narcım ranacım hoş buldum canlarım..
nasıl olayım evde köşe kapmaca olayına devam ediyoruz. eşim şimdi dışarı çıktıda gelebildim. .
benim belim incindi kızlar şu an bi görseniz halimi belime şal ve atkı sardım haminneler gibi dolaşıyorum ortalıkta çok komik bi tipim var
dün kahvaltıyı yaptık oturma odasında, sonra onları mutfağa taşıyorken ekmek kasesi çattadanak mutfak kapısında yere düşmezmi. her yer cam kırığı oldu ama bildiğiniz gibi değil. o camların fırlamadığı yer kalmamış.. mutfak koridor antre, tee oturma odasına kadar cam kırığı... bi kızmını elle toplamak zorunda kaldık. makineyle süpürcektim ama geçmeyecek parçalar vardı epey onlarla uğraştık. sonra o hırsla makineye davrandım. çok uzun sürdü temizlemek. bu arada ben kendimi kaybetmişim galiba bi müddet sonra baktım belim cızırdıyorgit gide ağırlaştım. gece sağımdan soluma zor döndüm. bu sabah kahvaltıyı eşim hazırladı acıdı bana herifim
ranacım bakayım canım kız isimlerine.. biz yeğenime ararken epeyce liste tutmuştuk. o listeyi evde bulsam süper olacak kim bilir nereye sokmuşumdur :44:
kızlar ben yemeğe çıkıyorum kızçem acıktı herhalde kıpırdanıyor içerde
bu arada şaka maka yarı yol olmuşuz bügün 20 haftalığız
ranacım hakkaten ne çabuk yarıladın maşallah canım.. diğer kızçelerimizin de hamilelikleri nasıl hemen geçti baksana oğullar bile kocaman oldular.. sende yarın birgün kollarında büyütüyor olacaksın canım.. belki o zamanda biz hamiş oluruz dimi nar şekerim
nar canım bende de belirti var mı bilmiyorum göğüslerde hassasiyet zaten 10 gündür filan var. kasıklarda hafiften geliyorum imajları var o da bugün başladı düne kadar yoktu
bu hafta bende çok uyuyorum canım yaa. gözümü açamıyorum uykudan..
inanır mısın akşam 7 de kendimden geçmişim bi uyumuşum eşim uyandırdı saat 1 buçukta
kızcağızımla bile ilgilenedim yavrum gelmiş yanıma girmiş elimi yüzüne koyuyor anne hani beni sevcektin dedi. bende sevdim sözde ama ellerimle yüzünü sıvazladım bişiler dedim ama ne ettim ne dedim hatırlamıyorum.
hele akşam yemek yedikten sonra çok fena oluyorum gız bacım ben..
sende öyle misin
bu arada ikinizede afiyet bal şeker olsun canlarım
ranacım seninkiler kızçene besin olsun
nar şekerim seninde bebşine alt yapı olsun inşallah gıı patlat bi mücde Allahını seversen
ranacım hakkaten ne çabuk yarıladın maşallah canım.. diğer kızçelerimizin de hamilelikleri nasıl hemen geçti baksana oğullar bile kocaman oldular.. sende yarın birgün kollarında büyütüyor olacaksın canım.. belki o zamanda biz hamiş oluruz dimi nar şekerim
nar canım bende de belirti var mı bilmiyorum göğüslerde hassasiyet zaten 10 gündür filan var. kasıklarda hafiften geliyorum imajları var o da bugün başladı düne kadar yoktu
inanır mısın akşam 7 de kendimden geçmişim bi uyumuşum eşim uyandırdı saat 1 buçukta
kızcağızımla bile ilgilenedim yavrum gelmiş yanıma girmiş elimi yüzüne koyuyor anne hani beni sevcektin dedi. bende sevdim sözde ama ellerimle yüzünü sıvazladım bişiler dedim ama ne ettim ne dedim hatırlamıyorum.
sende öyle misin
nar şekerim seninde bebşine alt yapı olsun inşallah gıı patlat bi mücde Allahını seversen
sende öyle misin
evet narcım dediğin gibi bütün belirtileri yaşasak bile nafile..
uyku meselesi bende de belki kıştandır gız bacım. şöyle ısınayım diye giriyorum bi bakmışım uyumuşum
hatta bizzat gidip yatma isteği duyuyorum istemsiz bi şekilde yatakta buluyorum kendimi
ranacım bizde öyle olmasını ne çok isteriz Rabbim inşallah yardım edecek bi şekilde hayırlısıyla
Ranacım bayıldım cicilere yaaa, isim telaşı sarmış sizi de maşallah ya 20 hafta oldunuz ne çabuk geçiyor, Elif ismini ben çok severim, ama insan sürekli arayış içinde oluyor kendi çocuğuna en güzel en yakışan isim olsun istiyor, eşimde baştan beri alperen diyordu ama ben sürekli arıyordum yine onun dediği olmuştu bizde de
kızlar çok yoğun geçiyor benim günlerim de , 24 saat bana yetmiyor, 11-12 gibi de yorgunluktan atılıp kalıyorum ,bikaç gündür birde daha fazla yorgunluk olmaya başladı hadi bahar gelse anlayacagım da o da yok, oğluşumla öğlen bi yatıyoruz telefon çalmazsa 2 saat uyuyoruz ya bi görseniz hele bugün alperen 3 saat uyudu maşallah 1 saat öyle yatakta kaldım , sıpa yanında olunca da güzel uyuyor ne zaman ayrılsam uyanıyor.
