sevdecimmm hayırlı pazarlar nasılsın?? hamile kalmışsın canımm ay nasıl şoklardayım yemin ederim gözlerim doldu allahımm yüzüne güldü sonunda, rabbim nasip etti demek. sağ salim kucağına almayıda gösterir inşallah.. ay durun yahuu bende son halaycı olayım balimsüper ya.... kızlar bende yarın bidaha dişçiye gidicem kanal yapılacak + 2 dolgu dayanamazsınız dediler hepsinin 1 günde bitmesine ancak 1 kanal ve 1 dolgu yapabileceklerini söylediler. ay ya birkiden nereye uğradığımı şaşırdım inanınki. şiddetli ağrı sonucu neler neler çıkardılar başıma ((bunalıma girdim resmen biyandan ağlıyorum bebeğime kavuşamadım diye ne beklerken ne yaşadım.dün kuaföre gittim saçlarımı düz renge boyattırdım.kendimi biras olsun iyi hissettim.
narcım sanada geçmiş olsun sanada. kanallık durum varmıymış neyaptılar son durum nedir. allah yardımcımız olsun. bu arada anlayamadım pek tedaviyemi başladınız? ikimizmi kaldık rancım :)) allahım bizede hyırlı zamanda nasip eder inşallah..
ranacım ohh ciciler alınmaya devam ediyor çok tatlılar maşallah.
yıldızcımm sen nasılsın. demir bebiş nasıl uslandımı biras sıpa? :))dış buğdayı hikayesini pek bilmem dur bi araştırayım. merak ettim şimdi :)) nedir nasıl oluyor.
melikecim sende iyisindir umarım.cinsiyet belli oldumu? bekliyoruz heyecanla. sanki bu yıl topikte kız patlaması olacak gibim.. hadi hayırlısı olsun. sağlıklı dünyaya gelsinlerde. hiç farketmez :)
esincim sen nasılsın eymen nasıl ?
adacım sen nasılsın alperen nasıl?
halevcim,miraycım sizler nasılsınız? hepinizi kocaman öpüyorum hayırlı haftasonları hepinize.
canım ben topicte bi yerde okudum kızın biri tğp bebekle ikizlerine hamile kalıyo. bebekler 10 aylıkken doğal yolla hamile kalıo nasılsa olmaz artık diye. düşün yani bide böle bi risk var yazık diilmi kız ilk bebeye sütten kesilcek falan azcuk birazcuk korunuruz gibi geliyo banaevet canım yaa bir daha sormam artık ne bıleyım kız neyse çocuk dedi ben aldım artık inancaz ne yapalım
sabahda işyerinden arayıp karıcım kadınlar günün kutlu olsun dedi neyse herhalde hamileyim diye biraz değişiklik yaptı
aaa iyi olmuş o zaman almanız canım valla korunma için falan diyoruzda biz korunmayız herhalde yaaa baksana zaten zor geliyor ama bu sefer korunmazsak gelecekeleri tutar
evet canım ama bu ayı es geççez diye önümüzdeki ay alcaz mikroskopla preseedi. dediğin doğru adamlara kalınca iş zor kuzum. allah büyük seni kurtardı bu dertten benimkide azcık söz dinlemeye başladı sonumuz sizinkinden olur işallah tez zamanda. valla yafrum yukarda ranaya da anlattım ya istersin olmaz istemezsin olur en garip zamanda. 2 yaşını görsün ilk veletler bence sonra kardeş gelsin. gerçi sen bizi yolrsın korunursdakesincim güzel duaların için çok teşekkür ederim hepsine amin diyorum canım... inşallah herşey yolunda gider sağlıklı bi şekilde sonuna kadar gider bebeğimizi kucağımıza alırız canım..
seninde kan değerin yüksek çıkmış.. galiba erken yumurtlamışız değil mi canım. ben bi aksilik olmasından korkuyordum Allah korusun seninkini duyunca rahatladım güzelim.. ayrıca cinsiyet yönünden Allah hayırlısını versin bizim özel bi beklentimiz yok, her ili cinsiyette nimet olur bizim için.. kızım olursa , kızıma kız kardeş gelmiş olur benim kendi kız kardeşim yok hep imrenmişimdir kız kardeşlere... oğlum olursada erkek evlat tatmış oluruz .. Mevlam hakkımızda hangisini hayırlı gördüyse onu taleb ediyoruz.. sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu olsunlar yeter ki
eymenimiz baloncuklar yapmaya tükürmeye başlamış sizi kendine baktırmaya uğraşıyor anladığım kadarıyla..
