Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlarrr nasılsınız...
bakıyorum ama yazamıyorum çok fazla...bız şimdilik ıyıyız çok şukur..
dun eşimle sınemaya gıttık..
h. sonu sinema yemekdır falan derken geçti..

kızlar bebiş hareketlerını nezaman hıssetdınız..

daha iyi anladım canım hayırlısı olsun diyelim tekrar, bi ayağın ankarada olacak demek çok kalmazsın heralde işini bitiri dönersin yuvana
maşallh alp atışlarını da duymuşsunuz ne güzel,kansızlık çıkmış canım kan ilaçlarına başlayınca düzelir inş. baksana devamli uyku halindesin, gerçi bende öyleydim canım yazını okurken geçen seneye götürdün beni, film izlerken bile koçişin koluında sızıp kalırdım, ahh ne tatlıdır şimdi senin uykuların.

canım doğumdan sonra bi ara kullanmıştım korse ama insan rahat edemiyorki sevdecim haklısın aslında devamlı kullansam faydası olur belki , kullandığım zaman 5-6 saat kullanıyordum hiç fark görmemiştim.Bizimle oynamasına bayılıyor canım sürekli üstümüze gelip resmen oyun çıkarıyor üstümüzde ,

eşinede çok geçmiş olsun bu arada canım inş. hemencik iyi olur
canım geçmiş olsun aman dikkat et, yaza girerken hasta olmada bu hava çarpar, nasılsın bugün. inş. canım vereyimde kalan kiloyu eski kıyafetlerime girmeyi istiyorum
doğum günü kutlu olsun canım nice güzel seneler görsün yeğeniniz, ayy bizde isteriz pratik pastandann, tarifini yazıver kuzum bi ara,

o dua gerçekten çok anlamlı marycim, iş konusunda karasız kalmışsın hayırlısı olsun ,tabi ayrı kalmak çok zor ama 1 yıl katlanırsınız, bizim alt komşumuzda karı koca öğretmen, karısının geçen sene tayini çıktı ş.urfaya, üstelik 8 yaşında kızları vardı, adamcagız kızınada baktı evinede anne gibi ilgilendi pastasından tutta tatlısına kadar herşeyi yapıyordu valla kızınada çok iyi baktı, 1 yıl sonra geldi eşi buraya

ayy bayıldım ranacım ne güzel bi yazı yaa çok doğru valls

canım ailenizde ikiz baya varmış evet öyle derler 1 nesil atlayıp ikiz olur diye ama kalp atışlarıda duyuldu tabi ama Allh ol dedikten sonra.iyiyiz şükür canım sağol sen nasılsın ne zamandır aklımda mide bulantıların oluyormu

ay alıntılarım tam çıkmamış NARCIM ne güzel başkanınızın eşi heray bi yere götürüyor yaaa süper bişey valla

ASYACIM internet gelmiş hayırlı olsun göbüş resmi eklede bakalım

canlar yoğun geçiyor benimde günlerrim h.sonu temizlik yaptık eşimle gezdik alışveriş yaptık öyle geçti, alperen iyice hareketlendi odadan odaya geçiyor artık sürekli peşindeyim, kucagımda uyuyorda size bakabildim sıpa yatırdım 10 dk. geçmeden 2 kez kaslktı , kucağıma aldım yarım saattir uyuyor

ESİNCİM mama sandalyesi baktık yine haftaya falan alacagızsanırım çok çeşit var , siz baktınızmı canım.

hangi filme gittiniz ,ben 18. haftada hissetmiştim canım yanılmıyorsam esininde öyleydi , sende hissettin mi yoksa

ranacım ya daha dün gibi baktım da 23. haftadasın ya şok oldum nasıl geçti , iyice pıtpıtları duyuyorsundur artık dimi ,

fetıh 1453 canımm... full aksıyonluydu...

ben daha bişey hissetmedım...((

eşimle bizde çok istedik o filme gitmeyi ama gidemedik, bayada uzun sürüyormuş alperene kıyamadık, şu günlerde hissedersin canım ama herkesin yapısıyla alakalı birde , bi arkadaşım vardı 6 aylık olunca hissetmiş mesela, göbüşünü aç ve tatlı yerken bak birde kasık bölgelerimde hissetmiştim ilk kez

canımm gıdın kesınlıkle.. uyku saatlerıne gore falan ayarlayın..
ben çok begendım..

inşallah bende hissederım bır an once...

