aman da amann neler alcakmış anneciği bakıyım prensese sen kesin gözüne kestirmişindir bişeylerdoğru canım bir kere öğren ama kesin öğren sonra insan muallakta kallıyor ama şimdi çok rahatım allaha şükür
canım alcam alcam annesi neler alacak ona nelerhepsinin fotosunu koyarım canım
inşallah cnaım testımızde temız cıkar mercimek büyüyor
alperene bak sen yaaa bırakmıyor senı valla
sağol canım evet sen demiştin kız diye
ohhh hafta sonu gezmelerde yapılmış ne güzel kafa dağıtmışsınız
evet canım pek gezentiyiz işallah allahım bize kendmiz gibi uyumlu bi çocuk verir mızmızlanmadan bizle gezmekten zevk alır o da. valla adama oonca şey yedirince otomatikman koşuyo onca vitamin badem fındık muz pekmez. öldürcen sen beni diyo geçenvalla şekerim kime çekti bilmemkiii, yok kız benim nazım sevdiklerime valla başkasına naz neyin edemem ,sevdiklerime karşı hisli hatunum vesselam , he ne yapacaksak 6 aylık bebeğe annem dün öyle dedi
oh ellerin dert görmesin temizlik de yapılmış, pek bi sosyalsiniz kız siz, bebecik gelsinde bi görelim sizi o zamanda bu kadar sosyal olabilecekmisin :) hasret kaldım pazar kahvaltılarına gezmelere, ama yinede herzaman şükrederim tabi, yazı iple çekiyorum acısını çıkartmak için.
güzel geçmiş h.sonun dinlenmişsindir tatlım. Eşin ne durum da peşinden koşmalara devam mı anlat bakem.
bizde bakarız zevkle canım kıymetli nede olsa sevdenin kızından sonra topiğimize taze kız geldi , sorma canım huyu değişti iyice , nasıl olacak bilmem
iyi akşamlar iyi haftalar canlarım
biz cumartesi oğluşu doktora götürdük rutin konturolü vardı 67cm 7kilo olmuşuz teyzelerikocaman erkek oldu benim oğluşum yoğurt çorba ve meyveye başlıyoruzartık biz( elmayı çok seviyor) ordanda annemlere gittik kahvaltı yaptık sonra eymeni fotoya götürecektik ama hava çok rüzgarlıydı vazgeçtik çocuğu ikinci kez dışarı götürmeyelim diye çarşambaya kaldı allahtan bişe olmazsa
pazardaköye kayınvaldemlere gittik eşimin teyzeleri dayısı anneannesi felan hep beraber balık yemeğe akşam geri döndük
ranacım kesinleşmiş bizim prenses gözünüz aydın canım alışverişlerede başlayacan artık kolay gelsin şimdiden
sevdecim ben yalanını ortaya çıkararak ağzının payını verdim canım onun haddini bilsin oda hafta sonu çkardık canım oğluşu dışarı pazar hava güzeldi sizde saldım çayıra mevlam kayıra yapıyosunz bu ay hayırlısı canım bu zaman kadar çalışıp yaptınızda değişmedi belkide umursanmak istemiyor nazlı bebekleriniz
adacım geldi canım mesajında ben fırsat bulamadım henüz alperende amma nazlı anası kılıklıannen haklı aslında nazlı olmasa iyi canım severken şöyle usul usul poposuna felan vura vura sevsene bizimki bayılıyor her altını açmamada şöyle bacaklara bacaklara vururum ben sonra bide öperim o butlardan ağzını ayıra ayıra gülüyor bizim sıpa az öncede çıngırağı gözüne çarptım yanlışlıklada ağlamadı neyseki
narıcım sizde doğum günü kutlamışsınız canım görümcende ikinciyi düşünüyormuş o ikinciye hamile kalmadan senin haberini alalım inşl
nalancım 1tane yumoşun oluşmuş canım kızların dediği gibi canını sıkacak bir durum yok bunda hiç olmaması ihtimalide olabilirdi allah korusun tek yumoş tek sperm bize yeter
melikecim eşine geçmiş olsun canım seninde dikişler zorluyomuş b,raz dikkat et kendine
