Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Günaydınnnn hatunlar...

nasılsınız bakalım...

şeker canım bişey sorucam sen 3 lü ve 4 lü test yaptırdınmı canım...
nezaman yapılıyo..

esincim güzel duaların için çok teşekkür ederim hepsine amin diyorum canım... inşallah herşey yolunda gider sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gider bebeğimizi kucağımıza alırız canım..
seninde kan değerin yüksek çıkmış.. galiba erken yumurtlamışız değil mi canım. ben bi aksilik olmasından korkuyordum Allah korusun seninkini duyunca rahatladım güzelim.. ayrıca cinsiyet yönünden Allah hayırlısını versin bizim özel bi beklentimiz yok, her ili cinsiyette nimet olur bizim için.. kızım olursa , kızıma kız kardeş gelmiş olur benim kendi kız kardeşim yok hep imrenmişimdir kız kardeşlere... oğlum olursada erkek evlat tatmış oluruz .. Mevlam hakkımızda hangisini hayırlı gördüyse onu taleb ediyoruz.. sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu olsunlar yeter ki
eymenimiz baloncuklar yapmaya tükürmeye başlamış sizi kendine baktırmaya uğraşıyor anladığım kadarıyla..
eşinde karanfiller getirmiş taze çiçeği çok seviyorum evine güzellik katmıştır canım her gün suyunu değiştir daha uzun süre dayanırlar

nar şekerim test cihazı mı alıyorsun gız bacım.. anlattığın kadariyle güzel bişiye benziyor. tabi seni şimdiden 2. bebek için korunmaya pek hevesli gördüm , bu yazdıklarını okumamış olayım. korunma diye bişeyi literatürümüzden kaldırıyoruz.. 1. bebeklerden sonra "saldım çayıra" sefereberliği ilan ediyorum . kaynananız olcam bundan sonra kurtuluşunuz yok benden
kırkımızı karıştırman için azemi gayret bekliyorum şekerim senden. ürolog meselesinide hallediyormuşsun. yaşlı bi dr arıyorsunuz ah bu adamlar ne kadan öz güvenleri eksik bunların. hepisi aynı yavrum bunların. Allah bana acıdı da kendi lütfundan verdi masumumu. yoksa ben eşime ısrar da edemezdim öyle bişey gerekseydi

ranacım pazartesi kalp atışlarını görmeye gitmicez canım. sadece kesenin gelişimine bakacak, gidişattan tam emin olalım dedi dr. sonra ki hafta da lkalp atışını görmek nasib olur inşallah canım. ben hemen öğrenir öğrenmez gittiğim için çok erken başlamış oldum muayeneye. daha 5 haftalık bile yokuz canım. hatta dr 1 aylık bile değil çok küçük demişti. bakalım pazartesi ne olacak
sende karanfilleri almışsın gız bacım. e bu adamlar böyle şekerim normalde almadığı için sanada inandırıcı gelmemiştir. meseleyi kurcaladım diye hiç üzülme canım. seni bu hale getirenler utansın

yıldızcım düş buğdayınız hayırlı olsun. yavrum hızınıza hayran kalıyorum maşallah. sen 1 ay daha bekleyeydin emekleme merasiminide katardın içine canım. tez davrandın bu seferlik
aynen canım bende kendime inanamıyorum güzel mevlam bu imtihanımı bitirdi masum yavrumun gelişine start verdi.. topişimizin nüfusu artıyor. helede ben yolu açtım ya ardımdan tazyikle gelir diğer hatunlar

nalancım dün sana yazamamışım kendi telaşımdan.. diş sıkıntıları yaşıyormuşsun geçmiş olsun. inşallah toparladıktan sonrada senin haberini bekliyoruz

kızçelerim benim sürekli uykum var bi gözüm yatakta .. sabah kızımı okula hazırlamak için kalkıyorum ya duvarlara tutunarak yürüyorum o derece fenayım kendime gelemiyorum bi türlü. yavrum gittikten sonradirekt yatağa giriyorum. bi ses duyup uyanmasam akşama kadar yatıcam galiba.
dün gece yatarken aklıma geldi bebe aspirinini içmemiştim. hemen ağzıma aldım öyle yattım. hani o eriyor ya , tadıda kötü değil öyle erir gider demiştim. nasıl yattıysam hemen uyumuşum yanağımın kenarını kabartmış uzun süre orda durunca hayır ben yatar yatmaz o eriyene kadar bile nasıl bekleyemeden uyumuşum kendime çok teessüf ettim
hala acıyor galiba bi kaç gün sürecek normale dönmesi. bebe aspirini deyip geçmemek lazımmış şu ettiği işe bakın

