iyi bari ağrı olmuyormuş canım inşallah daha sonrada zorlamaz seni diş hassa oluyor çünkü, canım yazmadı sanırım sevde saatini ptsi gideceğimdiyorduAdacım ağrı sızı yok kuzum zaten iğne yaptı akşam 11de yemek yedim uyuşukluğu geçmediğinde sonrasındada hiç ağrı sızı olmadı şimdi çürüğü temizledi içine ilaç koyup geçici dolgu yaptı. O ilaç sinirleri öldürcek bir hafta sonrada sinirleri alcak. İşallah o zamanda zorlanmam..
Bu arada bu korunma işiyle ilgili bi link attım baksana adacım kararsız kaldım
sevdem ne zaman gitcektiki doktora saatini sölemişmiydi
Adacım valla kendi doktoruma küsüm aşılamadan beri biliyosun aramadı bide morfolojiyle ilgili güvenimiz zedelendi.
Burdan okuyunca dediğin gibi bişey olmaz gibi geliyo ama azcık daha araştırıyım bari.
Canım görümcemin 6 yaşında kızı ilkine korunmayı bıraktığının 3. Ayında hamile kalmış. Şimdi bilmiyorum durumları nee
alperenin resimlerini koysana adacım
canım yanlış mı hatırlıyorsun annemle aramız gayet iyidir, bi sorunumuz olmadı şimdiye kadar çok şükür hele evlendikten sonra daha bi anaç oldum anneme karşı, hergün ararım bi ihtiyacı varmı sorarım onu mutlu etmek hoşuma gidiyor annecim herşeyini de bana anlatır. Annemle aynı ildeyiz ama baya uzağız ya ,tabi istanbuldaki gibi bi yerden bi yere gitmek gibi değil ama ilin bi köşesinde annem diğer köşesinde benim ev .
gemiş olsun canım aşını oldun demek iyi şükür ağrıda yapmamış anladığım kadarıyla ,şuna bak hele kıpır kıpırmış prensesimiz
sorma canım uyurken bile başını bekletiyor sıpa, şimdi birisi kucağına alsa ellerini uzatıyor bana yavrum anne al beni der gibi,tmm canım bakayım face e bende daha önce eklediğin resmi biliyorum kuzum, yeni çekip koydun mu
ayyyyyyy bayıldım hepsine ranacım ya hemencik gelsinde üstünde göreyim diyor insan dimi,aynen kuzum bende renkli giydrimeyi seviyorum kız diye mavi giymeyecek mi ya
canım sende ev temizliğine giriştin demek dikkat et kuzum yorma kendini yavaş yavş yaprsınız, ay osepetler pek güzel ama dediğin gibi 4 aya kadar kullanılıyor büyük beşik düşünmekle iyi yapmışsınız canımBizde haftasonu gezdik, ctsi gübü çok güzeldi hava, oğluşumuzu fotoğrafçıya götürdük bikaç poz çekti bakalım, alışveriş yaptık bizde tek kendime bişey almadım , oğluşa yeni ciciler aldım, kayınvalideme ve k.babama hediye aldık , onlarda alperen künye ve ayakkabı almışlar biraz büyüyünce giyecek. Bnede temizliğe başlayacağım ev çok dağıldı
ranacım yazmayı unutmuşum canım bende çok beğendim hamilelik takvimini ne güzelmiş
Ranacım hem sevde sormuş hemde sen. Ben yazmayı unutmuşum. Görümcemler geldi dün akşam.. Balık yaptı eşim.. Salata bide o kadar.. Henüz hamile değil görümcem korunmayı bırakıp bırakmadığınıda bilmiyorum zaten. Ama sormuyo artık hiç aşılama zamanı sormuştuda demiştim ya size bunaltıyo diye. O zaman biraz baştan savma cevap verdim ben kapattım konuyu.. Heralde anladı rahatsız olduğumu bu ara hiç sormuyo..
Bu arada şu linki bi okusanıza kafam karıştı yaa napsam ben
Diş röntgeni güvenli midir?-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
Adacım ağrı sızı yok kuzum zaten iğne yaptı akşam 11de yemek yedim uyuşukluğu geçmediğinde sonrasındada hiç ağrı sızı olmadı şimdi çürüğü temizledi içine ilaç koyup geçici dolgu yaptı. O ilaç sinirleri öldürcek bir hafta sonrada sinirleri alcak. İşallah o zamanda zorlanmam..
