Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

nar şekerim yumoş zamanını geride mi bıraktın canım. belki bu karşıklığın arasında sende tayfamıza katılırsın inşallah canım yaa

GIYMATLIM bu topicini okuyordum arada ,hamis oldunu okuyunca inan cooook sevindim

beni hatirlarsin belki helenin topicinden ALLAHA anali babali büyütsün kolay hamislikler canim

GIYMATLIM bu topicini okuyordum arada ,hamis oldunu okuyunca inan cooook sevindim

beni hatirlarsin belki helenin topicinden ALLAHA anali babali büyütsün kolay hamislikler canim

ay canım evet hatırlamaz mıyım . güzel dualarına gönülden amin diyorum. gördüğün gibi bende yıllar sonra ancak hamile kalabildim.
Allah isteyen herkesede sizlerede nasib etsin canım. çok mutluyum

esincim iyi olmuş senınde menünü yazman bizede zamanı geldiğinde lazım olacak
eymende iyileşmiş gözünaydın
yemek yerken senide yoruyormuş ufak birsey alın bencede ama cokdapara vermeye gerek yok
uygun birşey bizde ek gıdalara başlayınca ıkeada uygun sandalyeler var onlardan almayı dusunuyor
adana varmıydıkı ıkea??

adacım tebrık edıyorum senı rejım yapmadan 2 kilo super valla eski formuna ne kadar kaldı ?
alperende diş çıkartıyormuş hadi hayırlısı olsun canım ayyy canım benim ne oyunlar yapıyor size öyle

narcım kuzum ayy sorma biz tutuyormuşuz nöbeti sürekli sonra boş kaldı
kanal tedavın ne oldu pekı ?? bittimi

marycım demek dersaneye baslayacaksın hadı hayırlısı olsun ınsallah ıstedıgın bır yere gırersın
kırmızılarda gelmiş neyse sonra devam

sevdecim seninde diş problemin inşallah bir iş açmaz başına zor olur hamilelikte
ama genede bir doktora git ihmal etme bence

kızlar bende kız çıkınca bakabiliyorum size
bu arada boğazım biraz acımaya başladı inşallah hasta olmam eve gıdınce hemen sıcak bırseyler ıceyımde baslamadan bıtsın barı:18:

ya nefret ediyorum böyle yaptılarmı yazıyorum tam gönderecem giriş yapın diyor ne güzslede uzun uzun yazmıştım sinir ettiler beni
doktordan geldik hastalığımız geçmiş ama alerjik bir bünyemiz var doktorumuz isterseni alerji testi yapalım ama daha çok küçük çok canım yanar dedi şimdilik düşünmüyoruz heel biraz büyüsün iki ilaç verdi nebilizatörün içine koyup eymenin ağzına verecez buharını millet haybiyemi çocuk büyütüryor bizmi çok evhamlanıyoruz bilmiyorum ben hala poposuna pişik kremi sürüyorum her seferinde sürmesem hemen kızarıyor çilek gibi
sevdecim alışverişe bi çıkım canım alacam mama sandalyesi aslında almayı düşünmüyordum benimde kalabalığa alerjim varama olacak gibi değil sandalyede daha kolay yediririm sanırım snde alırsın canım ilkten kalan hevesini ikinciden çıkar
ranacım ikea var canım burda ama bana biraz uzak bi çıkayım bakşm dışarı alacam artık pratik bişe nelere para vermiyoruzki canım kullanışlı olsunda gerisi önemli değil
sende dikkat et kendine boğazın artmasın canım
narcım sende bugün topiği beklemişsin eşlik edemedik sana
mary temizliğin bitmiş canım kırmızılarnda gelmiş yumoş döneminde bolca çalışırsınzı eşinde dershaneye yazdıracakmış seni öyle daha disilplinli çalışırsın eşimde girecek sınava oda konu anlatımı cd deneme sınavları felena aldı bide tablet aldı allah emekleinizi boşa çıkarmasın inşl
adacım sen naptın canım gelmemişsin bugün ben anlamadım alperenin ateşimi çıktı dişten dolayı huzursuz değilmiş eymeninde diş etleri sertleşmiş doktorumuz konturol etti bakalım hangisi önce çıkarack incilerini
yıldızcım sen nasılsın canım diş buğdayınızda yaklaşıyor neler yapacaksın accık bilgi ver bize