Adacım vericem canım pasta tarifini bir ara. Teşekkür ederiz ayrıca işallah darısı sizin yavrularınıza nice doğumgünlerine hepsine işallah.
Demek alamadınız mama sandalyesini arrtık iyice hareketli tabi sıpa kolay yemek yediremessin bir an önce beğenin alında bari sende rahat et

melikecim sinemaya gittiniz demek. O filmlede ilgili bi çok beğenenler var bi hiç beğenmeyenler var. Karar veremedim bende gitmedim bugüne kadarda o yüzden

mary canım iş durumun karışık baya allah kolaylık versin. Ama 1 sene sürcekse bu durum sonrası için katlanılabilir bence. Sonuçta iyi bir fırsat ve kalıcı bir iş. Ama ilk tayin yerinden 2 yıl ayrılmama koşulu olabilir. Eş durumuda istisnası diil. Ben ilk sınava girdiğimde öle bişeyler okumuştum memurlar nette onu iyi araştır kuzum sonra mağdur olmayın..

Asyacım göbüş resmi bekliyoruz canımcım. Alışverişe başlamadınmı hala. Doğumu nasıl düşünüosun bu arada.. Varmı sezeryan falan tercihin zaman geçtikçe onun korkusu sarıyordur tabi

nalan halev esin gelmemişsiniz keyifler yerindedir işallah

Merhaba arkadaşlar
Ben bir yıldır bebek için uğraşanlardanım ve bugün itibariyle resmen tedaviye başladık. Bugün adetimin 3. günü ve doktor muayeneden sonra bana gonal f diye bir iğne yazdı. Her gün göbekten vurulacak bu iğne yumurtların gelişmesi için sanırım sonrada çatlatma iğnesi gonal f kullanan var mı aranızda ben nasıl yapacağımı bilmiyorum korkuyorum ve yumurta gelişirken ağrı falan oluyor mu saçmalamış olabilirim sadece korku var içimde :26:

canım hiç korkma ben gonalf diil ama puregon diye bi iğne kullandım, ilkinde tedirgin oluosun biraz sonra alışıosun. Acımıo bile. Çatlatma iğnesini ben kalçadan olduğum için hastanede olmuştum. Ondan sonra biraz ağrı oluyo bir gün içinde ama adet sancısı gibi zaten çok fazla değil.

Hakkında hayırlısı olsun işallah kavuşurun bebeğine bu yolla. Fazla kasma kendini ilk deneme ne de olsa stres yapma

Mrb kızlar bende pkoluyum bu ay doktora gittim tsh 4.4çıktı doktorum bir ilaç verdi 6 hafta kullan sonra gel klomen vercem dedi klomen kullanan varmı kaç ay sonra gebelik oldu acaba

slm kızlar

bşlığı görünce. dedim tek değilim galiba. moralim herşey alt üst bende. ya çok kafaya takıyorum. puf. korkuyorum bi yandanda. aralıktan beri doktora gidip geliyorum. ama hiç bişey yok daha. ilk önce 3 ay prognova içirdi doktorum. sonra testler falan.en son yumurtalarımın çatlamadıgını soyledi. bir ay bekledim ve yine adet olmadım. doktorum eşimden spermiogram istedi onuda yaptırdık normal. bugun adetim geciktiği için gebelik testi yaptırdı. sonuç negatif şimdide farlutal diye bir ilaç yazdı.. çıldıracağım bunun devamı ne ben nereye kadar ilaç kullanıp adet olacağım ? doktor ilacı iç adetinin ikinci-üçüncü günü gel dedi. devamı ne olacak bu işin.

Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Ne zormuş hamile kalmak oysa ben ilk ayda hamile kalacağımı sanıyordum iki yıl korunduk kazara bişiler olduğunda kocamla kavga ediyordum Meğer kazın ayağı öyle değilmiş. Eşimde de bende de sorun yok ama olmayınca olmuyor nasip meselesiymiş Yaradanın istemesi önemliymiş bizim değil....

selam güzellerrrrrrrrrrrrrrrr.
çooooooook özledim sizi, diş buğdayımızı atlattık hayırlısıyla, fotoları ekledim malum yere, bakarsınız :))
demir tam diş buğdayına uygun davrandı ve cmt gecesi 2. dişinide çıkardı:)) inanılmaz huysuzuz ama çok canı acıo sanırım (
dün gece 1 saat bile uyumadık, hep ağladı emziriyorum (20 dk falan) yatırıorum 1 saate kalkıo uyuduğu yarım saat anca, sabahı sabah ettik, öğleden beride burnu akıo, sanırım hasta oluyo (
walla popom bi doğrulmadı hee.. inş bundan sonrası iyi olur
siz ne alemdesiniz, ranacığımda gelemedi cmt, çok özlemiştim onuda.. inş ben alıp gidicem demiri bi haftasonu

ne güzel gezmişsiniz kuzum, bana hayal oldu artık rahat gezmek, ya elimde biberon ya meme dışarda gezer oldum :)) tadını çıkarın..
hehehe oscarı hakettim ama dimi, rekor bizde baksan 4.5 ay uykusuz geçiren bi ben varımdır herhal. benim şapşal oğlumda nerdeyse tüm gün uyudu :))) illa anasını yalancı çıkarcak ya :))
o bebeler kasım topiğinden kuzum , hepsi ekim kasım doğumlu.. :)) kilo vermedim be kuzum doğumdan beri totalde 2 kilo vermişim (

