Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

narcım topik nöbet arkadaşım benim kızz seninde işler yoğunlaştı galiba sende yoksun artık pek fazla
bu cuma da ankaraya gideceksin sanırım hafta sonuda ordamı kalacaksınız ?
bu arada hafta sonu da gene gezentiymişsin

sevdecim ikili testte kan veriyorsun birde ayrıca ultrasonda bakıyor doktor radyoloji uzmanı oluyor genelde
ense kalınlığını ölçüyor sonra o aldıkları kan labirlikte karşılaştırıyorlar canım
evet canım kız yanımda olunca giremiyorum boşluk bulduğum anlarda böyle yazıvercem size prenses tekmeler atıp duruyor teyzesi
darısı başına

melike canım ben 17 hafta da hissettim yani 16+5 falandı sanırım şimdilerde iyiden iyiye kemikleri kuvvetlendikçe
daha çok hissediyorum birde sevdiği şeyler oluyor onlarda daha çok mesela kivi yiyorum kıpır kıpır

adacım alperen iyice hareketlenmiş artık peşinde mecbur koşcan o arada kilolarda gider zaten
canım evet yaa yarıyı geçtim valla çok çabuk geçiyor valla zaman yaa allahım tamamına erdirsin inşallah
evet artık hareketli kızçem oynuyor

yıldızcım gelmişsin canım
evet resimlerinizi gördüm maşallah süper çıkmış hepsi beklerim canım gelin demir beyle
kız ne pipisi yapıştı o nasıl oluyor ki kabızda olmuş yavrucuk yaa :26:

halevcim
canım benim başınsağolsun :26:
benim hamilelik allaha şükür iyi gidiyor canım prensesim yormuyor annesini sağolsun

marycim
dersaneye başlamışsın hayırlı olsun bakalım ptt işinide iyice bir öğren ona göre karar ver bakalım
sonra pişman olma

esincim
yaaa oğlusunun resimlerini gördüm valla simasımı değişti kız onun sanki daha bir farklı geldi maşallah çok tatlı olmuş
çığlıklar başladı demek şimdide sıpa her zaman farklı bir şey buluyor kendine

kızlar bende en son girdiğimde boğazlarım kötüydü biraz kötüydüm ıhlamur falan derken biraz daha iyiyim şimdi burnum akıyor işte
onun haricinde kız devam ediyor işte bende malum sebepten pek fazla uğrayamıyorum bende haftaya cumartesi doktora gideceğim
şeker yüklemesi yapacaklar inşallah değerler iyi çıkar:26: haftaya pazarteside tetanoz aşımın 2. dozunu vurulcam kızımı görmüş olurum tekrardan bakalım ne kadar büyümüş
en son detaylıda gittiğimizde yarım kilo olmuştu boy 23,5 cm di bakalım ne kadar büyümüşüz
sonra hafta sonu annemle battaniye aldık bir kaç tane bebişime artık battanıye ıhtıyacımızda bitti bugündeınternette bır kampanya vardı bebek havlusu onu aldım yanınada bir badi bakalım ne zaman gelcek benden bu kadar kızçelerim hepiiz kendinize iyi bakın yarın kız gelmeyecek rahat olurum gene gelirim

Insallah canim..senin bat ne zaman ? benimkisi 12si olmasi lazim ..Ilk senin guzel haberini aliriz artik..sen 36 saat sonra olmussun, bende daha 20saaat canim..yani sence bende biraz bekleyemmi diyee dusunuyorum ve soruyorum sana..hmm? sence ?

