Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

alperen babasını yolcu etmeye de kalkıyor demek şekerim. babasını yolcu eden çocuk evliliği ayakta tutarmış sevinmen lazım adacım.
siz sonra yine uyursunuz safanız olsun

kızlar eşim 2 gündür dışarda oluyor bende kendimi eski günlerdeki gibi hissettim. hep topişi gözlüyordum yine öyle oldum. hey gidi günler

tüh aklına soktum:26: esinim koş tarifi ver de bi acı döke döke bi yesin, bebeğin acı istiyor demekki, aş ermelerinden belliymiş baksana hamiş olacağın, yisin yisin yarasınn küçük mercimeğimize. Acının bi zararı olurmuymuş bebeğe sevdecim:26:

alperen babasını yolcu etmeye de kalkıyor demek şekerim. babasını yolcu eden çocuk evliliği ayakta tutarmış sevinmen lazım adacım.
siz sonra yine uyursunuz safanız olsun
öylemiymiş sevdecim bak şimdi çok sevindimm, hergün kalkar gerçekten de birde cama geçer ordan el sallarız babamıza, alperen de görüyor dışardan babasını kucağımda nasıl hareketleniyor gülüyor, köşeyi dönene kadar el sallıyoruz
kızlar eşim 2 gündür dışarda oluyor bende kendimi eski günlerdeki gibi hissettim. hep topişi gözlüyordum yine öyle oldum. hey gidi günler

ne güzel oldu gerçekten, hep dışarda mı olacak artık eşin, annem gelecek gelene kadar eşlik ederim bende sana, böyle karşılıklı yazışmak ne kadann güzel

canım ben doktora sordum çiğköftenin bi zararı var mı diye... kendin yaparsan daha iyi olur dedi bana yahu nerde bende o marifet..
acının bi zararı var demedi . zaten doktora gittikten sonra hiç yemedim ki. sabredeyim bari bi kaç gün..
ayrıca benim hamişliğim bence uykudan gözümü açamayışımdan belliydi. değilse ki her zaman canım bişeyler çeker benim. ben 24 saat aşeririm gız bacım

yok canım hep dışarda olmuyor bi işi var diye çıktı.. genelde beraber çıkıyoruz ama cuma namazına da gideceği için tek çıktı bende sizle kaldım

annem gelecek dedin de kendi annen mi gelecek canım

anladım canım tabi haklı aslında drun, etsiz ye bari testleri yaptırana kadar canım,dimi kız çok uyuyordun sen

kendi annem gelecek canım , kucağımda sıpamda yazamıyrm raht yoğrtunu yedireyim geloeyim

Kızlar çok yoğunum akşam anlatcam size yoğun bir gün geçiriyorum okuyamadım bile öptüm hepinizi

nar şekerim kolay gelsin canım rahat bırakmadılar dimi seni bugün

adacım zaten piyasada satılanlar etli değil ki.. bulgur ve isot baharak karışımı.. ben özellikle oses çiğ köfteyi seviyorum. etsiz onlar ..

senin kendi annen yakın mı oturuyor sana canım. aranız nasıl bu arada.. hala resmi mi davranıyor sana.. ne yapıcaz biz bu analarımızdan bilmiyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrrr biz aşımızı olduk geldik

kadın dedi biraz ağrı yapar o yüzden sola vuralım dedim ee peki bari dedik vurulduk kalp atışlarını dinledik gerçi bizimki çok yaramazmış öyle dedi hemşiremiz
tam buluyor yerini bizimki kaçıyor sonunda sıkıştırdı köşeyede öyle ölçtü yavrum benim
tansıyonumuzda iyiymiş allaha şükür
tabiii birde kızıma gene ciciler aldım
şimdi eklerim teyzeleride baksın eşim kızacak bana artık alma diye ama olmayan şeyleri aldım bu sefer

canım hoşgeldin alperen senin yakanı bırakmıyor gene sıpa
canım buraya eklemiştim ama çok eskilerde kaldı dur face yükliyim bari aynı resmi yenisi yok henüz yıldızda görmek istiyordu

rana canım göbüş resmi face de sandım girdim ama yok:26:

kızlar gece kötü bi rüya gördüm alperenle ilgili nasıl korktum yaa gece kalktım uzun uzun baktım oğluşuma

canım sabah niyetine hayır olsun inşallah

ranacım sen temmıuz annesi mi olacaktın. temmuz anneleri topiğine katılıyor musun merak ettim.

