Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hayırlı hafta sonları herkese

bugün eminönüne gidecektik eşimle ama hava berbat yağmur patladı patlıycak
offff yaaa artık başka yere götürsün beni ne yapayım AVM lerede gitmek istemiyorum artık ezberledik yaa yeni AVM ler bulmak lazım

Gunaydın..

nasılsınız bakalım...

ben dun dayanamadım dr a gıttım aslında bugun gıdıcektım...
dr rahımde kasılmalar başlamış dedi ilaç verdı cınsıyet için erken 1 hafta 10 gun sonra ugra kesın soylerım dedi..
benım için zaten saglıklı olsun gerısı muhım değil. ::)))

hem haftaya ugrar cınsıyet ogrenırım hemde pantolon falan bakıyım kendıme ama çok pahalı kızlar..

şerker canım sen nerden aldım hamıle kıyafetı ??

günaydın canım

ben sadece hamıle pantolonu aldım canım henüz üstüme birsey almadım eskilerle idare ediyorum
lcw den aldım ben

merhaba ben daha önceki yazılarınız okuduımda.
benim tek tüp kapalı ve şu an aşılama için iğne tedavisindeyim.
ama kapalı tarafta gelişmiş yumurta.doktor yinede yaplım.bazen kapalı taraftaki
yumurtayı açık olan taraf çekebiliyor dedi.ben yinede kararsızım.siz nasıl hamile kaldınız acaba
doğla mı yoksa aşılama ile mi?

ben sizi alttaki tıcker dan dolayı hamile sandım.tam okumamıştım.şimdi baktımda
aşılama sonucu da negatif olmuş.peki laparoskopiden sonra kapalı taraf açıldı mı.

iyi pazarlar güzeller, sizi unuttum sanmayın gerçekten çok uyukusuz günler geçirdik. 3 gün uyumadığımızı biliorum sanırım 2. dişimizde gelio dr u ööle dedi. cuma günü danışmana gittik, şimdi dediklerini uyguluoruz. o kadar yorgun ki bedenim inanın pc açasım yok.. gündüz yarım saat gece en fazla 1 saat uyuyup uyanıodu. şimdi accık artırmaya başladı şükür.
çok özledim sizi, fırsat buldukça gelicem.. kusuruma bakmayın, hele bi yoluna girsin sıpa, bıktırana kadar yazarım merak etmeyim...

öperim cemil cümlenizi

işle ilgili olarak bu ay bitiyo biliosunuz.. ama ücretsize ayrılıorum.. konuştum yarım ağızlada olsa tamam dediler.. ben 6 aylık doldurcam dilekçeyi kabul ederlerse.. eğer demir düzelirse 3 ay sonra devam ederim dedim

Günaydın kızlarrrr herkese iyi haftalarrrrr

h.sonu hiç gelemedim. Cts bütün gün evdeydim ama sabahtan elektrik gitti 2 dakka o zamandan beri laptop açılmıyo sinir oldum bütün gün ne güzel takılcaktım. Bende sinirden girmedim teldende oturdm film izledim..

Cts akşamı kayınvalidemlere gittik yemeğe annemlerle birlikte dünde biraz dolandık dışarlarda havada pusluydu keyifsizdi çok evimize geldik yani sıradan bi h.sonuydu

geçmişi okuyım yazcam sizlerede hemen

günaydınnnnn hayırlı haftalar olsun inşallah

istanbulda şakır şakır yağmur yağıyor biraz öncede elektrikler gitti jeneratör devreye girdi ama internet bir türlü kendine gelemedi neyseki uzun sürmedi

hoşgeldin canım özledik valla
maşallah bu sıpaya herşeyi erken valla inşallah danışmanın dedikleri işe yarar artık düzene girirsiniz
bizde öptük canım gel bekliyoruz

aman onlar mırın kırın eder tabi benimkiler şimdiden 6 aylık ücretsizi kullanmazsın demi diyor dedim bilemem o zaman hele bir gelsinde

günaydın canım
hayırdır kız sen evde durmazdın havadan demekki neyse dinlemiş oldun

