Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

nalan canım teşekkür ederim bu ay sana adapte olmuşken birden benim günüm geçti, testimde gördük.. Allahım en yakın zamanda da sizlere nasib etsin hep duamdasınız canım. narcım marycim halevcim ve nalancım sana hep dua ediyorum.
bizde çok uzun zamandır bekliyorduk artık olmuyor dediğimiz zamanda mevlam merhametini gösterdi.. kimseyi bu yollarda bırakmasın Allahım ..

kızlarrr ben geldim hemen 2 dakkada yazıyım didim. cuma dişçiye gittim kanal tedavisine başladık. bu da demek oluyorki arkadaşınız bu ay korunuyor amaninn çok garibime gidiyo yaaa uğraş uğraş sonra kporun. bikaç kez daha röntgen çekilcekmiş bir ay içinde o yü<zden mecburiyetten yani. dün sabah evden çıktık kaynanama kahvaltıya gittik ordan kuaföre fön çektirmeye gittim. biraz alışveriş yaptım. şampuan falan aldım kendime sonra akşam arkadaşlara yemeğe gittik yeni aldılar evlerini içinide yaptırdılar aman bir güzel olmuş içim gitti vallaha. bu akşamda görümcemler yemeğe geliyo onlar gelmeden kızçelerime yazıyım didim beni merak etmesinler

canım ben topicte bi yerde okudum kızın biri tğp bebekle ikizlerine hamile kalıyo. bebekler 10 aylıkken doğal yolla hamile kalıo nasılsa olmaz artık diye. düşün yani bide böle bi risk var yazık diilmi kız ilk bebeye sütten kesilcek falan azcuk birazcuk korunuruz gibi geliyo bana
evet canım ama bu ayı es geççez diye önümüzdeki ay alcaz mikroskopla preseedi. dediğin doğru adamlara kalınca iş zor kuzum. allah büyük seni kurtardı bu dertten benimkide azcık söz dinlemeye başladı sonumuz sizinkinden olur işallah tez zamanda. valla yafrum yukarda ranaya da anlattım ya istersin olmaz istemezsin olur en garip zamanda. 2 yaşını görsün ilk veletler bence sonra kardeş gelsin. gerçi sen bizi yolrsın korunursdak
canım evet hem preseed hemde tükürükle yapılanlardan alşcam ama kanal tedavisi yüzüdenn öbür ay alcaz. üroloğada haftaya gitcez canım demek annen geliyo uzakta oturmuodu dimi annen hatırlayamadım bi an
rana canım göbüş resmi face de sandım girdim ama yok:26:

kızlar gece kötü bi rüya gördüm alperenle ilgili nasıl korktum yaa gece kalktım uzun uzun baktım oğluşuma
canımmm güzel şeylere çıkarsın allahım rüyanı.
aboooooovv yaktı hatun yafrumuzu yime kız o kadar acı çocuk kavrulcak içerde
kızlar eşim 2 gündür dışarda oluyor bende kendimi eski günlerdeki gibi hissettim. hep topişi gözlüyordum yine öyle oldum. hey gidi günler
ayy ben gelemedim ama içimde kaldı

hadi geçmiş olsun kuzum herşey yolundaymış maşallah neler aldın bakıyım koydunmu rewsmini bakamadım geçmişin bir kısmına daha. bu arada aşağıdaki gebelik takvimin süper olmuş takip ederiz artık ordan bi<zde

