Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Tünaydın kızlar yazabildim sonunda sevdecim dediğin gibi gelip okuyorum ama yazamandan çıkıyorum..
dershane işi yalan oldu benim bırakıcam yarın gidip konuşçam dershaneyle hiç memnun kalmadım hocalardan evde kendim çalışmaya devam..
kızlar tek tek yazamıyorum kusurma bakmayın bi yandan yemek yapıyorum eşim gelicek öğlen yemeğine..
ben size bişey sormak istiyorum uzun zamandır belim ağrıyo benim adet olcakmışım gibi geçen adetim de böyle bi garip gelmişti zaten 5 gün sürerken normalde 2 gün geldi oda azcık..şuan kafamda şüphe çanları çalmaya başladı acaba mı diyorum..bide ağlıyorum son zamanlarda sürekli onu gerçi bahar depresyonuna bağladım burda bi türlü gelemedi de(
sürekli kar yağıyo..neyse ki iki gündür iyi..
bugün sabah doktorumda canlı yayında sezeryan doğum yağdırdı aytun bey..bi ağladım ki sormayınn içim çıktı ağlamaktan..rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah..
öpüyorum hepinizi gene gelicem:)

e ozamn beni en iyi anlayanlardansin bebisim valla ilk keci boynuzuna baslamistik ama esim icerken cok zorlaniyordu acidim ona biraktik. havuc suyu yapiyorum cnm. gerci arada aksatiyorum ama. otle takiliyoruz yani ben gittigim hastaneye sormstum cnm asilama 350 400 arasi denildi. tabi ilaclarin haric. ben ilaclarimi cok onceden almistim ssk birazini karsiliyor. biz 350 tl vermistik. yani toplam 800 u bulur cnm

canım iznimi bebeğimle geçireyim diyorum bakalım kısmet olur inşallah:26: evet canım siparişlerim geldi ama pekde umdugum gıbı degıller zaten bazı şeyleri dokunmadan almayacaksın buna bir kez daha karar verdim bir ara çekcem resimlerini

canım sende evdesin bak bunun kıymetını bıl ve tadını cıkar valla varsın olsun bunlar cok bekledık mınıklerı katlanıyoruz bu durumlarına ne yapalım sağlıklı olsunda onlar

canım eşinin ablasıda belki kötü düşünmemiştir ama sende bence sonuna kadar haklısın yani anlatsan ne olacak anlayabilecekmi yok o yüzden boşver
mayıs ayında başlıyorsunuz demek en azından bu sefer eşin tedavide olur canım tüp bebeğe gerek kalmadan gelir inşallah miniğin

memnun kalmadın demek canım o zaman boşuna para vermenın alemi yok evde çalış bakalım bu arada ptt işi ne oldu bir arkadaşla konuşacağım demiştin:44:
hayatım nasıl geldi çok mu az yoksa geldi kesildimi belki yerleşme kanamasıdır gelen:26:

kızlar biz dün akşam eşimle bebişimize küvet aldık tırnak makası, fırça tarak seti, zıbın seti (göbeği düşene kadar zıbın giydiriliyormuş dogrumu), yenidoğan ıslak mendil çorap falan aldık daha alacak çok sey var yaa artık yavas yavas alcaz ne yapalım bu hafta sonu karyola yatagına da bakacagız aklımıza yatarsa onuda alacagız kısmetse

birde kızlar ben abuk sabuk rüyalar görmeye başladım gerçi bu aylarda normalmiş
doktora kontrole gitmişiz bebeğe bakıyor ölçümlerini yaptım tombul bir bebek olacak aynı tatlıses diyor (ibrahim tatlıses)
eşim geliyor sonra bak diyorum bizimki tombik olacakmış neyse kadın ultrasonda bakarken bebege dısarı cıkarıyor (nasıl cıkıyor orasını hatırlamıyorum)
sonra bir bakıyoruz bebege anaaaa kaşlar aynı ibrahim tatlıses eşime bir bakıyorum onun kaşlarda aynı diyorum bu çocuk sana çekmiş allahım yaa
sonra doktora diyorum eee kontrol bitti çıkardın bunu dışarı ama nasıl sokcan rabbim yaa sabah kalktım kendi kendime gülüyorum daha açma rüyalar görürmiyüm acaba

Günaydın kızlarrrrr ay pek puslu sevimsiz bir hava var bugün burda hiç çalışasımda yok

ranacım ele geçirmişsin bugün bilg.ı.. Ay çok güldüm rüyana özellikle kaş olayı harikaymış kız nerden gelmiş aklına acaba hayırlara çıksın işallah demek eksikler tamamlanıyo yavaş yavaş ne çok alcak şey var dimi..
Valla canım işte biliyorum ablasıda paylaşalım istiyo tabi ama bilmiyo işte yaşamadığından kolay diil bunları konuşmak.. Neyse işte öle çıkcaz bi yola mayıs ayında işallah artık üroloğada o yönlendirsin gerekirse.. Tam konusunda uzman biri olsun bari takip etsin herşeyi..

