GIYMATLIM bu topicini okuyordum arada ,hamis oldunu okuyunca inan cooook sevindim
beni hatirlarsin belki helenin topicindenALLAHA anali babali büyütsün kolay hamislikler canim
aklımda olsun canım hiç bilmiyorum böyle doğal ilaçları, bende öyle esincim tv açıyorum bi elimde oyuncak e tabi canı sıkılınca kanal değiştiriyorum reklam ve futfol maçını çok seviypr, o arada sokuyorum ağzına ama elim belim heryerim kopuyor,tamam adacım sen esinin sarmısaklı köftesi yaz canım yaptıkça beni hatırla
zeytinyağı karabiber öksürüğe iyi geliyomuş canım accıkta ısıtıp içine limon sıkıp içirebilirsin oda iyi geliyor
aynen canım bizimkide tv izleyerek felan yiyor ama yinede zıp zıp zıplıyor o ruh haline göre değişiyor zaten bir elimde kaşık bir elimde havaya kaldırılmış şekilde çıngırak dişlik top ıslak mendil yiyeceği bitene kadar 3 5 çeşit gelip geçiyor elimden
canım hep parça parça yazıyorum ama arı mamayı sormuştun mamanın adı arı mama aldın mı sen denediniz mi alperene
ah kuzum yalnız kalmışsın topicde sende kıyamamGünaydın kuzularrrrr rananın yokluğunda hergün birimize kalıo topici açmak..
Haftabaşından beri bi türlü ilgilenemedim sizle kusuruma bakmayın. Akşam tek tek alıntı yapıp yazcaktım geç geldik k.validemden sonrada banyo yapıp yattım. Bugünde bankaya gitcektim servisten indim yolda bankada 9da açılıomuş kahvaltı yaparken şu kızlara yazıyım dedim..
Ranacım demek kız hep tepende ee işi öğrensinde biran önce daha fazla ayrı bırakmasın seni bizden. Dediğin gibi bu hafta nöbetimizden muaf olduk biz sevdeye bıraktık nöbeti
sevdem kuzumm sen başka topicleremi kaçtın bilemedinmi bu yıldızın ne uyanık köfte olduğunu seni oralarda basıcağınıdemek herkez kasım anası olcak heee tickerını kaç gün önce gördüm yafrum ama hep unuttm yazmayı hatta özellikle takip ettim ne zaman değiştircen diye ama sonra yazmak kısmet olmadı bi türlü.. Demek çift dikiş gidiyosunuz doktorda ne güzel özledikçe görürsünüz böylece bol bol. Demek alttan baksa görcekti kalp atışını olsun sonuçta sen nasıl rahat etceksen öle olsun. Bu kadar beklemişin bi kaç gün daha beklersin.. Bu arada h.sonu kocişimin isteği üzerine kekinden yaptım afiyetle yidik :) bu arada pzt akşamüstü dişçiye gittim ağız içinden bi röntgen daha çekti. Bi randevum daha var ama onda çekmez heralde kanal yapıldı çünkü temizliği kalmış. Amaninnn savcımıı kalsın yafrum olsam olsam noter olurum emeklilikte
yıldızzzz hoşgeldin yaaa denk gelemedik pzt.den beri evrak yağıyo kafama giremiorum. Nasılsın yafrukuşum keyifler yerindemi. Ayyy şu diş buğdayı kıskandırıo beni gelemediğim için. Geçen gün ranayada dedim keşke bende sizle olabilsem diye
kızlar şimdi bankaya gitcem diğer kızçelerim az sonra sizler için tekrar burdayımmmmm
