Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kıslarr işe geldim...eim evde yatıyo nazlı yahuu..

canım bişey sorucam.. hanı dıyodum bı arkadaşım var aşılama yaptırdı.. ama eşinde morfolojı % 3 çıkmış...
dr aşılama yapmış.. ama çok umutlu değil..normal yolla olmaz tup bebek yapın demiş...
yanı bu işin tup bebekdende başka yolu yokmu ilaçla falan yukseklmezmı

allah nasip eder inşallh canım pekibu keçiboynuzu kürü var eşin için onuçok met ediyolar biliyosundur bide günde 1 fincan kahve içsin ben öyle biliyom

hayırdır kuzum:44:
ayyy sıkıldım şekerim kimsecikler gelmedi bi ara kaldım bi başıma
valla kuzum doktorlara sorsan onu düzelten bişey yok. Ama kk.da yaptığım araştırmalarda herşey gibi onada çareler olduğunu okudum. Yükseltenler var bazı takviyelerle. En önemli ilacı GNCnln pycnogenol diye bir vitaminiymiş. Çam kabuğu ekstresi varmış içinde arkadaşıan bunu tavsiye edebilirsin. Bence eğer mümkünse bu değeri yükseltmek tüp bebeği bile öle yaptırmak daha iyi olur sanırım..
allah nasip eder inşallh canım pekibu keçiboynuzu kürü var eşin için onuçok met ediyolar biliyosundur bide günde 1 fincan kahve içsin ben öyle biliyom
işallah hiçbişeye gerek kalmaz.. Valla onlar genelde hız sayı ve harekete iyi geliyor morfolojiye bir iki şey var iyi gelen. Benim eşim şu an 2 ayrı vitamin kullanıyo. İlk kullandığı sayesinde sayı ve hareket yükseldi. Şimdikide morfolojiye iyi gelcek işallah. Bu arada keçiboynuzu suyu içemiyo ama pekmezinden yediriyorum. Bol bol kabak çekirdeği ve badem yiyo. Birde 2 ay önce sigarayı bıraktı işallah bi faydası olcak hepsinin zamanla

KIZÇELERİM HEPİCİĞİNİZE SELAMLAR
BENİ MERAK ETMİŞSİNİZ. HAKKATEN ORTAYA SÖZ ATTIM KAÇTIM GİBİ OLMUŞUM. HALBUKİ HER GİRİŞİMDE YAZMAK NİYETİNDEYDİM AMA UNUTUP KALMIŞIM GALİBA..
SİZİ MERAKTA BIRAKMADAN HEMEN SÖYLEYİM BİZ Bİ İŞ KURMAYA ÇALIŞIYORUZ. PEK BİLDİĞİMİZ Bİ İŞ DEĞİL AMA TEŞVİK EDEN TANIDIKLARIMIZ OLDU, BİZDE BİSMİLLAH DEYİP GİRİŞTİK. ARTIK İNŞALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLI OLUR , GELİŞMELER NE OLUR DİYE BİLEMEDİĞİMİZ İÇİN BİRAZ ENDİŞELERİMİZ VAR O SEBEPTEN SİZLERDEN DUA İSTEMİŞTİM. HEPİNİZDEN DE ÇOK GÜZEL DUALAR ALDIĞIMA EMİNİM. HEPİNİZ SAĞOLUN CANLARIM. BUNDAN SONRA DURUMLAR NE OLUR BAKALIM SİZLERİ HABERDAR EDECEĞİM ZATEN
BU ARADA PAZARTESİ GÜNÜ KIZIMIN GOĞUM GÜNÜYDÜ. 8 YAŞINDA Bİ GENÇ KIZ ANNESİYİM ARTIK :18:

BU ARADA SİZLER NASILSINIZ..