Bu arada bu korunma işiyle ilgili bi link attım baksana adacım kararsız kaldım
sevdem ne zaman gitcektiki doktora saatini sölemişmiydi
Anaaaa öğleden sonra terkedilmiş burası
yıldızcımm sen nasılsın. demir bebiş nasıl uslandımı biras sıpa? :))dış buğdayı hikayesini pek bilmem dur bi araştırayım. merak ettim şimdi :)) nedir nasıl oluyor.
kızlarrr ben geldim hemen 2 dakkada yazıyım didim. cuma dişçiye gittim kanal tedavisine başladık. bu da demek oluyorki arkadaşınız bu ay korunuyor amaninn çok garibime gidiyo yaaa uğraş uğraş sonra kporun. bikaç kez daha röntgen çekilcekmiş bir ay içinde o yü<zden mecburiyetten yani. dün sabah evden çıktık kaynanama kahvaltıya gittik ordan kuaföre fön çektirmeye gittim. biraz alışveriş yaptım. şampuan falan aldım kendime sonra akşam arkadaşlara yemeğe gittik yeni aldılar evlerini içinide yaptırdılar aman bir güzel olmuş içim gitti vallaha. bu akşamda görümcemler yemeğe geliyo onlar gelmeden kızçelerime yazıyım didim beni merak etmesinler
iyi pazarlar canlarım nasılsınız ben çok yorgunum eymenim hasta aslında öyle huzursuzluğu ve ateşi felan yok şüğr ama içten içten kötü bir öksürüğü var ve uyurken felan öksürdüğünde uyanıyor o uyanmasa bile o öksürüğe ben uyanıp oğluşuma bakıyorum dün gittik doktora ilaç verdi inşl hemencecik geçer yavrucumun öksürüğü
sevdecim canım yatak odamı halledemedik valla tüm her yeri yaptım orası kaldı ama benim de pilim bitti
yatak odasında öyle az iş yok ya tüm dolap ve şifonyerler boşaltılacak sandığıda boşaltacağız
ki bebişimize bir şifonyer bir de dolapta yer ayıracağız yani acayip iş var o da gözümde büyüdü
neyseki diğer odalarımı bitirdim dedim beşiği almaya yakın yapalım şu işi
canım bizim bebeğin odası olmayacağı için yanımızda olacak mecbur küçük sepet şeklinde beşiklerden alalım dedik
ama hem çok pahalı hemde 6 ay kullanılabiliyormuş o yüzden karyola tarzı alacağız 4 yaşına kadar
kullanılabiliyormuş onlar ama onlardada tekerlerk olmuyo ama sallanıyor her kime sorduysam mutlaka sallanır al
dedi bizde öyle yapcaz bakalım dediğin gibi ön tarafı çıkartılabiliyor olmadı yataga yaklaştırırız ama gündüzleri
zor olur teekerlikli olmadığı için bakalım artık bir şekil yapcaz
Günaydın herkeseeee iyi haftalar olsun işallah
Bu arada cuma yoğunluktan size sölemeyi unuttum. Bizim bakanlık avukatları genel idari hizmetlerde çalıştırıyodu hukuk danışmanı gibi. Cuma öğrendikki avukatlık hizmetleri sınıfına alıolarmış biziduruşmalara girmeye başlıcam yakında hemide maaşım artcak en önemlisi.. Islatırız artık
naberrrr fıstıkcanlar, bizde durumlar aynı, yuvarlanıp gidioz :)))
nalancım o kadar uzun süre giremedimki canım, senin durumundan haberim yok, bişi mi oldu bebekle ilgili benim okuyamadığım?
ay walla atla gel kız, maksat muhabbet ... beklerim mutlakaaaa
ohh alışverişler yapılmış kuzum.. diş tedavisi zordur :/ kolay gele şekercimmmm
kıyamam ben kuzuma geçmiş olsun esincim
takip çizelgen harika olmuş ranacım... bende sallanandan memnun kaldım, ama şuan alışkanlık haline gelmesin die, kendi yatağına aldım 1 haftadır orda yatıyo sıpa :))
oyy çok sevindim kuzum, en önemlisi maaşının artması tabisiii :))))
kızlar halev nerde, ara ara gelsemde pek göremiorum, bi sıkıntı yok dimi...
