Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

valla helal olsun tebrik ediyorum seni telefondan yazmak zor iş sabrın için tebrik
ay ivit canım gözlerim şaşı beş oldu sabahtan:)

canım bu kadar belirtilerle kendini yorana kadar neden bi test alıp yapmıosun sonuçta hamile olup olmadığını biz sana söyleyemeyiz. Bu saydıkların hem adet hem hamilelik belirtisi. İşallah seninki hamileliktendir ama geç döllenme olmadıysa artık çıkar idrar testinde.. Anladığım kadarıyla yumurtlama problemin var o yüzden geç ymurtlamış olabilirsin. En iyisi bi test yapman negatif olursada doktora gitmen. İşallah pozitif çıkarda bebeğini görmeye gidersin doktora :)

Aaaa bugünde ben kendi kendime cevap yazıp durmuşum herkese :) akşam gelinde sizde bana bişeyler yazın bari pek ezik kaldım

birde ben bunu çok beğeniyorum kızlar almak istedim ama 99 TL diyor yaa el kadar şey
birde iki kere anca giydiririm herhalde offf ama çokda güzel

selam fıstıkcanlar... demircan otururken yaziyim dedim..
narım bugün kabul günü olmuş, yazdıkça yazmışın yawrum :)) okudum gönderdiğin linki saol bitanem..
ranacım o body çook güzel gerçekten ama çok pahalı be gülüm.. inan o kadar çabuk büyüyolar ki giydirmediğim bi sürü şey oldu kuzum.
elif ismi güzel emme farklı şeylerde bak derim ben.. elifin anısı ne anlat bakem :)

canımmmmmmm hoşgeldin
evet ya çok pahalı ama çokda güzel demi herkes öyle diyor giydiremediğim bir sürü şey oluyor diyor demek doğru
elifin anısı yok kız eşim dedi ELA olmayınca elif nasıl falan diye bilmem dedim hala bakınıyoruz bakalım ne olcak kızçemizin ismi

iyi akşamlar canlarım
narcım hakkaten bugün kendiş kendine konuşuyomuşsun gibi olmuş yanlız kalmışsın genelde bizim bilgisayar çöktü o yüzden gündüz gelemiyorum ben eşim işten gelince iş yerinin bilgisayarındn fırsat buldkça girebilirim anca artık işlerim dahada arttı küçük paşamıza çorba yap yoğurt yedir elma hazırla kendi işlerini yap derken bi bakmışsın akşam oluyor yeni yeni tatlar tanıyor hemen kabullenemiyor ama alışıyor zevkle yedirmeye uğraşıyorum bende dün gece yine huysuzdu ama bi önceki güne nazaran uyudu bizden bu kadar siz neler yaptını bakalım rana nar ve yıldızdan başka kimse gelmemiş ranacım elif ismi güzel ama biraz daha bakının istersen tulum çok hoş ama bencede çok pahalı hiç gerek yok benimde giydiremediğim bi çok şey kaldı giydiripte küçülenler bile yeni gibi duruyor narcım arkadaşının rüyası çok güzelmiş hayırlara vesile olsun buarada seni hamile sana ikinci kişi inşl gerçek olur canım yıldızcım demirimiz accık izin vermiş annesine nasılsınız canımdanışman neler dedikısaca bizede söylede yeri geldimi uygulayalım canım

herkese günaydın ben kapattım ben açtım

esincim işlerin artmış artık ek gıdalar başlamış yavaş yavaş neyseki eymenımız yıyormuş
kıyafet konusunda herkes hem fikir o zaman

Günaydın şekerler akşam okudum benden sonra yazdıklarınızı bilg. Kendi kendine düzelmiş eşim ofise götürünce. Ama yazamadım size nette gezinmekten gözlerim yandı. 3 gün hasret kalınca saldırdım tabe :)

evet aynen öyle olmuş valla neyse ELİF ismi nasıl sence narcım:44:

canım aslında elif güzel kibar bi isim ama çok da orjinal yada değişik kalmıyo ani bi sürü elif var kaç nesildir :) bence araştırmaya devam
birde ben bunu çok beğeniyorum kızlar almak istedim ama 99 TL diyor yaa el kadar şey
birde iki kere anca giydiririm herhalde offf ama çokda güzel
Eki Görüntüle 355662

offff çokmuş beaaa ama pek gözelll yinede değmez malum zırt diye büyücek çucuk

amanda aman seni 2 gün üstüste burda görmek maziyi hatırlattı bana yıldızım ne güzel günlerdi demek demir efendi kendi çapında takılabiliyoda bzen işte haksızlık ediyosun çocuğa zaten..:)
ne didi danışmanın anlat bakem

