Günaydın kızlarrrrr bugün hava biraz daha ılık gibi baharmı geliyo ne ağırdan yavaştan :)
eline sağlık kuzum ilginçmiş özellikle kavunu bilmiyodum hiç. Bol bol ye bunları o zaman mevsimi bitmeden ayvayla başla meselaa
günaydın canım ne güzel cts özgürsün desene bende yarın milasa gidicem mahkeme keşfi varda.. Hadi bakalım prensesle buluşmanıza az kalmış
tanem tek başına olursa olur bence zaten iki isimde pek hoş olmaz gibi geldi. Ama içine sinmediyse sırf eşin beğeniyo diyede koyma çünkü bi ömür o isimle seslencen içine sinmesi çok önemli.
Bende iki isim koymam heralde biri ilk ismini beğenir onla seslenir biri ikici ismini.. Karışıklık olur gibi geliyo..
günaydın canım istanbul tam tersi rehavetli ve yağmurlu bize bahar gelemedi bir türlü
bende iki isimden hoşlanmıyorum yaa dediğin gibi çocuk taa ilk okuldan başlıyor şaşkınlığa okulda herkes ilk simini söylüyor halbuki kimse seslenmemiş öyle
devlet dairelerinde sorun bir sürü eksisi var bence TANEM ismi güzel ama tek başınada olsa güzel bir anlamı yokki
evet canım ismin söylenişi ahengi kadar anlamıda önemli. Mesela biz eşimle çağla ismini çok beğeniyoruz ama anlamı pek özellikli diil çağla badem gibi geliyo. Bende arya ismine takıldım son zamanlarda kızda.. Aryanın anlamıda çok hoş..
Bu arada senin şu takvimi okumak pek zevkli oluyo. Ne değişik bilgiler var orda hergünede farklı bişey bulmuşlar çok güzel:)
evet canım çok güzel isimler var ama anlamına baktığımızda aaa olmaz o zaman diyoruz
arya isminin anlamı ne canım ??
çok sağol canım evet güzel bir uygulama yapmışlar inşallah sende kısa zamanda bu çizelgeden bebişini takip edersin
salkım saaçakları ne yaptınız bu arada
amin canım işallah valla bişey yapmadık dün saçaklarımı :) çünk küstüydüm kocişime ilgisiz davrandı bööle bi susmalar içine kapanmalar sinir etti beni kafası başka yerdeydi oluyo ona bazen reset atıo böle. Ama dün çok başımda ağrıodu çekemedim.. Bugünde 13.gün bakalım belkim barışırım :)
canım arya opera şarkısı demekk. Hani operalarda söylenen şarkılar var ya ona arya deniyo :)
sağol kuzum büyüyorlar hergeçen gün evet canım herkes babaya benzeytiyor. Belli olmaz canım ilk kız çoçuğu anneye de benzeyebiliyor, mesela ben annemin tıpkısıyımcanım gördüm resimleri paşamızçok yakışıklı çıkmış ama gittikçe babasına daha çok benziyor kızz zaten bu topiğin bebekleride babalarına benziyor
anaaaa benim kızım babasına çkmesin yaa
sevdeyi bekliyoruz yaaa gelmedi ne yaptı acaba
sağolteyzesi bikaç poz ekledim sadece ,devamını ekleyebilirsem eklerim daha sonra. işlerinde baya yoğunmuş kuzum ,kadro ile ilgilide bi gelişme olmamış, insanı heveslendiriyorlar bizde hemencik oluversin istiyoruz dimi, canım anca olur heralde sonuçta devlet işi bu.Ay sevdemmmm çok teessüf ederim kuzumm sen daktıra git üstünden 24 saat geçsin hala bize gelip anlatma olmaz amaaa aaaaaaaaaaaa
ranacım ağaç oldun sen bu hatunu beklemekten dimi benimde işlerim bi yoğunki resmen kafam kazan oldu ağır derecede beyin yorgunluğu yaşıorum şu an :kadrolarla da ilgili ses çıkmadı hala onada sinir oluyorum alelacele istediler ruhsatları şimdi tık yok
adacım ay alperenin resimleri ne kadar güzel çıkmış gerçekten büyüdükçe aynı babası oluyo. Ranadan artık anneciğine benzeyen bi kız bekliyoruz
canım çok şükür herşey yolundaymış maşallahh. O korkuları bende çok yaşadım kuzumayy kızçelerim bi türlü müsait olup yazamadım tam oturuyorum kalkmam gerekiyor dünden beri şimdi eşim kalkmışken hemen kaptım yazıp çıkmam lazım
dr a gittik karından baktı Allaha şükür kesemiz büyümüş ve içinde de yolk kesesini gördü. bu iyiye işaret dedi yani gelişim şu an normal seyrediyor dedi. artık haftayada bebeği görürüz kesenin içinde nasipse inşallah . ilaçlara aynen devem, ağır iş yok dedi.