öperim hepiciğiniziiiiii
sevdecim sağol canım verdiğin bilgi için uyguladım bile inşl işe yarar çünkü minik sıpam ilaçları içmiyor önceden kaşık görünce el ayak çırpan çocuk(suyu çok seviyorda)şimdi ağzını kilitliyor elimle zorla açıkıyorum ama verdikten sonra yanlardan çıkarıyor ne kadarını alıyodur bilemiyorum artık bide antibiyotiği alıncada kusuyor inşl bu yaptığım şey fayda eder
sen naptın canım doktorda gelip haber vermemişsin daha bize merak ettik bugün seni ama ben gündüzleri giremiyroum anca akşamları böyle
nrcım sende başlamışsın tedavine hiç bişey takılmasın canım aklına gerekirse korunun bu ay napacan kafanda soru işareti kalacağına paylaştığın yazıyı bende bişe olmaz diyor doktor kadın doğumcu o doktor canım inşl şu kadro işiniz hallolur hakkınızda hayırlısı olsun allah gönlnüze göre versin
yıldızcım sen napıyosun canım varmı demirde bi değişiklik
ranacım sen nasılsın canım
adacım sizde durumlar nasıl canım sen alperene neler veriyosun gün içinde bilmem gereken bişeyler varsa söyle tamamı bende uygulayayım eymen üzerinde üç günlük birikimlerimizi paylaşalım canım
kızçelerim yarın nasibse size detaylı bilgi vericem şimdilik iyi geceler
Günaydın kızlarrrrr
ay ranacım bende bi heves girdim sevde yazmıştır diye ama hevesim kursağımda kaldı işallah erken gelir dediğin gibi
yıldızzz nöörüyon bacım demir ne hallerde doldumu danışmanın verdiği 1 ayınız.. Valla kuzum dişçiye gidiyorum kanal tedavisi zor valla. Özellikle ağzını açık tutma işi bana çok zor geliyo
esincim demek eymen ilaç içemiyo büyüdükçe tabi farketmeye başlıolar bazı şeyleri. Bilinçsizken daha kolay.. Valla canım karar veremedim bugün 11.gün saydım.. Napcaz bilemedim doktorun sitesinde yazanlarda mantıklı birkaç yerde daha okudum aynı şeyleri. Artık akışına bırakcaz o an ne denk gelirse
günaydın canım
evet yaaa erken gelse bari ne yaptı acep:44:
akışına bıraktın demek için nasıl rahat edecekse öyle olsun canım
evet canım o anda ne eserse artıkın
bende merak ettim yaaa bu sevdenin gizemli halleri beni öldürcek hala doğru düzgün bi resmini bile koymadı face.e buğulu bi resimle bal çaldı ağzımıza
ay kuuzm yaaa nasılda acımıştır neyse eşinin boşluğuna gelmiş canım , o aşı baya acıtıyor. Koydum bikaç resim canım.canım evet ağrı yapmamıştı aşım taki eşim dün aşı yerimi sıkana kadaryavrum oda çok üzüldü ama yanlışlıkla unutmuş sol kolum olduğunu valla acıdan ağladım şimdi iyi ama dokununca acıyor
eski resimdi o zaman canım yenisini henüz çekmedik
aynen öyle adacım bir an önce içlerinde görmek istiyor insan rabbim o günleride gösterir inşallah
evet yavaş yavaş yapcaz temizliği dediğin gibi karyola iyi seçim oldu galiba
ohhh ciciler alınmış paşaya resimde çektirilmiş gelince hemen koy facede bizde görelim yakışıklı paşamızı
teşekkür ederiz
ayy iyi sormadığı iyi olmuş
valla herkes farklı konuşuyor canım doktoruna sorsan diycektim ama küsmüşsüngerçi haklısında neyse yaa biraz daha araştır bakalım:44:
canım bugündü ama saat söylemedi gelsede haber verse ne yaptı