Günaydın güzellerrrrr
sevdem denkkmi geldik kuzum nedir :)

kanal tedavim bitti sayılır pzt temizlik olcakmış bi tek o kaldı. Sevdem valla bişeyde anlamadım pek aslında yarım saatten biraz fazla sürmüştür bana en zor gelen ağzımı açık tutmaktı. Akşama biraz çenem ağrıdı. Dişimin ağrısıda azalıo hergün zaten sadece değincce acıo durduğu yerde bişey yok. Ama soğuk hassasiyeti gitti ya çürük gidince en güzeli o oldu
benim yumoşum geçti kuzum h.sonuydu yani nerdeyse bir hafta olcak. Kafamıza göre takıldık bu ay. Üroloğada gidemedik bu diş olayları biraz sarstı bütçeyi halada bitmiş diil eşiminkiler.. Bakalım zamlı maaşımı alınca götürürüm kocişimi daktıra

sende ihmal etme kuzum bi işlem yapılamasada arada git doktora dişin durumuna baksın. Dediğin gibi keşke bitmiş olsaydı. Sen onca sene dişinle sorun yaşama tam tedaviye başla hamile kal şaka gibi :)

ranacım ayy bu kızdan bana fenalık geldi şimdiden öğrensin biran önce çekilsin başından. İkeada öle şeyler çok güzel cidden. Hatırlarsan mutfak resimlerimi koyduğumda her sorduğunuz şey ikeadan çıkmıştı:)

ada ben yazmayı unutmuşum gülüm dimek 2 kilo verdin dikkatmi ediosun yoksa kendiliğindenmi gitti

esincimm ay bu yeni nesil veletler çok alerjik napsın yafrucuklar artık dünya bütün pisliğini kusuyo insanoğluna siz beni bu hale getirdİniz bende sizi alerji yaparım hasta ederim gibi. Bütün çocukların bişeye alerjisi var. Görümcemin kızınında c vitaminine alerjisi var ne açma dimi:)

aklımda olsun canım hiç bilmiyorum böyle doğal ilaçları, bende öyle esincim tv açıyorum bi elimde oyuncak e tabi canı sıkılınca kanal değiştiriyorum reklam ve futfol maçını çok seviypr, o arada sokuyorum ağzına ama elim belim heryerim kopuyor,
aldım canım arımamayı da bizimki tatlı sevmeyecek heralde ya, çok severek yemiyor çok çok az yapıyorum ve çok sulu yapıp öyle içiriyorum bende,

ah kuzum yalnız kalmışsın topicde sende kıyamam
ilk fırsatta yazacağım tatlım ofis işleri varda hızlıca bakayım dedim sizlere. yok kuzum ya benim yapımda var pimpirikli olmak hamiş döneminde de öyleydim biliyorsunuz mesane sorunumz vardı sık sık gidiyorduk dra , e şimdide hala devam ediyor inan çöktüğümü hissediyorum ,alperen uyusa bile 5 dkya gidip bakıyorum, dün sıpa oyun yaptı bide yüreğim ağzıma geldi seninki uyanmış beşiğin ta köşesine gitmiş üstüne de çekmiş battaniyesini, bi geldim gördüğüm manzara karşısında şok oldum hızlıca bi açtım üstünü , sıpa kıpır kıkır gülüyr birde, sürekli aklıma kötü şeyler geliyor ::

