Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bu arada cumarteiyi anlatayım doktorumuza gittik bebeğimiz birazcık daha büyümüştü herşeyi normal dedi
cinsiyete bakayım hemen merakla bekliyorsunuz dedi evet dedik siz kız istiyordunuz galiba dedi yooo dedim her ikiside olur farketmez ilk çocugumuz nasıl olsa baktı kız kız bu dedihadi alışverise başlayabilirisniz dedi
sonra detaylı ultrason için gün verdi randevu aldık 17 marta sonra dedi 6 nisan da bana gelin şeker yüklemesi yapacağız dedi
4 lü test için kan verdim 1 hafta sonra çıkıyormuş sonuç telefonda bilgi veririm dedi oyle yanı kızlarr

Günaydın güzellerrr nasılsınzı bakalım herkese iyi haftalarrr

ranacım senle başlıyım canım demek kızımız geliyor ay hadi başlasın alış verişlerrrrr nihayet kesinleşti artık asyayla sana isim telaşı başlıyo kuzum

adacım ay evet allahtan benim kaynanam munis kadındır yoksam benden çekceği vardı heralde hiç pabuç bırakmam öle tiplere :)

esincim ay senin bu eltinde tam dayaklık valla. Ama nasılda çıkmış foyası insanın kalbi temiz olunca karşısındakinin kötülüğüde meydana çıkıveriyo hemen allah koruyo kem gözden :)

sevdem kuzummm gelmişin. Ay evet pek rahat oluomuş hakkaten. Benimde neşem yerine geldi. Böle takıntısız gün saymasız devam edelimde azcık da annelerinin naz yaptığını gören sıpalar panikleyip gelsin göbüşe :) annenler gelmiş ne güzel hasret gidermişsinizdir. Valla ranadan senin kıza rakip geldi dicem ama senin kızçe sallamaz bizim veletleri rakip görmez kendine koskoca genç kız artık bebeleri muhattap almaz kendine bu arada bi mevzu vardı anlatmadın hala attın lafı gittin şekerim

asyacım isim arayışları başladı demek sen aklındaki bikaç ismi sölesen biz o yönde fikir söylesek daha kolay olcak sanırım. Sizdede artık alışveriş başlamış yavaştan. Ufak çaplı şeyleri alın tabi şimdiden. Taşınma işi ne zaman olcak belli oldumu

nalancım geçmiş olsun canım ananene..sende netin azizliğine uğramışsın bu hafta hepimizi vurdu bir kere bıu olay :)tek yumoş olmuş. Olsun canım takılma buna sonuçta tek yumoşda olsa sağlıklı olsun önemli olan o. Rananın dediği gibi gereken bir yumurta bir sperm allahım ol dedikten sonra stres yapma yani. Çalışmalara devamm. Bayada üstüste vermiş yaa bu doktorlarında bi ayarı yok valla

hoşgeldin canım
evet isim telaşı başlayacak artıkım telaşlarımız bitmez

Ranacım herşeyiniz güzel gitmiş canım maşallah diyelim demek başlıyo şeker yüklemeleri sevimsizmiş baya kolay atlatırsın işallah

cts günü görümcemin doğum günüydü akşam bize oturmaya geldiler. 35 yaşı bitti onun geyiğini yapıoduk. Ay öle demeyin daha 2. Çocuğu yapcam dedi. Amann dedim içimden bu da yapcam der şak diye yapar bide devamlı gözümün önünde tav eder beni. Allah sınıyo benide mükafatıda vercektir elbet bir gün...

