ay yıldızım gelmiş nasıl kaçırmışım bennnnnn:18: gız bacım kasım analarına öyle dıştan bakıyordum kim kusuyor kimin canı ne istiyor diye .. yoksam hala katılamadım sadece seyirlik şeydiyorum
bilsem burda olduğunu yetmez miydim. zati bende sayfayı açıp başından kalkmışım heral. mutlak suretle eşim yanıma gelmiştir
diş buydeyiniz inşallah hayırlı gelir de huysuzluklarından kurtulur demirimizbi tencere de adamın önüne koyun gız. belkim canı çekiyor ondan rahat vermiyor size. yüzünü daldıra daldıra yesin herif
yavrum senin psikolojin nasıl düzeldin mi azcık. yoksa oynatmama az kaldı doktorum nerde mi diyorsun. alışverişlere mi vurdun kendini gız bacım. hangi sitelerden alıyorsun bizede link ver bakalım oturduğumuz yerden gıııııı
ranacım yok olmuyor böyle çok sefil bıraktınız beni. hamilelik depresyonuna gircem ramak kaldı
nar şekerim kadronun hayrını gör oy boy üstün başarı belgeleri alasın inşallah .. seni savcı olarakta aramızda görmek isteriz hakime hanım
şekerim kasım annelerinde gezinip duruyorsun biz ne yapalım bak gene oralardasın denk gelemedik
yok kuzum biz narla baş başa kalıyorduk ne yapalım demekki topik bekleme sırası sana geldi narda yok kuzum oda yoğunmuş
çok yazamamışsın zqaten canım neyse işi çabuk öğrensin de yerine geçince rahat edersinkızlar ben doğum iznindeyken yerime çalışacak bir kız geldi artık sık giremeyeceğim sanırım
hep yanımda olacağı için artık offf
neyseki daha iyiyye gidiyormuş eymen beyimiz zeytinyağ karabiber öksüreüğe mi iyi gelirmiş canımhayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız bugün pek gelen giden olmamış bi tek ranayla ada gelmiş
ranacım demek senin yerine bakacak kız geldi senin için şimdi hem iyi oldu eskisi kadar yorulmayacaksın dicem ama sanırım ona işi öğreteceksin daha çok yorulacaksın umarım herşeyi çabucakkavrayan birisidir seni yormaz
adacım sağol canım menünüzü yazmışsın bende sana yazarım fikir verir zaten hemen hemen aynı yine aklımıza geldikçe paylaşırız hem bizim için iyi olur hemde yeni, anne adyları için sevdedende bekliyoruz başka yapabileceğimiz yapmamız geerken şeyleri
sevdecim kızına söylemişsiniz canım nasılda güzel anlatmışsın resmen kendimi içinde hissettim canım rabim inşl öncelikle arkadaşlarımıza ilk bebişlerini versin sonrasındada bizim bebişlere kardeş nasip etsin ikinci bebeğin yeride eminim bambaşkadır dediğin gibi herşeyin farkına daha kolay varıyorsun ama bizm ,lk bebişlerde çok istenen ve beklenen bebişler olduklarından en az ikincide olacağımız kadar duyarlıyız diyebilirim
narcım sen nasılsın canım senin salkım saçaklar gelmiş ama eşinle aranız limoniymiş naptınız şekerim gönlün doğruldumu
melikecim göbiş fotosu koymuşsun çok güzel görünüyorsunuz geskiler görüntüye bakarak c,nsiyet tahmini yapıyolar hatta beni gören herkes erkekmi diye soruyordu top gib karnım vardı ama sevdeni,n dediği gibi yapıyla alakalı ablamınkide kızdı ama onada doktordan başka herkes erkek derdi doktor kız diyodu ve kızımız olmuştıu
yıldızcım sen nasılsın canım gelemiyosun ne zamandır
nalancım sen nasıl oldun canım dişleri ne durumda iyisindir umarım
mary dönemdin sanırım hala evine annen nasıl oldu canım kızlar unuttuğum biş yoktur umarım