sevdecim yanlış anlamışsın kuzum alperenin ateşi hastalığından değil çok şükür, sanrıım diş çıkaracak hafif kabartısı var o yüzden sanırım ateşi demiştim, 37 falan ateşi 5 gündür falan arada düşüyor çıkıyor birde fazlaca huysuz, çok şükür hasta değil. Rejim konusunu narcım da sormuş ortak yazayım kuzum, evet canım dediğin gibi portatif bişeyler bakıyoruz ama daha alamadık ,
dediğin gibi dökse yeri belli olur, ah canım seninde diş yarım kalmıştı dimi ya, gitsen tekrar bişeyler yapabilirlermiki, inşallah sorun çıkartmaz diş,n, zordur diş ağrısı da
geçmiş olsun canım nasıl oldu boğazın ılık bişeyler iç dikkat et kendine bu havanın güneşi de çarpar dikkatli ol, sorma canım iyice büyüdü ya nasıl oyunlar yapıyor hemde, yeni yeni odadan odaya çıkmaya başladı birde, 1 sn durmuyor yerrinde
canım alerjikmiymiş rahatsızlığı eymenin, testten sonra net bişey diyecek dr dimi, inşallah hemencik iyi olur ya,yok kuzum dişten dolayı ateşi sanırım sürekli çıkıp iniyor hasta değil şükür, diş etleri kabarmış gibi, iştahı da eskisi gibi değil ya bişey yedireceğim diye aklı çıkıyor, çıksa dişi de rahatlasak, sizinde diş etleri sertleşmiş demek yakındır o zaman, bizimde haftaya dr günü bakalım ne diyecek

canım kanal tedavin bitmiş çok şükür iyi ağrın falna da olmamış e tabi kolay değil sürekli ağzın açık kalıyor, neyse canım bitmiş oldu bak iyi bak dişlerine artık yenilendiler , yazayım kilo olayını canım.

canlar doğum sonrası yarısı gitmişti zaten sonra hiç veremedim, e tabi sürekli pasta börek yapıyordum sürekli misafirler geliyordu, hatta öğle vakti yemek yerine onlardan yiyordum ben hiç dikkat etmiyordum tabi, şimdi evde pasta börek yapmıyorum öyle olunca yemiyorum tabi, ama dün yaptım yinede arada kaçamak olur dimi, öyle birde alperen çok hareketli artık peşinde koşmaktan sanırım, birde 1 aydır daha fazla su içtiğimi fark ettim sanırım hepsi etkili oldu, maalesef daha 7 kilo fazlam var , yaza kadar vermek istiyorum eski kıyafetlerime gireyimde ...

bende dünder beri temizlik yapıyorum yine alperen yerlerde sürekli daha dikakt etmeye başladım tabi sürekli gözüm yerde sürelli siliyorum ev işi bitmek bilmiyor haliyle, canlar yine hızlı okluyup hızlı yazdım eğer atladğım bişey varsa hatırlatın olur mu özel olartak yorum yaparım tekrardan , alperen uyurken ofisin işlerini yapaıyım yine fırsat bulursam gelirim öpüyorum hepinizi ve yavrularınızı

ayy kızlar ne kadar çok harf hatası yapmışım kusura bakmayın artık hızlı yazınca böyle hatalar oluyor :26:

ha birde yorum yazarken site tekrar giriş yapmak lazım ya hepinize öyle oluyor dimi, tekrar giriş yapınca yazılarım silinmiyor topiğe çıkıyor ama, sizin neden öyle oluyr ?

canım benimde öle oldu geçen işte sonrada bu sayfaya dönmedi tekrar yenileme yapıncada yazdıklarım gitti. Artık iyice kopyalama işini akılda tutmamız lazım

canım verirsin 7 kiloyu sadece pasta böreği keserek 2 kilo verdiysen yaza kadarda geri kalan gider işallah.