takılıyorum canım sen şimdi hangi ay oluyorsun ekim mi kasım mı???

aynen yaa seni gündüzleride burda görmek çok güzel oluyor

canım bende doktora sormuştum çiğ köfteyi etsiz yiyebilirsin diye dediğin gibi satılan çiğ köftelerde zaten et yok bulgur
acı konusunuda sormuştum çünkü bende acıyı çok severim doktorda bebeğe zararı yok ama sen kendin rahatsız olursun miden yanar demişti bebeğe zararı yoksa mühim değil dedim
acıya devam yani

Kızlar çok yoğunum akşam anlatcam size yoğun bir gün geçiriyorum okuyamadım bile öptüm hepinizi

canım sen ne yaptın gidemedin mi dişçiye:44:

özellikle mavi takım acaba kıza gitmezmi diye çok düşündüm ama mavisini çok beğendim aldım valla
giysin kızçem hep pembeli olacak değilizya

iyi akşamlar canlarım gündüz telden sizi takip etmeye çalışıyorum ama cevap vermeye hem sabrım hemde eymenim izin vermiyor okuyup okuyup çıkıyorm narıcım helal olsun canımsen iyi takip ediyosun topiği naptın canım dişçide yapıldımı kanal tedavisi preseed ve alacağı tükürük ovulasyon testi vesileniz olsun canım şimdiden güle güle kullanın demek korunma yöntemide aynı zamanda
sevdecim dularına amin diyorum canım tabikide sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla olması en önemlisi ve hepimizin isteği ben ikinci çocuğum olursa inşl kız olmasını çok isterim bide kız annesi olabilmek için ama erkek olursada yok istemem diyecek halim yok tabikide sağlıklı olması hayırlı evlat olması en önemlisi
kız ranayla sen acılaramı sardınız bakim çocukları doğuştan türkücü yapacaksınız heralde acıları yiye yiye
ranacım prensesimizin cicileri her zamanki gibi çok hoş güle güle giysin şu beyaz önü ayıcıklı takımkla sarı olandan eymeniminde vardı sadece beyaz takımın çizgileri kırmızılı lacivertli yeni yeni duruyor kaldırdım bi takımda mavi almışsın çok güzel canım illa pembe olacak diye bişe yok zaten çok yakışır kızımıza bu renk tetanoz aşısıda olmuşsun canım bi kaç güne hiç bişe kalamyacak aqz sıkacan dişini
adacım eymende öyle canımya yanından kalktımmı 5dk içinde uyanıyor ama kalkmasam dahada yatar bende işim gücüm yoksa heleki gece uykumu alamamışsam kalknıyorum o kalkana kadar kalkıncada biraz oyun oynuyoruz yataklarımızı topluyoruz ve diğer odaya geçiyoruz hergün rutin böyle ayyy canım herş3yde tükürüyor bide çok güzel çığlık atıyor bide özellikle işim felan varsa uyanık olduğu halde çok ilgilenemediysem kucağıma geldiğinde yanaklarımı yalıyor sanırım çok özlüyor çok hoşuma gidiyor o hali
ya size tarifi vermeyi uutmuşum sizde hiçç hatırlatmıyorsunz şimdi yazıyorum canlarım
eymeni yarın doktora götürecem gıcıklı gıcıklı öksürüyor ateşi yada huzursuzluğu yok şüküğr ama bi götürelim yolun başındayken önlemini alalım dedim buarada adacım siz alperene rotatek aşısı yaptırdınızmı bizim bu ay 3.doz yapılacak ve bitiyor ağır ishallere karşı bi aşı