bizde yarın eymeni tekrardan doktora götürecez bakalım inşl düzelmiştir öksürüğü biraz devam ediyor ama hırıltısı azaldı gibi dün gecede hiç yatmadıya öksürüğüne iyi gelsin diye biraz zeytin yağını ısıttım ve içine accık limon sıkıp verdim artık o sancı ve gazmı yaptı ndir anlamadım bide <eytin yağı ve karabiber ısıtıp vucuduna sürdüm şifa olsun yavru kuşuma
olsun kuzum yazmışsın zatenadacım menüzümüzü yazdım canım ama anlamadım yollarken silindi gitti:2::2: daha sonra tekrardan yazacam
gezmelere gidilmiş yorulmuşsun kuzum , şükür canım adet oldum bitti bile,çook rahatladım hakkatende insan ömrü hep çelişkilerle geçiyor, kuzum öyle oldu iştealperen de çok korktum tabi, düşe kalka büyüyecek dediğin gii sakındıkça daha çok oluyor malesef bende çok fazla pimpirikliyim,herkese güzel bir haftasonu diliyorum canlarımmmm
dün milasa gittim geldim akşamda çok yorgundum haliyle bütün gün arabada gitmekten. tamda yumoş zamanına denk geldi ya iyice bacaklarım sızladı haliyle.. sabahda bir arkadaşımla kahvaltıya gittik daha bir saat falan oldu geleli hemen size yazıyım didim
ranacım doktora gitcektin canım gelince haber etsen bari merak ettim işallah yolundadır herşey
sevdede gelmemiş 2 gündür iyidir işallah
:119::119::118:
hoşgeldin canım 5. gün hormon tedavisi tabiki baştan başlamak olcak. sonucunu yazmamışsın ama ne çıktı
evet canım alya çok var arya daha değişik geldi bana o yüğzden
ayyy kıyamam sana ben adacım yaaa çok etkilenmişsin ama senin hatan olan bişey diil sürekli alperenin yanında olamazsın. allah koruyor bebekleri canım rananın dediği gibi düşe kalka büyücek allahım büyük kazalardan korusun böl eufak şeylere alışmaya çalış. alperenide korkutursun sonra yavrum o seni sakinleştirmek zorunda kalmış
:111::86:kı çok güldüm allah iyiliğini versin
canım ne güzel anlatmışsın ama valla zormuş beaa devamlı taze hazırla herşeyi falan. hadi evdesin çalışsan nolcak. bıraktığın insan yapabilcekmi bunlarıallah kolaylık versin kuzum
kuzummm kkıyamammm yaralı böcüğümmmm :109:
ay evettt geri almasalar bariiiii
aynı bende öleydim adacım yaa okulda falan oynardım arkadaşlarımla öğle aralarında falanda ama akşam hayatta parka falan çıkmazdım sokak çocuğumuyum ben dermişim anneme..evde oynamayı daha çok severdim bende
ayy süpermiş isimleriniz yaaa yaratıcı aile siziii
aynen öle oldu canım
aaa demek adet geldi hadi gözümüz aydın canım hayat böle çelişkilerle dolu işte netcenn
yaaa ama bu haber en çok beni üzdü ama sanırım olmazzzzz izin veremem bunaaa
canımm barıştık barıştık salkım saçaklardan ziyade kocişimin gönlümü alması sayesindegötürdünüz mü canım eymeni doktora ne dedi
kuzum alıştı demek şuruba ee ne yapsın başka kaçış olmayınca içeyim bari dedi heralde, Allah korusun canım bütün bebekleri çok yaramazlar esincim: evet canım bizde yaptırmadık ya aslında hala aklımı kurcalıyor, bizim dr hemen ilaç vereyim diyen biri değil, son çare veriyor ilacı bile hatta alperen 38,5 ateşle gittik hala bişey vermemişti de başka dran almıştık ilaçları,iyi akşamlar canlarım yarın nolur nolmaz giremeyebilirim diye bugünden yoklayayım dedim sizi narcım ne güzel hafta sonu gezmişsiniz havada çok güzeldi değerlendirmişsiniz ne güzel eymenş götürdük canım baya yumuşamış öksürüğü felan dedi bizim sıpa perşembeden beri kusmadan içiyor şuruplarını öncesinde alır almaz kusuyordu öyle olunca çarşambaya kadar devam edin ilçalara çünkü bundan bi sonraki aşama iğne olacak onuda yapmak istemiyorum biraz daha içirelim ilaçları dedi