insallah cnm insallah. ben gecen ay 5 inde olmustum ilk kez 5 gun yukari cikmisti normalde 1 inde olmam gerekirdi. o yuzden benim batimi tam olarak bilemiyorum aklim karisik bu konuda. catlatma ignesinden 12 saat sonra ilk iliski oldu sonra 48. saatte ve devam eden hergun oldu cnm.yani 36 saatten oncede yaptik biz nolur ne olmaz belki erken catlar diye . hani catlarsa tuplerde sperm bulunsun hesabi istersen sen36. saati bekle cnm. pek biseyin fark edecegini sanmam

umduğumdan daha iyi bi gece geçirdik sevdem saol. sünnet derisi kapanmamış canım.. ben kızarıklık var die pişik kremi sürüyodum pipisine, o kremler kurumuş ve yapışıklık olmuş (( benim dikkatsizliğim yüzünden yani hiç böle bişi olacağı aklıma gelmedi napiyim:26: bugün kakada 5. günümüz..2 gündür fitil veriyoruz.. fitilide alıyo sıpa içeri.. dışarı bişi vermiyo :) eğer yarında yapmazsa haber ver mutlaka dedi doktoru.. Allahım beterinden saklasın ama yawrum doğduğundan beri sürekli bişilerle uğraşıoruz.
2. dişi çıktı. dr kontrol etti, üst dişlerde gelio dedi.. normalde bebek dişleri 18 ayda tamamlanır ama sanırım sizinki 8 ayda hepsini tamamlıcak dedi bize:))

pişik kremi kuruduğundan dolayı olmuş canım.
5.gün bugün esinim... armut püresi verdim bugün.. zeytinyağı içirdim, rezene verdim , kayısı kaynatıp püresini verdim ama yok yok yok ne etcem bilmiorum, ayaklarını çekip çekip ağlıo ve bişi yapamıorum

yıldızcım gelmişsin canım
evet resimlerinizi gördüm maşallah süper çıkmış hepsi beklerim canım gelin demir beyle
kız ne pipisi yapıştı o nasıl oluyor ki kabızda olmuş yavrucuk yaa :26:

çalışmadığın bi hafta sonu olursa söle bebişim kaçar geliriz anam yazdığım gibi yapıştırdık pipiyi (

maşallah benm güzel kızıma uzun olacak anlaşılan :)) cicilerde almış gene annesi, şanslı kızım benim

herkese günaydın kızlarrr

yıldızcım demek pişik kreminden olmuş inşallah çabucak geçer kabızıda ne verdiysen geçmemiş ahh yavrum yaa dediğin gibi birşey yapamamak çokkötü yaa:26:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ayy çok özledim sizi hasret kaldık valla
ben akşam 6 uçağıyla ankaraya gidiyorum o yüzden bugün evdeyim yol iznim var. kahvaltı yaptım duşa girip kuaföre gitcem saçlarımı kestirmeye.. sizlere şöle rahat rahat bi yazıyım didim
canım çatlatma iğnesi olursan çatlar yumoşların bunun çözümü o bir dahaki aya öyle yapcak doktorun muhtemelen
ahhh ahh bide bize sor allahım bizler kadar bekletmesin sizleri hepimizi kavuştursun tez zamanda. problem yoksa kafana çok takıyor olabilirsin gıymatlım arkadaşımız aynen öyleydi gün saymadığı ilk ay hamile kaldı
ayy yafrummm yaa kıyamam hem sana hem demire gerçi o her ortamda sen,i yalancı çıkarmak için uyuyo numarası yapıo ama valla 4.5 ayda 2 kilo bu zamanlar için gayet iyi şekerim maşallah diyelim
valla kuzum bazı yerlerde bende uyuyamam bir türlü ama orda uyuyorum birde kocişimle kalınca ondan heralde yalnız bir yerde yatınca hiç uyuyamıorum bu akşam kuzenimde kalcam mesela ankarada kesin uyku haram bana hep öle oluyo :26:

demek mide nane molla aman canım katlancan artık napalım daha beter olmasın yeterki az mı bekledin bu duyguları
ay izledim bende yaaa kız o ne öle nası bi tip bu senin oğlan yarabbim şeytan diyo al bunu ısır heryerini o zaman ağlasın işte hakkını vere vere
eeee öle her topicte bizi bulamazsınnnnnnn bizim yerimizi kasım analarıyla doldurmazsınnnnnnnnnn
canım başınız sağolsun allah kurtarmış kanser çok fena illet allah kimseye yaşatmasın.. baya yoğun günler geçirmişsin işallah kocişinde yanında olur bu ay geceleri.. peki özeli ne kadarmış kaan aydosun canım.. sana iyi geliyorsa uzak kalmak biz katlanırız ama daha sık gel özlüyoruz sohbetini:26:
canım hadi hayırlı olsun dersane günlerin ama şunu unutma kimse çalıştığı kurumdan memnun değildir. herkes bi kulp bulur ayrıca çalıştığın yer ve amirin de çok önemli bunlarıda değerlendir canım tercih yaparken. yani biripttde mutsuz diye sende mutsuz olcak diilsin illa
ohh ohhh aşallah yavrumuz iyiymiş artık daha seyrek görceniz desene.. ama sen çifte doktor gidip sık sık görürsün gene bebeişini gibi geliyo bana
kızlar hepinizi tek tek tek öpüyorum

çooooooooooooookkkkkkkkkkkk özledim sizi
bizde seni çok özledikkkkkk
allahım yaaa çığlık mı atıyo şimdide bak beterin beteri var tükürüyo diyodun şimdi tükürmesine razısın bakalım bi sonraki aktivitesi nolcak eymen beyin
allahım yaa pipisi mi yapıştıı birde kabız allahım kıyamam ben bu oğlana yaaa herşey de bunun başına mı gelir ne çekti yafrum küçükten..
ayy esinim o günlerin geldi, benimde aklıma eve gelince kusturuyodu seni sıpa dimi
canım tabi çatlamıştır yumurtan stres yapma hiç
canım açılması için operasyon düşünmüomusun neden tek tüple şansın düşsün ki benimde tekiinde daralma vardı lap. ile açıldı
canım 36 saat sonra ollması en iyisi ama çok da kasmayın yani
21 miii niye 14 diil gerçekten acaba adetin geçerse 21. gün mü demek istedi
ayy sorma kuzum ikimizde boşladık bu hafta nöbetleri yeni arkadaşlar tutmuş baksana bereketlendi topic bu aralar
amann yeni cicilerini de koy bir ara prensesimizin artık tekmeler darbe niteliğine gelmeye başlamıştır tabi ne güzel tadını çıkar kuzum kaç kere yaşanırki aşılar yğklemelerde sıklaşmaya başladı bu aralar işallaah herşey yolundadır canım benim
amannn yavvv sz baya sıkı çalışmışsınız bu ay işallah tutmuştur canım
yaaaa bu çcuk direk bir yaşşında pirzola yemeye başlıcak galiba napcaksa erkenden bu kadar dişi ya kabızlık koca insanda bile mahveder ufacık yavrucuk valla içim kötü oluyo. demek sünnet derisi yapıştı ee noldu şimdi naptı doktor düzeldimi peki... kabız için lavman ilaçları falan var ya acaba bebeklerede uyguluyolarmı onları kesin çözüm çünkü
herkese günaydın kızlarrr

yıldızcım demek pişik kreminden olmuş inşallah çabucak geçer kabızıda ne verdiysen geçmemiş ahh yavrum yaa dediğin gibi birşey yapamamak çokkötü yaa:26:

günaydın canımmm bugünde sen topictesin benim işlerim var dışarlarda neyse en azından tamamen boşta kalmıcak sayfalarımız

hoşgeldin narcım demek bugün izinlisin yarın ankaralarda olacaksın şimdiden iyi yolculuklar sana güzelleşmelere de gidilecekmiş

giymatlim. evet beni niye 21 gun sonra cagirdi anlamadim martin 17 sinde oldum ignemi 14 gun sayiyorum nisanin basina denk geliyor. ama bana nisanin 7 sinde gel dedi. nasil beklicem o kadar bilemiyorum valla. evet bu ay siki calistik ama yinede pek umidim yok sanki. her ay ayni umitlerle beklemek yordu beni hepimiz icin insallah hayirlisi olur

