Insallah canim..senin bat ne zaman ? benimkisi 12si olmasi lazim ..Ilk senin guzel haberini aliriz artik..sen 36 saat sonra olmussun, bende daha 20saaat canim..yani sence bende biraz bekleyemmi diyee dusunuyorum ve soruyorum sana..hmm? sence ?
yıldızcım içim parçalandı ya inşallah sen bize yazdıktan sonra yavrucuğun rahatlamıştır
ateşte yamıştır ona bu durum. hem sünnet deriside kapanmış yavrum hepsi üstüste gelmiş Allah yardımcınız olsun. inşallah bu geceyi sakin atlatısınız ikinizde dinlenirsiniz canım...
yıldızcım geçmiş olsun canım demirin pipisi nasıl yapıştıki neden olurmuş hala kabız demek fitillede yapmadı ne zamandır yapmıyor canım onun huzursuzluğu birazda ondan aslına yaa biraz elma suyu yada püre vermeye başladıysan püresini ver yaptırır eymne elma yediği zaman genelde yapıyor
yıldızcım gelmişsin canım
evet resimlerinizi gördüm maşallah süper çıkmış hepsi beklerim canım gelin demir beyle
kız ne pipisi yapıştı o nasıl oluyor ki kabızda olmuş yavrucuk yaa :26:
kızlar bende en son girdiğimde boğazlarım kötüydü biraz kötüydüm ıhlamur falan derken biraz daha iyiyim şimdi burnum akıyor işte
onun haricinde kız devam ediyor işte bende malum sebepten pek fazla uğrayamıyorum bende haftaya cumartesi doktora gideceğim
şeker yüklemesi yapacaklar inşallah değerler iyi çıkar:26: haftaya pazarteside tetanoz aşımın 2. dozunu vurulcam kızımı görmüş olurum tekrardan bakalım ne kadar büyümüş
en son detaylıda gittiğimizde yarım kilo olmuştu boy 23,5 cm di bakalım ne kadar büyümüşüz
sonra hafta sonu annemle battaniye aldık bir kaç tane bebişime artık battanıye ıhtıyacımızda bitti bugündeınternette bır kampanya vardı bebek havlusu onu aldım yanınada bir badi bakalım ne zaman gelcek benden bu kadar kızçelerim hepiiz kendinize iyi bakın yarın kız gelmeyecek rahat olurum gene gelirim
canım çatlatma iğnesi olursan çatlar yumoşların bunun çözümü o bir dahaki aya öyle yapcak doktorun muhtemelenslm kızlar
bşlığı görünce. dedim tek değilim galiba. moralim herşey alt üst bende. ya çok kafaya takıyorum. puf. korkuyorum bi yandanda. aralıktan beri doktora gidip geliyorum. ama hiç bişey yok daha. ilk önce 3 ay prognova içirdi doktorum. sonra testler falan.en son yumurtalarımın çatlamadıgını soyledi. bir ay bekledim ve yine adet olmadım.doktorum eşimden spermiogram istedi onuda yaptırdık normal. bugun adetim geciktiği için gebelik testi yaptırdı. sonuç negatif şimdide farlutal diye bir ilaç yazdı.. çıldıracağım bunun devamı ne ben nereye kadar ilaç kullanıp adet olacağım ? doktor ilacı iç adetinin ikinci-üçüncü günü gel dedi. devamı ne olacak bu işin.
ahhh ahh bide bize sor allahım bizler kadar bekletmesin sizleri hepimizi kavuştursun tez zamanda. problem yoksa kafana çok takıyor olabilirsin gıymatlım arkadaşımız aynen öyleydi gün saymadığı ilk ay hamile kaldıCevap verdiğin için teşekkür ederim. Ne zormuş hamile kalmak oysa ben ilk ayda hamile kalacağımı sanıyordum iki yıl korunduk kazara bişiler olduğunda kocamla kavga ediyordumMeğer kazın ayağı öyle değilmiş. Eşimde de bende de sorun yok ama olmayınca olmuyor nasip meselesiymiş Yaradanın istemesi önemliymiş bizim değil....
ayy yafrummm yaa kıyamam hem sana hem demire gerçi o her ortamda sen,i yalancı çıkarmak için uyuyo numarası yapıo amaselam güzellerrrrrrrrrrrrrrrr.
çooooooook özledim sizi, diş buğdayımızı atlattık hayırlısıyla, fotoları ekledim malum yere, bakarsınız :))
demir tam diş buğdayına uygun davrandı ve cmt gecesi 2. dişinide çıkardı:)) inanılmaz huysuzuz ama çok canı acıo sanırım(
dün gece 1 saat bile uyumadık, hep ağladıemziriyorum (20 dk falan) yatırıorum 1 saate kalkıo uyuduğu yarım saat anca, sabahı sabah ettik, öğleden beride burnu akıo, sanırım hasta oluyo (
walla popom bi doğrulmadı hee.. inş bundan sonrası iyi olur
siz ne alemdesiniz, ranacığımda gelemedi cmt, çok özlemiştim onuda.. inş ben alıp gidicem demiri bi haftasonu
ne güzel gezmişsiniz kuzum, bana hayal oldu artık rahat gezmek, ya elimde biberon ya meme dışarda gezer oldum :)) tadını çıkarın..
hehehe oscarı hakettim ama dimi, rekor bizde baksan 4.5 ay uykusuz geçiren bi ben varımdır herhal. benim şapşal oğlumda nerdeyse tüm gün uyudu :))) illa anasını yalancı çıkarcak ya :))
o bebeler kasım topiğinden kuzum , hepsi ekim kasım doğumlu.. :)) kilo vermedim be kuzum doğumdan beri totalde 2 kilo vermişim(
demek sensiz uyumuo sıpa... benimkide beni görünce bi gülüo ki sorma .. hatta haftasonu eşim, sadece sana gülüo bana gülmüo bu dio.. dedim sende ilgilen sana da gülsün
kızlar geçende sordum cevap vermişsinizdir mutlaka ama görmemişimdir.. HALEV nerelerde?? bi sıkıntı yok dimi
valla kuzum bazı yerlerde bende uyuyamam bir türlü ama orda uyuyorum birde kocişimle kalınca ondan heralde yalnız bir yerde yatınca hiç uyuyamıorum bu akşam kuzenimde kalcam mesela ankarada kesin uyku haram bana hep öle oluyo :26:kızçelerim bugün uğrayamadım size.. ne var ne yok bakalım.. yolunda gitmeyen bişey yok hepinizi mutlu gördüm çok şükür
adacım hafta sonu açılım yapmışsın şekerim.. gezmek iyi gelmiştir iyi etmişsiniz. mama sandalyeleri ne kadardan başlıyor canım fiyat aldın mı ne gibi alternatifler var
bizde istiyorduk sinemaya gitmeyi bi türlü ayarlayamadık canım. bizim ayağımızı bağlayan bişeyde yok ama olmayınca olmuyor işte
Berlin kaplanını da merak ediyorum ben nasıldır acaba.
