Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Adacım valla kendi doktoruma küsüm aşılamadan beri biliyosun aramadı bide morfolojiyle ilgili güvenimiz zedelendi.

Burdan okuyunca dediğin gibi bişey olmaz gibi geliyo ama azcık daha araştırıyım bari.

Canım görümcemin 6 yaşında kızı ilkine korunmayı bıraktığının 3. Ayında hamile kalmış. Şimdi bilmiyorum durumları nee

alperenin resimlerini koysana adacım

iyi bari ağrı olmuyormuş canım inşallah daha sonrada zorlamaz seni diş hassa oluyor çünkü, canım yazmadı sanırım sevde saatini ptsi gideceğimdiyordu

anladım canım çok ince bi nokta ya şimdiye kadar riskli olur diye duymuştum hep yazı kafamı karıştırdı benimde, ama böyle bi yazıyı neden yazsın ki birde diş dru ,yazıdan yola çıkarak bişey olmaz o zaman diyorum ama yine de sen araştır kuzum garanti olsun işimiz, başka bi dra sorsam kuzum, tmm canım doğru hatırlamışım kızı varmış,

koyarım canımgelsinde elimize resimler

canım evet ağrı yapmamıştı aşım taki eşim dün aşı yerimi sıkana kadar yavrum oda çok üzüldü ama yanlışlıkla unutmuş sol kolum olduğunu valla acıdan ağladım şimdi iyi ama dokununca acıyor
eski resimdi o zaman canım yenisini henüz çekmedik
aynen öyle adacım bir an önce içlerinde görmek istiyor insan rabbim o günleride gösterir inşallah
evet yavaş yavaş yapcaz temizliği dediğin gibi karyola iyi seçim oldu galiba
ohhh ciciler alınmış paşaya resimde çektirilmiş gelince hemen koy facede bizde görelim yakışıklı paşamızı

ranacım yazmayı unutmuşum canım bende çok beğendim hamilelik takvimini ne güzelmiş

teşekkür ederiz

ayy iyi sormadığı iyi olmuş
valla herkes farklı konuşuyor canım doktoruna sorsan diycektim ama küsmüşsün gerçi haklısında neyse yaa biraz daha araştır bakalım:44:

canım bugündü ama saat söylemedi gelsede haber verse ne yaptı

Adacım bu doktor dişçi diil galiba kadın doğumcu sanki tekrar bakmadım ama söylediğide çok mantıklı hem uzak hemde ağzın içinden çekiyo röntgeni komple çene alan diil yani ama onu bile çekeken hemşire kız hamilelik varmı diye sordu. Olmadı bu ayı es geççez içim rahat etsin diye

naberrrr fıstıkcanlar, bizde durumlar aynı, yuvarlanıp gidioz :)))

yıldızcımm sen nasılsın. demir bebiş nasıl uslandımı biras sıpa? :))dış buğdayı hikayesini pek bilmem dur bi araştırayım. merak ettim şimdi :)) nedir nasıl oluyor.

nalancım o kadar uzun süre giremedimki canım, senin durumundan haberim yok, bişi mi oldu bebekle ilgili benim okuyamadığım?
ay walla atla gel kız, maksat muhabbet ... beklerim mutlakaaaa

ohh alışverişler yapılmış kuzum.. diş tedavisi zordur :/ kolay gele şekercimmmm

kıyamam ben kuzuma geçmiş olsun esincim

takip çizelgen harika olmuş ranacım... bende sallanandan memnun kaldım, ama şuan alışkanlık haline gelmesin die, kendi yatağına aldım 1 haftadır orda yatıyo sıpa :))

oyy çok sevindim kuzum, en önemlisi maaşının artması tabisiii :))))

kızlar halev nerde, ara ara gelsemde pek göremiorum, bi sıkıntı yok dimi...

öperim hepiciğiniziiiiii

sevdecim sağol canım verdiğin bilgi için uyguladım bile inşl işe yarar çünkü minik sıpam ilaçları içmiyor önceden kaşık görünce el ayak çırpan çocuk(suyu çok seviyorda)şimdi ağzını kilitliyor elimle zorla açıkıyorum ama verdikten sonra yanlardan çıkarıyor ne kadarını alıyodur bilemiyorum artık bide antibiyotiği alıncada kusuyor inşl bu yaptığım şey fayda eder
sen naptın canım doktorda gelip haber vermemişsin daha bize merak ettik bugün seni ama ben gündüzleri giremiyroum anca akşamları böyle
nrcım sende başlamışsın tedavine hiç bişey takılmasın canım aklına gerekirse korunun bu ay napacan kafanda soru işareti kalacağına paylaştığın yazıyı bende bişe olmaz diyor doktor kadın doğumcu o doktor canım inşl şu kadro işiniz hallolur hakkınızda hayırlısı olsun allah gönlnüze göre versin
yıldızcım sen napıyosun canım varmı demirde bi değişiklik
ranacım sen nasılsın canım
adacım sizde durumlar nasıl canım sen alperene neler veriyosun gün içinde bilmem gereken bişeyler varsa söyle tamamı bende uygulayayım eymen üzerinde üç günlük birikimlerimizi paylaşalım canım

günaydınnnnnnnnnnnn

canım hoşgeldin
evet canım bizimde alacağımız sallanıyor ama sabitleyebiliyorsanda istersen dediğin gibi küçükken sallarız sonra sabit yaparız

iyiyim esincim sağol eymen demek ilaç içmiyor ayyy tadını sevmemiştir çocuk ne yapsın

kızçelerim yarın nasibse size detaylı bilgi vericem şimdilik iyi geceler

ayy bende gelmiştir sevde yazmıştır diyrodum ama bugün erken gel bari kız meraktayız

