Gunaydın..
nasılsınız bakalım...
ben dun dayanamadım dr a gıttım aslında bugun gıdıcektım...
dr rahımde kasılmalar başlamış dedi ilaç verdı cınsıyet için erken 1 hafta 10 gun sonra ugra kesın soylerım dedi..
benım için zaten saglıklı olsun gerısı muhım değil. ::)))
hem haftaya ugrar cınsıyet ogrenırım hemde pantolon falan bakıyım kendıme ama çok pahalı kızlar..
şerker canım sen nerden aldım hamıle kıyafetı ??
Günaydın kızlar ben evdeyim çıkcam birazdan kahvaltıya gitcez malum.. Bugün fazla gelemem heralde öğleden sonrada karşıyakayı gezdirin bize dedi arkadaşlar izinliyiz ya :) akşamüstü erken gelirsem bakarım size
ranacım işallah bugün kızlar gelirde yalnız kalmazsın kuzum. Akşam bende baktım kimse yazmamış diye üşendim açıkçası yazmaya. Sevde face.e yazmış baktınmı.. Neyse ben kaçar öptüm seni çok bu arada pelin aramış ulaşamamış sana danışmana gitceklermiş bugün..
merhaba ben daha önceki yazılarınız okuduımda.
benim tek tüp kapalı ve şu an aşılama için iğne tedavisindeyim.
ama kapalı tarafta gelişmiş yumurta.doktor yinede yaplım.bazen kapalı taraftaki
yumurtayı açık olan taraf çekebiliyor dedi.ben yinede kararsızım.siz nasıl hamile kaldınız acaba
doğla mı yoksa aşılama ile mi?
iyi pazarlar güzeller, sizi unuttum sanmayın gerçekten çok uyukusuz günler geçirdik. 3 gün uyumadığımızı biliorumsanırım 2. dişimizde gelio dr u ööle dedi. cuma günü danışmana gittik, şimdi dediklerini uyguluoruz. o kadar yorgun ki bedenim inanın pc açasım yok.. gündüz yarım saat gece en fazla 1 saat uyuyup uyanıodu. şimdi accık artırmaya başladı şükür.
çok özledim sizi, fırsat buldukça gelicem.. kusuruma bakmayın, hele bi yoluna girsin sıpa, bıktırana kadar yazarım merak etmeyim...
öperim cemil cümlenizi
işle ilgili olarak bu ay bitiyo biliosunuz.. ama ücretsize ayrılıorum.. konuştum yarım ağızlada olsa tamam dediler.. ben 6 aylık doldurcam dilekçeyi kabul ederlerse.. eğer demir düzelirse 3 ay sonra devam ederim dedim
Günaydın kızlarrrr herkese iyi haftalarrrrr
h.sonu hiç gelemedim. Cts bütün gün evdeydim ama sabahtan elektrik gitti 2 dakka o zamandan beri laptop açılmıyo sinir oldum bütün gün ne güzel takılcaktım. Bende sinirden girmedim teldende oturdm film izledim..
Cts akşamı kayınvalidemlere gittik yemeğe annemlerle birlikte dünde biraz dolandık dışarlarda havada pusluydu keyifsizdi çok evimize geldik yani sıradan bi h.sonuydu
geçmişi okuyım yazcam sizlerede hemen
iyi pazarlar güzeller, sizi unuttum sanmayın gerçekten çok uyukusuz günler geçirdik. 3 gün uyumadığımızı biliorumsanırım 2. dişimizde gelio dr u ööle dedi. cuma günü danışmana gittik, şimdi dediklerini uyguluoruz. o kadar yorgun ki bedenim inanın pc açasım yok.. gündüz yarım saat gece en fazla 1 saat uyuyup uyanıodu. şimdi accık artırmaya başladı şükür.
çok özledim sizi, fırsat buldukça gelicem.. kusuruma bakmayın, hele bi yoluna girsin sıpa, bıktırana kadar yazarım merak etmeyim...
