kızçelerim nasılsınız bakayım dünden beri
adacım uğramışsın oh uykularınız çok olsun canım. ne güzel dinleniyordur alperen .. hem sanada iyi geliyordur. bebekle uğraşmak hiç kolay değil sürekli ayaktasın hiç değilse enerji toplamış oluyorsundur uzun uyuyunca canım.. misafir konusunda bende senin gibiyim. biri gelicem deyince beni heyheyler basıyor. dün akşam bi tanıdık aradı çaya gelelim dediler. neyse ki eşim evde yoktu dışardaydı , sööyledim onlarda cumartesi akçam geleilm öyleyse dediler bende kabul ettim bi aksilik olmazsa beklerim dedimm :18::18:
şimdiden evin her köşesi gözüme batmaya başladı benim evim birazda büyük nerden başlıcam nere el atıcam bilmiyorum. bide adet günüm bugün .. ağır iş yapmak istemiyordum yine misafir telaşından kurtulamadım işte görüyorsunuz
ranacım 5 kilonun lafı mı olur güzelim zaten ilk 3-4 ay özellikle kusmalar filan olduğu için kilo kaybı bile olması gerekiyordu sende Allahtan ki öyle şeyler olmadı.. şimdi normal ilerliyorsun.
sana bi tavsiyem olacak canım. çavdar ekmeği al kendine. bide onu dilimlet sen sadece çavdar ekmeği ye. kilonun normal bi şekilde ilerlediğini göreceksin. hem o ekmek çok yedirmiyor. ve beyaz ekmek gibi şekere dönüşmediği için kilo artışın gereksiz yere ilerlemez canım.. ben biraz kilo almaya başlayınca hemen çavdar ekmeğine dönerim halen daha..
nar şekerim demek adetin gelmedi güzelim oh ne güzel bi haber bu.. inşaallah güzel bi sebebi vardır
dişçi muayenenizde size kolaylıklar diliyorum. o işin ne tür bi facia olduğunu hepimiz biliyoruz
aklıma gelmişken sana bişey sorucam canım. sen çamaşır asacağın zaman filan çamaşır sepetini doluyken kaldırıyor musun. az önce kaldırdım sol sarafıma bi sancı girdi. bişey olur mu o kadar ağırlıktan yahu kızlar. siz ne yapıyorsunuz bana bi akıl versenizee :44:
başladı canım ya paşam yaşına girecek daha bitmedi misafir ,sorma canım iyi oluyorda benide alıştırıyor uykuya , onu uyutayım diye giriyorum yatağa hoop 10 dk kestireyim diyorum 1-2 saat oluyor , ben yanında olunca da iyi uyuyor sıpa.koklarım senin yerinede kuzummm hmmm anladım şimdi hayırlısı olsun o zaman güzelim Allah kalbinizdekini versin , nasip olur belki alıverirsiniz kendi evinizi de.Günaydın canlarrrr bugün topici ben açıyım didim. Servisteyim kitap almadım yanıma bari size yazıyım dedim..