adacım alperen düştümü canım ben kaçırmışım orayı neyseki ucuz atlatmışsınız temkinli davranman işe yaramış eymenide bir sefer başı aşağı doğru yakaladık babasıyla birlikte neseki düşmedi bende o zamandan sonra kolay kolay tek bırak mıyorum yada bişeyler koyuyorum senin gibi
canım aşıyı sormuştumya sana biz yaptırıyoruz bu ay 3. dozu yapılıp bitecek aşıyı olanda olmayanda geçirebiliyomuş ama aşıyı olan daha kolay atlatıyomuş bizimde gözümüzün önünde bir örnek olunca hemen yaptıralım dedik
menümüzü yazacam canım şimdi çok yorgunum daha sonra yazacam bizde dün maçtan sonra kayınvaldemlere gittik bu akşam döndük sıpamda doğru düzgün uyutmadı beni
aklımda kuzum yapmaya fırsatım olmadı , ben defterime esinin sarımsaklı köftesi diye yazacağım :)adacım sen köftenin adını sormuşsunya sarmısaklı köfte onun adı
kızlar heiniz iyisinizdir umarım tek tek yzamıyorum kusuruma bakmayın öpüldünüz kocaman
maşallah prensesimize herşey de yolundaymış şükür,beşik almaya kararvermişsiniz birde hadi hayırlısıkızlar günaydın herkese iyi haftalar
kız gelmeden hemen yazayım dedim geçmiş okuyamadım ama :26:
biz hafta sonu gittik doktorumuza herşey yolundaymış maşallah kızımıza
iki fotoğraf verdi birinde çok sinirliydiikincisinde biraz daha güzel çıktı hep elini yüzüyle kapattı başka poz alamadık
sözde cd de vereceğiz diyorlardı vermedilersinir oldum ona ayrı neyse gördük kızımızı herşey yolunda doktor hala kız devam ediyor dedi
eşimde diyorki neden değişme ihtialimi vardedim diğer doktoru onaylıyor yani hastaneden sonra birazcık gezdik hava güzeldi
pazar günüde annemler kahvaltıya geldi aldıklarımı gösterdim daha alma dedi çok almışssın eksik olanları alalım artık
beşik almak için çıktık sonra bir baktık ki dükkan kapalıalamadan geri döndük yani artık haftaya bir gün yada nisan ayında gideriz
kızlar hepiciğinizi öpüyorum arada gelmeye çalışırım sözde kız bugün öğlen gelecekti erkenden geldibenimde rahatım bozuldu valla
oo bi erkek de senden demek ,hadi hayırlı olsunkızlar pek kımse ugramamış...
teyzoşları bızım cınsıyetımız bellı oldu erkek
heralde değişmez.. dr resmını çekıp verdı ama ben hiç bişey anlamadım..
opuyorum...
öyle oldu sevdecim ya korkuttu sıpa tabi, canım bende hep halı üzerine çarşaf seriyorum onun üstüne de kalın pike, onun üstne de babasının bebeklik battaniyesi var onu seriyorum , artık ısındı ya hava daha rahat ederiz.mesajım tamamlanmadan gönderiverdi nasıl oldu anlayamadım. kaldığım yerden devam ediyorum
adacım alperen uçuşa çıkmaya başlamış . Allah korumuş canım . baksana hoşunada gitmiş miniğin yumuşacık yastığa düşünce ne oluyoruz demiştir
Allah daha büyük kazalardan muhafaza etsin canım. son korkunuz bu olsun inşallah
kız sen o yaptığın poğaçanın tarifini ver bakalım bize. madem çok güzel oluyor bizim neyimiz eksik . bütün püf noktalarıyla anlat yeri gelince yapıveririz. daha esinin tarifiyle mary nin pizzasını deneyemedimolsun yinede fazla tarif göz çıkarmaz..
