progestan oturduğum yerde başımın dönmesini sağlıyor kelimeler havada uçuşuyor şu an
canımm ben hala devam sormaa.. aynen bıldıgın kafa yapmak ıcın al iç :)))
yok canım iyi olmuyor boşluğa basacak gibi oluyorum korkuyorum
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlarrr
ay hala mı uyumuyo bu demir yıldız yaaa yaramadımı işe tüyolar
Kizlar ben bu arada izmire geldim face de yazdim cuma doncektim ama dun annemler doktora gittiler doktor hemen pazatesi ameliyat etcem demis.
Durum boyl olunca da tabi en gidemiyorum ertelendi gimem.belinden ameliyat olcak platin takilcak ..nolur bize de dua edin kizlar
bide yazamiyorum nolur kusuruma bakmayin beni de unutmayin dualariniZdan eksik etmyin siz bnim hep aklimdasiniz..
Hepinizi cok opuyorum iyi bakin kendinize ve bebislerinize
KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN kızlarrrr
canım gözünaydın detayları bekliyoruz
canım hışgeldin kızz özlüyoruz seni arada uğra
melikeee bu arada sen cumartesi cinsiyeti öğreneceksin değil mi??
kız bu arada sen hiç cici almıyormusun bebişine
birde asya ve melike sizler niye göbüş resmi eklemiyorsunuz bakim ben ekledim hadi sıra sizde
şimdi size dünün kritiğini yapayım kızçelerim
sizle konuştuktan sonra telefon çaldı , eşim aradı dedi ki kardeşin gelmiş biz buluşup geliyoruz eve
beni bi heycan sardı. hem eşime söyleyecektim hemde erkek kardeşime acaba söylesem mi dedim birden o karmaşıklığa düştüm
sonra geldi bizimkiler tabi benim ağzım kulaklarıma varıyor hepsine saf saf gülüyorumsözde onların konuştuklarını dinliyorum ama nerdeee .. ben hayal aleminde geziniyorum bi görseniz. inanamıyorum hep gülümseyesim geliyor. test banyodaydı ona tekrar bakayım diye gittim. baktım kardeşim peşimden geliyor e abla nasıl gidiyor filan dedi.. bende o panikle hemen havluyu aldım elime. gösteremedim utandım birden. baktım yapamıyorum vazcaydım sonra söylerim dedim. orda biraz konuştuk ben hala ikilemdeydim ama kendimi tutmayı tercih ettim. kızım geldi okuldan o anda onlar biraz oynadılar sonra gitti kardeşim.
eşime söylemek için kafamda seneryolar yazıyorum hayaller kuruyorum filan derken, eşim yatak odasına geldi. tabi kızımda bizi tek bırakmıyor ki anacım. bende ilk önce bi yalnızken söylemeyi istiyordum
hadi bu seffer kızımla içeri gittiler baktım yalnız kalacak gibi değiliz. ben tekrar yatak odasına gidip eşime seslendim gelmesi için. tabi benim meraklı kızım cevap veriyor babası yerine. dedim kızım babanı yolla bana
neyseki tek geldi eşim nihayet... zaten çok planlarım yoktu direkt söylemeyi tercih ettim.
konuşmalar şu şekilde devam etti
-hayatım ben bu testi yaptım
-e sonuç
-böyle çizgiler çıktı
- ne demek ki acaba bunlar dedi
o sırada birbirimize baktık kaldık. tabbi ben bi noktadan sonra dayanamadım gülmeye başladım
bişey dememe gerek kalmadı eşim çekti beni sarılıverdik öyle kaldık kapının önünde ... Allaha şükürler olsun bitanem hayırlı olsun inşallah diyor birsürü dua etti goncam. gözleri dolu dolu oldu kendini tutuyor e tabi erkek adam haliylen
sarılıp sarılıp durduk. birbirimize bakıp gülüyoruz sürekli..
tabi dedik şimdi napıcaz. eşim dedi ki şimdilik kızımıza söylemeyelim hele bi doktor muayenelerinde kesinleşsin öyle deriz . bende kabul ettim. içeri gittik kızımız yüzümüze tuhaf tuhaf bakıyor ne oldu diyor yok bişi diyorum ama " bana niye öyle bakıyorsunuz ikinizde" dedine dicemizi bilemiyoruz ki.
ben gittim içerden dr u aradım kan testi yaptırıp gel dedi randevu verdi hemen bana
hani bi ara bi doktora başlamıştım kızlar ben. o sıkıntılar başıma gelmeden önce ki gittiğim doktoru aradım. ona gitmeye karar verdim. hatırlarsınız belki ilk o doktorda alttan muayene olmuştum ben :18:
neyse kan verdik 1 saat sonra sonucu aldık dr a gittik
dr tebrik etti Allah kucağınıza almayı nasib etsin dedi.
yalnız kızlar benim beta hcg sonucum 2275,7 çıktı.