demek sensiz uyumuo sıpa... benimkide beni görünce bi gülüo ki sorma .. hatta haftasonu eşim, sadece sana gülüo bana gülmüo bu dio.. dedim sende ilgilen sana da gülsün

kızlar geçende sordum cevap vermişsinizdir mutlaka ama görmemişimdir.. HALEV nerelerde?? bi sıkıntı yok dimi

kızçelerim bugün uğrayamadım size.. ne var ne yok bakalım.. yolunda gitmeyen bişey yok hepinizi mutlu gördüm çok şükür

adacım hafta sonu açılım yapmışsın şekerim.. gezmek iyi gelmiştir iyi etmişsiniz. mama sandalyeleri ne kadardan başlıyor canım fiyat aldın mı ne gibi alternatifler var
bizde istiyorduk sinemaya gitmeyi bi türlü ayarlayamadık canım. bizim ayağımızı bağlayan bişeyde yok ama olmayınca olmuyor işte
Berlin kaplanını da merak ediyorum ben nasıldır acaba.

nar şekerim doğum gününü kazasız belasız atlatmışsınız. yoğun geçmiş hafta sonunuz canım ne güzel gezmişsiniz. başka yerde yatıya kalınca uyuyabiliyor musun canım. ben o konuda çok pipirikliyimdir yerimi yadırgarım tedirgin olurum bide üstüne tam uykuya dalamadan uyur uyanık sabahı ederim ertesi günde ruh gibi gezinirim ortalıkta

melikecim artık başlar senin miniğinin kıpırtılarıda .. acaba başladı da sen başka bişey olacak diye mi bekliyorsun bu duyguyu en yakın zamanda hisseden arkadaşlarımız rana ve kekula yorum yapsınlar biz ne desek boş

yıldızcım gızzzzz bide bana kasım analarına katılmışım diye sitem ediyorsun. demek zamanıda sende ordan bi tayfa edindin hee diş buğdayına mı geldi millet gız bacım
senin için önemliydi bunuda atlattın canım. artık sırada ne merasiminiz var bizde öğrenmiş oluyoruz böyle şeyleri yıldızcım.
bu arada geceleri hala tam uykuya karışamıyor demek. yahu koca adam oldu her türlü şeye aklı eriyor, dişini çıkardı yarın yürüyecek hiç bunları hesaba katmadan bebek gibi davranması yok mu, şaşıp kalıyoruz yani
ne güzelde anlatmışsın merak ettim resimleri
ya şu face işine bi türlü adapte olamadım kızlar arada hatırlatın bana face e girmemi. yoksa benim hiç aklıma gelmiyor. en son test resmimi yüklemek için girmiştim. şu rezilliğe bakın

kızlar ben hala nane mollayım.. bi süre iyi oluyorum sonra tansiyonum mu düşüyor ne oluyor bilmiyorum bana bi haller oluyor. o sırada ille yatmak istiyorum. uyumasamda gözlerimi kapatıp uzanıyorum.
yağ kokuları midemi kaldırıyor mutfakta bi iş yaparken balkonun kapısını iyice açıyorum taze hava istiyorum
evin her penceresini açmak geliyor içimden. havasız yerde boğuluyorum sanki içim bi tuhaf oluyor.
yinede tüm bunlara rağmen Allahıma sonsuz şükürler ediyorum sürekli. beni bu duygulara kavuşturduğu için

Mrb kızlar bende pkoluyum bu ay doktora gittim tsh 4.4çıktı doktorum bir ilaç verdi 6 hafta kullan sonra gel klomen vercem dedi klomen kullanan varmı kaç ay sonra gebelik oldu acaba

tedavin bebekle sonuçlansın inşallah.. bende klomen kullanmıştım ama kısmet olmadı fakat klomenle hamile kaln çok kişi var. inşallah onlardan biri de sen olursun tez zamanda

galiba önce adetini düzene sokmanız daha iyi olacak.. yumurta çatlaması oluşmadığı zamanlarda adet gecikiyor. madem yumurta geliştirici ilaç kullanıyorsun çatlama iğnesi de kullanmak gerekirdi
belki adetin 2-3. günü çağırdığında artık yumurta geliştiriciden sonra çatlama iğnesi de uygulayacak doktorun bu ay.. hayırlısı olsun inşallah. Allah meleğinize kavuştıursun acilen

senin yaşadığın duyguları hepimiz yaşadık canım. korunmadığımız ilk ay hamile kalacağız sanıyorduk ama Allahın takdir ettiği zaman gelmeyince elden bişey gelmiyor.
bizde de sorun yoktu birsürü kontrol ve tedaviden sonra pes ettiğimiz zaman nasib oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…