kızçelerim hepiciğinize hayırlı Cumalar mutlu günler
bakayım neler yazmışsınız
Günaydınnnn hatunlar...
nasılsınız bakalım...
şeker canım bişey sorucam sen 3 lü ve 4 lü test yaptırdınmı canım...
nezaman yapılıyo..
ranacım pazartesi kalp atışlarını görmeye gitmicez canım. sadece kesenin gelişimine bakacak, gidişattan tam emin olalım dedi dr. sonra ki hafta da lkalp atışını görmek nasib olur inşallah canım. ben hemen öğrenir öğrenmez gittiğim için çok erken başlamış oldum muayeneye. daha 5 haftalık bile yokuz canım. hatta dr 1 aylık bile değil çok küçük demişti. bakalım pazartesi ne olacak
sende karanfilleri almışsın gız bacım. e bu adamlar böyle şekerim normalde almadığı için sanada inandırıcı gelmemiştir. meseleyi kurcaladım diye hiç üzülme canım. seni bu hale getirenler utansın
kızçelerim benim sürekli uykum var bi gözüm yatakta .. sabah kızımı okula hazırlamak için kalkıyorum ya duvarlara tutunarak yürüyorum o derece fenayım kendime gelemiyorum bi türlü.yavrum gittikten sonradirekt yatağa giriyorum. bi ses duyup uyanmasam akşama kadar yatıcam galiba.
dün gece yatarken aklıma geldi bebe aspirinini içmemiştim. hemen ağzıma aldım öyle yattım. hani o eriyor ya , tadıda kötü değil öyle erir gider demiştim. nasıl yattıysam hemen uyumuşum yanağımın kenarını kabartmış uzun süre orda duruncahayır ben yatar yatmaz o eriyene kadar bile nasıl bekleyemeden uyumuşum kendime çok teessüf ettim
hala acıyor galiba bi kaç gün sürecek normale dönmesi. bebe aspirini deyip geçmemek lazımmış şu ettiği işe bakın
günaydın canım
ben 2 li ve 4 lü test yaptırdım sadece
18. haftaydı sanırım 4 lüyü yaptırdığımda:44:
kızçelerim benim sürekli uykum var bi gözüm yatakta .. sabah kızımı okula hazırlamak için kalkıyorum ya duvarlara tutunarak yürüyorum o derece fenayım kendime gelemiyorum bi türlü.yavrum gittikten sonradirekt yatağa giriyorum. bi ses duyup uyanmasam akşama kadar yatıcam galiba.
dün gece yatarken aklıma geldi bebe aspirinini içmemiştim. hemen ağzıma aldım öyle yattım. hani o eriyor ya , tadıda kötü değil öyle erir gider demiştim. nasıl yattıysam hemen uyumuşum yanağımın kenarını kabartmış uzun süre orda duruncahayır ben yatar yatmaz o eriyene kadar bile nasıl bekleyemeden uyumuşum kendime çok teessüf ettim
hala acıyor galiba bi kaç gün sürecek normale dönmesi. bebe aspirini deyip geçmemek lazımmış şu ettiği işe bakın
melike ben 2009 yılında bi düşük yaşamıştım ya o yüzden verdi canım. kan pıhtılaşmasını engellemek için .
kan koyu olunca bebek rahimden beslenemiyor ve düşüyormuş. düzenli kullanıyorum bebe asprinini.
dr sana da verdiyse sende kullansaydın keşke. kullanmadığını söyledin mi doktorun haberi var mı canım
ranacım sizin için üzülüyorum canım. eminim kalkıp gitmek çok zor oluyordur. zaruretler insanı halden hale sokuyor canım. izne ayrıldığında bol bol uyuyrsun. bebeşin izin verirse tabi
karnın epeyce büyümüş olacak ben hatırlıyorum da hiç yatamazdım sancım oluyordu bi türlü rahat edemezdim
melike ben 2009 yılında bi düşük yaşamıştım ya o yüzden verdi canım. kan pıhtılaşmasını engellemek için .
kan koyu olunca bebek rahimden beslenemiyor ve düşüyormuş. düzenli kullanıyorum bebe asprinini.
dr sana da verdiyse sende kullansaydın keşke. kullanmadığını söyledin mi doktorun haberi var mı canım
ranacım sizin için üzülüyorum canım. eminim kalkıp gitmek çok zor oluyordur. zaruretler insanı halden hale sokuyor canım. izne ayrıldığında bol bol uyuyrsun. bebeşin izin verirse tabi
karnın epeyce büyümüş olacak ben hatırlıyorum da hiç yatamazdım sancım oluyordu bi türlü rahat edemezdim
bu arada göbiş resmı atıcaktım dun çektım ama bızım arkadaş evde unutmuş ara kabloyu yarına kaldı :))))
adacım Allah rüyanı hayırlara tebdil eylesin... korkma canım kötü ve korkutucu rüyalar şeytandandır sen Allaha sığınmışsındır zaten. şu an şeytan seni en sevdiğinle oğulcuğunla korkutmaya çalışıyor buna izin verme..
dün gece bi kitabı karıştırıyorken bebekler için dualar buldum.. gece ağladığında yada uyumadığında , korktuğunda diye dualar var. onu yazıp yastığının altına koyun diyor. bi ara tarayıcıdan geçireyimde sizde çıkarın koyun bebeilerinizin yastığına..
yıldızcımda aklıma geldi . gece uyumayan bebek içinde dua vardı..
siz sabah kaçta kalkıyorsunuz adacım erken mi uyanıyor alperen. sende yoruluyorsun ki uyuyorsun canım. ama dediğin gibi çok uyuyunca sersem oluyor insan ben rüya aleminde gibi hissediyorum kendimi o zaman.
canım pazartesi dr kontrolünden sonra söylemeyi düşünmüyorum kızıma. daha çok erken. bie sabırsız bizimki. 8 ay artık ömrümü yir
önümüzdeki ay söylerim kısmet olursa. gerçi babası ne der bu konuda ona da bağlı gidişat
esinin tarifini bende merak ediyorum. hatta canım çekti şimdi keşke biri yapıversede koysa önüme. eminim çok zahmetli bişeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?