Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızçelerim nasılsınız bakayım dünden beri

adacım uğramışsın oh uykularınız çok olsun canım. ne güzel dinleniyordur alperen .. hem sanada iyi geliyordur. bebekle uğraşmak hiç kolay değil sürekli ayaktasın hiç değilse enerji toplamış oluyorsundur uzun uyuyunca canım.. misafir konusunda bende senin gibiyim. biri gelicem deyince beni heyheyler basıyor. dün akşam bi tanıdık aradı çaya gelelim dediler. neyse ki eşim evde yoktu dışardaydı , sööyledim onlarda cumartesi akçam geleilm öyleyse dediler bende kabul ettim bi aksilik olmazsa beklerim dedimm :18::18:
şimdiden evin her köşesi gözüme batmaya başladı benim evim birazda büyük nerden başlıcam nere el atıcam bilmiyorum. bide adet günüm bugün .. ağır iş yapmak istemiyordum yine misafir telaşından kurtulamadım işte görüyorsunuz

ranacım 5 kilonun lafı mı olur güzelim zaten ilk 3-4 ay özellikle kusmalar filan olduğu için kilo kaybı bile olması gerekiyordu sende Allahtan ki öyle şeyler olmadı.. şimdi normal ilerliyorsun.
sana bi tavsiyem olacak canım. çavdar ekmeği al kendine. bide onu dilimlet sen sadece çavdar ekmeği ye. kilonun normal bi şekilde ilerlediğini göreceksin. hem o ekmek çok yedirmiyor. ve beyaz ekmek gibi şekere dönüşmediği için kilo artışın gereksiz yere ilerlemez canım.. ben biraz kilo almaya başlayınca hemen çavdar ekmeğine dönerim halen daha..

nar şekerim demek adetin gelmedi güzelim oh ne güzel bi haber bu.. inşaallah güzel bi sebebi vardır
dişçi muayenenizde size kolaylıklar diliyorum. o işin ne tür bi facia olduğunu hepimiz biliyoruz
aklıma gelmişken sana bişey sorucam canım. sen çamaşır asacağın zaman filan çamaşır sepetini doluyken kaldırıyor musun. az önce kaldırdım sol sarafıma bi sancı girdi. bişey olur mu o kadar ağırlıktan yahu kızlar. siz ne yapıyorsunuz bana bi akıl versenizee :44:

canım hoşgeldin
canım zaten fazla ekmek yemiyorum ama herhalde fazla hamur işi yiyorum yaa hamur işi dediğimde poğaca falan işte sabahlar ama dediğini uygularım genede kepek ekmeğinide çok severim aslında oda olurmu:44:
canım ben tabi bu durumumda çamaşır sepetlerini eşime kaldırtıyorum ama ondan önce hep ben kaldırırdım ki hamıle olduğumu öğrenmeden öncede kaldırmışlığım var yanı rabbım koruyor ama genede sen dıkkatlı ol tabıkı

kepek ekmeği kansızlık yapıyor diye biliyorum canım. bana dr çavdar ekmeği ye demişti o yüzden ona devam ediyorum ben
bu aralarda kilo aldım yine şu an 60 kiloyum :18: hiç iyi bişey değil iştahım açıkdı mı önüne geçemiyorum ben. yemek konusunda irade sıfır .. atıştırma huyum yok bari o yüzden biraz yırtıyorum bide o olsa beni yuvarlarsınız heralde

sepeti kaldırdım sancı girdi ya belkide adet sancısıdır onun sinyalimi acaba hiç bilmiyorum. keşke eşime kaldırsaymışım

narcımda gelemedi ne etti acaba

başladı canım ya paşam yaşına girecek daha bitmedi misafir ,sorma canım iyi oluyorda benide alıştırıyor uykuya , onu uyutayım diye giriyorum yatağa hoop 10 dk kestireyim diyorum 1-2 saat oluyor , ben yanında olunca da iyi uyuyor sıpa.koklarım senin yerinede kuzummm hmmm anladım şimdi hayırlısı olsun o zaman güzelim Allah kalbinizdekini versin , nasip olur belki alıverirsiniz kendi evinizi de.

canım iş aslında azalmadı da ofise gitme zorunluluğun kalktı biraz, telefon ve mail trafiğim fazlalaştı tabi, ama hiç şikayetçi değilim doğrusu , evde olayımda . Canım rüyamda gördüm patronumun eşini beni arıyor göğüs yaram oldu da ne kullandın sen diyor bana, aa hayret benim doğumdan sonra olmuştu diyorum, oda ee bende yaptım doğum diyor, yaa öylemi neden söylemediniz şimdiye kadar yaa çok sevindim diyorum.

