Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım geçmiş olsun aman dikkat et valla narın dediği gibi bize kızarsın kendin yapıyorsun aman bırak temizlenir neyseki kocacazın acımışda yardım etmiş

ranacım bakayım canım kız isimlerine.. biz yeğenime ararken epeyce liste tutmuştuk. o listeyi evde bulsam süper olacak kim bilir nereye sokmuşumdur :44:

ayyy süper olur sevdecim bekliyorum

Ahh sevdem sorma insan yoksada adetim gelsin diye kasıyor kendini.. Ben çok umutlu diilim morfolojiden dolayı en azından ilacı biraz daha kullanmadan pek umutlanmayı düşünmüorum. İşallah bi mucize gönderirde allahım hiçbirimizin daha fazl bişey yapmasına gerek kalmaz.

İş de hazır gibiymiş hadi hayırlısı olsun allah bol bereketli kazançlar nasip etsin

ranacım genelde ağır isimler vardı ama yine de değerlendirirsin belkim.

nar şekerim siz bu ay başka bi ilacada başlamıştınız değil mi canım.. peki adet belirtin var mı.. gerçi belirti konusu tamamen belirsizliğini kaybetti bizim dilimize düştüğünden beri

kızlar ben yemeğe çıkıyorum kızçem acıktı herhalde kıpırdanıyor içerde

bu arada şaka maka yarı yol olmuşuz bügün 20 haftalığız

Ay sevdem belirtiler kovalasın bizi işallah yenl ilaca başlamıştık canım evet morfoloji için..

Belirtiye gelince karın ağrılarım var bikaç gündür adet sancısı yani. Bol bol akıntım var ama bunlar zaten adet belirtisi de.. Ama bir haftadır çok uykum var bu da benim klasik bahar girişim :) yani anlıcağın elle tutulur bbişey yok. Sende ne durumlar

kızlar ben yemeğe çıkıyorum kızçem acıktı herhalde kıpırdanıyor içerde

bu arada şaka maka yarı yol olmuşuz bügün 20 haftalığız

afiyet olsun kuzum ikinizede. artık bol bol kıpraşmalar oluyo dimi valla yarıladın kuzum maşallah diyelim kızımızaaa

bende yemek yicem ama açık net.. Sevdem burdaysan haberin ola

ranacım hakkaten ne çabuk yarıladın maşallah canım.. diğer kızçelerimizin de hamilelikleri nasıl hemen geçti baksana oğullar bile kocaman oldular.. sende yarın birgün kollarında büyütüyor olacaksın canım.. belki o zamanda biz hamiş oluruz dimi nar şekerim

nar canım bende de belirti var mı bilmiyorum göğüslerde hassasiyet zaten 10 gündür filan var. kasıklarda hafiften geliyorum imajları var o da bugün başladı düne kadar yoktu
bu hafta bende çok uyuyorum canım yaa. gözümü açamıyorum uykudan..
inanır mısın akşam 7 de kendimden geçmişim bi uyumuşum eşim uyandırdı saat 1 buçukta
kızcağızımla bile ilgilenedim yavrum gelmiş yanıma girmiş elimi yüzüne koyuyor anne hani beni sevcektin dedi. bende sevdim sözde ama ellerimle yüzünü sıvazladım bişiler dedim ama ne ettim ne dedim hatırlamıyorum.
hele akşam yemek yedikten sonra çok fena oluyorum gız bacım ben..
sende öyle misin

bu arada ikinizede afiyet bal şeker olsun canlarım
ranacım seninkiler kızçene besin olsun
nar şekerim seninde bebşine alt yapı olsun inşallah gıı patlat bi mücde Allahını seversen

canım inşallah ben daha kucağıma almadan sizlerden de güzel haberler gelir hamileliğimiz yarısında yakalayın beni inşallah
ahh kuzum aynı ben yemekten sonra bir ağırlık bir ağırlık valla uyku belirti gerçektende ama havalarda malum kızçenide sevememişsin kuzum sana hasret kalmış bak

nar şekerim seninde bebşine alt yapı olsun inşallah gıı patlat bi mücde Allahını seversen

amin canım sağol

ayyy işallah gulümm işallah ranamız kucağına almadan bizde müjde veririz. Demek çok uyuyosun. Valla ben direniyorum uyumamak için öğlenleri bazen işyerinde kapımı kilitleyip uyuyorum. Ama dediğim gibi benim her baharda olur böle malum buraya bahar daha çabuk geliyo :) dünde sancım oldu baya ama bugün yok. Bakalım kısmette varsa olck canım yoksa belirtinin allahınıda yaşasak boşş.