Bitirdik canım diş işini işallah çıkmaz başka bişey. Ayyy ne hareketli bu zamane çocukları şuna bak sen hem saklanıp annesinin ödünü koparıo hem de kıkır kıkır gülüyo üstüne :)

ofisin işi çok oluyomu adacım yetişebiliyomusun hepsine birden. Temizlik de çok yapar olmuşun bu ara çok yoruluosundur muhakkak

canım benim hep öyle oluyor ama üstteki giriş yerinden değilde altta çıkıyor ya tekrar ordan tekrar giriş yapıyorum ,hiç gitmiyor yazım olduğu gibi çıkıyor, öyle durumlarda sen nerdne giriş yapıyorsun da yazıların siliniyor.

inşallah kuzum yaza düğünler var çünkğ vermem şart. Oh çok şükür narcım ya diş işleri insanı geriyor ,iyi oldu , kuzum bu ay öyle denediniz ya inşalah sevde gibi bi sürprizde senden gelir. Sorma canım ödüm koptu nerde bu çocuk diye ta kafasına kadar çekmiş battaniyesini kafası bile gözükmüyordu sıpanın.Oyun yapmasını iyi biliyor sıpa. Ofis işi artık daha çoğalmaya başladı canım yetişmek çok zor oluyor bazen , akşama bile kaldığı oluyor alpereni uyuttuktan sonra cvp veriyorum maillerime falan. 24 saat bana yetmiyor narcım alperen sürekli yerde olunca daha çok temizlik çıkıyor

narcım ataman oldu ya güzelim hangi bölümde çalışacaksın artık, duruşmalara falan girerim diyoırdun , ne zaman başlayacaksın ,maaş artışı hemen oluyor dimi aydınlat bakalım bizi , bildiğimiz bi konu değil canım soru üstüne soru oldu

evet canım herkes merak içinde. Daha önce genel sınıfta çalışıodum düz memur gibiydi kadrom. Şimdi avukatlık sınıfı oldu. Maaşım 15 nisanda alcağım maaşa yansıcak. Kadrom 14ünde onaylandığı için bir aylıkda fark vercekler. Dosyalarımızı daha almadık maliy bak. Avukatlarından.. Ama onlar alınınca duruşmalara gircem.. Bu arada haftaya cuma ankaraya gidiyorum daire başkanı bölgelerdeki avukatlarla tanışmak istemiş. İşin ilginci artık burada çalıştığım yere bağlı olmıcam maaşımı bile ankaradan yapcaklar hukuk işlerinden. Böle değişik bi durum işte. Detayları gidince öğrencez zaten bizde

evet canım herkes merak içinde. Daha önce genel sınıfta çalışıodum düz memur gibiydi kadrom. Şimdi avukatlık sınıfı oldu. Maaşım 15 nisanda alcağım maaşa yansıcak. Kadrom 14ünde onaylandığı için bir aylıkda fark vercekler. Dosyalarımızı daha almadık maliy bak. Avukatlarından.. Ama onlar alınınca duruşmalara gircem.. Bu arada haftaya cuma ankaraya gidiyorum daire başkanı bölgelerdeki avukatlarla tanışmak istemiş. İşin ilginci artık burada çalıştığım yere bağlı olmıcam maaşımı bile ankaradan yapcaklar hukuk işlerinden. Böle değişik bi durum işte. Detayları gidince öğrencez zaten bizde

evet canım herkes merak içinde. Daha önce genel sınıfta çalışıodum düz memur gibiydi kadrom. Şimdi avukatlık sınıfı oldu. Maaşım 15 nisanda alcağım maaşa yansıcak. Kadrom 14ünde onaylandığı için bir aylıkda fark vercekler.