Allah hayır etsin anlatmadım onlara tabi. Bikaç kez tekrarladılar canım olmadı şimdi ne yapıyorlar o konuda konuşmuyoruz.

ayyy ne güzel olur narım yaa zaten kendi kendime konuşup duruyorum fırsat olurmuki görüşsek falan diye. biz 13 temmuz da yola çıkıyoruz canım. Allah nasip ederse 1 hafta kalırız diyoruz, 3 tane teyzem var ,birde en yakın arkadaşımın düğünü var. Sende tatile mi gidiyorsun canım

seninde bugün dişçi günün demek , bencede adet tarihin bi geçsin ondan sonra yaptır eğer bişey çıkarsa çok geçmiş olsun tatlım

bulursun isim kuzum hiç dert etme ama araştır tabi, kız 5 kilonun lafımı oluır hakakten hiç dert etme kuzum istediğini ye tabi hamur işlerini az tüketmeye çalış ama başarabilirsen tabi ben hiç dikkat etmedim ne bulduysam yedim tabi 15 kilo ile doğurdum.

ist a temmuzda gelecegiz canım nasipse , iş konusu böyle şimdilik canım, narda sorunca oraya yazmış oldum kuzum.

evet dinlenmiş oluyorum canım da alışkanlık yapıyor işte en iyisi uyumamak ,sorma kuzum ya benide stres alıyor o gece güzelce uyuyamam neden telaş ediyorsam kızarım kendime birde, aynen sanki evdeki herşey gözüme batıyor öncesinde bi güzel temizlik yapıyorum sonra pasta börek , ee misafir gidiyor tekrar temizlik insan yoruluyor , sende çamaşır sepetini kaldırmışsın kuzumn kaldırmasan iyiymiş tabi ama stres yapma , Allah korur bebiş varsa ,eğer bi anda kaldırmadıysan bişey olmaz ,

bizimki uyandı canlar yazacağım yine

sevdecim kız 60 kiloda kilomu yaa fıstık gibisin zaten, benimde 8 kilo fazlalığım var ya gitmedi namussuzlar, dert değilde yaza en yakın arkadaşımın düğünü var sonra kardeşimin düğünü olacak gibi , bu halimle ne yakışır bana
sevddem sana soracaklarım var benim ya, tecrübeli anne olarak, benim sıpa bebe büskivisi yemiyor, neler denedim, portakal suyu kattım olmadı, ıhlamura kattım olmadı, su kattım olmadı , eline verdim alışsın tadına diye o da olmadı öğüyor resmen,netten araştırdım burçak bis. olabilir demişler onuda sevmedi ya, tam b. ekmeği yazmışlar bende bikaç gündür kahvaltısında veriyorum artık, sen kullanmışmıydın nasıl alışmıştı kızın , gerçi bebe bisküvisine geçmişte güzel şeyler söylenmedi ama:26:

Ranacım çavdar ekmeği iyi fikir bak, ya da tam buğday ekmeği de yiyebilirsin daha doğal , ben de tam b. ekmeği yiyorum daha lezzetli geliyor bana , hem mide rahatsızlığımda olmuyor artık. Bu arada ne kadar su içiyorsun canım , dikkat ediyosun dimi,

sevdem sana tam yazamadım kuzum içime dert oldu kapatmadan yazayım dedim , sepet kaldırmışsın ya eğer bi anda kaldırmadıysan sıkıntı yapma canım ama kendini vererek kaldırdıysan bişey olmaz kuzum ama adetin gelene kadar ağır bişey de kaldırma 2 defa doldur sepeti olurmu, seninde ctsi günü misafirin gelecekmiş, benimde akşama var dün arayıp davet ettik artık.

ben çıkıyorum canlar oğluşumun meyve saati geldi

adacım canım öncelikle senin soruna hemen cevap yazayım kimseler gelmeden
bebe bisküvisini ben ek gıdaya başlayınca kahvaltısına koymaya başlamıştım güzelim.. ama o dönemde kusmalara başlamıştı benim kızım
ve birden iştahtan kesildi zaten iştahsız bi bebekti iyice ağzına bişey koydurmaz olmuştu
mesela kahvaltı yaptırdıktan sonra gün arasında öğünlerini çok zor veriyordum azıcık yiyordu, akşam filan bi kusuyordu temizlerken şunu farkettim, hala bebe bisküvisi oluyordu çıkardıklarında..
sonra bunu denemeye başladım, ve her seferinde öyle olduğunu gördüm.. benim kızımda bebe bisküvisi hazımsızlık yaptı canım. yavrum o yüzden zor yiyormuş meğerse.. bende bunu farkettikten sonra hemen kestim canım.. ülkerin kahvaltısını filan aldım onun içine kattım yumurtasını..
diyeceğim o ki, bebe bisküvisi her bebeğe yaramıyor.. seni oğlunda sevmiyorsa verme, herşeyde bi hayır vardır. sonradan bende zararlarını duyunca dedim Allah iyi ki bize nasib etmemiş.. ekmek ufalarsın dediğin gibi daha iyi olur canım.. illaki alışsın diye kendinide oğlunuda üzme.. her çocuk kendi ihtiyacı olan besinleri daha çok seviyor zaten. nitekim bisküviyi sevmemeiş. çokta önemli bişi değil zaten.

