canımmm ben senın gobıkkk gormedımmm sende ekle....
canım bende ilk çocuğum ve annemin kopyasıyım istisnalar olabiliyor demekki
kızçeme nasıl hamile olduğumu söyledik.. gelelim o meseleye
ben geçen hafta dr a gittiğimde , ordan bi züccaciyeden hasır kutu almıştım kendime iki tane.. tabi eve gelince kızım okuldan geldi bunları gördü çok beğendi .. illa ki benim olsun mu bunlar annecim dedi ( herşeye yaptığı gibi)
bende kendime lazım olduğu için almıştım oyüzden bu sefer veremeyeceğimi ama onada en yakın zamanda alacağım sözünü vermiştim
önceki gün doktora gittiğimizde herşeyin yolunda olduğunu görünce, babasıyla aramızda konuştuk. dedi ki ilk önce öğrenmek kızımızın hakkıdır. ona söyleyelim. bende sevinçliyim zaten . tamam dedim heyecanla yürüyoruz. tam o züccaciyenin önüne gelince aklıma geldi hemen girdim kızımada hasır kutu aldım . babasıda dedi ki ultrason görüntüsünüde içine koy öyle hediye edelim
aynen öyle yaptım. eve geldik hepimiz çok mutluyuz. küçük hanfendi okuldan geldi.. söyleyecek vakti kolluyoruz. sonra yemek yerken her zamanki gibi mırın kırın etmeye başladı ben bundan yemem bu çok fazla, onu sevmem, bu dilimi kaşındırıyor filan demeye
bu yakınmaları duydukça babası dedi ki, eğer bunları bitirirsen sana çok güzel bi sürprizimiz var..
Allah ortalık birden coştu, ne süprizi, anne gerçekten var mı sürpriz, çok mu sevinicem az mı, yiyecek bişey mi, giyecek bişey mi, bende var mı hiç ondan, nereye sakladınız önce bi görüm
ayyy ömrümüzü yidi yemek bitene kadar
en sonunda masayı topladık peşimizde dolanıyor . babası dedi ki sürpriz annende.beni çekiştirmeye başladı hadi göster diye. dedim sen içeri git geliyorum ben. gittim hasır kutuyu bi çantaya koydum alıp içeri yanına getirdim babasıda gözlerini kapattı elleriyle. eline verdik. bu dolaştırıp duruyor en sonunda açtık gözlerini çantayı bi açtı. kutuyu gördü şok. bu muydu sürprizz
hani çok sevineceğim bişeydi dedi bize alaycı gözlerle bakıyor . bi yandan da ağlamaklı oldu. onu kandırdık sandı
e dedim açmadın bile kutunu. bi aç hele
kutuyu açtı ultrason görüntüsü. ya bu nee diye daha acı bi ses çıkardınerden bilsin yavrum o kağıdın ne olduğunu.. durum vahimleştikçe yüreğine inecekti
dedim o ne mi.. bak şurda gördüğün siyah yuvarlak var ya, onun içinde senin kardeşin varrrrrrr
bi anneeee deyip güldü ve bana bakakaldı
sonra koca insanmış gibi bi sarılıyor durup durup bana bakıyor... ya rabbim bi görseniz benim kızım genç kız olmuşşş
ne kadar sevindi ah ben biliyordum işte diyor, gülüyor yine sarılıyor gözlerimin içine içine bakıyor...
teyy ne zaman sonra babası aklına geldi ademceyiz bizi seyrediyor . bu sefer gitti ona sarıldı çok mutluyum çok mutluyum diyor sürekli..
bana bi tembihler yağdırıyor ki görmeyin.. artık gözüm üstünde anne diyor.. süt ve süt ürünlerini tüketeceksin, bütün işlerinde bizde sana yardımcı olacağız, sen yatacaksın.. iş yapma benim okuldan gelmemi bekle artık filan filan....
kendimi çok özel hissetmemi sağladı canım kızım..
bizde onunla uzun uzun konuştuk.. ona dedim ki, kızım bak her anne benim kadar şanslı değil, benim senin gibi yetişmiş büyümüş bi kızım var , her konuda bana yardımcı olabileceksin, bu günleri senle daha güzel geçireceğim, hep konuşacağız yardımlaşacağız, kardeşine her anlamda ilk sen örnek olacaksın .. dedim..
öyle ağlamaklı olduk sarılıp durduk bütün gece..
sonra benim babamı aradı söyledi dedecim benim bi kardeşim olacak diye, arkasından ananesini aradı söyledi.. telefonu kapatınca da yavrum bi kahkaha attı, kimse bana inanmıyor ama görecek onlar dedi intikam ateşiyle yanarmış gibi
işte o gecemiz öyle geçti kızçelerim.. çok mutluyduk.. Allah sizlerede nasib etsin ilk bebeklerinize kardeş doğurmayı
hepsinin yeri ayrı ..2. ye hamile olmakta ilk seferdekinden daha güzel heyecanlar yaşatıyor insana.. çünki ilkin cahilliğiyle çocuk sevgisinin ne demek olduğunu daha bilmiyor insan
ama şimdi evimizde neler olacağını biliyoruz.. çok mutluyuz o yüzden..
Rabbim kimselere aratmasın. isteyenlere acilen versin canlarım..
melikecim maşallah ne kadar güzel büyümüşsünüz. çok yakışmış hamilelik canım.. öncedende pek kilon yokmuş galiba
canlarımmm benım sankı bıraz top gıbı gıtmeye başladı gobışım...
cınsıyet bellı değil ama sankı erkek gobışı gıbı mı ??
canımm evlenırken çok kılolu değildim ...
bende bı duşuk yaptım yaa ondan sonra çok kılo aldım nedense 75 kg ıle şimdi hamıle kaldım..