zaten ben sonucu alıp görünce çok şaşırmıştım dr da şaşırdı. dedim çok yüksek değil mi bu.. evet dedi bende merak ettim şimdi dedi. hemen görmek istiyorum dedi, acaba erken mi yumurtladın bu ay dedi...
karnımdan ultrasonla görmeye uğraştı ama göremedi. vajinal bakmak istiyorum dedi. hemen hazırlandım baktı minicik bi karartı var orda. masum yavrumun kesesini gördük.ama çok küçük henüz. bi kaç görüntü yakalamaya çalıştı
çekti verdi bizede... kesemiz var dedi... ama ben sizi pazartesi günü yine çağırmak istiyorum gidişattan iyice emin olmak istiyorum dedi... sonraki hafta zaten geleceksiniz ama pazartesi bi kesinleştirelim dedi..
sonra bana
progestan
bebe asprini
folidoce verdi
bide yemem gerekenlere bi liste yaptı günlük bunları yersen iyi olacak dedi..
tarttı beni 60 kilo çıktım. .. 69 ile 72 ile hatta 75 ile doğum yapabilirsin bu kilon iyi dedi.. dikkat ederiz dedi..
güneş koruyucu krem önerdi. onu da aldım. paraben içermemesi gerekiyormuş...
neyse işte kızlar güzel geçti daha aklıma geldikçe yazarım. doktorumda çok güzel davrandı bizim sevincimizi paylaştı her halinden hareketinden belliydi
hep sizlere dua ettim canlarım. hepiciğinizden Allah razı olsun , gönlünüğzün muradını versin Rabbim hayırlısıyla hepiciğinize
canım yaa valla öle yarım falan sevinme bizde gelcez arkandan bak kırkımız karışır kız belkii. ranayla karıştıramadık senle karıştırırız belkimnar şekerim bende şoklardayım.. dediğin gibi eşim öyle mutlu ki.. az önce aradı dışardan, diyor ki insan o masumu düşünüce bi tuhaf oluyor.. bende e heralde dedim. gülüştük
ya ne bilim insan kendini bi hoş hissediyor..
güzel rabbim sizin müjdelerinizi kutlayacağımız günü yaklaştırsın inşallah canım. sizinde olunca bi yanımda yarım kalan şey tamamlanacak beraber sevineceğiz canım.
sizde ürolog konusunda atılıma geçmişsiniz çok sevindim canım bak morfoloji çok önemli. normale dönünce sende jhamile kalacaksın inanıyorum ben Allahın izniyle.. bizim morfoloji normaldi canım. sizde gayret edin bi normale dönsün , hiç değilse sebepler boyutunda kendinizi rahat hissedeceksiniz. einizden geleni yaptıktan sonra takdir rabbimin merhametine kalacak güzelim.
o dediğin ürolog iyiymiş madem hemen randevu alın canım. bi gün bi gündür . zaman çokçabuk geçiyor
beta hcg konusunun kafamı karıştırma konusu acaba bi anormallik mi vardır diye canım. herşey normal seyrinde ilerlesinde rabbimden istediğimiz bu.. çoğul gebelikler bölümünede konu açtım canım. ordakilerin fikrinede danışıcam. bana normal derlerse içim rahatlayacak. tecrübe gibisi var mı.
ahhh ahhh gördünmü ne kadar anlık bişeymiş allahım ol dedi ve oldubu arada yıldızcım ve marcim halaya yetişmişler hepinizi çok seviyorum Allah eksikliğinizi göstermesin . kızmette benim haylayımda da tozutmak varmış nörceniz
kız boşverrrr vur kafayı yat allahını seversen başın döndükçe bebişin gelsin aklına bu dönmeler onun için de.. hoşş aklından çıkmıyodur ya şu anprogestan oturduğum yerde başımın dönmesini sağlıyor kelimeler havada uçuşuyor şu an
canım sen kadınlar günümüzü kutlamışsın yıldız alıntı yapınca gördüm sayfanın sonunda kalmıştı heralde.. hepiciğimizin kutlu olsun kuzumm.. iyi akşamlarben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlarrr
Canlarım Allahtan bi engel çıkmazsa 24 MART CUMARTESİ günü demire diş buğdayı yapcam, hepinizi bekleriz ve öperiz
bi halta yaramadı yawrum hala borusunu öttürüyo.. en az 6 kere kalkıyo gece.. okula başlasın hele 5 dk dediğinde de ben onu uyutmucam hehehe
geçmiş olsun cnm, inş herşey yolunda gider
saol bebeeem seninde gutlu ve mutlu olsun...
dün duydun sesimi rahat verse sıpacan gelcemde.. emdiğim sütler burnumdan gelmekte
nereye ekledin yaaaaa, ben görmedim.. face de ekle nolurrrr bende göriyimmm :))
ayy bi garip oldum kız.. kendi hamileliğim aklıma geldi<<Allahım tamamına erdirsin inş..
