Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Bu cumartesi (24 mart cumartesi ) demir efendinin diş buğdayına hepinizi bekleriz teyzoşlarrrrrr
öperizz koccaman

UFFFFFFFFFF nerdesiniz yaaaa, başka topiklerde gezmeyin gelin buraya :))
sevde hanımmm kop gel kasım analarından özledim seni

Canlarım ay çok özledim sizi deli bi yoğunluk var gelemedim yıldızım senin geldiğin günde topic boşmuş şansına..

Kızlar akşam kayıvalideme gitcez ufaklığın doğum günü 6 yaşını bitiriyo görümcemin kızı. Eve dönünce işallah geçen gün silinenlerle birlikte yazcam size tek tek. Şu an yazı yetiştirmem gerekiyo

bu arada kadrom geldi

kızlarrrrrrrrrrrrr
anacım aklım burda kalır diyordum ama neyseki çok yazı yok

yıldızcım sen gelmişsin ama kimsecikler yok evet canım benim yerime doğum iznindeyken 6 ay çalışacak biri geldi canım ona işleri öğretiyorum
yanımda oturuyor doğal olarak o yüzden bende pek sık giremiyorum
kabız olmuş şimdide demirbey valla ne ararsanız sizde aman sağlıklı olsunda canım bu ufak tefek seyler cekılecek mecbur uykusuda bıraz duzene gırmıs herhalde

narcım ataman çıkmış gözünaydın

marycim sende dönmüşsün anneninde durumu iyiymiş allaha şükür eşin evi kirletmiş sende temizliğe girişmisin kolay gelsin

asyacım paşan büyümüş göbek koy da görelim

melikecim seninde paşan oluyormuş gözünaydın

şimdilik gidiyorum gene gelirim

ay yıldızım gelmiş nasıl kaçırmışım bennnnnn:18: gız bacım kasım analarına öyle dıştan bakıyordum kim kusuyor kimin canı ne istiyor diye .. yoksam hala katılamadım sadece seyirlik şeydiyorum
bilsem burda olduğunu yetmez miydim. zati bende sayfayı açıp başından kalkmışım heral. mutlak suretle eşim yanıma gelmiştir
diş buydeyiniz inşallah hayırlı gelir de huysuzluklarından kurtulur demirimiz bi tencere de adamın önüne koyun gız. belkim canı çekiyor ondan rahat vermiyor size. yüzünü daldıra daldıra yesin herif
yavrum senin psikolojin nasıl düzeldin mi azcık. yoksa oynatmama az kaldı doktorum nerde mi diyorsun. alışverişlere mi vurdun kendini gız bacım. hangi sitelerden alıyorsun bizede link ver bakalım oturduğumuz yerden gıııııı

ranacım yok olmuyor böyle çok sefil bıraktınız beni. hamilelik depresyonuna gircem ramak kaldı

nar şekerim kadronun hayrını gör oy boy üstün başarı belgeleri alasın inşallah .. seni savcı olarakta aramızda görmek isteriz hakime hanım

şekerim kasım annelerinde gezinip duruyorsun biz ne yapalım bak gene oralardasın denk gelemedik
yok kuzum biz narla baş başa kalıyorduk ne yapalım demekki topik bekleme sırası sana geldi narda yok kuzum oda yoğunmuş

ay nerdende baktım bu kasım analarına kapak oldum :))
buraya bakıp yazıyorum e kimsede olmayınca bakıyorum millet ne yazıyor diye
daha oraya hiç yazamadım. kapı gibi listesi var ben nasıl yetişirim millete. sanki herkes kasımda doğuracak nüfüs patlaması bekleniyor haberiniz olsun

ranacım sen kalp atışlarını kaç haftalıkken görmüştün. biz perşembe yada cuma randevu alıcaz acaba artık duyabilir miyiz bi fikir ver canım

