kizlar merhaba. bende doktor kontrolundeyim ve cumartesi 6 da catlatma ignemi oldum ve bana bu sabah 6 da iliski olsun dedi. bizde kalktik tabiki denedik ama olmadi. saka gibi.ama yapacak bisi yok.esiminde sinirleri bozuldu. dusumuzu aldik ise gittik.ee simdi benim sansim kayboldumu yani
böyle şartlı durumlarda gerginlikten dolayı hiç birşey yolunda gitmiyor.. bu sabahı kaçırmış olsanız bile işten eve dönünce eşine çaktırmadan ve gerilmesini sağlamadan sen olması için harekete geçersen iyi olur diye düşünüyorum.. eşin bunun görev olduğunu düşünmesin. sabahki vakti nasılsa kaçırdık deyip daha doğal bi beraberlik olabilir. iğnenin etkisi devam ediyordur büyük ihtimalle..
inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
.
.
evet canim bende oyle dusunuyorum eve zor aticam kendimi bu aksam. allahtan dun oglen kendiliginden bi birliktelik oldu. bir tesellimde o acikcasi
he bak o çok iyi olmuş .. sonuçta spermler çok uzun süre yaşayabiliyorlar Allahın izni ile..
bide yumurta çatlayınca salgıladığı bi cazip bi kokudan dolayı içerde olan spermleri çılgına çevirip kendine çekmeye çalışıyormuş. inşallah senin boşta kalanlar bu cazibeye kapılmışlardır.
insallh cnm. bu igneyle ilgili bilgin varmi bilmiyorum bisey daha sorucam.birliktelikten 3 4 saat sonra seffaf bi akintim oldu ama icerisinde taze kanda vardi.epeyce ama boyle nar cicegi renginde gibi acik kirmizi. sence bu normal mi. ben igneden supheleniyorum ama.
büyük ihtimalle yumurtan iğnenin etkisiyle değil kendiliğinden çatlamış. çünki iğne hormonları baskılayarak çatlamanın 36 saat sonra ortaya çıkmasını sağlıyormuş..
dün beraberlik olması çok iyi olmjuş. belkide onda hayır vardı. sen hiç zamanını kaırdık diye üzülme. bu akşam da işi sağlama aldın mı inşallah tamamdır
ben dah önce çatlama iğnesi 2 kez aralıklı sürelerde denedim ama o şekilde kısmet olmadı benim hamileliğim..
nasibimiz bu güneymiş.. inşallah senin vesilen olur. sürekli olumlu düşün üzerinde gerginlik toplanmasına izin verme. Allah büyüktür elbet verecek..
kızlar günaydın herkese iyi haftalar
biz hafta sonu gittik doktorumuza herşey yolundaymış maşallah kızımıza
iki fotoğraf verdi birinde çok sinirliydiikincisinde biraz daha güzel çıktı hep elini yüzüyle kapattı başka poz alamadık
sözde cd de vereceğiz diyorlardı vermedilersinir oldum ona ayrı neyse gördük kızımızı herşey yolunda doktor hala kız devam ediyor dedi
eşimde diyorki neden değişme ihtialimi vardedim diğer doktoru onaylıyor yani hastaneden sonra birazcık gezdik hava güzeldi
pazar günüde annemler kahvaltıya geldi aldıklarımı gösterdim daha alma dedi çok almışssın eksik olanları alalım artık
beşik almak için çıktık sonra bir baktık ki dükkan kapalıalamadan geri döndük yani artık haftaya bir gün yada nisan ayında gideriz
kızlar hepiciğinizi öpüyorum arada gelmeye çalışırım sözde kız bugün öğlen gelecekti erkenden geldibenimde rahatım bozuldu valla
kızlar pek kımse ugramamış...
teyzoşları bızım cınsıyetımız bellı oldu erkek
heralde değişmez.. dr resmını çekıp verdı ama ben hiç bişey anlamadım..
opuyorum...
mesajım tamamlanmadan gönderiverdi nasıl oldu anlayamadım. kaldığım yerden devam ediyorum
yıdızcım gızzzzzzzzzzz bi oğlan buldun bizi dağarcığından kaldırdın gülüm. hala hakimiyet demirimizde mi. nasıl gidiyr değişim var mı arada gel anlatıver hele özledik
kızçelerim birazda kendimden bahsedeyim.
geçen hafta gittiğimde doktorumuz bi tahlil listesi vermişti onu bu hafta yaptırıp giderken götüreceğiz.
