ay ivit canım gözlerim şaşı beş oldu sabahtan:)valla helal olsun tebrik ediyorum seni telefondan yazmak zor iş sabrın için tebrik
herkeze selamlar gunaydınlar dıyeyım arkadaslar bana yardımcı olabılırmısınız? sorunum
3 ay serophene ılac kullandım yumurtalarım buyusun dıye buyudu ama catlamadı bu sferde 2 ay serophene +catlama ignesi kullandım yumurtalarım buyudu ve catladı ama gene hamıle kalamadı suan 2aydır ne hap nede ılac kullanmıyorum bu ayda sole garıplık oldu sızce normalmı ben saglıklı dusunemıyorum...
22 ocak 2012 de adet oldum suan subat ayındayız
27 subat 2012 deyız ama halen adet gormedım sadece akıntı devamım var sızce gebemıyım bu ayın cıkmasına 2 gun kaldıhamılemıyım sızce test ettırmek ıstemıyorum ve garıp olanda bu sefer yumurtlama gunu fln takıp etmedım sıksık ılıskıde bulunmadım bıle hava soguk faln hasta oluruz dıye :))
nasıl olmuyor dıye buseferde adet olmak cok ıstyorum gelsede gunum belımı sradırcaz gebe kalmak ıcın dıye baksana gelmedı??
gene yuzumde sıvılceler cıktı hep adet olucm saman cıkardı
belım agrıyor ama fazla agrımazdı adet olcm zaman
goguslerım acaıp agrır acırdı adet olcm zaman ama suan sadece şişti agrı fln yok
evet hanımlar durumlarım bunlarrr sızce neolabılır
ve gecende cok basım dondu ev yıkılıo sannettım ama k.valıdem cok seker yedın ondandır dedı ???
YARDIM EDIN
Aaaa bugünde ben kendi kendime cevap yazıp durmuşum herkese :) akşam gelinde sizde bana bişeyler yazın bari pek ezik kaldım
selam fıstıkcanlar... demircan otururken yaziyim dedim..
narım bugün kabul günü olmuş, yazdıkça yazmışın yawrum :)) okudum gönderdiğin linki saol bitanem..
ranacım o body çook güzel gerçekten ama çok pahalı be gülüm.. inan o kadar çabuk büyüyolar ki giydirmediğim bi sürü şey oldu kuzum.
elif ismi güzel emme farklı şeylerde bak derim ben.. elifin anısı ne anlat bakem :)
iyi akşamlar canlarım
narcım hakkaten bugün kendiş kendine konuşuyomuşsun gibi olmuş yanlız kalmışsın genelde bizim bilgisayar çöktü o yüzden gündüz gelemiyorum ben eşim işten gelince iş yerinin bilgisayarındn fırsat buldkça girebilirim anca artık işlerim dahada arttı küçük paşamıza çorba yap yoğurt yedir elma hazırla kendi işlerini yap derken bi bakmışsın akşam oluyor yeni yeni tatlar tanıyor hemen kabullenemiyor ama alışıyor zevkle yedirmeye uğraşıyorum bende dün gece yine huysuzdu ama bi önceki güne nazaran uyudu bizden bu kadar siz neler yaptını bakalım rana nar ve yıldızdan başka kimse gelmemiş ranacım elif ismi güzel ama biraz daha bakının istersen tulum çok hoş ama bencede çok pahalı hiç gerek yok benimde giydiremediğim bi çok şey kaldı giydiripte küçülenler bile yeni gibi duruyor narcım arkadaşının rüyası çok güzelmiş hayırlara vesile olsun buarada seni hamile sana ikinci kişi inşl gerçek olur canım yıldızcım demirimiz accık izin vermiş annesine nasılsınız canımdanışman neler dedikısaca bizede söylede yeri geldimi uygulayalım canım
evet aynen öyle olmuş valla neyse ELİF ismi nasıl sence narcım:44:
birde ben bunu çok beğeniyorum kızlar almak istedim ama 99 TL diyor yaa el kadar şey
birde iki kere anca giydiririm herhalde offf ama çokda güzel
Eki Görüntüle 355662
selam fıstıkcanlar... demircan otururken yaziyim dedim..
narım bugün kabul günü olmuş, yazdıkça yazmışın yawrum :)) okudum gönderdiğin linki saol bitanem..
ranacım o body çook güzel gerçekten ama çok pahalı be gülüm.. inan o kadar çabuk büyüyolar ki giydirmediğim bi sürü şey oldu kuzum.