Adacım gene misafir furyan başladı demek. Kolay gelsin canım. Ayy ne güzel oluyordur oğluşunla uyumak yumuşacık süt kokulu ohhh bizim yerimizede kokla bol bol :) canım biz evi teslim ettiklerinde satmayı planlıoruz bir ev bir araç birde tüketici kredimiz var zaten parayı katlamak için almıştık. Ne diye hem kredi ödeme zorluğu çekip hem kiracıyla uğraşalım dedik. Onun yerine satarız evi konutla tüketiciyi kapatırız hem azcık para kalır kenarda hemde sadece araba borcu öderiz. Toplu bir iki paramız var allah izin verirsede onları ev peşinatı yaparız oturcağımız eve diye düşündük. Tabi bunlar bugünkü planlar şartlar ne olur bilinmez. Allah hepimize borçları ödeme kolaylığı versin.. Demek şirket işleri azaldı ohh aman iyi olmuş çok yoğundun. Noldu bu arada senin patronun tüp bebek olayı yaptırdılarmı
ayy istanbulada gitceklermiş bir hafta amanda aman ayy toplaşırsınız belkimmm bende hazirana yazdım senelik iznimi bakarsın bende gelirim buluşmaya :)
bu arada ben öğleden sonra dişçiye gitcem kızlar eşimle beraber. O taş temizletek ben de dolguma bi baktırcam. Erken giderim eve işallah
bulursun isim kuzum hiç dert etme ama araştır tabi, kız 5 kilonun lafımı oluır hakakten hiç dert etme kuzum istediğini ye tabi hamur işlerini az tüketmeye çalış ama başarabilirsen tabi ben hiç dikkat etmedim ne bulduysam yedim tabi 15 kilo ile doğurdum.herkese günaydın hayırlı cumalar
evet canım yarı yol olduk allaha şükür aynen yaaa belki daha güzel isim bulurum diye bakınıyorum ama maalesef bulamadım halaisimsiz kalmaz herhalde
canım seninde günlerin çok yoğun geçiyormuş ohhh ne güzel beraberde uyunuyormuş
demek işlerin biraz hafifledi ne güzel darısı başımıza
ne zaman istanbula geliyrosunuz hazirandamı :44:
günaydın canım
dişçi kontrolü varmış bugün hadi bakalım inşallah bir problem çıkmaz dolgundada bir işlem yaptırmak zorunda kalmazsın
kızlar ben bu arada 5 kilo almışım yaaa
ilk 3 ay 1 kilo almıştım çok sevinmiştim ama 5 kiloya çıkmışım offf sabah sabah moralım bozuldu neyse artık yapacak birşey yok alacağız
kızçelerim nasılsınız bakayım dünden beri
adacım uğramışsın oh uykularınız çok olsun canım. ne güzel dinleniyordur alperen .. hem sanada iyi geliyordur. bebekle uğraşmak hiç kolay değil sürekli ayaktasın hiç değilse enerji toplamış oluyorsundur uzun uyuyunca canım.. misafir konusunda bende senin gibiyim. biri gelicem deyince beni heyheyler basıyor. dün akşam bi tanıdık aradı çaya gelelim dediler. neyse ki eşim evde yoktu dışardaydı , sööyledim onlarda cumartesi akçam geleilm öyleyse dediler bende kabul ettim bi aksilik olmazsa beklerim dedimm :18::18:
şimdiden evin her köşesi gözüme batmaya başladı benim evim birazda büyük nerden başlıcam nere el atıcam bilmiyorum. bide adet günüm bugün .. ağır iş yapmak istemiyordum yine misafir telaşından kurtulamadım işte görüyorsunuz
ranacım 5 kilonun lafı mı olur güzelim zaten ilk 3-4 ay özellikle kusmalar filan olduğu için kilo kaybı bile olması gerekiyordu sende Allahtan ki öyle şeyler olmadı.. şimdi normal ilerliyorsun.
sana bi tavsiyem olacak canım. çavdar ekmeği al kendine. bide onu dilimlet sen sadece çavdar ekmeği ye. kilonun normal bi şekilde ilerlediğini göreceksin. hem o ekmek çok yedirmiyor. ve beyaz ekmek gibi şekere dönüşmediği için kilo artışın gereksiz yere ilerlemez canım.. ben biraz kilo almaya başlayınca hemen çavdar ekmeğine dönerim halen daha..
nar şekerim demek adetin gelmedi güzelim oh ne güzel bi haber bu.. inşaallah güzel bi sebebi vardır
dişçi muayenenizde size kolaylıklar diliyorum. o işin ne tür bi facia olduğunu hepimiz biliyoruz
aklıma gelmişken sana bişey sorucam canım. sen çamaşır asacağın zaman filan çamaşır sepetini doluyken kaldırıyor musun. az önce kaldırdım sol sarafıma bi sancı girdi. bişey olur mu o kadar ağırlıktan yahu kızlar. siz ne yapıyorsunuz bana bi akıl versenizee :44:
oh iyi yazmışım ve iyiki sende cvplamışsın kuzum içim açılıverdi kabak çiçeği gibiadacım canım öncelikle senin soruna hemen cevap yazayım kimseler gelmeden
bebe bisküvisini ben ek gıdaya başlayınca kahvaltısına koymaya başlamıştım güzelim.. ama o dönemde kusmalara başlamıştı benim kızım
ve birden iştahtan kesildi zaten iştahsız bi bebekti iyice ağzına bişey koydurmaz olmuştu
mesela kahvaltı yaptırdıktan sonra gün arasında öğünlerini çok zor veriyordum azıcık yiyordu, akşam filan bi kusuyordu temizlerken şunu farkettim, hala bebe bisküvisi oluyordu çıkardıklarında..