ben hala çok korkuyorum kızçelerim aani bişi yapsam, bi ıslaklık filan hissetsem hemen banyoya koşuyorum kanama mı oluyor diye. psikolojim hiç iyi değil. bide inanamıyorum ya ondan galiba..
helede sabah uyanırken çok acayip oluyorum , önce normal uyanıyorum sonra birden aklıma geliyor a diyorum ben hamileydim dimi
bide göğüs hassasiyeti taa yumoş zamanından beri devam ediyor biri geçerken değecek diye bile tedirgin oluyorum. hele sabahları daha bi fazla oluyor
bu arada dün akşam yemeğinden sonra kızıma söyledik. o anı da ilk fırsatta anlatıcam size
geçmişi okuyamadım evde kimse beni görmeden kalkmam lazım bilgisayardan
canım geçmemiş öksürüğü eymenimizin ,bak sevde güzel bir yöntem söylemiş onu dene kuzum, söz konusu bebek olunca insan tücrübeli olamıyor, neyseki sevde bizden tecrübeli anne. İnşallahtez zamanda iyileşir, tmm canım sen geri dönüp arayacağım diye uğraşma ben ilk fırsatta tekrar yazacağım kuzum o zaman karşılaştırma yaparız öğünlerini.iyi akşamlar kızlar bizim minik sıpa içmiyor ilaçları dediğiniz gibi büyüdükçe beyefendinin kendi tercihleri oluyor birey olduğunu hissettiriyor bize ama içmesi lazım o inat ediyor ben inat ediyorum bakalım işin sonu nereye gidecek adacım yutturabildiğim kadarı yetiyordum dimi şükürki ateşi felan hiç çıkmadı canım bi tek öksürüğümüz var nerden gelip bulduysa benim minik kuzumu canım inan geçende sorduğumuda hatırlamıyorum kafa dağılmış senin cevabınıda hiç okumadım müsait anımda yazarım canım bende sende zahmet olmazsa yaz yada ben bi ara geriye dönük bakayım canım
narcım demek akışına bıraktınız dediğin gibi o an nasıl denk gelirse öyle olsun canım kadro meselesi noldu varmı gelişme
ranacım sende toği beklemişsin bugün
sevdecim herşeyin yolunda ilerlemesşne sevindim inşl haftayada bebişi görün kendinide çok kasma güzel şeyler düşün canım bu sefer herşey yolunda gidecek göğüs hassasiyetin varmış ayyy çok kötüdür o kızınada söylemişsiniz nasıltepki verdibekliyoruz merakla
yok canım başka biriyle karıştırıyorsun heralde annemle aramız çok iyi çok şükür, herhafta mutlka görüşürüz dertleşiriz öyle, annem hiç bi zaman bana mesafeli olmadı canım hala küçük bi kız çocuğu gibi sarılıp öper.kızcağızlarım bugün nasılsınız bakayım.
anca geçmişi okudum geldim.
nar şekerim tedavin başlamış ay ne zordur o iş iyi bilirim canım. galiba buraya yazmadım araya kaynamıştır önceki ay bende diş hekimine gitmiştim bi dolgumu yenileyecekti o zaman röntgen istemişti o açıklamaları yapmıştı bize zararı olmaz diye.. ve hatta rontgende dolgunun dibinde yoğunluk gördü, orayı açalım ki köke zarar vermesin dedi. bi kanalı açmıştı diğerini açamadı ona ufak bi ameliyat yapalım dedi ilaçla kapattı. sözde o ay hamile kalmazsam o bize randevu verecekti operasyon için. tabi o ay kalamadım ama başka işlerden sebep gidemedik. bu ayda böyle oldu. zaten adam dua edip duruyordu inşallah gebelik oluşurda gelmezsin diye. aynen dediği gibi oldu. 2. trimesterde gideriz artık mevlam nasib ederse..