nar şekerimmmm bu ne yoğunluk. kadrolu oluncada hiç bi bulamıcaz seni gız

iyi akşamlar biz bugün aşımızı olduk 3bacak bir ağızdan kuzucum vurulunca nasıl ağladı kucağıma aldım hemencecik sustu yarında kendi doktoruna götürecez yine bana baya düzeldi gibi geli,yor paşam bide doktorumuz baksında içimiz rahat etsin
sevdecim inşl bu gidişinde duyasınız canım kalp atışlarını
ranacım sende neyseki hiç bişeyden geri kalmıyosun yanındaki kız yüzünden zaten pek gelemiyoruz yoğunluğumuzdan
mary hoşgeldin canım annene tekrardan geçmiş olsun sanada kolay gelsin
narcım hayırlı olsun şekerim kadron çok sevindim
melikecim bebişin cinsiyetini öğrenmişsin bi paşada senden geliyomuş hayırlı olsun
nalancım adacım siz nerelerdesiniz bakalım
yıldızcım sende hoşgeldin demirin diş buğdayı hayırlı olsun canım gelemesekte sizinleyiz demek muhallebiden dolayı kabız oldu napacaksın peki muhallebiyi mi kesecen başka çözümü varmı

sevdecim tikerin benimde dikkatimi çekmişti canım ilk gördüğümde telden okuyorum sonrada söylemeyi unutmuşum canım çok güzel olmuş güle güle kullan

adacım bizimde menümüz şöyle hemen hemen benziyor zaten
sabah kahvaltı:bebelac sütlü pirinçliyle çavdarlı mısırlıyı karıştırıyorum (çavdarlı mısırlı devam sütüyle karıştırılması gerekiyor bende muhallebiyle karıştırıyorumki besin değerini arttırmak için)yada bebelac kahvaltı başka bi günde yumurta sarısı(köy yumurtası) tuzsuz peynir ama bu çok doyrucu olmuyordu kısa süre sonra tekrar acıkıyordu bende senin gibi üçünü birlikte veeryim diyorum

öğlen:sebze çorbası(patates havuç brokoli karnıbahar soğan sarmısak kereviz kabak ıspanak pirinç bulgur irmik ilikli kemik bu sebzelerden 3çeşit karıştırıp çorba yapıyorum doktorumuz artık kıyma ve tavuğada başla dedi baan ama ben eymen hasta oluna damak tadını değiştirmek istemedim hastaya reddeder diye bundan sonra vermeye başlayacam

ara öğün:yoğurt şeker katıp pekmez katıp veriyorum muzlu yapıyorum elmalıyı beğenmedi bende elmanın suyunu veriyorum yada püre halinde onuda öyle yiyor

gece:gece muhallebisi arı mama yada sabah sütlü pirinçliyi sabah vermediysem onu veriyorum evde hangisi varsa bide çeşit olsun hergün aynısını yememiş olsun diye
şimdilik aklıma gelenler bunlar canım yine bişe olursa yazarım sana

adacım sen mama sandalyesi aldınmı canım aldıysan ne marka ve memnunmusun ben eymeni doyururken bazen çilenen çıkıyorum kıçı başı ayrı oynuyor poposunun üzerinde zıplıyor kendini kaydırıyor bi bakıyorum sağda bi bakıyorum solda zor zabdediyorm beyefendiyi

kızlar ben doğum iznindeyken yerime çalışacak bir kız geldi artık sık giremeyeceğim sanırım
hep yanımda olacağı için artık offf
çok yazamamışsın zqaten canım neyse işi çabuk öğrensin de yerine geçince rahat edersin
neyseki daha iyiyye gidiyormuş eymen beyimiz zeytinyağ karabiber öksüreüğe mi iyi gelirmiş canım
adacım menüzümüzü yazdım canım ama anlamadım yollarken silindi gitti:2::2: daha sonra tekrardan yazacam
olsun kuzum yazmışsın zaten
gezmelere gidilmiş yorulmuşsun kuzum , şükür canım adet oldum bitti bile,çook rahatladım hakkatende insan ömrü hep çelişkilerle geçiyor, kuzum öyle oldu iştealperen de çok korktum tabi, düşe kalka büyüyecek dediğin gii sakındıkça daha çok oluyor malesef bende çok fazla pimpirikliyim,
koçişin gönlünü almış neyseki değerlendirmişsiniz çok sevindim
kuzum alıştı demek şuruba ee ne yapsın başka kaçış olmayınca içeyim bari dedi heralde, Allah korusun canım bütün bebekleri çok yaramazlar esincim: evet canım bizde yaptırmadık ya aslında hala aklımı kurcalıyor, bizim dr hemen ilaç vereyim diyen biri değil, son çare veriyor ilacı bile hatta alperen 38,5 ateşle gittik hala bişey vermemişti de başka dran almıştık ilaçları,

