Doktor sorumsuzluğu

Ben doktor değilim bankacıyım ama inanın çok benzer yaşadıklarımız, ben bireyselci olduğum için insanlarla içiçeyim habire ama o kadar anlayışsız ve saygısızlar ki. Sadece onlar önemli, sadece onların işi var, asla 1 dk beklemeye tahammül yok, kendisi geldiğinde benim o an işlemim olan kişi kim ki onu bırakıp hemen onunla ilgilenmeliyim, 1 çalışta telefonunu açmalıyım...

Sayın konu sahibi doktor ya da artık hizmet aldığınız her kimse sizin gönlünüzü hoş etmek zorunda değil sadece işini yapmak zorunda. Size saygısızlık etmedikten ya da hakaret vs olmadıktan sonra bırakın artık şu ilgi mevzusunu. Zaten özele gidiyormuşsunuz orda bol bol ilgi görürsünüz. Minikanneyimmm

Bankacılara özellikle ben empati kurarak yaklasıyorum. Hiç unutmuyorum bende önce gelen bir müşteri kadın çalışanı o kadar azarladı ki hatta kredi kartından para kesilmesini bile ona bağladı. Gözleri doldu çalısanın sonra bana sıra geldiğinde hanımefendi bekleyebilirim dedim biraz önceki durumunuza şahit oldum dedim. Kadın ağlamaklı bir şekilde işlemimi yaptı. Şimdi insanız robot değiliz ki . Bende öğretmenim nelerle karsılasıyorum

Ben alışkınım artık derim kalınlaştı derler ya çünkü o kadar çok şey yaşadım ki. Hizmet sektörü hep böyle maalesef. Daha doğrusu işin içinde insan varsa hep böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…