bu arada tecrübe konusunda ben kendimi çok yetersiz görüyorum canım beni bilgili bi anne olarak değerlendirdiğin için çok teşekkür ederim. gerçek bilgililerin yanında biz neyiz ki.. sadece bizim kızlar yazdıkça o günler aklıma geliyor bazı şeyleri hatırlıyorum. yoksa ben hepiciğinizden cahalım gı
ranacım üzülerek söylemek istiyorum ki ilk çocuklar babalara benzer canım çoğunlukla
o yüzden hiç öyle boş hayallere kapılıpta kendini şoka uğratma.. eğer annelere benzeyen azınlıktan olursan ne mutlu sana
yıldızcım bi uğrayıp geçmişsin canım. demek sizin durumlar aynı.. ah bu demir paşamız hiç sakinleşmeyecek mi.. diş buğdayınızda yaklaşıyor , ne ikram edeceksiniz şekerim bi adetiniz var mı. .. bu arada evde yemekleri sen mi yapıyorsun gız bacım
adacım sanki teey eskiden bi zamanlar sen annenle biraz mesafeli olduğunu söylemiştin. ben yanlış mı hatırladım acaba.. hani misafir gibi gelince öperim giderken öperim o kadar sarıp sarmaşamam demiştin. nerden aklımda kalmış bilmem ki. benim annemde öyledir de sana dert yandığımı hatırlıyordum. herşeyi birbirine karıştırmışım galiba. .. ehtiyarlık nörrceniz
halevcim epeydir uğramıyor. benim halayıma bile katılmadı
melike kekula sizler nasılsınız..
mary canım annenin ameliyatı nasıl geçti iyidir inşallah evine dönmedin belli. dönseydin yazardın Allah yardımcınız olsun canım..
esincim eymen nasıl oldu bugün :26:
maşallah göbüşe ve bebişe
demek söylediniz kızına ,şuna bak hele bumu sürpriz diye önce size bi fırça atmış, gerçekten senin büyük yardımcın olacak canım nede olsa genç kız artık kardeşine gözü gibi bakar kesin. Baksana hemen seni bile korumaya almış. Ay okurken bende hayallere daldım çıktım sevdem, Allah nasip ederse 2. bebişimiz olursa nasıl olur acaba diye.kızçeme nasıl hamile olduğumu söyledik.. gelelim o meseleye
ben geçen hafta dr a gittiğimde , ordan bi züccaciyeden hasır kutu almıştım kendime iki tane.. tabi eve gelince kızım okuldan geldi bunları gördü çok beğendi .. illa ki benim olsun mu bunlar annecim dedi ( herşeye yaptığı gibi)
bende kendime lazım olduğu için almıştım oyüzden bu sefer veremeyeceğimi ama onada en yakın zamanda alacağım sözünü vermiştim
önceki gün doktora gittiğimizde herşeyin yolunda olduğunu görünce, babasıyla aramızda konuştuk. dedi ki ilk önce öğrenmek kızımızın hakkıdır. ona söyleyelim. bende sevinçliyim zaten . tamam dedim heyecanla yürüyoruz. tam o züccaciyenin önüne gelince aklıma geldi hemen girdim kızımada hasır kutu aldım . babasıda dedi ki ultrason görüntüsünüde içine koy öyle hediye edelim
aynen öyle yaptım. eve geldik hepimiz çok mutluyuz. küçük hanfendi okuldan geldi.. söyleyecek vakti kolluyoruz. sonra yemek yerken her zamanki gibi mırın kırın etmeye başladı ben bundan yemem bu çok fazla, onu sevmem, bu dilimi kaşındırıyor filan demeye
bu yakınmaları duydukça babası dedi ki, eğer bunları bitirirsen sana çok güzel bi sürprizimiz var..