nar canım yarın ankaraya gidiyomuşsun güle güle git canım şimdide kuaförlrde bakım yapılıyor ohhh ne güzel hiç sorma canım tükürüyor derken şimdi bide avaz aaz çığlığı başladı ikisinide yapıyor şimdi unutmadıki tükürmeyi bide bugün örümceğinde öne doğru 5-6 adım yana doğruda 3adım attı nasıl sevindim o halini görünce hemen eşimi arayıp anlattım bide benim o sevindimi görünce sıpa gülüyor hevesleniyor daha fazla gitmeye çalışıyor çok duygulandım çok anne diyişini duyduğumda naparım bilemem
hııı bide örümcek için pek tavsiye edilmediğini felan konuşmuştunuz ya biz daha 3aylıkken almıştık doktorumuzda 9aylıkken bindirmeyi uygun görüyomuş ama bu konuda çok çeşitli fikirler var biz 6aylıkken yavaş yavaş binmeye başlamışız çok şükür biyerimizde bişe yok bende eymeni zaten 5 gün oldu bindiriyorum ve günde 1 sefer 5dk bu süre büyüdükçe büyüdükçe artacak tabi ekndiliğinden kalkıp yürümezse
ranacım prensesimize yeni yeni ciciler alınmış hayırlı olsun canım fırsatın olursa bekleriz resimler,ni
yıldızcım kıyamam canımya nasıl zordur ş,mdi ona inşl bugün yapar canım bayada bişe denemişsin ama olmayınca olmuyor en sonra çare lavman yapacaklar inşl gerek kalmazda kendiğinden yapar yavrumcum eymende bir kez 5gün yapmıştı fitille ama zaten o dönem gazlı zamanlarımız olunca kakasını yapabilsede ağlıyordu yapamasada
sevdecim sen nasılsıncanımgelmemişsin
yeni arkadaşlar gelmiş inşl hemencecik kavuşurlar bebişlerine

selam canim nasilsinn? ne alemdesin ? agrin falan varmi ? bi belirti felan hmm ? ben dun iliskiden sonra agrilarim tamamen gitdi,simdide ara sira sizliyor yumoslar..sence bu iyiyemi kotuyemi isaret ? birazdan da doktora gitcem baksin bakalim catlamismi deyilmi...

selam ummuumarcigim valla iyiyiz demek adetten olmus. bekliyorum valla safak bekler gibi ama henuz tam olarak hic bir belirtim yok ne adet olma uzerine nede gebelik. sadece ara ara kasiklarimda gerginlik hissediyorum o. igneden sonra benimde agrilarim olmustu cnm 1 haftada ancak toparlandilar diyebilirim. merak etme kotu bisey degildir. yumoslarin catlamistir tabi cnm merak etme sen. haberdar et merak ettim simdi

öyle yapmak lazım ama ana kucağında iyi duruyor çok şükür tv yi açıyorum ya maç izliyor ya reklam o sırada veriyorum tabi arada kaşığa tekme atması da cabası

yıldızcım ya daha çok gelmeye çalış valla özlemişiz seni ve yazılarını , diş buğdayınız da bitti çok şükür baksana 2. dişi bile çıkartmış maşalalh bu ne hız, bizimkiler daha gelemedi baya huysuz tabi, demek ekim kasım topiğindekiler geldi ,neler yaptın anlat bakalım bize de fikir vermiş olursun. Resim ve video eklemişsin canım ilk fırsatta bakacagım
benim sıpa iyice anacı oldu canım , biri sevmeye kalksa iyice göğsüme sokuluyor saklanıyor remen, birde fena halde utanıyor başını eğiveriyor ,
denk gelmedi mi olmuyor kuzum ya , bizde oğlumuza kıyamadık gitmedik sinemaya, baktık canım ama illa bütün mağazaları dolaşıp fikir edinip öyle alacagım ben, hemen girdiğim magazan almam asla birde alperen için olunca daha titiz davranıp araştırıyoruz daha, bebek arabasında da öyle yapmıştık 4 aylık hamişken başladık doğunca da almıştık. valla kuzum baya çesit var aslında, fiyatlarda 200 tl den başlıyor 300 -350 ye kadar çıkıyor , bakalım yakın zamanda karar verip almak lazım.

