Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

tünaydınn kızlarr herkesler burdaymış ne güzel ama ben yazınca herkesler çıkıp gidiyo kalakalıyorum bi başıma buralarda=))
sevdecim ne güzel kalp atışını duymuşsunuz inşallah herşey yolunda gider..ben rahim filmi çekilmedim ama nedense hep ondan sonra hamile kalacağıma inanıyorum senden sonra bu inancım daha da güçlendi rahim filminden ne kadar sonra hamile kaldın sen arkadaşım vesilen o oldu dimi yanlış hatırlamıyorum..
bu arada kuzenim bi msg gönderdi bugün onu sizinle paylaşmak istiyorum:
''Bazen Allah'tan dua isterken ALLAH'IM HAKKIMDA HAYIRLIYSA VER diyoruz, sonra hakkımızda hayırlı olanı verdiğinde beğenmiyoruz..Hz. Ali şöyle dua ederdi :''Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana da gönlümü razı eyle..''duası ile hayırlı cumalar..

bide kızlar benim sizin fikirlerinize ihtiyacım var iş konusunda bi sene goncamdan ayrı kalmak zorunda olabilirim çok ağlıyorum kaç günlerdir nolur bi fikir verin bana(

canım hiç kafanı karıştırma öyle bak bende öyle diyordum rahim filmi çekileyim dedim çekileceğim ay hamile kaldım o belli olmuyor yani kısmetimizde ne zaman varsa o zaman oluyor
neymiş canım soracağın şey kpss ile ilgili mi ?

öyle canım hayırlısı tabi ama bu iş yüzünden sanırım bebek işini de ertelemek zorunda kalıcaz..
ben şimdi kpss ye giricem ya ben ptt ye girmek istiyorum rahat etmek açısından hem şartları çok iyi hemde maaşı:)eşim görümcemi aradı tanıdığın varsa öğrensene bakalım şartları iyimiymiş diye..meğer görümcemde müdürünü tanıyomuş bizim ordaki ptt nin..adam demiş drek izmiri yazsın benim 3 tane norm kadro açığım var ben onu izmirden talep ederim derecesini de en üstten başlatırım demiş daha bi sürü umut verici şey..ama durum böyle olunca ben 1 sene izmirde çalışmak zorundayım eşim ise erzurumda kalcak ben her ay gelirim geçer bi sene dediğin nedir ki ilerde rahat edicez onu düşün diyoo.ama kocamı evimi bırakıp gitme taraftarı değilim..kime söylesem çok mantıklı gel tabi nolcak aldığın parayı uçak biletini verirsiniz olmadı diyor..off napçağımı bilemiyorum
nolur bana akıl:)))

valla karar vermek zor be güzelim peki sen izmirde 1 sene çalıştıktan sonra tekrar erzuruma tayinini mi isteyeceksin yoksa eşin mi izmire gelecek??

valla karar vermek zor be güzelim peki sen izmirde 1 sene çalıştıktan sonra tekrar erzuruma tayinini mi isteyeceksin yoksa eşin mi izmire gelecek??

ben erzuruma gelicem 1 sene dolduktan sonra..eşimin şarkının bitmesi için 2 senemiz kalıyor o zaman..2 sene sonra da yine izmire aynı postaneye gidebilirmişim öyle bi kanun varmış..şark dönüşü izmire gitmeyi düşünüyoruz da..

valla zor karar canım şimdi izmire gidersen sen ailenin yanında olacaksın bildiğin yer aslında çok iyi olacak senin için ama aklın hep eşinde kalacak :26:
valla zor çok iyi düşün bence tabi ayda bir gidersin o da gelir falan öyle halletmeye çalışırsınız artık ekonomik biletleri takip edersiniz önceden alırsınız biletleri
hem uyguna gelir

eşim ben her ay 5 gün senelik iznimden alırım haftasonlarıyla da birleştirip ayda 9 gün senin yanına gelirim, iki ayda bir de sen rapor alıp gelirsin dio..kafam çok karışık..ekonomi bileti falan varsın olmasın iyi maaş verceklermiş adam öyle dedi:)şimdi zaten o para yok o zamanda onu yok sayıp tamamen uçak biletine yatırabilirim gerekirse:)
gerçi bi kpss ye gireyim bakalım belki o kadar puan bile alamıcam..hakkımızda hayırlısı