nar şekerim doğum gününü kazasız belasız atlatmışsınız. yoğun geçmiş hafta sonunuz canım ne güzel gezmişsiniz. başka yerde yatıya kalınca uyuyabiliyor musun canım. ben o konuda çok pipirikliyimdir yerimi yadırgarım tedirgin olurum bide üstüne tam uykuya dalamadan uyur uyanık sabahı ederim ertesi günde ruh gibi gezinirim ortalıkta
melikecim artık başlar senin miniğinin kıpırtılarıda .. acaba başladı da sen başka bişey olacak diye mi bekliyorsunbu duyguyu en yakın zamanda hisseden arkadaşlarımız rana ve kekula yorum yapsınlar biz ne desek boş
yıldızcım gızzzzz bide bana kasım analarına katılmışım diye sitem ediyorsun. demek zamanıda sende ordan bi tayfa edindin hee diş buğdayına mı geldi millet gız bacım
senin için önemliydi bunuda atlattın canım. artık sırada ne merasiminiz var bizde öğrenmiş oluyoruz böyle şeyleri yıldızcım.
bu arada geceleri hala tam uykuya karışamıyor demek. yahu koca adam oldu her türlü şeye aklı eriyor, dişini çıkardı yarın yürüyecek hiç bunları hesaba katmadan bebek gibi davranması yok mu, şaşıp kalıyoruz yani
ne güzelde anlatmışsın merak ettim resimleri
ya şu face işine bi türlü adapte olamadım kızlar arada hatırlatın bana face e girmemi. yoksa benim hiç aklıma gelmiyor. en son test resmimi yüklemek için girmiştim. şu rezilliğe bakın
kızlar ben hala nane mollayım.. bi süre iyi oluyorum sonra tansiyonum mu düşüyor ne oluyor bilmiyorum bana bi haller oluyor. o sırada ille yatmak istiyorum. uyumasamda gözlerimi kapatıp uzanıyorum.
yağ kokuları midemi kaldırıyor mutfakta bi iş yaparken balkonun kapısını iyice açıyorum taze hava istiyorum
evin her penceresini açmak geliyor içimden. havasız yerde boğuluyorum sanki içim bi tuhaf oluyor.
yinede tüm bunlara rağmen Allahıma sonsuz şükürler ediyorum sürekli. beni bu duygulara kavuşturduğu için
ay izledim bende yaaa kız o ne öle nası bi tip bu senin oğlan yarabbim şeytan diyo al bunu ısır heryerini o zaman ağlasın işte hakkını vere verekız insan aynı zaman hamile kaldıklarından çok şey öğrenio, gir sende sık sık takip et, hangi dönemde kaldıysan o forumu.. iyi oluyo kuzum. yaşadığın çok şeyi başkalarında da görüyosun.
sorma demir efendi hala uyumuo be sevdem.. ben ne edem nerelere gidem bilmiomnasıl düzene sokabilirim bilmiom..4.5ay oldu hala uyku düzeni yok maalesef..
gruba video ekledim demirin, izleyin mutlaka :))
inş kolay bi hamileliğin olur kuzum.. ben çok rahat geçirdim bilion..çok yağlı şeyler yapmamaya bak bi süre, kendini şartlandırma midem bulanır mı die.
eeee öle her topicte bizi bulamazsınnnnnnn bizim yerimizi kasım analarıyla doldurmazsınnnnnnnnnnyıldızcım seni çok özlüyoruz canım arada böyle gel işte bak ne güzel oldu yazılarını sık sık görmek..
kasım analarına giriyorum ama size çok fena alışmışım. o topiğe de giriyorum ama herşeyimi paylaşamıyorum şu an okuma safhasındayım. yavaş yavaş açılırım heral.
yarın ilk fırsatta facee giricem canım çok merak ettim kim bilir ne hallere soktun tosununu gız bacım
canım ille midem bulansın diye uğraşmıyorum bak mesela şöyle oluyor. sabah uyanınca çok aç olduğumu hissediyorum canım kahvaltılık mazemeleri istemeye başlıyor peynir domates filan... ama kalkıp elimi yüzümü sabunlayıncaya kadar ve içeri gelip kahvaltı hazırlarken midem bi hoş olmaya başlıyor. heralde açlık sınırım dolmuş oluyor. canımın istemediği yiyeceği görmek istemiyorum midem kalkar gibi oluyor hep serin şeyler yemek istiyorum salatalık neyin
canım başınız sağolsun allah kurtarmış kanser çok fena illet allah kimseye yaşatmasın.. baya yoğun günler geçirmişsin işallah kocişinde yanında olur bu ay geceleri.. peki özeli ne kadarmış kaan aydosun canım.. sana iyi geliyorsa uzak kalmak biz katlanırız ama daha sık gel özlüyoruz sohbetini:26:merhaba kuzularım girmediğim için özür dilerim inanın hiç bi kasıt yok girmememde ama şunun kanısına vardım ki buraya girmediğim süre içerisinde bebek fikrinden biraz olsun uzaklaşmış buldum kendimi demek ki çok takmışım kafaya ister istemez ama şuan iyiyim çok şükür ki bizde durumlar aynı kocişim kaan aydosa gitmek istedi ama adamın özel muayenehanesi olduğundan 40 yılda bir uğruyormuş hasttaneye o yüzden görünemedi umarım iyi birini buluruz da kocişim bian önce görünür dra, bu arada 2 hafta önce ablam gibi gördüğüm çok sevdiğim birini kaybettik kanserdi ve 5 yıl dayanabildi onun üzüntüsünü yeni yeni atlatıyorum, kız kardeşim ve 3 yıl göremediğim yeğenlerim geldi kocişimin çocukluk arkadaşı geldi, bu ay kocişim gecede idi umarım 1 ay daha uzatmazlarda nisan ayında yanımda olur geceleri neyse canlarım benim böle geçti günlerim hepinizi özledim hibirinizi unutmadım merak etmeyin öptüm hepicinizi
Sevdemmmmmmmmmmmm tatlım yanlış okumadıysam sonunda ikinci meleğine hamileymişsin çok sevindim kuzum Allahım sağlıklı hamilelik geçirmeni ve sonunda hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah
Ranacım senin hamişlik nasıl tatlım prensesimiz zorlamıyordur umarım seni
Adacım, Yıldızcım,Esincim, Narcım sizlerde iyisinizdir inşallah canlarım
canım hadi hayırlı olsun dersane günlerin ama şunu unutma kimse çalıştığı kurumdan memnun değildir. herkes bi kulp bulur ayrıca çalıştığın yer ve amirin de çok önemli bunlarıda değerlendir canım tercih yaparken. yani biripttde mutsuz diye sende mutsuz olcak diilsin illaHalevcim başınız saolsun canım Allah rahmet eylesin...
yıldıızz diş buğdayınız hayırlı olsun izledim ben videoyu çok tatlı maşallah demir paşamız tospa gibi kalmış dönemiyoda tam kolu altında:)
sevdecim ben hamile değilim ama bende nerdeyse her sabah bulantıyla kalkıyorum açlıktan midem delincekmiş gibi hissediyorum kahvaltıyı hazırlayana kadar zor dayanıyorum atıyorum ağzıma bişiler hazırlarken:)sende bide hamilesin diye daha hassastır miden inş kısa sürer bu durumlar da sende rahat edersin canım.
kızlar bu arada ben dershaneye başladım haftada iki gün salı çarşamba bugün 12de gidicem yarın 10.30da pazartesi günleri de deneme sınavım var..inşallah kazanırım şu kpssyi de bi oh çekerim..izmire gitme konusunda da yorum yapmışsınız saolun kızlar ama şöyle bir durum oluştu dershanede biri varmış postanede çalışmaktan hiç memnun değilmiş hatta doğum izninde tekrar kpss ye hazırlanıyormuş şuan..onunla bi görüşçem bakalım neen memnun değil..inş gitmem izmire de kocişimin dizinin dibinde burda erzurumda çalışırım:))
ohh ohhh aşallah yavrumuz iyiymiş artık daha seyrek görceniz desene.. ama sen çifte doktor gidip sık sık görürsün gene bebeişini gibi geliyo banakızçelerim sitede sorun vardı yazamadım. sizlerden de gelen olmamış belki aynı sebeptendir..
nasılsınız bakalım..
ben bugün kontrole gittim tahlillerimin yapıldığı hastaneye.. tekrardan bebişimizi gördük Allaha şükür bi yaramazlık yok.. artık bir ay sonrasına gidicekmişiz.
