• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor konusunda lutfen yardım

Merhaba her yaştan hasta var Tolga hoca da kesinlikle tavsiye ederim muhteşem bi hoca Tolga hoca görüşmenizi tavsiye ederim
Yorumunz için tesekur ederim herkes tolga hocayı çok beğeniyor cidden ama aygul demirol u tercih ettim fiyat açısından biraz daha uygun olsun diye kendisinden de memnunum :))

Aygul hoca ck bilinçli çok güzel ilerliyor her zamn tavsiye ederim aslında önemli olan fiyat deglde doktor benim ilk doktorum yanlış tedavi uyguladığı içi çok sıkıntı çektik çok iyi araştırın

Aygul hoca ck bilinçli çok güzel ilerliyor her zamn tavsiye ederim aslında önemli olan fiyat deglde doktor benim ilk doktorum yanlış tedavi uyguladığı içi çok sıkıntı çektik çok iyi araştırın
Kalabalık vs oluyor mu ilgi alaka nasıl acaba

Kesinlikle ben iki kisiyi cok araştırdım biri tolga ecemis biride aaygul hanım ikisinden birini seç cidden ikiside çok iyi doktor tolga bey dede ablam tedavi oldu oda cok memundu şuan da onun da bebisi var

Arkadaşlar doktor konusunda çok arayayım kafayı yemek üzereyim herkes birsey diyor
Dr onur karabacak ile görüşüyorum ama değiştirmek istiyorum
Dr Tolgo ecemis
Dr Mehmet erdem
Dr hakan yaralı
Dr Yusuf Aytaç tohma
Bi fkir verin lütfen
Ben Aytaç beye gidiyorum 🙋🏻‍♀️

Merhaba ben ankardayım Şükran çakmak da tedaviye devam ediyorum. Çok sempatik ve bilgili her konuda her zaman kafama takılanı saat farketmeksizin yazıyorum dönüş yapıyor hemen saolsun. İşinde de öncü doktorlardan
Merhaba ben şükran hocaya gideceğim siz gittiniz mi nasıl oldu sonuç nedir memnun musunuz

Back
X