eşinde karanfiller getirmiş taze çiçeği çok seviyorum evine güzellik katmıştır canım her gün suyunu değiştir daha uzun süre dayanırlar
nar şekerim test cihazı mı alıyorsun gız bacım.. anlattığın kadariyle güzel bişiye benziyor. tabi seni şimdiden 2. bebek için korunmaya pek hevesli gördüm , bu yazdıklarını okumamış olayım. korunma diye bişeyi literatürümüzden kaldırıyoruz.. 1. bebeklerden sonra "saldım çayıra" sefereberliği ilan ediyorum .kaynananız olcam bundan sonra kurtuluşunuz yok benden
kırkımızı karıştırman için azemi gayret bekliyorum şekerim senden. ürolog meselesinide hallediyormuşsun. yaşlı bi dr arıyorsunuz ah bu adamlar ne kadan öz güvenleri eksik bunların.hepisi aynı yavrum bunların. Allah bana acıdı da kendi lütfundan verdi masumumu. yoksa ben eşime ısrar da edemezdim öyle bişey gerekseydi
ranacım pazartesi kalp atışlarını görmeye gitmicez canım. sadece kesenin gelişimine bakacak, gidişattan tam emin olalım dedi dr. sonra ki hafta da lkalp atışını görmek nasib olur inşallah canım. ben hemen öğrenir öğrenmez gittiğim için çok erken başlamış oldum muayeneye. daha 5 haftalık bile yokuz canım. hatta dr 1 aylık bile değil çok küçük demişti. bakalım pazartesi ne olacak
sende karanfilleri almışsın gız bacım. e bu adamlar böyle şekerim normalde almadığı için sanada inandırıcı gelmemiştir. meseleyi kurcaladım diye hiç üzülme canım. seni bu hale getirenler utansın
yıldızcım düş buğdayınız hayırlı olsun. yavrum hızınıza hayran kalıyorum maşallah. sen 1 ay daha bekleyeydin emekleme merasiminide katardın içine canım. tez davrandın bu seferlik
aynen canım bende kendime inanamıyorum güzel mevlam bu imtihanımı bitirdi masum yavrumun gelişine start verdi.. topişimizin nüfusu artıyor. helede ben yolu açtım ya ardımdan tazyikle gelir diğer hatunlar
nalancım dün sana yazamamışım kendi telaşımdan.. diş sıkıntıları yaşıyormuşsun geçmiş olsun. inşallah toparladıktan sonrada senin haberini bekliyoruz
canım evet hem preseed hemde tükürükle yapılanlardan alşcam ama kanal tedavisi yüzüdenn öbür ay alcaz. üroloğada haftaya gitcez canım demek annen geliyo uzakta oturmuodu dimi annen hatırlayamadım bi anhayırlı cumalar canlar bi sürü de yazmışsınız nerden başlayacağım şimdi hızlıca okudum bizim 2. uykumuz ben kalktım oğluşum uyuyor hala kalkmadan yazayım dedim, 2 kez kalkmaya yeltendim açtı hemen gözleri hemen yakama yapıştı tekrar yattım , bi sersem olmuşum bende uyudukça.
Dün eşimin teyzesinin gelini vardı oturmaya gelmiş giremedim çok merak ettim.
Sevdem canım ne güzel eşinle öylece sarılmışsınız yaa aşk filmi izler gibi oldum bende ne kadar güzel değil mi, Rabbim ağız tadımızı bozmasın, kızın da ne kadar sevinir kimbilir yaa, aferin kuzum hemen gitmişsin dra keseyi bile görmüşsünüz maşallah darısı kalp atışlarını duymaya inşallah.Değerinde çok güzel maşallah .
Nar kuzum sizde ürolog bulmuşsunuz hadi vesileniz olsun inşallah, Sevde ayağını sürüsünde arkasından hamiş kalın hemencik, dişinie de köprü mü yapılacak canım doğru mu anladım ne zaman yapılacak , tekrar geçmiş olsun canım, birde tükrükle yaıplan ov. testi mi alacaksın canım , ay okudum ama hızlı okuyunca hep mı mi ekliyorum yazıların sonuna kusura bakma kuzum çok hızlı yazıyorum uyanırsa rahat vermez diye.
Yıldızcım gelmişsin kuzum ya özledik seni de, demir hala uyutmuyormuş seni, dediğin gibi büyüyünce de sen uyutma onu ayy diş buğdayı yapacaksınız demek yaa maşallah sıpacık erkenci olunca hemen yapıyorsunuz , biz 7 ay olduk hala diş yokdiş buğdayı anısına lavanta kesesi yapacakmısın canım.
Rana kuzum göbüşü nereye ekledin bi bakayım bende ,büyümüştür güzel kızım, ay eşinde karanfiller getirmiş sanaa
Esincim senin koçiş de getirmiş sana karanfil ne güzel, canım sende yoğunsun misafir varmış , demek senin küçük de tükürük yapıyor bi dönem çok seviyorlar onu esincim yoğurt yerken yapmıyor mu her yer yoğurt olur birdekuuzm müsait olunca sen sarımsaklı bi tarif verecektin ,onu verebilirmisin bizlere, ama müsait olunca kendini bunun için yorma olurmu.
Melikecim seninde göbüşü göreceğiz demek maşallah belli olmuştur artık değil mi,
sevdecim sen ptsi drdan sonra mı söyleceksin kızına :26:
unuttuğum bişey inş. yoktur
canımmm güzel şeylere çıkarsın allahım rüyanı.rana canım göbüş resmi face de sandım girdim ama yok:26:
kızlar gece kötü bi rüya gördüm alperenle ilgili nasıl korktum yaa gece kalktım uzun uzun baktım oğluşuma
aboooooovv yaktı hatun yafrumuzu yime kız o kadar acı çocuk kavrulcak içerdeadacım canım benim zaten öyle acılı şeylere karşı çok iştahım vardı son zamanlarda. işte testi yapmadan önce nasıl çiğköfte canım çekiyordu bi görseniz. eşim 2 sefer taşıdı adamceyiz. cayır cayır yanarak yemek çok hoşuma gidiyor.