Dosyalarımızı daha almadık maliy bak. Avukatlarından.. Ama onlar alınınca duruşmalara gircem.. Bu arada haftaya cuma ankaraya gidiyorum daire başkanı bölgelerdeki avukatlarla tanışmak istemiş. İşin ilginci artık burada çalıştığım yere bağlı olmıcam maaşımı bile ankaradan yapcaklar hukuk işlerinden. Böle değişik bi durum işte. Detayları gidince öğrencez zaten bizde

kızçelerimm yetişin ben geldim
ne kadar erken dimi. aslında sabah bi ara uğradım ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım. eşim rahatsız her yeri ağrıyor onu nazlıyorum ..
kaç gündür o beni nazlıyor goncamdan Allah razı olsun . bi uykum oluyor ki ben hala kendime gelemedim kızlar ya. akşam kızımı 9 da yatırınca biraz eşimle oturuyorum sonra dayanamayıp bende yatıyorum
beni 2-3 saat sonra kaldırıyor eşim. o kadar zor oluyor ki uyanmak. 24 saat uyutsalar uyurum.
sağolsun eşim bu dönemimde bana çok yardımcı oluyor hiç şikayetçi olmadı şimdiye kadar

geçende kan vermiştim ya kızlar bugün onun sonucunu alıp dr umuza gittik
kalp atışlarını gördük Allaha şükürler olsun canlarım. uzun uzun baktık farklı yerlerden görüntülemeye çalıştı doktor
şu an için herşey yolunda gidiyor dedi. hatta kalp atışını görmek düşük ihtimalini daha aza indirmiş oluyor, yine dikkat edeceksin ama çok evham yapmayacağız artık dedi.
ilaçlarıma devam
bir daha ki aya gelebilirsin yada bana gelmen şart değil ilaçlarınla yakın bi doktorada gidebilirsin dedi. ( bu dr evimize uzak mesafede)
bide resmimizi verdi tansiyonu ölçtü bizi yolladı. öyle bi sevindirik olduk kızçelerim

nar şekerim sizin bi ayağınız hep Ankarada olacak galiba maaşını alınca bi ıslatalım gız bacım.. şahsen ben benim için güzel bi iskender yemeni istiyorum şu an ilk paranla. çok makbile geçecek ben yemiş kadar olucam nitekim

adacım sana benden kilo vermede küçük bi püf noktası geliyor sıkı dur şekerim.
sürekli belden dize kadar olan korselerden giyeceksin. yatarken çıkart sadece canım. sabah ilk işin onu giymek olsun. o korse orda sıkıştırma yaptığı için yağları harekete geçiriyor. ben tecrübe ettim faydasını görmüştüm zamanında.
alperene benden selam söyle canım. onu battaniyenin altında bi yakalarsak görür gününü bıcırık

esincim ah bende kaç defa bu sitenin huyundan muzdarip oldum biliyorsun canım. o kadar yazıu ve ona ayırdığın zaman, boşa gittiğinde insanın çok morali bozuluyor
belki hafta sonu alırsınız alışverişe çıkarsanız bi mama sandalyesi canım. bizede resmini koy bari fikir olsun
ortak bi renk al istersen canım. kızın olursada kullanırsın inşallah

ranacım bugün hiç hgelemedin mi güzelim. iyiden iyiye başın kalabalıklaştı senin. kız beraber alışverişler yapıcaktık ne güzel. beni bu yaşlı halimle hamileliğimde depresyona sokmayın sakın

nar şekerim bugün hep sana dua ettim kalp atışlarını görnce Allahım dedim bu kızçemede göster acilen ya rabbimm

.

Günaydın kızlarrr bugün kitabımı unutmuşum servisten yazıyım dedim size erkenden. Hepinize dualarımızın kabul olacağı hayırlı bir cuma günü diliyorum. Bugün öğleden sonra gene bayanlar olaraktan dışarda bişeyler yapcezz ayda bir gidiyoruz biliyosunuz başkanın eşi önderliğinde :) bugünde öğle yemeği için gidicez açık hava kır gibi birr yere

canım arkadaşım allah bin kere razı oldun dualarınızdan hepinizden. Elbet gelcek o günlerde sadece doğru zamanı gelmemiş bugüne kadar belliki..