RANACIM ALIŞVERİŞLER GÜNDEME GELMEYE BAŞLAMIŞ, EŞİN AÇISINDANDA ÇOK GÜZEL Bİ DURUM ASLINDA BU. KIZ BABASI OLMAK ERKEKLERİ ÇOK HASSASLAŞTIRIYOR. BENİM EŞİMİ Bİ GÖRSEN KIZINA İÇİ GİDİYOR, KOCA KIZ OLDU AMA HALA BİZDEN ÖNCE ONU YATIRIP OTURMA ODASINA DÖNDÜĞÜMÜZ ZAMAN KONUMUZ O OLUYOR HEP YAPTIKLARINI DEDİKLERİNİ KONUŞUYORUZ
KIYAFET MESELESİNDE DE ŞU AN GÖZÜNÜZ HEP ELBİSELERDEDİR AMA DOĞDUKTAN SONRA DAHA ÇOK RAHATLIĞINI DÜŞÜNECEKSİNİZ CANIM. YİNEDE SÜSÜ OLMADAN ÇIKMAZSINIZ ZATEN ORASI KESİN

nar şekerim demmek görümcen hemencik hamile kalıvereceğinden emin. zamanında bizde öyleydik gülüm. kızıma 3 ayda hamile kalmıştım ama şimdi 3 yıldır kalamıyorum. herşeyin nasible ve kısmetle olduğunu iri ona söylesin. ama tabi çoğu insan bu durumu yaşamadığı için benim hemen olur havasında oluyor.. yinede Allah kimseleri bekletmesin, hiç bir şey için büyük konuşmamak lazım..
esinin dediği gibi inşallah önce senin haberini alırız. görümcen niyetlenmeyiversin bi süre daha..
eşini bakıma çekmişsin tabi bunlar sana yol su elektrik olarak geri dönüyordur

esincim maşallah büyütmüşsün oğulcuğunu.elmayı rendeleyipte mi veriyorsun canım yoksa sadece suyunu mu veriyorsun. o tür meyveler yoğurda karıştırınca da çok güzel oluyor. altını açınca sevmek ne kadar güzel dimi kadife gibi tenlerine bayılıyor insan.. çocuklar altaçmasını anneleri onlarla yakından ilgileniyor diye çok seviyorlarmış
bol bol oynayın tatlım zaman çok çabuk geçecek

adacım aynı şeyler senin içinde geçerli, bakın 6 ay geçti bile bi bakmışsın 6 sene olacak bu zaman.. Allah yeterki ağız tadıyla hoşlukla geçirmeyi nasib etsin. büyüdüklerini görmekte ayrı bi mutluluk
ANNEN BİRAZ SERT ALIŞTIRIN DEMİŞ AMA BEBEĞİN KIZI ERKEĞİ Mİ OLUR. O YAVRUCAK DAHA SEVGİ İLGİ BEKLİYOR. BÜYÜDÜKÇE SOĞUK KANLI OLMAYI O DA ÖĞRENECEK.. BIYIKLI BİRİLERİNDEN KORKMASIDA GEÇİCİ Bİ DÖNEMDİR CANIM.AKRABALARINIZDAN BIYIKLI FAKAT TATLI DİLLİ GÜLER YÜZLÜ BİRİLERİN KUCAĞINA VERİN. KENDİYLE İLGİLENEN Bİ BIYIKLIYI SEVİNCE BÜTÜN BIYIKLILARLA BARIŞ İMZALAYABİLİR BELKİ.. NE ÇOK BIYIKLI DEDİM.

NALANCIM YUMOŞUN İNŞALLAH ÇATLADIĞI GÜNE DENK GELMİŞSİNİZDİR . BURDA Bİ TOPİKTE OKUMUŞTUM BİRİSİ İĞNE İLE 7 YUMURTA ELDE ETMİŞ O AY OLMAMIŞ DİĞER AY TEK YUMURTA OLUŞTU ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK FENAYIM YAZIYORDU . O AY HAMİLE KALDI CANIM. SENDE KAFANA TAKMA. ZATEN KISMETTE YOKSA NE YAPSAN DENK GELMİYOR. VARSA DA TEK BİR TANE İLE OLUR :)

mELİKECİM EŞİNE GEÇMİŞ OLSUN HASTANEDEN ÇIKMIŞTIR ARTIK. SEN DİKİŞLERİN OLDUĞU İÇİN RAHAT EDENMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞSİN. HİSSEDİYOR MUSUN DİKİŞLERİNİ ?

