Günaydın güzellerrr nasılsınzı bakalım herkese iyi haftalarrr
ranacım senle başlıyım canım demek kızımız geliyor ay hadi başlasın alış verişlerrrrrnihayet kesinleşti artık asyayla sana isim telaşı başlıyo kuzum
Ranacım herşeyiniz güzel gitmiş canım maşallah diyelim demek başlıyo şeker yüklemeleri sevimsizmiş baya kolay atlatırsın işallah
cts günü görümcemin doğum günüydü akşam bize oturmaya geldiler. 35 yaşı bitti onun geyiğini yapıoduk. Ay öle demeyin daha 2. Çocuğu yapcam dedi. Amann dedim içimden bu da yapcam der şak diye yapar bide devamlı gözümün önünde tav eder beni. Allah sınıyo benide mükafatıda vercektir elbet bir gün...
tünaydın kısslar.. bii cee yapıp kaçayım dediminanın acaip yoğun.. doğru diyonuz valla olcaksa 1 yumurtaylada olur. ya sormayın üst üste canımızı çıkartıyor doktorlar dediğim gibi fa somuz oldu emme.. bakalım yarın şimdi ben gidicem ya öğlen doktora çatlamışmı bakıcakya. nezaman sonra gebelik der acaba
şeker canımmm... çok sevındım.. kız erkek farketmez saglıklı olsun yeter zaten bızım için :)))
kızlar eşimle uraşıyorum.. amelıyat oluyo.. kasık fıtıgı... bugun saat 11:30da hastane işyerının hemen yanında ogleden sonra gıdıcem... ben çok fazla hareket edemedıgımden dıkışlerden dolayı.. zaten kendıme hayrım yok :)))
babası yanında ama bende yanlız bırak mak ıstemıyorum...,
inşallah bunuda atlatırız...
okuyorum kalbım sızınle ama yazamıyorum nolur bana kızmayınnn....
herkezı opuyorum...
şeker canımmm... çok sevındım.. kız erkek farketmez saglıklı olsun yeter zaten bızım için :)))
kızlar eşimle uraşıyorum.. amelıyat oluyo.. kasık fıtıgı... bugun saat 11:30da hastane işyerının hemen yanında ogleden sonra gıdıcem... ben çok fazla hareket edemedıgımden dıkışlerden dolayı.. zaten kendıme hayrım yok :)))
herkezı opuyorum...
senin cinsiyet ne zaman belli olacak ??
ayyy senin eltinde pek fana canım yaaa valla bunları görüce iyiki yok eltim neyim diyorum çok istiyorum normalde eltim ve görümcem olsun diye ama böyle olacaksa kalsın yani dimi ya, aferin kuzuma nasılda ortaya çıkarmışsın yalanını... valla canım gün yetmiyor bana artan kalan zamanda yapmaya çalışıyorum kendimce yoksa uykusu çok hafif kapıdan çıkarken daha sızlanmalara başlıyor yanına gelim ee eee oğluma diye tekrar uykuya... bizimki de 11 den önce uyumuyor canım ay bide yeni bi huy edindi esincim , beyfendi ayakta yüreyerek kucağımda o emecek , şimdi bide bunu istiyor kollarım kopuyor, oturduğum an vıyaklıyor, sana özel mesaj atmıştım senin yazına istinaden o geldi dimi canım, bazen gitmiyor falan yaranacım belki gelmişsindir dedim ama henüz haber alamadık senden annenlerede gidecekmişsinya neyse az daha merakla beklyelim
eltine gelince iyi niyetle söylediğine eminsen sorun yok eğer giydirmek istemiyosanda benim ilk bebğim ve her şeyi yeni olsun istiyorum dersin bunun üzerinede laf olmaz heralde evet çocuk kıyafetleri eskimiyor ama olsun her şeyi ilk giydirmek isteyebilirsin hiçç canını sıkma o yüzden ben hamileyken eltimde kayınbabamın ağzıyla onun oğlundan kalanları giydirmemi söylemiş almaya gerek yokmuş öyle dedi bana bende noktası virgülüne kayınvaldeme söyledi,m böyle böyle diye çünkü öyle bişe demeyeceklerini biliyorum yalanını çıkarmak için çıkardımda yalan söylediğiyle kaldı böyle hakkından gelirim işte bunu gibi art niyetlilerde var hayatta
sevdecim canım gelmedin merak ettik canımya önemli bişe yoktur inşl
yıldız demek kadını tam güne çıkarmış neyse bu şekilde dinlenebiliyordur işede 3ay daha ara verecekdemek biraz daha büyümüş olur demir efendi
narcım seninde salkım saçaklar gelmeye başlamış ama bu ay umursamıyoruz bunları
adacım sende temizlik yapmışsın bugün alperende uykuda bile ilgi ist,yor baksana sen yanında olmayınca uyumuyor bizimkide gün içinde öyle derin uyumuyor kısa kısa uyuyor akşamda 12den önce uyumuyor gecede acıktıkça uyanıyor ama neyseki tekrardan uykuya dalıyor
