ayyy kuzum nihayett. çok şükür görmüşsünüz keseyi darısı kalp atışına işallah. herşey yolunda sen içini ferah tutu en başta öle olur tabi çok bekledik insan inanamaz gerçek olduğuna ama zamanla alışırsın gider o tedirginliğin... işallah bu sefer herşey güzel olcak. demek kızçene sölediniz ayy gelsende anlatsan nasıl tepki verdi.. öpüyorum canım çokayy kızçelerim bi türlü müsait olup yazamadım tam oturuyorum kalkmam gerekiyor dünden beri şimdi eşim kalkmışken hemen kaptım yazıp çıkmam lazım
dr a gittik karından baktı Allaha şükür kesemiz büyümüş ve içinde de yolk kesesini gördü. bu iyiye işaret dedi yani gelişim şu an normal seyrediyor dedi. artık haftayada bebeği görürüz kesenin içinde nasipse inşallah . ilaçlara aynen devem, ağır iş yok dedi.
ben hala çok korkuyorum kızçelerim aani bişi yapsam, bi ıslaklık filan hissetsem hemen banyoya koşuyorum kanama mı oluyor diye. psikolojim hiç iyi değil. bide inanamıyorum ya ondan galiba..
helede sabah uyanırken çok acayip oluyorum , önce normal uyanıyorum sonra birden aklıma geliyor a diyorum ben hamileydim dimi
bide göğüs hassasiyeti taa yumoş zamanından beri devam ediyor biri geçerken değecek diye bile tedirgin oluyorum. hele sabahları daha bi fazla oluyor
bu arada dün akşam yemeğinden sonra kızıma söyledik. o anı da ilk fırsatta anlatıcam size
geçmişi okuyamadım evde kimse beni görmeden kalkmam lazım bilgisayardan
iyi akşamlar kızlar bizim minik sıpa içmiyor ilaçları dediğiniz gibi büyüdükçe beyefendinin kendi tercihleri oluyor birey olduğunu hissettiriyor bize ama içmesi lazım o inat ediyor ben inat ediyorum bakalım işin sonu nereye gidecek adacım yutturabildiğim kadarı yetiyordum dimi şükürki ateşi felan hiç çıkmadı canım bi tek öksürüğümüz var nerden gelip bulduysa benim minik kuzumu canım inan geçende sorduğumuda hatırlamıyorum kafa dağılmış senin cevabınıda hiç okumadım müsait anımda yazarım canım bende sende zahmet olmazsa yaz yada ben bi ara geriye dönük bakayım canım
narcım demek akışına bıraktınız dediğin gibi o an nasıl denk gelirse öyle olsun canım kadro meselesi noldu varmı gelişme
ranacım sende toği beklemişsin bugün
sevdecim herşeyin yolunda ilerlemesşne sevindim inşl haftayada bebişi görün kendinide çok kasma güzel şeyler düşün canım bu sefer herşey yolunda gidecek göğüs hassasiyetin varmış ayyy çok kötüdür o kızınada söylemişsiniz nasıltepki verdibekliyoruz merakla
ayyy kuzum nihayett. çok şükür görmüşsünüz keseyi darısı kalp atışına işallah. herşey yolunda sen içini ferah tutu en başta öle olur tabi çok bekledik insan inanamaz gerçek olduğuna ama zamanla alışırsın gider o tedirginliğin... işallah bu sefer herşey güzel olcak. demek kızçene sölediniz ayy gelsende anlatsan nasıl tepki verdi.. öpüyorum canım çok
yok kuzum daha belli olmadı kadrolar belliymişde atamalarımızı yapcaklar bakalım ne zaman olcak. sen ilacı içiremiosun madem bol bol sevdenin dediğini yap birde zarrı olurmu bilmiyorum ama vicks var ya krem onu ayaklarının altına sürüp çorap giydir o da öksürüğe ilginç bir şekilde iyi geliyormuş.. ama vicksi araştırman lazım bbeklerde kullanımını
Günaydın hatunlarrrrr haftayı yarıladık çok şükür bu haftam çok yoğun geçiyo dün akşam annemlere gittik senin gözaltlarına noldu diolar anam bi baktım kopkoyuneyseki sabah geçmişti
sevdem kız ne engin bilgiler var sende yüksek anne :) bu bilgilerden işallah bizlerde faydalancaz günün birinde. Bekliyoruz bugün seni