Allah ortalık birden coştu, ne süprizi, anne gerçekten var mı sürpriz, çok mu sevinicem az mı, yiyecek bişey mi, giyecek bişey mi, bende var mı hiç ondan, nereye sakladınız önce bi görüm
ayyy ömrümüzü yidi yemek bitene kadar
en sonunda masayı topladık peşimizde dolanıyor . babası dedi ki sürpriz annende.beni çekiştirmeye başladı hadi göster diye. dedim sen içeri git geliyorum ben. gittim hasır kutuyu bi çantaya koydum alıp içeri yanına getirdim babasıda gözlerini kapattı elleriyle. eline verdik. bu dolaştırıp duruyor en sonunda açtık gözlerini çantayı bi açtı. kutuyu gördü şok. bu muydu sürprizz
hani çok sevineceğim bişeydi dedi bize alaycı gözlerle bakıyor . bi yandan da ağlamaklı oldu. onu kandırdık sandı
e dedim açmadın bile kutunu. bi aç hele
kutuyu açtı ultrason görüntüsü. ya bu nee diye daha acı bi ses çıkardınerden bilsin yavrum o kağıdın ne olduğunu.. durum vahimleştikçe yüreğine inecekti
dedim o ne mi.. bak şurda gördüğün siyah yuvarlak var ya, onun içinde senin kardeşin varrrrrrr
bi anneeee deyip güldü ve bana bakakaldı
sonra koca insanmış gibi bi sarılıyor durup durup bana bakıyor... ya rabbim bi görseniz benim kızım genç kız olmuşşş
ne kadar sevindi ah ben biliyordum işte diyor, gülüyor yine sarılıyor gözlerimin içine içine bakıyor...
teyy ne zaman sonra babası aklına geldi ademceyiz bizi seyrediyor . bu sefer gitti ona sarıldı çok mutluyum çok mutluyum diyor sürekli..
bana bi tembihler yağdırıyor ki görmeyin.. artık gözüm üstünde anne diyor.. süt ve süt ürünlerini tüketeceksin, bütün işlerinde bizde sana yardımcı olacağız, sen yatacaksın.. iş yapma benim okuldan gelmemi bekle artık filan filan....
kendimi çok özel hissetmemi sağladı canım kızım..
bizde onunla uzun uzun konuştuk.. ona dedim ki, kızım bak her anne benim kadar şanslı değil, benim senin gibi yetişmiş büyümüş bi kızım var , her konuda bana yardımcı olabileceksin, bu günleri senle daha güzel geçireceğim, hep konuşacağız yardımlaşacağız, kardeşine her anlamda ilk sen örnek olacaksın .. dedim..
öyle ağlamaklı olduk sarılıp durduk bütün gece..
sonra benim babamı aradı söyledi dedecim benim bi kardeşim olacak diye, arkasından ananesini aradı söyledi.. telefonu kapatınca da yavrum bi kahkaha attı, kimse bana inanmıyor ama görecek onlar dedi intikam ateşiyle yanarmış gibi
işte o gecemiz öyle geçti kızçelerim.. çok mutluyduk.. Allah sizlerede nasib etsin ilk bebeklerinize kardeş doğurmayı
hepsinin yeri ayrı ..2. ye hamile olmakta ilk seferdekinden daha güzel heyecanlar yaşatıyor insana.. çünki ilkin cahilliğiyle çocuk sevgisinin ne demek olduğunu daha bilmiyor insan
ama şimdi evimizde neler olacağını biliyoruz.. çok mutluyuz o yüzden..
Rabbim kimselere aratmasın. isteyenlere acilen versin canlarım..
canım sende korunmama kararı almışsın ,inşalalh hayırlı olur kuzum ,hakakten ne zaman geleceği hiç belli olmaz sıpanın, iyice araştırdıysan kafanda soru işareti kalmadıysa korunma kuzum ,belki diş operasyonların sıpayı rahatsız ederde gelir bu seferSevdem yettiim kızzzzz :)
ayyy gene film tadında okudum ne güzel anlatmışın gözlerim doldu okurken.. Kızının yaşı çokideal aslında abla olmak için. Benimde kardeşimle aramda 7 yaş var tam abla kardeşiz acaip yardımcı olmuşum anneme ben.. Rananın dediği gibide 18den sonra arkadaş gibi olduk. Kızının bu duyguyu yaşıcak olması çok güzel çok şanslı.. İşallah darısı bizim yavrularımıza olur. Kıyamam nasılda kollarmış anneciğini :)
kuzum diş işi zormuş cidden yaa bendede ilaç var şimdi sinirler ölsün diye. Ee senin öle ilaçlamı kaldı.. Demek dlşçide dedi sorun olmaz diye röntgene.. Valla kuzum benimde salkım saçaklarım geliyo senin tabirinle :) heralde seni dinleyip korunmıcam ikna oldum gibim :)
canım ada kayınvalidesiyle öyle gibiydi biraz benim bildiğim. Sen onla karıştırıyo olabilirsin. Mesafelimiydi senin annen doğru bak öle bişeyler benimde aklımda kalmış
melike kuzuuum o ne güzel göbek öle..kız hiç o kdar görünmüyo kilon bu resimden maşallahhh maşallah nazar değmesin
ctsi randevu var demek küçük prensesimizi göreceksinizgünaydın kızlarrrrrrrrr
bugün perşembe yarın cuma ve ben cumartesi çalışmayacağım
cumartesi detaylı ultrasonumuz var saat 16:00 randevu ama ben izin aldım
yaaa birde eşim takmış TANEM ismine ikinci isim tanem olsun diyip duruyor
bende çocugun 2 isimli olmasını istemiyorum tek isimde tanem koymam yaaaofff bakalım
sevdecim paylaştığın için teşekkür ederiz okumuştum bunu daha önce yaz gelsede kavun yesek yaa ben çok severim
Ağzımdan aldın kızevet canım ismin söylenişi ahengi kadar anlamıda önemli. Mesela biz eşimle çağla ismini çok beğeniyoruz ama anlamı pek özellikli diil çağla badem gibi geliyo. Bende arya ismine takıldım son zamanlarda kızda.. Aryanın anlamıda çok hoş..