annenler geldi demek ne güzel bu hafta sonu birlikte geçti demek torun başka tabi, demek çalışma neyin olmuyor ha, aman kuzum azcık rahat edin ya hakkaten insana gına geliyor dediğin gibi bu soğuk havalarda hiç çekilmiyor , belki sizin sıpacıklar naz etmezde geliverirler bu sefer. canım bana 24 saat yetmiyor inan ya, eskiden temiz kalırdı evim ama şimdi öyle bi dağılıyorki,birde alperen yürüse ne yapacagım bilmiyorum , yalnız kalamıyor canım oyun oynarken bile beni istiyor en fazla 5 dk yalnız kalıyor o sürede yapıyorum temizliğimi, birde ofisin işleri bu ara yoğundu , çocuğamı bakacagım ,ofis işine mi, eve mi, yemek işine mi inan yetişemiyorum o yüzden sürekli temizlik yapıyormuşum gibi oluyor çünkü parça parça yapıyorum.KIZÇELERİM HEPİCİĞİNİZE MUTLU HAFTASONLARI DİLİYORUM
nasılsınız bakayım.. benim annem ve babam geldi hafta sonumuz onlarla geçti kaldılar bizde.. özellikle kızımı çok özlüyorlar.. yedik içtik beraber .. dışarı çıkamadık bu hafta sonu. halen evdeyiz. galiba bu akşamda çıkmayız. bide hava çok soğuk ayaz var. bizim bu oturduğumuz oda sıcak oluyor iyi ısınıyor, mutfağa filan gidiyorum üşüyorum hemen içeri koşuyorum. sözde ev kombili nasıl oluyor bu iş anlamadım. bu sene iyice titrek oldum bene sizlerde ne var ne yok akşama ne pişiriyorsunuz hatunlar .. yoksa hafta sonu diye dışardan mı yiyeceksiniz anlatın bakalım :)
şimdi gelelim sizlere..
nar şekerim kız inşaatlarda filanda mı senin işin oluyor. yeni evleri filan mı gezdiniz yoksa yapım aşamasında mı.. nasıl güzeller mi kız. yeni çıkan bişeyler varsa bizede sözle.. almasakta iç geçiririz bari yavrum
seninde salkım saçakların gelmiş. aman bu sefer hiç gözümüze görünmesinler dimi canım. hevesimiz neyin kalmadı bu ay. oh be ne rahatmış böyle.. aylardır yok o gün yok bu gün, gün aşırı yumurta günü derken eyice kendimizden geçtik. şimdi uslu uslu yatıyoruz yüzüme kan geldi yahu. parladım resmendinlendik halimiz keyfimiz yerine geldi
narcım gerçi senin eşin seni dürtüyormuş. bizim öyle bi durumda yok. tamamen keyfi devam ediyor. doğal yollardan istiyor beni herifim
ranacım kız hanisin. dün doktora gidecektin 3 haftadır seni bekliyoruz . inşallah bu sefer öğrenmişsinizdir. gerçi ben sabrederim de bizim bu kızlar sabredemez ondan dolayı sen ilk fırsatta yaz hemen canım. artık kıyafetler isimler havada uçuşur.. bugün havada güneşli kesin sen bişiler almaya başlamışsındır kimbilir nerelerde geziyorsunuz şimdi
esinim canım senin eltinde açıkgöz davranmaya çılışıyormuş bak sen içten pazarlık yapıyor kendi kendine kadın.
sen olayı güzel toparlamışsın canım. her kesin evindeki evinde kalsın. hele de elti olunca insan daha baştan önyargılı bakar zaten o kıyafetlere
paşan nasıl tatlım iyi mi.. hafta sonu çıkardın mı çocuğunu
adacım sende ki bu temizlik aşkı nedir yavrum son zamanlarda sürekli temizlik yaptım diyorsun.. paşacığında senin başka yönlere ilginin kaydığını görünce yaygarayı basıyordur .. ee bu zamanki çocukları insan kandıramıyorda güzelim çok açıkgözler. hele de annesi çok nazlı olanların ki daha bi yaman oluyor
yıldızcım demek kadını tam güne çıkarmışsın. keşke arada bir yazsan canım hakkaten ne kadar çok yoruluyorsun seni çok iyi anlıyorum. bende hiç göz açamazdım kızımdan. he benimki iştahsız olduğu için öyleydi.. seninkinin karnıda doyuyor be canım. niye ağırlık çökmüyor bu çocuğa... karnı doyunca hemen yanlamsı gerekiyor halbuki bi erkek olarak
arada yaz canım özlüyoruz senin sohbetini
bu arada nalancım tey ne zamandır yazmıyor. acaba yumoşları gelişti mi ne aşamadalar merak ediyoruz :26:
halevcim melikecim sizler nasılsınız.. kekulada bayağıdır yok..