şu anda çok uykum var açık hava çarptı beni galiba
halevcim uzun bi aradan sonra seni görmek ne güzel oldu. bu zaman zarfında üzüldüğün anlar olmuş canım Allah yardımcınız olsun sevilen kişiyi kaybetmek çok hırpalıyor insanı.. Allah eşine ailene sana uzun ömürler versin canım..
bak sen yokken ben bi müjde verdim Rabbim bu mutluluğu yeniden bize yaşattı canım. sende hep dualarımdasın inşallah senin müjdenide kutlayacağız en yakın zamanda...
eşin gecede olduğu zamanlar paylaşmak için akşamlarıda yazsan ne güzel olur evde internet var mıydı sizin canım
ama aklımdan atınca daha rahattım demişsin o konuda sen kendini nasıl iyi hissedersen biz senin yanındayız canım. yinede kendinden haber etmeyi unutma..
mary bak herşey akışına göre gitmeye başlamış canım. inşalllah pişman olmayacağın kararları almanı nasib etsin Rabbim..
kızlar nerelerdesiniz
bizde seni çok özledikkkkkkkızlar hepinizi tek tek tek öpüyorum
çooooooooooooookkkkkkkkkkkk özledim sizi
allahım yaaa çığlık mı atıyo şimdide bak beterin beteri var tükürüyo diyodun şimdi tükürmesine razısıniyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
sevdecim kalp atışlarını duymuşsunuz canım çok sevindim darısı tekmeleri hissetmeye
narcım hafta sonu durmamışsın sende doğum günü pastasıda yapılmış bizde ver bakalım tarifini canım madem pratik bişe elimizin altnda bulunsun
ranacım paylaştığın yazı çok güzel eşimde yanımdaydı onada okudum cinsiyet konusunda değişeceğini sanmıyorum renkli ulturasondada değişmediyse muhtemelen doğru görünmüştür teknoloji bu olsa gerek ama tabiki en doğrusunu allah bilir sen mız niyetine aldın erkek olursada giydirirsin nolcak
melikecim ben tekmeleri 16+5te hisssetmiştim canım ama ilk hamilelği olanlar 20haftada hissedermiş doktorumun bana öyle diyordu telaş yapma 20 haftada hissedeceksin diye sanırım o zaman daha kuvvetli oluyolar ama ben önce hissetmiştim kişiden kişiye değişir
adacım sen nasılsın canım alperenimiz nasılllar bakalım huysuz mu hala bizimkide öyle sürekli çığlıkatıyor yanında yoksam çığlık sıkıntısı varsa çığlık bişe istiyorsa çığlık eğlenirken bile çığlık şimdi tükürmeyi bıraktı buna başladı keşke tükürsede böyle bağırmasa:)))
halevcim hoşgeldin canım özlemiştik seni iy oldu geldiğin ama burdan uzaklaşınca bebek düşüncesinden biraz uzaklaşmışsın senin için iyi olduysa hiç önmeli değil arada gelip kendinden haber versende yeter bize
mary canım sınav konusunda hakkaında hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin dershaneyede yazılmışın kolay gelsin sana
allahım yaa pipisi mi yapıştıı birde kabız allahım kıyamam ben bu oğlana yaaa herşey de bunun başına mı gelir ne çekti yafrum küçükten..dr daydık bugün.. pipisi yapıştıonu açtılar.. kabız beyfendi bide fitil verdik emme ne gelen var ne giden.. fitili de aldı içeri vermio geri :))) çok ağladı kıyamam 6 dan 9.5 a kadar ağladı, snra uyuyakaldı. bizde durumlar bööle şekerler
sevdecim sen uyanıp mutfağa gidene kadar bulanıosa miden.. baş ucuna bi kreker koy güzelim.. ben ööle yapıodum, kalkmadan yiyiyodum sonra kavaltı yapıodum..sende bi ööle dene istersen
demirin videosunu koydum gir bak :))
canım benm, başınız saolsun.. bence çok giremiodum fırsat buldukça geliom
seninde güzel haberlerini alırız inş yakında
saol canım benim.. sıpa artık bi kurtarıo kolunu görmen lazım :))
ohh bebişinizide görmüşünüz gözünüz aydın hayatım
esinim nbr???
demek çığlık atıyo sıpacan :)) yerim ben onu
ayy esinim o günlerin geldi, benimde aklıma eve gelince kusturuyodu seni sıpa dimigünaydın kızlarrrr
sevdecim hafta sonu eşimle gezmeye gittik şehir dışındaydık aslında dönüşte bakabilirdikte aklımıza gelseydi keşke pazar günüde maç vardı misafirlerimiz felan olacaktı o günde öyle gitti ya bide ne özellik bakmam geerk bilmiyorum bir arkadaşımda var o bizimkine gör istersen öyle al dedi dur bakalım napacam
senin mide bulantılarında benim gibi oluyomuş sabah kalkar kalkmaz heleki açlık sınırının üstüne çıkmışsına hiç kaçış yok çıkaracaksın acı acı suyu bide ben akşamlar 11 12 arası istifar ederdim 4 ay böyle geçti vayy unutmuşum o günleri tekrardan hatırladım yıldız güzel fikir vermiş onuda bi dene sendede işe yarayabilir bende ne kraker ne çizi fayda etmiyordu
yıldızcım geçmiş olsun canım demirin pipisi nasıl yapıştıki neden olurmuş hala kabız demek fitillede yapmadı ne zamandır yapmıyor canım onun huzursuzluğu birazda ondan aslına yaa biraz elma suyu yada püre vermeye başladıysan püresini ver yaptırır eymne elma yediği zaman genelde yapıyor
ranacım sen gelmemişsin daha malum sebep başında narım seninde işler varmış kolay gelsin canım bizim sıpa çağırıyor bende kaçar
canım tabi çatlamıştır yumurtan stres yapma hiçHerkese selam arkadasalr..fikirlerinize ihtiyacim var, burada mashallah bi suru hamilelerimiz var belki onlarda daha iyi bilir. ben bu ay klomen kullandim 5gun, 14cu gun doktora gitdim iki tane 18-16 mm yumurtam vardim biri solda biri sag tarafda..doktor pregnil catlama ignesi verdi 2dozalik, 2tane 5000 doza yani, dun yapdirdim..sizce catlarmi ignemm ? onceleri hafif pko olmus benim...ama simdi iyiymis dedi doktor, baskada hormonlarim da yerimde..ama yok iste 9aydir bekliyoruz..bi fikir bildirirmisiz?
canım açılması için operasyon düşünmüomusun neden tek tüple şansın düşsün ki benimde tekiinde daralma vardı lap. ile açıldıselam kızlar bende doktor takibindeyim bu ay dün 11.gün knt gittigimde 1 tane yumoşum oluşmaya başlamış sagda... soldaki kücük kalmış...moralim bozuldu biraz...benım sol tüpüm dış gebelikten dolayı kapanmış yanı tek tüple hamiş kalmaya calışıyorum...rabbım hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin
canım 36 saat sonra ollması en iyisi ama çok da kasmayın yaniA canim ne guzel ,insaAllah bebisin seninle olur..bu ay guzel haberlerini beklicem. ben 16ci gun oldum iynemi, 18ci gun gel bakalim catmismi dedi..yarin gidecem anlaycagin oyrenmeye..bilmemki iki doz vurdumm bunada catlamasa yaaani ne edelim baska((((
Bu arada catlama ignesinden sonraki gun verdi iliski icin, ama simdi uzerinden 18 saat gecdi, ama aksam deyil, simdi halvet yapsammi cokmu erken olru? agrilarim var yaa yumrutalardaa fenaa ..hmm?
