Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

narcım yormaz olur mu artık kucakta kendini iyi belli ediyor valla ısırrım canım butlardan sizin yerinizedeçok zeviyor zaten hırpalanmayı
ranacım kıyafetlerin hepsi birbirinden güzel ama ben en çok kırmızıda takılı kaldım çok güzel çok severim ben öyle çıtır çıtır şeyleri kız çocuğunada nasıl güzel yakışır adanınki elma kurduydu ama bizimkide o yolda ilerliyor şimdilik fınfık yiyemeyeceğine göre elma kurtluğuyla idare edecez senin kısında lakabı cuk oturdu mercimek prensesi o bizim prensesimiz
adacım demek abimize yetiştik seninkide muz arsızıymış bende yerken veriyorum eymene zaten maşallah yanlarında tattırmadan bişe yenilmiyor artık ama elmaya kesin olarak başladık hergün 10gibi yiyoruz meyvemizi dün birde kivi tattrıdım ekşi felan demeden emiyor
elinden geldiğince hırpalayarak sev canım hem öyle alışşsın hemde böyle çok hoşlarına gidiyor öyle bıyıklıya felanda ağlaması normal sanırımya bizimkide uzun zaman görmediğine yada ilk gördüğüne ağlıyor adam seçiyor bide normalde çok yüksek sesle konuşanlara ağlıyor
nalancım seninde yumoş çatlamış canım işnşl 8 martta güzel haberi alırız hep beraber

canım sen kırmızıyı çok seviyorsun zaten demi ? evet fındık kurdu sımdılık fındık yıyemez bızımkıde guzel oldu mercimek prensesi

doğru ya hiç aklıma gelmedi ranacım.. 8 mart kadınlar günü inşallah canım ilk kızdı ya içimde kalmadı dersem yalan olur. ama en başı sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda rabbimden tek dilediğim bu. inanınki kıslar doktor bana çatlamış yolunda gidiyor şimdilik dedi ya o an tek bişey geçirdim içimden allahım nolur onu benden alma. bu sefer benimle kalsın diye yalvardım:2:
hadi hayırlısı bakalım canım 8 mart kadınlar gununde yaptır bakalım testını eğer pozitif çıkarsa seninde kızçen olur o güne özel

narcım hoşbulduk canım. kayınvalidemlerdeydik akşam yemekte yeni eve geldim. amin canım çatlattık yumurtayıda sıra geldi patlatmaya efet canım ya telaştan 8 şubat demişim 8 mart diyeceğime.. ayy artık gelmez bana o 8 mart. eşimde diyor çalışma yapsakmı etkili olurmu, bende bilmiyorumki doktor bugün söylemişti ilişki yaşıya bilirsiniz isterseniz hiç bir sakıncası olmaz diye ama illa çalışma olmalı demedi. bende az önce ona cevap veriyorum demediki boşver hadi yatalım diyip geçiştiriyorum.
sizcede öyle değilmi kesin olması gerekseydi derdi zaten keyfiye demek istemiştir orda doktor değil mi? yoksa hamilelik şansını arttırırmı dersiniz?
bu arada narcım sende adamı vitamin deposuna boğmuş durmuşsun. zıplatcan adamı yerinden canım benim yaa allah beklediğimiz bebişlerimizi en hayırlı zamanda biizlere nasip etsin..

sorma canım ya bende haberi duyunca sevindimmi sevinmedimmi arası kaldım öle doktor çatlamış deyince birden sevinmek geldi arkan bu hamilelik var anlamına gelmiyor olabilirde olmaya bilirde deyince öyle kaldım amin inşallah güzel haberlerle gelirim..
esincim eymenimizde büyüyor günden güne büyüyüşlerini görmek okadar hoşuma gidiyorki maşallah hepsine..allah bizlerede nasip ederse inşallah bizde sizler ile paylaşırız büyüyüşlerini

sağol canım yaaa..çatlatmışız yumurtayı asıl heyecan 8 martta bakalım amin inşallah tutarda kavuşuruz birbirimize..
ay ranaa hepsi çok güzel ama lacivert takıma bayıldım çantası bile var minicik süpeer=)

nalancım hayırlısı olsun canım inşallah tutar ne güzel çatlamış yumurtan..

