ah canim yaa uzuldum bu duruumaa. oysa bende emindim nedense sende tutacagina..ki senden moral aliyordum..ama belkide yerlesme kanasi falan olur hmm? insallah hakkinda hayirlisi olsun..benim bel agrim simdi cok hafif ama akintimda var, bu akinti adete yakin baslardi ama simdi sut renkli akinti var..anlamadim infeksionmui yoksaaa ne ? aff kendimi kapdirmak istemiyorum, yoksa yine uzulecemmmm((
avniye yazdıklarını takip ediyordum ne kadar hayal kırıklığına uğradığının farkındayım fakat Allahın dilemesinden öte birşey olmadığını biliyoruz canım. sakın bu böyle sonuçlandı diye hepsi böyle olacak sanma. bende defalarca klomen ve çat iğnesi kullananlardanım fakat hiç birşey kullanmadığımız ay Hamile Kasldım Allahın izni ile...merhaba cnm.ben pek iyi degilim. cok uzgunumadet oldum. yani tam olarak degil ama isaretleri geliyor acik pembe kahverengi seklinde bugun yarin baslar kirmizilar. cok moralim bozuk. butun gece uyuyamadim. basim agriyor cok.igneden 14 15 gun sonra adet olunuyormus ki benimde oyle oldu. 14.gun geldi yani dun. gelelim sanaa. belinin agrimasi tabiki hamilelik belirtisi olabilir cnm. ayni adet belirtilerini yasayabilirsin yeterki kirmizilar gelmesin. insallah sen hamis kalmissindir cnm. sana sevinelim barii.
ah canim yaa uzuldum bu duruumaa. oysa bende emindim nedense sende tutacagina..ki senden moral aliyordum..ama belkide yerlesme kanasi falan olur hmm? insallah hakkinda hayirlisi olsun..benim bel agrim simdi cok hafif ama akintimda var, bu akinti adete yakin baslardi ama simdi sut renkli akinti var..anlamadim infeksionmui yoksaaa ne ? aff kendimi kapdirmak istemiyorum, yoksa yine uzulecemmmm((
avniye yazdıklarını takip ediyordum ne kadar hayal kırıklığına uğradığının farkındayım fakat Allahın dilemesinden öte birşey olmadığını biliyoruz canım. sakın bu böyle sonuçlandı diye hepsi böyle olacak sanma. bende defalarca klomen ve çat iğnesi kullananlardanım fakat hiç birşey kullanmadığımız ay Hamile Kasldım Allahın izni ile...
Allahın takdir ettiği zaman gelince bunun önüne kimse geçemeyecek rahat ol bu kırgın halinle duaya çokca devam et .. Rabbin tez zamanda nasib etsin inşallah..
arkadaşım bu bahsettiğin hamileilk belirtiside olabilir ama bazende rutin giden akıntı şekilleri değişebiliyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah müjdeni kutlarız burda ..
Kızlar herkese merhabalar iyi haftalar
tek tek okudum h.sonu ama yazamadım kusura bakmayın sadece ranacımın takımını çok beğendiğimi söyliyim. Biraz çabuk okudum o yüzden tek tek yazcak kadar aklımda kalmadı kusuruma bakmayın.
Cuma gece 2de evime gelebildim çok şükür. Cts görümceme alışveriş sözüm vardı beraber alışverişe çıktık. Pazarda arkadaşlarla pikniğe gittik aslında pazar evde oturasım vardı ama çocuklarının d.günü bahanesiyle gitcektik. O yüzden ekemedik.