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna be...ni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...:)))

canım hayırlısı olsun o zaman dediğin gibi bir kazan ondan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir

sevdecim kalp atışlarını duymuşsun ne güzel gözün aydın.rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhatli nasip eder inşallah.
ranacım ya sizin kızda doğunca erkek olursa napcan.pembe pembe aldın herşeyi.benim yiğenimde 7aylığa kadar oğalan demişlerdi sonadan kız oldu:)
benim internette iş yerinde geldi ama böyle sitelere girmek yasak tabi.gizli gizli girmiştim tam yazıyordum şef geldi.hemen kapattım.ben göbüş resmi ekleyecem ama bir türlü elim değmedi.herkeze iyi tatiller öptümm:)

herkese günaydın hayırlı hafta sonları bugünde hava çok güzel tam bahar havası ama benim burnum akıyor

valla ayrıntılıda da kız çıktı ama sonradan erkeğe dönerse bilmem pembiş pembiş giydiririz ne yapalım

kızçelerim hepiciğinize hayırlı sabahlar
dün arada baktım ama yazacak kadar vaktim olmadı
bi bitkinlik halsizlik uyku hali aynen devam ediyor . zaten tahlillerimde biraz kansızlık çıktı ama şu an progestan ve kan sulandırıcı kullandığım için dr yeni bi ilaç daha eklemedi. bi süre daha bebeğimin daha çok kana ihtiyacı olana kadar böyle idare edicez. Dün teyzemle konuştum. onunda 6 yaşında ikizleri var. yine aynı şekilde dayımında 9 yaşında ikizleri var kızlar
teyzem diyor ki bende aynen senin gibiydim uykudan gözümü açamıyordum bi işe mecalim olmuyordu. seninde ikiz olmasın...
yok dedim teyze biz bir tane bebek ve kalp atışı gördük o artık kesinleşti diyorum, hayır diyor benimde ilerki haftalarda belli olmuştu daha belli olmaz seninki benim 9 haftadan sonra belli oldu diyor..
ama kızlar ben kesede bebeğimizi Allaha şükür gayet net gördüm o tür bi ihtimalin artık kalmadığını düşünüyorum olsa belli olurdu. bizim sülalede çok ikiz olduğu için baştan şüphe etmiştim çünki bana herkes annenin olmadı senin olur bi göbek farkla olurmuş ya ikizler hep öyle diyorlardı. kardeşim bile hayırlı olsun diye aradığında abla ikizin mi olcak kız diyor. yok dedim ben senin ikizleri büyütücem önce ne çok ikiz yazmışım hayrolsun

ranacım topişimizi açıvermişsin canım. bugün o kız yok mu yoksa. özgür müsün canım onu söyle geçmiş olsun nezle olmuşsun Allah beterinden korusun canım. bende eşimden kapıcam diye korktum ama şu an bi vukuat yok. eşimde daha iyi.
senin bebişin kız mı erkek mi olacak hala bu karmaşa devam ediyor öyle mi canım. sen büyük ultrasona ne zaman gireceksin. o zaman kesinleşir hani parmak sayımı filan yapıyorlar ya o zaman cinsiyetinede baktırırsın için rahat eder.

nar şekerim kendini kırlara bayırlara mı vurdun gız bacım oh ne güzel başkanınızın eşi size iyi bakıyor. nasıl muhabbetiniz uyuyor mu bari. demek bugün pastalar yapıcan evet bizde isteriz tarifini şekerim. acil zamanlarda yapıveririz.
senin evde mi olacak doğum günü merasimi. yoksa pastanı alıp onlara mı gidicen canım

kekula canım internete kavuşmuşsun hayrını gör.. benim için bulunduğun güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederim
demek bayağıca büyüdünüz şekerim face e ekle göbeciğini bizde görelim.. kaç kilo aldın bu arada canım ya
hiç kusmaların aşermelerin olmuş muydu senin

mary çok zor bi soru sormuşsun Allah hakkınızda hayırlısını nasib etsin inşallah.. bizde bu tür konularda çok kararsızlıklar yaşamıştık zamanında. eşim rütbesi artacağı halde bizden ayrı kalmaya kıyamadı birkaç kez. Olsun hayırlısı böyleymiş. Rabbim ayırmasın
sizinde şu an sıkıntı yapmanıza gerek yok canım .. herşey bizim için planlanmış. zamanı gelince akışına bırakacaksınız kendinizi..
rahim filmi konusunda ki kanaatlerine katılıyorum canım ama ille benim gibi olacak değilsin senin daha ilk bebeğin. benim sezeryanla doğduğu için belki ameleiyat esnasında yada sonrasında minik yapışıklıklar olmuştur dedi dr.
senin daha ilk bebeğin. bak rananın dediği gibi o da çektirecekken hamile kaldı. ama tabiki tüplerin açık olduğunu bilrek psikolojin rahatlayacaksa çektir derim. nitekim bende öyle oldu. herşey yolunda inşallah artık Allah istediği zaman nasib eder diyordum. bir ay sonra o rahatlıkla hamile kalmak nasib oldu canım. Rabbim sizede göstersin

