• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor (kadın) asker (erkek ) ilişkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

birkullanicii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar merhaba çok irite edici bir konu olmakla birlikte yıllardır düşündüğüm ama bir türlü işin içinden çıkmadığım bir durumdayım ben doktorum tıp son sınıf yani 4 yıllık bir ilişkim var asker uzman çavuş gayet güzel bir ilişkimiz var her anında yanımda iyi kötü tek bir gün bir yanlışını falan görmedim ailesiyle de tanıştım onlar da gayet tatlı sevecen insanlar artık ilişkimiz evliliğe doğru kayıyor ben de ailemle tanıştırdım ama ailem istemiyor doktor olmadığı için kırıcı oluyor bu durum çok üzüyor beni çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz ve ona sonuna kadar güveniyorum ama bir yandan da bir söz var ya anneler hisseder bilir diye ya doğruysa diye içime de bir Kürt düşmüyor değil. Ne yapmalıyım sizce doğru mu yapıyorum acaba ısrarcı olmakta.

Ne mezunu? 4 sene kısa bir zaman değil. Demek ki senin de aklını kurcalayan durumlar var. Eğer hiçbir yanlışını görmedim diyorsan eğitim seviyesi ve görev yeri sorun olabilir belki. Uzmanların maaşı da doktorlar kadar olmasa da fena değil diye biliyorum.

Kızlar merhaba çok irite edici bir konu olmakla birlikte yıllardır düşündüğüm ama bir türlü işin içinden çıkmadığım bir durumdayım ben doktorum tıp son sınıf yani 4 yıllık bir ilişkim var asker uzman çavuş gayet güzel bir ilişkimiz var her anında yanımda iyi kötü tek bir gün bir yanlışını falan görmedim ailesiyle de tanıştım onlar da gayet tatlı sevecen insanlar artık ilişkimiz evliliğe doğru kayıyor ben de ailemle tanıştırdım ama ailem istemiyor doktor olmadığı için kırıcı oluyor bu durum çok üzüyor beni çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz ve ona sonuna kadar güveniyorum ama bir yandan da bir söz var ya anneler hisseder bilir diye ya doğruysa diye içime de bir Kürt düşmüyor değil. Ne yapmalıyım sizce doğru mu yapıyorum acaba ısrarcı olmakta.
Ailen haklı Olmaz bu iş. Mesele sadece maddi fark değil. Kültürel farkı da geçtim. Burada uzman eşi olanların konusu çok fazla. Okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız

Bu konud ailesinin lafına zamanla hak verip sürekli hata mı yaptım diye sorgulayan bir arkadaşım var. Kocası da dünyanın en iyi insanı/kocası/babası. Gün gelip de ailenize hak verebilme ihtimaliniz varsa dünyayı kendinize dar etmeyin.

içinize sinseydi ailenizi karşınıza alma cesaretiniz olurdu. aileler evlatlarını yenemez görüşüne inanıyorum ben.

aşık olmak ya da her iki tarafın da iyi olması evlilik için yetmiyorsa mantık devrededir. kendimden de bildiğim.

daha fazla boşuna uzatmayın bence.

Daha önce açmıştın bu konuyu sanki olmaz demiştik.

En baştan bu ilişkiye neden başladın ki şimdi çık işin içinden çıkabilirsen

Evlilik oyuncak değil, bir de bir doktor askerle konuşacak ne bulabiliyor, eğitim vizyon vs çok farklı olması lazım.

Şahsi fikrim ben olmaz diye düşünüyorum.Askerlik ve polislik kutsal meslekler saygım sonsuz ama nedense bu mesleği yapanlarda bir sorun oluyor.Asla genelleme yapılamaz ama sayıları az değil..Eğitim gelir düzeyi çalışma koşulları bakımından da ne bileyim olmaz sanki.Ben önem veriyorum bu tarz şeylere.Kariyer vs.Tabi yine şahsi fikrim bu.Herkesin kendine göre doğruları vardır.

İşte bu yüzden hemen şak diye aşık olmamak lazım 😄 her zaman önce mantık sonra aşk hep bunu savundum bakınız zorlu yollar ailenize katılıyorum olmaz keşke aşık olmasaymışsınız belki de aşk bu yüzden böyle ki şarkılar yazılmış

Daha önce açmıştın bu konuyu sanki olmaz demiştik.

En baştan bu ilişkiye neden başladın ki şimdi çık işin içinden çıkabilirsen

Evlilik oyuncak değil, bir de bir doktor askerle konuşacak ne bulabiliyor, eğitim vizyon vs çok farklı olması lazım.
Aynı şeyleri geçirdim içimden 👍

Hemşire olsanız tamam da bir doktorun uzman çavuş yareni olması kulağa çok saçma geliyor. Ailenize hak veriyorum. Şimdi aşktan gözünüz kördür, evlenirseniz anlarsınız. Dünyaya bakışınız, çevreniz, aileleriniz, geliriniz, her şeyiniz farklı. Şimdi bile nasıl aşık olduğunuzu anlamadım ben.

Dört senedir bu ilişkiyi sürdürebildiğinize göre vizyonunuz, kültürünüz benzer.

Normal şartlarda bir uzman çavuş ile bir doktorun bir araya gelemiyor, aynı noktada buluşamıyor olması lazım. Çünkü doktor olacak insan 14-15 yaşından itibaren bir emek sarfetmeye başlıyor. Kazanması da okuması da çalışması da zor bir bölüm. Zeka ve çalışkanlık gerekiyor. Eğitimi, araştırması, yeniliği bitmiyor. Uzman çavuş ise bütün gençliğini haytalıkla geçirmiş sonrasında ulan geldik bu yaşa iş yok meslek yok, bir şeyler elde edebilecek zeka ve azim yok, bir baltaya sap olalım bari diyenlerin yaptığı meslek. Hayatın olağan akışında bu iki insanın çizgilerinin kesişmemesi gerek. Ama sizinki kesişmiş, dört senedir de sürdürmüşsünüz. Demek ki denksiniz. Hayata bakış açınız ortak. Sosyal ortamlara kocanızı sokunca ondan utanmayacaksanız, sizin daha fazla kazanıyor olmanız sorun yaratmayacaksa, onun sosyal ortamına uyum sağlayabilecekseniz olur bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X