ranacım , buarada kıyafetler süper ya.. bayıldım bittim resmen. ya ben bazı sitelerden e-posta bültenlerini kaldırdım 1 ay kadar oldu belkide . ya dayanamıyorum gördükçe . onlara bi kaptırıyorum hayal ediyorum falan. insan çıkamıyor işin içinden. almayı bırakmıştım zaten biliyorsunuz yok yani insanın baktıkça bakası geliyor hiç bi iş yapmadan baya bi saatini alıyor. ama bu senin için geçerli değil tabiki sen bak artık herşey belli. yeni ismiyle mercimek prensesimizee içinden gönlünden ne geçtiyse al boşver kaçkere gelcekler dünyaya okadar çalışıyos öyle değilmi? babasınlada ayrı alırsınız beğendiğini sen al at kenara içinde kalmasın hiç bişey. yani bu benim düşüncem.

inan giremiyorumki adacım. işten çok izin alıp hep çıktım doktordan geliyorum bir telaşla işlere sarılıyorum aman laf etmesinler aman bişey demesinler diye kafamı kaldıramıyorum anlıycağınız. akşamda iş çıkışı annemlere yada k.valideye geçiyoruz genelde yemeğe çağırıyorlar. eve gelene kadar geç oluyor. bak bu saat olmuş cvp anca yazabiliyorum ye iç kalkta olmuyor.. ya face de gördüm resimler süper sıpa nasıldı büyümüş maşallah 41 kere. bendeki gelişme canım çatlaşmışız yumurtayı beklemedeyiz şimdilik. 8 martta
sonucu belli olacak..

herkese günaydın

inşallah canım duaların kabul olur

canım evet ya insan alamıyor kendini bakmaktan artık almaya başlayım hava güzel olursa bu hafta sonu annemle çıkacağız ama bakalım

Günaydın şekerlerrrrr
ranacım artık al canım valla ya benim içimde kaldı bana dert oldu. Artık biyerinden başla alışverişe

esincim ay artık herşeyi yiyo bu haylazlar yaa maşallah. Evet erkek ne de olsa azcık hırpalaya hırpalaya sevinki nazenin olmasınlar :)

nalancım işallah duaların kabul olur canım o yumoşun gitmez bebişin olarak senle kalır bu ay işallah. Allahım nasip etsin artık hepimize beklemek bir süre sonra heyecanıda alıp götürüyo.. Bence artık kafanıza göre takılın illa birlikte olcaksınız diye bişey yok bundan sonra. Size kalmış bence

sevdem gelmemişsin dün gene bizi ihmal ediyosun artık

günaydın canım hoşgeldin alcam kız alcam hafta sonu gelsin inşallah
evet ya sevde yok gene kaç gündür lafı attı gitti

mrb kızlar ben pko hastasıyım ve 1.5 yıldır tedavi görüyorum aranızda kekula diye bi arkadaş varmış onu arıyorum çünki aydındayım nazillide dr a gidiyodum adam istanbula gitmiş tedavim yarım kaldı aydın da nysa hastanesine başlamayı düşünüyorum kekula gitmiş galiba oda pko ve aydında oturuyo onla bi an önce konuşmama lazım nasıl hamile kaldı neler yaptı :18:

canım hoşgeldin evet kekula arkadaşımız aydında. Ama çok giremiyor girdiğinde senin yazını görmeyebilir o yüzden. İşyerinde internet olmadığı için.. Sen mesaj at en iyisi özelde. Ama kekula kendiliğinden hamile kaldı canım beklemedeydi günfalan saymayı bırakmıştıki allah gönderdi mucizesini. İşallah seninde bişeye gerek kalmadan gelir meleğin..

canım chabblis arkadaşımız cevap vermiş sana
en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah

canım chabblis arkadaşımız cevap vermiş sana
en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah

çok teşekkür ederim kızlar siz ikinizde hamilesiniz sanırım burda herkez tedaviyle mi kaldı yani pko olup kalan varmı teşekkürler kızlar çok naziksiniz öyle yapayım ben özelden atayım öptüm sizi

çok teşekkür ederim kızlar siz ikinizde hamilesiniz sanırım burda herkez tedaviyle mi kaldı yani pko olup kalan varmı teşekkürler kızlar çok naziksiniz öyle yapayım ben özelden atayım öptüm sizi

ayy canım allah mı söyletti ben hamile diilim henüz işallah içine doğmuştur. :) kekula dışında pko olupda hamile kalan yok canım bizden

öylemi canım inşallah en kısa zamanda sende kalırsın sorun ne o zaman düşünmüyomusun yoksa :44:

canım benim eşimde sperm morfolojisinde sorun var normal sperm %2-3 civarında ne yazıkki. 2 negatif aşılamam var o yüzden saldım çayıra bu ara hiçbişey yapmıorum hatta folik asidi bile yarım yamalak içiyorum. Sadece eşim vitamin kullanıo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…