adacım esincim sizler nasılsınız canlar gelememişsiniz dün galiba..
melike nalan sizden de ses yok kızlar bi ses verin

canım günaydın demek sizinde ikiz var sülalede benim de annem ikiz hatta biz kesin benimde ikizim olur diyorduk ama olmadı kardeşime artık
ama dediğin gibi kese göründü tek kalp atışı var şu saatten sonra değişmez bencede

bugün o kız yok canım bugünde rahatım yani ama birazdan çıkacağım burnum akıp duruyor eve gidip dinleneyim
yok canım o karmaşayı geçtik detaylı ultrason oldum yaa ben dediğin gibi parmakları falan sayılandan ordada kız çıktı ama ondan sonrada hala değişirse bilemem

ranacım senin annen ikizse size tutmaz sizin bebeklerinize vurur piyango. çünki bi nesil atlarmış ikiz

ikili test nasıl yapılıyor ranacım sadece kan mı veriliyor. başka bi detayı var mı

hepiciğinize hayırlı güzel mutlu bi hafta sonu diliyorum canlarım
nasılsınız bakayım gelen giden olmamış
benim midem bi tuhaf kızlar tabi bunada şükür
dün annemlere gittik benim sparişlerimi yapmış kadınceyiz bi yedim ki kendimden geçtim
bugünde midem hazımsız olacak galiba. o kadar yemeğe olacağı buydu

slm kızlar.bugün biraz evi toparladım.süpürdüm sildim.fena yorulmuşum.bu hafta evi toplamam gerek.hafta sonu taşınabiliriz eve.ama kesin değil daha.hafta sonu annem gelecek yardım için.
sevdecim benim mide bulantım oldu ama çok yoğun değildi.6-7kere istifar ettim toplamda.baş ağrılarım çok fazlaydı benim.tansiyonum yüksekti.ben toplamda sekiz kilo aldım ama doktor çok diyor.dikkat et diyo.hamurişi tatlı falan yeme dedi.ama ben yiyorum yaçoğu gitti azı kaldı.doğum yaklaştıkça korku sardı beni.nasıl olacak diye

Günaydın kızlarrr herkese iyi haftalarrrrr
bu h.sonu hiç evimde olamadım. Cts günü kek yaptım ordan eşimin halasına gittik d.günü ordaydı. Geri kalan kısmınıda orda yaptım pastanın. Akşamda onlarda kaldık biz izmir dışında olduğu için.. Pazarda onları alıp balık yemeye gittik böylece geçtl h.sonumuz

ranacım o ne güzel bi yazıymış öle.. Demek golfettin olcak adıda :) kuzum sizin değişmez artık bence değişirse mucize olur cidden. Artık o zaman evde giydirirsin pembeleri pasta tarifinide yazarım bir ara canım zaten çok teferruatlı bişiy diil

sevdem ayy ikizmi olcek kız yoksam bu saatten sonra belli olabiliyomuş demek. Hadi bakalım hayırlısı benim anneminde ikizi varmış anne karnında ölmüş. Bizdede ihtimal var yane. Ama daha 1.yi bulamadıkki ikiz olsun doğumgünü eşimin halasında oldu kuzum..demek çok yemekler yedin anacığında bulantılarınmı baş gösyerdi yoksa. Afiyet bal şeker olsun miniğimize kan olsun yafrumm

yıldızıımmm ayy ne güzel diş buğdayı resimleriniz orda yorum yapma fırsatım olmadı. Ne çok bebek var öle tablo gibi hepside aynı çağda maşallah pek güzeller. Ama demir hepsinin içinde kendini belli ediyo eee topiğimizin oğlu o ne de olsa :) sende pek güzelsin kuzum maşallah kiloda vermişin gibi geldi bana. Ayrıca aldığın oscar ödülün içinde tebrik ederim kuzum sen bunu haketmiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…