amannnnn ya annesi nası şımartcak bu kızı bell,i diil şimdiden benden büyük gardrobu oldu özellikle pembe patiklere bayıldım
özellikle mavi takım acaba kıza gitmezmi diye çok düşündüm ama mavisini çok beğendim aldım valla
giysin kızçem hep pembeli olacak değilizya
aman iyi yaptın canım kız diye hiçmi mavi giyemicek güzel günlerde giysin hepsini işallah
valla canım zor oluyo ama alıştım ben artık telden yazmaya bi iphone zamanım geliyo artık gerçi ay evet kuzum tabi kız içinizde kalmaz işallah ama aynı cinsiyette olmalarıda ikisi için iyi yani 2 kız yada 2 erkek çocuklar açısından daha güzel sanırım.. biz 2 kızız mesela çok güzel olyuo.. allahımsağlık versinde öncelikle gerisi gelir..
ayyy pek lezzetli bişeye benziyo bayılırım sarımsağada bende hemen yazcam bunu defterime bi boşlukta denicem allerine sağlık kuzum keşkem senin ellerinden yesek
kızzzz sen böle gidersen 20 kilo alırsın heee bu ne iştah öle bi anlatıyonki benimde ağzım sulandı canım benim bu sefer içinde ne kaldıysa yap kimsenin ne dediğine bakma emi işallah rabbim sağlıkla tamamına erdirir kuzum
amannn yeni cicilermi geldi gene ne güzelll kuzum bak yormadın işalkkah kendini çok odayımı yerleştirdiniz naptınız
canım sorma yaaa kanala başladık bu bizde korunuyoruz senle nası denk geldik böle baksana. biz tedaviye başlamadık canbım üroloğa gidicez bu hafta kısmetse. öbür ayada preseed jel ve ov.mikroskobu alcaz sen ne zaman bırakcan korunmayaı ne zaman bitiyo diş işleri

canımm allah razı olsun biliyoruz dularınız hep üstümüzde işallah tez zamanda allahım duyar bu duaları

nar şekerim zaten kızımdaykene 18 kilo almıştım gıııııı .. tabi bunun 4 buçuk ayı afedesiniz kusmakla geçmişti
henüz bu sezonu açmadım ben şimdi iştahlı olduğuma bakmayın eğer kızımdaki gibi olursam mide bulantılarım yakındır. çok fena geçiyordu hamileliğim bildiğiniz gibi değül

ayrıca ne korunmasıymış ayol sen yumoş günlerinde miisin şimdi hemen filmini çektir diğerlerinden bişi olmaz. benim gittiğim diş hekimi öyle demişti. sadece hormon tedavisi alıyorsanız zararı olur o hormonları etkileyebilir demişti. değilse ki kanal için yapılan işlemin zararı yokmuş
inşallah kolaylıkla atlatırsın canım

bu arada görümcengile ne yemekler döktürdün gız bacım hele bi de bakalım

iyi pazarlar canlarım nasılsınız ben çok yorgunum eymenim hasta aslında öyle huzursuzluğu ve ateşi felan yok şüğr ama içten içten kötü bir öksürüğü var ve uyurken felan öksürdüğünde uyanıyor o uyanmasa bile o öksürüğe ben uyanıp oğluşuma bakıyorum dün gittik doktora ilaç verdi inşl hemencecik geçer yavrucumun öksürüğü
sevdecim tarifler benziyormuş bizimki sulu olmuyor sadecebide baharat koymuyoruz buna bide kimisi tutsun diye irmik koyuyor aslında demek yumurta koyanda varmış ama o beceriksşz hatunların işi bencebizbulgur ve unla tutturabiliyoruz dağılmıyor
narım misafirlerin varmış seninde kolay gelsin canım keşke toplaşabilsekte yapsam size hep beraber yesek ne güzel olurdu demek korunacaksınzı bu ay ama bak sevde bir yol göstermiş ya bi kadın doğum doktoruna sor tyaa internetten araştır canım nazlıların ne zaman geleceği hiç belli olmuyor çünkü biş sorun olmazsa korunmazsınız tabi yinede sen bilirsin aklınızda ufacık bir soru işareti kalacağına korunmak daha mantıklı
nalancım sağol hayatım ben iyiym ama eymeni accık hasta etmişim iyi etmeye çalıştırıyorum çok üzüldümya sürekli salga akıtıyor çeşme gibi resme gögsünü üşüttü dememkki