şimdi düşünüyorum esinin vereceği tarifede dökerim acıyı yana yana yerim
geçende eşime dedim memlekete haber versende bize bi içli köfte yapıp yollasalar dedim. tamam dedi
doktorun verdiği listeyle hiç uyuşmuyor bunlar ama canım çekiyor nidim
ayy ben gelemedim ama içimde kaldıkızlar eşim 2 gündür dışarda oluyor bende kendimi eski günlerdeki gibi hissettim. hep topişi gözlüyordum yine öyle oldum. hey gidi günler
kızlarrrrrrrrrrrrrrr biz aşımızı olduk geldik
kadın dedi biraz ağrı yapar o yüzden sola vuralım dedim ee peki bari dedik vurulduk kalp atışlarını dinledik gerçi bizimki çok yaramazmış öyle dedi hemşiremiz
tam buluyor yerini bizimki kaçıyor sonunda sıkıştırdı köşeyede öyle ölçtü yavrum benim
tansıyonumuzda iyiymiş allaha şükür
tabiii birde kızıma gene ciciler aldım
şimdi eklerim teyzeleride baksın eşim kızacak bana artık alma diye ama olmayan şeyleri aldım bu sefer
amannnnn ya annesi nası şımartcak bu kızı bell,i diil şimdiden benden büyük gardrobu oldu
aman iyi yaptın canım kız diye hiçmi mavi giyemicek güzel günlerde giysin hepsini işallahözellikle mavi takım acaba kıza gitmezmi diye çok düşündüm ama mavisini çok beğendim aldım valla
giysin kızçem hep pembeli olacak değilizya
valla canım zor oluyo ama alıştım ben artık telden yazmaya bi iphone zamanım geliyo artık gerçiiyi akşamlar canlarım gündüz telden sizi takip etmeye çalışıyorum ama cevap vermeye hem sabrım hemde eymenim izin vermiyor okuyup okuyup çıkıyorm narıcım helal olsun canımsen iyi takip ediyosun topiği naptın canım dişçide yapıldımı kanal tedavisi preseed ve alacağı tükürük ovulasyon testi vesileniz olsun canım şimdiden güle güle kullanın demek korunma yöntemide aynı zamanda
sevdecim dularına amin diyorum canım tabikide sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla olması en önemlisi ve hepimizin isteği ben ikinci çocuğum olursa inşl kız olmasını çok isterim bide kız annesi olabilmek için ama erkek olursada yok istemem diyecek halim yok tabikide sağlıklı olması hayırlı evlat olması en önemlisi
kız ranayla sen acılaramı sardınız bakim çocukları doğuştan türkücü yapacaksınız heralde acıları yiye yiye
ranacım prensesimizin cicileri her zamanki gibi çok hoş güle güle giysin şu beyaz önü ayıcıklı takımkla sarı olandan eymeniminde vardı sadece beyaz takımın çizgileri kırmızılı lacivertli yeni yeni duruyor kaldırdım bi takımda mavi almışsın çok güzel canım illa pembe olacak diye bişe yok zaten çok yakışır kızımıza bu renk tetanoz aşısıda olmuşsun canım bi kaç güne hiç bişe kalamyacak aqz sıkacan dişini
adacım eymende öyle canımya yanından kalktımmı 5dk içinde uyanıyor ama kalkmasam dahada yatar bende işim gücüm yoksa heleki gece uykumu alamamışsam kalknıyorum o kalkana kadar kalkıncada biraz oyun oynuyoruz yataklarımızı topluyoruz ve diğer odaya geçiyoruz hergün rutin böyle ayyy canım herş3yde tükürüyor bide çok güzel çığlık atıyor bide özellikle işim felan varsa uyanık olduğu halde çok ilgilenemediysem kucağıma geldiğinde yanaklarımı yalıyor sanırım çok özlüyorçok hoşuma gidiyor o hali
ya size tarifi vermeyi uutmuşum sizde hiçç hatırlatmıyorsunz şimdi yazıyorum canlarım
eymeni yarın doktora götürecem gıcıklı gıcıklı öksürüyor ateşi yada huzursuzluğu yok şüküğr ama bi götürelim yolun başındayken önlemini alalım dedim buarada adacım siz alperene rotatek aşısı yaptırdınızmı bizim bu ay 3.doz yapılacak ve bitiyor ağır ishallere karşı bi aşı
ayyy pek lezzetli bişeye benziyo bayılırım sarımsağada bende hemen yazcam bunu defterime bi boşlukta denicem allerine sağlık kuzum keşkem senin ellerinden yesekşu şu kadar bu bu kadar diye ölçü veremiyecem kızlar direk yazacam siz anlarsınız
köftelik bulgur
biber salçası
un
tuz
su
sosu için ;
domates
sarmısak
maydonoz
biber salçası
sıvı yağ
bulgur salça ve tuzu biraz yoğurup yumuşatacaksınız hafif hafif su ekleyerek(bildiğiniz köfteyi yapar gibi)sonra bunun içine ununu ekleyeceksiniz sakız gibi bir köfte olacak nohuttan biraz büyük parçalar koparıp yuvarlayacaksnız ve her bir yuvarlağa işaret parmağınızı bastıracaksınız yaptığınız köfteleri sıcak suda makarna gibi haşlayacaksnız
daha sonra yağda dövdüğünüz sarmısakları kokusu çıkacak kadar kavuracaksınız(ama çok değil)rendelenmiş domatesleri atacaksınız içine domatesler eriyince salçasını ekleyip ezin köfteleri atın içine şöyleeee bir karıştırın ve maydonozunu ekleyin ohhh afiyetle yiyin yanına bide ayran ve marol salatası yapın yada gelin ben yapayımda hep birlikte yiyelim
pek anlatamadım ama inşl anlamışsınızdır sorulara açığım kafanıza takılan bişe varsa böyle zor gibi duruyor olabilir ama çok kolay bi deneseniz
bide domatesi ve sarmısağı bol olacak sosu biraz fazla olunca daha güzel oluyor
kızzzz sen böle gidersen 20 kilo alırsın heee bu ne iştahnar şekerim akşam gelirim demiştin ama galiba çok yoruldun yattın kaldın sen. inşallah bi olumsuzluk yoktur canım
ranacım cicilerinizi güle güle giyin hepsi yine çok güzel. bende tulumları çok seviyorum. biraz zaman geçsin belki bizde almaya başlarız. size özenmeye başladım kız
esincim bende istemezmiyim erkek annesi olayım ama hayırlısı ne onu bilemediğimiz için Rabbim ne verirse başımız gözümüz üstüne canım. bakalım inşallah sağlıkla huzurla devam ederizde cinsiyet öğreneceğimiz günlerde gelir.. çok hevesim var bu sefer.. kızımdayken cinsiyet öğrenmemiştik. ve pek bişey hazırlayamamıştık. ismi bile koyacağımız zaman belli oldu.