öperim cemil cümlenizi
günaydınnnnn hayırlı haftalar olsun inşallah
istanbulda şakır şakır yağmur yağıyor biraz öncede elektrikler gitti jeneratör devreye girdi ama internet bir türlü kendine gelemedi neyseki uzun sürmedi
hoşgeldin canım özledik valla
maşallah bu sıpaya herşeyi erken valla inşallah danışmanın dedikleri işe yarar artık düzene girirsiniz
bizde öptük canım gel bekliyoruz
aman onlar mırın kırın eder tabi benimkiler şimdiden 6 aylık ücretsizi kullanmazsın demi diyor dedim bilemem o zaman hele bir gelsinde
günaydın canım
hayırdır kız sen evde durmazdın havadan demekki neyse dinlemiş oldun
benim hafta sonum biraz yoğun geçti baya gezdim
cumartesi eminönüne gittik havuzlu han denilen meşhur yere hayağmur yağdı yağacak diye gittik allahtan ıslanmadan evimize gelebildik
handa baya dolaşdık baktık fiyatlara ama öylede çok uçuk fiyatlar yok aralarında piyasayla kıyafetler hele tutturabıldıklerine gezdik gezdik baktık
en son beğendiğimiz bir battaniye vardı bizim orda 37 tl idi ordan 25 tl ye aldık uygun bulmuşken birde babamız "doğuştan fenerli" diye simli bir yazı aldı yatagının yanındaki duvara asacakmışbebek şekerlerine baktık harika şekerler vardı ama erken diye birşey almadık ama çok hoşumuza gitti ilerde tekrar gidip ordan alırız herhalde
kendime emzirme sütyeni çamaşır falan aldım oylece çıktık ordan
pazar günüde eşimin arkadaşlarıyla sahilde çay içtik hava çok güzeldi
ordan ben caddeye gittim kardeşimin yanına bir gecelik aldım kendime sonra bebişime birşeyler baktım ama acayip pahalıydı bir tulum beğendim 72 tl dedi
dedim kaç kere giyebilecekki bunu almadım tabi neyse o mağazanın outlet mağazasına giderim orda bulursam alırım
sonra başka biryerden kızçeme ciciler aldım sonra dönüp bir baktım ki aldıklarım hep pembe olmuş bundan sonrakileri başka renklerde alayım bari
sonra eşimin yanına gittim maç vardı onu izliyorlardı erkelerin kız arkadaşlarıda vardı takıldık biraz sonra evimize bir güzel banyo ama ayaklarım balon gibi oldu çok gezmektenhafta sonu böylece bitmiş oldu
amannn ne çok şey yapmışın kızzz bu h.sonunun gezentisi sen oldun. Bu arada cuma çok gezdim canım o yüzden cts evde oturasım geldi. Hava güzeldi gene ama çıkmaya mecalim yoktu :)
demek biiissssürü ciciler aldın kızına bi ara fotolaını koyda görelim. Bu arada bi arkadaş beni rüyasında görmüş. Çamaşır yıkamış beyaz beyaz onları asıyomuş bende napıosun demişim müdür çamaşır yıka dedi onları yıkadım asıyorum bak mis gibi oldıu diyomuş hayırdır işallah :)
Gunaydın..
nasılsınız bakalım...
ben dun dayanamadım dr a gıttım aslında bugun gıdıcektım...
dr rahımde kasılmalar başlamış dedi ilaç verdı cınsıyet için erken 1 hafta 10 gun sonra ugra kesın soylerım dedi..
benım için zaten saglıklı olsun gerısı muhım değil. ::)))
hem haftaya ugrar cınsıyet ogrenırım hemde pantolon falan bakıyım kendıme ama çok pahalı kızlar..
şerker canım sen nerden aldım hamıle kıyafetı ??
merhaba ben daha önceki yazılarınız okuduımda.
benim tek tüp kapalı ve şu an aşılama için iğne tedavisindeyim.
ama kapalı tarafta gelişmiş yumurta.doktor yinede yaplım.bazen kapalı taraftaki
yumurtayı açık olan taraf çekebiliyor dedi.ben yinede kararsızım.siz nasıl hamile kaldınız acaba
doğla mı yoksa aşılama ile mi?
canım evet sanırım bu hafta ben gezinti oldum
doğru sende cuma gezdin ohhh güzel geçtimi kahvaltı ?
tamam canım akşam çeker fotolarını koyarım bu arada rüyasıda hayırlara vesile olsun inşallah beyaz çamaşır "Günahlardan tövbe etmeye, iman güzelliğine, insanları rahatsız eden durumları ortadan kaldırmaya, şeref ve itibara, Yıkanan çamaşırı sermek veya kurutmak, insana sıkıntı veren şeylerden kurtulmaya dalalet eder"
kendide öyle canım benim 3 katım nerdeyse eşide baya yapılı ilk kızını 4500 grmla normal doğurmuş ,demekki farklı etki yapıyor hakkaten, canım sorma ya bizimki yine arsızlaştı 3 gündür koyduğum yerde durmuyor arayanlarla bile tam konuşamıyorum sizin ufaklık yaramaz heralde sonra konuşalım diyip kapatıyorlarevdeki halimi görsen bi yandan ev dağılıyor içimesinmiyor alperen olunca temizlik hastası oldum resmen bide şimdi yerlerde ya sürekli temizlik yapıyormuşum gibi işleri bitiremiyorum bi yandan dağılıyor tabi, bi yandan ofis işleri fena yoruluyorum