Ranacım herşeyiniz güzel gitmiş canım maşallah diyelim demek başlıyo şeker yüklemeleri sevimsizmiş baya kolay atlatırsın işallah

cts günü görümcemin doğum günüydü akşam bize oturmaya geldiler. 35 yaşı bitti onun geyiğini yapıoduk. Ay öle demeyin daha 2. Çocuğu yapcam dedi. Amann dedim içimden bu da yapcam der şak diye yapar bide devamlı gözümün önünde tav eder beni. Allah sınıyo benide mükafatıda vercektir elbet bir gün...

aynen canım mükafatun çok güzel olacak seninde eminim sen takma kafana

tünaydın kısslar.. bii cee yapıp kaçayım dedim inanın acaip yoğun.. doğru diyonuz valla olcaksa 1 yumurtaylada olur. ya sormayın üst üste canımızı çıkartıyor doktorlar dediğim gibi fa somuz oldu emme.. bakalım yarın şimdi ben gidicem ya öğlen doktora çatlamışmı bakıcakya. nezaman sonra gebelik der acaba

canım doktor çatladı derse 14 gun sonra ya adetın gelır ya bebeğin

şeker canımmm... çok sevındım.. kız erkek farketmez saglıklı olsun yeter zaten bızım için :)))

kızlar eşimle uraşıyorum.. amelıyat oluyo.. kasık fıtıgı... bugun saat 11:30da hastane işyerının hemen yanında ogleden sonra gıdıcem... ben çok fazla hareket edemedıgımden dıkışlerden dolayı.. zaten kendıme hayrım yok :)))

babası yanında ama bende yanlız bırak mak ıstemıyorum...,
inşallah bunuda atlatırız...

okuyorum kalbım sızınle ama yazamıyorum nolur bana kızmayınnn....

herkezı opuyorum...

canım sağol
geçmiş olsun eşinede neyseki aileside yanındaymış sende öğlen git yanında ol eşinin dikkat et kendinede

senin cinsiyet ne zaman belli olacak ??

ayyy senin eltinde pek fana canım yaaa valla bunları görüce iyiki yok eltim neyim diyorum çok istiyorum normalde eltim ve görümcem olsun diye ama böyle olacaksa kalsın yani dimi ya, aferin kuzuma nasılda ortaya çıkarmışsın yalanını... valla canım gün yetmiyor bana artan kalan zamanda yapmaya çalışıyorum kendimce yoksa uykusu çok hafif kapıdan çıkarken daha sızlanmalara başlıyor yanına gelim ee eee oğluma diye tekrar uykuya... bizimki de 11 den önce uyumuyor canım ay bide yeni bi huy edindi esincim , beyfendi ayakta yüreyerek kucağımda o emecek , şimdi bide bunu istiyor kollarım kopuyor, oturduğum an vıyaklıyor, sana özel mesaj atmıştım senin yazına istinaden o geldi dimi canım, bazen gitmiyor falan ya
annenler geldi demek ne güzel bu hafta sonu birlikte geçti demek torun başka tabi, demek çalışma neyin olmuyor ha, aman kuzum azcık rahat edin ya hakkaten insana gına geliyor dediğin gibi bu soğuk havalarda hiç çekilmiyor , belki sizin sıpacıklar naz etmezde geliverirler bu sefer. canım bana 24 saat yetmiyor inan ya, eskiden temiz kalırdı evim ama şimdi öyle bi dağılıyorki,birde alperen yürüse ne yapacagım bilmiyorum , yalnız kalamıyor canım oyun oynarken bile beni istiyor en fazla 5 dk yalnız kalıyor o sürede yapıyorum temizliğimi, birde ofisin işleri bu ara yoğundu , çocuğamı bakacagım ,ofis işine mi, eve mi, yemek işine mi inan yetişemiyorum o yüzden sürekli temizlik yapıyormuşum gibi oluyor çünkü parça parça yapıyorum.

valla canım bizimkinde de öyle bi naz varki kız çocuğunda yok yaa, yüksek sesle konuşanı görse dudak büzer hemen incileri döker, sonra bıyıklılardan korkar, her gören bu nasıl erkek diyor annemde azcık sert alıştırın diyor da ne yapalım 6 aylık bebeğe ki

amannn amannn beklenen prensesimiz gelmiş topiğimize demek yaaaa, yerim ben onun şimdiden totosunu falann, ayy mini mini etekler al annesi,ya sallasın totosunuuu. alışveriş başlasın o zaman ranacımmm

canım en tecrübeli annemiz sevdecik yazmış ama bende dediklerine katılıyorum, çok begendiğin şeyler olursa al ve ilk bebeklikler çok kullanılıyor onun dışında dediği gibi getirenler çok oluyor, isim neler düşündünüz bakalım

canım sağlıklı olsunda tek yumoşun olsun yeterki inşallahh olumlu haberi alırız nalancım
tabi eskiye göre var ama yine kız reyonu daha fazla canım , keyfini çıkara çıkara alışveriş yap sonra bizede göster.
4 lü testin de inşallah güzel çıkar canım, maşallah mercimek büyüyr demek
iyi haftalar kuzum sen neler yaptın h. sonu