anladım canım o zaman pazartesi kese diğer hafta kalp atışı allahın izniyle
evet yaa beni bu hale getirenler utansın

allah iyiliğini versin emi
şimdi zaten uyku olacak ama kullandığın ilaçta etkisini ikiye katlıyor demek ki hemen uyuya kalıyorsun canım
valla bende işe gelmek zorunda olmasam hiç çıkmam yataktan ama mecbur sabah yatakta kıvranıyorum valla kalkmamak için ama el mahkum ya bismislah diyorum kalkıyorum

canımmm aspırını nıye verdı...
banada coraspın vermıştı ama ben kullanmadım çunku ılk gebeliğimde kanamalıydı bu sferde olur korkusuyla kullanmamıştım..
hanı kanı sulandırıyo yaa

melike ben 2009 yılında bi düşük yaşamıştım ya o yüzden verdi canım. kan pıhtılaşmasını engellemek için .
kan koyu olunca bebek rahimden beslenemiyor ve düşüyormuş. düzenli kullanıyorum bebe asprinini.
dr sana da verdiyse sende kullansaydın keşke. kullanmadığını söyledin mi doktorun haberi var mı canım

ranacım sizin için üzülüyorum canım. eminim kalkıp gitmek çok zor oluyordur. zaruretler insanı halden hale sokuyor canım. izne ayrıldığında bol bol uyuyrsun. bebeşin izin verirse tabi
karnın epeyce büyümüş olacak ben hatırlıyorum da hiç yatamazdım sancım oluyordu bi türlü rahat edemezdim

var canımmm soledım... kullannmıyorum dedim.. geçen hep kanamalı bı duşuk oldugundan falan anlattım..
tamam dedi..
soınrada tamam kullanma dedi..
canım kusura bakma ben düşük yaptıgını bılmıyodum...

evet canım yaaa daha da ilerleyen aylarda nasıl giderim bilmiyorum :44:

bu arada göbiş resmı atıcaktım dun çektım ama bızım arkadaş evde unutmuş ara kabloyu yarına kaldı :))))

iyi yarını bekliyoruz

hayırlı cumalar canlar bi sürü de yazmışsınız nerden başlayacağım şimdi hızlıca okudum bizim 2. uykumuz ben kalktım oğluşum uyuyor hala kalkmadan yazayım dedim, 2 kez kalkmaya yeltendim açtı hemen gözleri hemen yakama yapıştı tekrar yattım , bi sersem olmuşum bende uyudukça.
Dün eşimin teyzesinin gelini vardı oturmaya gelmiş giremedim çok merak ettim.
Sevdem canım ne güzel eşinle öylece sarılmışsınız yaa aşk filmi izler gibi oldum bende ne kadar güzel değil mi, Rabbim ağız tadımızı bozmasın, kızın da ne kadar sevinir kimbilir yaa, aferin kuzum hemen gitmişsin dra keseyi bile görmüşsünüz maşallah darısı kalp atışlarını duymaya inşallah.Değerinde çok güzel maşallah .

Nar kuzum sizde ürolog bulmuşsunuz hadi vesileniz olsun inşallah, Sevde ayağını sürüsünde arkasından hamiş kalın hemencik, dişinie de köprü mü yapılacak canım doğru mu anladım ne zaman yapılacak , tekrar geçmiş olsun canım, birde tükrükle yaıplan ov. testi mi alacaksın canım , ay okudum ama hızlı okuyunca hep mı mi ekliyorum yazıların sonuna kusura bakma kuzum çok hızlı yazıyorum uyanırsa rahat vermez diye.

Yıldızcım gelmişsin kuzum ya özledik seni de, demir hala uyutmuyormuş seni, dediğin gibi büyüyünce de sen uyutma onu ayy diş buğdayı yapacaksınız demek yaa maşallah sıpacık erkenci olunca hemen yapıyorsunuz , biz 7 ay olduk hala diş yok diş buğdayı anısına lavanta kesesi yapacakmısın canım.

Rana kuzum göbüşü nereye ekledin bi bakayım bende ,büyümüştür güzel kızım, ay eşinde karanfiller getirmiş sanaa

Esincim senin koçiş de getirmiş sana karanfil ne güzel, canım sende yoğunsun misafir varmış , demek senin küçük de tükürük yapıyor bi dönem çok seviyorlar onu esincim yoğurt yerken yapmıyor mu her yer yoğurt olur birde kuuzm müsait olunca sen sarımsaklı bi tarif verecektin ,onu verebilirmisin bizlere, ama müsait olunca kendini bunun için yorma olurmu.