sabah erkenden internetten burda yakındaki semt polikliniğinden randevu aldım. saat 10 30 a randevu verdi bana. iyi dedik . dışarda yaptırmaya gerek kalmayacak diye düşündük. tabi saatim gelmeden önce gittik ki veznede bir sıra var akıllara zarar. eşim orda bi görevliye sordu biz randevu almıştık dedi. ama o sıraya girmemizi ve kaydımızı yaptırmamız grektiğini söyledi görevli. tabi bu mantıksızlık bizi huzursuz etti. o kadar sıra beklenecekse internetten niye randevu veriyorlar. bin sırayı beklesek mümkünü yok 1 saatten aşağı sıra gelmez. bide üstüne vezneden sonra doktorunda sırası var. eşim topladı beni gel dedi böyle olmayacak gideriz başka yerde yaptırırız randevu dedikleri şeyin hiç bi faydasını görmedik yani..
sonra benim beta hcg yaptırdığım hastaneye gittik. orda da dr a muayene olursam tahliller 14 lira daha aşağı tutuyordu. dedim böyle bi imkan varsa kuzumu bide bu doktorda görelim bakalım napıyormuş masumcuğumuz. ona sıra aldık zaten hemen biz girdik. her türlü bilgiyi sordu bana bi hamilelik takip kartı doldurdu. sonra bakalım dedi. önce alttan dedi. ben karından görünmez mi deyince o zaman öyle bakalım dedi. geçtik bakmaya başladı son gitmemden azcık daha serpilmiş yavum çok sevindim.. bu sefer minnacık bebişimizide gördük kesenin içinde Allaha şükürler olsun..
yolk sac normal dedi gelişimde normal seyrdiyor şimdilik kesenin şekli filanda düzgün dedi. eğer alttan baksaydık muhtemelen kalp atışınıda duyabilirdik ama eğer muayene süresinde 10 gün içinde hafta gelirseniz kalp atışını görebiliriz dedi.
diğer doktorun bizden istediği tahlillere bide kendisi idrar ve kan şekeri tahlili de yazdı. ama aç karna olması gerekiyormuş ben toktum o yüzden onları yarın vericez labratuara kanla beraber..
sonuçları alınca bu hafta içi kendi doktorumuza gidicez. haftayada bu doktara gideriz yine. çok zevkli oluyor iki ayrı yerde ultrasonda görmek..
.
.
.
bu arada benim tickırım geçen haftadan beri hiç kimseciklerin dikkatini çekmedi
yenisini yapayım bari. belki keramet başka bi tickırdadır :26:
selamm topiğimizin güzel anneleri ve anne adayları birazcık geçmişi okuyum dedim ama bitiremedim.herkez iyi gibi görünüyor.maşşalh.biz artık oğlumla baya bir büyüdük.cuma günü iş çıkışı eve gelirken çok fena düştüm.yere yattım resmen.dümdüz yolda nasıl oldu anlamadım yere yapıştım birden.Allahtan bebişime bişey olmadı.ama çok kötü oldum ağlaya ağlaya geldim:)hafta sonuda iki gün üst üste misafir vardı çok yoruldum.artık bel ağrılarım baya arttı.zaman çok çabuk geçiyor ben bebişime bişey almadım hala fazla.taşınma işimizde bu ay olacak gibi hayırlısı baakalım.hepinizi öptüm iyi bakın kendinize
günaydın kızlaar ben geldim sonunda aslında cuma günü geldim evime ama koşturmaktan gelip yazamadım..
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..annem iyi şükür platin takıldı beline ağrıları var ama olcak dedi doktor en azından artık yürüyebiliyor.
ben cuma günü geldim ölü gibi uyudum o gün.cumartesi çamaşır yıkadım hala da yıkıyorum bitmedi bi türlü..pazar günü eşimin iş yerinin kahvaltısı vardı oraya gittik hava da pek güzeldi erzurumda güneşi bulmak zor oluyo diye kaçırmayalım dedik dışarlarda dolaştık hep..dünde temizliğe başladım 15 gün yoktum ya eşim maşallah pek bi hor kullanmış evi hala bitmedi bugün de devam bakalım.
izmirde yaptıklarımı yazsam size okurken yorulursunuz dur durak bilmedim her gece geç yatıp erken kalktım ordan oraya koşturdum kısıtlı zaman diye..sonra ameliyat işi çıkınca annemin bide hastanede sabahladık 3 gece kardeşimle..nese annem iyi olsun da..
Gelip yazamadım kızlar ama okudum hep sizin yazıklarınızı çok oldu sayfalar kusuruma bakmayın tek tek yorum yapamıyorum..Aklıma geldikçe bişiler yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?