Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım bende atlatı bu kız anlatmıycak demiştim valla:44:
ayyy çok güzel karşılamış tabi yaş itibariyle daha bilinçi bir kardeşi olacağı için sevinmiş kıskançlık daha az olur kaç yaş olacak aralarında
benimde kardeşimle aramda 9 yaş var (kaza kurşunudur kendisi bizimkiler öyle der) ben kardeşimi hiç kıskanmadım o beni kıskandı hep
ama kardeş olmanın ne olduğunu şimdi şimdi anlarız o ne zamanki 18 ini geçti biraz olgunlaştı ergenlik dönemleri bitti şimdi abla kardeşiz biz
allah kızınada kardeş sevgisini tatdırdı ne güzel allah tamamnına erdirsin bu sevincinizi

canlarımmm benım sankı bıraz top gıbı gıtmeye başladı gobışım...
cınsıyet bellı değil ama sankı erkek gobışı gıbı mı ??

melikecim maşallah ne kadar güzel büyümüşsünüz. çok yakışmış hamilelik canım.. öncedende pek kilon yokmuş galiba

canımm evlenırken çok kılolu değildim ...
bende bı duşuk yaptım yaa ondan sonra çok kılo aldım nedense 75 kg ıle şimdi hamıle kaldım..
80 olmuşumdur...:)))

canım hiç belli olmuyor o yaa benimde ilk zamanlar top gibiydi ama kız

bende bı duşuk yaptım yaa ondan sonra çok kılo aldım nedense 75 kg ıle şimdi hamıle kaldım..

ayyy bende 80 olmuşum yaaa:18: amannn olalım kız valla ben artık çok takmıyorum tabi sabahları bir bunalıma giriyorum o ayrı
sonra eşim sağolsun sakinleştiriyor beni

canımm benım sabah okadar gobik yok.. ama akşam bı felekatt...
en son tartıldım 15+5 falandım 78 çıkmıştım..
c. tesı gıdıcem kesın 80 ı bulmuşumdur...
aman dediğin gibi bende fazla takmıyorum...

kız anlatmam mı hiç . hem evde yalnız kalmışken hemencene yazıvereyim dedim
Allah nasib ederse benim kızımla aralarında 9 yaşa yakın olacak canım. 8 buçuğu yeçmiş olacak.
tabi pek küçük olmadığı için daha farklı yaklaşım göstereceğini düşünüyorum bende

benim göbeğimde böyle sivriydi. benden yapın öyledir canım. cinsiyetten dolayı değildir bence

herşey yolunda olduktan sonra şu an kiloyu takmaya zaten gerek yok kızlar. koyverin gitsin

Sevdem yettiim kızzzzz :)

ayyy gene film tadında okudum ne güzel anlatmışın gözlerim doldu okurken.. Kızının yaşı çokideal aslında abla olmak için. Benimde kardeşimle aramda 7 yaş var tam abla kardeşiz acaip yardımcı olmuşum anneme ben.. Rananın dediği gibide 18den sonra arkadaş gibi olduk. Kızının bu duyguyu yaşıcak olması çok güzel çok şanslı.. İşallah darısı bizim yavrularımıza olur. Kıyamam nasılda kollarmış anneciğini :)

kuzum diş işi zormuş cidden yaa bendede ilaç var şimdi sinirler ölsün diye. Ee senin öle ilaçlamı kaldı.. Demek dlşçide dedi sorun olmaz diye röntgene.. Valla kuzum benimde salkım saçaklarım geliyo senin tabirinle :) heralde seni dinleyip korunmıcam ikna oldum gibim :)

canım ada kayınvalidesiyle öyle gibiydi biraz benim bildiğim. Sen onla karıştırıyo olabilirsin. Mesafelimiydi senin annen doğru bak öle bişeyler benimde aklımda kalmış

melike kuzuuum o ne güzel göbek öle..kız hiç o kdar görünmüyo kilon bu resimden maşallahhh maşallah nazar değmesin

