ayy kıyafet bakmaktan iş yapamıyroum yaaa
Eki Görüntüle 351845 Eki Görüntüle 351846
Eki Görüntüle 351847 Eki Görüntüle 351848
teşekker ederim marycim
evet bende bayıldım yaaa elbise çok şık kızıma ne güzel yakışacak rabbim o günleri göstersin inşallah
narcım yormaz olur mu artık kucakta kendini iyi belli ediyor valla ısırrım canım butlardan sizin yerinizedeçok zeviyor zaten hırpalanmayı
ranacım kıyafetlerin hepsi birbirinden güzel ama ben en çok kırmızıda takılı kaldım çok güzel çok severim ben öyle çıtır çıtır şeyleri kız çocuğunada nasıl güzel yakışır adanınki elma kurduydu ama bizimkide o yolda ilerliyor şimdilik fınfık yiyemeyeceğine göre elma kurtluğuyla idare edecez senin kısında lakabı cuk oturdu mercimek prensesi o bizim prensesimiz
adacım demek abimize yetiştik seninkide muz arsızıymış bende yerken veriyorum eymene zaten maşallah yanlarında tattırmadan bişe yenilmiyor artık ama elmaya kesin olarak başladık hergün 10gibi yiyoruz meyvemizi dün birde kivi tattrıdım ekşi felan demeden emiyor
elinden geldiğince hırpalayarak sev canım hem öyle alışşsın hemde böyle çok hoşlarına gidiyor öyle bıyıklıya felanda ağlaması normal sanırımya bizimkide uzun zaman görmediğine yada ilk gördüğüne ağlıyor adam seçiyor bide normalde çok yüksek sesle konuşanlara ağlıyor
nalancım seninde yumoş çatlamış canım işnşl 8 martta güzel haberi alırız hep beraber
hadi hayırlısı bakalım canım 8 mart kadınlar gununde yaptır bakalım testını eğer pozitif çıkarsa seninde kızçen olur o güne özel
amin canım şifa olsun kocişime. Evet yaa rananınkini bulduk mercimek prensesi bu tam olarak. Demek elperen de muza saldırıyo resmen merak vardır acaip çocuk herşeyi tatmak istiyo. Dünür oldunuz gerçekten ilk kız senindi ne de olsa neyse bekar kalmadı oğluşun
ay maşallah ama yaa ya ilgisiz hiçbişeyine karışmayan babalardan olsaydı o daha kötü valla
nalancım hoşgeldin canım demek haberler iyi çatlamış yumoş işallah girivermiştir bi spermcik. 8 şubat demişin ama mart heralde Hadi bakalım gelsin 8 mart iyi haberlerle
narcım yormaz olur mu artık kucakta kendini iyi belli ediyor valla ısırrım canım butlardan sizin yerinizedeçok zeviyor zaten hırpalanmayı
ranacım kıyafetlerin hepsi birbirinden güzel ama ben en çok kırmızıda takılı kaldım çok güzel çok severim ben öyle çıtır çıtır şeyleri kız çocuğunada nasıl güzel yakışır adanınki elma kurduydu ama bizimkide o yolda ilerliyor şimdilik fınfık yiyemeyeceğine göre elma kurtluğuyla idare edecez senin kısında lakabı cuk oturdu mercimek prensesi o bizim prensesimiz
adacım demek abimize yetiştik seninkide muz arsızıymış bende yerken veriyorum eymene zaten maşallah yanlarında tattırmadan bişe yenilmiyor artık ama elmaya kesin olarak başladık hergün 10gibi yiyoruz meyvemizi dün birde kivi tattrıdım ekşi felan demeden emiyor
elinden geldiğince hırpalayarak sev canım hem öyle alışşsın hemde böyle çok hoşlarına gidiyor öyle bıyıklıya felanda ağlaması normal sanırımya bizimkide uzun zaman görmediğine yada ilk gördüğüne ağlıyor adam seçiyor bide normalde çok yüksek sesle konuşanlara ağlıyor
nalancım seninde yumoş çatlamış canım işnşl 8 martta güzel haberi alırız hep beraber
ay ranaa hepsi çok güzel ama lacivert takıma bayıldım çantası bile var minicik süpeer=)
nalancım hayırlısı olsun canım inşallah tutar ne güzel çatlamış yumurtan..