ay ivit şekerim topice giren beni hamile sanıyo tickerımdanmı oluyo nedir anlamadım. Bakalım hayra çıksın işallah rüyalar. Valla emzirmek ayrı dertti yemek işi başlayınca sadece emzirmeyi arar olmuşsunuzdur.. Onu sevmez bunu yemez olayları geliyo beraberinde çünkü. Allah kolaykık versin esinim..benimde karnımda ağrı 2 gündür bugfün yarın geliyo galiba benimkiler

aman da aman bonibon cennetine düşmüş gibi oldum ne güzel şeyler yaaa allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin kız azcık da beyaz al ben bayılıyorum bebeklerde beyaza çok yakışıyo onlara
herkese günaydın ben kapattım ben açtım

esincim işlerin artmış artık ek gıdalar başlamış yavaş yavaş neyseki eymenımız yıyormuş
kıyafet konusunda herkes hem fikir o zaman

günaydın kuzumm gene bir sen bir ben birde bebek durumu

günaydın güzelim

evet yaa her yer pembe olmuş fotoğrafları çekince anlıyorum alırken öyle değil ama
neyse dediğin gibi bundan sonra her renkten alacağım kızıma bugün gene birşey gördüm internette ama pembe dedim yok almıyorum
elif isiminide canım baktık hiç isim bulamıyoruz herhalde onu koyacağız dün akşam da eşimin bir arkadaşı TUSEM olabilir dedi ne bileyim bude değişik geldi mesela bakalım araştırıyoruz daha

Kız tusem ne bi merkezin kısaltması gibi :) yok yok elif güzel değişik olsun diyede abartmamak lazım. Bazen klasikler daha iyidir ben mesea ayşegül ve zeynep isimlerini çok beğenirim

günaydın arkadaşlar ranacım prensesimizin cicilerine bayıldım çok güzeller ama dediğin gbi artık pembe alma ortak renklere git isim konusuna gelince daha vaktiniz var düşünün bakalım belki bulursunzu başka bişe benim kızım olsaydı tusem ismini düşünüyordum açıkçası yanına ikinci bir isimle ama koyarmıydım şimdi bilemiyorum oğluşumuz olunca ona odaklandık anlamı çok güzel çünkü tusemin cennette esen ılık rüzgar elifte güzel ama
narcım inşl gelmez bu sefer kırmızılarında süpriz yapar beklemediğimiz bu ayda hayırlısı inşl zeynep ismini bende çok severim canım ek gıdata başladım sorumluluğumuz arttı tabi emzirmek daha kolaydı şimdi kaşıkla yemesini öğretiyoruz işte hele ben başta göğüs ucum yok diye emzirmeyide öğretmek zorunda kalmıştım halada göğüs ucum emediği zaman yok emince çıkıyor ne uçmuş ya biraz bir<z yüyor tadını öğreniyor ama öyle doyumluk yemiyor alışacak inşl zamanla

Kız tusem ne bi merkezin kısaltması gibi :) yok yok elif güzel değişik olsun diyede abartmamak lazım. Bazen klasikler daha iyidir ben mesea ayşegül ve zeynep isimlerini çok beğenirim

allah iyiliğini versin kızz
bende zeynep ismini severim ayşe de olabilir dediğin gibi bu aralar herkes değişik isimlere yöneldiği için bu eski isimler artık konulmuyor artık bunlar değişik isim oldu

canım hoşgeldin
teşekkür ederiz teyzesi evet artık pembe almamak lazım ama öyle güzel şeyler yapıyorlarki hepside pembede daha güzel duruyor sanki alıyoruz valla ama artık almam değişik renkler alacağım
demek tusem ismini sen seviyordun neyse vaktımız var bıraz daha araştıralım bakalım
ayyy canım yaa benımde gous uclarım yokya sımdı yavastan cıkıyorlar dısarı valla inşallah süt verirkende çıkarlar da rahat emziririm bebeğimi

tusemin anlamı çok güzelmiş gerçekten ama söylenişi kız ismi için biraz sert geldi bana.. Ay kız göğüs ucu nasıl olmuyo ben anlayamadım bi türlü canlandıramıorum kafamda

evet canım eski isimler daha değişik oldu artık. Alara ve aleyna nasıl değişikti eskiden şimdi 5 kız çocuğundan birinin adı bunlar

nasıl canlandıramıyon kızz yok işte küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…