Melikecim seninde göbüşü göreceğiz demek maşallah belli olmuştur artık değil mi,

sevdecim sen ptsi drdan sonra mı söyleceksin kızına :26:

unuttuğum bişey inş. yoktur

rana canım göbüş resmi face de sandım girdim ama yok:26:

kızlar gece kötü bi rüya gördüm alperenle ilgili nasıl korktum yaa gece kalktım uzun uzun baktım oğluşuma

adacım Allah rüyanı hayırlara tebdil eylesin... korkma canım kötü ve korkutucu rüyalar şeytandandır sen Allaha sığınmışsındır zaten. şu an şeytan seni en sevdiğinle oğulcuğunla korkutmaya çalışıyor buna izin verme..
dün gece bi kitabı karıştırıyorken bebekler için dualar buldum.. gece ağladığında yada uyumadığında , korktuğunda diye dualar var. onu yazıp yastığının altına koyun diyor. bi ara tarayıcıdan geçireyimde sizde çıkarın koyun bebeilerinizin yastığına..
yıldızcımda aklıma geldi . gece uyumayan bebek içinde dua vardı..

siz sabah kaçta kalkıyorsunuz adacım erken mi uyanıyor alperen. sende yoruluyorsun ki uyuyorsun canım. ama dediğin gibi çok uyuyunca sersem oluyor insan ben rüya aleminde gibi hissediyorum kendimi o zaman.

canım pazartesi dr kontrolünden sonra söylemeyi düşünmüyorum kızıma. daha çok erken. bie sabırsız bizimki. 8 ay artık ömrümü yir
önümüzdeki ay söylerim kısmet olursa. gerçi babası ne der bu konuda ona da bağlı gidişat

esinin tarifini bende merak ediyorum. hatta canım çekti şimdi keşke biri yapıversede koysa önüme. eminim çok zahmetli bişeydir

ranacım sen temmıuz annesi mi olacaktın. temmuz anneleri topiğine katılıyor musun merak ettim.

çok iyi olur sevdecim bi ara mutlaka ver bizede çıkartıp koyalım yastıklarının altına, evet ya aklıma kötü kötü şeyler geliyor zaten, çok sevdiğim için dediğin gibi şeytan vesvese veriyor, canım arada çok güzel uyuyor ama bazen 1 saate yarım saate kalkıyor bu gece de öyle yaptı, emmek istiyor gibi yapıyor ama 1 saate açıkmazki derdi benim kucağımda göğsümde uyumak, o yüzden gece sık kalkınca çok sersem oluyorum abartısız hersaat başı kalktı , 6 dan sonra yanıma aldım artık kucak kucağa uyudu 2 bucuk saat, tam 8 buçuk oldu kahvaltı için kalkacaktım ki gözleri açtı babasına gülüyor oyunlar oynuyor eşimde dedi zaten nasıl bebek bu bizimle bir yatıyor bizimle bir kalkıyor diye, yanında dursam 9 a kadar uyurdu, sonra uykusu olunca eziyet etti 10 da tekrar yattık ,size yazacak kadar vaktim oldu uyandı oda.

İşte böyle kuzum. Hiç uyku düzeni yok. Ayy 1 ay nasıl sabredeceksiniz kızz ben olsam şimdiye yumurtlamıştım nasıl sevinecek kimbilir yaa.

Ayy kuzum çok üzüldüm bak şimdi aklına ben mi getirdim yaa:26: diğer hamişlerimiz görmese bari tüh üzüldüm şimdi :26: anacım benim iştah da çoğu hamişte yok ya pek iştahlıyım ,unutmam da bişeyi bak esin ne zaman oldu taa o zamandır aklımda bence kolay bişey ya verir bizde yapar yeris kuzum çok sık yapıyoruz dediği için çıkarttım kolay olduğunu tabi emme bilinmez

adacım canım benim zaten öyle acılı şeylere karşı çok iştahım vardı son zamanlarda. işte testi yapmadan önce nasıl çiğköfte canım çekiyordu bi görseniz. eşim 2 sefer taşıdı adamceyiz. cayır cayır yanarak yemek çok hoşuma gidiyor.
şimdi düşünüyorum esinin vereceği tarifede dökerim acıyı yana yana yerim
geçende eşime dedim memlekete haber versende bize bi içli köfte yapıp yollasalar dedim. tamam dedi
doktorun verdiği listeyle hiç uyuşmuyor bunlar ama canım çekiyor nidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…