canım ben kızım hareketlendiği zaman bi uyku setinin yorganını 4 e katlayıp yere koyuyordum . yumuşacık puf oluyordu çok keyifli oynuyordu üzerinde . hem hiç düşme korkusu olmuyor. yerdende soğuk çekmiyor epeyce kalın oluyor . bide uyku setlerinin çıkıp yıkanan yüzü var ya o kısmı seriyordum ki gerektiğinde hemen yıkayabiliyor insan. pratik oluyor tavsiye ederim. gerçi siz yeni evli saylırsınız ama bi yorgan oğulcuğundan kıymetli mi zaten dimi canım. güle güle eskitsin yavrucak
esincim eymen biraz düzelmiş sevindirdi bizi. bayağı hırpalandı galiba. inşallah havalarda düzeliyor artık nüksetmez. ne güzel tarifler vermişsiniz birbirinizin öğünlerini değerlendirmişsiniz afiyet bal şeker olsun şifa olsun yavrularımıza.. bak adacıma söylediklerim senin içinde geçerli canım. onlara yumoş zeminler hazırlayın dönenip dusunlar
nar şekerim hafta sonun yine kahvaltılı gezmeli geçmiş oh sefayı sen sürüyorsun canım.. ah söyle açık büfe bi kahvaltıya gitmek ne güzel olurdu dimi kız bazen gözümün önünde dönüyor herşey. hiç yorulmadan hazır kahvaltıya oturmak istediğin her çeşitten almak , gırtlağına kadar doymak nadiren güzel oluyor.milasta var mıydı öyle mekanlar genelde nelerinden istifade ediyorsunuz canım.
bu arada eşinlede barışmışsınız çok sevindim. herifin senin cadılığını görünce pusmuşi, kendi barışmak zorunda kalmış.hayır ne gerek var böyle şeyler koskoca adamlarsınız yumoş günlerinde sperm üreteceklerine boşuna stres üretiyorlar bunlar.. netcen güzelim genede onlarsız olmuyor. Allah eksikliklerini göstermesin goncalarımızın...
mary sen yoksun canım teyy ne zamandır ne oldu ne bitti hiç haberimiz yok
halevcim de yok inşalah onun herşeyi yolunda gidiyordur
yıdızcım gızzzzzzzzzzz bi oğlan buldun bizi dağarcığından kaldırdın gülüm. hala hakimiyet demirimizde mi. nasıl gidiyr değişim var mı arada gel anlatıver hele özledik
melikecim oğlun olacakmış hayırlı olsun Allah utandırmasın.. sağlık durumu gelişimi kilısu nasıl biraz detaya girsene şekerim..
dimi iki dr olunca sürekli kuzunu görmüş gibi oluyorsun , benimde hep 2 haftaya bir gitmiştim son haftaya kadar sonra herhafta gitmiştim dediğin gibi çok zevkli oluyor dimi, herşey yolundaymış maşallah , alttan bakmamış ya canım o yüzden tekrar gittiğinizde duyarsınız pıtpıtlarıkızçelerim birazda kendimden bahsedeyim.
geçen hafta gittiğimde doktorumuz bi tahlil listesi vermişti onu bu hafta yaptırıp giderken götüreceğiz.
sabah erkenden internetten burda yakındaki semt polikliniğinden randevu aldım. saat 10 30 a randevu verdi bana. iyi dedik . dışarda yaptırmaya gerek kalmayacak diye düşündük. tabi saatim gelmeden önce gittik ki veznede bir sıra var akıllara zarar. eşim orda bi görevliye sordu biz randevu almıştık dedi. ama o sıraya girmemizi ve kaydımızı yaptırmamız grektiğini söyledi görevli. tabi bu mantıksızlık bizi huzursuz etti. o kadar sıra beklenecekse internetten niye randevu veriyorlar. bin sırayı beklesek mümkünü yok 1 saatten aşağı sıra gelmez. bide üstüne vezneden sonra doktorunda sırası var. eşim topladı beni gel dedi böyle olmayacak gideriz başka yerde yaptırırız randevu dedikleri şeyin hiç bi faydasını görmedik yani..
sonra benim beta hcg yaptırdığım hastaneye gittik. orda da dr a muayene olursam tahliller 14 lira daha aşağı tutuyordu. dedim böyle bi imkan varsa kuzumu bide bu doktorda görelim bakalım napıyormuş masumcuğumuz. ona sıra aldık zaten hemen biz girdik. her türlü bilgiyi sordu bana bi hamilelik takip kartı doldurdu. sonra bakalım dedi. önce alttan dedi. ben karından görünmez mi deyince o zaman öyle bakalım dedi. geçtik bakmaya başladı son gitmemden azcık daha serpilmiş yavum çok sevindim.. bu sefer minnacık bebişimizide gördük kesenin içinde Allaha şükürler olsun..