canım sen anlattıkça kendimi görüyorum, bende o kışın ortasında cam açasım vardı, hele kustuktan sonra camın karşısında öylece dururdum, yeni yeni bulantıların başlayacak heralde baksana belli etmeye başlamış, yataktan çıkmadan ağzına bişey alsan hemen nasıl olur, birde kızına hamileyken mide bulantıların olmuşmuydu

canım ya uykusuzluğuna birde kabızlığı eklenmiş ya kıyamam nasıl zorlanıyordur, kabızlık için herşeyi de yapmışsın canım ama fayda etmemiş, alperen de ek gıdaya başlayınca olmuştu resmen kıpkırmızı kalıyordu, o zaman bacaklarını karnına doğru itiyordum ben az da olsa yapıyordu canım,
olsun kız 2 kilo 2 kilodur bak ne güzel yavaş yavaş vereceksin , ile büyüsün biraz daha o zaman gidiyor asıl,bende son 1-2 aydır vermeye başladım.

canım seni gördüğümüze çok sevindik ya madem bebek fikrinden uzak kalmak için girmiyorsun arada yaz yinede canım haber alalım senden, eşin dra gidememiş henüz baya da yoğun günler geçirmişsiniz, başınız sağolsun canım ya insanı çok etkiliyor dimi yakın birini kaybetmek,

canım sen eymenden bahsedince gülüyorum bende aynı şeyleri alperen de yapıyordu,önce tükürük sonra çığlık...
Büyüdükçe başka şeyler öğreniyorlar esincim, bizimkide çok çığlık atıyordu şimdilerde bıraktı , sonra sürünmeye yada emeklemeye başlar canım. bizimki de yanında durursam çok iyi , oyuna bile 10 dk dalıyor sonra bişey olmuş gibi bağırıp bacaklarıma sarılıyor illa kucağımda duracak. Böyle geçiyor kuzum odadan odaya çıkmayıda öğrendi sürekli peşindeyim.

ay canım ya birde pipisi yapıştı demek kremlerden dolayı oolmuş baksana nerden bilir insan
iyimi şimdi ?
maşallah prensesimize ya büyüdü iyice annesi yeni ciilerde alınmış ohh
inş. gider geri kalan kilolarda canım
tekrar geçmiş olsun cnaım burun akıntın varmış hala dikkat et kendine, maşallah küçük sıpa büyüyor, aşını da olacakmışsın canım, şeker yüklemen inşallah sorunsuz olur tatlım, bişeycik çıkmaz da rahat edersin
canım ya hızlı yazacağım derken şimdi yazmam gereken yorumları hep yukarıya yazdım :26: inşallh görürsün tatlım
canım yol görünmüş sana hayırlısı ile git gel hemencik , ohh kuaföre de gidilmiş, nasıl kestirdin saçlarını canım uçlarını mı aldırdın , canım ben anlayamadım heralde yazdıysan görmedim kalacaksın dimi ankarada ne zaman döneceksin ?

örümcek kullanıyormuş baksan küçük sıpa , valla cnaım kimi olumlu kimi olumsuz şeyler söyleyince bizde geri durduk almadık örümcek, yavrum sürekli gideceği yere sürünerek gidiyor ama , senin drunda 9 aylıkken tavsiye etmiş bizimki de öyle demişti ama kullanmıyoruz bakalım:26: gezmeye mi gittiniz canım ohh iyi olmuştur valla sizin orası daha sıcaktır tabi, gezin bol bol

canlar yoğundum bende gelemedim kaç gündür bugün alperenin kontrolu vardı, druna ters ters baktı önce sonra dr muayene için yanına gelince de kopardı çığlığı bişey yapmış gibi ağladı sürekli , dr dan çıkana kadar basbas bağırdı sanki iğne yaptılar soracaklarımı bile sordurmadı sıpa öyleki giydiremedim bile dışarda giydirdim yatırdığım an ellerini bana uzata uzata ağladı , eşimle oturur pozisyonda giydirdik artık.. Sıpa yabani olacak heralde

kızçelerim hepiciğinize hayırlı geceler.
tabi siz bu mesajı okuyunca güzel bi sabah başlamış olur inşallah

nasılsınız bakayım.. okudum baktım Allaha şükür bi olumsuz durum yok. herkesin keyfi tıkırında..

