Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

amin canim sagolasin hormon tedavisi ne oluyor siz neler yasadiniz acaba
canım aramızda hatırladığım kadarıyla hormon tedavisi olan yok, o yüzden hiç bilmiyrum canım, inş.tedavin güzel gider

Allhtn koymuşum canım eşim sürekli uyarır zaten telefonda bile şunu yaptınmı uyudumu yastık koydun mu, terledimi vs.

canım k.validem gitmişti o zaman sadece tepside mayalanmasını bekliyordum,evet her çocuk düşe kalka büyüyormuş ranacım da kıyamıyorum oğluşuma ya, gözüm sürekli üstünde ,aynen ya saniyede neler yapıyor görsen, kafamı bi çevirmişim hoop hemen tv çekmecesini açmış birde onu öğrendi gidip açıp kapatıyor sürekli başına vurack diye korkuyorm.

yaralı böcek seniiii ilahi kız çokmu yaramazdın da sürekli düşerdin

eşinde dikkat ediyor bak ne güzel düşe kalka büyüyecekler adacım rabbim büyük kazalardan korusun onları:26:
yoo aslında yaramaz değilmişim ama hep düşermişim hep yaralıydım yaa dizlerim ortaokula başladım da öyle düzeldi yani hep kabukluydu
herşeyde benim başıma gelirdi köpek ısırdı beni birde küçükken allahım yaramaz değildim ama şanssızdım diyelim
yaramaz olan kardeşimde onunda adı " beter böcek" ti

canım benim bu bilgilerden bizde zamanı geldiğinde yararlanırız inşallah ellerine sağlık

beter böcek ay çok güldüm ona da nasılda uymuş o zaman, kuzum benim demek hep kabukluydu dizlerin ,
e kardeşinde yara olmazmıydı
bende yaramaz sandım seni, bende pek hanımhanımcıktım, elbisem kirlenecek diye diğer arkadaşlarım gibi çıkıp hiç toz toprak oynamadım, şimdi düşünüyorumda hiç çocuk gibi toprak oynamadım ben diyorum:2: kirlensin dimi ya annem yıkardı eninde sonunda

canım benim bu bilgilerden bizde zamanı geldiğinde yararlanırız inşallah ellerine sağlık

inşallah canım gelsin hele bi prenses yaparsın en güzellerini.Unuttum bak içine tavuk suyuda eklemeye başladım ben , kıyma koymadığım zaman tavuk suyu koyuyorum ki alışsın şimdiden, ESİNCİM BÜYÜK YAZAYIMDA DİKKATİNİ ÇEKSİN CANIM

canım evet kardeşimde çok yaramazdı ama benim kadar yaralanmıyordu o birdebein zamanımdaki çevredeki tüm yaşıtlarım erkek di hiç kız yoktu yaşıtım bende erkeklerle oynardım herhalde o yüzden o kadar çok düşerdm ya
evet lakaplarımız çok güzeldi yaaa ahhh eski günler ahhh babamın adı "bir çay çek" annemin adı "tombul çiçek" benim adım "yaralı böcek" kardeşim "beter böcek"
hiçmi oynamadım kız parklarda kumlarla anaaa eve gelirdik biz annem saçımından kum temizlerdi

yeni gelmiş canım ebnde gördüm amann koymuşlar ama bizi alıştırdıktan sonra yine kaybederler

evet yaaa geçen sefer çok alışmıştık

hayırlı cumalar güzel arkadaşlarımm, Rabbim dualarımızı kabul etsin. Ranacım hakkaten nerde bu millet ,kimsecikler gelmemiş, ayy dün adetim geldi benimmçok sevindim valla kırk yıl düşünsem adetime sevineceğim aklımın ucuna bile gelmezdi, son günlerde iyice rahatsız ediyordu beni,

ay ranacım ne güzelmiş sizin lakaplarınız ya , bayıldım hele annenin lakabına , ne kadar sevimliymiş. Bababın adı neden öyleydi, çok mu çay içerdi.