yolk sac normal dedi gelişimde normal seyrdiyor şimdilik kesenin şekli filanda düzgün dedi. eğer alttan baksaydık muhtemelen kalp atışınıda duyabilirdik ama eğer muayene süresinde 10 gün içinde hafta gelirseniz kalp atışını görebiliriz dedi.
diğer doktorun bizden istediği tahlillere bide kendisi idrar ve kan şekeri tahlili de yazdı. ama aç karna olması gerekiyormuş ben toktum o yüzden onları yarın vericez labratuara kanla beraber..
sonuçları alınca bu hafta içi kendi doktorumuza gidicez. haftayada bu doktara gideriz yine. çok zevkli oluyor iki ayrı yerde ultrasonda görmek..
.
.
.
ay evet ya bi yazamadık sevdecim çok güzel olmuşbu arada benim tickırım geçen haftadan beri hiç kimseciklerin dikkatini çekmedi
yenisini yapayım bari. belki keramet başka bi tickırdadır :26:
ok geçmiş olsun canım ya dikakt et aman , öyle yorma kendini artık misafirlerin yardım etsin sanaselamm topiğimizin güzel anneleri ve anne adayları birazcık geçmişi okuyum dedim ama bitiremedim.herkez iyi gibi görünüyor.maşşalh.biz artık oğlumla baya bir büyüdük.cuma günü iş çıkışı eve gelirken çok fena düştüm.yere yattım resmen.dümdüz yolda nasıl oldu anlamadım yere yapıştım birden.Allahtan bebişime bişey olmadı.ama çok kötü oldum ağlaya ağlaya geldim:)hafta sonuda iki gün üst üste misafir vardı çok yoruldum.artık bel ağrılarım baya arttı.zaman çok çabuk geçiyor ben bebişime bişey almadım hala fazla.taşınma işimizde bu ay olacak gibi hayırlısı baakalım.hepinizi öptüm iyi bakın kendinize
hoşgeldin marycim tekrar geçmiş olsungünaydın kızlaar ben geldim sonunda aslında cuma günü geldim evime ama koşturmaktan gelip yazamadım..
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..annem iyi şükür platin takıldı beline ağrıları var ama olcak dedi doktor en azından artık yürüyebiliyor.
ben cuma günü geldim ölü gibi uyudum o gün.cumartesi çamaşır yıkadım hala da yıkıyorum bitmedi bi türlü..pazar günü eşimin iş yerinin kahvaltısı vardı oraya gittik hava da pek güzeldi erzurumda güneşi bulmak zor oluyo diye kaçırmayalım dedik dışarlarda dolaştık hep..dünde temizliğe başladım 15 gün yoktum ya eşim maşallah pek bi hor kullanmış evi hala bitmedi bugün de devam bakalım.
izmirde yaptıklarımı yazsam size okurken yorulursunuz dur durak bilmedim her gece geç yatıp erken kalktım ordan oraya koşturdum kısıtlı zaman diye..sonra ameliyat işi çıkınca annemin bide hastanede sabahladık 3 gece kardeşimle..nese annem iyi olsun da..
Gelip yazamadım kızlar ama okudum hep sizin yazıklarınızı çok oldu sayfalar kusuruma bakmayın tek tek yorum yapamıyorum..Aklıma geldikçe bişiler yazarım
ayyy gelmişsin yıldızcım yaa çok özledik diye yazacağım ama yine fırsat bulup okuyamayacaksıntünaydınnnnnnnn
ne edionuz bakiyim güzeller...
geçmişi okudummu tabiki hayırrrrr :))))
sizi çok özledim demir uyurken accık kaçayım didim yanınıza... nirdesinizzzzzzzz
çokk sevindim canımmm hayırlı uğurlu olsunnn ,Canlarım ay çok özledim sizi deli bi yoğunluk var gelemedim yıldızım senin geldiğin günde topic boşmuş şansına..
