evet narcım söylenişi biraz sert ama anlamı güzel bende anlamına bakarak beğenmmiştim canım rana çok güzel açıklamış göğüsucunu içine kaçmış:))ya hani o siyah yer var ya orda küçük bir çıkıntı oluyor yada büyük bir çıkıntı yada olmuyor çeşit çeşit işte ama bebek emince çıkıyor tabikide
ranacım ben çektim diye sendede aynısı olacak diye bişe yok sakın öyle düşünme mesela benim anneminde ablamında öyle genetik sanırım ama ne annem bi sorun yaşamış nede ablam öyle bir sorun yaşadı eymen gününü tamamlamadan ve gelişimide geriye düştüğü için küçük ve güçsüz doğdu ve emmeyi beceremedi yoksa ablamın doğu yaptığı günü hatırlıyorum yiğenim hemen tutmuştu cok cok emiyordu
hiç yok değil kız varda ucu içine kaçmış
evet narcım söylenişi biraz sert ama anlamı güzel bende anlamına bakarak beğenmmiştim canım rana çok güzel açıklamış göğüsucunu içine kaçmış:))ya hani o siyah yer var ya orda küçük bir çıkıntı oluyor yada büyük bir çıkıntı yada olmuyor çeşit çeşit işte ama bebek emince çıkıyor tabikide
ranacım ben çektim diye sendede aynısı olacak diye bişe yok sakın öyle düşünme mesela benim anneminde ablamında öyle genetik sanırım ama ne annem bi sorun yaşamış nede ablam öyle bir sorun yaşadı eymen gününü tamamlamadan ve gelişimide geriye düştüğü için küçük ve güçsüz doğdu ve emmeyi beceremedi yoksa ablamın doğu yaptığı günü hatırlıyorum yiğenim hemen tutmuştu cok cok emiyordu
Günaydın kızlarrrrr ranacım sana ayrıca günaydın tabikii :) bu sabah işler yoğun biraz öğlene doğru anca gelirim meraka bırakmıyım diye yazıyım didim
heee ilginççççç :)
anladım canım işallah dediğin gibi rana yaşamaz öyle bir sorun zor tabi çocuğun onu yakalayıp çekmesi
canlar gelemedim misafirlerim vardı , bugün fırsat buldukça geçmişi okuyacağım varmı bi yaramazlık ya da gelişme
kızlar yaa ayaklarım iki gündür şişiyor:44:
akşamları eve gidince bri bakıyorum davul gibi olmuş bileklerim
bu aylarda olması normalmiki gerçi baktım çalışan bayanlarda daha fazla olur diyor ödem toplarmış
protein eksikliğinden olurmuş ama o yüzü ve göz kapaklarını şişirirmiş allaha şükür bir tek ayaklarım
ama yakında ayakkabılarım olmayacak yaa
canlar gelemedim misafirlerim vardı , bugün fırsat buldukça geçmişi okuyacağım varmı bi yaramazlık ya da gelişme
ayy kuzum kıyamam çok oturmaktanmı oluyo acaba biraz erkendir sonuçta şişkinlikler için öyle gibi geldi bana. Herkeste değişir sonuçta ama doktoruna sor bence çok sinir bozucu. Akşamda soğuk tuzlu suya koy ayaklarını emi
offf bendede sabahtan beri karın ağrısı saydım adet günümmüş bugün gelici benim gırmızııı :)
sanırım yaaa gün boyu burda oturuyorum sonra yolda hep ayaktayım eve gidene kadar 6 da işten çıkıyorum 7:40 da evde oluyroum ondan mı oluyor acaba anlamadım ki:44:
dinlendiriyorum uzatıyorum
kırmızı günü demek sinir şey bu ay gelmese bari
ay valla kuzum gelmese keşke ama umudum yok ağrılar gelcek gibi duruyo
ahh yaa kıyamam ne kadar zor dimi büyük şehirde yaşamak işten çıksan eve gidemiosun. Ee ağırlaşınca sen nolcak gene otobüslemi gitcen
kızlar yaa ayaklarım iki gündür şişiyor:44:
akşamları eve gidince bri bakıyorum davul gibi olmuş bileklerim
bu aylarda olması normalmiki gerçi baktım çalışan bayanlarda daha fazla olur diyor ödem toplarmış
protein eksikliğinden olurmuş ama o yüzü ve göz kapaklarını şişirirmiş allaha şükür bir tek ayaklarım
ama yakında ayakkabılarım olmayacak yaa
canımm benımde oluyodu geçen hafta.. tum gun oturuyorum akşamada dogru bacaklarım resmen şişiyodu eve gıderken sankı balon gıbı yuruyodum...
dr umu sordum.. tuzu kes dedi.. ben bıde her gun maden suyu içiyodum onu bıraktırdı.. su tutar dedi vucutta..
çok şukur 2 gundur bişeyim yok...
hımmm maden suyu evet su tutuyormus onu duymuştum uzun zamandır içmiyorum zaten
tuzuda pek fazla kullanmıyroum zaten ama bıraz daha azaltayım o zaman
canımm ben tamamen kestım...
dr um şimdi boyleyse ilerde yandın sen dedi.. korktum tamamen bıraktım tuzu...
evet yazada zor olabilir yollar bunaltıcı gelebilir allah yardımcınız olsun canımahhh hiç bilmiyorum biraz daha geçince zaman ne olacak
aslında havalar biraz düzelse daha rahat olacak şimdi üşümiyim diye kat kat giyiniyorum üşüyorum birde yollarda belki yazın daha rahat olur diycem ama bu seferde sıcak bunaltırmı bılemedım kı
artık yaşayarak göreceğiz
hoşgeldin canım ne kadar zamandır korunmuorsun evlendiğinden berimimerhaba arkadaşlar bende dr takibine giriyorum 5-6 gün sonra 1,5 yıllık evliyim
benide aranıza almanızı dilerim
Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin
evet çok mantıklı tuz ve maden suyu.. çok oturmayın hareket edin kaldın devamlı gün içinde..canımm benımde oluyodu geçen hafta.. tum gun oturuyorum akşamada dogru bacaklarım resmen şişiyodu eve gıderken sankı balon gıbı yuruyodum...
dr umu sordum.. tuzu kes dedi.. ben bıde her gun maden suyu içiyodum onu bıraktırdı.. su tutar dedi vucutta..
çok şukur 2 gundur bişeyim yok...
kızlar keşke evlendiğim ilk günden beri korunmasaydım dediğiniz oldumu
benim bunla ilgili bi sıkıntım varda konu açtım oraya yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?