sepet konusunda tedirgin oldum ama oldu bi kere canım. yok birden kaldrımamıştım , önce bi baktım kaldırabileceğim bi ağırlıkta mı diye, sonra çok ağır gelmedi alayım dedim. alıncada içime kurt düştü. nevresimleri yıkamıştım. onlarda kumaş olduğu için çok su çekmiyor, havlular filan olsaydı gelmeyen adetimde sökülürdü galiba

Yok sevdemmm gelmedi daha gelmez işallah sendede yok dimi bişey.. Ben hep kaldırıyorum canım sepet. Bazen ağır olunca banada şüphe düşüyo. İyiki dedin yarın çamaşır yıkıcam dikkat ediyim bende

Kız sevde yetişemedimmi çıkmışın hemen. Yarın yazarım artık detaylı zaten telden girmiştim uykumda geldi çok. Öpüyorum hepinizii

narcım oh çok sevindim hadi inşallah gelmez be güzelim çok ümütlüyüm senden
yok benimde gelmedi ama sen benden daha önce olduğun için bütün şimşekleri şu an sen üzerine çekiyorsun
elin teste filan gitmiyor mu gız bacım. benim evde hiç testim yok eşimede al demiyorum ben hevesliyim ama bari adamceyizimi huzursuzlandırmayım. hem daha erken benim için. dün 1 bugün 2.
senin eşin biliyor mu geçtiğini, yapacak mısın test, ayrıca göğüslerde hassasiyet var mı senin. ne gibi değişimler var anlat gari

oh iyi yazmışım ve iyiki sende cvplamışsın kuzum içim açılıverdi kabak çiçeği gibi yoksa yemiyor diye içim içimi yiyordu , ülkerin kahvaltısını deniyim birde, bak senin kızda yememiş demekki her bebeğe yaramıyormuş dediğin gibi, ekmeği severek yiyor çok şükür , ona aldığım cici bebeleri hep babası yedi zaten kocacığım meğer cici bebeye hasretmiş

sepet konusuna gelelim şimdi yok kuzum demekki bi anda boşluğuna gelip kaldırmamışsın bişeycik olmaz dediğin gibi nevresimler o kadar da ağır değil ama bundan sonra dikaktli ol tabi, kızzz hiç oralı olmuyorum emme yazmadan da edemeyeceğim kırmızılar yokmu hala ( amann onun yerine beiş olsun ) NAR kuzum aynı şeyi senin içinde düşünüyorum
Yok sevdemmm gelmedi daha gelmez işallah sendede yok dimi bişey.. Ben hep kaldırıyorum canım sepet. Bazen ağır olunca banada şüphe düşüyo. İyiki dedin yarın çamaşır yıkıcam dikkat ediyim bende

canım ne yaptın dişçi de anlat bakalım, test falan yapmadın dimi canım bikaç gün daha bekle bakalım , şimdiye kadar hep bebeşin nazlandı şimdide nazlanma sırası sende belkim bu arada geliverir aminnnn inşallahh

kimseciklerde gelmemiş RANA canım sen açardın topiği ,nerdesin güzel gelinim nasıl

Bende temizliğe başlayacağım öpüyorum hepinizi ve topişimizin bebişlerini

herkese günaydın
iş yerindeyim işlerimi yapayım oyle yazayım dedim ama işler bitmedi bir türlü

hımm bak onu bilmiyordum demek kepek ekmeği kansızlık yapıyor iyi oldu söylediğin sevdecim
anacım 60 kiloyum diyip üzme beni lütfen

isim bulcaz inşallah 5 kiloyuda dert etmiyorum artık ne yapalım alacağız kaçış yok bende aynen senin gibi ne bulduysam yiyorum
hımmm tam doğum yapacağım zamanlara geliyorusunuz kız istanbula karnım burnumda olcem

birde o ekmeği deneyeyim canım su içiyor gibiyim yaa ama doktorda birşey demedi henüz ama bu sefer söyler herhalde:44:

anaaa gelmedi aman yarabbim gelmez inşallah bu arada dişçi ne dedi??