Nerdeyse hiç kum toprak oynamadım ranacım, hatırladığım kadarıyla arkadaşlarım çağırırdı da yok üzerim kirlenir diye gitmezdim, hep evde oynardım ,evcimen bi çocukluğum vardı.

kızlar ben doğum iznindeyken yerime çalışacak bir kız geldi artık sık giremeyeceğim sanırım
hep yanımda olacağı için artık offf

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız bugün pek gelen giden olmamış bi tek ranayla ada gelmiş
ranacım demek senin yerine bakacak kız geldi senin için şimdi hem iyi oldu eskisi kadar yorulmayacaksın dicem ama sanırım ona işi öğreteceksin daha çok yorulacaksın umarım herşeyi çabucakkavrayan birisidir seni yormaz
adacım sağol canım menünüzü yazmışsın bende sana yazarım fikir verir zaten hemen hemen aynı yine aklımıza geldikçe paylaşırız hem bizim için iyi olur hemde yeni, anne adyları için sevdedende bekliyoruz başka yapabileceğimiz yapmamız geerken şeyleri
sevdecim kızına söylemişsiniz canım nasılda güzel anlatmışsın resmen kendimi içinde hissettim canım rabim inşl öncelikle arkadaşlarımıza ilk bebişlerini versin sonrasındada bizim bebişlere kardeş nasip etsin ikinci bebeğin yeride eminim bambaşkadır dediğin gibi herşeyin farkına daha kolay varıyorsun ama bizm ,lk bebişlerde çok istenen ve beklenen bebişler olduklarından en az ikincide olacağımız kadar duyarlıyız diyebilirim
narcım sen nasılsın canım senin salkım saçaklar gelmiş ama eşinle aranız limoniymiş naptınız şekerim gönlün doğruldumu
melikecim göbiş fotosu koymuşsun çok güzel görünüyorsunuz geskiler görüntüye bakarak c,nsiyet tahmini yapıyolar hatta beni gören herkes erkekmi diye soruyordu top gib karnım vardı ama sevdeni,n dediği gibi yapıyla alakalı ablamınkide kızdı ama onada doktordan başka herkes erkek derdi doktor kız diyodu ve kızımız olmuştıu
yıldızcım sen nasılsın canım gelemiyosun ne zamandır
nalancım sen nasıl oldun canım dişleri ne durumda iyisindir umarım
mary dönemdin sanırım hala evine annen nasıl oldu canım kızlar unuttuğum biş yoktur umarım
bizde yarın eymeni tekrardan doktora götürecez bakalım inşl düzelmiştir öksürüğü biraz devam ediyor ama hırıltısı azaldı gibi dün gecede hiç yatmadıya öksürüğüne iyi gelsin diye biraz zeytin yağını ısıttım ve içine accık limon sıkıp verdim artık o sancı ve gazmı yaptı ndir anlamadım bide <eytin yağı ve karabiber ısıtıp vucuduna sürdüm şifa olsun yavru kuşuma

adacım menüzümüzü yazdım canım ama anlamadım yollarken silindi gitti:2::2: daha sonra tekrardan yazacam