hepiciğinizi ve tüm paşalarımı öpüyorum kızçelerim
amannn amannn beklenen prensesimiz gelmiş topiğimize demek yaaaa, yerim ben onun şimdiden totosunu falann, ayy mini mini etekler al annesi,ya sallasın totosunuuu. alışveriş başlasın o zaman ranacımmmkızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm
kusura bakmayın öncelikle akşam çok geç geldik annemlerden ama internet bozulmuş çalışmadı anca yaptılar uğraştı kocışim anca gelebildim yani
evettt beklenen haberi öğrendik bir kızımız olacakmışşşşşşş
topiğimizin ilk kızı ünvanını almış olduk ama alışverişe gidemedik dün geç geldik çünkü annemlerden bugünde ben biraz yorgun hissediyorum kendimi
artık en kısa zamanda başlarız sonuçta kesinleştik
şimdilik öpüyorum hepinizi kızçemle ben
canım en tecrübeli annemiz sevdecik yazmış ama bende dediklerine katılıyorum, çok begendiğin şeyler olursa al ve ilk bebeklikler çok kullanılıyor onun dışında dediği gibi getirenler çok oluyor, isim neler düşündünüz bakalımranacım demek prensesin kesinleşti.hadi hayırlı uğurlu olsun.bende bugün mama önlüğü aldım bebişe.dün babası fanatik zıbınlardan aldı:)nerdeyse hastane çıkışı alacakta engel oldum bitane zıbın aldık:)ya ben ne alacağımı bilemiyorum annem herşeyini alıyo.büyükmü olur küçükmü kestiremiyorum.bakıp bakıp çıkıyorum mağazalara.birde isim bulamıyoruz oğlana.hala belli değil.beniim beğendiklerimi babası beğenmiyor onunkinide ben.bakalım ne olcak.önerileriniz varsa beklerim:)hepinizi öptüm:)
canım sağlıklı olsunda tek yumoşun olsun yeterki inşallahh olumlu haberi alırız nalancımneyse kıslarr kısaca yazıcam.. ve her yazdığımı copy yapıyorum az önceki duruma düşmemek içininternette kopmalar oluyor eşim değiştircek sözleşmede bitmiş şuan konuşmalar yapıyor biri ye geçcekmişiz.
yaa beni merak etmişsinizdir kesin okuyamadım geçmişi sadece ilk sayfada ranaın yazıyı gördüm.. çok sevindim canım yaa ne mutlu sana.. prenses geliyor demek hadi hayırlısı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ben tahmin etmiştim zaten.. artık kısına bakarsın cicili bicili şeyler sana iyi alışverişler ranacım. tekrar tebrik ederim.
bana gelince annemler döndü sonunda. anneannem annemde kalıyor kışın yazın köye gidiyor bandırmada kalıyor.dayımda. neyse işte. doktora gitmiştim ya gelişme aşamasında henüz demişti ve o sırada smear testi yapmıştı, o gün cuma gel bakalım demişti. gittim 1 tane olgunlaşmış 17 mm yumurta gördü şansımız %25 dedi. ben üzüldüm o an .üzülme dedi 1 yumurtayla bile gebelik elde edilir yeterki sağlıklı olsun dedi.ovitrella çatlama iğnesi verdi. cmtsi sabah vurulcaksın cuma-cmt-pzr-pzts çalışma yapılacak dedi. salı günüde kontrola gel dedi bakalım çatlamışmı diye. öyle yani. smear sonucu çıkmış gayet iyi temiz dedi. üzüldüğüm nokta 1 yumurta olması sizce nekadar olumlu olurkidiğer noktalarda şu cuma çalışma yapamadık cmtside olmadı bugün anca fırsat bulduk ee bide yarın aksilik çıkmazsa olursa olur. nekadar ne tutmuştur inanın bilmiyorum. çok aksilik çıktı anneannem rahatsızlandı çrşba günü 5 gündür nete giremiyorum.ve sizlerede yazamadım..hastanede yattı gelen giden annemin yanıındaydım. cmtsi iş çıkışı arkadaşlar süpriz yapmış hadi sinemaya vss ogün öyle geçti geç geldik eve çok yorgunduk ikimizde uyumuşuz:2: benden havadisler bukadar.. ne oldu ne bitti salı günü görcez bakalım...