ranam atama dediğim genel idarihizmet sınıfından avukatlık hizmetleri sınıfına atama. Şehir değiştirme durumu yok yani. Ama bizim bölgemizde 8 il var onların duruşmalarına gitcem. Tabi kadro açılcak tek olmaz en az 3 avukat alınır muhtemelen.. Dosyaların yarısından çoğu izmirde zaten çok zorlanmam heralde
günaydın canım
anladım fazla şehir dışı olmayacak o zaman iyi senin içinde dedim maaşına zam yapıyorlar ama şehirdışında süründürmesinler bu kızı sonra kocasını nasıl görcek miniğimiz nasıl gelcek
kızçelerim yettim gari
merhabalar, bir süredir bebk düşünüyoruz ama henüz kısmet olmadı, güzel haberlerin olduğu bu topikleri okuyorum ki moralim yerine gelsin, inancım kuvvetlensin. sizin hikayenizi takip ediyordum ki sizi gördüm topikte. Rabbim evladınızı sağlıklı bir hamilelikten sonra sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Kızınıza da hayırlısı ile doğacak yavrunuza da sizinle birlikte uzun ömürler versin...nazarlardan saklasın. maaşallah.. darısı da benim başıma olsunsevgiyle kalın
Ayy Allah razı olsun çok mutlu oldum..
Allah bu acıyı içinde taşıyan herkesi evlat sahibi yapsın inşallah.. dualarınıza yürekten amin diyorum. daha iyisi ve daha fazlası sizin olsun
kızcağızlarım bugün nasılsınız bakayım.
anca geçmişi okudum geldim.
nar şekerim tedavin başlamış ay ne zordur o iş iyi bilirim canım. galiba buraya yazmadım araya kaynamıştır önceki ay bende diş hekimine gitmiştim bi dolgumu yenileyecekti o zaman röntgen istemişti o açıklamaları yapmıştı bize zararı olmaz diye.. ve hatta rontgende dolgunun dibinde yoğunluk gördü, orayı açalım ki köke zarar vermesin dedi. bi kanalı açmıştı diğerini açamadı ona ufak bi ameliyat yapalım dedi ilaçla kapattı. sözde o ay hamile kalmazsam o bize randevu verecekti operasyon için. tabi o ay kalamadım ama başka işlerden sebep gidemedik. bu ayda böyle oldu. zaten adam dua edip duruyordu inşallah gebelik oluşurda gelmezsin diye. aynen dediği gibi oldu. 2. trimesterde gideriz artık mevlam nasib ederse..
bu arada tecrübe konusunda ben kendimi çok yetersiz görüyorum canım beni bilgili bi anne olarak değerlendirdiğin için çok teşekkür ederim. gerçek bilgililerin yanında biz neyiz ki.. sadece bizim kızlar yazdıkça o günler aklıma geliyor bazı şeyleri hatırlıyorum. yoksa ben hepiciğinizden cahalım gı
ranacım üzülerek söylemek istiyorum ki ilk çocuklar babalara benzer canım çoğunlukla
o yüzden hiç öyle boş hayallere kapılıpta kendini şoka uğratma.. eğer annelere benzeyen azınlıktan olursan ne mutlu sana
yıldızcım bi uğrayıp geçmişsin canım. demek sizin durumlar aynı.. ah bu demir paşamız hiç sakinleşmeyecek mi.. diş buğdayınızda yaklaşıyor , ne ikram edeceksiniz şekerim bi adetiniz var mı. .. bu arada evde yemekleri sen mi yapıyorsun gız bacım
adacım sanki teey eskiden bi zamanlar sen annenle biraz mesafeli olduğunu söylemiştin. ben yanlış mı hatırladım acaba.. hani misafir gibi gelince öperim giderken öperim o kadar sarıp sarmaşamam demiştin. nerden aklımda kalmış bilmem ki. benim annemde öyledir de sana dert yandığımı hatırlıyordum. herşeyi birbirine karıştırmışım galiba. .. ehtiyarlık nörrceniz
halevcim epeydir uğramıyor. benim halayıma bile katılmadı
melike kekula sizler nasılsınız..
mary canım annenin ameliyatı nasıl geçti iyidir inşallah evine dönmedin belli. dönseydin yazardın Allah yardımcınız olsun canım..
esincim eymen nasıl oldu bugün :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?