benim hafta sonum biraz yoğun geçti baya gezdim
cumartesi eminönüne gittik havuzlu han denilen meşhur yere hayağmur yağdı yağacak diye gittik allahtan ıslanmadan evimize gelebildik
handa baya dolaşdık baktık fiyatlara ama öylede çok uçuk fiyatlar yok aralarında piyasayla kıyafetler hele tutturabıldıklerine gezdik gezdik baktık
en son beğendiğimiz bir battaniye vardı bizim orda 37 tl idi ordan 25 tl ye aldık uygun bulmuşken birde babamız "doğuştan fenerli" diye simli bir yazı aldı yatagının yanındaki duvara asacakmış bebek şekerlerine baktık harika şekerler vardı ama erken diye birşey almadık ama çok hoşumuza gitti ilerde tekrar gidip ordan alırız herhalde
kendime emzirme sütyeni çamaşır falan aldım oylece çıktık ordan
pazar günüde eşimin arkadaşlarıyla sahilde çay içtik hava çok güzeldi
ordan ben caddeye gittim kardeşimin yanına bir gecelik aldım kendime sonra bebişime birşeyler baktım ama acayip pahalıydı bir tulum beğendim 72 tl dedi
dedim kaç kere giyebilecekki bunu almadım tabi neyse o mağazanın outlet mağazasına giderim orda bulursam alırım
sonra başka biryerden kızçeme ciciler aldım sonra dönüp bir baktım ki aldıklarım hep pembe olmuş bundan sonrakileri başka renklerde alayım bari
sonra eşimin yanına gittim maç vardı onu izliyorlardı erkelerin kız arkadaşlarıda vardı takıldık biraz sonra evimize bir güzel banyo ama ayaklarım balon gibi oldu çok gezmekten hafta sonu böylece bitmiş oldu

canımmm şükür kavuşturana.. Hiç kusuruna bakarmıyız kuzum bunun kusurumu olur şu durumda. Demek danışman bi nebze olsun işe yaradı hadi işallah devamı gelir.bu arada dediğim yöntemin linkini face e yapıştırdım fırsatın olunca gir bak bakalım

amannn ne çok şey yapmışın kızzz bu h.sonunun gezentisi sen oldun. Bu arada cuma çok gezdim canım o yüzden cts evde oturasım geldi. Hava güzeldi gene ama çıkmaya mecalim yoktu :)

demek biiissssürü ciciler aldın kızına bi ara fotolaını koyda görelim. Bu arada bi arkadaş beni rüyasında görmüş. Çamaşır yıkamış beyaz beyaz onları asıyomuş bende napıosun demişim müdür çamaşır yıka dedi onları yıkadım asıyorum bak mis gibi oldıu diyomuş hayırdır işallah :)

canım evet sanırım bu hafta ben gezinti oldum
doğru sende cuma gezdin ohhh güzel geçtimi kahvaltı ?
tamam canım akşam çeker fotolarını koyarım bu arada rüyasıda hayırlara vesile olsun inşallah beyaz çamaşır "Günahlardan tövbe etmeye, iman güzelliğine, insanları rahatsız eden durumları ortadan kaldırmaya, şeref ve itibara, Yıkanan çamaşırı sermek veya kurutmak, insana sıkıntı veren şeylerden kurtulmaya dalalet eder"

canım hayırdır niye olmuş kasılmalar ne dedi doktor. Demek 10 güne belli olcak cinsiyet hadi bakalım nolcak acaba çok heyecanlı sayılı günler kaldı. Belli olsunda sende başla alış verişe rana gibi:)

ay canım 1 hafta içinde beni hamile sanan 2. Arkadaşsın topicte işallah allah söyletmiştir senide.. Ben lap. Oldum. Tek tüpümde daralma vardı açıldı çok şükür. İlk aşılamada kapalıydı tutmadı. İkinci aşılamada açıktı gene tutmadı ama bizde spermde morfoloji problemi var. Sen de aşılama olcan demek.. Kapalı olan tarafta yumurta geliştiyse diğer tüpün alması biraz zormuş onu. Ama allah ol deyince olur takılma çok. Yada iptalde edebilirsiniz aşılamayı.. Sonuçta tutma ihtimali düşük o şekilde

herkeze selamlar gunaydınlar dıyeyım arkadaslar bana yardımcı olabılırmısınız? sorunum