bu sefer şöyle aheste aheste herşeyin tadına varmayı nasib etsin Mevlam.. hem gördünüz hamile kalmak öyle bi ceket atmayla olmuyor bizlerde..o yüzden bi daha kısmet olur olmaz Rabbimin bilir.
ayrıca esincim tarifin çok güzele benziyor. benim önceki oturduğum semtte bi komşu yapardı ona benzettim. ama o, yoğurduğun mazemenin içine 1 tanede yumurta kırardı , köfteyi tutsun dağıtmasın diye. ve kimyon katardı salçayla beraber.. bide hazırlanan sarımsaklı domatesli sosu haşlanan köftelerin içine dökerdi. biraz sulu olurdu.. onu öyle sosuyla suluca tabağa alırdık üstüne kıyılmış maydonuzu serpip limon sıkardık ay ne yerdik ya rabbimmmmmmmmm
amannn yeni cicilermi geldi gene ne güzelll kuzum bak yormadın işalkkah kendini çok odayımı yerleştirdiniz naptınızherkese hayırlı hafta sonları
ben bugün gene işteyim
internetten kampanyada hastane çıkışı seti siparişi vermiştim dün ben öğleden sonra yoktum o da gelmiş
ayyy yaa ciciler aldıkça sabırsızlanıyorum bebişim gelsinde üstünde göreyim hepsini rabbim nasip eder inşallah
bugün işten çıktıktan sonra eve gidip temizlik yapacağım baya bir detaylı olacak çünkü evimiz battı
eğer çok yorulmazsam bugün yatak odasının değişimide yapmak istiyoruz eşimle ama bakalım beşik sığacak şekilde yatağın şeklini falan değiştireceğiz
ama fazla yormam kendimi şimdiden söyliyim
ayyy valla sevdecim urfalımıyım neyim valla çok acı severim
çok sağol teyzesidemi fazla giydirilmiyor ama insanda heves ediyor yaaa iki kere de giyse olsun diyorsun valla artık kendime birşey almıyorum hep kızıma alıyorum aman onu almayım kızıma birşey alırım diyroum hep
canım aşı içinde allaha şükür ağrım olmadı inşallah sonradan çıkmaz ağrı:18:
ayyyy yanaklarını mı yalıyor rabbim yaaa benimkide doğsun yaaa
canım tarifi aldık inşallah kısmet olurda yaparım
canım benim sağol
evet canım seninde biraz zaman geçsin cinsiyet belli olsun sende almaya başlarsın inşallah
bu sefer her anın tadını çıkar canım
canım sorma yaaa kanala başladık bu bizde korunuyoruz senle nası denk geldik böle baksana. biz tedaviye başlamadık canbım üroloğa gidicez bu hafta kısmetse. öbür ayada preseed jel ve ov.mikroskobu alcaz sen ne zaman bırakcan korunmayaı ne zaman bitiyo diş işlerisevdecimmm hayırlı pazarlar nasılsın?? hamile kalmışsın canımm ay nasıl şoklardayım yemin ederim gözlerim doldu allahımm yüzüne güldü sonunda, rabbim nasip etti demek. sağ salim kucağına almayıda gösterir inşallah.. ay durun yahuu bende son halaycı olayım balimsüper ya.... kızlar bende yarın bidaha dişçiye gidicem kanal yapılacak + 2 dolgu dayanamazsınız dediler hepsinin 1 günde bitmesine ancak 1 kanal ve 1 dolgu yapabileceklerini söylediler. ay ya birkiden nereye uğradığımı şaşırdım inanınki. şiddetli ağrı sonucu neler neler çıkardılar başıma ((bunalıma girdim resmen biyandan ağlıyorum bebeğime kavuşamadım diye ne beklerken ne yaşadım.dün kuaföre gittim saçlarımı düz renge boyattırdım.kendimi biras olsun iyi hissettim.
narcım sanada geçmiş olsun sanada. kanallık durum varmıymış neyaptılar son durum nedir. allah yardımcımız olsun. bu arada anlayamadım pek tedaviyemi başladınız? ikimizmi kaldık rancım :)) allahım bizede hyırlı zamanda nasip eder inşallah..
yıldızcımm sen nasılsın. demir bebiş nasıl uslandımı biras sıpa? :))dış buğdayı hikayesini pek bilmem dur bi araştırayım. merak ettim şimdi :)) nedir nasıl oluyor.
melikecim sende iyisindir umarım.cinsiyet belli oldumu? bekliyoruz heyecanla. sanki bu yıl topikte kız patlaması olacak gibim.. hadi hayırlısı olsun. sağlıklı dünyaya gelsinlerde. hiç farketmez :)
halevcim,miraycım sizler nasılsınız? hepinizi kocaman öpüyorum hayırlı haftasonları hepinize.
nalan canım teşekkür ederim bu ay sana adapte olmuşken birden benim günüm geçti, testimde gördük.. Allahım en yakın zamanda da sizlere nasib etsin hep duamdasınız canım. narcım marycim halevcim ve nalancım sana hep dua ediyorum.
bizde çok uzun zamandır bekliyorduk artık olmuyor dediğimiz zamanda mevlam merhametini gösterdi.. kimseyi bu yollarda bırakmasın Allahım ..
narcımmm
diş tedavısıne mı başladın canımmm çok korkarım dişçiden...
ama halletmek lazım bır an once sonra daha sorunlu oluyo..