ilk fırsatta yazacağım tatlım ofis işleri varda hızlıca bakayım dedim sizlere. yok kuzum ya benim yapımda var pimpirikli olmak hamiş döneminde de öyleydim biliyorsunuz mesane sorunumz vardı sık sık gidiyorduk dra , e şimdide hala devam ediyor inan çöktüğümü hissediyorum ,alperen uyusa bile 5 dkya gidip bakıyorum, dün sıpa oyun yaptı bide yüreğim ağzıma geldi seninki uyanmış beşiğin ta köşesine gitmiş üstüne de çekmiş battaniyesini, bi geldim gördüğüm manzara karşısında şok oldum hızlıca bi açtım üstünü , sıpa kıpır kıkır gülüyr birde, sürekli aklıma kötü şeyler geliyor ::Anaaa ayıpda bişeyy valla ben açmışım topiği teyyy saat kaçta kimsecikler gelmemiş
yarım kalan hatunlarımıda tamamlıyım şimdi
adacım sorma canım benimde aklımda kaldı şu esinin köftesi. Defterede kaydedemedim daha sende şu poğaçanın tarifini yaz bir ara canım. Ay kız sen bu kadar pimpirikli diidin hamileyken noldu sana yafrum sakınan göze çöp batar azcık rahat olmaya çalış. Bak dişde çıkarıomuş şimdi iyice huysuzdur zaten sen rahat ol bari senin rahatlığın ona yansısın
esinim ayy bu menüleriniz beni benden alıo yiyesim geliyo kız hepsini. Demek eymen aşı oldu kıyamam çok canları yanıo dimi. Mama sandalyesi acil lazımmış esincim bu veletler durdukları yerde durmuolar artık belliki
asyacım göbüş kocaman oldumu bi resim koyda görelim azcıkda alışveriş yap kız nasıl duruyosun
melikecim sevdenin dediği gibi azcık detay ver kız yazıp yazıp kaçıosun
nalan gelmiyo ne zamandır arada face e yazıo diş işleri ne alemde nalancım benim baya bitti sayılır seninki daha meşakkatli galiba allah kolaylık versin
marycim hoşgeldin kuzum annenin iyi olmasına sevindim canım doymuşsun izmire ne güzel ders çalışma yalan oldu tabiartık evine döndüğüne göre her türlü çalışmalara devam
halevim nerdesin sen yaaa artık bizi bıraktın sen galiba
kızlar işallah bişey unutmadım okuyalı çok oldu çünkü
sevdecim yanlış anlamışsın kuzum alperenin ateşi hastalığından değil çok şükür, sanrıım diş çıkaracak hafif kabartısı var o yüzden sanırım ateşi demiştim, 37 falan ateşi 5 gündür falan arada düşüyor çıkıyor birde fazlaca huysuz, çok şükür hasta değil. Rejim konusunu narcım da sormuş ortak yazayım kuzum, evet canım dediğin gibi portatif bişeyler bakıyoruz ama daha alamadık ,ayyy kızçelerim ben nasıl kusur kaldım
nar şekerim gelmişsin nihayet bu hafta ortasında yüzünü görebildik şekerim... tamam sen noter ol kız. o da iyi iş. hem stressiz. savcı olupta milletin bedduasını sırtında mı gezdiricen. en iyisi noter olup para basarsın
yavrum kanal tedavin oldu mu nasıl zorlanıyor musun miden filan kalkıyor mu canın yandı mı biraz detaya girsene gıııı
bende dün kahvaltı yapıyorken o pansumanlı dişimin tarafına hızlı basmışım ah beynim zonkladı çok fena oldum. ocak ayında hamile kalmadan halledemedik onu öyle kaldı , şimdide bişi yerken korkuyorum oranın işi bi bitseydide rahatlasaydım . aslında eşim bugün için bi gideriz demişti diş hekimine. ama yine kendinin bi işi çıktı. evde yok şimdi. bugün kaldı. zaten hep öyle diye diye bu güne kaldık, o dişi tedavi ederken kanalın bi tarafını halletmiştide diğer tarafında yoğunlaşmma görmüştü orayı küçük bi ameliyatla açması gerekiyormuş daha detaylı bişi olacak galiba. bu halimle nasıl olacak artık bilmiyorum . o kadarda bakarım dikkat ederim diş bakımına ama ne yazık ki eski toprak edğiliz çok hassas her yerimiz .