sizler nasılsınız iyisinizdir umarım..
tabi eskiye göre var ama yine kız reyonu daha fazla canım , keyfini çıkara çıkara alışveriş yap sonra bizede göster.evet canım öyle olabilir dediğin gibi boşvereceğim birsey derlerseeskiden yoktu kuzum ya artık erkeklere de cok guzel kıyafetler var canım
demek alperende seni bırakmıyor ana erkekler analarını bırakmıyor bakalım bizim kız nasıl olacak
evet canım aynen öyle yapacağımaman senin eltinde maşallah yani
teşekkür ederiz sevde teyzesi
canım sağol demek başladın sende hazırlıklara artık bende bşlayacağım allahın izniyle
isim konusunuda yavaş yavaş gireriz artık sizde bir an önce güzel bir isim bulursunuz inşallah
canım çok teşekkür ederim
demek bir yumoşun olmuş sakın ümitsizliğe kapılma canım sonuçta zaten sprem bir yumurtaya girecek olacağı varsa bir yumurtaylada olur kuzum hiç canını sıkma siz çalışmaları aksatmayın yeter
4 lü testin de inşallah güzel çıkar canım, maşallah mercimek büyüyr demekbu arada cumarteiyi anlatayım doktorumuza gittik bebeğimiz birazcık daha büyümüştü herşeyi normal dedi
cinsiyete bakayım hemen merakla bekliyorsunuz dedi evet dedik siz kız istiyordunuz galiba dedi yooo dedim her ikiside olur farketmez ilk çocugumuz nasıl olsa baktı kız kız bu dedihadi alışverise başlayabilirisniz dedi
sonra detaylı ultrason için gün verdi randevu aldık 17 marta sonra dedi 6 nisan da bana gelin şeker yüklemesi yapacağız dedi
4 lü test için kan verdim 1 hafta sonra çıkıyormuş sonuç telefonda bilgi veririm dedi oyle yanı kızlarr
iyi haftalar kuzum sen neler yaptın h. sonuGünaydın güzellerrr nasılsınzı bakalım herkese iyi haftalarrr
ranacım senle başlıyım canım demek kızımız geliyor ay hadi başlasın alış verişlerrrrrnihayet kesinleşti artık asyayla sana isim telaşı başlıyo kuzum
adacım ay evet allahtan benim kaynanam munis kadındır yoksam benden çekceği vardı heralde hiç pabuç bırakmam öle tiplere :)
esincim ay senin bu eltinde tam dayaklık valla. Ama nasılda çıkmış foyası insanın kalbi temiz olunca karşısındakinin kötülüğüde meydana çıkıveriyo hemen allah koruyo kem gözden :)
sevdem kuzummm gelmişin. Ay evet pek rahat oluomuş hakkaten. Benimde neşem yerine geldi. Böle takıntısız gün saymasız devam edelimde azcık da annelerinin naz yaptığını gören sıpalar panikleyip gelsin göbüşe :) annenler gelmiş ne güzel hasret gidermişsinizdir. Valla ranadan senin kıza rakip geldi dicem ama senin kızçe sallamaz bizim veletleri rakip görmez kendine koskoca genç kız artık bebeleri muhattap almaz kendinebu arada bi mevzu vardı anlatmadın hala attın lafı gittin şekerim
asyacım isim arayışları başladı demek sen aklındaki bikaç ismi sölesen biz o yönde fikir söylesek daha kolay olcak sanırım. Sizdede artık alışveriş başlamış yavaştan. Ufak çaplı şeyleri alın tabi şimdiden. Taşınma işi ne zaman olcak belli oldumu
nalancım geçmiş olsun canım ananene..sende netin azizliğine uğramışsın bu hafta hepimizi vurdu bir kere bıu olay :)tek yumoş olmuş. Olsun canım takılma buna sonuçta tek yumoşda olsa sağlıklı olsun önemli olan o. Rananın dediği gibi gereken bir yumurta bir sperm allahım ol dedikten sonra stres yapma yani. Çalışmalara devamm. Bayada üstüste vermiş yaa bu doktorlarında bi ayarı yok valla
herkezı opuyorum...
canımmm hiç bilmiyorum.. Bu cç tesı kontolrum var bakalım...