Günaydın herkeseeee iyi haftalar olsun işallah
sevdem yaa öle diyonda benim 10.günüm şu an ve bir sonraki dişçi randevıum haftaya pzt. Ondan sonra 3 gün arayla randevıu verip 1 aya sığdırcak ama ara ara röntgen çkcem dedi doktor kendi dedi bu ayı geçin diye bi bildiği vardır elbet riske atmayalım sonuçta. Röntgen bu ağrı kesici içmeye falan benzemez allah korusun kalıcı hasar borakır mazallah evlerden uzak..
Demek çok bulantın olmuştu kızında işallah bu seferki kolay geçer yafrum.
Esinim ayol o nası laf hiç sen hasta edermisin çocuuu ranacımın dediği gibi çocuk bu havadan nem kapar. Bu arada sevdenin dediği yöntemi bende duymuştum baya rahatlatıomuş dene istersen
ranacm günaydoın şekerimmmm ay bencede 6 aylık kullanmaya beşikmi alınır karyola alırsın içerilerde kullanmak içinde sallanan ana kucakları var aslında onlardan kullanabilirsin baya kapsamlı bişey ouyo artık onlarda..
Valla canım bende dünakşam gördüm resimleri güzel çıkmış cidden. Makinada baya iyiydi.. Aslında cts baya serindi hava ama evler genelde hep doğal gazlı kuzum. Ee tabi dışarsı ordaki kadar soğuk olmadığından evin içinin ısınmasıda kolay oluyo. Ben kendi evimizdede kısa kolluyla gezerim genelde.. Ama tabi kış kısa sürüyo nede olsa onun avantajı var yani.
Bu arada cuma yoğunluktan size sölemeyi unuttum. Bizim bakanlık avukatları genel idari hizmetlerde çalıştırıyodu hukuk danışmanı gibi. Cuma öğrendikki avukatlık hizmetleri sınıfına alıolarmış biziduruşmalara girmeye başlıcam yakında hemide maaşım artcak en önemlisi.. Islatırız artık
günaydın canım hoşgeldin
evet yaa bende öyle birşey alırım ilerde yada esininki gibi bir salıncak oyalanır
valla izmir sıcak memleket bu sabah gene kar var istanbuldane kadar doğalgazlıda olsa evlerimiz öyle ısınmıyor maalesef neyse artık yazı bekliycez bizde
gözünaydın canım valla süper olmuş senin için planlarınız erkene alınır işte ev almanız kolaylaşır
ayy işallah canım benim sağol yinede kadro için imzayı atmadan inanamıcam :)
karmı yağdı gene burasıda yağmurlu.. Artık bitsin bu kış zaten yaa bu sene çok sert geçti bıktırdı..
Ya şekerim bu gebelik takvimine bayıldım.. Ne güzel her gelişimini takip ediyoruz. Diğer hamişlere duyrulur hepinizden bekliyoruz
canım yanlış mı hatırlıyorsun annemle aramız gayet iyidir, bi sorunumuz olmadı şimdiye kadar çok şükür hele evlendikten sonra daha bi anaç oldum anneme karşı, hergün ararım bi ihtiyacı varmı sorarım onu mutlu etmek hoşuma gidiyor annecim herşeyini de bana anlatır. Annemle aynı ildeyiz ama baya uzağız ya ,tabi istanbuldaki gibi bi yerden bi yere gitmek gibi değil ama ilin bi köşesinde annem diğer köşesinde benim ev .nar şekerim kolay gelsin canım rahat bırakmadılar dimi seni bugün
adacım zaten piyasada satılanlar etli değil ki.. bulgur ve isot baharak karışımı.. ben özellikle oses çiğ köfteyi seviyorum. etsiz onlar ..
senin kendi annen yakın mı oturuyor sana canım. aranız nasıl bu arada.. hala resmi mi davranıyor sana.. ne yapıcaz biz bu analarımızdan bilmiyorum
gemiş olsun canım aşını oldun demek iyi şükür ağrıda yapmamış anladığım kadarıyla ,şuna bak hele kıpır kıpırmış prensesimizkızlarrrrrrrrrrrrrrr biz aşımızı olduk geldik
kadın dedi biraz ağrı yapar o yüzden sola vuralım dedim ee peki bari dedik vurulduk kalp atışlarını dinledik gerçi bizimki çok yaramazmış öyle dedi hemşiremiz
tam buluyor yerini bizimki kaçıyor sonunda sıkıştırdı köşeyede öyle ölçtü yavrum benim
tansıyonumuzda iyiymiş allaha şükür
tabiii birde kızıma gene ciciler aldım
şimdi eklerim teyzeleride baksın eşim kızacak bana artık alma diye ama olmayan şeyleri aldım bu sefer
sorma canım uyurken bile başını bekletiyor sıpa, şimdi birisi kucağına alsa ellerini uzatıyor bana yavrum anne al beni der gibi,tmm canım bakayım face e bende daha önce eklediğin resmi biliyorum kuzum, yeni çekip koydun mucanım hoşgeldin alperen senin yakanı bırakmıyor gene sıpa
canım buraya eklemiştim ama çok eskilerde kaldı dur face yükliyim bari aynı resmi yenisi yok henüz yıldızda görmek istiyordu
canım sabah niyetine hayır olsun inşallah
takılıyorum canım sen şimdi hangi ay oluyorsun ekim mi kasım mı???
