Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ii geceler şekerler... danışmanın dediklerini yazayım hızlıca, demir efendi kıpraşıo içerde...
face e dişinin resmini koyucam az sonra bakarsınız :))

1. çok kararlı bi çocuk dedi, sizden daha kararlı ve ne istediğini bilio, sizde ona göre hareket ediosunuz dedi
2.uyku sadece fiziksel yorgunlukla olmaz, beynininde yorulması lazımmış. sadece masaj değil oyun sürelerini uzatarak onu yorun dedi. renkli oyuncak çıngırak vs ile dikkatini çekin, takip etmesini sağlayın dedi, bu onun motor gelişiminide geliştirirmiş.. oyuncaklar büyükten küçüğe doğru olsun.. en son bi üzüm tanesini takip ettirmeye çalışın dedi.
3. demirden çok benle ilgilendi gibi bişi oldu. bana çok yorgun ve gerginsiniz dedi. önce sizin rahatlamanız gerek dedi. rahmiyede çocuğunuz zor bi çocuk bunu kabul edin ve eşinize anlayışlı olun dedi. demir onu çok yoran bi bebek dedi (etkilenmiş olcakki gece bulaşıkları o topladı ve ilk defa yanımızda yattı kendiliğinden) kendinize rahatlama yöntemi bulun ve bunu yapın.. mesela küveti doldurun ve girin, evinize masaj için birilerini çağırın dedi. siz rahatlarsanız bebek rahatlar dedi.
4.bebekler herşeyin farkındaymış, siz eğer gergin ve kendinizi kötü hissediosanız demirde onu hisseder dedi ve kucağa gelmek istemesinin bir nedeni de annesini sakinleştirmek istemesindendir dedi. beni kucağına al beni sev ve sakinleş der aslında size dedi.
5. bu dönem anlama dönemi ama 6. aydan sonra öğrendiklerini uygulayacak dedi, o yüzden kararlı olun ve isteklerinizi yaptırın dedi
6. asla sallayarak uyutmayın artık dedi (biliosunuz uyuyo die biz dondy de yatırıyoduk)uykuyu sallanmakla eşitlemiş dedi, onun için uyku sallanmakmış. sallanma durunca uyanacaktır dedi (gerçekten ööle) ister bi kerede kesin ister yavaş yavaş azaltın ama sallamayın dedi (sürekli olarak) şuan anlamıo ama 6.ayda ben böle uyurum böle sallamazsan uyumam olacak davranışları dedi.
7.bi ritüeleniz olsun dedi, müzie alıştırın rahatlasın dedi. ama oyun oynarken bi müzik, yatarken bi müzik, emerken başka müziğiniz olsun ve bilsin bunları dedi.. yıkayın masaj yapın ve ööle uyutun dedi.
8. bişeyi deniosanız hemen sonuç alamazsınız en az 1 ay denemelisin sonuç için, sıkılıp bırakmayın hemen dedi
9. ve 2 yaşına kadar asla tv izletmeyin dedi. tv tek yölnlü iletişimdir, onun çift yönlü iletişime ihtiyacı var, insanlarla konuşmak gibi... tv ye alıştırırsanız tek yönlü iletişime alışır olumsuz etkilenir dedi
aklıma gelenler bunlar, bakalım ne olcak görücez

öperim cemil cümlenizi

ela neden olmadı yawrum?

ek gıdaya geçmişiniz kuzum hayırlı olsun.. inş yemek seçmez bu veletler..yazdım kuzum yukarda öperim eymenimide

üstünde paralansın minnoşumun :))) çok güzeller ranam, güzel günlerde giysin inşallah güzel kızımız

kız kendi çapında takılmıodu tabii, kadın oyalıodu :))) gene uyumadı dün gece,10-12 kere kalktık kuzum.. ööle olunca çok fena oluom bende, enerjim olmuyo hiç, gelemiom o yüzden..düzene girse bi sahalara döncem :)))

benimde ööle olmuştu hayatım..hala eski ayakkabılarıma zor giriyorum. alyansım bile olmuyo düşün (

sevde nalannn mary halevvvv dönün yaaa artık birbirimize baka baka bi hal olduk

nerde millet hakkaten?