Demek hala uyku modundasın aman olsun kızzz o bile güzel sana bebeğini hatırlatıordur. Kalp atışlarıda duylmuş hadi bakalım darısı minik pıtpıtlarını da duymaya. Bi tekmelesin iyice inanırsın seninle olduğuna :) allah eşlerimizden razı oldun kuzum yaa iyi günümüzde kötü günümüzde hep destekçi olan eşlerimiz var çok şükür. Bu arada kurduğunuz iş ne durumda başlamadı dimi daha faaliyete

ayy yafrumm istediğin iskender olsun ben gelir oralarda yediririm sana iskenderi minik sevdemiz iskendermi istediki acaba :) sorma canım yaa dakka bir gol bir oraya bağlı olunca her halt ankaradan yürücek benden ziyade onlara zorluk olcak 12 tane ili takip etcekler devamlı. Tam bürokrasi saçmalığı.. Artık başa gelen çekilir aldık ya kadroyu gerisini halletcez bi şekilde..

günaydın kızlar.artık iş yerinde internetim geldi.arada gelirim aranıza.narcım ataman olmuş hayırlı olsun canım.hepinize hayırlı cumalar olsun herkezi öptüm:)

günaydın canım arkadaşlarım hayırlı cumalar herkese

dün ben erken çıktım işten eve gittim fena oldum başım ağrımaya başladı boğazlarım keza acıyordu eve gıttım kıvı falan ıhlamur pastıl derken yattım dınlendım şimdi iyiyim allaha şükür bir burnum akıyor o da geçer inşallah
yanımdaki kız bugün izinli rahatım bugun yani şimdi hep benim yanımda doğal olarak yaptıklarıma bakıyor bu durumda bende ınternete gıremıyorum neyse ıdare etcez artık ne yapalım

adacım alperen sana oyunlar oynamaya başladı demek annesiyle saklambaç oynuyor
kilolarınada verirsin canım yaza kadar düğünleriniz varmış fit anne olursun o zamana kadar merak etme

narcım kızz gene gezmelere gidiyormuşsun ayyy ne iyiymiş o patronun karısı valla süper bizim yerimizede gez şekerim
maaşını bile ankaradan alacakmıssın artık ankara yollarıda görünmüş sana çok kalacakmısınız günü birlik mi??

sevdecim canım kalp atışlarını duymuşsunuz gözün aydın herşeyde yolundaymıs allaha şükür
kocısınde hasta olmuş gecmiş olsun nazlanma sırası ona gelmiş
ayyy yapalım kuzum alışveriş ama bana yasak geldi biliyorsun çok almışım annem öyle dedi artık eksiklerimizi alacağız büyük şeyleri beşik yorgan nevresim falan

asyacım ay canım gözünaydın internetin gelmiş artık gel sık sık senden de göbüş resmi bekliyoruz

esincim sizinde ikea varmış il de yolun düşerse bir ara bakarsın hoşuna giderse alırsın canım

Amanda aman kimleri görüyorum asyacım çok sevindim canım darısı başıma banada internet gelir belki atama sonrası. Bu arada senin asaletin ne zaman tasdik olcak

ranacım ay neyse bugün rahatsın bugün öğleden sonrada ben giremicem.. Valla canım ya nazar değmesin bazı konularda çok rahatız işyerinde tabi benim ankaraya bağlanmam bunda bi değişiklik yaratcakmı bilemiyorum. Bu arada yarın bizim yeğenin doğum gününü kutlucaz pastasını benim yapmamı istedi. Eşimin doğum gününde yapmıştım çok beğenmişti çokda pratik bi pasta yarın sabahtan onla uğraşcam hediyede almadık daha sıkıştı herşey

canım benim inşallah değişmez böyle gezmelere katılırsın gene
ohhh pastalar yapılacakmış aaa senden de bir ara bu pratik pastanın tarifini isteriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…