Kızlar az önce yazdıklarımı dün yazmıştım neyse ki kopyalamışım gönder butonuna basınca bi baktım üye girişi yapın diyor. O sırada da yatmam gerekiyordu uğraşamadım.
Bugünün gelişmelerini şimdi okuyacağım

anammm kimseler yok valla.. gündüzde olmuyor kimse demek nar , rana isyanları oynuyorr biliyorsunuz beni inanınki hergün iş yerinde hep aklım sizde kalıyor ne yaptılar ne kaynattılar. çok yazdılarmı. inanın hep bunları düşünüyorum. okadar çok girmek istiyorumki gündüz ama yerimde bile pek fazla duramıyorum koşturmaktan.. acaip yoğun şu tekstil işi:2: ancak akşam girebiliyorum eve gelince.. keşke sizlerde evlerinizde girseniz şöyle hep birlikte toplaşsak belli saatler arasında yemeklerimizi yer geçerdik pc başına sohbet ederdik.. bu işe bi çözüm bulalım bence derim.. canım benim nar bunaldı hepten arkadaş arayışını girdi valla.. gördüm face de yazını edin tabi yeni arkadaşlıklarda ama trip atma lütfen inan gönlüm aklım hep burda.. hepinizi çok seviyorumm
buarada narcım aynen öyle beklemek bir sürü sonra heyecanıda yitiriyor inanki.. bizde takılıyos en son pztsinde kaldık valla

sevdecim allah işinizi rast getirsin inşallah. dualarımız seninle. hayırlara vesile olsun yeni işiniz. maşşallah genç kız annesi oldun ya.. gencecik anne ve kızı kızının doğumgünü tekrar kutlu olsun, Allah nice sağlıklı mutlu uzun ömürlü yaşlarını görmeyi nasip etsin inşallah.. ayrıca doğru söylüyosun olsa tek 1 yumurta ilede olur ..Allah inşallah nasip eder.bekliyoss bakalım:))

MELİKECİM,geçmiş olsun sana ve eşinede.. nasıl geçti şu operasyon nasıl yaptılar bi ara gelde anlat şöyle detaylı, ağrın sızın varmı hissediyonmu kaç dikiş atıyorlarmış. sen şimdi tecrübelide oldun ben bu ay hamile kalırsam kesin banada yapcaklarmış ondan tırsmıyoda değilim yani

yıldızcım, sen napıyon kıss nerelerdesin.. ay inan çok özledim senide gel artıkın bekliyoz. sıpayı öp bizim için anasını bizden ayırdı resmen yumurcak alıcağı olsun onun büyüsünde sorcaz ona..

asya sen nasılsın? nasıl geçiyor hamilelik...

adacım,esincim,miray, halev sizler napıyorsunuz nasılsınız?

herkese hayırlı sabahlar kızlar

dün acayip bir şekilde alışveriş yapma isteği vardı içimde işyerinde saatler zor ettim valla hatta bir ara öğlen izin alıp çıkayım eminönüne falan gideyim bile deidm yani
eşimede söyledim dedim ben resmen bebğime kıyafet aşeriyorum bir kaç badi alayımda içim rahatlasın yaa dedim akşam 5 te izin alıp çıktım bir mağaza vardı oraya gittim
hani lacivert çantalı elbise vardıya onu almak için ama şansımıza kalmamış başka mağazalarında sordular onlardada yokmuş sonra en küçük 3 yaşdan başlıyormuş o elbise zaten dedim 3 sene sonra onun modası geçer diye kendimi avuttum
sonra eşimin yanına gittim onunla beraberde bir mağazaya gittik ordan birkaç parça şey aldık maksat aşermem dursun neyseki rahatladım akşam
bu cumartesı hava guzel olursa eşimle eminönü tarafına geçeceğiz öyle bir dolaşacağız değişik birşeyler bulursak alacağız

canım hayırlısı olsun sizin için inşallah herşey yolunda gider canım dualarımız seninle
kızın gerçekten genç kız olmuş artık çıtır anne seni
kız babası olmak bir başka herhalde kimi gördüysem kızlar başka canım kendisini sevdiriyorlar diyorlar

canım evet yalnız kalıyoruz gunduzlerı nar ıle tek basımıza senınde ıslerın yogun o yuzden gelemıyorsun bılıyoruz canım dediğin gib bir saat belirlesekde herkese aynı saat uymayabiliyor misal senin girdiğin saatte ben çoktan uyumuş oluyorum