aynen yaa seni gündüzleride burda görmek çok güzel oluyor
canım bende doktora sormuştum çiğ köfteyi etsiz yiyebilirsin diye dediğin gibi satılan çiğ köftelerde zaten et yok bulgur
acı konusunuda sormuştum çünkü bende acıyı çok severim doktorda bebeğe zararı yok ama sen kendin rahatsız olursun miden yanar demişti bebeğe zararı yoksa mühim değil dedim
acıya devam yani
canım sen ne yaptın gidemedin mi dişçiye:44:
ayyyyyyy bayıldım hepsine ranacım ya hemencik gelsinde üstünde göreyim diyor insan dimi,aynen kuzum bende renkli giydrimeyi seviyorum kız diye mavi giymeyecek mi yaözellikle mavi takım acaba kıza gitmezmi diye çok düşündüm ama mavisini çok beğendim aldım valla
giysin kızçem hep pembeli olacak değilizya
eymen paşada öyle demek bak sen nelerde yapıyor ne tatlı oluyorlar değil mi, alperende yapıyordu onları canım çığlık attıkça kıpkırmızı kalıyordu şimdi onu yapmıyor , yerde sürünerek herşeye ulaşıyor şimdi ... sıpaya bak ya totosunu ısır annesi gelip yanaklarını yalıyormuş bideiyi akşamlar canlarım gündüz telden sizi takip etmeye çalışıyorum ama cevap vermeye hem sabrım hemde eymenim izin vermiyor okuyup okuyup çıkıyorm narıcım helal olsun canımsen iyi takip ediyosun topiği naptın canım dişçide yapıldımı kanal tedavisi preseed ve alacağı tükürük ovulasyon testi vesileniz olsun canım şimdiden güle güle kullanın demek korunma yöntemide aynı zamanda
sevdecim dularına amin diyorum canım tabikide sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla olması en önemlisi ve hepimizin isteği ben ikinci çocuğum olursa inşl kız olmasını çok isterim bide kız annesi olabilmek için ama erkek olursada yok istemem diyecek halim yok tabikide sağlıklı olması hayırlı evlat olması en önemlisi
kız ranayla sen acılaramı sardınız bakim çocukları doğuştan türkücü yapacaksınız heralde acıları yiye yiye
ranacım prensesimizin cicileri her zamanki gibi çok hoş güle güle giysin şu beyaz önü ayıcıklı takımkla sarı olandan eymeniminde vardı sadece beyaz takımın çizgileri kırmızılı lacivertli yeni yeni duruyor kaldırdım bi takımda mavi almışsın çok güzel canım illa pembe olacak diye bişe yok zaten çok yakışır kızımıza bu renk tetanoz aşısıda olmuşsun canım bi kaç güne hiç bişe kalamyacak aqz sıkacan dişini
adacım eymende öyle canımya yanından kalktımmı 5dk içinde uyanıyor ama kalkmasam dahada yatar bende işim gücüm yoksa heleki gece uykumu alamamışsam kalknıyorum o kalkana kadar kalkıncada biraz oyun oynuyoruz yataklarımızı topluyoruz ve diğer odaya geçiyoruz hergün rutin böyle ayyy canım herş3yde tükürüyor bide çok güzel çığlık atıyor bide özellikle işim felan varsa uyanık olduğu halde çok ilgilenemediysem kucağıma geldiğinde yanaklarımı yalıyor sanırım çok özlüyorçok hoşuma gidiyor o hali
ya size tarifi vermeyi uutmuşum sizde hiçç hatırlatmıyorsunz şimdi yazıyorum canlarım
eymeni yarın doktora götürecem gıcıklı gıcıklı öksürüyor ateşi yada huzursuzluğu yok şüküğr ama bi götürelim yolun başındayken önlemini alalım dedim buarada adacım siz alperene rotatek aşısı yaptırdınızmı bizim bu ay 3.doz yapılacak ve bitiyor ağır ishallere karşı bi aşı
ay canım pek güzel görünüyor ilk fırsatta yapmaya çalışacağım ellerine sağlıkşu şu kadar bu bu kadar diye ölçü veremiyecem kızlar direk yazacam siz anlarsınız
köftelik bulgur
biber salçası
un
tuz
su
sosu için ;
domates
sarmısak
maydonoz
biber salçası
sıvı yağ
bulgur salça ve tuzu biraz yoğurup yumuşatacaksınız hafif hafif su ekleyerek(bildiğiniz köfteyi yapar gibi)sonra bunun içine ununu ekleyeceksiniz sakız gibi bir köfte olacak nohuttan biraz büyük parçalar koparıp yuvarlayacaksnız ve her bir yuvarlağa işaret parmağınızı bastıracaksınız yaptığınız köfteleri sıcak suda makarna gibi haşlayacaksnız
daha sonra yağda dövdüğünüz sarmısakları kokusu çıkacak kadar kavuracaksınız(ama çok değil)rendelenmiş domatesleri atacaksınız içine domatesler eriyince salçasını ekleyip ezin köfteleri atın içine şöyleeee bir karıştırın ve maydonozunu ekleyin ohhh afiyetle yiyin yanına bide ayran ve marol salatası yapın yada gelin ben yapayımda hep birlikte yiyelim
pek anlatamadım ama inşl anlamışsınızdır sorulara açığım kafanıza takılan bişe varsa böyle zor gibi duruyor olabilir ama çok kolay bi deneseniz
bide domatesi ve sarmısağı bol olacak sosu biraz fazla olunca daha güzel oluyor
iyiyiz canım çoık geçmiş olsun cnaım diş sorunların var seninde yazmışsım ama baya gerilerde kaldı ,inşallah dişlerin yapılsında hemencik göbüşüne geliversin meleğinsevdecimmm hayırlı pazarlar nasılsın?? hamile kalmışsın canımm ay nasıl şoklardayım yemin ederim gözlerim doldu allahımm yüzüne güldü sonunda, rabbim nasip etti demek. sağ salim kucağına almayıda gösterir inşallah.. ay durun yahuu bende son halaycı olayım balimsüper ya.... kızlar bende yarın bidaha dişçiye gidicem kanal yapılacak + 2 dolgu dayanamazsınız dediler hepsinin 1 günde bitmesine ancak 1 kanal ve 1 dolgu yapabileceklerini söylediler. ay ya birkiden nereye uğradığımı şaşırdım inanınki. şiddetli ağrı sonucu neler neler çıkardılar başıma ((bunalıma girdim resmen biyandan ağlıyorum bebeğime kavuşamadım diye ne beklerken ne yaşadım.dün kuaföre gittim saçlarımı düz renge boyattırdım.kendimi biras olsun iyi hissettim.