nar şekerim senin röntgen işi bitti artık zaten dimi
e ondan sonra başlamış senin salkım saçakların. çok möhümsenecek bi durum yok bence. koyverin getsin
benim öyle ilaçlı duracağı kadar duracak canım. 3 aydan sonra yaparız değer işlemi demişti. hamilelikte diş tedavisi 2. yarıda oluyormuş canım. kısmet artık

demek sende kardeşinle çok iyisin he canım benim kardeşim benden 1 yaş küçük bizde çok iyiyyizdir Allaha şükür çocukluğuöuzda çok saf geçti zaten şimdiki çocuklar gibi yırtık değildik biz
annem bana hep mesafeli davrandı canım öyle büyüdük. hiç bi derdimi sıkıntımı paylaştığımı hatırlamam. çok iyidir hoştur ama bi türlü o sınırı aşamadık. küçükken filanda bize pek sarılıp yakın temasta olduğunu hiç hatırlamıyorum .. olsun buna da şükür

anladım canım aman iyi olsunlarda anneler babalar gerisi möhim değil..
Canım daha röntgen çekilcek bir iki kez galiba öle didi kadın.. Pzt gitcem bakalım ama hep ağzın içinden çekiyo minik bi alet sokuo dişin altına tutuyo onu.. 2 saniyelik bişey heralde etkisi olmaz heryerde öle yazıo

evet canım ben çektirmiştim. çok komik oluyor çıkan film insan kendinden ürküyor

Annenin hamileyken yediklerinin çoçuk üzerindeki tesirleri

Annenin hamilelik dönemindeki beslenme durumunun hatta çocuğun ahlak, zihin ve zekası üzerinde bile çok tesiri vardır. Zira çocuğun sinirleri ve beyni annenin yiyeceğinden meydana gelmektedir Her yemeğin kendine has bir eseri vardır. İslam da anne yiyeceğinin, çocuğunun gelişmesinde etkili olduğu konusuna değinmiştir.

Örneğin:

Peygamber efendimiz buyuruyor ki: "hamile kadınlar, çocukların iyi ahlaklı ve sabırlı olması için hamileliğin son aylarında hurma yesinler."[38]

Başka bir yerde de buyuruyor ki: "hamile kadınlara, çocuklarının iyi ahlaklı olmaları için ayva yemelerini tavsiye edin."[39]

İmam Rıza (as) şöyle buyuruyor: "Ayva yemek akıl ve zekayı fazlalaştırır."[40]

Resulullah'tan (s.a.a) şöyle nakledilir: "Kavun yiyen hamile kadının çocuğu iyi ahlaklı ve güzel olur."[41

günaydın kızlarrrrrrrrr

bugün perşembe yarın cuma ve ben cumartesi çalışmayacağım
cumartesi detaylı ultrasonumuz var saat 16:00 randevu ama ben izin aldım
yaaa birde eşim takmış TANEM ismine ikinci isim tanem olsun diyip duruyor
bende çocugun 2 isimli olmasını istemiyorum tek isimde tanem koymam yaaaofff bakalım

sevdecim paylaştığın için teşekkür ederiz okumuştum bunu daha önce yaz gelsede kavun yesek yaa ben çok severim

Günaydın kızlarrrrr bugün hava biraz daha ılık gibi baharmı geliyo ne ağırdan yavaştan :)

eline sağlık kuzum ilginçmiş özellikle kavunu bilmiyodum hiç. Bol bol ye bunları o zaman mevsimi bitmeden ayvayla başla meselaa

günaydın canım ne güzel cts özgürsün desene bende yarın milasa gidicem mahkeme keşfi varda.. Hadi bakalım prensesle buluşmanıza az kalmış

tanem tek başına olursa olur bence zaten iki isimde pek hoş olmaz gibi geldi. Ama içine sinmediyse sırf eşin beğeniyo diyede koyma çünkü bi ömür o isimle seslencen içine sinmesi çok önemli.

Bende iki isim koymam heralde biri ilk ismini beğenir onla seslenir biri ikici ismini.. Karışıklık olur gibi geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…