80 olmuşumdur...:)))
canım hiç belli olmuyor o yaa benimde ilk zamanlar top gibiydi ama kız
ayyy bende 80 olmuşum yaaa:18: amannn olalım kız valla ben artık çok takmıyorum tabi sabahları bir bunalıma giriyorum o ayrı
sonra eşim sağolsun sakinleştiriyor beni
canım bende atlatı bu kız anlatmıycak demiştim valla:44:
ayyy çok güzel karşılamış tabi yaş itibariyle daha bilinçi bir kardeşi olacağı için sevinmiş kıskançlık daha az olur kaç yaş olacak aralarında
benimde kardeşimle aramda 9 yaş var (kaza kurşunudur kendisi bizimkiler öyle der) ben kardeşimi hiç kıskanmadım o beni kıskandı hep
ama kardeş olmanın ne olduğunu şimdi şimdi anlarız o ne zamanki 18 ini geçti biraz olgunlaştı ergenlik dönemleri bitti şimdi abla kardeşiz biz
allah kızınada kardeş sevgisini tatdırdı ne güzel allah tamamnına erdirsin bu sevincinizi
benim göbeğimde böyle sivriydi. benden yapın öyledir canım. cinsiyetten dolayı değildir bencecanlarımmm benım sankı bıraz top gıbı gıtmeye başladı gobışım...
cınsıyet bellı değil ama sankı erkek gobışı gıbı mı ??
canımm evlenırken çok kılolu değildim ...
bende bı duşuk yaptım yaa ondan sonra çok kılo aldım nedense 75 kg ıle şimdi hamıle kaldım..
80 olmuşumdur...:)))
Sevdem yettiim kızzzzz :)
ayyy gene film tadında okudum ne güzel anlatmışın gözlerim doldu okurken.. Kızının yaşı çokideal aslında abla olmak için. Benimde kardeşimle aramda 7 yaş var tam abla kardeşiz acaip yardımcı olmuşum anneme ben.. Rananın dediği gibide 18den sonra arkadaş gibi olduk. Kızının bu duyguyu yaşıcak olması çok güzel çok şanslı.. İşallah darısı bizim yavrularımıza olur. Kıyamam nasılda kollarmış anneciğini :)
kuzum diş işi zormuş cidden yaa bendede ilaç var şimdi sinirler ölsün diye. Ee senin öle ilaçlamı kaldı.. Demek dlşçide dedi sorun olmaz diye röntgene.. Valla kuzum benimde salkım saçaklarım geliyo senin tabirinle :) heralde seni dinleyip korunmıcam ikna oldum gibim :)
canım ada kayınvalidesiyle öyle gibiydi biraz benim bildiğim. Sen onla karıştırıyo olabilirsin. Mesafelimiydi senin annen doğru bak öle bişeyler benimde aklımda kalmış
melike kuzuuum o ne güzel göbek öle..kız hiç o kdar görünmüyo kilon bu resimden maşallahhh maşallah nazar değmesin
nar şekerim senin röntgen işi bitti artık zaten dimi
e ondan sonra başlamış senin salkım saçakların. çok möhümsenecek bi durum yok bence. koyverin getsin
benim öyle ilaçlı duracağı kadar duracak canım. 3 aydan sonra yaparız değer işlemi demişti. hamilelikte diş tedavisi 2. yarıda oluyormuş canım. kısmet artık
demek sende kardeşinle çok iyisin he canım benim kardeşim benden 1 yaş küçük bizde çok iyiyyizdir Allaha şükür çocukluğuöuzda çok saf geçti zaten şimdiki çocuklar gibi yırtık değildik biz
annem bana hep mesafeli davrandı canım öyle büyüdük. hiç bi derdimi sıkıntımı paylaştığımı hatırlamam. çok iyidir hoştur ama bi türlü o sınırı aşamadık. küçükken filanda bize pek sarılıp yakın temasta olduğunu hiç hatırlamıyorum .. olsun buna da şükür
anladım canım aman iyi olsunlarda anneler babalar gerisi möhim değil..
Canım daha röntgen çekilcek bir iki kez galiba öle didi kadın.. Pzt gitcem bakalım ama hep ağzın içinden çekiyo minik bi alet sokuo dişin altına tutuyo onu.. 2 saniyelik bişey heralde etkisi olmaz heryerde öle yazıo
Annenin hamileyken yediklerinin çoçuk üzerindeki tesirleri
Annenin hamilelik dönemindeki beslenme durumunun hatta çocuğun ahlak, zihin ve zekası üzerinde bile çok tesiri vardır. Zira çocuğun sinirleri ve beyni annenin yiyeceğinden meydana gelmektedir Her yemeğin kendine has bir eseri vardır. İslam da anne yiyeceğinin, çocuğunun gelişmesinde etkili olduğu konusuna değinmiştir.
Örneğin:
Peygamber efendimiz buyuruyor ki: "hamile kadınlar, çocukların iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler."[38]
Başka bir yerde de buyuruyor ki: "hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin."[39]
İmam Rıza (as) şöyle buyuruyor: "Ayva yemek akıl ve zekayı fazlalaştırır."[40]
Resulullah'tan (s.a.a) şöyle nakledilir: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlaklı ve güzel olur."[41
günaydın kızlarrrrrrrrr
bugün perşembe yarın cuma ve ben cumartesi çalışmayacağım
cumartesi detaylı ultrasonumuz var saat 16:00 randevu ama ben izin aldım
yaaa birde eşim takmış TANEM ismine ikinci isim tanem olsun diyip duruyor
bende çocugun 2 isimli olmasını istemiyorum tek isimde tanem koymam yaaaofff bakalım
sevdecim paylaştığın için teşekkür ederiz okumuştum bunu daha önce yaz gelsede kavun yesek yaa ben çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?