Günaydın hatunlarrrrr ay hiç uyuyamadım gece acaip uykusuzum.. Yan daire coştu gene bağıra bağıra konuşmalar deli ettiler bizi. En sonunda eşim duvara vurduda öle sustular uyuduk

ay kuzum hakkaten çok mantıklı şeyler hepsi. İşallah rahatlıkla uygulayabilirsinizde işe yarar zaman içinde. Özellikle seni sakinleştirmek için kucağına gelmek istemesi çok şaşırttı beni. Velede bak yaa annesinide teselli edermiş. Eşinlede konuşması iyi olmuş hemen bulaşığa girişmiş baksana :) işallah bundan sonrası daha güzel olcak canım benim bizde daha sık görcez seni bölelikle

sevde nalannn mary halevvvv dönün yaaa artık birbirimize baka baka bi hal olduk

evet yaaa herkese nerelerde gelmiyorlar artık

canım hadi bakalım hayırlı olsun inşallah hepsi işe yarar da düzene girersiniz canım bak eşinde etkilenmiş bari inşallah ilerleyen zamanlarda değişmezde sana da yardımcı olur vay be neler varmış demek o bizi sakinleştirmeye çalışırmış valla gitmekle güzel yapmışsınız aslında herkesin bir yardım alması lazım bilmediğimiz bir sürü şey varmış baksana
canım ELA olamadı çünkü eşimin kuzeni kızına koydu o yüzden bizimki iptal oldu yani
sağol teyzesi
demekki normal yaa ne yapalım şişcez artık

günaydın canım aaa ne biçim komşu onlar her zaman mı böyleler şikayet et güzelim
bu arada senin kırmızılar geldimi???

ay canım sorma anlatsam burdan oraya yol olur. Bunlar iyi halleri alzheimer olan yaşlı anne babaları vardı sağırlardı birde. Bütün gece uyumaz yan odamızda bağıra bağıra konuşurlardı. Polis bile çağırdı alt katındakiler. Sonra onlar öldü rahat ettik allah günah yazmasın. Bu kızları olan kadında arada coiuyo gene böle ama duvara vurunca tırsıyo heralde. Sesinin ayarı yok allahın dağlıları zaten. Apartman hayatından haberleri yok. Güya bostanlıda oturuyoruz ama tiplere bak yani uyuz oluyorum. İlk fırsatta taşıncam zaten

daha gelmedi canım kırmızılar ama bir iki gün olur öle panik yok

aman canım ya ev alma komşu al dedikleri bu olsa gerek bazen böyle nezih yerlerde oluyor böyle şeyler kıroyum ama para bende hesabı
neyse ne kısa zamanda gönlünüze göre bir ev olur canım bu arada 1+1 lık daireyi kiraya verdiniz mi??

daha teslim edilmedi canım nisanda teslim işallah. Ama satcaz orayı muhtemelen çok kredi ödüyoruz. Onları kapatırız heralde. Arabayıda krediyle aldık. Onları sıfırlarız belkim. 25 bin gibi bi para koyduk kredi dışında. Satınca en az 50 bin kalır elinize diyolar krediyi kapattıktan sonra. O bizi biraz rahatlatır. Oturcağımız evi almak için eşimin bir iki dosyasının bitip tahsil olmasını beklicez bu durumda. Ordan alacağı daha yüksek. Allah yüzümüze gülerde bi aksilik çıkmazsa sene sonuna kadar tahsil olmuş olur ev parasının büyük çoğunluğu çıkar işşşşşallllahhh

Kızçelerim ben geldimmmmmmmmm topleşinnnnnnn

anacım kimleri görüyorum biz hep burdayız siz toplaşın

inşallah canım planladıklarınız bir birgerçekleşir

kızçelerim çok gerilere gidemedim son gelişmeleri okudum sadece
yıldızcım gelmişsin canım danışmanın tavsiyelerini bizde kopyalayalım istifade ederiz.. peki fayda etmeye başladı mı..
eşin mi yardım etmeye başladı canım. inşallah devamı gelir ama inanma derim. bikaç gün etkisinde kalır sonra yine gevşer bu herifler... afedersiniz bi laf var ya , alışmadık kıçta don durmazmış bu adamlarınki de o hesap
uyuyabildin mı bu geceniz nasıl geçti canım

ranacım isim telaşı sarmış sizide.. aslında ela çok kibar madem o hakkınızı kaybetmişsiniz inşallah onun yerine çok daha hoş isimler bulursunuz canım. bizde bakınalım sağa sola..
aldıklarınıda çok beğendim. özelliklede o kundak gibi bişi varya o çok kullanışlı. ilk bebekliğinde evdeykende hep onda tutarsın. gerçi sen yaz annesimi olacaksın bilmiyorum

nar şekerim komşu faciası sarmış ortalığı demek ki, malesef canım insanlarla geçinmek çok zor.. maddi olarak imkanları yüksek birileri olsa bile görgü olmayınca ne yazar be canım..
yeri gelince seni beni beğenmezler saygıdan haberleri yok..
hayır sende çok fena olmuşsundur uyuyamayınca insana herşey batıyor.. inşallah şöyle gönlünüze göre bi ev denk gelirde hemen taşınırsınız canım..
sen demek adet olmadın. bugün kaçıncı günün canım..