Bu arada senin şu takvimi okumak pek zevkli oluyo. Ne değişik bilgiler var orda hergünede farklı bişey bulmuşlar çok güzel:)
amin canım işallah valla bişey yapmadık dün saçaklarımı :) çünk küstüydüm kocişime ilgisiz davrandı bööle bi susmalar içine kapanmalar sinir etti beni kafası başka yerdeydi oluyo ona bazen reset atıo böle. Ama dün çok başımda ağrıodu çekemedim.. Bugünde 13.gün bakalım belkim barışırım :)
canım arya opera şarkısı demekk. Hani operalarda söylenen şarkılar var ya ona arya deniyo :)
sağol kuzum büyüyorlar hergeçen gün evet canım herkes babaya benzeytiyor. Belli olmaz canım ilk kız çoçuğu anneye de benzeyebiliyor, mesela ben annemin tıpkısıyımhele kilo alınca her gören daha da şok oluyor.
Kendine bak bol bol sana benzesinhani öyle diyorlar ya çokmu baktın çok mu sevdin kocanı ,aynı babası diyorlar
ctsi randevu var demek küçük prensesimizi göreceksinizTANEM ismini istiyormuş eşinde eğer çok isterse düşünürsünüz canım daha çok seçenekler çıkar, bak kaç gündür aklımdaydı nar benden çok yaşayacak ağzımdan aldı, bende sana ARYA ismini söyleyecektim, ama narın dediği anlamını bilmiyordum ya ,sanki başka bi anlamı var gibiydi ilk duyduğumda araştırmıştım, bi arkadaşımın 3 yaşında kızı var onun ismi söylenişi hoş.
kızlar bizimki yazdırmıyor uyutayım geleyim, tam toparlayıp yazamadım sizlere zaten. Dün bi olay yaşadım hem onu yazacaktım sizlere
Adacım hoşgeldin canım ay söylenişi çok güzel dimi aryanın ama eşim pek tutmadı.. Başka ne anlamı varmışki acaba.. Bende ilk ozan doğulunun kızında duymuştum çok hoşuma gitmişti.
Ay evet canım bazen gerçekten sıkıyo beni o kapalı halleri eşimin özellikle işle ilgili sıkıntılı bişeyler varsa yada ödeme yapma zamanları geldiyse böle oluyo ama dünde benim ilgiye ihtiyacım vardı. Bide bana demezmi sen böle devamlı söledikçe hiç ilgi gösteresim gelmio diye.. Attı şalterler.. Neyse dediğin gibi sabah telde geyikle karışık laf soktum bende küslük kalmadı ama gönlümü alması lazım.