aminnn canım ahh bi mücde verebilsem kendi mutluluğuma sizide katsam dünyalar benim olcakda. Allahım duysun sesimizi

ayyy işallah gulümm işallah ranamız kucağına almadan bizde müjde veririz. Demek çok uyuyosun. Valla ben direniyorum uyumamak için öğlenleri bazen işyerinde kapımı kilitleyip uyuyorum. Ama dediğim gibi benim her baharda olur böle malum buraya bahar daha çabuk geliyo :) dünde sancım oldu baya ama bugün yok. Bakalım kısmette varsa olck canım yoksa belirtinin allahınıda yaşasak boşş.

aminnn canım ahh bi mücde verebilsem kendi mutluluğuma sizide katsam dünyalar benim olcakda. Allahım duysun sesimizi

evet narcım dediğin gibi bütün belirtileri yaşasak bile nafile..
uyku meselesi bende de belki kıştandır gız bacım. şöyle ısınayım diye giriyorum bi bakmışım uyumuşum
hatta bizzat gidip yatma isteği duyuyorum istemsiz bi şekilde yatakta buluyorum kendimi

ranacım bizde öyle olmasını ne çok isteriz Rabbim inşallah yardım edecek bi şekilde hayırlısıyla

inşallah öyle olur canım inşallah

canlar iyi akşamalr hızlıca okumaya çalıştım geçmişi ama o hızla size yorum yaparken atladığım bişey olabiler kuzular affınıza sığınıyorum

yıldızcım danışmana gittiniz demek çok da iyi olmuş ya ne güzel bilgiler vermiş valla pür dükkat okudum , demir hala az uyuyor demekki canım dediği gibi önce sen sakinleş bari, masaj çok iyi gerçekten , birde eşin yalnız bırakmasın seni o gazla mutfağı toplamış ama devamını da getirsin bari uykusu düzene girene kadar en azından.

Ranacım bayıldım cicilere yaaa, isim telaşı sarmış sizi de maşallah ya 20 hafta oldunuz ne çabuk geçiyor, Elif ismini ben çok severim, ama insan sürekli arayış içinde oluyor kendi çocuğuna en güzel en yakışan isim olsun istiyor, eşimde baştan beri alperen diyordu ama ben sürekli arıyordum yine onun dediği olmuştu bizde de

esincim ek gıdaya başlayınca insan daha çok yoruluyor dimi , şükür eymen de yiyormuş. Yarasın tosuncuklara , sizin o konu ne oldu canım varmı bi gelişme

Sevdecim gelmişsin kuzum hayırdır ne bu yorgunluk hali inşallah hayra çıkar , belin nasıl oldu canım , adete de az kaldı dimi hadi bakalım bu ay saymadınız ya bu sefer çıkagelsin sizin sıpacıklar da ,

Narcım senin de günün geldi sayılır dimi , inşallah sevde ile birlikte çifte güzel haber verirsiniz kuzum , komşularda rahatsız etmiş demek, evi satma düşünceniz mi var canım ,oturacagınız bi daire almayı mı düşünüyorsunuz, ( kaç gündür gelmeyince tam anlamıyorum tabi soru üstüne soru oldu :):) )

melikecim seninde haftaya belli olacakmış sanırım hadi hayırlsıı

Halevcim, marycim nerelerdesiniz iyisiniz inşallah.

kızlar çok yoğun geçiyor benim günlerim de , 24 saat bana yetmiyor, 11-12 gibi de yorgunluktan atılıp kalıyorum ,bikaç gündür birde daha fazla yorgunluk olmaya başladı hadi bahar gelse anlayacagım da o da yok, oğluşumla öğlen bi yatıyoruz telefon çalmazsa 2 saat uyuyoruz ya bi görseniz hele bugün alperen 3 saat uyudu maşallah 1 saat öyle yatakta kaldım , sıpa yanında olunca da güzel uyuyor ne zaman ayrılsam uyanıyor.

Bana yine misafir gelecek ama kabul etmedim ya , onlarda sen haber et dedi, yar4ın çağırsam diyorum totom yemiyor afedersiniz :)

Nar kuzum sen iş durumunu sormuşsun bana , şimdilik evdeyim canım haftada 1-2 kez gidip ofisde bikaç saat geçiriyorum o kadar, şirketin farklı düşünceleri var canım yurtdışında şubemiz var patronlar daha çok orayla ilgileniyor , bende burdaki işleri, birde yurtiçinde bikaç yerde şube açıldı o yüzden buranın yükü biraz azaldı, yine de tel ve mail üzerinden hallediyorum, yaza kadar böyle çalışacağım. Yazında ofiste olmayacağımı bildiğim için eşimle bu yaz 1 hafta istanbuldayız nasipse , böyle azcık karışık durumlar

bizimki uyandı canlar hepinizi öpüyorum

Günaydın canlarrrr bugün topici ben açıyım didim. Servisteyim kitap almadım yanıma bari size yazıyım dedim..

