tünaydınn kızlarr herkesler burdaymış ne güzel ama ben yazınca herkesler çıkıp gidiyo kalakalıyorum bi başıma buralarda=))
sevdecim ne güzel kalp atışını duymuşsunuz inşallah herşey yolunda gider..ben rahim filmi çekilmedim ama nedense hep ondan sonra hamile kalacağıma inanıyorum senden sonra bu inancım daha da güçlendi rahim filminden ne kadar sonra hamile kaldın sen arkadaşım vesilen o oldu dimi yanlış hatırlamıyorum..
bu arada kuzenim bi msg gönderdi bugün onu sizinle paylaşmak istiyorum:
''Bazen Allah'tan dua isterken ALLAH'IM HAKKIMDA HAYIRLIYSA VER diyoruz, sonra hakkımızda hayırlı olanı verdiğinde beğenmiyoruz..Hz. Ali şöyle dua ederdi :''Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana da gönlümü razı eyle..''duası ile hayırlı cumalar..
bide kızlar benim sizin fikirlerinize ihtiyacım var iş konusunda bi sene goncamdan ayrı kalmak zorunda olabilirim çok ağlıyorum kaç günlerdir nolur bi fikir verin bana(
öyle canım hayırlısı tabi ama bu iş yüzünden sanırım bebek işini de ertelemek zorunda kalıcaz..canım hiç kafanı karıştırma öyle bak bende öyle diyordum rahim filmi çekileyim dedim çekileceğim ay hamile kaldım o belli olmuyor yani kısmetimizde ne zaman varsa o zaman oluyor
neymiş canım soracağın şey kpss ile ilgili mi ?
öyle canım hayırlısı tabi ama bu iş yüzünden sanırım bebek işini de ertelemek zorunda kalıcaz..
ben şimdi kpss ye giricem ya ben ptt ye girmek istiyorum rahat etmek açısından hem şartları çok iyi hemde maaşı:)eşim görümcemi aradı tanıdığın varsa öğrensene bakalım şartları iyimiymiş diye..meğer görümcemde müdürünü tanıyomuş bizim ordaki ptt nin..adam demiş drek izmiri yazsın benim 3 tane norm kadro açığım var ben onu izmirden talep ederim derecesini de en üstten başlatırım demiş daha bi sürü umut verici şey..ama durum böyle olunca ben 1 sene izmirde çalışmak zorundayım eşim ise erzurumda kalcak ben her ay gelirim geçer bi sene dediğin nedir ki ilerde rahat edicez onu düşün diyoo.ama kocamı evimi bırakıp gitme taraftarı değilim..kime söylesem çok mantıklı gel tabi nolcak aldığın parayı uçak biletini verirsiniz olmadı diyor..off napçağımı bilemiyorum
nolur bana akıl:)))
valla karar vermek zor be güzelim peki sen izmirde 1 sene çalıştıktan sonra tekrar erzuruma tayinini mi isteyeceksin yoksa eşin mi izmire gelecek??
ben erzuruma gelicem 1 sene dolduktan sonra..eşimin şarkının bitmesi için 2 senemiz kalıyor o zaman..2 sene sonra da yine izmire aynı postaneye gidebilirmişim öyle bi kanun varmış..şark dönüşü izmire gitmeyi düşünüyoruz da..
valla zor karar canım şimdi izmire gidersen sen ailenin yanında olacaksın bildiğin yer aslında çok iyi olacak senin için ama aklın hep eşinde kalacak :26:
valla zor çok iyi düşün bence tabi ayda bir gidersin o da gelir falan öyle halletmeye çalışırsınız artık ekonomik biletleri takip edersiniz önceden alırsınız biletleri
hem uyguna gelir
eşim ben her ay 5 gün senelik iznimden alırım haftasonlarıyla da birleştirip ayda 9 gün senin yanına gelirim, iki ayda bir de sen rapor alıp gelirsin dio..kafam çok karışık..ekonomi bileti falan varsın olmasın iyi maaş verceklermiş adam öyle dedi:)şimdi zaten o para yok o zamanda onu yok sayıp tamamen uçak biletine yatırabilirim gerekirse:)
gerçi bi kpss ye gireyim bakalım belki o kadar puan bile alamıcam..hakkımızda hayırlısı
sevdecim kalp atışlarını duymuşsun ne güzel gözün aydın.rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhatli nasip eder inşallah.
ranacım ya sizin kızda doğunca erkek olursa napcan.pembe pembe aldın herşeyi.benim yiğenimde 7aylığa kadar oğalan demişlerdi sonadan kız oldu:)
benim internette iş yerinde geldi ama böyle sitelere girmek yasak tabi.gizli gizli girmiştim tam yazıyordum şef geldi.hemen kapattım.ben göbüş resmi ekleyecem ama bir türlü elim değmedi.herkeze iyi tatiller öptümm:)
kızçelerim hepiciğinize hayırlı sabahlar
dün arada baktım ama yazacak kadar vaktim olmadı
bi bitkinlik halsizlik uyku hali aynen devam ediyor . zaten tahlillerimde biraz kansızlık çıktı ama şu an progestan ve kan sulandırıcı kullandığım için dr yeni bi ilaç daha eklemedi. bi süre daha bebeğimin daha çok kana ihtiyacı olana kadar böyle idare edicez. Dün teyzemle konuştum. onunda 6 yaşında ikizleri var. yine aynı şekilde dayımında 9 yaşında ikizleri var kızlar
teyzem diyor ki bende aynen senin gibiydim uykudan gözümü açamıyordum bi işe mecalim olmuyordu. seninde ikiz olmasın...
yok dedim teyze biz bir tane bebek ve kalp atışı gördük o artık kesinleşti diyorum, hayır diyor benimde ilerki haftalarda belli olmuştu daha belli olmaz seninki benim 9 haftadan sonra belli oldu diyor..
ama kızlar ben kesede bebeğimizi Allaha şükür gayet net gördüm o tür bi ihtimalin artık kalmadığını düşünüyorum olsa belli olurdu. bizim sülalede çok ikiz olduğu için baştan şüphe etmiştim çünki bana herkes annenin olmadı senin olur bi göbek farkla olurmuş ya ikizler hep öyle diyorlardı. kardeşim bile hayırlı olsun diye aradığında abla ikizin mi olcak kız diyor. yok dedim ben senin ikizleri büyütücem öncene çok ikiz yazmışım hayrolsun
ranacım topişimizi açıvermişsin canım. bugün o kız yok mu yoksa. özgür müsün canım onu söylegeçmiş olsun nezle olmuşsun Allah beterinden korusun canım. bende eşimden kapıcam diye korktum ama şu an bi vukuat yok. eşimde daha iyi.
senin bebişin kız mı erkek mi olacak hala bu karmaşa devam ediyor öyle mi canım. sen büyük ultrasona ne zaman gireceksin. o zaman kesinleşir hani parmak sayımı filan yapıyorlar ya o zaman cinsiyetinede baktırırsın için rahat eder.
canım günaydın demek sizinde ikiz var sülalede benim de annem ikizhatta biz kesin benimde ikizim olur diyorduk ama olmadı kardeşime artık
ama dediğin gibi kese göründü tek kalp atışı var şu saatten sonra değişmez bencede
bugün o kız yok canım bugünde rahatım yani ama birazdan çıkacağım burnum akıp duruyor eve gidip dinleneyim
yok canım o karmaşayı geçtik detaylı ultrason oldum yaa ben dediğin gibi parmakları falan sayılandan ordada kız çıktı ama ondan sonrada hala değişirse bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?