elif ismi güzel emme farklı şeylerde bak derim ben.. elifin anısı ne anlat bakem :)
iyi akşamlar canlarım
narcım hakkaten bugün kendiş kendine konuşuyomuşsun gibi olmuş yanlız kalmışsın genelde bizim bilgisayar çöktü o yüzden gündüz gelemiyorum ben eşim işten gelince iş yerinin bilgisayarındn fırsat buldkça girebilirim anca artık işlerim dahada arttı küçük paşamıza çorba yap yoğurt yedir elma hazırla kendi işlerini yap derken bi bakmışsın akşam oluyor yeni yeni tatlar tanıyor hemen kabullenemiyor ama alışıyor zevkle yedirmeye uğraşıyorum bende dün gece yine huysuzdu ama bi önceki güne nazaran uyudu bizden bu kadar siz neler yaptını bakalım rana nar ve yıldızdan başka kimse gelmemiş ranacım elif ismi güzel ama biraz daha bakının istersen tulum çok hoş ama bencede çok pahalı hiç gerek yok benimde giydiremediğim bi çok şey kaldı giydiripte küçülenler bile yeni gibi duruyor narcım arkadaşının rüyası çok güzelmiş hayırlara vesile olsun buarada seni hamile sana ikinci kişi inşl gerçek olur canım yıldızcım demirimiz accık izin vermiş annesine nasılsınız canımdanışman neler dedikısaca bizede söylede yeri geldimi uygulayalım canım
herkese günaydın ben kapattım ben açtım
esincim işlerin artmış artık ek gıdalar başlamış yavaş yavaş neyseki eymenımız yıyormuş
kıyafet konusunda herkes hem fikir o zaman
amanda aman seni 2 gün üstüste burda görmek maziyi hatırlattı bana yıldızım ne güzel günlerdidemek demir efendi kendi çapında takılabiliyoda bzen işte haksızlık ediyosun çocuğa zaten..:)
ne didi danışmanın anlat bakem
ay ivit şekerim topice giren beni hamile sanıyo tickerımdanmı oluyo nedir anlamadım. Bakalım hayra çıksın işallah rüyalar. Valla emzirmek ayrı dertti yemek işi başlayınca sadece emzirmeyi arar olmuşsunuzdur.. Onu sevmez bunu yemez olayları geliyo beraberinde çünkü. Allah kolaykık versin esinim..benimde karnımda ağrı 2 gündür bugfün yarın geliyo galiba benimkiler
aman da aman bonibon cennetine düşmüş gibi oldum ne güzel şeyler yaaa allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin kız azcık da beyaz al ben bayılıyorum bebeklerde beyaza çok yakışıyo onlara
günaydın kuzumm gene bir sen bir ben birde bebek durumu
Kız tusem ne bi merkezin kısaltması gibi :) yok yok elif güzel değişik olsun diyede abartmamak lazım. Bazen klasikler daha iyidir ben mesea ayşegül ve zeynep isimlerini çok beğenirim
günaydın arkadaşlar ranacım prensesimizin cicilerine bayıldım çok güzeller ama dediğin gbi artık pembe alma ortak renklere git isim konusuna gelince daha vaktiniz var düşünün bakalım belki bulursunzu başka bişe benim kızım olsaydı tusem ismini düşünüyordum açıkçası yanına ikinci bir isimle ama koyarmıydım şimdi bilemiyorum oğluşumuz olunca ona odaklandık anlamı çok güzel çünkü tusemin cennette esen ılık rüzgar elifte güzel ama
narcım inşl gelmez bu sefer kırmızılarında süpriz yapar beklemediğimiz bu ayda hayırlısı inşl zeynep ismini bende çok severim canım ek gıdata başladım sorumluluğumuz arttı tabi emzirmek daha kolaydı şimdi kaşıkla yemesini öğretiyoruz işte hele ben başta göğüs ucum yok diye emzirmeyide öğretmek zorunda kalmıştım halada göğüs ucum emediği zaman yok emince çıkıyor ne uçmuş yabiraz bir<z yüyor tadını öğreniyor ama öyle doyumluk yemiyor alışacak inşl zamanla
günaydın arkadaşlar ranacım prensesimizin cicilerine bayıldım çok güzeller ama dediğin gbi artık pembe alma ortak renklere git isim konusuna gelince daha vaktiniz var düşünün bakalım belki bulursunzu başka bişe benim kızım olsaydı tusem ismini düşünüyordum açıkçası yanına ikinci bir isimle ama koyarmıydım şimdi bilemiyorum oğluşumuz olunca ona odaklandık anlamı çok güzel çünkü tusemin cennette esen ılık rüzgar elifte güzel ama
narcım inşl gelmez bu sefer kırmızılarında süpriz yapar beklemediğimiz bu ayda hayırlısı inşl zeynep ismini bende çok severim canım ek gıdata başladım sorumluluğumuz arttı tabi emzirmek daha kolaydı şimdi kaşıkla yemesini öğretiyoruz işte hele ben başta göğüs ucum yok diye emzirmeyide öğretmek zorunda kalmıştım halada göğüs ucum emediği zaman yok emince çıkıyor ne uçmuş yabiraz bir<z yüyor tadını öğreniyor ama öyle doyumluk yemiyor alışacak inşl zamanla
allah iyiliğini versin kızz
bende zeynep ismini severim ayşe de olabilir dediğin gibi bu aralar herkes değişik isimlere yöneldiği için bu eski isimler artık konulmuyor artık bunlar değişik isim oldu
canım hoşgeldin
teşekkür ederiz teyzesi evet artık pembe almamak lazım ama öyle güzel şeyler yapıyorlarki hepside pembede daha güzel duruyor sanki alıyoruz valla ama artık almam değişik renkler alacağım
demek tusem ismini sen seviyordun neyse vaktımız var bıraz daha araştıralım bakalım
ayyy canım yaa benımde gous uclarım yokya sımdı yavastan cıkıyorlar dısarı vallainşallah süt verirkende çıkarlar da rahat emziririm bebeğimi
tusemin anlamı çok güzelmiş gerçekten ama söylenişi kız ismi için biraz sert geldi bana.. Ay kız göğüs ucu nasıl olmuyo ben anlayamadım bi türlü canlandıramıorum kafamda
evet canım eski isimler daha değişik oldu artık. Alara ve aleyna nasıl değişikti eskiden şimdi 5 kız çocuğundan birinin adı bunlar
nasıl canlandıramıyon kızz yok işte küçük
ay kız valla anlamıyom küçük ayrı yok ayrı.. Küçük büyür bebiş olunca ama hiç yok nası oluyo yaa :|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?