3 ay serophene ılac kullandım yumurtalarım buyusun dıye buyudu ama catlamadı bu sferde 2 ay serophene +catlama ignesi kullandım yumurtalarım buyudu ve catladı ama gene hamıle kalamadı suan 2aydır ne hap nede ılac kullanmıyorum bu ayda sole garıplık oldu sızce normalmı ben saglıklı dusunemıyorum...

22 ocak 2012 de adet oldum suan subat ayındayız

27 subat 2012 deyız ama halen adet gormedım sadece akıntı devamım var sızce gebemıyım bu ayın cıkmasına 2 gun kaldı hamılemıyım sızce test ettırmek ıstemıyorum ve garıp olanda bu sefer yumurtlama gunu fln takıp etmedım sıksık ılıskıde bulunmadım bıle hava soguk faln hasta oluruz dıye :))

nasıl olmuyor dıye buseferde adet olmak cok ıstyorum gelsede gunum belımı sradırcaz gebe kalmak ıcın dıye baksana gelmedı??

gene yuzumde sıvılceler cıktı hep adet olucm saman cıkardı

belım agrıyor ama fazla agrımazdı adet olcm zaman

goguslerım acaıp agrır acırdı adet olcm zaman ama suan sadece şişti agrı fln yok

evet hanımlar durumlarım bunlarrr sızce neolabılır

ve gecende cok basım dondu ev yıkılıo sannettım ama k.valıdem cok seker yedın ondandır dedı ???

YARDIM EDIN

güzeldi canım kahvaltı havada çok güzeldi iyi oldu 3 gün iş olmayınca :) bende baktım anlamına uzun zamandır beklenen bişeyin gerçekleşmesidir diyo biyerdede.. Ama artık rüyayı görenemi banamı işaret bilemicem :)

canım amerikada bebeğin hayatı için tehlike olmadığı sürece almıolarmış sezerclğe. Demek alperen coştu bu ara eee artık bunlar büyüyo annesi erkek oldum ben enerjim yerinde diyolar size :) erkek anası olmak kolaymı. İşe tam ne zaman başlıcan kreş zamanı falanmı

bu hareketle dönersin yaza kadar eski kilona takılma hiç boşver

ah canım bu ara çok yoruyo bu paşalaımız sizi. Yemek yedirme olayları başlıyo artık başka külfetlerde başlıyo yoğurttur çorbadır onlar gelcek şimdide. Ama onların o iştahla yemelerini izlemeye değer o yorgunluklar :)

canım seyrek geldiğİn için her gelişinde yeni gelişmelerin oluyo. Demek aşı oldun şeker yüklemesi yapıldı hareketler başladıııı hadi bakalım isimlerden ben en çok toprak ismini beğendim ama tabi eşinle beraber beğenmeniz önemli olan. Modern güzel bişey olsun tabi

Yaaaaaaaa kızlar bütün yazdıklarım gittiiiiiiiiii

aferin kuzum başarılarının devamını diliyorum

bak ben herkeşlere yazdım tek tek evden giremedim diye sen bi kopyalamamışın cicim yaa aşkolsun

nalan mary halev gelmemiş işallah iyilerdir ayy herkese yazdım dimi unutmadım ohh beee :)

valla helal olsun tebrik ediyorum seni telefondan yazmak zor iş sabrın için tebrik

bende canım aşılamayı istemedim.doktor yapalım dedi ama şans çok düşük olucağı için istemedim.
bende laparoskopi oldum .bir sene önce doktor açıldığını söyledi ama tekrar kapanabiliyornuşda.
bende kendi isteğimle üç ay önce tekrar rahim filmi çektirdim.tekrar kapanmış.bugün çatlatıcı iğne yapıcağım.
dogal yollardan deniycez kısmet artık.teşekkür ederim cevap için
bizede morfoloji sıfır en son %3 dü .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…