21 miii niye 14 diil gerçekten acaba adetin geçerse 21. gün mü demek istedivalla cnm beklemedeyim catlatma ignemin sonucunu bekliyorum .bakalim bu ay denk dusurebilmismiyiz. hayirlisi olur insallah igneden 21 gun sonra gel dedi bana zamn cok uzunmus gibi geliyor hala kabullenemdim neden oyle diye. millet 14 gun sonra adet oluyrmus ben niye boyle gidiyrum anlamadim:26::26::26::26:
ayy sorma kuzum ikimizde boşladık bu hafta nöbetleri yeni arkadaşlar tutmuş baksana bereketlendi topic bu aralarnarcım topik nöbet arkadaşım benimkızz seninde işler yoğunlaştı galiba sende yoksun artık pek fazla
bu cuma da ankaraya gideceksin sanırım hafta sonuda ordamı kalacaksınız ?
bu arada hafta sonu da gene gezentiymişsin
sevdecim ikili testte kan veriyorsun birde ayrıca ultrasonda bakıyor doktor radyoloji uzmanı oluyor genelde
ense kalınlığını ölçüyor sonra o aldıkları kan labirlikte karşılaştırıyorlar canım
evet canım kız yanımda olunca giremiyorum boşluk bulduğum anlarda böyle yazıvercem size prenses tekmeler atıp duruyor teyzesi
darısı başına
melike canım ben 17 hafta da hissettim yani 16+5 falandı sanırım şimdilerde iyiden iyiye kemikleri kuvvetlendikçe
daha çok hissediyorum birde sevdiği şeyler oluyor onlarda daha çok mesela kivi yiyorum kıpır kıpır
adacım alperen iyice hareketlenmiş artık peşinde mecbur koşcan o arada kilolarda gider zaten
canım evet yaa yarıyı geçtim valla çok çabuk geçiyor valla zaman yaa allahım tamamına erdirsin inşallah
evet artık hareketli kızçem oynuyor
evet resimlerinizi gördüm maşallah süper çıkmış hepsi beklerim canım gelin demir beyle
halevcim canım benim başınsağolsun :26:
benim hamilelik allaha şükür iyi gidiyor canım prensesim yormuyor annesini sağolsun
marycim dersaneye başlamışsın hayırlı olsun bakalım ptt işinide iyice bir öğren ona göre karar ver bakalım
sonra pişman olma
esincim yaaa oğlusunun resimlerini gördüm valla simasımı değişti kız onun sanki daha bir farklı geldi maşallah çok tatlı olmuş
çığlıklar başladı demek şimdide sıpa her zaman farklı bir şey buluyor kendine
amann yeni cicilerini de koy bir ara prensesimizin artık tekmeler darbe niteliğine gelmeye başlamıştır tabi ne güzel tadını çıkar kuzum kaç kere yaşanırki aşılar yğklemelerde sıklaşmaya başladı bu aralar işallaah herşey yolundadır canım benimkızlar bende en son girdiğimde boğazlarım kötüydü biraz kötüydüm ıhlamur falan derken biraz daha iyiyim şimdi burnum akıyor işte
onun haricinde kız devam ediyor işte bende malum sebepten pek fazla uğrayamıyorum bende haftaya cumartesi doktora gideceğim
şeker yüklemesi yapacaklar inşallah değerler iyi çıkar:26: haftaya pazarteside tetanoz aşımın 2. dozunu vurulcam kızımı görmüş olurum tekrardan bakalım ne kadar büyümüş
en son detaylıda gittiğimizde yarım kilo olmuştu boy 23,5 cm di bakalım ne kadar büyümüşüz
sonra hafta sonu annemle battaniye aldık bir kaç tane bebişime artık battanıye ıhtıyacımızda bitti bugündeınternette bır kampanya vardı bebek havlusu onu aldım yanınada bir badi bakalım ne zaman gelcek benden bu kadar kızçelerim hepiiz kendinize iyi bakın yarın kız gelmeyecek rahat olurum gene gelirim
amannn yavvv sz baya sıkı çalışmışsınız bu ay işallah tutmuştur canıminsallah cnm insallah. ben gecen ay 5 inde olmustum ilk kez 5 gun yukari cikmisti normalde 1 inde olmam gerekirdi. o yuzden benim batimi tam olarak bilemiyorum aklim karisik bu konuda. catlatma ignesinden 12 saat sonra ilk iliski oldu sonra 48. saatte ve devam eden hergun oldu cnm.yani 36 saatten oncede yaptik biz nolur ne olmaz belki erken catlar diye . hani catlarsa tuplerde sperm bulunsun hesabiistersen sen36. saati bekle cnm. pek biseyin fark edecegini sanmam
yaaaa bu çcuk direk bir yaşşında pirzola yemeye başlıcak galiba napcaksa erkenden bu kadar dişiumduğumdan daha iyi bi gece geçirdik sevdem saol. sünnet derisi kapanmamış canım.. ben kızarıklık var die pişik kremi sürüyodum pipisine, o kremler kurumuş ve yapışıklık olmuş(( benim dikkatsizliğim yüzünden yani hiç böle bişi olacağı aklıma gelmedi napiyim:26: bugün kakada 5. günümüz..2 gündür fitil veriyoruz.. fitilide alıyo sıpa içeri.. dışarı bişi vermiyo :) eğer yarında yapmazsa haber ver mutlaka dedi doktoru.. Allahım beterinden saklasın ama yawrum doğduğundan beri sürekli bişilerle uğraşıoruz.
2. dişi çıktı. dr kontrol etti, üst dişlerde gelio dedi.. normalde bebek dişleri 18 ayda tamamlanır ama sanırım sizinki 8 ayda hepsini tamamlıcak dedi bize:))
pişik kremi kuruduğundan dolayı olmuş canım.
5.gün bugün esinim... armut püresi verdim bugün.. zeytinyağı içirdim, rezene verdim , kayısı kaynatıp püresini verdim ama yok yok yokne etcem bilmiorum, ayaklarını çekip çekip ağlıo ve bişi yapamıorum
çalışmadığın bi hafta sonu olursa söle bebişim kaçar gelirizanam yazdığım gibi yapıştırdık pipiyi (
maşallah benm güzel kızıma uzun olacak anlaşılan :)) cicilerde almış gene annesi, şanslı kızım benim
herkese günaydın kızlarrr
yıldızcım demek pişik kreminden olmuş inşallah çabucak geçer kabızıda ne verdiysen geçmemiş ahh yavrum yaa dediğin gibi birşey yapamamak çokkötü yaa:26:
giymatlim. evet beni niye 21 gun sonra cagirdi anlamadim martin 17 sinde oldum ignemi 14 gun sayiyorum nisanin basina denk geliyor. ama bana nisanin 7 sinde gel dedi. nasil beklicem o kadar bilemiyorum valla. evet bu ay siki calistik ama yinede pek umidim yok sanki. her ay ayni umitlerle beklemek yordu benihepimiz icin insallah hayirlisi olur
selam canim nasilsinn? ne alemdesin ? agrin falan varmi ? bi belirti felan hmm ? ben dun iliskiden sonra agrilarim tamamen gitdi,simdide ara sira sizliyor yumoslar..sence bu iyiyemi kotuyemi isaret ? birazdan da doktora gitcem baksin bakalim catlamismi deyilmi...