herkese güzel bir haftasonu diliyorum canlarımmmm
dün milasa gittim geldim akşamda çok yorgundum haliyle bütün gün arabada gitmekten. tamda yumoş zamanına denk geldi ya iyice bacaklarım sızladı haliyle.. sabahda bir arkadaşımla kahvaltıya gittik daha bir saat falan oldu geleli hemen size yazıyım didim
ranacım doktora gitcektin canım gelince haber etsen bari merak ettim işallah yolundadır herşey
sevdede gelmemiş 2 gündür iyidir işallah
narcım 4 kere gönderirse bir ıphone 4 kazanacaksın haberın olsun
:119::119::118:
hoşgeldin canım 5. gün hormon tedavisi tabiki baştan başlamak olcak. sonucunu yazmamışsın ama ne çıktı
evet canım alya çok var arya daha değişik geldi bana o yüğzden
ayyy kıyamam sana ben adacım yaaa çok etkilenmişsin ama senin hatan olan bişey diil sürekli alperenin yanında olamazsın. allah koruyor bebekleri canım rananın dediği gibi düşe kalka büyücek allahım büyük kazalardan korusun böl eufak şeylere alışmaya çalış. alperenide korkutursun sonra yavrum o seni sakinleştirmek zorunda kalmış
:111::86:kı çok güldüm allah iyiliğini versin
canım ne güzel anlatmışsın ama valla zormuş beaa devamlı taze hazırla herşeyi falan. hadi evdesin çalışsan nolcak. bıraktığın insan yapabilcekmi bunları allah kolaylık versin kuzum
kuzummm kkıyamammm yaralı böcüğümmmm :109:
aaaa beğen butonu geri gelmiş yada ben yeni gördüm
ay evettt geri almasalar bariiiii
aynı bende öleydim adacım yaa okulda falan oynardım arkadaşlarımla öğle aralarında falanda ama akşam hayatta parka falan çıkmazdım sokak çocuğumuyum ben dermişim anneme.. evde oynamayı daha çok severdim bende
ayy süpermiş isimleriniz yaaa yaratıcı aile siziii
anaaa kimsecikler yok narda herhalde bugün dava için dışarı çıkacağım diyordu kaldıkmı kızımla tek başımıza
aynen öle oldu canım
aaa demek adet geldi hadi gözümüz aydın canım hayat böle çelişkilerle dolu işte netcenn
kızlar ben doğum iznindeyken yerime çalışacak bir kız geldi artık sık giremeyeceğim sanırım
yaaa ama bu haber en çok beni üzdü ama sanırım olmazzzzz izin veremem bunaaa

canımm barıştık barıştık salkım saçaklardan ziyade kocişimin gönlümü alması sayesinde götürdünüz mü canım eymeni doktora ne dedi

herkese güzel bir haftasonu diliyorum canlarımmmm
dün milasa gittim geldim akşamda çok yorgundum haliyle bütün gün arabada gitmekten. tamda yumoş zamanına denk geldi ya iyice bacaklarım sızladı haliyle.. sabahda bir arkadaşımla kahvaltıya gittik daha bir saat falan oldu geleli hemen size yazıyım didim
ranacım doktora gitcektin canım gelince haber etsen bari merak ettim işallah yolundadır herşey
sevdede gelmemiş 2 gündür iyidir işallah
narcım 4 kere gönderirse bir ıphone 4 kazanacaksın haberın olsun
:119::119::118:
hoşgeldin canım 5. gün hormon tedavisi tabiki baştan başlamak olcak. sonucunu yazmamışsın ama ne çıktı
evet canım alya çok var arya daha değişik geldi bana o yüğzden
ayyy kıyamam sana ben adacım yaaa çok etkilenmişsin ama senin hatan olan bişey diil sürekli alperenin yanında olamazsın. allah koruyor bebekleri canım rananın dediği gibi düşe kalka büyücek allahım büyük kazalardan korusun böl eufak şeylere alışmaya çalış. alperenide korkutursun sonra yavrum o seni sakinleştirmek zorunda kalmış
:111::86:kı çok güldüm allah iyiliğini versin
canım ne güzel anlatmışsın ama valla zormuş beaa devamlı taze hazırla herşeyi falan. hadi evdesin çalışsan nolcak. bıraktığın insan yapabilcekmi bunları allah kolaylık versin kuzum
kuzummm kkıyamammm yaralı böcüğümmmm :109:
aaaa beğen butonu geri gelmiş yada ben yeni gördüm
ay evettt geri almasalar bariiiii
aynı bende öleydim adacım yaa okulda falan oynardım arkadaşlarımla öğle aralarında falanda ama akşam hayatta parka falan çıkmazdım sokak çocuğumuyum ben dermişim anneme.. evde oynamayı daha çok severdim bende
ayy süpermiş isimleriniz yaaa yaratıcı aile siziii
anaaa kimsecikler yok narda herhalde bugün dava için dışarı çıkacağım diyordu kaldıkmı kızımla tek başımıza
aynen öle oldu canım
aaa demek adet geldi hadi gözümüz aydın canım hayat böle çelişkilerle dolu işte netcenn
yaaa ama bu haber en çok beni üzdü ama sanırım olmazzzzz izin veremem bunaaa