Bu arada bu kadro değişikliği işleri çok stres yaptı beni. Biz ankaraya bağlandık ama işleyiş değişti. Burdaki üstlerinde bunu kabul etmesi biraz zor olcak. Aman neyse bir ara detaylı anlatırım stresliyim yani bu ara
avniyecim hayırlısı olsun canım aynı zaman adet olmuşuz senle.hayırlısı canım kısmet böleymiş.. Beraber gün sayarız artık. Doktora gitcenmi bu ay
ummuumarcım işallah sen bize müjde verirsin bu ay. Ama belirtilere çok takılma yumurta geliştirici ilaç ve çat.iğnesi kullanınca farklı belirtiler çıkabiliyo. Vücut hormon yüzünden şaşıyo işte. O yüzden çok dinlememeye çalış kendini
canlarım ben döndüm merak etmişsiniz haber veremedim. yarın işten yazarım inanın hiç mecalim yok şu an. bu arada ben dün adet oldum...
ranacım tedbiri elden bırakmayarak evden çıkmamayı tercih etmişsin.. zaten haftanın her günü yollardasın canım vücudun birazda olsa dinlenmiştir her zaman ele geçmez yatsaydın kendine özel davransaydın kızçenin hatrına
nar şekerim sağ salim dönmüşsün yuvana .. inşallah güzel geçmiştir.. bide hastalığını yanında getirmişsin gelmeseydi daha iyi olurdu ama bu ay zaten diş filmi neyin derken epeyce tereddütler yaşamıştın. artık bundan sonrasına bakıcaz canım. giden gitsin kalan sağlar bizimdir.. yarın gelde anlat havadislerini bekliyoruz
merhaba cnm.ben pek iyi degilim. cok uzgunumadet oldum. yani tam olarak degil ama isaretleri geliyor acik pembe kahverengi seklinde bugun yarin baslar kirmizilar. cok moralim bozuk. butun gece uyuyamadim. basim agriyor cok.igneden 14 15 gun sonra adet olunuyormus ki benimde oyle oldu. 14.gun geldi yani dun. gelelim sanaa. belinin agrimasi tabiki hamilelik belirtisi olabilir cnm. ayni adet belirtilerini yasayabilirsin yeterki kirmizilar gelmesin. insallah sen hamis kalmissindir cnm. sana sevinelim barii.
Kızlar herkese merhabalar iyi haftalar
tek tek okudum h.sonu ama yazamadım kusura bakmayın sadece ranacımın takımını çok beğendiğimi söyliyim. Biraz çabuk okudum o yüzden tek tek yazcak kadar aklımda kalmadı kusuruma bakmayın.
Cuma gece 2de evime gelebildim çok şükür. Cts görümceme alışveriş sözüm vardı beraber alışverişe çıktık. Pazarda arkadaşlarla pikniğe gittik aslında pazar evde oturasım vardı ama çocuklarının d.günü bahanesiyle gitcektik. O yüzden ekemedik.
Bu arada bu kadro değişikliği işleri çok stres yaptı beni. Biz ankaraya bağlandık ama işleyiş değişti. Burdaki üstlerinde bunu kabul etmesi biraz zor olcak. Aman neyse bir ara detaylı anlatırım stresliyim yani bu ara
avniyecim hayırlısı olsun canım aynı zaman adet olmuşuz senle.hayırlısı canım kısmet böleymiş.. Beraber gün sayarız artık. Doktora gitcenmi bu ay
ummuumarcım işallah sen bize müjde verirsin bu ay. Ama belirtilere çok takılma yumurta geliştirici ilaç ve çat.iğnesi kullanınca farklı belirtiler çıkabiliyo. Vücut hormon yüzünden şaşıyo işte. O yüzden çok dinlememeye çalış kendini
Günaydın şekerlerrrr nasılsınız bakalım ben düne göre daha moralliyim herşey olcağına varır nihayetinde o yüzden yazılı emir gelene kadar eskisi gibi yapıorum işlerimi yazılı gelincede zaten kimsenin bişey deme hakkı olmıcak...