öyle yapmak lazım ama ana kucağında iyi duruyor çok şükür tv yi açıyorum ya maç izliyor ya reklam o sırada veriyorum tabi arada kaşığa tekme atması da cabasıAdacım vericem canım pasta tarifini bir ara. Teşekkür ederiz ayrıca işallah darısı sizin yavrularınıza nice doğumgünlerine hepsine işallah.
Demek alamadınız mama sandalyesini arrtık iyice hareketli tabi sıpa kolay yemek yediremessin bir an önce beğenin alında bari sende rahat et
melikecim sinemaya gittiniz demek. O filmlede ilgili bi çok beğenenler var bi hiç beğenmeyenler var. Karar veremedim bende gitmedim bugüne kadarda o yüzden
mary canım iş durumun karışık baya allah kolaylık versin. Ama 1 sene sürcekse bu durum sonrası için katlanılabilir bence. Sonuçta iyi bir fırsat ve kalıcı bir iş. Ama ilk tayin yerinden 2 yıl ayrılmama koşulu olabilir. Eş durumuda istisnası diil. Ben ilk sınava girdiğimde öle bişeyler okumuştum memurlar nette onu iyi araştır kuzum sonra mağdur olmayın..
Asyacım göbüş resmi bekliyoruz canımcım. Alışverişe başlamadınmı hala. Doğumu nasıl düşünüosun bu arada.. Varmı sezeryan falan tercihin zaman geçtikçe onun korkusu sarıyordur tabi
nalan halev esin gelmemişsiniz keyifler yerindedir işallah
yıldızcım ya daha çok gelmeye çalış valla özlemişiz seni ve yazılarını , diş buğdayınız da bitti çok şükür baksana 2. dişi bile çıkartmış maşalalh bu ne hız, bizimkiler daha gelemedi baya huysuz tabi, demek ekim kasım topiğindekiler geldi ,neler yaptın anlat bakalım bize de fikir vermiş olursun. Resim ve video eklemişsin canım ilk fırsatta bakacagımselam güzellerrrrrrrrrrrrrrrr.
çooooooook özledim sizi, diş buğdayımızı atlattık hayırlısıyla, fotoları ekledim malum yere, bakarsınız :))
demir tam diş buğdayına uygun davrandı ve cmt gecesi 2. dişinide çıkardı:)) inanılmaz huysuzuz ama çok canı acıo sanırım(
dün gece 1 saat bile uyumadık, hep ağladıemziriyorum (20 dk falan) yatırıorum 1 saate kalkıo uyuduğu yarım saat anca, sabahı sabah ettik, öğleden beride burnu akıo, sanırım hasta oluyo (
walla popom bi doğrulmadı hee.. inş bundan sonrası iyi olur
siz ne alemdesiniz, ranacığımda gelemedi cmt, çok özlemiştim onuda.. inş ben alıp gidicem demiri bi haftasonu
ne güzel gezmişsiniz kuzum, bana hayal oldu artık rahat gezmek, ya elimde biberon ya meme dışarda gezer oldum :)) tadını çıkarın..
hehehe oscarı hakettim ama dimi, rekor bizde baksan 4.5 ay uykusuz geçiren bi ben varımdır herhal. benim şapşal oğlumda nerdeyse tüm gün uyudu :))) illa anasını yalancı çıkarcak ya :))
o bebeler kasım topiğinden kuzum , hepsi ekim kasım doğumlu.. :)) kilo vermedim be kuzum doğumdan beri totalde 2 kilo vermişim(
demek sensiz uyumuo sıpa... benimkide beni görünce bi gülüo ki sorma .. hatta haftasonu eşim, sadece sana gülüo bana gülmüo bu dio.. dedim sende ilgilen sana da gülsün
kızlar geçende sordum cevap vermişsinizdir mutlaka ama görmemişimdir.. HALEV nerelerde?? bi sıkıntı yok dimi
denk gelmedi mi olmuyor kuzum ya , bizde oğlumuza kıyamadık gitmedik sinemaya, baktık canım ama illa bütün mağazaları dolaşıp fikir edinip öyle alacagım ben, hemen girdiğim magazan almam asla birde alperen için olunca daha titiz davranıp araştırıyoruz daha, bebek arabasında da öyle yapmıştık 4 aylık hamişken başladık doğunca da almıştık. valla kuzum baya çesit var aslında, fiyatlarda 200 tl den başlıyor 300 -350 ye kadar çıkıyor , bakalım yakın zamanda karar verip almak lazım.kızçelerim bugün uğrayamadım size.. ne var ne yok bakalım.. yolunda gitmeyen bişey yok hepinizi mutlu gördüm çok şükür
adacım hafta sonu açılım yapmışsın şekerim.. gezmek iyi gelmiştir iyi etmişsiniz. mama sandalyeleri ne kadardan başlıyor canım fiyat aldın mı ne gibi alternatifler var
bizde istiyorduk sinemaya gitmeyi bi türlü ayarlayamadık canım. bizim ayağımızı bağlayan bişeyde yok ama olmayınca olmuyor işte
Berlin kaplanını da merak ediyorum ben nasıldır acaba.
nar şekerim doğum gününü kazasız belasız atlatmışsınız. yoğun geçmiş hafta sonunuz canım ne güzel gezmişsiniz. başka yerde yatıya kalınca uyuyabiliyor musun canım. ben o konuda çok pipirikliyimdir yerimi yadırgarım tedirgin olurum bide üstüne tam uykuya dalamadan uyur uyanık sabahı ederim ertesi günde ruh gibi gezinirim ortalıkta
melikecim artık başlar senin miniğinin kıpırtılarıda .. acaba başladı da sen başka bişey olacak diye mi bekliyorsunbu duyguyu en yakın zamanda hisseden arkadaşlarımız rana ve kekula yorum yapsınlar biz ne desek boş
yıldızcım gızzzzz bide bana kasım analarına katılmışım diye sitem ediyorsun. demek zamanıda sende ordan bi tayfa edindin hee diş buğdayına mı geldi millet gız bacım
senin için önemliydi bunuda atlattın canım. artık sırada ne merasiminiz var bizde öğrenmiş oluyoruz böyle şeyleri yıldızcım.
bu arada geceleri hala tam uykuya karışamıyor demek. yahu koca adam oldu her türlü şeye aklı eriyor, dişini çıkardı yarın yürüyecek hiç bunları hesaba katmadan bebek gibi davranması yok mu, şaşıp kalıyoruz yani
ne güzelde anlatmışsın merak ettim resimleri
ya şu face işine bi türlü adapte olamadım kızlar arada hatırlatın bana face e girmemi. yoksa benim hiç aklıma gelmiyor. en son test resmimi yüklemek için girmiştim. şu rezilliğe bakın
kızlar ben hala nane mollayım.. bi süre iyi oluyorum sonra tansiyonum mu düşüyor ne oluyor bilmiyorum bana bi haller oluyor. o sırada ille yatmak istiyorum. uyumasamda gözlerimi kapatıp uzanıyorum.