narcım kahvaltı nasıl geçti kuzum sonrada gezmelere gidildi demek hakkaten tosun gibi canım ilkbebeğide böyleymişi. yok kuzum ya elmayı ne yaptıysam sevdiremedim , bitek filenin içinde yiyor oda dişetlerine sürttüğü için, arada suyunu içtiği kadar. dsimi orda sezeryan olmuyor çatır çatır doğur ayy oda kötü narım be , bebek havasız kalırsa ne olacak
sevdecim yazmışsın face giremedim
ranacım tekmı kaldın kuzum ya
bizimki durmuyor kızlar bölük bölük yazdım zaten tütsülenme vakti geldi heralde huysuz virginin
canım maalesef daha yarısı duruyor kilonun son 1 aydırda tartılmadım , inşallah yaza kadar eski formuma dönerim
öperim kuzum sende prensesimize selam söyle senide onu öpüyorum bizimkinin uykusu geldi çıkıyorum bende
kaç gündür gelemiyordum nasılsınız bakalım bizimki bi kaç gündür huysuzları oynuyor gece gündüz doğru düzgün uyumuyor hemen uyanıyor geceleride zırt pırt ağlayarak uyanıyor uyutuyorum arası çok geçmeden bidaha uyanıyo yanından ayrılınca hemen ağlıyor bi sıkıntısı var ama bakalım hayır olsun dişleri konturol ettimde henüz kabaran olmamış onun huysuzluğu değil demekki büyüdükçe huylarıda şekilden şekile giriyor
sevdecim yeni iş kuruyomuşsunuz canım hayırlı olsun allah utandırmasın inşl kızınında doğum günüymüş nice senelere hep beraber g,r,n kocaman kız olmuş maşallah canım bazen rendeleyim bazen suyunu çıkarıp veriyorum her ikisinide alıyor yoğurda karıştırıp vermek benimde aklımda ama önce ayrı ayrı tatlara alıştırmaya çalışıyorum canım
ranacım sende alışveriş yapmıisın i uçtan başladın kolay gelsin canım hepsi birbirinden güzel güle güle giysin prensesimiz
adacım alperende huysuzluğa devam ediyomuş sanada kolay gelsin iyice hareketlendiler valla yoruyolar hele bide ayaklanınca ne yapacaz biz vay halimize göümüz üzerlerinde olacak demek sizinki elmayı sevmiyor sen yinede ver canım tadını bilsin alışır belki sonuçta hiç bilmediği tatlar bende yoğurt çorba başladımya çokta severek almıyor ama çıngırakla emzikle açtırıyorumağzını ve veriyorum ne alırsa o kar tadını öğrendikçe severek yiyecek yemek zorunda artık büyüdüler ve ihtiyaçları değişiyor süt yetmez
narcım gelemiyoruz sizide yanlız bırakıyoruz aklımız sizde fırsat yaratmaya çalışıyoruz gelebiğlmek şçin amabazen mümkün olmuyor neyseki idare ediyosunuz bizi
melikecm eşini çıkardınız demek tekrardan geçmiş olsun
nalancım heyecanla bekliyoruz 8martı inşl güzel haber alırız seninde işlerin çok yoğun allah kolaylılar versin canım
slm kızlar.ya hiç gelemiyorum topiğe ya.acayip yoruluyorum işte.çok yoğun .akşam yemekten sonra yerimden kalkamıyorum.bu hafta sağlık ocağına gittik kayıt olduk.tetanoz aşısı oldum.önümüzdeki ay birdaha olacakmış.ebe acayip ilgilendi şunu yap bunu yap.özel hastanede doktorum bu kadar ayrıntılı bilgi vermiyorr.şeker yüklemesi yaptılar birde şekerim ölçüldü normal çıktı.buarada bebişe isim hala bulamadık.ne olcak bilmiyorum.ben doruk,toprak,çınar,kerem,meriç bunları söyledim ama eşim beğenmedi.kendide bulmuyor benimkileride beğenmiyor.bakalım ne olcak.bebiş artık hareketlenmeye başladı.
Yaaaaaaaa kızlar bütün yazdıklarım gittiiiiiiiiii
aferin kuzum başarılarının devamını diliyorum
bak ben herkeşlere yazdım tek tek evden giremedim diye sen bi kopyalamamışın cicim yaa aşkolsun
nalan mary halev gelmemiş işallah iyilerdir ayy herkese yazdım dimi unutmadım ohh beee :)
canım hayırdır niye olmuş kasılmalar ne dedi doktor. Demek 10 güne belli olcak cinsiyet hadi bakalım nolcak acaba çok heyecanlı sayılı günler kaldı. Belli olsunda sende başla alış verişe rana gibi:)
ay canım 1 hafta içinde beni hamile sanan 2. Arkadaşsın topicte işallah allah söyletmiştir senide.. Ben lap. Oldum. Tek tüpümde daralma vardı açıldı çok şükür. İlk aşılamada kapalıydı tutmadı. İkinci aşılamada açıktı gene tutmadı ama bizde spermde morfoloji problemi var. Sen de aşılama olcan demek.. Kapalı olan tarafta yumurta geliştiyse diğer tüpün alması biraz zormuş onu. Ama allah ol deyince olur takılma çok. Yada iptalde edebilirsiniz aşılamayı.. Sonuçta tutma ihtimali düşük o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?