Avniyecim 6 aydır gidiyosan doktora bencede aşılama zamanı gelmiş artık. Zaten aşılama çok büyük bir aşama diil bence yani geciktirip beklencek bi durum yok aşılamada.. Sen rahim filmi çekilmişmiydin
ranacım hoşbuldum canım sende gelemiosun gene ne zaman dibinden ayrılcak bu kız özledik senide.. Demek babasıda hissetti nihayet pıtpıtları ay ne mutlu olmuştur..:) sen hangi ay ayrılcan izne bu arada
nalancım hoşbuldum canım ay ne kötü olmuş öle bilg. Durumun telin hangi markaydı senin benim gibi telden gir arada.. Çokda zor olmuyo.. Aynı bendede bi doktora karşı soğuma var hiç gidesim yok keşke kendiliğinden olsa..
evet cnm asilamaya gecmek istiyrum bende konusacam bakalim yarin aksam. ben 6 ay once kapali kist ameliyati gecirdim cnm ameliyt esnasinda bakmislardi hersey normal demislerdi ozaman
anladım canım ee o zaman sorun yok eşinin değerleride normaldi yanlış hatırlamıosam.. Aşılamada şansınız yüksek bence ama bu ay kaçtı tren galiba kaçıncı günü şu an adetinin.. 3 yada 4. Gün iğneye başlaman lazım aşılamada olmazsa bu ay dinlenirsiniz önümüzdeki ay yaptırırsınız. Bizde üroloğa gitcez bu ay kısmetse.. İşallah ürolog değerlerimizi yükseltirde tüpe gerek kalmaz. Ondada varikoselden korkuorum işallah başımıza gelmez ameliyat falan çok kascak bizi madden ve manen
esimin degerleri iyi diyorlar ama ben problemi ona bagliyorum cunku morfolojimiz dusuk.yuzde 3 du. ama sperm sayisi cok cok fazlaydi. 2 urologa gosterdik ikiside sperm sayisi cok oldugu icin dengeler diyor ama ben tam olarak kafamda oturtamadim. hep soru isareti var kafamda.bu ayda ben igne kullanmistim cnm ama 3 yada 4 gun baslamamistim. 3 .gun hap vermissti klomen yumurtalarim olusmustu 2 tane sonra 3 tane menogon ile epey buyutmustuk 22 mm oluncada catlatmistik. yine ayni seyi yapar diye tahmin ediyorum. asilama yapinca yatmam gerekiyormu ?ben calisiyorumda. gerci isim agir degil oturuyrm surekli nasil olcak bilemiyorum canim yaa:44::44: sen asilama yaptirdin mi cnm yaptirdiysan kaca? nasil zor mu senden ogrenirim bazi seyler:26::26:
kızçelerim nasılsınız canlarım
nar şekerim nasılda özleyiveriyoruz hemen yazmalarını .. Allaha şükür geldin artık bişeyler yoluna sen istesende istemesende girer canım hiç kafana takıp moralini bozma.. moral bozmaya kalkınca o kadar çok konu var ki erken yaşlandırır bizi bunlar güzelim. salla gitsin.
sen yapacağın işi gerektiği gibi yapıyorsan gerisi hazmedemeyenlere kalmış. inşallah yeni prosedürünüz sizi çok zorlamaz . buda gelir geçer canım.. neler geçmedi ki..
dr dan soğudun ama bu sefer yeni bi doktora başlamak seni tekrardan motive edecektir sen eski günleri hiç düşünme şimdi... belki birisi sana son aşılamanı yaptırma deseydi ve yaptırmasaydın hep içinde kalacaktı acaba tutacakmıydı diye.. o yüzden yaşanan şeyler insana çok daha farklı şeyler öğretiyor, gerçek tecrübe böyle edinilmiş oluyor ondada mutlaka hayırlar vardı canım. tabi maddi manevi yıkımlarıda insanı incitiyor ama o para daha başka şekillerdede sizden çıkabilirdi Allah korusun kaza musibet gibi şeylerle çıkmadı.. bundan sonrası iyi olacak canım sen kendini pozitif motive et
kızçelerim acil çıkış
selam kıslar... nasılsınız :) hepinize iyi haftalar diliyorum. kaç saattir arştırıyorum..netçem nasıl çözüm bulcam diye ayarları falan karıştırdım..maille anlık mesaj bildirim istedim..bakalım yarın iş yerinde nasıl olacak.. mailim açık sürekli.belkim bu şekilde bana faydası olabilir... bu arada narcım hoşgeldin.. öpüyorum sizleri..