sonra bunu denemeye başladım, ve her seferinde öyle olduğunu gördüm.. benim kızımda bebe bisküvisi hazımsızlık yaptı canım. yavrum o yüzden zor yiyormuş meğerse.. bende bunu farkettikten sonra hemen kestim canım.. ülkerin kahvaltısını filan aldım onun içine kattım yumurtasını..
diyeceğim o ki, bebe bisküvisi her bebeğe yaramıyor.. seni oğlunda sevmiyorsa verme, herşeyde bi hayır vardır. sonradan bende zararlarını duyunca dedim Allah iyi ki bize nasib etmemiş.. ekmek ufalarsın dediğin gibi daha iyi olur canım.. illaki alışsın diye kendinide oğlunuda üzme.. her çocuk kendi ihtiyacı olan besinleri daha çok seviyor zaten. nitekim bisküviyi sevmemeiş. çokta önemli bişi değil zaten.
sepet konusunda tedirgin oldum ama oldu bi kere canım. yok birden kaldrımamıştım , önce bi baktım kaldırabileceğim bi ağırlıkta mı diye, sonra çok ağır gelmedi alayım dedim. alıncada içime kurt düştü. nevresimleri yıkamıştım. onlarda kumaş olduğu için çok su çekmiyor, havlular filan olsaydı gelmeyen adetimde sökülürdü galiba
Yok sevdemmm gelmedi daha gelmez işallah sendede yok dimi bişey.. Ben hep kaldırıyorum canım sepet. Bazen ağır olunca banada şüphe düşüyo. İyiki dedin yarın çamaşır yıkıcam dikkat ediyim bende
kepek ekmeği kansızlık yapıyor diye biliyorum canım. bana dr çavdar ekmeği ye demişti o yüzden ona devam ediyorum ben
bu aralarda kilo aldım yine şu an 60 kiloyum :18: hiç iyi bişey değil iştahım açıkdı mı önüne geçemiyorum ben. yemek konusunda irade sıfır .. atıştırma huyum yok bari o yüzden biraz yırtıyorum bide o olsa beni yuvarlarsınız heralde
sepeti kaldırdım sancı girdi ya belkide adet sancısıdır onun sinyalimi acaba hiç bilmiyorum. keşke eşime kaldırsaymışım
narcımda gelemedi ne etti acaba
bulursun isim kuzum hiç dert etme ama araştır tabi, kız 5 kilonun lafımı oluır hakakten hiç dert etme kuzum istediğini ye tabi hamur işlerini az tüketmeye çalış ama başarabilirsen tabi ben hiç dikkat etmedim ne bulduysam yedim tabi 15 kilo ile doğurdum.
ist a temmuzda gelecegiz canım nasipse , iş konusu böyle şimdilik canım, narda sorunca oraya yazmış oldum kuzum.