adacım sen köftenin adını sormuşsunya sarmısaklı köfte onun adı
kızlar heiniz iyisinizdir umarım tek tek yzamıyorum kusuruma bakmayın öpüldünüz kocaman
aklımda kuzum yapmaya fırsatım olmadı , ben defterime esinin sarımsaklı köftesi diye yazacağım :)
maşallah prensesimize herşey de yolundaymış şükür,beşik almaya kararvermişsiniz birde hadi hayırlısı
kızlar pek kımse ugramamış...

teyzoşları bızım cınsıyetımız bellı oldu erkek
heralde değişmez.. dr resmını çekıp verdı ama ben hiç bişey anlamadım..

opuyorum...
oo bi erkek de senden demek ,hadi hayırlı olsun
öyle oldu sevdecim ya korkuttu sıpa tabi, canım bende hep halı üzerine çarşaf seriyorum onun üstüne de kalın pike, onun üstne de babasının bebeklik battaniyesi var onu seriyorum , artık ısındı ya hava daha rahat ederiz.

tamm canım ilk fırsatta vereyim tarifini
dimi iki dr olunca sürekli kuzunu görmüş gibi oluyorsun , benimde hep 2 haftaya bir gitmiştim son haftaya kadar sonra herhafta gitmiştim dediğin gibi çok zevkli oluyor dimi, herşey yolundaymış maşallah , alttan bakmamış ya canım o yüzden tekrar gittiğinizde duyarsınız pıtpıtları
bu arada benim tickırım geçen haftadan beri hiç kimseciklerin dikkatini çekmedi
yenisini yapayım bari. belki keramet başka bi tickırdadır :26:
ay evet ya bi yazamadık sevdecim çok güzel olmuş
ok geçmiş olsun canım ya dikakt et aman , öyle yorma kendini artık misafirlerin yardım etsin sana
hoşgeldin marycim tekrar geçmiş olsun
tünaydınnnnnnnn
ne edionuz bakiyim güzeller...
geçmişi okudummu tabiki hayırrrrr :))))
sizi çok özledim demir uyurken accık kaçayım didim yanınıza... nirdesinizzzzzzzz
ayyy gelmişsin yıldızcım yaa çok özledik diye yazacağım ama yine fırsat bulup okuyamayacaksın
çokk sevindim canımmm hayırlı uğurlu olsunnn ,
ayy kuzum ya huysuzluğu oldumu esincim ya,i bizimki çok ateşlenmişti .yarında dr günününüzmüş
evet canım çok benziyor zaten ben akşam veriyorum sen öğlen veriyormuşsun çorbayı ,afiyet bal şeker olsun

yok kuzum ya alamadık henüz, haftasonu bikaç mağaza baktık aslında ama karar veremedik bizde, ay sorma esincim bende öyle yedireceğim diye canım çıkıyor ana kucağına yatırıp yediriyorum şimdilik ama dedin gibi kaydırıyor orayı burayı çekiştiriyor inmek istiyor çok yoruyor beni, tv yi açıyorum artık ben en azından dalıyor usluca duruyor, hele maç hastası bizimki babası kılıklı diyorum, o maç sesini duyar duymaz dünyadan kopuyor resmen pür dikkat izliyor, uyuklasa bile gözlerini açıp bakıyor, göremezse eğilip bakıyor ya bi görseniz çok alem gören şaşırıyor sanırım hareketli olunca.

canlar bi yaramzlık yok çok şükür hızlıca yazdım kusura bakmayın atladığım bişey varsa, bizimki çok huysuz bikaç gündür, hafif ateşi var iştahı kesildi sanırım diş gelecek, yerleri belirginleşmiş gibi, çok fena en ufak bişeye ağlıyor kucak istiyor 5 dk yalnız kalmıyor sıpa oyuncaktan çok bizimle oynuyor ya resmen yatıyoruz yere üstümüze çıkıyor babasının koluna yatıyor benim göğsüme yatıyor yuvarlanıyor böyle sürekli