Günaydın şekerlerrrr nasılsınız bakalım ben düne göre daha moralliyim herşey olcağına varır nihayetinde o yüzden yazılı emir gelene kadar eskisi gibi yapıorum işlerimi yazılı gelincede zaten kimsenin bişey deme hakkı olmıcak...
Avniyecim 6 aydır gidiyosan doktora bencede aşılama zamanı gelmiş artık. Zaten aşılama çok büyük bir aşama diil bence yani geciktirip beklencek bi durum yok aşılamada.. Sen rahim filmi çekilmişmiydin
ranacım hoşbuldum canım sende gelemiosun gene ne zaman dibinden ayrılcak bu kız özledik senide.. Demek babasıda hissetti nihayet pıtpıtları ay ne mutlu olmuştur..:) sen hangi ay ayrılcan izne bu arada
nalancım hoşbuldum canım ay ne kötü olmuş öle bilg. Durumun telin hangi markaydı senin benim gibi telden gir arada.. Çokda zor olmuyo.. Aynı bendede bi doktora karşı soğuma var hiç gidesim yok keşke kendiliğinden olsa..
kızçelerim nasılsınız canlarım
nar şekerim nasılda özleyiveriyoruz hemen yazmalarını .. Allaha şükür geldin artık bişeyler yoluna sen istesende istemesende girer canım hiç kafana takıp moralini bozma.. moral bozmaya kalkınca o kadar çok konu var ki erken yaşlandırır bizi bunlar güzelim. salla gitsin.
sen yapacağın işi gerektiği gibi yapıyorsan gerisi hazmedemeyenlere kalmış. inşallah yeni prosedürünüz sizi çok zorlamaz . buda gelir geçer canım.. neler geçmedi ki..
dr dan soğudun ama bu sefer yeni bi doktora başlamak seni tekrardan motive edecektir sen eski günleri hiç düşünme şimdi... belki birisi sana son aşılamanı yaptırma deseydi ve yaptırmasaydın hep içinde kalacaktı acaba tutacakmıydı diye.. o yüzden yaşanan şeyler insana çok daha farklı şeyler öğretiyor, gerçek tecrübe böyle edinilmiş oluyor ondada mutlaka hayırlar vardı canım. tabi maddi manevi yıkımlarıda insanı incitiyor ama o para daha başka şekillerdede sizden çıkabilirdi Allah korusun kaza musibet gibi şeylerle çıkmadı.. bundan sonrası iyi olacak canım sen kendini pozitif motive et
kızçelerim acil çıkış
esimin degerleri iyi diyorlar ama ben problemi ona bagliyorum cunku morfolojimiz dusuk.yuzde 3 du. ama sperm sayisi cok cok fazlaydi. 2 urologa gosterdik ikiside sperm sayisi cok oldugu icin dengeler diyor ama ben tam olarak kafamda oturtamadim. hep soru isareti var kafamda.bu ayda ben igne kullanmistim cnm ama 3 yada 4 gun baslamamistim. 3 .gun hap vermissti klomen yumurtalarim olusmustu 2 tane sonra 3 tane menogon ile epey buyutmustuk 22 mm oluncada catlatmistik. yine ayni seyi yapar diye tahmin ediyorum. asilama yapinca yatmam gerekiyormu ?ben calisiyorumda. gerci isim agir degil oturuyrm surekli nasil olcak bilemiyorum canim yaa:44::44: sen asilama yaptirdin mi cnm yaptirdiysan kaca? nasil zor mu senden ogrenirim bazi seyler:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?