Adacım gene misafir furyan başladı demek. Kolay gelsin canım. Ayy ne güzel oluyordur oğluşunla uyumak yumuşacık süt kokulu ohhh bizim yerimizede kokla bol bol :) canım biz evi teslim ettiklerinde satmayı planlıoruz bir ev bir araç birde tüketici kredimiz var zaten parayı katlamak için almıştık. Ne diye hem kredi ödeme zorluğu çekip hem kiracıyla uğraşalım dedik. Onun yerine satarız evi konutla tüketiciyi kapatırız hem azcık para kalır kenarda hemde sadece araba borcu öderiz. Toplu bir iki paramız var allah izin verirsede onları ev peşinatı yaparız oturcağımız eve diye düşündük. Tabi bunlar bugünkü planlar şartlar ne olur bilinmez. Allah hepimize borçları ödeme kolaylığı versin.. Demek şirket işleri azaldı ohh aman iyi olmuş çok yoğundun. Noldu bu arada senin patronun tüp bebek olayı yaptırdılarmı
ayy istanbulada gitceklermiş bir hafta amanda aman ayy toplaşırsınız belkimmm bende hazirana yazdım senelik iznimi bakarsın bende gelirim buluşmaya :)

bu arada ben öğleden sonra dişçiye gitcem kızlar eşimle beraber. O taş temizletek ben de dolguma bi baktırcam. Erken giderim eve işallah

herkese günaydın hayırlı cumalar

evet canım yarı yol olduk allaha şükür aynen yaaa belki daha güzel isim bulurum diye bakınıyorum ama maalesef bulamadım hala isimsiz kalmaz herhalde
canım seninde günlerin çok yoğun geçiyormuş ohhh ne güzel beraberde uyunuyormuş
demek işlerin biraz hafifledi ne güzel darısı başımıza
ne zaman istanbula geliyrosunuz hazirandamı :44:

günaydın canım
dişçi kontrolü varmış bugün hadi bakalım inşallah bir problem çıkmaz dolgundada bir işlem yaptırmak zorunda kalmazsın

kızlar ben bu arada 5 kilo almışım yaaa
ilk 3 ay 1 kilo almıştım çok sevinmiştim ama 5 kiloya çıkmışım offf sabah sabah moralım bozuldu neyse artık yapacak birşey yok alacağız

ivit canım dişçiye gitcem ama bişey varsada işlem yaptıramıcam nasıl olcak bilmiyorum adet olmadım ya daha.. Olmazsa bişey çıkarsa haftaya bakarım adet olursam işlem için haftaya randevu alırım

5 kilomu aldın kız çok ii 5 aylık oldun sonuçta her aya 1 kilo gayet iyi gidiyosun maşallah kuuzm takılma

hım gelmedi yani kırmızılar

yaa toplamda bakarsan iyi ama 3 aydan sonra bu kadar hızı kilo almak beni korkuttu açıkcası bundan sonra da boyle hızlı kılo alırısam yandım valla:18:

hım gelmedi yani kırmızılar

yaa toplamda bakarsan iyi ama 3 aydan sonra bu kadar hızı kilo almak beni korkuttu açıkcası bundan sonra da boyle hızlı kılo alırısam yandım valla:18:

kuzum sen şimdiden sonrada biraz dikkat edersin. Pilav makarna gibi gereksiz şişiren şeylerden yemezsin pek. Her ay bi kilo gitsen 8. Aya kadar son 2 aydada 2şer kilo alsan tamamdır iştee. Ama böyle olmasada çok takılma hayatta kaç kere hamile oluyo insan azcık tadını çıkar

eşimde sabah aynen senin yaptığın hesabı yaptı kızzz boyle olursa iyi olur olmazsada boşver sonrasında artık verirsin takma kafana dedi
doğru diyorsun makarna pılav falan zaten ben şunu farkettim sabahları evde kahvaltı yapmadığımız için ofisde kahvaltı yapıyor oda simit poğaca aslında onlardan kurtulmam lazım ama sabah zaten erken kallıyorum bıraz daha erken kalkıp kahvaltı hazırlıyım dıyorum ama yataktan kalkamıyorum
oğlenleri pek birşey yemiyorum ama akşamları yiyip yatıyorum ondan herhalde neyse birazcık daha dikkat dediğin gib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…