yağ kokuları midemi kaldırıyor mutfakta bi iş yaparken balkonun kapısını iyice açıyorum taze hava istiyorum
evin her penceresini açmak geliyor içimden. havasız yerde boğuluyorum sanki içim bi tuhaf oluyor.
yinede tüm bunlara rağmen Allahıma sonsuz şükürler ediyorum sürekli. beni bu duygulara kavuşturduğu için
canım ya uykusuzluğuna birde kabızlığı eklenmiş ya kıyamam nasıl zorlanıyordur, kabızlık için herşeyi de yapmışsın canım ama fayda etmemiş, alperen de ek gıdaya başlayınca olmuştu resmen kıpkırmızı kalıyordu, o zaman bacaklarını karnına doğru itiyordum ben az da olsa yapıyordu canım,kız insan aynı zaman hamile kaldıklarından çok şey öğrenio, gir sende sık sık takip et, hangi dönemde kaldıysan o forumu.. iyi oluyo kuzum. yaşadığın çok şeyi başkalarında da görüyosun.
sorma demir efendi hala uyumuo be sevdem.. ben ne edem nerelere gidem bilmiomnasıl düzene sokabilirim bilmiom..4.5ay oldu hala uyku düzeni yok maalesef..
gruba video ekledim demirin, izleyin mutlaka :))
inş kolay bi hamileliğin olur kuzum.. ben çok rahat geçirdim bilion..çok yağlı şeyler yapmamaya bak bi süre, kendini şartlandırma midem bulanır mı die.
canım seni gördüğümüze çok sevindik ya madem bebek fikrinden uzak kalmak için girmiyorsun arada yaz yinede canım haber alalım senden, eşin dra gidememiş henüz baya da yoğun günler geçirmişsiniz, başınız sağolsun canım ya insanı çok etkiliyor dimi yakın birini kaybetmek,merhaba kuzularım girmediğim için özür dilerim inanın hiç bi kasıt yok girmememde ama şunun kanısına vardım ki buraya girmediğim süre içerisinde bebek fikrinden biraz olsun uzaklaşmış buldum kendimi demek ki çok takmışım kafaya ister istemez ama şuan iyiyim çok şükür ki bizde durumlar aynı kocişim kaan aydosa gitmek istedi ama adamın özel muayenehanesi olduğundan 40 yılda bir uğruyormuş hasttaneye o yüzden görünemedi umarım iyi birini buluruz da kocişim bian önce görünür dra, bu arada 2 hafta önce ablam gibi gördüğüm çok sevdiğim birini kaybettik kanserdi ve 5 yıl dayanabildi onun üzüntüsünü yeni yeni atlatıyorum, kız kardeşim ve 3 yıl göremediğim yeğenlerim geldi kocişimin çocukluk arkadaşı geldi, bu ay kocişim gecede idi umarım 1 ay daha uzatmazlarda nisan ayında yanımda olur geceleri neyse canlarım benim böle geçti günlerim hepinizi özledim hibirinizi unutmadım merak etmeyin öptüm hepicinizi
Sevdemmmmmmmmmmmm tatlım yanlış okumadıysam sonunda ikinci meleğine hamileymişsin çok sevindim kuzum Allahım sağlıklı hamilelik geçirmeni ve sonunda hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah
Ranacım senin hamişlik nasıl tatlım prensesimiz zorlamıyordur umarım seni
Adacım, Yıldızcım,Esincim, Narcım sizlerde iyisinizdir inşallah canlarım
canım sen eymenden bahsedince gülüyorum bende aynı şeyleri alperen de yapıyordu,önce tükürük sonra çığlık...iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
sevdecim kalp atışlarını duymuşsunuz canım çok sevindim darısı tekmeleri hissetmeye
narcım hafta sonu durmamışsın sende doğum günü pastasıda yapılmış bizde ver bakalım tarifini canım madem pratik bişe elimizin altnda bulunsun
ranacım paylaştığın yazı çok güzel eşimde yanımdaydı onada okudum cinsiyet konusunda değişeceğini sanmıyorum renkli ulturasondada değişmediyse muhtemelen doğru görünmüştür teknoloji bu olsa gerek ama tabiki en doğrusunu allah bilir sen mız niyetine aldın erkek olursada giydirirsin nolcak
melikecim ben tekmeleri 16+5te hisssetmiştim canım ama ilk hamilelği olanlar 20haftada hissedermiş doktorumun bana öyle diyordu telaş yapma 20 haftada hissedeceksin diye sanırım o zaman daha kuvvetli oluyolar ama ben önce hissetmiştim kişiden kişiye değişir
adacım sen nasılsın canım alperenimiz nasılllar bakalım huysuz mu hala bizimkide öyle sürekli çığlıkatıyor yanında yoksam çığlık sıkıntısı varsa çığlık bişe istiyorsa çığlık eğlenirken bile çığlık şimdi tükürmeyi bıraktı buna başladı keşke tükürsede böyle bağırmasa:)))
halevcim hoşgeldin canım özlemiştik seni iy oldu geldiğin ama burdan uzaklaşınca bebek düşüncesinden biraz uzaklaşmışsın senin için iyi olduysa hiç önmeli değil arada gelip kendinden haber versende yeter bize
mary canım sınav konusunda hakkaında hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin dershaneyede yazılmışın kolay gelsin sana
ay canım ya birde pipisi yapıştı demek kremlerden dolayı oolmuş baksana nerden bilir insandr daydık bugün.. pipisi yapıştıonu açtılar.. kabız beyfendi bide fitil verdik emme ne gelen var ne giden.. fitili de aldı içeri vermio geri :))) çok ağladı kıyamam 6 dan 9.5 a kadar ağladı, snra uyuyakaldı. bizde durumlar bööle şekerler
sevdecim sen uyanıp mutfağa gidene kadar bulanıosa miden.. baş ucuna bi kreker koy güzelim.. ben ööle yapıodum, kalkmadan yiyiyodum sonra kavaltı yapıodum..sende bi ööle dene istersen
demirin videosunu koydum gir bak :))
canım benm, başınız saolsun.. bence çok giremiodum fırsat buldukça geliom
seninde güzel haberlerini alırız inş yakında
saol canım benim.. sıpa artık bi kurtarıo kolunu görmen lazım :))
ohh bebişinizide görmüşünüz gözünüz aydın hayatım
esinim nbr???
demek çığlık atıyo sıpacan :)) yerim ben onu
maşallah prensesimize ya büyüdü iyice annesi yeni ciilerde alınmış ohhnarcım topik nöbet arkadaşım benimkızz seninde işler yoğunlaştı galiba sende yoksun artık pek fazla
bu cuma da ankaraya gideceksin sanırım hafta sonuda ordamı kalacaksınız ?