yıldızcım ne demirmiş beeee evde iki kişi bakabiliyosunuz ama bizi hala sana hasret bırakıyor minik sıpa
öpüyorumn hepinizi
bizde bakarız zevkle canım kıymetli nede olsa sevdenin kızından sonra topiğimize taze kız geldi , sorma canım huyu değişti iyice , nasıl olacak bilmem
iyi akşamlar iyi haftalar canlarım
biz cumartesi oğluşu doktora götürdük rutin konturolü vardı 67cm 7kilo olmuşuz teyzelerikocaman erkek oldu benim oğluşum yoğurt çorba ve meyveye başlıyoruzartık biz( elmayı çok seviyor) ordanda annemlere gittik kahvaltı yaptık sonra eymeni fotoya götürecektik ama hava çok rüzgarlıydı vazgeçtik çocuğu ikinci kez dışarı götürmeyelim diye çarşambaya kaldı allahtan bişe olmazsa
pazardaköye kayınvaldemlere gittik eşimin teyzeleri dayısı anneannesi felan hep beraber balık yemeğe akşam geri döndük
ranacım kesinleşmiş bizim prenses gözünüz aydın canım alışverişlerede başlayacan artık kolay gelsin şimdiden
aman da amann neler alcakmış anneciği bakıyım prensese sen kesin gözüne kestirmişindir bişeyler
evet canım pek gezentiyiz işallah allahım bize kendmiz gibi uyumlu bi çocuk verir mızmızlanmadan bizle gezmekten zevk alır o da. valla adama oonca şey yedirince otomatikman koşuyo onca vitamin badem fındık muz pekmez. öldürcen sen beni diyo geçen
aman canım valla bende bu şans varken o da benden önce hamile kalıraman annesi bizim yerimizedeısır eymenin butlarını e mi maşallah kocaman olmuş eymen de.. artık kucaktan falan yoruyordur baya dimi
Günaydınnnnnnn herkeseee ranacım günaydın kuzum
ayyy senin kıza prenses demek aslında en mantıklısı. Ne de olsa sevdenin genç kızından sonra ilk kızımız topicte :) bakalım kızlar ne dicek bu konuda
aman yaa eşler böle canım takma.. Benim eşimde fikstir ben kendime bişeyi çok beğenirsem o beğenmez. E o beğenmeyince ben onu giyip napcam. Almam haliyle ama uyuz olurum. Demekki erkesin kocişinde oluomuş benzer şeyler
aynen şekerim aynen eee dolayısla benimde hevesim kalmıyor almıyorumda bende sinir oluyorum
ayol al bir iki bişey çok beğendiysen. Sanki eşinmi devamlı yanında olcak bebeğin sen olcaksın. Üstünde ne olduğunu anlamıcak bile çoğu zaman. Off erkekler ne karışır bu kadar herşeye anlamamki moda eksperi oluyo benimkide bazen
yok bizimki havalara girmiş bir durumda zaten şu aralar ayyy şöyle bir elbise alacağım şundan alacağım falan
yakıştıramıyormuş kızına en güzeli olsunmuş
ay kızz yazık kıyamamm yaaa heves ediyo hiç bişeyi layık göremiyo kızına. Ama o zaman çıplak kalır çucukkk :)
bu arada gene in cin sen ben yakartop oynuyoruz topicte
maşallahh eymenimize bizi yakalamış valla, sıpacık elmayı çok seviyor demek bizimkide muza bayılıyor geçen gün kocaman ısırmış ayy bi haller olduk eşimle koparacagı hiç aklımıza gelmedi elimle parçalayıp veriyorum artık.iyi akşamlar iyi haftalar canlarım
sevdecim ben yalanını ortaya çıkararak ağzının payını verdim canım onun haddini bilsin oda hafta sonu çkardık canım oğluşu dışarı pazar hava güzeldi sizde saldım çayıra mevlam kayıra yapıyosunz bu ay hayırlısı canım bu zaman kadar çalışıp yaptınızda değişmedi belkide umursanmak istemiyor nazlı bebekleriniz
adacım geldi canım mesajında ben fırsat bulamadım henüz alperende amma nazlı anası kılıklıannen haklı aslında nazlı olmasa iyi canım severken şöyle usul usul poposuna felan vura vura sevsene bizimki bayılıyor her altını açmamada şöyle bacaklara bacaklara vururum ben sonra bide öperim o butlardan ağzını ayıra ayıra gülüyor bizim sıpa az öncede çıngırağı gözüne çarptım yanlışlıklada ağlamadı neyseki
