daha iyi anladım canım hayırlısı olsun diyelim tekrar, bi ayağın ankarada olacak demek çok kalmazsın heralde işini bitiri dönersin yuvanaevet canım herkes merak içinde. Daha önce genel sınıfta çalışıodum düz memur gibiydi kadrom. Şimdi avukatlık sınıfı oldu. Maaşım 15 nisanda alcağım maaşa yansıcak. Kadrom 14ünde onaylandığı için bir aylıkda fark vercekler. Dosyalarımızı daha almadık maliy bak. Avukatlarından.. Ama onlar alınınca duruşmalara gircem.. Bu arada haftaya cuma ankaraya gidiyorum daire başkanı bölgelerdeki avukatlarla tanışmak istemiş. İşin ilginci artık burada çalıştığım yere bağlı olmıcam maaşımı bile ankaradan yapcaklar hukuk işlerinden. Böle değişik bi durum işte. Detayları gidince öğrencez zaten bizde
maşallh alp atışlarını da duymuşsunuz ne güzel,kansızlık çıkmış canım kan ilaçlarına başlayınca düzelir inş. baksana devamli uyku halindesin, gerçi bende öyleydim canım yazını okurken geçen seneye götürdün beni, film izlerken bile koçişin koluında sızıp kalırdım, ahh ne tatlıdır şimdi senin uykuların.kızçelerimm yetişin ben geldim
ne kadar erken dimi. aslında sabah bi ara uğradım ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım. eşim rahatsız her yeri ağrıyor onu nazlıyorum ..
kaç gündür o beni nazlıyor goncamdan Allah razı olsun . bi uykum oluyor ki ben hala kendime gelemedim kızlar ya. akşam kızımı 9 da yatırınca biraz eşimle oturuyorum sonra dayanamayıp bende yatıyorum
beni 2-3 saat sonra kaldırıyor eşim. o kadar zor oluyor ki uyanmak. 24 saat uyutsalar uyurum.
sağolsun eşim bu dönemimde bana çok yardımcı oluyor hiç şikayetçi olmadı şimdiye kadar
geçende kan vermiştim ya kızlar bugün onun sonucunu alıp dr umuza gittik
kalp atışlarını gördük Allaha şükürler olsun canlarım. uzun uzun baktık farklı yerlerden görüntülemeye çalıştı doktor
şu an için herşey yolunda gidiyor dedi. hatta kalp atışını görmek düşük ihtimalini daha aza indirmiş oluyor, yine dikkat edeceksin ama çok evham yapmayacağız artık dedi.
ilaçlarıma devam
bir daha ki aya gelebilirsin yada bana gelmen şart değil ilaçlarınla yakın bi doktorada gidebilirsin dedi. ( bu dr evimize uzak mesafede)
bide resmimizi verdi tansiyonu ölçtü bizi yolladı. öyle bi sevindirik olduk kızçelerim
nar şekerim sizin bi ayağınız hep Ankarada olacak galibamaaşını alınca bi ıslatalım gız bacım.. şahsen ben benim için güzel bi iskender yemeni istiyorum şu an ilk paranla. çok makbile geçecek ben yemiş kadar olucam nitekim
adacım sana benden kilo vermede küçük bi püf noktası geliyor sıkı dur şekerim.
sürekli belden dize kadar olan korselerden giyeceksin. yatarken çıkart sadece canım. sabah ilk işin onu giymek olsun. o korse orda sıkıştırma yaptığı için yağları harekete geçiriyor. ben tecrübe ettim faydasını görmüştüm zamanında.
alperene benden selam söyle canım. onu battaniyenin altında bi yakalarsak görür gününü bıcırık
esincim ah bende kaç defa bu sitenin huyundan muzdarip oldum biliyorsun canım. o kadar yazıu ve ona ayırdığın zaman, boşa gittiğinde insanın çok morali bozuluyor
belki hafta sonu alırsınız alışverişe çıkarsanız bi mama sandalyesi canım. bizede resmini koy bari fikir olsun
ortak bi renk al istersen canım. kızın olursada kullanırsın inşallah
ranacım bugün hiç hgelemedin mi güzelim. iyiden iyiye başın kalabalıklaştı senin. kız beraber alışverişler yapıcaktık ne güzel. beni bu yaşlı halimle hamileliğimde depresyona sokmayın sakın
nar şekerim bugün hep sana dua ettim kalp atışlarını görnce Allahım dedim bu kızçemede göster acilen ya rabbimm
.