çok geçmiş olsun canım inşallh bi an önce sağlığına kavuşur.

canlar iyi haftalar hepinize bizimki uyandı kucak istedi yine gelirim inş.

sevde canım merak ettik konuyu

merhaba kızlaaarr

ranacım tebrik ederim canım kızın geliyomuş allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin çıktı benim dediğim testlerinde temiz çıkar inşallah..

melikecim eşine geçmiş olsun çok kasık fıtığına ameliyat olduktan sonra çok dikkat etsin benim babam dikkat etmediğinden dikişleri patlattı senelerdir korseyle duruyo ikinci ameliyatı da olmaya cesaret edemedi..doktorların dediklerini yapsın çok dikkat etsin..

nalancım sende tek yumurta diye üzülme bi tane yeter gerçekten rabbim ol dedikten sonra..benim bi seferinde 2 tane olmuştu biri 22 biri 24 mm ama olmadı bak kaderde varsa olur..ananene de geçmiş olsun canım çok

nar aynı bizde sizin gibiyiz canım canımız isterse..belki böylesi daha iyidir.salkım saçaklarım benimde geldi geçti..soğan suyunu da içmeyi bıraktım ben 6 gün içtim ama hiç bi değişiklik olmadı sanki bende işe yarıcağına inanmadım ne biliyim içmiyorum işte..

sevde evet kız benim için dua edin gittin geçenlerde bişi de sölemedin neler oldu diye..

kekulacım isim arayışına girmişsiniz kızların dediği gibi sizi düşünceleriniz neler ona yakın fikir verelim bizde...biz eşimle bulduk isim doğmamış çocuğumuza erkek olursa ömer faruk yada ömer asaf olcak inşallah ama kız olursa çok secenek var ama ayşe benim favorim:)

kızlar gelelim bana haftasonu çok yoğundu..sabah kalktık dışarda kahvaltıya gittik sinema bileti aldık eve geldik ikram yaptım pazar günü misafirim gelcek diye.cumartesi akşam da sinemaya gittik fetih 1453e.gece 1.30da çıktık filmden..pazarda eşimin arkadaşıyla sevgilisi geldi oturduk birlikte öyle işte..bugün evi toparladım ders çalışçam şimdi bi yaziyim dedim size..

Ayy adacım senin bu oğluşun kime çekti bilmem bu kadar nazlı hisli çocuk. Anasınamı çekti yoook canım daha neler ayol 6 aylık bebeye napcanız erkektir sağlam olsun diye. Azcık büyüsün öle sertadam yaparsınız siz onu. Bi telefon etmem lazım kızlar devam etcem birazdan :)

Heh nerde kalmıştık adacım bende h.sonu temizlik yaptım sonra akşamüstü görümcemler geldi. Oturduk pasta kestik. Pazarda kahvaltıya gittik hava güneşliydi. Gezdik dışarda yürdük bol bol. Akşamda balığımızı yaptık evde. İşte böle..

Nalancım kolay gelsin canım yoğunmuşsun bakalım yarın gör çatlamış yumoşunu

Melikecim çok geçmiş olsun canım tamda denk gelmiş ikinizinki. İşallah kısa zamanda iyileşir kocişin. Sende fazla yorma kendini ama..

