Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kız insan aynı zaman hamile kaldıklarından çok şey öğrenio, gir sende sık sık takip et, hangi dönemde kaldıysan o forumu.. iyi oluyo kuzum. yaşadığın çok şeyi başkalarında da görüyosun.
sorma demir efendi hala uyumuo be sevdem.. ben ne edem nerelere gidem bilmiom nasıl düzene sokabilirim bilmiom..4.5ay oldu hala uyku düzeni yok maalesef..
gruba video ekledim demirin, izleyin mutlaka :))
inş kolay bi hamileliğin olur kuzum.. ben çok rahat geçirdim bilion..çok yağlı şeyler yapmamaya bak bi süre, kendini şartlandırma midem bulanır mı die.

yıldızcım seni çok özlüyoruz canım arada böyle gel işte bak ne güzel oldu yazılarını sık sık görmek..
kasım analarına giriyorum ama size çok fena alışmışım. o topiğe de giriyorum ama herşeyimi paylaşamıyorum şu an okuma safhasındayım. yavaş yavaş açılırım heral.
yarın ilk fırsatta facee giricem canım çok merak ettim kim bilir ne hallere soktun tosununu gız bacım
canım ille midem bulansın diye uğraşmıyorum bak mesela şöyle oluyor. sabah uyanınca çok aç olduğumu hissediyorum canım kahvaltılık mazemeleri istemeye başlıyor peynir domates filan... ama kalkıp elimi yüzümü sabunlayıncaya kadar ve içeri gelip kahvaltı hazırlarken midem bi hoş olmaya başlıyor. heralde açlık sınırım dolmuş oluyor. canımın istemediği yiyeceği görmek istemiyorum midem kalkar gibi oluyor hep serin şeyler yemek istiyorum salatalık neyin

merhaba kuzularım girmediğim için özür dilerim inanın hiç bi kasıt yok girmememde ama şunun kanısına vardım ki buraya girmediğim süre içerisinde bebek fikrinden biraz olsun uzaklaşmış buldum kendimi demek ki çok takmışım kafaya ister istemez ama şuan iyiyim çok şükür ki bizde durumlar aynı kocişim kaan aydosa gitmek istedi ama adamın özel muayenehanesi olduğundan 40 yılda bir uğruyormuş hasttaneye o yüzden görünemedi umarım iyi birini buluruz da kocişim bian önce görünür dra, bu arada 2 hafta önce ablam gibi gördüğüm çok sevdiğim birini kaybettik kanserdi ve 5 yıl dayanabildi onun üzüntüsünü yeni yeni atlatıyorum, kız kardeşim ve 3 yıl göremediğim yeğenlerim geldi kocişimin çocukluk arkadaşı geldi, bu ay kocişim gecede idi umarım 1 ay daha uzatmazlarda nisan ayında yanımda olur geceleri neyse canlarım benim böle geçti günlerim hepinizi özledim hibirinizi unutmadım merak etmeyin öptüm hepicinizi

Sevdemmmmmmmmmmmm tatlım yanlış okumadıysam sonunda ikinci meleğine hamileymişsin çok sevindim kuzum Allahım sağlıklı hamilelik geçirmeni ve sonunda hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

Ranacım senin hamişlik nasıl tatlım prensesimiz zorlamıyordur umarım seni

Adacım, Yıldızcım,Esincim, Narcım sizlerde iyisinizdir inşallah canlarım

Halevcim başınız saolsun canım Allah rahmet eylesin...

yıldıızz diş buğdayınız hayırlı olsun izledim ben videoyu çok tatlı maşallah demir paşamız tospa gibi kalmış dönemiyoda tam kolu altında:)

sevdecim ben hamile değilim ama bende nerdeyse her sabah bulantıyla kalkıyorum açlıktan midem delincekmiş gibi hissediyorum kahvaltıyı hazırlayana kadar zor dayanıyorum atıyorum ağzıma bişiler hazırlarken:)sende bide hamilesin diye daha hassastır miden inş kısa sürer bu durumlar da sende rahat edersin canım.

kızlar bu arada ben dershaneye başladım haftada iki gün salı çarşamba bugün 12de gidicem yarın 10.30da pazartesi günleri de deneme sınavım var..inşallah kazanırım şu kpssyi de bi oh çekerim..izmire gitme konusunda da yorum yapmışsınız saolun kızlar ama şöyle bir durum oluştu dershanede biri varmış postanede çalışmaktan hiç memnun değilmiş hatta doğum izninde tekrar kpss ye hazırlanıyormuş şuan..onunla bi görüşçem bakalım neen memnun değil..inş gitmem izmire de kocişimin dizinin dibinde burda erzurumda çalışırım:))

kızçelerim sitede sorun vardı yazamadım. sizlerden de gelen olmamış belki aynı sebeptendir..
nasılsınız bakalım..
ben bugün kontrole gittim tahlillerimin yapıldığı hastaneye.. tekrardan bebişimizi gördük Allaha şükür bi yaramazlık yok.. artık bir ay sonrasına gidicekmişiz.
şu anda çok uykum var açık hava çarptı beni galiba

