, bunun içinde acile gelmeyin dedi. İğneyi oldum yok geçmiyor. Hastanede depar atıyorum acıdan. Ayrılmadım ordan, ağrım geçerse giderim demiştim. Tekrar gittim ben çok kötüyüm hiç kesilmedi ağrım dedim. Ne olur bir iğne daha yapın diye yalvardım. Hemen tahlil aldılar kanda yüksek oranda enfeksiyon çıktı. İdrar da iltihap çıktı yine yoğun oranda ve tüm değerlerim alt üst olmuş. Hemen tedaviye başladılar orada. Biraz rahatladım normal randevulu doktora gittim ilaç tedavisi gördüm, tekrarladı 2 defa daha gördüm tedavi. Ağrı sürekli ve geçmiyorsa gitmek zorunda kalabiliyor insan.
İste randevu olmadan sıra alamıyorum sekreter doktora sorun öyle kayıt açarım diyo doktora soruyorum oda kovuyoSira almaniz gerekirdi kullar geregi ama adam bakmayacaksa da sira alin oyle gelin diyebilirdi.
Sikayet edin.doktor degil kimse kimseyi asagilayamaz
Sessizce cikmasaydin odadan okumus ama adam olamamis.İste randevu olmadan sıra alamıyorum sekreter doktora sorun öyle kayıt açarım diyo doktora soruyorum oda kovuyo
Düsüncen için tesekkür ederim canımTerbiyesiz kıyamam canım benim. Gidip şikayet et. Bi kere babam da yaşamıştı başhekime şikayet etti
Düzgünce söyle hakaret etmeye hakkın yok dedim kapıyı çarpıp çıktım ağlamamak icin zor tuttum kendimi : (Sessizce cikmasaydin odadan okumus ama adam olamamis.
Mevkisi ne olursa olsun kimse kimseyi asagilayyamaz.
Gercekten üzgündüm güldüm yazdığınıza ama dönüşüm muhteşem olucak bi gün bi yerlere gelicem insaallah ve Allah ın adaleti belki karsılaşırız onunlaÇıkıyorum ama dönüşüm muhteşem olacak küstahh:)) deseydin.
Ses kaydi olmasada olur hemen arastirirlar.Keske bende ses kaydı alsaydım o an sinirden gelmedi aklıma : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?