sahi nalan da yok ortalarda ne yaptı acaba kızlar haberiniz var mı :26:

canım nalan 8 martta belli olacaktı test yapacaktı o zaman sanırımm seninde kırmızılar gelmedi hala demi kızzz

kimseciklerde gelmemiş RANA canım sen açardın topiği ,nerdesin güzel gelinim nasıl

Bende temizliğe başlayacağım öpüyorum hepinizi ve topişimizin bebişlerini

canım günaydın geç kaldık dünürüm
gelinin ne yapsın iyi şimdilik bir zararı yok allaha şükür yalnız benim dün akşamdan beri mide yanmam fazlalaştı offf onun bir çaresi varmı:44:

iyi hafta sonları canlarım
sevdecim çamaşır sepetini kaldırmışsın canım kızlarda söylemiş gerçi eğer bebiş varsa ve yiyecek ekmeği varsa derler ya merdivenden düşsen hiçbişe olmaz ama yinede temkinli olmakta fayda var tabiki sepeti kaldırmışsın sonrasındada bunun yanlış olduğunun farkına varmışsın bidaha yapmazsın canım buarada sen 60 kiloyla kiloluyummu dedin hiç sanmıyorum kuruntu yapma kendine
ranacım sende birden kilo almışsıncanım ilk 3 4 ay almayıpta birden alınca insan dumur oluyor gerçekten aynı şey benşmd ebaşıma gelmiştiya 3ay almadımda 4ay iki kilo almıştımya
sizn hesaplamalar doğru 8aya kadar 1kilo alsan son iki aydada 2şer kilo alsan çokta kilo almış bi şekilde bitirmezsin hamileliği ama dediğin gini şu saah kahvaltılarında poaçadn felan vazgeçmen geerk karnınızı doyuruyor ama sana fazladan kilo bebişede hiç bişe yapmıyor keşke evde yapabilsen kahvaltınıda haftada 3 4kez yumurta felan yiyebilsen ama uykudanda vazgelimiyor dimi heleki hamileyken ve kış ayındayken yataktan çıkmak istemiyoruz canım ayaklarında şişmeye başlamış aslında çok erken ama her insanda ynı olacak diye bişe yok tabikide bol bol su iç acaba hamur işide şişliğe sebep oluyormuki:26:
narcım sende diş doktoruna gitmişsin dün rutin konturole naptın var mı bir yaramazlık ağzın içindegününde geçmeye başlamış hadi bakalım umursamıyoruz bu gecikmeyi ama bi elimizde kulağımızda bekliyoruz
adacım alperen cici bebeyi sevmedimi ay hiç anlamam nasıl sevimiyolarya ben bile çok seviyorum kaldıki alışverişe gttiğimizde alırdım ben yerdim şuan bile var evdeben henüz eymene vermedim sever mi sevmez mi bilmiyroum kayınvaldem bana cici bebeyi elma muz ve sütle blenderdan geçir ver demişti o öyle yaparmış çok severlerd, dedi bende vermeye başlayınca böyle deneyebilirim buarada be cici bebe hakkında kötü bişeyler duymadım cahal kalmışım zararlımışimdi anlmadım sen muhallebi olarak ne veriyosun canım eymen arı mamayı çok sevdi denemediysen tavsiye edebilirim çünkü çevremde kime eymenin beğendiğini söylesem benim bebeğimde onu çok sevdi diyor tadına baktım bende gayet güzel
bide sen kahvaltımı yaptırıyosun yumurtasıyla peyniriyle felna yoksa kahvaltıyı muhallebi oalrak mı veriyosun ben tattırıyorum yumurta peynir amatam başlamadım tabi