halevcim uzun bi aradan sonra seni görmek ne güzel oldu. bu zaman zarfında üzüldüğün anlar olmuş canım Allah yardımcınız olsun sevilen kişiyi kaybetmek çok hırpalıyor insanı.. Allah eşine ailene sana uzun ömürler versin canım..
bak sen yokken ben bi müjde verdim Rabbim bu mutluluğu yeniden bize yaşattı canım. sende hep dualarımdasın inşallah senin müjdenide kutlayacağız en yakın zamanda...
eşin gecede olduğu zamanlar paylaşmak için akşamlarıda yazsan ne güzel olur evde internet var mıydı sizin canım
ama aklımdan atınca daha rahattım demişsin o konuda sen kendini nasıl iyi hissedersen biz senin yanındayız canım. yinede kendinden haber etmeyi unutma..

mary bak herşey akışına göre gitmeye başlamış canım. inşalllah pişman olmayacağın kararları almanı nasib etsin Rabbim..

kızlar nerelerdesiniz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
sevdecim kalp atışlarını duymuşsunuz canım çok sevindim darısı tekmeleri hissetmeye
narcım hafta sonu durmamışsın sende doğum günü pastasıda yapılmış bizde ver bakalım tarifini canım madem pratik bişe elimizin altnda bulunsun
ranacım paylaştığın yazı çok güzel eşimde yanımdaydı onada okudum cinsiyet konusunda değişeceğini sanmıyorum renkli ulturasondada değişmediyse muhtemelen doğru görünmüştür teknoloji bu olsa gerek ama tabiki en doğrusunu allah bilir sen mız niyetine aldın erkek olursada giydirirsin nolcak
melikecim ben tekmeleri 16+5te hisssetmiştim canım ama ilk hamilelği olanlar 20haftada hissedermiş doktorumun bana öyle diyordu telaş yapma 20 haftada hissedeceksin diye sanırım o zaman daha kuvvetli oluyolar ama ben önce hissetmiştim kişiden kişiye değişir
adacım sen nasılsın canım alperenimiz nasılllar bakalım huysuz mu hala bizimkide öyle sürekli çığlıkatıyor yanında yoksam çığlık sıkıntısı varsa çığlık bişe istiyorsa çığlık eğlenirken bile çığlık şimdi tükürmeyi bıraktı buna başladı keşke tükürsede böyle bağırmasa:)))
halevcim hoşgeldin canım özlemiştik seni iy oldu geldiğin ama burdan uzaklaşınca bebek düşüncesinden biraz uzaklaşmışsın senin için iyi olduysa hiç önmeli değil arada gelip kendinden haber versende yeter bize
mary canım sınav konusunda hakkaında hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin dershaneyede yazılmışın kolay gelsin sana

dr daydık bugün.. pipisi yapıştı onu açtılar.. kabız beyfendi bide fitil verdik emme ne gelen var ne giden.. fitili de aldı içeri vermio geri :))) çok ağladı kıyamam 6 dan 9.5 a kadar ağladı, snra uyuyakaldı. bizde durumlar bööle şekerler

sevdecim sen uyanıp mutfağa gidene kadar bulanıosa miden.. baş ucuna bi kreker koy güzelim.. ben ööle yapıodum, kalkmadan yiyiyodum sonra kavaltı yapıodum..sende bi ööle dene istersen
demirin videosunu koydum gir bak :))

canım benm, başınız saolsun.. bence çok giremiodum fırsat buldukça geliom
seninde güzel haberlerini alırız inş yakında

saol canım benim.. sıpa artık bi kurtarıo kolunu görmen lazım :))

ohh bebişinizide görmüşünüz gözünüz aydın hayatım

esinim nbr???
demek çığlık atıyo sıpacan :)) yerim ben onu

ranacım canım bugünde o yanındaki kız mı vardı canım. hiç yalnız kalamıyorsun bizde seni özlüyoruz topişimiz sabahları öksüz kaldı ..
kızçemiz nasıl bugün dönüp duruyor mu annesi hiç bahsetmiyorsun prensesinden

esincim bi ara tükürme konusunu yazdığında sana demiştim hatırlıyor musun, bi süre sonrada yeni bişeyi keşfeder diye. seninki elini çabuk tuttu güzelim
sen hafta sonu dışarı çıkabildin mi alışveriş fiyat alıştırması filan yapabildin mi canım

yıldızcım içim parçalandı ya inşallah sen bize yazdıktan sonra yavrucuğun rahatlamıştır
ateşte yamıştır ona bu durum. hem sünnet deriside kapanmış yavrum hepsi üstüste gelmiş Allah yardımcınız olsun. inşallah bu geceyi sakin atlatısınız ikinizde dinlenirsiniz canım...