öylemi kuzum dra bakamadan çıkmıştım, bikaç araştırmışsın sende ,aslında bi kadın doğumcuya falan sorsan da öyle karar versen kuzum, sonuçta küçücük bi risk varsa bile soruyorlar çünkü hemşire onun için sormuşturAdacım bu doktor dişçi diil galiba kadın doğumcu sanki tekrar bakmadım ama söylediğide çok mantıklı hem uzak hemde ağzın içinden çekiyo röntgeni komple çene alan diil yani ama onu bile çekeken hemşire kız hamilelik varmı diye sordu. Olmadı bu ayı es geççez içim rahat etsin diye
sevdecim sağol canım verdiğin bilgi için uyguladım bile inşl işe yarar çünkü minik sıpam ilaçları içmiyor önceden kaşık görünce el ayak çırpan çocuk(suyu çok seviyorda)şimdi ağzını kilitliyor elimle zorla açıkıyorum ama verdikten sonra yanlardan çıkarıyor ne kadarını alıyodur bilemiyorum artık bide antibiyotiği alıncada kusuyor inşl bu yaptığım şey fayda eder
sen naptın canım doktorda gelip haber vermemişsin daha bize merak ettik bugün seni ama ben gündüzleri giremiyroum anca akşamları böyle
nrcım sende başlamışsın tedavine hiç bişey takılmasın canım aklına gerekirse korunun bu ay napacan kafanda soru işareti kalacağına paylaştığın yazıyı bende bişe olmaz diyor doktor kadın doğumcu o doktor canım inşl şu kadro işiniz hallolur hakkınızda hayırlısı olsun allah gönlnüze göre versin
yıldızcım sen napıyosun canım varmı demirde bi değişiklik
ranacım sen nasılsın canım
adacım sizde durumlar nasıl canım sen alperene neler veriyosun gün içinde bilmem gereken bişeyler varsa söyle tamamı bende uygulayayım eymen üzerinde üç günlük birikimlerimizi paylaşalım canım
ay kuuzm yaaa nasılda acımıştır neyse eşinin boşluğuna gelmiş canım , o aşı baya acıtıyor. Koydum bikaç resim canım.
öylemi kuzum dra bakamadan çıkmıştım, bikaç araştırmışsın sende ,aslında bi kadın doğumcuya falan sorsan da öyle karar versen kuzum, sonuçta küçücük bi risk varsa bile soruyorlar çünkü hemşire onun için sormuştur
ah minik kuzu anlıyor tabi ilaç olduğunu ,içtiği kadar şifa olur esincim ateşi falan varmı ?Ateşi yoksa çok telaş etme kuzum tez zamanda iyileşsin inşallah. İyiyiz canım bizde sağol, kuzum geçen haftalarda sormuşsun cnaım ne verdiğimi uzun uzun 1 öğünümüzü yazmıştım ama sanırım gözünden kaçtı okuyamadın kuzum, bende eymen fırsat vermedi sanırım diye tekrar soramamıştım, hatta bende sana sormuştumilk fırsatta tekrar yazayım canım , tecrübelerimizden yararlanırız.
Yıldızcım uğraşmışsın kuzum bi denk gelemedik özledik valla, senin her girişinde yazıyoruz tabi ama sayfalar ilerleyince okuyamıyorsun tabi,
Sevdecim gelmişsin ama fırsat bulup yazamamışsın canım, merak ediyoruz anlat bakalım dr gününü
Ay sevdemmmm çok teessüf ederim kuzumm sen daktıra git üstünden 24 saat geçsin hala bize gelip anlatma olmaz amaaa aaaaaaaaaaaa
ranacım ağaç oldun sen bu hatunu beklemekten dimi benimde işlerim bi yoğunki resmen kafam kazan oldu ağır derecede beyin yorgunluğu yaşıorum şu an :kadrolarla da ilgili ses çıkmadı hala onada sinir oluyorum alelacele istediler ruhsatları şimdi tık yok
adacım ay alperenin resimleri ne kadar güzel çıkmış gerçekten büyüdükçe aynı babası oluyo. Ranadan artık anneciğine benzeyen bi kız bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?