Öyle veya böyle ben istememgördüler mi gördüler ama sadece dr olsa benim için daha iyi zaten rahat olmuyoruz 12500 kişinin görmesine gerek yok
ahh ahh bir çıkamadı gitti şu robot doktorlarrrGercekden sesli güldüm. Adam başka nasil görecekti anüsü? Süpermen değilki lazer gözünle baksin...mecbur ayırmış popo yanaklarini
Ya demeyin öyleOlabilir .Doktordan sapik olmuyormu .Asistanlarin kadin dogumdaki hallerini bir anlatsinlar da dinleyin .
Hocalarımız hasta izin vermeden öğrencinin bile izlemesine müsade etmiyorlar. İlk öğretilen şeylerden biri de hasta mahriyeti.
Secdeye varır gibi değild tamamen uzandıysanız kalçanızı ellemesi normal. Eldiven takmaması da onun açısındanMakat rahatsızlığı sebebi ile doktora gittim...doktora şikayeti mi anlattım.muayene etmesi gerektiğini soyleyerek hazirlanmami söyledi.hazirligimi yaptım.sedyeye yan bir şekilde uzandım.daha önce de muayeneye gittiğim icin prosedürü biliyordum.doktor yüz üstü yatmam gerektiğini söyledi.vardir bir nedeni dedim.eldiven giymeden muayene etti.diger eliyle de kalcami tuttu.rahatsiz oldum.hemen kalktim.napiyorsunuz daha muayene bitmedi diyerek çıkıştı.ben de kendisinin müsade etmesini,gitmek istediğimi söyledim.biseyler söyleniyor ama sinirden,kulaklarım viziltidan başka biŞey duymuyor.kendimi çok kötü hissettim.daha önce de bu tarz bir muayene olmuştum ama hiç bu kadar güvensiz hissetmemistim...eldiven kullanmamasi en güçlü sebebim hakkımı aramak istiyorum ama elimin zayıf olduğunun farkindayim..sizce bu bir taciz değil mi?
asistan gibi o sekreter özellerde hep vardı devlet hastanelerini bilemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?