Bana yine misafir gelecek ama kabul etmedim ya , onlarda sen haber et dedi, yar4ın çağırsam diyorum totom yemiyor afedersiniz :)
Nar kuzum sen iş durumunu sormuşsun bana , şimdilik evdeyim canım haftada 1-2 kez gidip ofisde bikaç saat geçiriyorum o kadar, şirketin farklı düşünceleri var canım yurtdışında şubemiz var patronlar daha çok orayla ilgileniyor , bende burdaki işleri, birde yurtiçinde bikaç yerde şube açıldı o yüzden buranın yükü biraz azaldı, yine de tel ve mail üzerinden hallediyorum, yaza kadar böyle çalışacağım. Yazında ofiste olmayacağımı bildiğim için eşimle bu yaz 1 hafta istanbuldayız nasipse , böyle azcık karışık durumlar
bizimki uyandı canlar hepinizi öpüyorum
Günaydın canlarrrr bugün topici ben açıyım didim. Servisteyim kitap almadım yanıma bari size yazıyım dedim..
Adacım gene misafir furyan başladı demek. Kolay gelsin canım. Ayy ne güzel oluyordur oğluşunla uyumak yumuşacık süt kokulu ohhh bizim yerimizede kokla bol bol :) canım biz evi teslim ettiklerinde satmayı planlıoruz bir ev bir araç birde tüketici kredimiz var zaten parayı katlamak için almıştık. Ne diye hem kredi ödeme zorluğu çekip hem kiracıyla uğraşalım dedik. Onun yerine satarız evi konutla tüketiciyi kapatırız hem azcık para kalır kenarda hemde sadece araba borcu öderiz. Toplu bir iki paramız var allah izin verirsede onları ev peşinatı yaparız oturcağımız eve diye düşündük. Tabi bunlar bugünkü planlar şartlar ne olur bilinmez. Allah hepimize borçları ödeme kolaylığı versin.. Demek şirket işleri azaldı ohh aman iyi olmuş çok yoğundun. Noldu bu arada senin patronun tüp bebek olayı yaptırdılarmı
ayy istanbulada gitceklermiş bir hafta amanda aman ayy toplaşırsınız belkimmm bende hazirana yazdım senelik iznimi bakarsın bende gelirim buluşmaya :)
bu arada ben öğleden sonra dişçiye gitcem kızlar eşimle beraber. O taş temizletek ben de dolguma bi baktırcam. Erken giderim eve işallah
herkese günaydın hayırlı cumalar
evet canım yarı yol olduk allaha şükür aynen yaaa belki daha güzel isim bulurum diye bakınıyorum ama maalesef bulamadım halaisimsiz kalmaz herhalde
canım seninde günlerin çok yoğun geçiyormuş ohhh ne güzel beraberde uyunuyormuş
demek işlerin biraz hafifledi ne güzel darısı başımıza
ne zaman istanbula geliyrosunuz hazirandamı :44:
günaydın canım
dişçi kontrolü varmış bugün hadi bakalım inşallah bir problem çıkmaz dolgundada bir işlem yaptırmak zorunda kalmazsın
kızlar ben bu arada 5 kilo almışım yaaa
ilk 3 ay 1 kilo almıştım çok sevinmiştim ama 5 kiloya çıkmışım offf sabah sabah moralım bozuldu neyse artık yapacak birşey yok alacağız
ivit canım dişçiye gitcem ama bişey varsada işlem yaptıramıcam nasıl olcak bilmiyorum adet olmadım ya daha.. Olmazsa bişey çıkarsa haftaya bakarım adet olursam işlem için haftaya randevu alırım
5 kilomu aldın kız çok ii 5 aylık oldun sonuçta her aya 1 kilo gayet iyi gidiyosun maşallah kuuzm takılma
hım gelmedi yani kırmızılar
yaa toplamda bakarsan iyi ama 3 aydan sonra bu kadar hızı kilo almak beni korkuttu açıkcası bundan sonra da boyle hızlı kılo alırısam yandım valla:18:
kuzum sen şimdiden sonrada biraz dikkat edersin. Pilav makarna gibi gereksiz şişiren şeylerden yemezsin pek. Her ay bi kilo gitsen 8. Aya kadar son 2 aydada 2şer kilo alsan tamamdır iştee. Ama böyle olmasada çok takılma hayatta kaç kere hamile oluyo insan azcık tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?