Doktor kürtaj dedi akıl verin nolur

sema.cik

___kızına aşık___
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
181
0
96
39
Bursa
merhaba arkadaşlar sabahtan beri kendimde değilim bi kızım var 16 aylık ve yeni gebe kaldığımı öğrendim. geçen ay 2 gün doğum kontrol hapımı unuttum ve adet oldum hemen. sonra devam etmedim. muhtemelen bırkakınca gebe kaldım ama bu sabah kontrole gittim ve dr. ultrasonda bebeğe bakalım küçükse kürtaj yapıcaz dedi. daha önce böyle bi sıkıntı yaşıyan varmı. yarın başka bi doktora daha gidicem. hapı bırakınca gebe kaldım kürtaj şartmı sanki senağlama

geçmiş olsun bebekte sorunmu var yoksa evdeki beebeğin küçük doğurmakmı istemiyorsun

ay sakın aldırma ya RABBİM nasip etmiş ne güzel işte

2 birden büyür

büyüdüklerinde birbirlerine arkadaş olurlar ne güzel işte

dogum konturol hapı bişymi yapıyomuş ilk kez duydum ama

bide sen demişsin hapı bıraktım adet oldum sonra hamile kalmış olmuyomusun

yoksa benmi yanlış anladım

git ya ne alakası var kimmiş o doktor saçmalamasın
% 100 eminmiymişki bebek aldırmak kolaymıymışki hemen kürtaj diyormuş boşver sen başka doktora git

bence bi doktorla daha gorus sonra cok pısman olan duydum kurtaj yaptırıp seneler sonrada hep acısını tasıyanlar var...

yuhhhh o doktor bıraksın hemen mesleği cani doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalan milyonlarca kişi var bizzat benim tandıklarımda var çocukalrı sapasağlam maaşallah kürtaj gerektirecek bir durum yok ortada sakın böyle bişey yapmayın Allah aşkına günah bizler hamile kalmak için çabalarken böyle kürtaj lafı duyunca ürperiyorum resmenbenneyaptımki

inanın arkadaşlar kahroldum bebeğimi nasıl öldürürüm. ultrason için bi kağıt yazdı ve kürtaj önerildi yazdı. banada dediki bebek büyük değilse kürtaj yapılacak dedi. başka bi hormon testi falan olmadı yani.

hatta gebelikten önce d kontrol hapı öneriyorlar
hormanları düzene sokuyormuş
bizzat ben tüp bebekten önce doktorum desolet verdi onu kullandım 1 ay
sakın sen doktorunu değiştir ne kadar basit öle hemen kürtaj yapalım demek

alkisalkisalkis kutluyoruz seni
ya inanamıyorum o doktor hormon tahlili istemeden nasıl der kürtaj diye nasıl verecek bunu sorgusunu vebalini
hem sakat olsa bile din,mizde aldırma yok
yanlız anneye ölüm tehlikesi verirse bebek aldırılır ve bu 1 hekimle değil doktor heyetiyle alınır birkaç doktorla
bu doktor nasıl bir ulturasyonla anlar ya

arkadaşım lütfen başka bir doktorla görüş bu konuyu kıyma yavruna Rabbim ona can vermiş almak bize düşmez:1no2:

bende ilk kez duyuyorum doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalınca aldır diyen doktor benim bi arkadaşım kullanırken kaldı doğurdu sapasağlam çocuğu var bence başka dr git ve bi sorun yoksa aldırma zaten istiyosun anladığım kadarıyla ..

ben ilk defa böle bişey duyuyorum ben doğum kontrol hapı kullandım hormanlarım için hamile kalabilirmiyim demiştim bıraktıktan snra kalabilirsin demiişti .bıraktıktan sonra hiç bi problem yoktur. hamileyken doktor bana adet olmam için bir ilaç vermişti gebelik gözükmedi diye.iki doktorada sormuştum hiç bir problem olmaz demişti.yüreğinizi ferah tutun allahın izniyle sapasağlamdır.

bencede başka dra git böyle saçmalık duymadım bir problem olacağını sanmıyorum sakat doğma ihtimalini anca gerekli testleri yaptırdıktan sonra öğrenebilirsiniz kesinlikle başka bir dr derim

canım bende doğum kontrol hapıyla hamile kaldım yani kalmışım hapı değiştirmek zorunda kaldığımda gün sekmesi olmuş ve ben bir ayda devam ettim hastalanmayınca bıraktım hapı 33. haftamdayım ve bebeğimin tüm testleri normal çıktı çok sağlıklıyız çpk şükür bence başka bir doktora görün ondan sonra karar ver hem ne demek özürlü olacak biz 2li 3lü testleri boşamı yaptırıyoruz öyle fal bakar gibi olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…