günaydın kızlarr anca geldim h.sonu rehaveti.. ben bu sabah adet oldum ne yazıkki bayada ağrım var sinir oldum cts cts zehir etti. neyse işte daha fazla gecikmedi allahtan. dün dişçiden sonra eşimle avm ye gittik takıldık biraz h.içi pek güzel oluyomuş
canım ben bazen şöle yapıorum poğaça falan yememek için. küçük bir saklama kabına peynir zeytin salatalık falan koyuyorum yanımada 2-3 dilkim tahıllı ekmek alıyorum bazen simit alıyorum giderklen. hem daha hafifi hem de daha sağlıklı yemiş oluyorum sanada tavsiye derim.
bende 60 kiloyum kuzum ama 58 olmam lazım aslında o 2 kilo bana bi fazla geliyo millete söyleyincede dalga geçme bizle diyolar ama kotlarım falan rahat olmuyo o 2 kilo yüzünden kilolu durmuyorum ama vücudumdaki o fazlalığı ben anlıorum ya batıyo bana
canım ben 11 hazirandan 2 temmuza kadar kullancam yıllık iznimi belki o arada fırsat olursa bi ist. yapabiliriz o zamanlar eşimin kuzeninin de bebeği olcak belki bi h.sonu bebek görrmeye geliriz tabi maaile gelirsek biraz zor görüşmemiz ama belki de ben zinimdeyken birkaç gün arkadaşımda kalmaya gderim ist. a belli olmaz yanii. aman ne güzel olur toplaşsakk rananında karnı burnunda olur hakkaten
canım bu soruları cevaplamama gerek kalmadı heralde
ah sorma canım yaa benim röntgen çekmesi gerekiyordu dün çekemedi haliyle. ama eşimde bir dolgu olcak cuma günü. 20lik dişinin ameliyatla alınması gerekiyormuş çünkü diğerinin üstüne doğru çıkmış. birde eskiden bir kanal tedavisi varmış o iltihap olmuş implant yapılması lazımmış ay sormayın çok moralimiz bozuldu. implanta özelliklede 1750 dedi dişçi.pazartesi araştırcam bakalım protezmi daha iyi olur iplantmı diye ege üni ne bakcaz birde oranın diş bölümü baya önde.. oraya muayne olsun birde bakalım hiç olmadı yapılırsada devlet karşılıyordur bir kısmını
canım soğuk süt iç birkaç yudum mide yanmasına çok iyi gelir. evet nalan görünmüyo 8 martada az kaldı bari sevdeyle nalan güzel haberler verse

canım anlattım yukarda dişçi olayını . malesef adet oldum bayada sancım var gecikmese hiç aklımdada yoktu ya gününde gelince çok sorun olmuyoda gecikip gelince sinir ediyo

narcımmmmm senin haberinle yıkıldım şu an hayır senin günün geçince bende kendimden ümitlenmeye başlıyorum nedense.. bu bağlantıyı nasıl kuruyorum onuda anlamış değilim ama kendiliğinden oluyor işşte

esincim demek arı mamayı seviyorsunuz diğerlerine göre çok daha kıvamlı ve lezzetli. günde ne kadar veriyorsun canım.. bakalım seninki sevecek mi bisküviyi. dediğin gibi elma muz ve bisküvide değişik bi karışım olur. kayınvaliden yıllar önce nasıl yapmış kız maşallah kadın aklında da tutmuş hemde :))

ranacım mi,de yanman artıyor demek ki geçmiş olsun canım. ben mide yanmamı birtek maden suyu ile geçirebiliyordum tavsiye ederim sanada canım. bu arada kızının adı için hiç rana düşünüyor musun manası ve tınısı çok güzel bi isim hem senlede özleştirdik artık bu ismi

bende daha gelen neyin yok kızlar ama beklemedeyim. narın geldiğine göre benimkilerde kusur kalmaz nar hanımdan

nar canım diş muayeneniz ne kadar masraflı sonuçlanmış dedğin gibi sen diğer hastanelerdende fiyat al canım ya o ne öyle 1 750.
ağzımızdaki hazinenin farkında değiliz dimi kızlar bi diş için söylenen rakamlara bakın

senin neden rontgen istedi nar canım

narcım sana ve eşine çok geçmiş olsun diş işi zorya başka yerdende al bakalım fiyat inşl sizi fazla zorlamaz
sevdecim arı mamayı günde 1kez veriyorum canım öğlenleride çorba veriyorum aslında bigün yoğurt bi gün arı mama veriyorum yinede bazen belli olmuyor yoğurt ve arıyı aynı gün verdiğimde oluyor sebze çorbasınıda sevdik başlarda 2 3 kaşık alıyordu şuan iyiyiz dünde şehriye çorbası yaptım 4 5 kaşıktan fazlasını kabullenmedi onada alışır inşl benim yiğenim boğazlı bi bebek değildi şimdi eymene veriince yediğini görünce herşeyden veresim var büyük bir zevklemaşalllah diyeyimdeğmesinbisküviyede geçeriz 1 2 haftaya kayınvaldemin önerisini bende beğendim uygulayacam kız en küçüğü 12 yaşında unutulmaz heralde yapılanlar durun bi tarif daha verim patates püresinide severmiş bebişler onuda denicem çorbaya tam alışsın çok karıştırmıyorum menüyü yavaş yavaş ama sindire sindire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…