narıcım sizde doğum günü kutlamışsınız canım görümcende ikinciyi düşünüyormuş o ikinciye hamile kalmadan senin haberini alalım inşl
nalancım 1tane yumoşun oluşmuş canım kızların dediği gibi canını sıkacak bir durum yok bunda hiç olmaması ihtimalide olabilirdi allah korusun tek yumoş tek sperm bize yeter
melikecim eşine geçmiş olsun canım seninde dikişler zorluyomuş b,raz dikkat et kendine
yıldızcım ne demirmiş beeee evde iki kişi bakabiliyosunuz ama bizi hala sana hasret bırakıyor minik sıpa
öpüyorumn hepinizi
sizinle birlikte oda alışır gezmelere tatlım, vitamin deposu ediyorsun adamı demek hadi bakalım şifa olsunn, bebecik geliversinaman da amann neler alcakmış anneciği bakıyım prensese sen kesin gözüne kestirmişindir bişeyler
evet canım pek gezentiyiz işallah allahım bize kendmiz gibi uyumlu bi çocuk verir mızmızlanmadan bizle gezmekten zevk alır o da. valla adama oonca şey yedirince otomatikman koşuyo onca vitamin badem fındık muz pekmez. öldürcen sen beni diyo geçen
aman canım valla bende bu şans varken o da benden önce hamile kalıraman annesi bizim yerimizedeısır eymenin butlarını e mi maşallah kocaman olmuş eymen de.. artık kucaktan falan yoruyordur baya dimi
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnn
canım benim yaaa teşekkür ederiz teyzesipardon dünürüm mü demeliydim
canımeymen paşamıza kilolar alınmış ek gıdalara başlanmış ohhh elma kurduymuşuzda( gerçi o lakap adanın paşasınındı )
hııı hazır lakap demişken benim kızçemede bir lakap buluverin bari
canım kestirdim birşeyler bakalım ama eşime gösterdiğim an sinir ediyor beni yok bu güzel değil falan
ayyy ranacım ben nasıl unuturummm dünürüm demeyi kız sanaaa ayy pek safım benn utandım bak şimdiii:26: o benim bitanecik güzel prensens gelinim yaa topişimizin mercimek prensesiii
valla nar ağzımdan aldı bencede prenses olsun seninkinin adı kıymetli prensesimiz
ranacım eşin en güzelini almak istiyormuş canım haklı tabi bekledi bu kadar , benim eşimde öyle hala karışır 2. annesi gibi zaten ,görenler bide emzirse senden farkı yok diyorlarsırtına bile bakıyor terlemişmi hemen ter bezi koyalım v.s kaynanamı aratmıyor.. bişey beğenirim yok onda rahat edemez esnek değil, yok etiketinde böyle yazıyor
alış bunlara canım
oğluşlarımız kız bulamayacak diye pek korktuk neyseki ben yırttımşakasına takıldım güzelim ya
o zaman adı mercimek prensesi kalacak herhalde
evet yaaa şimdiden böyleye yandık valla
selam kıslarr daha montum üzerimde yeni girdim işyerine. doktodan geldim, merakta bırakmamak için 2 satır gelişmeyi yazıp çıkıcam kusura bakmayın lütfen yığın iş var + zırt pırtta çıkıyorum zatennn.. doktor alttan baktı gene. çatlamış dedi. bu hamilelik anlamına gelmiyor ama. nasıl dediğim günlerde yapıldımı dedi. dedi cumartesi hariç. ama keşke cumartesi olsaymış ilişki iğneyi cuma vuruldun daha etkili olurdu didi. neyse işte ilaç vs hiç bişey vermedi folbiol ve glukophage hapa devam şubat 8 inde test yaptır dedi olumlu olmsuz beni ara eğer negatif ise adet günü beklenir ve 3. günü gelirsin yanıma dedi. öyle yani... şubat 8 benim günümallah hayırlısını versin inşallah..