yıldızım senden bugün haber yok. inşallah demirimiz tüm rahatsızlıklarından kurtulmuştur. bize güzel haberler getir canım. merak içinde kaldık :26:

ranacım oh battaniye işinide halletmişsiniz onlarıda göster bize canım. yumoş yumoş ne güzeldir şimdi onlar.. inşallah güzel neşeli mutlu günlerinizde kullanın canım..
beşik işini ne yaptınız... sana bi tavsiyem olacak. benim yeğenime şu sonradan oyun parkına dönüşen portatif beşikler var ya onlardan almışlardı. çok kullanışlı canım.. hem maliyetide fazla değil ve odadan odaya rahatlıkla geçiyor çok yer kaplamıyor yumuşak dokusu var.. siz mobilya beşik mi düşünüyorsunuz tam bilemiyorum ama fikir olsun diye söylemek istedim yine de..

nar şekerim Ankaralara kadar uzandın mı canım.. gitmeden bakımınıda yaptırmışsın kusur kalmamışsın hiç bişeyden
artık pazartesi günü havadislerini bekliyoruz şekerim sağlıkla sıhhatle dönersin inşallah

adacım alperen sürünmeye başlamış. kendi kızım geldi gözlerimin önüne.. arka ayaklarını hiç kullanmadan sadece kollarından yardım alarak solucan gibi sürünürdü hey gidi insan büyümücek sanıyor.. hatta millet acırdı onu öyle görünce ay tam emekliyemiyormu filan diyorlardı. yahu yavrumun tipi ona müsaitti demek ki millette hemen laf sokmaya yer arıyor
benim kızımdaki hamileliğim çok ağır geçmişti canım 4 buçuk ay kusmuştum hiç bişeyden tat alamıyordum
şu an midem kabarıyor ama kusma derecesine gelmedim.. böyle mi atlatacağız bu dönemi, yoksa daha yeni mi başlıyoruz bilmiyorum :26:
ama özellikle dün bugün daha bi nanemollayım hayr olsun bakalım.. bide hamile kaldığımdan beri uykum var bi türlü kendime gelemedim tam olrak. hep gözüm yatakta

esincim canım oğlunun sana koşmalarınıda görürsün inşallah.. annelik ne tuhaf bi duygu işte her şeyine seviniyor insan.. yürüteç kullanmaya başlamışsın ondada eğlenmeye başlayacak artık kendisi ister görürsün
kapı eşiklerine dikkat et canım eğer düz zemin değilse oralar bazen yürütecin tekerlerklerinin takılmasını sağlayabiliyor.. tehlikeli olmasın eymenimiz için..

yıldızcım misafirlerine neler hazırladın gıııııııı bende mmerak ediyorum şu listeni bizede döküver hele

evet normalde 14 gün geçince ağırması gerekirdi neden bu kadar uzun tuttu acaba bende anlayamadım..
sen 14 günden sonra adetin gelmezse hemen test yaparsın inşallah müjdeni burda paylaşmak nasib olur

topişimize yeni katılan arkadaşlarımıza şu hamile halimle canı gönülden dua ediyorum.. Rabbim güzel gönüllerinizi gücendirmesin inşallah en yakın zamanda evlat tadını sizlerede tattırsın.. burdan gebeliklerimiz hakkında muhabbet ederiz inşallah

canim doktora gitdim yumosum catlamis dedi, ama dun catlamis dedi, bizde halveti zaten iyneden bir gun sonra yani dun yapmisdik, ama bugun de yapin dedi..bakalim iste...hayirlisi..ama benim agrim felan yok haa..bir dun oldu cok ama, simdi sen dediyin gibi hafif gerginlik bu kadar..insallah bu ay bebelerimize kavusuruz..senin bati cok merakla bekliyorum..hadi hayirli haberler ver bize canim

