Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

aman da amann neler alcakmış anneciği bakıyım prensese sen kesin gözüne kestirmişindir bişeyler
evet canım pek gezentiyiz işallah allahım bize kendmiz gibi uyumlu bi çocuk verir mızmızlanmadan bizle gezmekten zevk alır o da. valla adama oonca şey yedirince otomatikman koşuyo onca vitamin badem fındık muz pekmez. öldürcen sen beni diyo geçen

aman canım valla bende bu şans varken o da benden önce hamile kalır aman annesi bizim yerimizedeısır eymenin butlarını e mi maşallah kocaman olmuş eymen de.. artık kucaktan falan yoruyordur baya dimi

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnn

bizde bakarız zevkle canım kıymetli nede olsa sevdenin kızından sonra topiğimize taze kız geldi , sorma canım huyu değişti iyice , nasıl olacak bilmem

canım benim yaaa teşekkür ederiz teyzesi pardon dünürüm mü demeliydim

canım eymen paşamıza kilolar alınmış ek gıdalara başlanmış ohhh elma kurduymuşuzda( gerçi o lakap adanın paşasınındı)
hııı hazır lakap demişken benim kızçemede bir lakap buluverin bari

canım kestirdim birşeyler bakalım ama eşime gösterdiğim an sinir ediyor beni yok bu güzel değil falan

Günaydınnnnnnn herkeseee ranacım günaydın kuzum

ayyy senin kıza prenses demek aslında en mantıklısı. Ne de olsa sevdenin genç kızından sonra ilk kızımız topicte :) bakalım kızlar ne dicek bu konuda

aman yaa eşler böle canım takma.. Benim eşimde fikstir ben kendime bişeyi çok beğenirsem o beğenmez. E o beğenmeyince ben onu giyip napcam. Almam haliyle ama uyuz olurum. Demekki erkesin kocişinde oluomuş benzer şeyler

aynen şekerim aynen eee dolayısla benimde hevesim kalmıyor almıyorumda bende sinir oluyorum

aynen şekerim aynen eee dolayısla benimde hevesim kalmıyor almıyorumda bende sinir oluyorum

ayol al bir iki bişey çok beğendiysen. Sanki eşinmi devamlı yanında olcak bebeğin sen olcaksın. Üstünde ne olduğunu anlamıcak bile çoğu zaman. Off erkekler ne karışır bu kadar herşeye anlamamki moda eksperi oluyo benimkide bazen

yok bizimki havalara girmiş bir durumda zaten şu aralar ayyy şöyle bir elbise alacağım şundan alacağım falan
yakıştıramıyormuş kızına en güzeli olsunmuş

yok bizimki havalara girmiş bir durumda zaten şu aralar ayyy şöyle bir elbise alacağım şundan alacağım falan
yakıştıramıyormuş kızına en güzeli olsunmuş

ay kızz yazık kıyamamm yaaa heves ediyo hiç bişeyi layık göremiyo kızına. Ama o zaman çıplak kalır çucukkk :)

bu arada gene in cin sen ben yakartop oynuyoruz topicte

maşallahh eymenimize bizi yakalamış valla, sıpacık elmayı çok seviyor demek bizimkide muza bayılıyor geçen gün kocaman ısırmış ayy bi haller olduk eşimle koparacagı hiç aklımıza gelmedi elimle parçalayıp veriyorum artık.

ohh annesi bizim yerimizede öp totosundna falan, sorma kuzum ya anasına çekmiş heralde ama sevdiklerime nazım benim sevgi arsızıyım ya canım bende öyle evde çok sıkıştırıyorum yerlerde yuvarlanıyoruz ,ben ayaklarını bile ısırıyorum çok hoşuna gidiyor ama ani seslerde hala ağlıyor bıyıklı adamalrdan korkuyor
maşallah başladınız demek ek gıdaya sizde afiyet bal şeker olsun, ay demek fotoğraf çekimine götüreceksiniz yaa süper bişey bizde çok istiyoruz esincim ama burası çok soğuk hala kar var o yüzden cesaret edemiyoruz şöyle bahar gelse ne hayallerim var

sizinle birlikte oda alışır gezmelere tatlım, vitamin deposu ediyorsun adamı demek hadi bakalım şifa olsunn, bebecik geliversin