şu şu kadar bu bu kadar diye ölçü veremiyecem kızlar direk yazacam siz anlarsınız
köftelik bulgur
biber salçası
un
tuz
su
sosu için ;
domates
sarmısak
maydonoz
biber salçası
sıvı yağ

bulgur salça ve tuzu biraz yoğurup yumuşatacaksınız hafif hafif su ekleyerek(bildiğiniz köfteyi yapar gibi)sonra bunun içine ununu ekleyeceksiniz sakız gibi bir köfte olacak nohuttan biraz büyük parçalar koparıp yuvarlayacaksnız ve her bir yuvarlağa işaret parmağınızı bastıracaksınız yaptığınız köfteleri sıcak suda makarna gibi haşlayacaksnız
daha sonra yağda dövdüğünüz sarmısakları kokusu çıkacak kadar kavuracaksınız(ama çok değil)rendelenmiş domatesleri atacaksınız içine domatesler eriyince salçasını ekleyip ezin köfteleri atın içine şöyleeee bir karıştırın ve maydonozunu ekleyin ohhh afiyetle yiyin yanına bide ayran ve marol salatası yapın yada gelin ben yapayımda hep birlikte yiyelim
pek anlatamadım ama inşl anlamışsınızdır sorulara açığım kafanıza takılan bişe varsa böyle zor gibi duruyor olabilir ama çok kolay bi deneseniz
bide domatesi ve sarmısağı bol olacak sosu biraz fazla olunca daha güzel oluyor

nar şekerim akşam gelirim demiştin ama galiba çok yoruldun yattın kaldın sen. inşallah bi olumsuzluk yoktur canım

ranacım cicilerinizi güle güle giyin hepsi yine çok güzel. bende tulumları çok seviyorum. biraz zaman geçsin belki bizde almaya başlarız. size özenmeye başladım kız

esincim bende istemezmiyim erkek annesi olayım ama hayırlısı ne onu bilemediğimiz için Rabbim ne verirse başımız gözümüz üstüne canım. bakalım inşallah sağlıkla huzurla devam ederizde cinsiyet öğreneceğimiz günlerde gelir.. çok hevesim var bu sefer.. kızımdayken cinsiyet öğrenmemiştik. ve pek bişey hazırlayamamıştık. ismi bile koyacağımız zaman belli oldu.
bu sefer şöyle aheste aheste herşeyin tadına varmayı nasib etsin Mevlam.. hem gördünüz hamile kalmak öyle bi ceket atmayla olmuyor bizlerde.. o yüzden bi daha kısmet olur olmaz Rabbimin bilir.
ayrıca esincim tarifin çok güzele benziyor. benim önceki oturduğum semtte bi komşu yapardı ona benzettim. ama o, yoğurduğun mazemenin içine 1 tanede yumurta kırardı , köfteyi tutsun dağıtmasın diye. ve kimyon katardı salçayla beraber.. bide hazırlanan sarımsaklı domatesli sosu haşlanan köftelerin içine dökerdi. biraz sulu olurdu.. onu öyle sosuyla suluca tabağa alırdık üstüne kıyılmış maydonuzu serpip limon sıkardık ay ne yerdik ya rabbimmmmmmmmm

herkese hayırlı hafta sonları
ben bugün gene işteyim
internetten kampanyada hastane çıkışı seti siparişi vermiştim dün ben öğleden sonra yoktum o da gelmiş
ayyy yaa ciciler aldıkça sabırsızlanıyorum bebişim gelsinde üstünde göreyim hepsini rabbim nasip eder inşallah
bugün işten çıktıktan sonra eve gidip temizlik yapacağım baya bir detaylı olacak çünkü evimiz battı
eğer çok yorulmazsam bugün yatak odasının değişimide yapmak istiyoruz eşimle ama bakalım beşik sığacak şekilde yatağın şeklini falan değiştireceğiz
ama fazla yormam kendimi şimdiden söyliyim