herkese hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
kızlar dün akşam eşim ilk defa kızımın tekmelerini hissetti
daha önceleri elini koyuyordum hissedemiyordu dün gece yattık bugün kızım tekmeledimi diye sordu bende gündüz tekmeledi şimdi uyuyordur dedim sonra elini göbüşüme koydu konuşmaya başladı anaaa kızımdan bir tekme geldi ve eşimde hissetti ayyy çok sevindirik olduk sonra 5 kez falan tekmeledi durdu rabbim tüm isteyen herkese bu duyguları tatdırsın inşallah

esincim demek örümcekte adımlar atmaya başladı eymenimiz ayyy ne güzell kollarına koştuğu günleri görmen yakındır o zaman
canım aldıklarımı bir hurca doldurdum battanıyeler en altta kaldı koyduktan sonra aklıma geldi niye fotoğraflarını çekmedim dedim ama bir daha düzenlemek için boşaltırsam çekip koyacağım canım banyo havlusu ve badı de aldım ınternetten onlarda gelınce beraber koyarım

canım sağol daha iyiyim allaha şükür işte bir de şu mevsimler artık belli olsa dün çok güzeldi bugün yağmur
ayy alperenede bak sen yaaa doktora naz yapmış ayy hangi çocuk doktoru severki hep korkarlar yavrum yaa çok ağlamış ayy sanada iyice düşkün olmuş canım ilerde açılır o benim kızım bir gelsin

canım senin uyku hali devam mış amannn uyu gitsin valla bende öyleyim işten eve gelince yemekten sonra yatıyorum uyuyorum eşimde diyor zaten uyu uyu bunları bir daha bulamayacaksın hazır rahatken uyuyalım barı
evet canım yaa cici aldıkça insanın içi daha bir kıpır kıpır oluyor kullanmak istiyorum hemen kızımın üzerinde
beşik olarak kararımızı verdik annemlerle gidip alacağız canım mobilya beşik olacak bizimki 5 yaşına kadar kullanılabilenlerden genede teşekkür ederiz teyzesi
şimdi yatak araştırıyoruz uyku seti nevresim seti cibinlik dönence falan alcaz onları da sonra ufak tefek seyler kalıyor onlarında lıstesını cıkardım canım onları alacagız ınsallah allah kısmet ederse

günaydın canlarım
adacım alperen doktora görünce ağlamış canım hiç tasalanma bizimkide 4aylıktan beri doktoru görünce ağlıyor ve alışık olmadığı yabancı görünce o zaman doktorumuz adam seçmesi için çok erken demişti ama bizimkiler bu konuda üstün yeteneklere sahip sanırım bu ayki konturolünde hele sedyeye yatırır yatırmaz kollarını açtı ağlamaya başladı artık konturollerimiz zorlaşacak bende soracağım şeyleri hep unuttum malesef
sevdecim daah öyle çok büyük adımlar değil canım ama küçük küçük adımalr attı yine böyle 5dk olarak koyacam bu ay büyüdükçe süreyi arttıracam dediğin gibi başta koyduğumda gel dediğimde resmen örümcekten bana doğru zıplıyordu şimdi biraz daah kalmaya kararlı inşl koşup oynadığı güleride görürz bizimkinide yere bıraktığımda hem elleri hem ayakları çalışıyor ama öyle emekleme yok daha ml oynuyor ama maşallah el ayak hiç durmuyor
canım sende hala uyku modundaymışdın bencede tadını çıkar sonrasında çok arayacaksın bu uykuları sanırım 3aydan sonrada uyku problemi normale dönmeye başlar
ranacım sizinde az eksikleriniz kaldı canım liste yapmak iyi oluyor ne lazım ne değil daha net görüyosun bende geçende yaptığım listeyi buldum kitapların arasından şimdi onların hepsi oğluşumun şifonyerinde giyiliyor ve giyilmek için bekleniyor sende inşl aldığın ciciler kızının üstünde göreceksin doya doya battanıyeleri kaldırmışsın canım eğer tekrar düzenleme eişin olmazsa hiç gerek yok foto koymana sana iki iş olmasın prensesimizi ve kendini yoma hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…