bencede biraz zaman sonra söleyin kızınıza da hayatım
ranacım güle güle Alaha emanet olun kızçenle sen
Canlarım Allahtan bi engel çıkmazsa 24 MART CUMARTESİ günü demire diş buğdayı yapcam, hepinizi bekleriz ve öperiz
nereye ekledin yaaaaa, ben görmedim.. face de ekle nolurrrr bende göriyimmm :))
amanın halaya geç kalmışım görüyonmu tuttum bir ucundan sevdem hayırlı uğurlu olsun canım kendi hamileliğime sevinmiş kadar oldum sonunda demirbaş kırdı zinciri rabbim sonunu getirsin canım ayyy çok heyecanlandım yaaaa ne diyeceğimi bilemiyorum doktorada gitmişsin canım bence değerin gayet iyi kızlar hatırlarsa benimde değerim çok yüksek çıkmıştı 5340tı hatta ikizmi acaba çok yüksek felan demiştik o yerleşmeyle alakalı sanırım gördüğün gibi benimki, tek allah gönlünüze göre versin sağlıklı sıhhatli inşl ama kızının yanına şöyle nur topu gibide bi oğluşun olsun inşl
nalancım geçmiş olsun canım bizde bu kız nerelerde diyroduk dişle uğraşıyomuşsun sende demek hamileliği erteleniniz sağlık daha önemli canım dişleri çıkar aradan sen
ranacım kızımızın ve senin cicilerin çok güxel güle güle giyin
narcım ben kaçırdım sanrıım sizin üroloji meselesi ne oldu gidecekmi eşin bende istanbulda emre bakırcıoğlunu tevsiye ederim eşimin doktoruda oydu
yıldızcım demirin diş buğdayı hayırlı olsun umarım bundan sonra düzene girer
adacım alperende artık özel ilgi bekliyor herşeyi anlıyolar artık sıpalar bizimki bir tükürüyor görmen gerek oyun olduğunu biliyor yapma dedikçe daha çok yapıyor
kızlar unuttuğum bişe varsa kusura bakmayın misafirlerimi ağırladım daha ortalığı pek toplayamadımda eşime yemek hazırlayıp toparlayacam veee çok yorgunum daha doğrusu yorgundum sevdecimin müjdesini alana kadar şimdi bir çırpıda yaparım ben herşeyi bu gazla
buarada kadınlar günümüz kutlu olsun
eşcağızımda elinde karanfil demetiyle geldi pek bi düşünceli gördüm kendilerini:))
Günaydın kızlarrr nihayet cuma geldi..
Ranacım öğleden sonra aşı mı olcen sen ayy işallah çok acımaz bende çıkışta dişçiye gitcem. Kanal tedavisi yapabilir offf
esinim evet yetiştin halaya canım ayy sıpaya bak tükürüyomu bide.. Amanda aman kocişide karanfiller alırmış maşallah size. Canım üroloğa gitcez evet bi prof. Buldum bakalım h.sonu ayarlıcaz haftaya gideriz. Bu arada preseed ve ov. Mikroskobu alcaz. O mikroskoplar ömür boyu kullanımlıkmış zaten. İdrardan daha kolay. Tükürükle... Bakalım işallah işe yarar
sağol canım sizde
canım benim buraya ekledim ama senin için bir ara facede eklerim
canım hoşgeldin halayada katılmış oldun
evet senin değerininde yüksek olduğu aklıma geldi benim ama geçmişde biraz aradım bulamadım demekki değişiyor kişiye göre
teşekkür ederiz teyzesi
demek eymen oyun yapıyor artık yapma dedikçe yapmak hoşlarına gidiyor bunların
ayy sorma benim kocişde karanfil getirmiş bende dedimki nerden verdiler
bozuldu ne demek yani ben alamazmıyım dedi anam dedim ne bileyim genelde sen böyle günleri kutlamazsın ama neyse aldığına pişman oldu adam
günaydın canım demek sende dişçiye gideceksin ayyy anacım kaçış yok galiba ben iğne olcam sen kanal tedavisi çok acımasa bari:18:
hımmm haftaya gidiyorsunuz demek hadi hayırlısı olsun bakalım hımm ben duymuştum onu daha kolay olur o herhalde diğeriyle uğraşmak zor oluyor
hahahha ay çok güldüm kız üzümünü ye bağını sorma yaa sende :) kesin doğru tespit yapmışındır ondan bozulmuşturilahi güldürdün beni sabah sabah
evet canım bugün kaçışımız yok. Yaa sorma idrarla olanlar zor akşamüstü yapcan 4 saat kadar tutcan. Az sıvı tüketcen. Sıkıcı bi durum bu daha pratik hem ilerde krounma içinde kullanılabiliomuş alalım didik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?