canım kanal tedavin başlamış hayırlısıyla inşallah ağrısız oluverir hemencik, ağrılı bi işlem mi canım benimde var sorunlu dişlerim korkuma gidemiyorum birde emziriyor olunca, demek bu ay es geçeceksiniz, olsun bakalım sağlık daha önemli sonuçta dişlerin yapılınca başlarsınız çalışmalara,kızlarrr ben geldim hemen 2 dakkada yazıyım didim. cuma dişçiye gittim kanal tedavisine başladık. bu da demek oluyorki arkadaşınız bu ay korunuyor amaninn çok garibime gidiyo yaaa uğraş uğraş sonra kporun. bikaç kez daha röntgen çekilcekmiş bir ay içinde o yü<zden mecburiyetten yani. dün sabah evden çıktık kaynanama kahvaltıya gittik ordan kuaföre fön çektirmeye gittim. biraz alışveriş yaptım. şampuan falan aldım kendime sonra akşam arkadaşlara yemeğe gittik yeni aldılar evlerini içinide yaptırdılar aman bir güzel olmuş içim gitti vallaha. bu akşamda görümcemler yemeğe geliyo onlar gelmeden kızçelerime yazıyım didim beni merak etmesinler
canım ben topicte bi yerde okudum kızın biri tğp bebekle ikizlerine hamile kalıyo. bebekler 10 aylıkken doğal yolla hamile kalıo nasılsa olmaz artık diye. düşün yani bide böle bi risk var yazık diilmi kız ilk bebeye sütten kesilcek falan azcuk birazcuk korunuruz gibi geliyo bana
evet canım ama bu ayı es geççez diye önümüzdeki ay alcaz mikroskopla preseedi. dediğin doğru adamlara kalınca iş zor kuzum. allah büyük seni kurtardı bu dertten benimkide azcık söz dinlemeye başladı sonumuz sizinkinden olur işallah tez zamanda. valla yafrum yukarda ranaya da anlattım ya istersin olmaz istemezsin olur en garip zamanda. 2 yaşını görsün ilk veletler bence sonra kardeş gelsin. gerçi sen bizi yolrsın korunursdak
canım evet hem preseed hemde tükürükle yapılanlardan alşcam ama kanal tedavisi yüzüdenn öbür ay alcaz. üroloğada haftaya gitcez canım demek annen geliyo uzakta oturmuodu dimi annen hatırlayamadım bi an
canımmm güzel şeylere çıkarsın allahım rüyanı.
aboooooovv yaktı hatun yafrumuzu yime kız o kadar acı çocuk kavrulcak içerde
ayy ben gelemedim ama içimde kaldı
hadi geçmiş olsun kuzum herşey yolundaymış maşallahneler aldın bakıyım koydunmu rewsmini bakamadım geçmişin bir kısmına daha. bu arada aşağıdaki gebelik takvimin süper olmuş takip ederiz artık ordan bi<zde
kuzum benim hastamı oldu eymen hemencik iyi olur inşallh kuzum , ilaçlarını kullanınca iyi olur annesi ,sende üzme kendiniiyi pazarlar canlarım nasılsınız ben çok yorgunum eymenim hasta aslında öyle huzursuzluğu ve ateşi felan yok şüğr ama içten içten kötü bir öksürüğü var ve uyurken felan öksürdüğünde uyanıyor o uyanmasa bile o öksürüğe ben uyanıp oğluşuma bakıyorum dün gittik doktora ilaç verdi inşl hemencecik geçer yavrucumun öksürüğü
sevdecim tarifler benziyormuş bizimki sulu olmuyor sadecebide baharat koymuyoruz buna bide kimisi tutsun diye irmik koyuyor aslında demek yumurta koyanda varmış ama o beceriksşz hatunların işi bencebizbulgur ve unla tutturabiliyoruz dağılmıyor
narım misafirlerin varmış seninde kolay gelsin canım keşke toplaşabilsekte yapsam size hep beraber yesek ne güzel olurdu demek korunacaksınzı bu ay ama bak sevde bir yol göstermiş ya bi kadın doğum doktoruna sor tyaa internetten araştır canım nazlıların ne zaman geleceği hiç belli olmuyor çünkü biş sorun olmazsa korunmazsınız tabi yinede sen bilirsin aklınızda ufacık bir soru işareti kalacağına korunmak daha mantıklı
nalancım sağol hayatım ben iyiym ama eymeni accık hasta etmişim iyi etmeye çalıştırıyorum çok üzüldümya sürekli salga akıtıyor çeşme gibi resme gögsünü üşüttü dememkki
benimde aklımda bulunsun sevdecim şifa olsun kuzucuklaraesincim canım çok geçmiş olsun eymenciğimize . demek öksürüyor yavrum yarında kaburgaları ağrıyacak daha zahmeti artacak annesi .. Allah yardımcınız olsun
sana nacizane bi kocakarı tavsiyesinde bulunmak istiyorum. şu küçük mutfak havluları var ya canım, onun bi yüzüne bildiğimiz beyaz kalıp sabunu bolca sürt, yapışkan bi hal alsın iyice sabunla. sonra sabun içte kalacak şekilde ikiye katla ütüyle ısıt. eymenin dayanacağı sıcaklıkta havlunun katını açıp hemen göğsüne koy canım. badisinin içine yerleştir. direkt teninin üzerine sabunlu kısmı gelecek.. aynı şekilde sırtınada yapabilirsin iki taraflı oluncada güzel oluyor.