canım geçmiş olsun aman dikkat et, yaza girerken hasta olmada bu hava çarpar, nasılsın bugün. inş. canım vereyimde kalan kiloyu eski kıyafetlerime girmeyi istiyorumgünaydın canım arkadaşlarımhayırlı cumalar herkese
dün ben erken çıktım işten eve gittim fena oldum başım ağrımaya başladı boğazlarım keza acıyordu eve gıttım kıvı falan ıhlamur pastıl derken yattım dınlendım şimdi iyiyim allaha şükür bir burnum akıyor o da geçer inşallah
yanımdaki kız bugün izinli rahatım bugun yani şimdi hep benim yanımda doğal olarak yaptıklarıma bakıyor bu durumda bende ınternete gıremıyorum neyse ıdare etcez artık ne yapalım
adacım alperen sana oyunlar oynamaya başladı demek annesiyle saklambaç oynuyor
kilolarınada verirsin canım yaza kadar düğünleriniz varmış fit anne olursun o zamana kadar merak etme
narcım kızz gene gezmelere gidiyormuşsun ayyy ne iyiymiş o patronun karısı valla süper bizim yerimizede gez şekerim
maaşını bile ankaradan alacakmıssın artık ankara yollarıda görünmüş sana çok kalacakmısınız günü birlik mi??
sevdecim canım kalp atışlarını duymuşsunuz gözün aydın herşeyde yolundaymıs allaha şükür
kocısınde hasta olmuş gecmiş olsun nazlanma sırası ona gelmiş
ayyy yapalım kuzum alışveriş ama bana yasak geldi biliyorsun çok almışım annem öyle dediartık eksiklerimizi alacağız büyük şeyleri beşik yorgan nevresim falan
asyacım ay canım gözünaydın internetin gelmiş artık gel sık sık senden de göbüş resmi bekliyoruz
esincim sizinde ikea varmış il de yolun düşerse bir ara bakarsın hoşuna giderse alırsın canım
doğum günü kutlu olsun canım nice güzel seneler görsün yeğeniniz, ayy bizde isteriz pratik pastandann, tarifini yazıver kuzum bi ara,Amanda aman kimleri görüyorum asyacım çok sevindim canım darısı başıma banada internet gelir belki atama sonrası. Bu arada senin asaletin ne zaman tasdik olcak
ranacım ay neyse bugün rahatsın bugün öğleden sonrada ben giremicem.. Valla canım ya nazar değmesin bazı konularda çok rahatız işyerinde tabi benim ankaraya bağlanmam bunda bi değişiklik yaratcakmı bilemiyorum. Bu arada yarın bizim yeğenin doğum gününü kutlucaz pastasını benim yapmamı istedi. Eşimin doğum gününde yapmıştım çok beğenmişti çokda pratik bi pasta yarın sabahtan onla uğraşcam hediyede almadık daha sıkıştı herşey
o dua gerçekten çok anlamlı marycim, iş konusunda karasız kalmışsın hayırlısı olsun ,tabi ayrı kalmak çok zor ama 1 yıl katlanırsınız, bizim alt komşumuzda karı koca öğretmen, karısının geçen sene tayini çıktı ş.urfaya, üstelik 8 yaşında kızları vardı, adamcagız kızınada baktı evinede anne gibi ilgilendi pastasından tutta tatlısına kadar herşeyi yapıyordu valla kızınada çok iyi baktı, 1 yıl sonra geldi eşi burayatünaydınn kızlarr herkesler burdaymış ne güzel ama ben yazınca herkesler çıkıp gidiyo kalakalıyorum bi başıma buralarda=))
sevdecim ne güzel kalp atışını duymuşsunuz inşallah herşey yolunda gider..ben rahim filmi çekilmedim ama nedense hep ondan sonra hamile kalacağıma inanıyorum senden sonra bu inancım daha da güçlendi rahim filminden ne kadar sonra hamile kaldın sen arkadaşım vesilen o oldu dimi yanlış hatırlamıyorum..
bu arada kuzenim bi msg gönderdi bugün onu sizinle paylaşmak istiyorum:
''Bazen Allah'tan dua isterken ALLAH'IM HAKKIMDA HAYIRLIYSA VER diyoruz, sonra hakkımızda hayırlı olanı verdiğinde beğenmiyoruz..Hz. Ali şöyle dua ederdi :''Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana da gönlümü razı eyle..''duası ile hayırlı cumalar..
bide kızlar benim sizin fikirlerinize ihtiyacım var iş konusunda bi sene goncamdan ayrı kalmak zorunda olabilirim çok ağlıyorum kaç günlerdir nolur bi fikir verin bana(
ayy bayıldım ranacım ne güzel bi yazı yaa çok doğru vallsMüstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna be...ni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.
Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...:)))
kızçelerim hepiciğinize hayırlı sabahlar
dün arada baktım ama yazacak kadar vaktim olmadı
bi bitkinlik halsizlik uyku hali aynen devam ediyor . zaten tahlillerimde biraz kansızlık çıktı ama şu an progestan ve kan sulandırıcı kullandığım için dr yeni bi ilaç daha eklemedi. bi süre daha bebeğimin daha çok kana ihtiyacı olana kadar böyle idare edicez. Dün teyzemle konuştum. onunda 6 yaşında ikizleri var. yine aynı şekilde dayımında 9 yaşında ikizleri var kızlar
teyzem diyor ki bende aynen senin gibiydim uykudan gözümü açamıyordum bi işe mecalim olmuyordu. seninde ikiz olmasın...
yok dedim teyze biz bir tane bebek ve kalp atışı gördük o artık kesinleşti diyorum, hayır diyor benimde ilerki haftalarda belli olmuştu daha belli olmaz seninki benim 9 haftadan sonra belli oldu diyor..
ama kızlar ben kesede bebeğimizi Allaha şükür gayet net gördüm o tür bi ihtimalin artık kalmadığını düşünüyorum olsa belli olurdu. bizim sülalede çok ikiz olduğu için baştan şüphe etmiştim çünki bana herkes annenin olmadı senin olur bi göbek farkla olurmuş ya ikizler hep öyle diyorlardı. kardeşim bile hayırlı olsun diye aradığında abla ikizin mi olcak kız diyor. yok dedim ben senin ikizleri büyütücem öncene çok ikiz yazmışım hayrolsun
ranacım topişimizi açıvermişsin canım. bugün o kız yok mu yoksa. özgür müsün canım onu söylegeçmiş olsun nezle olmuşsun Allah beterinden korusun canım. bende eşimden kapıcam diye korktum ama şu an bi vukuat yok. eşimde daha iyi.
senin bebişin kız mı erkek mi olacak hala bu karmaşa devam ediyor öyle mi canım. sen büyük ultrasona ne zaman gireceksin. o zaman kesinleşir hani parmak sayımı filan yapıyorlar ya o zaman cinsiyetinede baktırırsın için rahat eder.
nar şekerim kendini kırlara bayırlara mı vurdun gız bacımoh ne güzel başkanınızın eşi size iyi bakıyor. nasıl muhabbetiniz uyuyor mu bari. demek bugün pastalar yapıcan evet bizde isteriz tarifini şekerim. acil zamanlarda yapıveririz.
senin evde mi olacak doğum günü merasimi. yoksa pastanı alıp onlara mı gidicen canım
kekula canım internete kavuşmuşsun hayrını gör.. benim için bulunduğun güzel temennilerinden dolayı teşekkür ederim
demek bayağıca büyüdünüz şekerim face e ekle göbeciğini bizde görelim.. kaç kilo aldın bu arada canım ya
hiç kusmaların aşermelerin olmuş muydu senin
mary çok zor bi soru sormuşsun Allah hakkınızda hayırlısını nasib etsin inşallah.. bizde bu tür konularda çok kararsızlıklar yaşamıştık zamanında. eşim rütbesi artacağı halde bizden ayrı kalmaya kıyamadı birkaç kez. Olsun hayırlısı böyleymiş. Rabbim ayırmasın
sizinde şu an sıkıntı yapmanıza gerek yok canım .. herşey bizim için planlanmış. zamanı gelince akışına bırakacaksınız kendinizi..
rahim filmi konusunda ki kanaatlerine katılıyorum canım ama ille benim gibi olacak değilsin senin daha ilk bebeğin. benim sezeryanla doğduğu için belki ameleiyat esnasında yada sonrasında minik yapışıklıklar olmuştur dedi dr.
senin daha ilk bebeğin. bak rananın dediği gibi o da çektirecekken hamile kaldı. ama tabiki tüplerin açık olduğunu bilrek psikolojin rahatlayacaksa çektir derim. nitekim bende öyle oldu. herşey yolunda inşallah artık Allah istediği zaman nasib eder diyordum. bir ay sonra o rahatlıkla hamile kalmak nasib oldu canım. Rabbim sizede göstersin
adacım esincim sizler nasılsınız canlar gelememişsiniz dün galiba..
melike nalan sizden de ses yok kızlar bi ses verin
kızlarrr nasılsınız...
bakıyorum ama yazamıyorum çok fazla...bız şimdilik ıyıyız çok şukur..
dun eşimle sınemaya gıttık..
h. sonu sinema yemekdır falan derken geçti..
kızlar bebiş hareketlerını nezaman hıssetdınız..