bu arada hafta sonu da gene gezentiymişsin
sevdecim ikili testte kan veriyorsun birde ayrıca ultrasonda bakıyor doktor radyoloji uzmanı oluyor genelde
ense kalınlığını ölçüyor sonra o aldıkları kan labirlikte karşılaştırıyorlar canım
evet canım kız yanımda olunca giremiyorum boşluk bulduğum anlarda böyle yazıvercem size prenses tekmeler atıp duruyor teyzesi
darısı başına
melike canım ben 17 hafta da hissettim yani 16+5 falandı sanırım şimdilerde iyiden iyiye kemikleri kuvvetlendikçe
daha çok hissediyorum birde sevdiği şeyler oluyor onlarda daha çok mesela kivi yiyorum kıpır kıpır
adacım alperen iyice hareketlenmiş artık peşinde mecbur koşcan o arada kilolarda gider zaten
canım evet yaa yarıyı geçtim valla çok çabuk geçiyor valla zaman yaa allahım tamamına erdirsin inşallah
evet artık hareketli kızçem oynuyor
halevcim canım benim başınsağolsun :26:
benim hamilelik allaha şükür iyi gidiyor canım prensesim yormuyor annesini sağolsun
marycim dersaneye başlamışsın hayırlı olsun bakalım ptt işinide iyice bir öğren ona göre karar ver bakalım
sonra pişman olma
esincim yaaa oğlusunun resimlerini gördüm valla simasımı değişti kız onun sanki daha bir farklı geldi maşallah çok tatlı olmuş
çığlıklar başladı demek şimdide sıpa her zaman farklı bir şey buluyor kendine
tekrar geçmiş olsun cnaım burun akıntın varmış hala dikkat et kendine, maşallah küçük sıpa büyüyor, aşını da olacakmışsın canım, şeker yüklemen inşallah sorunsuz olur tatlım, bişeycik çıkmaz da rahat edersinkızlar bende en son girdiğimde boğazlarım kötüydü biraz kötüydüm ıhlamur falan derken biraz daha iyiyim şimdi burnum akıyor işte
canım ya hızlı yazacağım derken şimdi yazmam gereken yorumları hep yukarıya yazdım :26: inşallh görürsün tatlımumduğumdan daha iyi bi gece geçirdik sevdem saol. sünnet derisi kapanmamış canım.. ben kızarıklık var die pişik kremi sürüyodum pipisine, o kremler kurumuş ve yapışıklık olmuş(( benim dikkatsizliğim yüzünden yani hiç böle bişi olacağı aklıma gelmedi napiyim:26: bugün kakada 5. günümüz..2 gündür fitil veriyoruz.. fitilide alıyo sıpa içeri.. dışarı bişi vermiyo :) eğer yarında yapmazsa haber ver mutlaka dedi doktoru.. Allahım beterinden saklasın ama yawrum doğduğundan beri sürekli bişilerle uğraşıoruz.
2. dişi çıktı. dr kontrol etti, üst dişlerde gelio dedi.. normalde bebek dişleri 18 ayda tamamlanır ama sanırım sizinki 8 ayda hepsini tamamlıcak dedi bize:))
pişik kremi kuruduğundan dolayı olmuş canım.
5.gün bugün esinim... armut püresi verdim bugün.. zeytinyağı içirdim, rezene verdim , kayısı kaynatıp püresini verdim ama yok yok yokne etcem bilmiorum, ayaklarını çekip çekip ağlıo ve bişi yapamıorum
çalışmadığın bi hafta sonu olursa söle bebişim kaçar gelirizanam yazdığım gibi yapıştırdık pipiyi (
maşallah benm güzel kızıma uzun olacak anlaşılan :)) cicilerde almış gene annesi, şanslı kızım benim
canım yol görünmüş sana hayırlısı ile git gel hemencik , ohh kuaföre de gidilmiş, nasıl kestirdin saçlarını canım uçlarını mı aldırdın , canım ben anlayamadım heralde yazdıysan görmedim kalacaksın dimi ankarada ne zaman döneceksin ?günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr ayy çok özledim sizi hasret kaldık valla
ben akşam 6 uçağıyla ankaraya gidiyorum o yüzden bugün evdeyim yol iznim var. kahvaltı yaptım duşa girip kuaföre gitcem saçlarımı kestirmeye.. sizlere şöle rahat rahat bi yazıyım didim
canım çatlatma iğnesi olursan çatlar yumoşların bunun çözümü o bir dahaki aya öyle yapcak doktorun muhtemelen
ahhh ahh bide bize sor allahım bizler kadar bekletmesin sizleri hepimizi kavuştursun tez zamanda. problem yoksa kafana çok takıyor olabilirsin gıymatlım arkadaşımız aynen öyleydi gün saymadığı ilk ay hamile kaldı
ayy yafrummm yaa kıyamam hem sana hem demire gerçi o her ortamda sen,i yalancı çıkarmak için uyuyo numarası yapıo amavalla 4.5 ayda 2 kilo bu zamanlar için gayet iyi şekerim maşallah diyelim
valla kuzum bazı yerlerde bende uyuyamam bir türlü ama orda uyuyorum birde kocişimle kalınca ondan heralde yalnız bir yerde yatınca hiç uyuyamıorum bu akşam kuzenimde kalcam mesela ankarada kesin uyku haram bana hep öle oluyo :26:
demek mide nane molla aman canım katlancan artık napalım daha beter olmasın yeterki az mı bekledin bu duyguları
ay izledim bende yaaa kız o ne öle nası bi tip bu senin oğlan yarabbim şeytan diyo al bunu ısır heryerini o zaman ağlasın işte hakkını vere vere
eeee öle her topicte bizi bulamazsınnnnnnn bizim yerimizi kasım analarıyla doldurmazsınnnnnnnnnn
canım başınız sağolsun allah kurtarmış kanser çok fena illet allah kimseye yaşatmasın.. baya yoğun günler geçirmişsin işallah kocişinde yanında olur bu ay geceleri.. peki özeli ne kadarmış kaan aydosun canım.. sana iyi geliyorsa uzak kalmak biz katlanırız ama daha sık gel özlüyoruz sohbetini:26:
canım hadi hayırlı olsun dersane günlerin ama şunu unutma kimse çalıştığı kurumdan memnun değildir. herkes bi kulp bulur ayrıca çalıştığın yer ve amirin de çok önemli bunlarıda değerlendir canım tercih yaparken. yani biripttde mutsuz diye sende mutsuz olcak diilsin illa
ohh ohhh aşallah yavrumuz iyiymiş artık daha seyrek görceniz desene.. ama sen çifte doktor gidip sık sık görürsün gene bebeişini gibi geliyo bana
bizde seni çok özledikkkkkk
allahım yaaa çığlık mı atıyo şimdide bak beterin beteri var tükürüyo diyodun şimdi tükürmesine razısınbakalım bi sonraki aktivitesi nolcak eymen beyin
allahım yaa pipisi mi yapıştıı birde kabız allahım kıyamam ben bu oğlana yaaa herşey de bunun başına mı gelir ne çekti yafrum küçükten..