bunu bana bi komşum tavsiye etmişti öksürüğü çekiyor diye. ben çok faydasını görüyordum canım. artık broşları mı rahatlatıyordu iltihabı ı çekiyordu bilmiyorum ama kesin bi etkisi var. yapınca görürsün canım. takdir sana kalmış
canım sende ev temizliğine giriştin demek dikkat et kuzum yorma kendini yavaş yavş yaprsınız, ay osepetler pek güzel ama dediğin gibi 4 aya kadar kullanılıyor büyük beşik düşünmekle iyi yapmışsınız canımsevdecim canım yatak odamı halledemedik valla tüm her yeri yaptım orası kaldı ama benim de pilim bitti
yatak odasında öyle az iş yok ya tüm dolap ve şifonyerler boşaltılacak sandığıda boşaltacağız
ki bebişimize bir şifonyer bir de dolapta yer ayıracağız yani acayip iş var o da gözümde büyüdü
neyseki diğer odalarımı bitirdim dedim beşiği almaya yakın yapalım şu işi
canım bizim bebeğin odası olmayacağı için yanımızda olacak mecbur küçük sepet şeklinde beşiklerden alalım dedik
ama hem çok pahalı hemde 6 ay kullanılabiliyormuş o yüzden karyola tarzı alacağız 4 yaşına kadar
kullanılabiliyormuş onlar ama onlardada tekerlerk olmuyo ama sallanıyor her kime sorduysam mutlaka sallanır al
dedi bizde öyle yapcaz bakalım dediğin gibi ön tarafı çıkartılabiliyor olmadı yataga yaklaştırırız ama gündüzleri
zor olur teekerlikli olmadığı için bakalım artık bir şekil yapcaz
nalancım aman sağlık daha önemli bu işlerini bitir bebişinden ondan sonra glir canım kuaförede gidilmiş saçlar değişmiş çek resminide
koy face e görelim güzel arkadaşımızı
narcım kanal tedavine başlanmış hadi hayırlı olsun çabucak biter inşallah korunacakmışsınız
olsun yaa sağlığın yerine gelsinde gerisi önemli değil bu arada face de arkadaşın resimlerini
koymuş gördüm valla artist gibisin kızz kuaför sonrası halinide görmüş oldukbirde şey dikkatimi
çekti kısa kollu oturuyorsunuz izmirli olmak böyle birşey herhalde biz hiç öyle olamıyoruz
görümcenler yemeğegelmiş kızzz hamile kaldımı o yada sana laf falan soktumu
ciciler için teşekkür ederiz teyzesi en güzelleri sizin olsun
esincim eymen hasta olmuş kız senmi hasta ettin çocuğu allah iyiliğini versin çocuk bu havadan nem kapar
sen ne kadar üzerine titrersen o kadar hasta olur valla geçmiş olsun
Günaydın herkeseeee iyi haftalar olsun işallah
sevdem yaa öle diyonda benim 10.günüm şu an ve bir sonraki dişçi randevıum haftaya pzt. Ondan sonra 3 gün arayla randevıu verip 1 aya sığdırcak ama ara ara röntgen çkcem dedi doktor kendi dedi bu ayı geçin diye bi bildiği vardır elbet riske atmayalım sonuçta. Röntgen bu ağrı kesici içmeye falan benzemez allah korusun kalıcı hasar borakır mazallah evlerden uzak..
Demek çok bulantın olmuştu kızında işallah bu seferki kolay geçer yafrum.
Esinim ayol o nası laf hiç sen hasta edermisin çocuuu ranacımın dediği gibi çocuk bu havadan nem kapar. Bu arada sevdenin dediği yöntemi bende duymuştum baya rahatlatıomuş dene istersen
ranacm günaydoın şekerimmmm ay bencede 6 aylık kullanmaya beşikmi alınır karyola alırsın içerilerde kullanmak içinde sallanan ana kucakları var aslında onlardan kullanabilirsin baya kapsamlı bişey ouyo artık onlarda..
Valla canım bende dünakşam gördüm resimleri güzel çıkmış cidden. Makinada baya iyiydi.. Aslında cts baya serindi hava ama evler genelde hep doğal gazlı kuzum. Ee tabi dışarsı ordaki kadar soğuk olmadığından evin içinin ısınmasıda kolay oluyo. Ben kendi evimizdede kısa kolluyla gezerim genelde.. Ama tabi kış kısa sürüyo nede olsa onun avantajı var yani.
Bu arada cuma yoğunluktan size sölemeyi unuttum. Bizim bakanlık avukatları genel idari hizmetlerde çalıştırıyodu hukuk danışmanı gibi. Cuma öğrendikki avukatlık hizmetleri sınıfına alıolarmış biziduruşmalara girmeye başlıcam yakında hemide maaşım artcak en önemlisi.. Islatırız artık
Ranacım hem sevde sormuş hemde sen. Ben yazmayı unutmuşum. Görümcemler geldi dün akşam.. Balık yaptı eşim.. Salata bide o kadar.. Henüz hamile değil görümcem korunmayı bırakıp bırakmadığınıda bilmiyorum zaten. Ama sormuyo artık hiç aşılama zamanı sormuştuda demiştim ya size bunaltıyo diye. O zaman biraz baştan savma cevap verdim ben kapattım konuyu.. Heralde anladı rahatsız olduğumu bu ara hiç sormuyo..
Bu arada şu linki bi okusanıza kafam karıştı yaa napsam ben
Diş röntgeni güvenli midir?-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?