esincim canım çok geçmiş olsun eymenciğimize . demek öksürüyor yavrum yarında kaburgaları ağrıyacak daha zahmeti artacak annesi .. Allah yardımcınız olsun
sana nacizane bi kocakarı tavsiyesinde bulunmak istiyorum. şu küçük mutfak havluları var ya canım, onun bi yüzüne bildiğimiz beyaz kalıp sabunu bolca sürt, yapışkan bi hal alsın iyice sabunla. sonra sabun içte kalacak şekilde ikiye katla ütüyle ısıt. eymenin dayanacağı sıcaklıkta havlunun katını açıp hemen göğsüne koy canım. badisinin içine yerleştir. direkt teninin üzerine sabunlu kısmı gelecek.. aynı şekilde sırtınada yapabilirsin iki taraflı oluncada güzel oluyor.
bunu bana bi komşum tavsiye etmişti öksürüğü çekiyor diye. ben çok faydasını görüyordum canım. artık broşları mı rahatlatıyordu iltihabı ı çekiyordu bilmiyorum ama kesin bi etkisi var. yapınca görürsün canım. takdir sana kalmış

sevdecim canım yatak odamı halledemedik valla tüm her yeri yaptım orası kaldı ama benim de pilim bitti
yatak odasında öyle az iş yok ya tüm dolap ve şifonyerler boşaltılacak sandığıda boşaltacağız
ki bebişimize bir şifonyer bir de dolapta yer ayıracağız yani acayip iş var o da gözümde büyüdü
neyseki diğer odalarımı bitirdim dedim beşiği almaya yakın yapalım şu işi
canım bizim bebeğin odası olmayacağı için yanımızda olacak mecbur küçük sepet şeklinde beşiklerden alalım dedik
ama hem çok pahalı hemde 6 ay kullanılabiliyormuş o yüzden karyola tarzı alacağız 4 yaşına kadar
kullanılabiliyormuş onlar ama onlardada tekerlerk olmuyo ama sallanıyor her kime sorduysam mutlaka sallanır al
dedi bizde öyle yapcaz bakalım dediğin gibi ön tarafı çıkartılabiliyor olmadı yataga yaklaştırırız ama gündüzleri
zor olur teekerlikli olmadığı için bakalım artık bir şekil yapcaz

nalancım
aman sağlık daha önemli bu işlerini bitir bebişinden ondan sonra glir canım kuaförede gidilmiş saçlar değişmiş çek resminide
koy face e görelim güzel arkadaşımızı

narcım kanal tedavine başlanmış hadi hayırlı olsun çabucak biter inşallah korunacakmışsınız
olsun yaa sağlığın yerine gelsinde gerisi önemli değil bu arada face de arkadaşın resimlerini
koymuş gördüm valla artist gibisin kızz kuaför sonrası halinide görmüş olduk birde şey dikkatimi
çekti kısa kollu oturuyorsunuz izmirli olmak böyle birşey herhalde biz hiç öyle olamıyoruz
görümcenler yemeğegelmiş kızzz hamile kaldımı o yada sana laf falan soktumu
ciciler için teşekkür ederiz teyzesi en güzelleri sizin olsun

esincim eymen hasta olmuş kız senmi hasta ettin çocuğu allah iyiliğini versin çocuk bu havadan nem kapar
sen ne kadar üzerine titrersen o kadar hasta olur valla geçmiş olsun

Günaydın herkeseeee iyi haftalar olsun işallah

sevdem yaa öle diyonda benim 10.günüm şu an ve bir sonraki dişçi randevıum haftaya pzt. Ondan sonra 3 gün arayla randevıu verip 1 aya sığdırcak ama ara ara röntgen çkcem dedi doktor kendi dedi bu ayı geçin diye bi bildiği vardır elbet riske atmayalım sonuçta. Röntgen bu ağrı kesici içmeye falan benzemez allah korusun kalıcı hasar borakır mazallah evlerden uzak..
Demek çok bulantın olmuştu kızında işallah bu seferki kolay geçer yafrum.

Esinim ayol o nası laf hiç sen hasta edermisin çocuuu ranacımın dediği gibi çocuk bu havadan nem kapar. Bu arada sevdenin dediği yöntemi bende duymuştum baya rahatlatıomuş dene istersen

ranacm günaydoın şekerimmmm ay bencede 6 aylık kullanmaya beşikmi alınır karyola alırsın içerilerde kullanmak içinde sallanan ana kucakları var aslında onlardan kullanabilirsin baya kapsamlı bişey ouyo artık onlarda..