ayy esinim o günlerin geldi, benimde aklıma eve gelince kusturuyodu seni sıpa dimi
canım tabi çatlamıştır yumurtan stres yapma hiç
canım açılması için operasyon düşünmüomusun neden tek tüple şansın düşsün ki benimde tekiinde daralma vardı lap. ile açıldı
canım 36 saat sonra ollması en iyisi ama çok da kasmayın yani
21 miii niye 14 diil gerçekten acaba adetin geçerse 21. gün mü demek istedi
ayy sorma kuzum ikimizde boşladık bu hafta nöbetleri yeni arkadaşlar tutmuş baksana bereketlendi topic bu aralar
amann yeni cicilerini de koy bir ara prensesimizin artık tekmeler darbe niteliğine gelmeye başlamıştır tabi ne güzel tadını çıkar kuzum kaç kere yaşanırki aşılar yğklemelerde sıklaşmaya başladı bu aralar işallaah herşey yolundadır canım benim
amannn yavvv sz baya sıkı çalışmışsınız bu ay işallah tutmuştur canım
yaaaa bu çcuk direk bir yaşşında pirzola yemeye başlıcak galiba napcaksa erkenden bu kadar dişiya kabızlık koca insanda bile mahveder ufacık yavrucuk valla içim kötü oluyo. demek sünnet derisi yapıştı ee noldu şimdi naptı doktor düzeldimi peki... kabız için lavman ilaçları falan var ya acaba bebeklerede uyguluyolarmı onları kesin çözüm çünkü
günaydın canımmm bugünde sen topictesin benim işlerim var dışarlarda neyse en azından tamamen boşta kalmıcak sayfalarımız
nar canım yarın ankaraya gidiyomuşsun güle güle git canım şimdide kuaförlrde bakım yapılıyor ohhh ne güzel hiç sorma canım tükürüyor derken şimdi bide avaz aaz çığlığı başladı ikisinide yapıyor şimdi unutmadıki tükürmeyi bide bugün örümceğinde öne doğru 5-6 adım yana doğruda 3adım attı nasıl sevindim o halini görünce hemen eşimi arayıp anlattım bide benim o sevindimi görünce sıpa gülüyor hevesleniyor daha fazla gitmeye çalışıyor çok duygulandım çok anne diyişini duyduğumda naparım bilemem
hııı bide örümcek için pek tavsiye edilmediğini felan konuşmuştunuz ya biz daha 3aylıkken almıştık doktorumuzda 9aylıkken bindirmeyi uygun görüyomuş ama bu konuda çok çeşitli fikirler var biz 6aylıkken yavaş yavaş binmeye başlamışız çok şükür biyerimizde bişe yok bende eymeni zaten 5 gün oldu bindiriyorum ve günde 1 sefer 5dk bu süre büyüdükçe büyüdükçe artacak tabi ekndiliğinden kalkıp yürümezse
ranacım prensesimize yeni yeni ciciler alınmış hayırlı olsun canım fırsatın olursa bekleriz resimler,ni
yıldızcım kıyamam canımya nasıl zordur ş,mdi ona inşl bugün yapar canım bayada bişe denemişsin ama olmayınca olmuyor en sonra çare lavman yapacaklar inşl gerek kalmazda kendiğinden yapar yavrumcum eymende bir kez 5gün yapmıştı fitille ama zaten o dönem gazlı zamanlarımız olunca kakasını yapabilsede ağlıyordu yapamasada
sevdecim sen nasılsıncanımgelmemişsin
yeni arkadaşlar gelmiş inşl hemencecik kavuşurlar bebişlerine
giymatlim. evet beni niye 21 gun sonra cagirdi anlamadim martin 17 sinde oldum ignemi 14 gun sayiyorum nisanin basina denk geliyor. ama bana nisanin 7 sinde gel dedi. nasil beklicem o kadar bilemiyorum valla. evet bu ay siki calistik ama yinede pek umidim yok sanki. her ay ayni umitlerle beklemek yordu benihepimiz icin insallah hayirlisi olur
selam ummuumarcigimvalla iyiyiz demek adetten olmus. bekliyorum valla safak bekler gibi ama henuz tam olarak hic bir belirtim yok ne adet olma uzerine nede gebelik. sadece ara ara kasiklarimda gerginlik hissediyorum o. igneden sonra benimde agrilarim olmustu cnm 1 haftada ancak toparlandilar diyebilirim. merak etme kotu bisey degildir. yumoslarin catlamistir tabi cnm merak etme sen. haberdar et merak ettim simdi
nar canım yarın ankaraya gidiyomuşsun güle güle git canım şimdide kuaförlrde bakım yapılıyor ohhh ne güzel hiç sorma canım tükürüyor derken şimdi bide avaz aaz çığlığı başladı ikisinide yapıyor şimdi unutmadıki tükürmeyi bide bugün örümceğinde öne doğru 5-6 adım yana doğruda 3adım attı nasıl sevindim o halini görünce hemen eşimi arayıp anlattım bide benim o sevindimi görünce sıpa gülüyor hevesleniyor daha fazla gitmeye çalışıyor çok duygulandım çok anne diyişini duyduğumda naparım bilemem
hııı bide örümcek için pek tavsiye edilmediğini felan konuşmuştunuz ya biz daha 3aylıkken almıştık doktorumuzda 9aylıkken bindirmeyi uygun görüyomuş ama bu konuda çok çeşitli fikirler var biz 6aylıkken yavaş yavaş binmeye başlamışız çok şükür biyerimizde bişe yok bende eymeni zaten 5 gün oldu bindiriyorum ve günde 1 sefer 5dk bu süre büyüdükçe büyüdükçe artacak tabi ekndiliğinden kalkıp yürümezse
ranacım prensesimize yeni yeni ciciler alınmış hayırlı olsun canım fırsatın olursa bekleriz resimler,ni
yıldızcım kıyamam canımya nasıl zordur ş,mdi ona inşl bugün yapar canım bayada bişe denemişsin ama olmayınca olmuyor en sonra çare lavman yapacaklar inşl gerek kalmazda kendiğinden yapar yavrumcum eymende bir kez 5gün yapmıştı fitille ama zaten o dönem gazlı zamanlarımız olunca kakasını yapabilsede ağlıyordu yapamasada
sevdecim sen nasılsıncanımgelmemişsin
yeni arkadaşlar gelmiş inşl hemencecik kavuşurlar bebişlerine
maşallah prensesimize ya büyüdü iyice annesi yeni ciilerde alınmış ohh
inş. gider geri kalan kilolarda canım
tekrar geçmiş olsun cnaım burun akıntın varmış hala dikkat et kendine, maşallah küçük sıpa büyüyor, aşını da olacakmışsın canım, şeker yüklemen inşallah sorunsuz olur tatlım, bişeycik çıkmaz da rahat edersin
canlar yoğundum bende gelemedim kaç gündür bugün alperenin kontrolu vardı, druna ters ters baktı önce sonra dr muayene için yanına gelince de kopardı çığlığı bişey yapmış gibi ağladı sürekli , dr dan çıkana kadar basbas bağırdı sanki iğne yaptılarsoracaklarımı bile sordurmadı sıpa öyleki giydiremedim bile dışarda giydirdim yatırdığım an ellerini bana uzata uzata ağladı , eşimle oturur pozisyonda giydirdik artık.. Sıpa yabani olacak heralde
kızçelerim hepiciğinize hayırlı geceler.
tabi siz bu mesajı okuyunca güzel bi sabah başlamış olur inşallah
nasılsınız bakayım.. okudum baktım Allaha şükür bi olumsuz durum yok. herkesin keyfi tıkırında..
ranacım oh battaniye işinide halletmişsiniz onlarıda göster bize canım. yumoş yumoş ne güzeldir şimdi onlar.. inşallah güzel neşeli mutlu günlerinizde kullanın canım..
beşik işini ne yaptınız... sana bi tavsiyem olacak. benim yeğenime şu sonradan oyun parkına dönüşen portatif beşikler var ya onlardan almışlardı. çok kullanışlı canım.. hem maliyetide fazla değil ve odadan odaya rahatlıkla geçiyor çok yer kaplamıyor yumuşak dokusu var.. siz mobilya beşik mi düşünüyorsunuz tam bilemiyorum ama fikir olsun diye söylemek istedim yine de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?