amin canım şifa olsun kocişime. Evet yaa rananınkini bulduk mercimek prensesi bu tam olarak. Demek elperen de muza saldırıyo resmen merak vardır acaip çocuk herşeyi tatmak istiyo. Dünür oldunuz gerçekten ilk kız senindi ne de olsa neyse bekar kalmadı oğluşunmaşallahh eymenimize bizi yakalamış valla, sıpacık elmayı çok seviyor demek bizimkide muza bayılıyor geçen gün kocaman ısırmış ayy bi haller olduk eşimle koparacagı hiç aklımıza gelmedi elimle parçalayıp veriyorum artık.
ohh annesi bizim yerimizede öp totosundna falan, sorma kuzum ya anasına çekmiş heralde ama sevdiklerime nazım benimsevgi arsızıyım ya canım bende öyle evde çok sıkıştırıyorum yerlerde yuvarlanıyoruz ,ben ayaklarını bile ısırıyorum çok hoşuna gidiyor ama ani seslerde hala ağlıyor bıyıklı adamalrdan korkuyor
maşallah başladınız demek ek gıdaya sizde afiyet bal şeker olsun, ay demek fotoğraf çekimine götüreceksiniz yaa süper bişey bizde çok istiyoruz esincim ama burası çok soğuk hala kar var o yüzden cesaret edemiyoruz şöyle bahar gelse ne hayallerim var
sizinle birlikte oda alışır gezmelere tatlım, vitamin deposu ediyorsun adamı demek hadi bakalım şifa olsunn, bebecik geliversin
ayyy ranacım ben nasıl unuturummm dünürüm demeyi kız sanaaa ayy pek safım benn utandım bak şimdiii:26: o benim bitanecik güzel prensens gelinim yaa topişimizin mercimek prensesiii
valla nar ağzımdan aldı bencede prenses olsun seninkinin adı kıymetli prensesimiz
ranacım eşin en güzelini almak istiyormuş canım haklı tabi bekledi bu kadar , benim eşimde öyle hala karışır 2. annesi gibi zaten ,görenler bide emzirse senden farkı yok diyorlarsırtına bile bakıyor terlemişmi hemen ter bezi koyalım v.s kaynanamı aratmıyor.. bişey beğenirim yok onda rahat edemez esnek değil, yok etiketinde böyle yazıyor
alış bunlara canım
selam kıslarr daha montum üzerimde yeni girdim işyerine. doktodan geldim, merakta bırakmamak için 2 satır gelişmeyi yazıp çıkıcam kusura bakmayın lütfen yığın iş var + zırt pırtta çıkıyorum zatennn.. doktor alttan baktı gene. çatlamış dedi. bu hamilelik anlamına gelmiyor ama. nasıl dediğim günlerde yapıldımı dedi. dedi cumartesi hariç. ama keşke cumartesi olsaymış ilişki iğneyi cuma vuruldun daha etkili olurdu didi. neyse işte ilaç vs hiç bişey vermedi folbiol ve glukophage hapa devam şubat 8 inde test yaptır dedi olumlu olmsuz beni ara eğer negatif ise adet günü beklenir ve 3. günü gelirsin yanıma dedi. öyle yani... şubat 8 benim günümallah hayırlısını versin inşallah..
ayy kıyafet bakmaktan iş yapamıyroum yaaa
Eki Görüntüle 351845 Eki Görüntüle 351846
Eki Görüntüle 351847 Eki Görüntüle 351848
ayy kıyafet bakmaktan iş yapamıyroum yaaa
Eki Görüntüle 351845 Eki Görüntüle 351846
Eki Görüntüle 351847 Eki Görüntüle 351848
ay ranaa hepsi çok güzel ama lacivert takıma bayıldım çantası bile var minicik süpeer=)
nalancım hayırlısı olsun canım inşallah tutar ne güzel çatlamış yumurtan..
ayyyyy ne güzeller yaaa benimde favorim mary gibi koyu olan.
Acaip şık yani nede güzel olcak prensesimize artık kız şeyleri bakcaz biraz da ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?