canımm barıştık barıştık salkım saçaklardan ziyade kocişimin gönlümü alması sayesinde götürdünüz mü canım eymeni doktora ne dedi

iyi akşamlar canlarım yarın nolur nolmaz giremeyebilirim diye bugünden yoklayayım dedim sizi narcım ne güzel hafta sonu gezmişsiniz havada çok güzeldi değerlendirmişsiniz ne güzel eymenş götürdük canım baya yumuşamış öksürüğü felan dedi bizim sıpa perşembeden beri kusmadan içiyor şuruplarını öncesinde alır almaz kusuyordu öyle olunca çarşambaya kadar devam edin ilçalara çünkü bundan bi sonraki aşama iğne olacak onuda yapmak istemiyorum biraz daha içirelim ilaçları dedi
adacım alperen düştümü canım ben kaçırmışım orayı neyseki ucuz atlatmışsınız temkinli davranman işe yaramış eymenide bir sefer başı aşağı doğru yakaladık babasıyla birlikte neseki düşmedi bende o zamandan sonra kolay kolay tek bırak mıyorum yada bişeyler koyuyorum senin gibi
canım aşıyı sormuştumya sana biz yaptırıyoruz bu ay 3. dozu yapılıp bitecek aşıyı olanda olmayanda geçirebiliyomuş ama aşıyı olan daha kolay atlatıyomuş bizimde gözümüzün önünde bir örnek olunca hemen yaptıralım dedik
menümüzü yazacam canım şimdi çok yorgunum daha sonra yazacam bizde dün maçtan sonra kayınvaldemlere gittik bu akşam döndük sıpamda doğru düzgün uyutmadı beni

adacım sen köftenin adını sormuşsunya sarmısaklı köfte onun adı
kızlar heiniz iyisinizdir umarım tek tek yzamıyorum kusuruma bakmayın öpüldünüz kocaman

kızçelerim size hiç yazamadım müsait olamadım. haftasonuda annemlerleydik akşam üstü gittiler
nasılsınız bi olumsuzluk yoktur inşallah hiç birinizde.. kısmet olursa yarın geçmişi okuyup icabına bakıcam kusuruma bakmayın
he unutmadan nar şekerim goncanla barıştın mı gııı . o gün küsüz demiştin hep aklımda takılı kaldı ömrümü yidin ömrümü

kızlar günaydın herkese iyi haftalar

kız gelmeden hemen yazayım dedim geçmiş okuyamadım ama :26:

biz hafta sonu gittik doktorumuza herşey yolundaymış maşallah kızımıza
iki fotoğraf verdi birinde çok sinirliydi ikincisinde biraz daha güzel çıktı hep elini yüzüyle kapattı başka poz alamadık
sözde cd de vereceğiz diyorlardı vermediler sinir oldum ona ayrı neyse gördük kızımızı herşey yolunda doktor hala kız devam ediyor dedi
eşimde diyorki neden değişme ihtialimi var dedim diğer doktoru onaylıyor yani hastaneden sonra birazcık gezdik hava güzeldi

pazar günüde annemler kahvaltıya geldi aldıklarımı gösterdim daha alma dedi çok almışssın eksik olanları alalım artık
beşik almak için çıktık sonra bir baktık ki dükkan kapalı alamadan geri döndük yani artık haftaya bir gün yada nisan ayında gideriz

kızlar hepiciğinizi öpüyorum arada gelmeye çalışırım sözde kız bugün öğlen gelecekti erkenden geldi benimde rahatım bozuldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…