Günaydın kızlarrrrr

ay ranacım bende bi heves girdim sevde yazmıştır diye ama hevesim kursağımda kaldı işallah erken gelir dediğin gibi

yıldızzz nöörüyon bacım demir ne hallerde doldumu danışmanın verdiği 1 ayınız.. Valla kuzum dişçiye gidiyorum kanal tedavisi zor valla. Özellikle ağzını açık tutma işi bana çok zor geliyo

esincim demek eymen ilaç içemiyo büyüdükçe tabi farketmeye başlıolar bazı şeyleri. Bilinçsizken daha kolay.. Valla canım karar veremedim bugün 11.gün saydım.. Napcaz bilemedim doktorun sitesinde yazanlarda mantıklı birkaç yerde daha okudum aynı şeyleri. Artık akışına bırakcaz o an ne denk gelirse

günaydın canım
evet yaaa erken gelse bari ne yaptı acep:44:
akışına bıraktın demek için nasıl rahat edecekse öyle olsun canım

günaydın canım
evet yaaa erken gelse bari ne yaptı acep:44:
akışına bıraktın demek için nasıl rahat edecekse öyle olsun canım

evet canım o anda ne eserse artıkın

bende merak ettim yaaa bu sevdenin gizemli halleri beni öldürcek hala doğru düzgün bi resmini bile koymadı face.e buğulu bi resimle bal çaldı ağzımıza

evet canım o anda ne eserse artıkın

bende merak ettim yaaa bu sevdenin gizemli halleri beni öldürcek hala doğru düzgün bi resmini bile koymadı face.e buğulu bi resimle bal çaldı ağzımıza

valla kuzum yaaa resmini net göremedik tel numarası kimsede yok valla gizemli bu kadın yaa gerçek ismini bile zor öğrendik

ay kuuzm yaaa nasılda acımıştır neyse eşinin boşluğuna gelmiş canım , o aşı baya acıtıyor. Koydum bikaç resim canım.

öylemi kuzum dra bakamadan çıkmıştım, bikaç araştırmışsın sende ,aslında bi kadın doğumcuya falan sorsan da öyle karar versen kuzum, sonuçta küçücük bi risk varsa bile soruyorlar çünkü hemşire onun için sormuştur

ah minik kuzu anlıyor tabi ilaç olduğunu ,içtiği kadar şifa olur esincim ateşi falan varmı ?Ateşi yoksa çok telaş etme kuzum tez zamanda iyileşsin inşallah. İyiyiz canım bizde sağol, kuzum geçen haftalarda sormuşsun cnaım ne verdiğimi uzun uzun 1 öğünümüzü yazmıştım ama sanırım gözünden kaçtı okuyamadın kuzum, bende eymen fırsat vermedi sanırım diye tekrar soramamıştım, hatta bende sana sormuştum ilk fırsatta tekrar yazayım canım , tecrübelerimizden yararlanırız.

Yıldızcım uğraşmışsın kuzum bi denk gelemedik özledik valla, senin her girişinde yazıyoruz tabi ama sayfalar ilerleyince okuyamıyorsun tabi,

Sevdecim gelmişsin ama fırsat bulup yazamamışsın canım, merak ediyoruz anlat bakalım dr gününü

canım gördüm resimleri paşamız çok yakışıklı çıkmış ama gittikçe babasına daha çok benziyor kızz zaten bu topiğin bebekleride babalarına benziyor
anaaaa benim kızım babasına çkmesin yaa

sevdeyi bekliyoruz yaaa gelmedi ne yaptı acaba

Ay sevdemmmm çok teessüf ederim kuzumm sen daktıra git üstünden 24 saat geçsin hala bize gelip anlatma olmaz amaaa aaaaaaaaaaaa

ranacım ağaç oldun sen bu hatunu beklemekten dimi benimde işlerim bi yoğunki resmen kafam kazan oldu ağır derecede beyin yorgunluğu yaşıorum şu an : kadrolarla da ilgili ses çıkmadı hala onada sinir oluyorum alelacele istediler ruhsatları şimdi tık yok

adacım ay alperenin resimleri ne kadar güzel çıkmış gerçekten büyüdükçe aynı babası oluyo. Ranadan artık anneciğine benzeyen bi kız bekliyoruz

canım benim hiç sorma gelemedi yaa bekle bekle bir hal olduk
ayy demek çok yoğunsun anam zaten devletin işi değilmi bu çok beklersin daha sinir seyler ne zaman çabuk yaptılar ki işlerinş

evet kız bizimki babasına benzemesin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…