Valla canım bende dünakşam gördüm resimleri güzel çıkmış cidden. Makinada baya iyiydi.. Aslında cts baya serindi hava ama evler genelde hep doğal gazlı kuzum. Ee tabi dışarsı ordaki kadar soğuk olmadığından evin içinin ısınmasıda kolay oluyo. Ben kendi evimizdede kısa kolluyla gezerim genelde.. Ama tabi kış kısa sürüyo nede olsa onun avantajı var yani.

Bu arada cuma yoğunluktan size sölemeyi unuttum. Bizim bakanlık avukatları genel idari hizmetlerde çalıştırıyodu hukuk danışmanı gibi. Cuma öğrendikki avukatlık hizmetleri sınıfına alıolarmış bizi duruşmalara girmeye başlıcam yakında hemide maaşım artcak en önemlisi.. Islatırız artık

narcımmm

diş tedavısıne mı başladın canımmm çok korkarım dişçiden...

ama halletmek lazım bır an once sonra daha sorunlu oluyo..

narcımmm

diş tedavısıne mı başladın canımmm çok korkarım dişçiden...

ama halletmek lazım bır an once sonra daha sorunlu oluyo..

ayyy sorma kuzum bende çok tırsıyorum ama başa gelen çekilir diş çok önemli sonuçta. İhmal edince daha kötü oluyo. Benim dişim mesela ne zamandır rahatsız erken gitsem dolguyla yırtcaktım belki. Şimdi kanal tedavisi

günaydın canım hoşgeldin
evet yaa bende öyle birşey alırım ilerde yada esininki gibi bir salıncak oyalanır
valla izmir sıcak memleket bu sabah gene kar var istanbulda ne kadar doğalgazlıda olsa evlerimiz öyle ısınmıyor maalesef neyse artık yazı bekliycez bizde
gözünaydın canım valla süper olmuş senin için planlarınız erkene alınır işte ev almanız kolaylaşır

ayy işallah canım benim sağol yinede kadro için imzayı atmadan inanamıcam :)
karmı yağdı gene burasıda yağmurlu.. Artık bitsin bu kış zaten yaa bu sene çok sert geçti bıktırdı..

Ya şekerim bu gebelik takvimine bayıldım.. Ne güzel her gelişimini takip ediyoruz. Diğer hamişlere duyrulur hepinizden bekliyoruz

aynen yaa bu sene kış zorlu geçti
teşekkür ederim canım kazen duyurmuş hemen yaptık bizde

canım yanlış mı hatırlıyorsun annemle aramız gayet iyidir, bi sorunumuz olmadı şimdiye kadar çok şükür hele evlendikten sonra daha bi anaç oldum anneme karşı, hergün ararım bi ihtiyacı varmı sorarım onu mutlu etmek hoşuma gidiyor annecim herşeyini de bana anlatır. Annemle aynı ildeyiz ama baya uzağız ya ,tabi istanbuldaki gibi bi yerden bi yere gitmek gibi değil ama ilin bi köşesinde annem diğer köşesinde benim ev .

gemiş olsun canım aşını oldun demek iyi şükür ağrıda yapmamış anladığım kadarıyla ,şuna bak hele kıpır kıpırmış prensesimiz

sorma canım uyurken bile başını bekletiyor sıpa, şimdi birisi kucağına alsa ellerini uzatıyor bana yavrum anne al beni der gibi,tmm canım bakayım face e bende daha önce eklediğin resmi biliyorum kuzum, yeni çekip koydun mu