mary ev işlerini bitirmişsin hemencene. aferin kız benim hiç mecalim yok . adetinde gelmiş. olsun bu hızı kesmeniz iyi oluş. adetin bitince hiç değilse bi işe yarar hevesiniz
dershane konuşunda Allah yardımcın olsun şekerim. oku oku nereye kadar
adacım kilolar gitmeye başlamış canım hade gözün aydın. yoksa sen bizden habersiz recim mi yapıyorsun çaktırmadan
alperenimizede geçmiş olsun ateşi inşallah bugün normale dönmüştür. şimdi havalarda çok tehlikeli ne sıcak ne soğuk dikkat etmek lazım hemen çarpılıverir yavrular
esincim mama sandalyesinde hep benimde hevesim vardı belki bunda kısmet olur. sende al yavrum hem artık kendi yemeye başladığı zaman oturtup önüne koyuverirsin. dökse bile yeri belli olur .. kendine göre önlemler alırsın halısız zemine yada bi örtü üstüne koyarsın daha temizlemesi kolay olur. hem onlar masayada yaklaştırılıyor siz yemek yerken aynı masada oturmuş olarak oda size katılmış olacak. yemek vakitleri belli olur artık beyefendilerin. masalara bi tabak daha eklenecek
ADACIM bu yadıklarım senin içinde geçerili imkanınız varsa portatif bişi bakın kızlar
geçmiş olsun canım nasıl oldu boğazın ılık bişeyler iç dikkat et kendine bu havanın güneşi de çarpar dikkatli ol, sorma canım iyice büyüdü ya nasıl oyunlar yapıyor hemde, yeni yeni odadan odaya çıkmaya başladı birde, 1 sn durmuyor yerrindeesincim iyi olmuş senınde menünü yazman bizede zamanı geldiğinde lazım olacak
eymende iyileşmiş gözünaydın
yemek yerken senide yoruyormuş ufak birsey alın bencede ama cokdapara vermeye gerek yok
uygun birşey bizde ek gıdalara başlayınca ıkeada uygun sandalyeler var onlardan almayı dusunuyor
adana varmıydıkı ıkea??
adacım tebrık edıyorum senı rejım yapmadan 2 kilo super valla eski formuna ne kadar kaldı ?
alperende diş çıkartıyormuş hadi hayırlısı olsun canım ayyy canım benim ne oyunlar yapıyor size öyle
narcım kuzum ayy sorma biz tutuyormuşuz nöbeti sürekli sonra boş kaldı
kanal tedavın ne oldu pekı ?? bittimi
marycım demek dersaneye baslayacaksın hadı hayırlısı olsun ınsallah ıstedıgın bır yere gırersın
kırmızılarda gelmiş neyse sonra devam
sevdecim seninde diş problemin inşallah bir iş açmaz başına zor olur hamilelikte
ama genede bir doktora git ihmal etme bence
kızlar bende kız çıkınca bakabiliyorum size
bu arada boğazım biraz acımaya başladı inşallah hasta olmam eve gıdınce hemen sıcak bırseyler ıceyımde baslamadan bıtsın barı:18:
canım alerjikmiymiş rahatsızlığı eymenin, testten sonra net bişey diyecek dr dimi, inşallah hemencik iyi olur ya,yok kuzum dişten dolayı ateşi sanırım sürekli çıkıp iniyor hasta değil şükür, diş etleri kabarmış gibi, iştahı da eskisi gibi değil ya bişey yedireceğim diye aklı çıkıyor, çıksa dişi de rahatlasak, sizinde diş etleri sertleşmiş demek yakındır o zaman, bizimde haftaya dr günü bakalım ne diyecekya nefret ediyorum böyle yaptılarmı yazıyorum tam gönderecem giriş yapın diyor ne güzslede uzun uzun yazmıştım sinir ettiler beni
doktordan geldik hastalığımız geçmiş ama alerjik bir bünyemiz var doktorumuz isterseni alerji testi yapalım ama daha çok küçük çok canım yanar dedi şimdilik düşünmüyoruz heel biraz büyüsün iki ilaç verdi nebilizatörün içine koyup eymenin ağzına verecez buharını millet haybiyemi çocuk büyütüryor bizmi çok evhamlanıyoruz bilmiyorum ben hala poposuna pişik kremi sürüyorum her seferinde sürmesem hemen kızarıyor çilek gibi
