Doktor Sıkıntım - Başlayamayan Tedavim

Yok kız ne kusuru bulmuşum kaderdaşımı
Ne yüzü ya Keşke yüz olsaydı.
Baldır tarafım var ya uff
Babam bazen şakayla eğer ileride görücü gelirse sana şort giydircem eve girmeden kaçarlar diyo Durumun vehametini düşün
Geçen yine kadın doğuma kontrole gittim.
Adam ultrasonu kapattı ve bana pericim,hormon testi yapmıştık değil mi dedi evet dedim
Ya sende çok kıllanma var dedi (sadece göbeğimden bu kanıya vardı ) Kıpkırmızı oldum
Doğum kontrol hapı geçici bir süreliğine azaltıyormuş bıraktığın gibi tekrar yoğunlaşıcak dedi yanında bi hap daha vardı ikisini kullanıcaktım o kadar çok ilaç takviyesi yapmak istemedim açıkçası
Çok kötü bi durum ama Bazı arkadaşlarıma bakıyorum sütun gibiler Ben insan değil miyimmmmmmm

[video=youtube;fLdPPSCaGIA]http://www.youtube.com/watch?v=fLdPPSCaGIA&feature=kp[/video]

Yaaaa aynı ben Bu arada şu sıkıntımda videoya çok güldüm Allah da seni güldürsün

Benim annem de çok dalga geçiyor, tabii kendisi teyzelerim hep kadife tenli ben olmuşum orman adamı Ben de geçen giderken belki ultrasonda bakar diye göbeğime her zamankinden fazla özen gösterip aldım bakmadı bile doktor sallamıyo beni uyuz Neden baba tarafıma çekmişim yaa Ciddi ciddi benim kadın doğuma gitmem lazım Allah yardım etsin bize ahdım var şu dertten kurtulunca ihtiyaç sahibi sevindiricem

Ay ben hiç uğraşmadım Alıştım ben onlarda öyle sevsinler beni daimi hastalarıyım
Şimdi iyi hoş düşünsene evlenirsek
Adam 2 ay sonra seni tanımak güzeldi kendine iyi bak yazılı bi notla evden kaçacak

Zaten bu haldeyken evlenemem mümkün değil 2 yıldır havuz, deniz yüzü göremiyorum alsam da benek benek duruyor herkes diyecek oha oranda bile mi var da alıyorsun

Zaten bu haldeyken evlenemem mümkün değil 2 yıldır havuz, deniz yüzü göremiyorum alsam da benek benek duruyor herkes diyecek oha oranda bile mi var da alıyorsun

Bak o yönden şanslıyım daha dün yakın arkadaşıma da aynısını söyledim
Ben tesettürlüyüm denize girince de haşema giyiyorum yüz hariç diğer bölgeler no problem Tabi evdekiler görüyor evlenince kociş görücek (kociş )
VelhasılKelam biz seçilmiş kişileriz gazozcum (iki dakikada kurdum he samimiyeti )

Biz samimiyet kurmayalım da kim kursun pericim Oh haşema ne rahat Bu yaz denize gidilecek ailecek kaçarım yok napsam bilmiyorum :18: Senin saçların da dökülüyor mu peki. Diyorum ki ben, başımda çıkacakları yerde başka yerde çıkıyorlar

Aldıktan sonra pudra falan sürsen olmaz mı ki :26::26:
Aaa saç dökülmeside ondan mı ki Yemin ederim elimi saçıma bi atıyorum elim doluyor geçen banyodan çıktım annem sırtımı görünce bayılıyodu tüm saçlarım dökülüp yapışmış Çok dökülüyor aşırı derecede.
Düşün geçen saçımı düzelteyim derken bir tutam elimde kaldı tutam Kel kalacağım diye çok korkuyorum.
Ve aynısını annemde bana söylüyor Orda çıkacağına başka yer alıyor diye

Aynen benim de öbek öbek dökülüyor O kadar sık saçlarım vardı ki şimdi bir tutam kaldılar Pudra sürsem olmuyo ya çok kızarıyor benim alınca tavuk yolmuş gibi

Aynen benim de öbek öbek dökülüyor O kadar sık saçlarım vardı ki şimdi bir tutam kaldılar Pudra sürsem olmuyo ya çok kızarıyor benim alınca tavuk yolmuş gibi

Aynen benim saçlar uzun gürdü ben nazara bağlıyodum hep :26: Şu an ipsiz çöpsüz iki tel saçım var
Alsak dert almasak dert.
Ölelim ya

Anlattiklarin polikistik over yani pko ya benziyor. Endokrinolojiden once bi kadin dogum uzmanina gitmelisin

tüylenme sorunu hormonaldir hormonlarlada endokrin ilgilenir neden burdan teşhis koyup kadın doğuma yönlendiriyorsunuz arkadaşı anlayamadım.
Benimde yüzümde ve vücudumda tüylenme sorunum var cildiyeyle başlayıp başka bölümlerede gittim.sorun hormonal kaynaklı olduğu için hepsi endokrine yönledirdi.
devlet hastanesinden bir prof buldum özel muayenehanesine gittim muayene oldum ,tahlillerim devlet hastanesinde yapıldı. sıra beklemeden rahat bi şekilde hallettim.böbrek üstü bezlerinden kaynaklı hormonal bir sorunmuş ilaç verdi bir yıl kullanacağım aynı anda da iğneli epilasyon yaptıracağım.doktorun ilgilenmesini istiyorsan muayenehanesine git tahlilleri zaten devlet hastanesine yönlendiriyor onlar.

Son düzenleme:

tatlim tuylenme problemim benimde vardi endokrin uzmani bisicik bulamadi ve kadin doguma gittim pko.ya bagli tuylenme dedi yani bitek tuylenme hormonal sorundan olmuyor bu yuzden kadin dogumada gozukmesini tavsiye ettik...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba cevap için teşekkür ederim, doktorun İstanbul'daysa sakıncası yoksa ismini ve muayene ücretini öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…