- Konu Sahibi birkullanicii
Konunuzun altında görüp tesadüfen okuduğum bir başka doktor kadın - asker erkek ilişkisi konusunu paylaşmak istedim. Son sayfada konu sahibi çok güzel bir açıklama yapmış.
Merhabalar ben nasıl başlayacağımı bile bilmiyorum, amacım biraz içimi dökmek biraz yanlışlarımı görmek biraz paylaşmak.. gecenin bir vaktinde kaybettiğim kişi aklıma geldikçe kalbim ağzımda attı uyuyamadim döndüm durdum dünden beri yetmemiş gibi tekrar ağladım ağladım.
İçinde bulunduğum durum benim için çok yeni bir ama bir süredir aklımdaydı, daha doğrusu bir şeyler olmuyordu. En başından başlayayım.
Neredeyse 1.5 senedir birlikteyiz ve son 3 ayı nişanlıydık. Her şey çok güzel başlamış gibiydi, en başından itibaren nedense? niyetinin ciddi olduğunu söyledi, ailemle tanışmak istediğini...
İçinde bulunduğum durum benim için çok yeni bir ama bir süredir aklımdaydı, daha doğrusu bir şeyler olmuyordu. En başından başlayayım.
Neredeyse 1.5 senedir birlikteyiz ve son 3 ayı nişanlıydık. Her şey çok güzel başlamış gibiydi, en başından itibaren nedense? niyetinin ciddi olduğunu söyledi, ailemle tanışmak istediğini...
- buskes
- ayrılık nişan atmak sevgili ask sorunlar
- Yorumlar: 66
- Forum: Bir derdim var