sevdecim alışverişe bi çıkım canım alacam mama sandalyesi aslında almayı düşünmüyordum benimde kalabalığa alerjim varama olacak gibi değil sandalyede daha kolay yediririm sanırım snde alırsın canım ilkten kalan hevesini ikinciden çıkar
ranacım ikea var canım burda ama bana biraz uzak bi çıkayım bakşm dışarı alacam artık pratik bişe nelere para vermiyoruzki canım kullanışlı olsunda gerisi önemli değil
sende dikkat et kendine boğazın artmasın canım
narcım sende bugün topiği beklemişsin eşlik edemedik sana
mary temizliğin bitmiş canım kırmızılarnda gelmiş yumoş döneminde bolca çalışırsınzı eşinde dershaneye yazdıracakmış seni öyle daha disilplinli çalışırsın eşimde girecek sınava oda konu anlatımı cd deneme sınavları felena aldı bide tablet aldı allah emekleinizi boşa çıkarmasın inşl
adacım sen naptın canım gelmemişsin bugün ben anlamadım alperenin ateşimi çıktı dişten dolayı huzursuz değilmiş eymeninde diş etleri sertleşmiş doktorumuz konturol etti bakalım hangisi önce çıkarack incilerini
yıldızcım sen nasılsın canım diş buğdayınızda yaklaşıyor neler yapacaksın accık bilgi ver bize
Günaydın güzellerrrrr
sevdem denkkmi geldik kuzum nedir :)
kanal tedavim bitti sayılır pzt temizlik olcakmış bi tek o kaldı. Sevdem valla bişeyde anlamadım pek aslında yarım saatten biraz fazla sürmüştür bana en zor gelen ağzımı açık tutmaktı. Akşama biraz çenem ağrıdı. Dişimin ağrısıda azalıo hergün zaten sadece değincce acıo durduğu yerde bişey yok. Ama soğuk hassasiyeti gitti ya çürük gidince en güzeli o oldu
benim yumoşum geçti kuzum h.sonuydu yani nerdeyse bir hafta olcak. Kafamıza göre takıldık bu ay. Üroloğada gidemedik bu diş olayları biraz sarstı bütçeyi halada bitmiş diil eşiminkiler.. Bakalım zamlı maaşımı alınca götürürüm kocişimi daktıra
sende ihmal etme kuzum bi işlem yapılamasada arada git doktora dişin durumuna baksın. Dediğin gibi keşke bitmiş olsaydı. Sen onca sene dişinle sorun yaşama tam tedaviye başla hamile kal şaka gibi :)
ranacım ayy bu kızdan bana fenalık geldi şimdiden öğrensin biran önce çekilsin başından. İkeada öle şeyler çok güzel cidden. Hatırlarsan mutfak resimlerimi koyduğumda her sorduğunuz şey ikeadan çıkmıştı:)
ada ben yazmayı unutmuşum gülüm dimek 2 kilo verdin dikkatmi ediosun yoksa kendiliğindenmi gitti
esincimm ay bu yeni nesil veletler çok alerjik napsın yafrucuklar artık dünya bütün pisliğini kusuyo insanoğluna siz beni bu hale getirdİniz bende sizi alerji yaparım hasta ederim gibi. Bütün çocukların bişeye alerjisi var. Görümcemin kızınında c vitaminine alerjisi var ne açma dimi:)
ayy kızlar ne kadar çok harf hatası yapmışım kusura bakmayın artık hızlı yazınca böyle hatalar oluyor :26:
ha birde yorum yazarken site tekrar giriş yapmak lazım ya hepinize öyle oluyor dimi, tekrar giriş yapınca yazılarım silinmiyor topiğe çıkıyor ama, sizin neden öyle oluyr ?
canım benimde öle oldu geçen işte sonrada bu sayfaya dönmedi tekrar yenileme yapıncada yazdıklarım gitti. Artık iyice kopyalama işini akılda tutmamız lazım
canım verirsin 7 kiloyu sadece pasta böreği keserek 2 kilo verdiysen yaza kadarda geri kalan gider işallah.