Kızlar günaydın biraz işlerim var toparlayınca yazcam size tek tek

dünde gelemedim dışarda işlerim vardı

günaydın kızlarrrr
sevdecim hafta sonu eşimle gezmeye gittik şehir dışındaydık aslında dönüşte bakabilirdikte aklımıza gelseydi keşke pazar günüde maç vardı misafirlerimiz felan olacaktı o günde öyle gitti ya bide ne özellik bakmam geerk bilmiyorum bir arkadaşımda var o bizimkine gör istersen öyle al dedi dur bakalım napacam
senin mide bulantılarında benim gibi oluyomuş sabah kalkar kalkmaz heleki açlık sınırının üstüne çıkmışsına hiç kaçış yok çıkaracaksın acı acı suyu bide ben akşamlar 11 12 arası istifar ederdim 4 ay böyle geçti vayy unutmuşum o günleri tekrardan hatırladım yıldız güzel fikir vermiş onuda bi dene sendede işe yarayabilir bende ne kraker ne çizi fayda etmiyordu
yıldızcım geçmiş olsun canım demirin pipisi nasıl yapıştıki neden olurmuş hala kabız demek fitillede yapmadı ne zamandır yapmıyor canım onun huzursuzluğu birazda ondan aslına yaa biraz elma suyu yada püre vermeye başladıysan püresini ver yaptırır eymne elma yediği zaman genelde yapıyor
ranacım sen gelmemişsin daha malum sebep başında narım seninde işler varmış kolay gelsin canım bizim sıpa çağırıyor bende kaçar

Herkese selam arkadasalr..fikirlerinize ihtiyacim var, burada mashallah bi suru hamilelerimiz var belki onlarda daha iyi bilir. ben bu ay klomen kullandim 5gun, 14cu gun doktora gitdim iki tane 18-16 mm yumurtam vardim biri solda biri sag tarafda..doktor pregnil catlama ignesi verdi 2dozalik, 2tane 5000 doza yani, dun yapdirdim..sizce catlarmi ignemm ? onceleri hafif pko olmus benim...ama simdi iyiymis dedi doktor, baskada hormonlarim da yerimde..ama yok iste 9aydir bekliyoruz..bi fikir bildirirmisiz?

canim hayirlisi olsun insallah. bende asagi yukari senein gibiyim pko luydum ama gecti gibi bisey. bu ay da benim 2 folikulum vardi 20 mm olunca catlatma ignesiyle catlattik. 3 gun sonra kontrole gittigimde dr. catlamis dedi.bekliyoruz bakalim. seninkide catlamistir merak etme.senin sonucun kac gun sonra belli olur dedi dr? bana igneyi yaptirdiktan sonra 22. gun gel dedi

selam kızlar bende doktor takibindeyim bu ay dün 11.gün knt gittigimde 1 tane yumoşum oluşmaya başlamış sagda... soldaki kücük kalmış...moralim bozuldu biraz...benım sol tüpüm dış gebelikten dolayı kapanmış yanı tek tüple hamiş kalmaya calışıyorum...rabbım hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin

A canim ne guzel ,insaAllah bebisin seninle olur..bu ay guzel haberlerini beklicem. ben 16ci gun oldum iynemi, 18ci gun gel bakalim catmismi dedi..yarin gidecem anlaycagin oyrenmeye..bilmemki iki doz vurdumm bunada catlamasa yaaani ne edelim baska ((((

Bu arada catlama ignesinden sonraki gun verdi iliski icin, ama simdi uzerinden 18 saat gecdi, ama aksam deyil, simdi halvet yapsammi cokmu erken olru? agrilarim var yaa yumrutalardaa fenaa ..hmm?

banada tam 36 sat ssonra iliski olsun demisti ve daha sonraki gunlerde de her aksam olsun demisti. ama biz 36. saatte yapamadik tamamen zorunda oldugumuz icin denedik ama olmadi.tekrar 48. saatte yaptik.igneyi vurulduktan sonra 12 saat sonra kendiligimizden bir birlesme olmustu ama o iliskiden sonra benim hafif duzeyde kanamam olmustu. acaba dedim yumurtam mi catladi. cunku taze bir kandi. sende oyle birsey oldumu?. bakalim bu ay umidim var gibi yok gibi. olursa surpriz olur yumurtaligindaki agriya gelince o bendede olmustu bi kac gun surdu. yani agri olsada birlesme mecbur oluyor es gecmemk icin. ben dr verdigi saate bagli kalmadim kisaca sik sik yaptik. bu ay cok calistik anliyacagin. insallah meyvesinide aliriz insallh ikimizinkide tutar hayirli haberler veririz birbirimize cnm.

burdayım demişsin ama biz görene kadar çıkmışsın.. nasıl gidiyor bi gelişme var mı

valla cnm beklemedeyim catlatma ignemin sonucunu bekliyorum .bakalim bu ay denk dusurebilmismiyiz. hayirlisi olur insallah igneden 21 gun sonra gel dedi bana zamn cok uzunmus gibi geliyor hala kabullenemdim neden oyle diye. millet 14 gun sonra adet oluyrmus ben niye boyle gidiyrum anlamadim:26::26::26::26:

Insallah canim..senin bat ne zaman ? benimkisi 12si olmasi lazim ..Ilk senin guzel haberini aliriz artik..sen 36 saat sonra olmussun, bende daha 20saaat canim..yani sence bende biraz bekleyemmi diyee dusunuyorum ve soruyorum sana..hmm? sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…