Kızlar akşam kayıvalideme gitcez ufaklığın doğum günü 6 yaşını bitiriyo görümcemin kızı. Eve dönünce işallah geçen gün silinenlerle birlikte yazcam size tek tek. Şu an yazı yetiştirmem gerekiyo
bu arada kadrom geldi
ayy kuzum ya huysuzluğu oldumu esincim ya,i bizimki çok ateşlenmişti .yarında dr günününüzmüşiyi akşamlar biz bugün aşımızı olduk 3bacak bir ağızdan kuzucum vurulunca nasıl ağladı kucağıma aldım hemencecik sustuyarında kendi doktoruna götürecez yine bana baya düzeldi gibi geli,yor paşam bide doktorumuz baksında içimiz rahat etsin
sevdecim inşl bu gidişinde duyasınız canım kalp atışlarını
ranacım sende neyseki hiç bişeyden geri kalmıyosun yanındaki kız yüzünden zaten pek gelemiyoruz yoğunluğumuzdan
mary hoşgeldin canım annene tekrardan geçmiş olsun sanada kolay gelsin
narcım hayırlı olsun şekerim kadron çok sevindim
melikecim bebişin cinsiyetini öğrenmişsin bi paşada senden geliyomuş hayırlı olsun
nalancım adacım siz nerelerdesiniz bakalım
yıldızcım sende hoşgeldin demirin diş buğdayı hayırlı olsun canım gelemesekte sizinleyiz demek muhallebiden dolayı kabız oldu napacaksın peki muhallebiyi mi kesecen başka çözümü varmı
evet canım çok benziyor zaten ben akşam veriyorum sen öğlen veriyormuşsun çorbayı ,afiyet bal şeker olsunadacım bizimde menümüz şöyle hemen hemen benziyor zaten
sabah kahvaltı:bebelac sütlü pirinçliyle çavdarlı mısırlıyı karıştırıyorum (çavdarlı mısırlı devam sütüyle karıştırılması gerekiyor bende muhallebiyle karıştırıyorumki besin değerini arttırmak için)yada bebelac kahvaltı başka bi günde yumurta sarısı(köy yumurtası) tuzsuz peynir ama bu çok doyrucu olmuyordu kısa süre sonra tekrar acıkıyordu bende senin gibi üçünü birlikte veeryim diyorum
öğlen:sebze çorbası(patates havuç brokoli karnıbahar soğan sarmısak kereviz kabak ıspanak pirinç bulgur irmik ilikli kemik bu sebzelerden 3çeşit karıştırıp çorba yapıyorum doktorumuz artık kıyma ve tavuğada başla dedi baan ama ben eymen hasta oluna damak tadını değiştirmek istemedim hastaya reddeder diye bundan sonra vermeye başlayacam
ara öğün:yoğurt şeker katıp pekmez katıp veriyorum muzlu yapıyorum elmalıyı beğenmedi bende elmanın suyunu veriyorum yada püre halinde onuda öyle yiyor
gece:gece muhallebisi arı mama yada sabah sütlü pirinçliyi sabah vermediysem onu veriyorum evde hangisi varsa bide çeşit olsun hergün aynısını yememiş olsun diye
şimdilik aklıma gelenler bunlar canım yine bişe olursa yazarım sana
adacım sen mama sandalyesi aldınmı canım aldıysan ne marka ve memnunmusun ben eymeni doyururken bazen çilenen çıkıyorum kıçı başı ayrı oynuyor poposunun üzerinde zıplıyor kendini kaydırıyor bi bakıyorum sağda bi bakıyorum solda zor zabdediyorm beyefendiyi
nar nasılsın canım denk geldik bak:)
diş tedavin bitmek üzereymiş hadi geçmiş olsun hamile kalmadan halletmen iyi oldu aslında hamilelikte çok zor olurdu..kadron da gelmiş gözün aydın canım..
evet çalışmalara gelir gelmez çok hızlı bi şekilde başladık ama dün gece adet oldum hızımızı kesti:)
ev işleri de bitti şükür artık ders çalışmaya başlayabilirim şimdi netten araştırıyorum hangi kadrolara girebiliyorum diye galiba eşim beni dershaneye yazdırcak bide hızlandırmaya
inşallah kazanırım çok istiyorum çalışmak sıkıldım artık evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?