Bitirdik canım diş işini işallah çıkmaz başka bişey. Ayyy ne hareketli bu zamane çocukları şuna bak sen hem saklanıp annesinin ödünü koparıo hem de kıkır kıkır gülüyo üstüne :)
ofisin işi çok oluyomu adacım yetişebiliyomusun hepsine birden. Temizlik de çok yapar olmuşun bu ara çok yoruluosundur muhakkak
narcım ataman oldu ya güzelim hangi bölümde çalışacaksın artık, duruşmalara falan girerim diyoırdun , ne zaman başlayacaksın ,maaş artışı hemen oluyor dimi aydınlat bakalım bizi , bildiğimiz bi konu değil canım soru üstüne soru oldu
narcım ataman oldu ya güzelim hangi bölümde çalışacaksın artık, duruşmalara falan girerim diyoırdun , ne zaman başlayacaksın ,maaş artışı hemen oluyor dimi aydınlat bakalım bizi , bildiğimiz bi konu değil canım soru üstüne soru oldu
kızçelerimm yetişin ben geldim
ne kadar erken dimi. aslında sabah bi ara uğradım ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım. eşim rahatsız her yeri ağrıyor onu nazlıyorum ..
kaç gündür o beni nazlıyor goncamdan Allah razı olsun . bi uykum oluyor ki ben hala kendime gelemedim kızlar ya. akşam kızımı 9 da yatırınca biraz eşimle oturuyorum sonra dayanamayıp bende yatıyorum
beni 2-3 saat sonra kaldırıyor eşim. o kadar zor oluyor ki uyanmak. 24 saat uyutsalar uyurum.
sağolsun eşim bu dönemimde bana çok yardımcı oluyor hiç şikayetçi olmadı şimdiye kadar
geçende kan vermiştim ya kızlar bugün onun sonucunu alıp dr umuza gittik
kalp atışlarını gördük Allaha şükürler olsun canlarım. uzun uzun baktık farklı yerlerden görüntülemeye çalıştı doktor
şu an için herşey yolunda gidiyor dedi. hatta kalp atışını görmek düşük ihtimalini daha aza indirmiş oluyor, yine dikkat edeceksin ama çok evham yapmayacağız artık dedi.
ilaçlarıma devam
bir daha ki aya gelebilirsin yada bana gelmen şart değil ilaçlarınla yakın bi doktorada gidebilirsin dedi. ( bu dr evimize uzak mesafede)
bide resmimizi verdi tansiyonu ölçtü bizi yolladı. öyle bi sevindirik olduk kızçelerim
nar şekerim sizin bi ayağınız hep Ankarada olacak galibamaaşını alınca bi ıslatalım gız bacım.. şahsen ben benim için güzel bi iskender yemeni istiyorum şu an ilk paranla. çok makbile geçecek ben yemiş kadar olucam nitekim
adacım sana benden kilo vermede küçük bi püf noktası geliyor sıkı dur şekerim.
sürekli belden dize kadar olan korselerden giyeceksin. yatarken çıkart sadece canım. sabah ilk işin onu giymek olsun. o korse orda sıkıştırma yaptığı için yağları harekete geçiriyor. ben tecrübe ettim faydasını görmüştüm zamanında.
alperene benden selam söyle canım. onu battaniyenin altında bi yakalarsak görür gününü bıcırık
esincim ah bende kaç defa bu sitenin huyundan muzdarip oldum biliyorsun canım. o kadar yazıu ve ona ayırdığın zaman, boşa gittiğinde insanın çok morali bozuluyor
belki hafta sonu alırsınız alışverişe çıkarsanız bi mama sandalyesi canım. bizede resmini koy bari fikir olsun
ortak bi renk al istersen canım. kızın olursada kullanırsın inşallah
ranacım bugün hiç hgelemedin mi güzelim. iyiden iyiye başın kalabalıklaştı senin. kız beraber alışverişler yapıcaktık ne güzel. beni bu yaşlı halimle hamileliğimde depresyona sokmayın sakın
nar şekerim bugün hep sana dua ettim kalp atışlarını görnce Allahım dedim bu kızçemede göster acilen ya rabbimm
.
Amanda aman kimleri görüyorum asyacım çok sevindim canım darısı başıma banada internet gelir belki atama sonrası. Bu arada senin asaletin ne zaman tasdik olcak
ranacım ay neyse bugün rahatsın bugün öğleden sonrada ben giremicem.. Valla canım ya nazar değmesin bazı konularda çok rahatız işyerinde tabi benim ankaraya bağlanmam bunda bi değişiklik yaratcakmı bilemiyorum. Bu arada yarın bizim yeğenin doğum gününü kutlucaz pastasını benim yapmamı istedi. Eşimin doğum gününde yapmıştım çok beğenmişti çokda pratik bi pasta yarın sabahtan onla uğraşcam hediyede almadık daha sıkıştı herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?