Günaydın hatunlarrrrr bugün son iş günüm yarın bütün bayanlar kahvaltıya gidiyoruz bölge başkanının eşi organize etti. Öğleden sonrada izinliyiz

ranacım ay sen alışverişmi aşerdin kuzumm ama iyi olmuş bir iki bişey aldığın. Demek o elbiseden yoktu olsun daha ne elbiseler bulcan sen kızına. Bu arada genelde aşerince bebek doğduğunda aşerilen şeye düşkün olur ya.. Bu kız da alışverişkolik olmasın ayol :)

sevdemm nihayett gelmişsin. Kuzum dualarımız seninle ve ailenle tabiki. İşallah muvaffak olursunuz bu yeni işinizde. Allahım yardımcınız olsun. Güzel kızınında doğum günüymüş. Allah nice güzel sağlıklı yllar göstersin ona. İşallah seneye yanında kardeşiyle kutlar doğum gününü. Sende hiç 8 yaşında kız anası gibi değilsin maşallah sanada. Azcık daha kendi fotolarından koysaydın face.e doya doya görürdük seni.
Sevdem valla görümcemede niyet geldi heralde. Ahh ahh insanlar kolay sanıyo bu işi yada bir kere kolay oldumu ikincidede hemen olcak sanıyo. İşallah allahım benzer zorlukları yaşatmasın onlara. Ama bizide devamlı başkalarının hamileliklerine uzaktan bakmaya mecbur etmesin artık işallah

nalancım valla sitemimiz sizi özlemekten canım yaaa yoksam biliyoruz hepinizin sebeplerini. Arkadaş buldum valla öyle bi geyikle ilgi çekiyim didim :)
şekerim yani bizde bu ay o yöndw heyecan azalması olmadı salınca aynen dediğin gibi bizde pazardan beri ayrı takılıoruz :) bendeki heyecana azalması hamile kalmaya çalışma kısmında oldu. Dile kolay 2.5 sene oldu artık gün saymak beklemek heyecan falan vermiyo bana

günaydın canım ohhhhhhhhhhh ballısınız valla ne güzel tatil 2,5 gün bol bol gez bari
kız olurmu alışveriş kolik:18: anaaa ocağımıza incir ağacı diker valla gelsinde artık feda olsun ne yapalım

günaydın canım ohhhhhhhhhhh ballısınız valla ne güzel tatil 2,5 gün bol bol gez bari
kız olurmu alışveriş kolik:18: anaaa ocağımıza incir ağacı diker valla gelsinde artık feda olsun ne yapalım

aynen öyle canım feda olsun onlara niye çalışıoruz sanki dimi

amannnn çok güzel bunlar yaaa heleki beyaz tulum takımına bayıldım. Zaten bebeklerde tutulma bayılıyorum allahım oyuncak et bebekler gibi oluolar

Kızlarrr nasılsınız...

çok ıhmal edıyorum sızı dımı.. (

şeker cım aldıgın kıyafetler super... maşallah.. benimde c. tesi dr kontrolum var bakalım belkı soyler cınsıyetını ama benım dr ole erken solemek taraftarı değil..

nalancım - gıymatlım bende çok tedırgın olmuştum serklajdan once ama ole korkulacak bışey değil.. ilk 3 gun bıraz batma şeklinde hissettım ama şimdi hiç bişey hıssetmıyorum..
benım zaten ilk duşugum de kesın bu teşhıs konmamaıştı ama rahım agznda gevşeklık oldugundan dr um onlem amaçlı yapmak ıstedı...
nalancım korkma dikiş falan diyorum ama değil.. sadece buzuyoşar orayı ozel bı ıplıgı var ..

chap canım sen nasılsın ??

teşekkür ederim canım belki söyler eğer net görürse cinsiyetini bakalım sende başlarsın o zaman alışverişlere

iyiyim kuzum sen de iyisin işallah baya toparladın sanırım.