ayyy ranacım ben nasıl unuturummm dünürüm demeyi kız sanaaa ayy pek safım benn utandım bak şimdiii:26: o benim bitanecik güzel prensens gelinim yaa topişimizin mercimek prensesiii

valla nar ağzımdan aldı bencede prenses olsun seninkinin adı kıymetli prensesimiz

ranacım eşin en güzelini almak istiyormuş canım haklı tabi bekledi bu kadar , benim eşimde öyle hala karışır 2. annesi gibi zaten ,görenler bide emzirse senden farkı yok diyorlar sırtına bile bakıyor terlemişmi hemen ter bezi koyalım v.s kaynanamı aratmıyor.. bişey beğenirim yok onda rahat edemez esnek değil, yok etiketinde böyle yazıyor

alış bunlara canım

şakasına takıldım güzelim ya
o zaman adı mercimek prensesi kalacak herhalde

evet yaaa şimdiden böyleye yandık valla

kimsecikler de yok kendi kendime yazmak da bi garip oluyor

yıldızcım demir bey hala izin vermiyormu aramıza gelmene bu çocuğa 3. bi kişi daha mı gerekmi kime çekmiş sıpacık, özledik valla

sevdecim gelmemişsin canım meraktan çatlıyorz bacım

halevcim senide özlüyoruz.

nalancım gelmiyorsun sende varmı bi gelişme

melikecim sen nasıl oldun.
marycim nasılsın

şakasına takıldım güzelim ya
o zaman adı mercimek prensesi kalacak herhalde

evet yaaa şimdiden böyleye yandık valla
oğluşlarımız kız bulamayacak diye pek korktuk neyseki ben yırttım alışırsın canım sonra eşine emanet ettiğinde gözün arkada kalmaz çünkü çok iyi bakacağına emin olursun.

selam kıslarr daha montum üzerimde yeni girdim işyerine. doktodan geldim, merakta bırakmamak için 2 satır gelişmeyi yazıp çıkıcam kusura bakmayın lütfen yığın iş var + zırt pırtta çıkıyorum zatennn.. doktor alttan baktı gene. çatlamış dedi. bu hamilelik anlamına gelmiyor ama. nasıl dediğim günlerde yapıldımı dedi. dedi cumartesi hariç. ama keşke cumartesi olsaymış ilişki iğneyi cuma vuruldun daha etkili olurdu didi. neyse işte ilaç vs hiç bişey vermedi folbiol ve glukophage hapa devam şubat 8 inde test yaptır dedi olumlu olmsuz beni ara eğer negatif ise adet günü beklenir ve 3. günü gelirsin yanıma dedi. öyle yani... şubat 8 benim günüm allah hayırlısını versin inşallah..

hadi hayırlısı bakalım canım 8 mart kadınlar gununde yaptır bakalım testını eğer pozitif çıkarsa seninde kızçen olur o güne özel

amin canım şifa olsun kocişime. Evet yaa rananınkini bulduk mercimek prensesi bu tam olarak. Demek elperen de muza saldırıyo resmen merak vardır acaip çocuk herşeyi tatmak istiyo. Dünür oldunuz gerçekten ilk kız senindi ne de olsa neyse bekar kalmadı oğluşun

ay maşallah ama yaa ya ilgisiz hiçbişeyine karışmayan babalardan olsaydı o daha kötü valla

nalancım hoşgeldin canım demek haberler iyi çatlamış yumoş işallah girivermiştir bi spermcik. 8 şubat demişin ama mart heralde Hadi bakalım gelsin 8 mart iyi haberlerle

ay ranaa hepsi çok güzel ama lacivert takıma bayıldım çantası bile var minicik süpeer=)

nalancım hayırlısı olsun canım inşallah tutar ne güzel çatlamış yumurtan..

teşekker ederim marycim

ayyyyy ne güzeller yaaa benimde favorim mary gibi koyu olan.
Acaip şık yani nede güzel olcak prensesimize artık kız şeyleri bakcaz biraz da ohhh

evet bende bayıldım yaaa elbise çok şık kızıma ne güzel yakışacak rabbim o günleri göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…