Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canlarımmm

ben hiç bişey almıyorum...

dedim daha once 25- haftada 30 larda falan almayı duşunuyorum..

bu arada cumartesı gıdemıcem
20 martta gıdıcem...

eeee göbüş göbüş onuda 30. haftasını beklemiycez herhalde

canım benim ya ne güzel anlatmışsın okurken yaşadım resmen sizin evde yanınızdaydı sanki
allah tamamına erdirsin güzelim doktor işide hallolmuş birde değerin çok yüksek kızz ikizmi yoksam
gerçi doktor kaç haftalık olduğunu söylemedi mi:44: anacım yoksa sen rahım fılmınden sonramı hamıle kaldın kız

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

bu olması gereken değerler diye belirlenmiş ben 4 haftalıkken standart değerlerdeymişim
sevdecim sende değerlerine göre 5 haftalık oluyorsun:44:

canımm mesela benim bebiş bıraz onden gıdıyo bı hafta 10 gun kadar acaba ondan yuksek çıkmış olabılırmı dıcem..??

ıkız falan dıye mı duşundun..

topiklerde baktığım değerlerden daha yüksekte o yüzden sizlerede sorma ihtiyacı duydum melikecim

Sevdemmmmm ahh kuzum rananın dediği gibi film tadında okudum yazdıklarını sanki sizi izler gibi. Ne kadar güzel bir an ne kadar büyük mutluluk rabbim bizlerede göstersin o günleri işallah.. Eşinde ne kadar sevinmiştir. Adamın bi bildiği varmış bak biraz daha bekleyelim derken :)

gelelim sonucuna ordaki listeden anladığım senin değerin normal. Çünkü 5 haftalık aralığındasın sen. 4+3 kabul edersek seni bu 5.haftanın içindesin demek zaten. Heee bide ikiz ihtimali var onu bilemicem körün istediği bir göz allah verdi iki göz olur
doktorunuzda içinize sinmiş hadi bakalım demek pazartesiyi beklicez herşeyin daha net olması için
ayy kuzum nasıl mutluyum senin adına anlatamam işallah herşey çok güzel olcak :)

melikecim evet yaa göbüş göster bize. Sende 20 martta gitcen demek artık kesin söler o zaman cinsiyeti

Sevdemmmmm ahh kuzum rananın dediği gibi film tadında okudum yazdıklarını sanki sizi izler gibi. Ne kadar güzel bir an ne kadar büyük mutluluk rabbim bizlerede göstersin o günleri işallah.. Eşinde ne kadar sevinmiştir. Adamın bi bildiği varmış bak biraz daha bekleyelim derken :)

gelelim sonucuna ordaki listeden anladığım senin değerin normal. Çünkü 5 haftalık aralığındasın sen. 4+3 kabul edersek seni bu 5.haftanın içindesin demek zaten. Heee bide ikiz ihtimali var onu bilemicem körün istediği bir göz allah verdi iki göz olur
doktorunuzda içinize sinmiş hadi bakalım demek pazartesiyi beklicez herşeyin daha net olması için
ayy kuzum nasıl mutluyum senin adına anlatamam işallah herşey çok güzel olcak :)

melikecim evet yaa göbüş göster bize. Sende 20 martta gitcen demek artık kesin söler o zaman cinsiyeti

gelelim sonucuna ordaki listeden anladığım senin değerin normal. Çünkü 5 haftalık aralığındasın sen. 4+3 kabul edersek seni bu 5.haftanın içindesin demek zaten.

Heee bide ikiz ihtimali var onu bilemicem körün istediği bir göz allah verdi iki göz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…