Erkenden sormak ıstemıyorum .. Temmuz annelerı tıopıgınde erkenden ogrenıp sonradan değişen çokı var..
amannn amannn beklenen prensesimiz gelmiş topiğimize demek yaaaa, yerim ben onun şimdiden totosunu falann, ayy mini mini etekler al annesi,ya sallasın totosunuuu. alışveriş başlasın o zaman ranacımmm
tabi eskiye göre var ama yine kız reyonu daha fazla canım , keyfini çıkara çıkara alışveriş yap sonra bizede göster.
4 lü testin de inşallah güzel çıkar canım, maşallah mercimek büyüyr demek
merhaba kızlaaarr
ranacım tebrik ederim canım kızın geliyomuş allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin çıktı benim dediğim testlerinde temiz çıkar inşallah..
melikecim eşine geçmiş olsun çok kasık fıtığına ameliyat olduktan sonra çok dikkat etsin benim babam dikkat etmediğinden dikişleri patlattı senelerdir korseyle duruyo ikinci ameliyatı da olmaya cesaret edemedi..doktorların dediklerini yapsın çok dikkat etsin..
nalancım sende tek yumurta diye üzülme bi tane yeter gerçekten rabbim ol dedikten sonra..benim bi seferinde 2 tane olmuştu biri 22 biri 24 mm ama olmadı bak kaderde varsa olur..ananene de geçmiş olsun canım çok
nar aynı bizde sizin gibiyiz canım canımız isterse..belki böylesi daha iyidir.salkım saçaklarım benimde geldi geçti..soğan suyunu da içmeyi bıraktım ben 6 gün içtim ama hiç bi değişiklik olmadı sanki bende işe yarıcağına inanmadım ne biliyim içmiyorum işte..
sevde evet kız benim için dua edin gittin geçenlerde bişi de sölemedin neler oldu diye..
kekulacım isim arayışına girmişsiniz kızların dediği gibi sizi düşünceleriniz neler ona yakın fikir verelim bizde...biz eşimle bulduk isim doğmamış çocuğumuza erkek olursa ömer faruk yada ömer asaf olcak inşallah ama kız olursa çok secenek var ama ayşe benim favorim:)
kızlar gelelim bana haftasonu çok yoğundu..sabah kalktık dışarda kahvaltıya gittik sinema bileti aldık eve geldik ikram yaptım pazar günü misafirim gelcek diye.cumartesi akşam da sinemaya gittik fetih 1453e.gece 1.30da çıktık filmden..pazarda eşimin arkadaşıyla sevgilisi geldi oturduk birlikte öyle işte..bugün evi toparladım ders çalışçam şimdi bi yaziyim dedim size..
valla şekerim kime çekti bilmemkiii, yok kız benim nazım sevdiklerime valla başkasına naz neyin edemem ,sevdiklerime karşı hisli hatunum vesselam , he ne yapacaksak 6 aylık bebeğe annem dün öyle dediAyy adacım senin bu oğluşun kime çekti bilmem bu kadar nazlı hisli çocuk. Anasınamı çekti yoook canım daha nelerayol 6 aylık bebeye napcanız erkektir sağlam olsun diye. Azcık büyüsün öle sertadam yaparsınız siz onu. Bi telefon etmem lazım kızlar devam etcem birazdan :)
oh ellerin dert görmesin temizlik de yapılmış, pek bi sosyalsiniz kız siz, bebecik gelsinde bi görelim sizi o zamanda bu kadar sosyal olabilecekmisin :) hasret kaldım pazar kahvaltılarına gezmelere, ama yinede herzaman şükrederim tabi, yazı iple çekiyorum acısını çıkartmak için.Heh nerde kalmıştık adacım bende h.sonu temizlik yaptım sonra akşamüstü görümcemler geldi. Oturduk pasta kestik. Pazarda kahvaltıya gittik hava güneşliydi. Gezdik dışarda yürdük bol bol. Akşamda balığımızı yaptık evde. İşte böle..
Nalancım kolay gelsin canım yoğunmuşsun bakalım yarın gör çatlamış yumoşunu
doğru canım bir kere öğren ama kesin öğren sonra insan muallakta kallıyor ama şimdi çok rahatım allaha şükür
canım alcam alcam annesi neler alacak ona nelerhepsinin fotosunu koyarım canım
inşallah cnaım testımızde temız cıkar mercimek büyüyor
alperene bak sen yaaa bırakmıyor senı valla
sağol canım evet sen demiştin kız diye
ohhh hafta sonu gezmelerde yapılmış ne güzel kafa dağıtmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?