s
Ranacım çavdar ekmeği iyi fikir bak, ya da tam buğday ekmeği de yiyebilirsin daha doğal , ben de tam b. ekmeği yiyorum daha lezzetli geliyor bana , hem mide rahatsızlığımda olmuyor artık. Bu arada ne kadar su içiyorsun canım , dikkat ediyosun dimi,
Yok sevdemmm gelmedi daha gelmez işallah sendede yok dimi bişey.. Ben hep kaldırıyorum canım sepet. Bazen ağır olunca banada şüphe düşüyo. İyiki dedin yarın çamaşır yıkıcam dikkat ediyim bende
sahi nalan da yok ortalarda ne yaptı acaba kızlar haberiniz var mı :26:
kimseciklerde gelmemiş RANA canım sen açardın topiği ,nerdesin güzel gelinim nasıl
Bende temizliğe başlayacağım öpüyorum hepinizi ve topişimizin bebişlerini
canım ben bazen şöle yapıorum poğaça falan yememek için. küçük bir saklama kabına peynir zeytin salatalık falan koyuyorum yanımada 2-3 dilkim tahıllı ekmek alıyorum bazen simit alıyorum giderklen. hem daha hafifi hem de daha sağlıklı yemiş oluyorum sanada tavsiye derim.eşimde sabah aynen senin yaptığın hesabı yaptı kızzzboyle olursa iyi olur olmazsada boşver sonrasında artık verirsin takma kafana dedi
doğru diyorsun makarna pılav falan zaten ben şunu farkettim sabahları evde kahvaltı yapmadığımız için ofisde kahvaltı yapıyor oda simit poğaca aslında onlardan kurtulmam lazım ama sabah zaten erken kallıyorum bıraz daha erken kalkıp kahvaltı hazırlıyım dıyorum ama yataktan kalkamıyorum
oğlenleri pek birşey yemiyorum ama akşamları yiyip yatıyorum ondan herhalde neyse birazcık daha dikkat dediğin gib
bende 60 kiloyum kuzum ama 58 olmam lazım aslında o 2 kilo bana bi fazla geliyo millete söyleyincede dalga geçme bizle diyolar ama kotlarım falan rahat olmuyo o 2 kilo yüzünden kilolu durmuyorum ama vücudumdaki o fazlalığı ben anlıorum ya batıyo banakepek ekmeği kansızlık yapıyor diye biliyorum canım. bana dr çavdar ekmeği ye demişti o yüzden ona devam ediyorum ben
bu aralarda kilo aldım yine şu an 60 kiloyum :18: hiç iyi bişey değil iştahım açıkdı mı önüne geçemiyorum ben. yemek konusunda irade sıfır .. atıştırma huyum yok bari o yüzden biraz yırtıyorum bide o olsa beni yuvarlarsınız heralde
sepeti kaldırdım sancı girdi ya belkide adet sancısıdır onun sinyalimi acaba hiç bilmiyorum. keşke eşime kaldırsaymışım
narcımda gelemedi ne etti acaba
canım ben 11 hazirandan 2 temmuza kadar kullancam yıllık iznimi belki o arada fırsat olursa bi ist. yapabiliriz o zamanlar eşimin kuzeninin de bebeği olcak belki bi h.sonu bebek görrmeye geliriz tabi maaile gelirsek biraz zor görüşmemiz ama belki de ben zinimdeyken birkaç gün arkadaşımda kalmaya gderim ist. a belli olmaz yanii. aman ne güzel olur toplaşsakk rananında karnı burnunda olur hakkatenbaşladı canım ya paşam yaşına girecek daha bitmedi misafir ,sorma canım iyi oluyorda benide alıştırıyor uykuya , onu uyutayım diye giriyorum yatağa hoop 10 dk kestireyim diyorum 1-2 saat oluyor , ben yanında olunca da iyi uyuyor sıpa.koklarım senin yerinede kuzummm hmmm anladım şimdi hayırlısı olsun o zaman güzelim Allah kalbinizdekini versin , nasip olur belki alıverirsiniz kendi evinizi de.
canım iş aslında azalmadı da ofise gitme zorunluluğun kalktı biraz, telefon ve mail trafiğim fazlalaştı tabi, ama hiç şikayetçi değilim doğrusu , evde olayımda . Canım rüyamda gördüm patronumun eşini beni arıyor göğüs yaram oldu da ne kullandın sen diyor bana, aa hayret benim doğumdan sonra olmuştu diyorum, oda ee bende yaptım doğum diyor, yaa öylemi neden söylemediniz şimdiye kadar yaa çok sevindim diyorum.
Allah hayır etsin anlatmadım onlara tabi. Bikaç kez tekrarladılar canım olmadı şimdi ne yapıyorlar o konuda konuşmuyoruz.
ayyy ne güzel olur narım yaa zaten kendi kendime konuşup duruyorum fırsat olurmuki görüşsek falan diye. biz 13 temmuz da yola çıkıyoruz canım. Allah nasip ederse 1 hafta kalırız diyoruz, 3 tane teyzem var ,birde en yakın arkadaşımın düğünü var. Sende tatile mi gidiyorsun canım
seninde bugün dişçi günün demek , bencede adet tarihin bi geçsin ondan sonra yaptır eğer bişey çıkarsa çok geçmiş olsun tatlım
bulursun isim kuzum hiç dert etme ama araştır tabi, kız 5 kilonun lafımı oluır hakakten hiç dert etme kuzum istediğini ye tabi hamur işlerini az tüketmeye çalış ama başarabilirsen tabi ben hiç dikkat etmedim ne bulduysam yedim tabi 15 kilo ile doğurdum.