kimsecikler de yok kendi kendime yazmak da bi garip oluyor
yıldızcım demir bey hala izin vermiyormu aramıza gelmene bu çocuğa 3. bi kişi daha mı gerekmikime çekmiş sıpacık, özledik valla
sevdecim gelmemişsin canım meraktan çatlıyorz bacım
halevcim senide özlüyoruz.
nalancım gelmiyorsun sende varmı bi gelişme
melikecim sen nasıl oldun.
marycim nasılsın
doğru ya hiç aklıma gelmedi ranacım.. 8 mart kadınlar günüinşallah canım ilk kızdı ya içimde kalmadı dersem yalan olur. ama en başı sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda rabbimden tek dilediğim bu. inanınki kıslar doktor bana çatlamış yolunda gidiyor şimdilik dedi ya o an tek bişey geçirdim içimden allahım nolur onu benden alma. bu sefer benimle kalsın diye yalvardım:2:
ranacım , buarada kıyafetler süper ya.. bayıldım bittim resmen. ya ben bazı sitelerden e-posta bültenlerini kaldırdım 1 ay kadar oldu belkide . ya dayanamıyorum gördükçe . onlara bi kaptırıyorum hayal ediyorum falan. insan çıkamıyor işin içinden. almayı bırakmıştım zaten biliyorsunuzyok yani insanın baktıkça bakası geliyor hiç bi iş yapmadan baya bi saatini alıyor. ama bu senin için geçerli değil tabiki sen bak artık herşey belli. yeni ismiyle mercimek prensesimizee içinden gönlünden ne geçtiyse al boşver kaçkere gelcekler dünyaya okadar çalışıyos öyle değilmi? babasınlada ayrı alırsınız beğendiğini sen al at kenara içinde kalmasın hiç bişey. yani bu benim düşüncem.
Günaydın şekerlerrrrr
ranacım artık al canım valla ya benim içimde kaldı bana dert oldu. Artık biyerinden başla alışverişe
esincim ay artık herşeyi yiyo bu haylazlar yaa maşallah. Evet erkek ne de olsa azcık hırpalaya hırpalaya sevinki nazenin olmasınlar :)
nalancım işallah duaların kabul olur canım o yumoşun gitmez bebişin olarak senle kalır bu ay işallah. Allahım nasip etsin artık hepimize beklemek bir süre sonra heyecanıda alıp götürüyo.. Bence artık kafanıza göre takılın illa birlikte olcaksınız diye bişey yok bundan sonra. Size kalmış bence
sevdem gelmemişsin dün gene bizi ihmal ediyosun artık
mrb kızlar ben pko hastasıyım ve 1.5 yıldır tedavi görüyorum aranızda kekula diye bi arkadaş varmış onu arıyorum çünki aydındayım nazillide dr a gidiyodum adam istanbula gitmiş tedavim yarım kaldı aydın da nysa hastanesine başlamayı düşünüyorum kekula gitmiş galiba oda pko ve aydında oturuyo onla bi an önce konuşmama lazım nasıl hamile kaldı neler yaptı :18:
mrb kızlar ben pko hastasıyım ve 1.5 yıldır tedavi görüyorum aranızda kekula diye bi arkadaş varmış onu arıyorum çünki aydındayım nazillide dr a gidiyodum adam istanbula gitmiş tedavim yarım kaldı aydın da nysa hastanesine başlamayı düşünüyorum kekula gitmiş galiba oda pko ve aydında oturuyo onla bi an önce konuşmama lazım nasıl hamile kaldı neler yaptı :18:
canım hoşgeldin evet kekula arkadaşımız aydında. Ama çok giremiyor girdiğinde senin yazını görmeyebilir o yüzden. İşyerinde internet olmadığı için.. Sen mesaj at en iyisi özelde. Ama kekula kendiliğinden hamile kaldı canım beklemedeydi günfalan saymayı bırakmıştıki allah gönderdi mucizesini. İşallah seninde bişeye gerek kalmadan gelir meleğin..
canım chabblis arkadaşımız cevap vermiş sana
en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah
çok teşekkür ederim kızlar siz ikinizde hamilesiniz sanırım burda herkez tedaviyle mi kaldı yani pko olup kalan varmı teşekkürler kızlar çok naziksiniz öyle yapayım ben özelden atayım öptüm sizi
ayy canım allah mı söyletti ben hamile diilim henüz işallah içine doğmuştur. :) kekula dışında pko olupda hamile kalan yok canım bizden
öylemicanım inşallah en kısa zamanda sende kalırsın sorun ne o zaman düşünmüyomusun yoksa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?