bu arada 1 ay gibi sürede 2 kilo vermişim ay çok sevindim

tamam adacım sen esinin sarmısaklı köftesi yaz canım yaptıkça beni hatırla
zeytinyağı karabiber öksürüğe iyi geliyomuş canım accıkta ısıtıp içine limon sıkıp içirebilirsin oda iyi geliyor
aynen canım bizimkide tv izleyerek felan yiyor ama yinede zıp zıp zıplıyor o ruh haline göre değişiyor zaten bir elimde kaşık bir elimde havaya kaldırılmış şekilde çıngırak dişlik top ıslak mendil yiyeceği bitene kadar 3 5 çeşit gelip geçiyor elimden
canım hep parça parça yazıyorum ama arı mamayı sormuştun mamanın adı arı mama aldın mı sen denediniz mi alperene

Günaydın kuzularrrrr rananın yokluğunda hergün birimize kalıo topici açmak..
Haftabaşından beri bi türlü ilgilenemedim sizle kusuruma bakmayın. Akşam tek tek alıntı yapıp yazcaktım geç geldik k.validemden sonrada banyo yapıp yattım. Bugünde bankaya gitcektim servisten indim yolda bankada 9da açılıomuş kahvaltı yaparken şu kızlara yazıyım dedim..

Ranacım demek kız hep tepende ee işi öğrensinde biran önce daha fazla ayrı bırakmasın seni bizden. Dediğin gibi bu hafta nöbetimizden muaf olduk biz sevdeye bıraktık nöbeti

sevdem kuzumm sen başka topicleremi kaçtın bilemedinmi bu yıldızın ne uyanık köfte olduğunu seni oralarda basıcağını demek herkez kasım anası olcak heee tickerını kaç gün önce gördüm yafrum ama hep unuttm yazmayı hatta özellikle takip ettim ne zaman değiştircen diye ama sonra yazmak kısmet olmadı bi türlü.. Demek çift dikiş gidiyosunuz doktorda ne güzel özledikçe görürsünüz böylece bol bol. Demek alttan baksa görcekti kalp atışını olsun sonuçta sen nasıl rahat etceksen öle olsun. Bu kadar beklemişin bi kaç gün daha beklersin.. Bu arada h.sonu kocişimin isteği üzerine kekinden yaptım afiyetle yidik :) bu arada pzt akşamüstü dişçiye gittim ağız içinden bi röntgen daha çekti. Bi randevum daha var ama onda çekmez heralde kanal yapıldı çünkü temizliği kalmış. Amaninnn savcımıı kalsın yafrum olsam olsam noter olurum emeklilikte

yıldızzzz hoşgeldin yaaa denk gelemedik pzt.den beri evrak yağıyo kafama giremiorum. Nasılsın yafrukuşum keyifler yerindemi. Ayyy şu diş buğdayı kıskandırıo beni gelemediğim için. Geçen gün ranayada dedim keşke bende sizle olabilsem diye

kızlar şimdi bankaya gitcem diğer kızçelerim az sonra sizler için tekrar burdayımmmmm

Anaaa ayıpda bişeyy valla ben açmışım topiği teyyy saat kaçta kimsecikler gelmemiş

yarım kalan hatunlarımıda tamamlıyım şimdi

adacım sorma canım benimde aklımda kaldı şu esinin köftesi. Defterede kaydedemedim daha sende şu poğaçanın tarifini yaz bir ara canım. Ay kız sen bu kadar pimpirikli diidin hamileyken noldu sana yafrum sakınan göze çöp batar azcık rahat olmaya çalış. Bak dişde çıkarıomuş şimdi iyice huysuzdur zaten sen rahat ol bari senin rahatlığın ona yansısın

esinim ayy bu menüleriniz beni benden alıo yiyesim geliyo kız hepsini. Demek eymen aşı oldu kıyamam çok canları yanıo dimi. Mama sandalyesi acil lazımmış esincim bu veletler durdukları yerde durmuolar artık belliki

asyacım göbüş kocaman oldumu bi resim koyda görelim azcıkda alışveriş yap kız nasıl duruyosun

melikecim sevdenin dediği gibi azcık detay ver kız yazıp yazıp kaçıosun

nalan gelmiyo ne zamandır arada face e yazıo diş işleri ne alemde nalancım benim baya bitti sayılır seninki daha meşakkatli galiba allah kolaylık versin