Hayırdır canım ne anlatcan merakta bırakma bizi
Evet bu sefer tilifonum 3 kere göndererek yeni bir rekora imza attı
belki senin prenses de sana benzer kuzum. büyümüşür annesi bakalım ne kadar oldu güzel kızımız gelince yazarsın bizlere çok selam söyle bizden decanım benim yaa aynı bizde öyleyiz eşimde hep söyler herşeyin anana çekmiş diyebende kilo aldıkça iyice annem oluyorum
bende küçüklük resimlerime bakayım bari
evet canım cumartesi göreceğiz çok uzun zaman oldu görmeyeli büyümüşmü bakalımisim konusunda evet her geçengün farklı isimler buluyoruz ama bir türlü karar veremiyoruz bakalım ne olcek
hayırdır canım kötü birşey değildir inşallah:26:
hoşbuldum kuzum, evetcanım herne kadar eşinle kendimi bu konuda benzetsem de bu konuda sen haklısın canım, oda zaten hatasının farkına varır sende azcık naz et ,sonra barışıp koklaşın .Zaten ilk adımlarda atılmış akşama da gönlünü alsın tabi.Ay canım ben Alya nın anlamıyla karıştırmışım kusura bakma kuzum. Arya nın anlamını bilmiyordum.Adacım hoşgeldin canım ay söylenişi çok güzel dimi aryanın ama eşim pek tutmadı.. Başka ne anlamı varmışki acaba.. Bende ilk ozan doğulunun kızında duymuştum çok hoşuma gitmişti.
Ay evet canım bazen gerçekten sıkıyo beni o kapalı halleri eşimin özellikle işle ilgili sıkıntılı bişeyler varsa yada ödeme yapma zamanları geldiyse böle oluyo ama dünde benim ilgiye ihtiyacım vardı. Bide bana demezmi sen böle devamlı söledikçe hiç ilgi gösteresim gelmio diye.. Attı şalterler.. Neyse dediğin gibi sabah telde geyikle karışık laf soktum bende küslük kalmadı ama gönlümü alması lazım.
Hayırdır canım ne anlatcan merakta bırakma bizi
Evet bu sefer tilifonum 3 kere göndererek yeni bir rekora imza attı
merhaba kizlar benide araniza alinnnn :))
kisaca tanitayim kendimi
24 yasindayim 5 senedir evliyim 3 senedir bebek istiyorum olmuyor.yurtdisinda yasiyorum kackere doktor degistirdim bende bilmiyorum :)
sag tüpüm tikali suan bir tüpbebek merkezinde tedavime devam ediyorum.
yasim 25den kücük diye tüp bebek yapmiyolar burda.catlatma ignesi oldum ve 15.gün bugun kan verdim ama umudum yok
doktor negatif olursa adetin 5.günü gel hormon tedavisine baslayalim dedi herseye sifirdan baslamakmi demek oluyor bu ?
bizimkini uyuttum ama kaç kez uyandı 2 emdi uyudu yine hızlıca yazayımda.
Dün k.valideme misafir geldi, 2 tatlı yapmış salata falan yapmış ,dedimki istersen yanında tuzlu olarak poğaca yapayım dedim oda olur madem dedi.Dün giriştim poğaca yapımına ( bu poğaçamı da her yiyen çok beğeniyor),zaten alperenin yanında durdu oda, sonra tepside mayalanmasını beklerken alpereni uyuttum .Oturma odamdaki koltukarı biliyorsunuz, yaslanma yerinde 2 tane büyük yastıklar var ben onları alıp alpereni oraya yatırdım yastıklarıda her ihtimale karşı yere koydum. Bnede mutfaktayım ama 2 dk arayla bakıyorum tabi, kuzucum hareket etmiş dönmüş pat diye o yastığın üstüne düşmüş, o halde göründe nasıl oldum ama elim ayağım boşaldı yüreğim ağzıma geldi:2: şimşek hızıyla yanına geldim kucakladım hemen başladı gülmeye sıpa , yastıklar yumuşak olunca ordan da yere düşmemiş çok şükür, öylede yüzüstü kapanmış duruyor .Nasıl kötü oldum ama anlatamam kızlar başladım hüngür hüngür ağlamaya :2: sıpa beni teselli ediyormuş gibi oda gülmeyi buraktı iyice göğsüme sokuluyor elini koyuyor yüzüme sarılıyor b i görseniz, 15 dk boyunca ağladım:2: hala yazarken bile gözlerim doldu.
Nasıl şükrettim Allahıma iyiki yastıkları koymuşum iyiki yere düşmedi diye, doğalgazla busene pek ısınamadık biz birde kış çok sertti tabi yere yatırmıyordum koltuklar geniş olunca orada yatıyordu ama hep yanında oluyordum , dün böyle bişey oldu işte canlar:2: çok suçlandım benim hatam diye, sonuçta alperen hareketlendi 1 dk bile durmuyor yerinde dönüyor ,emeklemeye çalışıyor heryere ulaşıyor zaten:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?