hangi filme gittiniz ,ben 18. haftada hissetmiştim canım yanılmıyorsam esininde öyleydi , sende hissettin mi yoksa
fetıh 1453 canımm... full aksıyonluydu...
ben daha bişey hissetmedım...((
eşimle bizde çok istedik o filme gitmeyi ama gidemedik, bayada uzun sürüyormuş alperene kıyamadık, şu günlerde hissedersin canım ama herkesin yapısıyla alakalı birde , bi arkadaşım vardı 6 aylık olunca hissetmiş mesela, göbüşünü aç ve tatlı yerken bak birde kasık bölgelerimde hissetmiştim ilk kez
Merhaba arkadaşlar
Ben bir yıldır bebek için uğraşanlardanım ve bugün itibariyle resmen tedaviye başladık. Bugün adetimin 3. günü ve doktor muayeneden sonra bana gonal f diye bir iğne yazdı. Her gün göbekten vurulacak bu iğne yumurtların gelişmesi için sanırım sonrada çatlatma iğnesi gonal f kullanan var mı aranızda ben nasıl yapacağımı bilmiyorum korkuyorum ve yumurta gelişirken ağrı falan oluyor mu saçmalamış olabilirim sadece korku var içimde :26:
canım hiç korkma ben gonalf diil ama puregon diye bi iğne kullandım, ilkinde tedirgin oluosun biraz sonra alışıosun. Acımıo bile. Çatlatma iğnesini ben kalçadan olduğum için hastanede olmuştum. Ondan sonra biraz ağrı oluyo bir gün içinde ama adet sancısı gibi zaten çok fazla değil.
Hakkında hayırlısı olsun işallah kavuşurun bebeğine bu yolla. Fazla kasma kendini ilk deneme ne de olsa stres yapma
Günaydın kızlarrr herkese iyi haftalarrrrr
bu h.sonu hiç evimde olamadım. Cts günü kek yaptım ordan eşimin halasına gittik d.günü ordaydı. Geri kalan kısmınıda orda yaptım pastanın. Akşamda onlarda kaldık biz izmir dışında olduğu için.. Pazarda onları alıp balık yemeye gittik böylece geçtl h.sonumuz
yıldızıımmm ayy ne güzel diş buğdayı resimleriniz orda yorum yapma fırsatım olmadı. Ne çok bebek var öle tablo gibi hepside aynı çağda maşallah pek güzeller. Ama demir hepsinin içinde kendini belli ediyo eee topiğimizin oğlu o ne de olsa :) sende pek güzelsin kuzum maşallah kiloda vermişin gibi geldi bana. Ayrıca aldığın oscar ödülün içinde tebrik ederim kuzum sen bunu haketmiştin
canlar yoğun geçiyor benimde günlerrim h.sonu temizlik yaptık eşimle gezdik alışveriş yaptık öyle geçti, alperen iyice hareketlendi odadan odaya geçiyor artık sürekli peşindeyim, kucagımda uyuyorda size bakabildim sıpa yatırdım 10 dk. geçmeden 2 kez kaslktı , kucağıma aldım yarım saattir uyuyor
ESİNCİM mama sandalyesi baktık yine haftaya falan alacagızsanırım çok çeşit var , siz baktınızmı canım.
Mrb kızlar bende pkoluyum bu ay doktora gittim tsh 4.4çıktı doktorum bir ilaç verdi 6 hafta kullan sonra gel klomen vercem dedi klomen kullanan varmı kaç ay sonra gebelik oldu acaba
slm kızlar
bşlığı görünce. dedim tek değilim galiba. moralim herşey alt üst bende. ya çok kafaya takıyorum. puf. korkuyorum bi yandanda. aralıktan beri doktora gidip geliyorum. ama hiç bişey yok daha. ilk önce 3 ay prognova içirdi doktorum. sonra testler falan.en son yumurtalarımın çatlamadıgını soyledi. bir ay bekledim ve yine adet olmadım.doktorum eşimden spermiogram istedi onuda yaptırdık normal. bugun adetim geciktiği için gebelik testi yaptırdı. sonuç negatif şimdide farlutal diye bir ilaç yazdı.. çıldıracağım bunun devamı ne ben nereye kadar ilaç kullanıp adet olacağım ? doktor ilacı iç adetinin ikinci-üçüncü günü gel dedi. devamı ne olacak bu işin.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim. Ne zormuş hamile kalmak oysa ben ilk ayda hamile kalacağımı sanıyordum iki yıl korunduk kazara bişiler olduğunda kocamla kavga ediyordumMeğer kazın ayağı öyle değilmiş. Eşimde de bende de sorun yok ama olmayınca olmuyor nasip meselesiymiş Yaradanın istemesi önemliymiş bizim değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?