diğer kızçelerim nasıllar esincim adacım melike ve kekula sizler nasılsınız çok geçmişe gidemedim vaktim varkem hemen yazayım dedim
halevle mary de yok galiba

canım hoşgeldin valla özlettin kız kendini
evet canım isim telaşı sardı bizi seninde engin tecrübelerine ihtiyacım var şöyle kuranda geçen güzel kız isimleri söyle bakem bana
teşekkür ederim canım onu kışa kullanırız biliyorsun ben temmuzda doğum yapacağım allah kısmet ederse çocuğu sıcaktan boğmayalım onunla

narcım ranacım hoş buldum canlarım..
nasıl olayım evde köşe kapmaca olayına devam ediyoruz. eşim şimdi dışarı çıktıda gelebildim. .
benim belim incindi kızlar şu an bi görseniz halimi belime şal ve atkı sardım haminneler gibi dolaşıyorum ortalıkta çok komik bi tipim var
dün kahvaltıyı yaptık oturma odasında, sonra onları mutfağa taşıyorken ekmek kasesi çattadanak mutfak kapısında yere düşmezmi. her yer cam kırığı oldu ama bildiğiniz gibi değil. o camların fırlamadığı yer kalmamış.. mutfak koridor antre, tee oturma odasına kadar cam kırığı... bi kızmını elle toplamak zorunda kaldık. makineyle süpürcektim ama geçmeyecek parçalar vardı epey onlarla uğraştık. sonra o hırsla makineye davrandım. çok uzun sürdü temizlemek. bu arada ben kendimi kaybetmişim galiba bi müddet sonra baktım belim cızırdıyor git gide ağırlaştım. gece sağımdan soluma zor döndüm. bu sabah kahvaltıyı eşim hazırladı acıdı bana herifim

ranacım bakayım canım kız isimlerine.. biz yeğenime ararken epeyce liste tutmuştuk. o listeyi evde bulsam süper olacak kim bilir nereye sokmuşumdur :44:

Aminsevdecim işallah en kısa zamanda gönlümüze göre güzel nezih bir apartmanda ev buluruz. Hadi şimdi kira ev alınca çok daha önemli böle şeyler..

Canım normal adetim dündü aslındaama yumurtlamam tam 14ündemi oldu bilemiyorum saymadığım için. Bakalım bir iki günlük gecikmeler normal heveslencek bi durum yok şimdilik

sen naptın geldi mi adet günün kaçtasın

demek dündü senin.. yani 28. günün mü dündü canım..
benim bugün 27. günüm. bugün yarın işin rengi belli olur..
evet hiç saymadık bu ay. hatta ben bazen düşünüyorum ne zaman beraberlik olmuştu filan diye onu bile kafam sarmıyor. o derece boşkoymuşuz yani..
ama bak adet günümüz gelince yinede saymadan edemiyoruz. bide şu bekleme işini beynimizden atabilsek tam olacak ama orda bir kurt var uzaklarda.. o kurt bizim kurdumuzdur ...

Ayy geçmiş olsun kuzummm neden yıprattın kendini o kadar biz olsak kızarsın böle günlerde yapılırmı böle diye.. Demek kocişinle köşe kapmaca oynuosunuz. Ne zaman kuruyosunuz işi bakalım..

Ay evet ranacımın kızçesi isimsiz kaldı bi el atıver aplamız olaraktan

aynen yaaa bende onu düşündüm dün. Yumurtlamayı saymadık ama gün yaklaşıpda karında hareketlilik başlayınca otomatikman anlıosun yaklaştığını.. Canım ben 1 şubatta adet oldum bugün 1 mart. 29. Günüm sanırım yani demek arka arkayayız kuzummm hayırlısıı

ya işte öyle insanın nutku tutuluyor arada canım. ne bileyim nutkumla beraber beliminde tutulacağını
iş konusu %95 hazır gibi canım az bişiler kaldı onuda halletmeye çalışıyor eşim.. hayırlısı bakalım..
hakkaten bu adet günleri yaklaştıkça yumurtlama zamanından da daha ço stresli oluyor. insan bir an önce neyse halim çıksın falim demek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…