Marycim ohhh sinemalara gidilmiş h.sonu misafirler ağırlanmış. Ne güzel. Bugünde oturup ders çalışcan haliyle. Bu kadar gezersen
ay sizde saldınız dimi bakalım bu salmalarla doğal yoldan kimin bebişi gelcek.işallah hiçbirimiz doktor yüzü görmek zorunda kalmayız bi daha hamile kalmak için :)

canımmm hiç bilmiyorum.. Bu cç tesı kontolrum var bakalım...
Erkenden sormak ıstemıyorum .. Temmuz annelerı tıopıgınde erkenden ogrenıp sonradan değişen çokı var..

doğru canım bir kere öğren ama kesin öğren sonra insan muallakta kallıyor ama şimdi çok rahatım allaha şükür

canım alcam alcam annesi neler alacak ona neler hepsinin fotosunu koyarım canım
inşallah cnaım testımızde temız cıkar mercimek büyüyor

alperene bak sen yaaa bırakmıyor senı valla

sağol canım evet sen demiştin kız diye
ohhh hafta sonu gezmelerde yapılmış ne güzel kafa dağıtmışsınız

valla şekerim kime çekti bilmemkiii, yok kız benim nazım sevdiklerime valla başkasına naz neyin edemem ,sevdiklerime karşı hisli hatunum vesselam , he ne yapacaksak 6 aylık bebeğe annem dün öyle dedi
oh ellerin dert görmesin temizlik de yapılmış, pek bi sosyalsiniz kız siz, bebecik gelsinde bi görelim sizi o zamanda bu kadar sosyal olabilecekmisin :) hasret kaldım pazar kahvaltılarına gezmelere, ama yinede herzaman şükrederim tabi, yazı iple çekiyorum acısını çıkartmak için.

güzel geçmiş h.sonun dinlenmişsindir tatlım. Eşin ne durum da peşinden koşmalara devam mı anlat bakem.

bizde bakarız zevkle canım kıymetli nede olsa sevdenin kızından sonra topiğimize taze kız geldi , sorma canım huyu değişti iyice , nasıl olacak bilmem

iyi akşamlar iyi haftalar canlarım
biz cumartesi oğluşu doktora götürdük rutin konturolü vardı 67cm 7kilo olmuşuz teyzelerikocaman erkek oldu benim oğluşum yoğurt çorba ve meyveye başlıyoruzartık biz( elmayı çok seviyor) ordanda annemlere gittik kahvaltı yaptık sonra eymeni fotoya götürecektik ama hava çok rüzgarlıydı vazgeçtik çocuğu ikinci kez dışarı götürmeyelim diye çarşambaya kaldı allahtan bişe olmazsa
pazardaköye kayınvaldemlere gittik eşimin teyzeleri dayısı anneannesi felan hep beraber balık yemeğe akşam geri döndük
ranacım kesinleşmiş bizim prenses gözünüz aydın canım alışverişlerede başlayacan artık kolay gelsin şimdiden
sevdecim ben yalanını ortaya çıkararak ağzının payını verdim canım onun haddini bilsin oda hafta sonu çkardık canım oğluşu dışarı pazar hava güzeldi sizde saldım çayıra mevlam kayıra yapıyosunz bu ay hayırlısı canım bu zaman kadar çalışıp yaptınızda değişmedi belkide umursanmak istemiyor nazlı bebekleriniz
adacım geldi canım mesajında ben fırsat bulamadım henüz alperende amma nazlı anası kılıklıannen haklı aslında nazlı olmasa iyi canım severken şöyle usul usul poposuna felan vura vura sevsene bizimki bayılıyor her altını açmamada şöyle bacaklara bacaklara vururum ben sonra bide öperim o butlardan ağzını ayıra ayıra gülüyor bizim sıpa az öncede çıngırağı gözüne çarptım yanlışlıklada ağlamadı neyseki
narıcım sizde doğum günü kutlamışsınız canım görümcende ikinciyi düşünüyormuş o ikinciye hamile kalmadan senin haberini alalım inşl
nalancım 1tane yumoşun oluşmuş canım kızların dediği gibi canını sıkacak bir durum yok bunda hiç olmaması ihtimalide olabilirdi allah korusun tek yumoş tek sperm bize yeter
melikecim eşine geçmiş olsun canım seninde dikişler zorluyomuş b,raz dikkat et kendine
yıldızcım ne demirmiş beeee evde iki kişi bakabiliyosunuz ama bizi hala sana hasret bırakıyor minik sıpa
öpüyorumn hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…