ayyy valla sevdecim urfalımıyım neyim valla çok acı severim
çok sağol teyzesi demi fazla giydirilmiyor ama insanda heves ediyor yaaa iki kere de giyse olsun diyorsun valla artık kendime birşey almıyorum hep kızıma alıyorum aman onu almayım kızıma birşey alırım diyroum hep
canım aşı içinde allaha şükür ağrım olmadı inşallah sonradan çıkmaz ağrı:18:
ayyyy yanaklarını mı yalıyor rabbim yaaa benimkide doğsun yaaa

canım tarifi aldık inşallah kısmet olurda yaparım

canım benim sağol
evet canım seninde biraz zaman geçsin cinsiyet belli olsun sende almaya başlarsın inşallah
bu sefer her anın tadını çıkar canım

ranacım bu hafta sonu epey bi işlere girişmişsin belli canım kolay gelsin
yatak odanıda halledebildin mi. bi beşik yeri çıkarmışsınızdır değil mi..
sana tavsiyem beşiğini tekerlekli al canım. ben öyle yaptırmıştım gece yatarken tanıma yapıştırıyordum yatağa. gece kalkmak zorunda kalmıyordum içinden alıp emzirip yerine koyuyordum.
tabi tekerlekli olanlarında dezavantajı sallanmıyor olması. sen sallanan mı almaya niyetlisin bilmiyorum tabi. ben sadece nacizane fikrimi söylemiş oldum. bide bizimkinin ön yüzü aşağı inip çıkan şekilde yapılmıştı hatta ilk aylar o bölümü çıkarmıştık biz. . hareketlenip kendi dönmeye filan başlayınca taktık aylar sonra..
ama emzirdiğim sürece gece yatarken yine çıkarıp yatağa yapıştırıyorduk . o zaman elimi bile atıyordum bebeşimin üstüne

sevdecimmm hayırlı paarlar nasılsını?? ya anlayamadım ben okumaya çalışıyorum ne var ne yok baya geri kaldım yahu özet geçiverin. hamile kalmışsın canımm doğrumuyum?? allahımm yüzüne güldü sonunda rabbim nasip etti demek. sağ salim kucağına almayıda göstersin rabbim..

sevdecimmm hayırlı pazarlar nasılsın?? hamile kalmışsın canımm ay nasıl şoklardayım yemin ederim gözlerim doldu allahımm yüzüne güldü sonunda, rabbim nasip etti demek. sağ salim kucağına almayıda gösterir inşallah.. ay durun yahuu bende son halaycı olayım balim süper ya.... kızlar bende yarın bidaha dişçiye gidicem kanal yapılacak + 2 dolgu dayanamazsınız dediler hepsinin 1 günde bitmesine ancak 1 kanal ve 1 dolgu yapabileceklerini söylediler. ay ya birkiden nereye uğradığımı şaşırdım inanınki. şiddetli ağrı sonucu neler neler çıkardılar başıma((bunalıma girdim resmen biyandan ağlıyorum bebeğime kavuşamadım diye ne beklerken ne yaşadım.dün kuaföre gittim saçlarımı düz renge boyattırdım.kendimi biras olsun iyi hissettim.
narcım sanada geçmiş olsun sanada. kanallık durum varmıymış neyaptılar son durum nedir. allah yardımcımız olsun. bu arada anlayamadım pek tedaviyemi başladınız? ikimizmi kaldık rancım :)) allahım bizede hyırlı zamanda nasip eder inşallah..
ranacım ohh ciciler alınmaya devam ediyor çok tatlılar maşallah.
yıldızcımm sen nasılsın. demir bebiş nasıl uslandımı biras sıpa? :))dış buğdayı hikayesini pek bilmem dur bi araştırayım. merak ettim şimdi :)) nedir nasıl oluyor.
melikecim sende iyisindir umarım.cinsiyet belli oldumu? bekliyoruz heyecanla. sanki bu yıl topikte kız patlaması olacak gibim.. hadi hayırlısı olsun. sağlıklı dünyaya gelsinlerde. hiç farketmez :)
esincim sen nasılsın eymen nasıl ?
adacım sen nasılsın alperen nasıl?
halevcim,miraycım sizler nasılsınız? hepinizi kocaman öpüyorum hayırlı haftasonları hepinize.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…