ist a temmuzda gelecegiz canım nasipse , iş konusu böyle şimdilik canım, narda sorunca oraya yazmış oldum kuzum.
evet dinlenmiş oluyorum canım da alışkanlık yapıyor işte en iyisi uyumamak ,sorma kuzum ya benide stres alıyor o gece güzelce uyuyamam neden telaş ediyorsam kızarım kendime birde, aynen sanki evdeki herşey gözüme batıyor öncesinde bi güzel temizlik yapıyorum sonra pasta börek , ee misafir gidiyor tekrar temizlik insan yoruluyor , sende çamaşır sepetini kaldırmışsın kuzumn kaldırmasan iyiymiş tabi ama stres yapma , Allah korur bebiş varsa ,eğer bi anda kaldırmadıysan bişey olmaz ,
bizimki uyandı canlar yazacağım yine
canım bu soruları cevaplamama gerek kalmadı heraldenarcım oh çok sevindim hadi inşallah gelmez be güzelim çok ümütlüyüm senden
yok benimde gelmedi ama sen benden daha önce olduğun için bütün şimşekleri şu an sen üzerine çekiyorsun
elin teste filan gitmiyor mu gız bacım. benim evde hiç testim yok eşimede al demiyorum ben hevesliyim ama bari adamceyizimi huzursuzlandırmayım. hem daha erken benim için. dün 1 bugün 2.
senin eşin biliyor mu geçtiğini, yapacak mısın test, ayrıca göğüslerde hassasiyet var mı senin. ne gibi değişimler var anlat gari
ah sorma canım yaa benim röntgen çekmesi gerekiyordu dün çekemedi haliyle. ama eşimde bir dolgu olcak cuma günü. 20lik dişinin ameliyatla alınması gerekiyormuş çünkü diğerinin üstüne doğru çıkmış. birde eskiden bir kanal tedavisi varmış o iltihap olmuş implant yapılması lazımmış ay sormayın çok moralimiz bozuldu. implanta özelliklede 1750 dedi dişçi.pazartesi araştırcam bakalım protezmi daha iyi olur iplantmı diye ege üni ne bakcaz birde oranın diş bölümü baya önde.. oraya muayne olsun birde bakalım hiç olmadı yapılırsada devlet karşılıyordur bir kısmınıoh iyi yazmışım ve iyiki sende cvplamışsın kuzum içim açılıverdi kabak çiçeği gibiyoksa yemiyor diye içim içimi yiyordu , ülkerin kahvaltısını deniyim birde, bak senin kızda yememiş demekki her bebeğe yaramıyormuş dediğin gibi, ekmeği severek yiyor çok şükür , ona aldığım cici bebeleri hep babası yedi zaten kocacığım meğer cici bebeye hasretmiş
sepet konusuna gelelim şimdi yok kuzum demekki bi anda boşluğuna gelip kaldırmamışsın bişeycik olmaz dediğin gibi nevresimler o kadar da ağır değil ama bundan sonra dikaktli ol tabi, kızzz hiç oralı olmuyorum emme yazmadan da edemeyeceğimkırmızılar yokmu hala ( amann onun yerine beiş olsun ) NAR kuzum aynı şeyi senin içinde düşünüyorum
canım ne yaptın dişçi de anlat bakalım, test falan yapmadın dimi canım bikaç gün daha bekle bakalım , şimdiye kadar hep bebeşin nazlandı şimdide nazlanma sırası sendebelkim bu arada geliverir aminnnn inşallahh
kimseciklerde gelmemiş RANA canım sen açardın topiği ,nerdesin güzel gelinim nasıl
Bende temizliğe başlayacağım öpüyorum hepinizi ve topişimizin bebişlerini
canım soğuk süt iç birkaç yudum mide yanmasına çok iyi gelir. evet nalan görünmüyo 8 martada az kaldı bari sevdeyle nalan güzel haberler verseherkese günaydın
iş yerindeyim işlerimi yapayım oyle yazayım dedim ama işler bitmedi bir türlü
hımm bak onu bilmiyordum demek kepek ekmeği kansızlık yapıyor iyi oldu söylediğin sevdecim
anacım 60 kiloyum diyip üzme beni lütfen
isim bulcaz inşallah5 kiloyuda dert etmiyorum artık ne yapalım alacağız kaçış yok bende aynen senin gibi ne bulduysam yiyorum
hımmm tam doğum yapacağım zamanlara geliyorusunuz kız istanbula karnım burnumda olcem
birde o ekmeği deneyeyim canımsu içiyor gibiyim yaa ama doktorda birşey demedi henüz ama bu sefer söyler herhalde:44:
anaaa gelmedi aman yarabbim gelmez inşallah bu arada dişçi ne dedi??