30 haftamııı ay nası durcan yaaa tabi daha önce düşük olduğu için haklısın bi derece. Ama 30 haftada çok geç allah korusun erken doğum falan olursa ortada kalır bu sefer çocuk sen gene hastane çıkışı falan al o zamana kadar..
Belkim erkekse görür bu kontrolde daha çabuk anlaşılıyo ya söyler o zaman belki

bende deli gibi alışveriş yapmak ıstıyorum ama 30 haftadan once bişey almıycam...

yumurtan çatlamış demek canım inşalalhh yumoşun bebecik olur ,8 martta senin günün demek hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım
evet kuzum gelinimi buldum :) evet meraktatn dolayıda sokuyorlar canım , mesela oyuncak etiketlerini çok seviyorlar .
ayy bayıldım yaa ne kadar güzeller yaaa
güya elma kurdu bizimki ama elmayı sevmiyor bizimki canım filenin içine verirsem ancak öyle yoksa püresini hiç yemiyor öğüyor,başka meyve veriyorum bende armutu falan çok sevdi bizimki. Ben öyle yapıyorum esincim çünkü içim gidiyor zaten. Sıka sıka seviyorum. Isırıyorum kızarıyor sonra üzülüyorum, dediğin gibi yabancıda ağlama huyu hala var, zamanla alışırlar heralde

canım çok yoğunsun tatlım biliyorum olsun sen canını sıkma canım seni merak ettiğimiz için soruyoruz. evet teyzesi yeni resimler ekledim sıpamın , bize büyümemiş gibi gelsede büyüyorlar
sevdecim yeni işiniz hayırlı olsun cnaım Allah kolaylıklar versin inşallh bol kazançlarınız olsun, bütün dualarımız sizinle kuzum. demek güzel kızımızın d.günüydü doğum günü kutlu olsun canım , kızında çok şanslı cnaım senin gibi bi annesi var. demek alt açmaları o yüzden seviyorlar, ben rahatlıyor da ondan öyle sanırım diye düşünüyordum zaten bizimkinin bezini tutmak çok zor canım elimden kaçıyor solucan gibi sürünüyor , azcık rahatlasın diye bez tutmadan onunla oynuyorum çok hoşuna gidiyor, bıyıklı adamlar için verdiğin tavsiye de çok mantıklı cnaım deneyeceğim.

ayy çok güzel ranacım güle güle giysin mercimek prensesimiz , demek alışverişe aş erdin ve gidip alışveriş yaptın ,iyi yapmışsın kuzum artık hep bebek mağazalarını dolaşırsınız eşinle

Narcım ohh yemeklere gidilecekmiş yarında bugünde yarım gün tatilin varmış ballı hatunsun vesselam, iyi eğlenceler canım.

bizde dün bebek görmeye gittik ,eşimin teyzesinin kızı 2. doğum yaptı, 4.400 gr bebek maşallah tosun gibi bi kız, sezeryan oldu ama görmeniz lazım hiç bişeyi yok kadının dimdik yürüyor otururken kalkarken hiç ameliyat olmuş gibi değildi valla şok oldum, benim hala dikişlerim acıyor o ise iyiki sezeryan olmuşum diyor,

oğluşum uyurken ofis işlerini halledeceğim bende öpüyorum heopinizi

canım hoşgeldin demek bebek görmeye gittiniz maşallah valla tosun gibi
bünye meselesi diyor herkes doğru demekki herkeste farklı etkiler oluyor baksana
home ofis çalış bakalım ohhh

Adacım ayy elma kurdumuz elma sevmiomu yani ay görüyomusun tutturamamışız ismini :)
demek bebek görmeye gittiniz maşallah tosun gibiymiş doğum işi her bünyede farklı etki yapıo canım biraz şans işi.. Benim kuzenimde 3.900 çocuğu normalle doğurdu yazık amerikada olunca mecbur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…