özellikle mavi takım acaba kıza gitmezmi diye çok düşündüm ama mavisini çok beğendim aldım valla
giysin kızçem hep pembeli olacak değilizya
ayyyyyyy bayıldım hepsine ranacım ya hemencik gelsinde üstünde göreyim diyor insan dimi,aynen kuzum bende renkli giydrimeyi seviyorum kız diye mavi giymeyecek mi ya
eymen paşada öyle demek bak sen nelerde yapıyor ne tatlı oluyorlar değil mi, alperende yapıyordu onları canım çığlık attıkça kıpkırmızı kalıyordu şimdi onu yapmıyor , yerde sürünerek herşeye ulaşıyor şimdi ... sıpaya bak ya totosunu ısır annesi gelip yanaklarını yalıyormuş bide
ay canım pek güzel görünüyor ilk fırsatta yapmaya çalışacağım ellerine sağlık
iyiyiz canım çoık geçmiş olsun cnaım diş sorunların var seninde yazmışsım ama baya gerilerde kaldı ,inşallah dişlerin yapılsında hemencik göbüşüne geliversin meleğin
canım kanal tedavin başlamış hayırlısıyla inşallah ağrısız oluverir hemencik, ağrılı bi işlem mi canım benimde var sorunlu dişlerim korkuma gidemiyorum birde emziriyor olunca, demek bu ay es geçeceksiniz, olsun bakalım sağlık daha önemli sonuçta dişlerin yapılınca başlarsınız çalışmalara,
kuzum benim hastamı oldu eymen hemencik iyi olur inşallh kuzum , ilaçlarını kullanınca iyi olur annesi ,sende üzme kendini
benimde aklımda bulunsun sevdecim şifa olsun kuzucuklara
canım sende ev temizliğine giriştin demek dikkat et kuzum yorma kendini yavaş yavş yaprsınız, ay osepetler pek güzel ama dediğin gibi 4 aya kadar kullanılıyor büyük beşik düşünmekle iyi yapmışsınız canım

çok sevindim canım ne güzel duruşmalra girmek de ayrı bi zevktir heralde oohh maaş da artıyormuş Allh bereketini versin.yemeğe görümcen gelecekti dimi nasıl geçti ?

Sevdecim senin ne zaman randevun?

Kızlar hızlı okuyup hızlı yazdım bizimk uyuyorda, inş. unuttuğum bişey yoktur canlar.

Bizde haftasonu gezdik, ctsi gübü çok güzeldi hava, oğluşumuzu fotoğrafçıya götürdük bikaç poz çekti bakalım, alışveriş yaptık bizde tek kendime bişey almadım , oğluşa yeni ciciler aldım, kayınvalideme ve k.babama hediye aldık , onlarda alperen künye ve ayakkabı almışlar biraz büyüyünce giyecek. Bnede temizliğe başlayacağım ev çok dağıldı

Ranacım hem sevde sormuş hemde sen. Ben yazmayı unutmuşum. Görümcemler geldi dün akşam.. Balık yaptı eşim.. Salata bide o kadar.. Henüz hamile değil görümcem korunmayı bırakıp bırakmadığınıda bilmiyorum zaten. Ama sormuyo artık hiç aşılama zamanı sormuştuda demiştim ya size bunaltıyo diye. O zaman biraz baştan savma cevap verdim ben kapattım konuyu.. Heralde anladı rahatsız olduğumu bu ara hiç sormuyo..

Bu arada şu linki bi okusanıza kafam karıştı yaa napsam ben

Diş röntgeni güvenli midir?-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

esincim yazdım tarifini valla ağzım sulandı ismi varmı canım bunun yoksa defterime Esinin Köftesi yazacağım adına

bende sormuştum canım sen cvplamış oldun hemencik, sizin hassas olduğunuzu bildiği için sormuyor sanırım dimi, tabi sende ona soramadın ne yaptığını doğru mu anladım cnaım. O ikinciyi düşünüyordu değil mi yanılmıyorsam kaç yaşında ilk çocuğu ? kız çocuğu vardı değil mi

canım okudum bende yazıyı insanın aklı karışıyor değil mi kendid runu araıp sorsan canım, birde şu var tabi, bu işlemler yapılırken senin hamileliğin belli olmayacak sonuçta ,anladığım kadarıyla hamile olanlar için yazılmış bi yazı gibi geldi, onlarda bile risk çok çok azken sizin çalışmanız da bir risk olmaz gibi, (Tabi bu yazıdan yola çıkarak dedim kuzum )

Adacım ağrı sızı yok kuzum zaten iğne yaptı akşam 11de yemek yedim uyuşukluğu geçmediğinde sonrasındada hiç ağrı sızı olmadı şimdi çürüğü temizledi içine ilaç koyup geçici dolgu yaptı. O ilaç sinirleri öldürcek bir hafta sonrada sinirleri alcak. İşallah o zamanda zorlanmam..

Bu arada bu korunma işiyle ilgili bi link attım baksana adacım kararsız kaldım

sevdem ne zaman gitcektiki doktora saatini sölemişmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…