canım nalan 8 martta belli olacaktı test yapacaktı o zaman sanırımm seninde kırmızılar gelmedi hala demi kızzz
canım günaydın geç kaldık dünürüm
gelinin ne yapsın iyi şimdilik bir zararı yok allaha şükür yalnız benim dün akşamdan beri mide yanmam fazlalaştı offf onun bir çaresi varmı:44:
iyi hafta sonları canlarım
sevdecim çamaşır sepetini kaldırmışsın canım kızlarda söylemiş gerçi eğer bebiş varsa ve yiyecek ekmeği varsa derler ya merdivenden düşsen hiçbişe olmaz ama yinede temkinli olmakta fayda var tabiki sepeti kaldırmışsın sonrasındada bunun yanlış olduğunun farkına varmışsın bidaha yapmazsın canım buarada sen 60 kiloyla kiloluyummu dedin hiç sanmıyorum kuruntu yapma kendine
ranacım sende birden kilo almışsıncanım ilk 3 4 ay almayıpta birden alınca insan dumur oluyor gerçekten aynı şey benşmd ebaşıma gelmiştiya 3ay almadımda 4ay iki kilo almıştımya
sizn hesaplamalar doğru 8aya kadar 1kilo alsan son iki aydada 2şer kilo alsan çokta kilo almış bi şekilde bitirmezsin hamileliği ama dediğin gini şu saah kahvaltılarında poaçadn felan vazgeçmen geerk karnınızı doyuruyor ama sana fazladan kilo bebişede hiç bişe yapmıyor keşke evde yapabilsen kahvaltınıda haftada 3 4kez yumurta felan yiyebilsen ama uykudanda vazgelimiyor dimi heleki hamileyken ve kış ayındayken yataktan çıkmak istemiyoruz canım ayaklarında şişmeye başlamış aslında çok erken ama her insanda ynı olacak diye bişe yok tabikide bol bol su iç acaba hamur işide şişliğe sebep oluyormuki:26:
narcım sende diş doktoruna gitmişsin dün rutin konturole naptın var mı bir yaramazlık ağzın içindegününde geçmeye başlamış hadi bakalım umursamıyoruz bu gecikmeyi ama bi elimizde kulağımızda bekliyoruz
adacım alperen cici bebeyi sevmedimi ay hiç anlamam nasıl sevimiyolarya ben bile çok seviyorum kaldıki alışverişe gttiğimizde alırdım ben yerdim şuan bile var evdeben henüz eymene vermedim sever mi sevmez mi bilmiyroum kayınvaldem bana cici bebeyi elma muz ve sütle blenderdan geçir ver demişti o öyle yaparmış çok severlerd, dedi bende vermeye başlayınca böyle deneyebilirim buarada be cici bebe hakkında kötü bişeyler duymadım cahal kalmışım zararlımışimdi anlmadım sen muhallebi olarak ne veriyosun canım eymen arı mamayı çok sevdi denemediysen tavsiye edebilirim çünkü çevremde kime eymenin beğendiğini söylesem benim bebeğimde onu çok sevdi diyor tadına baktım bende gayet güzel
bide sen kahvaltımı yaptırıyosun yumurtasıyla peyniriyle felna yoksa kahvaltıyı muhallebi oalrak mı veriyosun ben tattırıyorum yumurta peynir amatam başlamadım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?