marycim hoşgeldin kuzum annenin iyi olmasına sevindim canım doymuşsun izmire ne güzel ders çalışma yalan oldu tabi artık evine döndüğüne göre her türlü çalışmalara devam

halevim nerdesin sen yaaa artık bizi bıraktın sen galiba

kızlar işallah bişey unutmadım okuyalı çok oldu çünkü

Tüüü avy başıma gelenler bunca saat bi allahın kulu gelmemiş iyimii ee bende gidiyim bari netcem burda bi başıma

nar nasılsın canım denk geldik bak:)
diş tedavin bitmek üzereymiş hadi geçmiş olsun hamile kalmadan halletmen iyi oldu aslında hamilelikte çok zor olurdu..kadron da gelmiş gözün aydın canım..
evet çalışmalara gelir gelmez çok hızlı bi şekilde başladık ama dün gece adet oldum hızımızı kesti:)
ev işleri de bitti şükür artık ders çalışmaya başlayabilirim şimdi netten araştırıyorum hangi kadrolara girebiliyorum diye galiba eşim beni dershaneye yazdırcak bide hızlandırmaya
inşallah kazanırım çok istiyorum çalışmak sıkıldım artık evde

canım iyi olur böle evde çalışmak zor oluyo sana anladığım kadarıyla.. Dersanede belli bi disiplin olur en azından. Demek onca ayrılık üstüne kırmızılar geldi öylemi neyse artık bitince çalışmalar tam gaz başlar :)

ayyy kızçelerim ben nasıl kusur kaldım
nar şekerim gelmişsin nihayet bu hafta ortasında yüzünü görebildik şekerim... tamam sen noter ol kız. o da iyi iş. hem stressiz. savcı olupta milletin bedduasını sırtında mı gezdiricen. en iyisi noter olup para basarsın
yavrum kanal tedavin oldu mu nasıl zorlanıyor musun miden filan kalkıyor mu canın yandı mı biraz detaya girsene gıııı
bende dün kahvaltı yapıyorken o pansumanlı dişimin tarafına hızlı basmışım ah beynim zonkladı çok fena oldum. ocak ayında hamile kalmadan halledemedik onu öyle kaldı , şimdide bişi yerken korkuyorum oranın işi bi bitseydide rahatlasaydım . aslında eşim bugün için bi gideriz demişti diş hekimine. ama yine kendinin bi işi çıktı. evde yok şimdi. bugün kaldı. zaten hep öyle diye diye bu güne kaldık, o dişi tedavi ederken kanalın bi tarafını halletmiştide diğer tarafında yoğunlaşmma görmüştü orayı küçük bi ameliyatla açması gerekiyormuş daha detaylı bişi olacak galiba. bu halimle nasıl olacak artık bilmiyorum . o kadarda bakarım dikkat ederim diş bakımına ama ne yazık ki eski toprak edğiliz çok hassas her yerimiz .

mary ev işlerini bitirmişsin hemencene. aferin kız benim hiç mecalim yok . adetinde gelmiş. olsun bu hızı kesmeniz iyi oluş. adetin bitince hiç değilse bi işe yarar hevesiniz
dershane konuşunda Allah yardımcın olsun şekerim. oku oku nereye kadar

adacım kilolar gitmeye başlamış canım hade gözün aydın. yoksa sen bizden habersiz recim mi yapıyorsun çaktırmadan
alperenimizede geçmiş olsun ateşi inşallah bugün normale dönmüştür. şimdi havalarda çok tehlikeli ne sıcak ne soğuk dikkat etmek lazım hemen çarpılıverir yavrular

esincim mama sandalyesinde hep benimde hevesim vardı belki bunda kısmet olur. sende al yavrum hem artık kendi yemeye başladığı zaman oturtup önüne koyuverirsin. dökse bile yeri belli olur .. kendine göre önlemler alırsın halısız zemine yada bi örtü üstüne koyarsın daha temizlemesi kolay olur. hem onlar masayada yaklaştırılıyor siz yemek yerken aynı masada oturmuş olarak oda size katılmış olacak. yemek vakitleri belli olur artık beyefendilerin. masalara bi tabak daha eklenecek
ADACIM bu yadıklarım senin içinde geçerili imkanınız varsa portatif bişi bakın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…