Mary canım demek bıraktın dersaneyi hadi hayırlısı.. Ben tam anlamadım sen bu ay daha adet olmadın anladığım kadarıyla geçen ayınkinden bahsettin.. Bi testmi yapsan acep ne kadar var adetine

günaydın canlarım nasılsınız bakalım biz bi kaç gündür yoğun geçiriyoruz günleri uğrayamadık bende oğluşumda iyiyiz çok şükür
ranacım sabah sabah çok güldüm canım rüyana allah hayra çıkarsın gelince bakalım tatlısesmi olacak tombikmi
narcım sizde şimdi bir yol seçmişsiniz inşl hakkınızda hayırlı olur canım deiğin gibi bu doktora gidin o sizi gerekiyorsa ürologa yönlendirsin sen artık boşuna hormon yüklenme görümcene gelince rananında dediği gibi oda haklı ama sende haklısın kimseye anlatmak istememende çok nomal sen yine içinden geldiği gibi davranmaya devam et
sevdecim sen naıslın canım ukyu durumu halen devam ediyomuş tadını çıkar şekerim bi kaç ay sonra yılların rahatlığını alacak elinden minik yaramaz
nmary canım adetin geçiyomu şimdi senin hadi inşl bi mucdede sen verirsin bize
adacım yıldızcım siz ve paşalarımız nasılsınız
melikecm nalancım sizler nasılsınız

günaydın canım evet bugün kız gelmedi bilgisayarım bana kaldı
ayy sorma yaa aklımda hiç yoktu öyle birşey nerden geldi bilmiyorum uzmanmış doktorda dediğin gibi takip etsin o aşılama yaptırdığın doktor hiç aramadı demi ??

canım benim hoşgeldiniz eymen paşa nasıl
ayy sorma yaa bende çok güldüm bakalım ne olcak kaşlı birşeymi çıkcak ne

tünaydıın kızlar..
siparişlerini beğenmedin mi ki ranacım yaa güzeldir yine onlar güle güle kullansın kızçen..bu arada rüyana çok güldüm allah hayıra çıkarsın..
konuşamadım canım kimseyle sınıftan bi kaç kişiyle konuştum işte herkes parayı verdiğimize bin pişmanız daha vermediysen kaç kurtar kendini dedi o yüzden bırakıyorum benim de hiç içime sinmedi..
canım ablası iyi niyetlidir dediğin gibi yaşamadığı için ona çok üzülcek,,çözülemiycek gibi bi konu olarak görmüyodur..seni anlamasını bekleyemeyiz elbet ama belki biraz rahatlatabilir..benimde eşimin annesi bilmiyodu nası stresliydim nolcak falan diye sonra onunda 4 yıl hamile kalamadığını öğrenince söyledim nasılsa beni anlar diye nitekim öyle oldu çok anlayışla karşıladı..ama yaşamamış olsaydı belki de kusur bulacaktı bana..senin konuyla bağlantısı olmadı ama paylaşmak istedim=)
adet konusuda bu ayki adetime daha çok var ama sanki şuan adetmişim gibi bel ve kasık ağrım var.4 gündür falan böyle..geçen ay adetimde hem iki gün geldi hemde azar azar nasıl desem ben dolu dolu olurdum çok kanamam olurdu ama onun gibi değil yani hatta dedim tam sökülmedi ha söküldü ha sökülcek ama sökülemeden bitti gitti..
eğer hamile değilsem bile doktora gidicem bi sorun mu var acaba diye.

sana da günaydın canım kolay gelsin yoğunmuşsun tatlı yorgunluk bunlar hep=)
geçmedi canım adet daha 10 gün falan var ama yukarıda açıkladım işte durumu kısmet bakalım...

günaydııın avniyeee...
ranacım ben hani kulllanmadım bilmiyorum ama hep sabun tozu kullanılır sanıyodum ama meğer sabun tozu rengini soldurup sertleştiriyomuş..bi forumda okumuştum dalinin det. çok iyi diyolar..tabi annelerimiz daha iyi bilir onlar gelsin de açıklasınlar:)

canım birincisi badiyi yeşil istemiştim lacivert göndermişler neyse dedik havluda yumuşak ama sanki biraz kalitesiz gibi geldi bana :44:
alla alalh bir bak bakalım yaa geçen ay az geldi bitti belki havalardan da olabilir ama genede sen tedbirli ol

nasılsınız canlar gelemedim kaç gündür alperen çok hasta oldu ctsi gününden beri onunla uğraşıyoru bi yaramazlık yok dimi

ctsiden beri kusuyor ctsi günü 3 saat içinde tam 7 kez kustu korktuk götürdük acile , serum verdiler kuzuma bağıra bağıra damarını zor buldular o gündern beri hala günde 5 kez falan kusuyordu sonra 3 e indi çok şükür dün akşamdan beri kusmadı, birde 2 gün ateşi çıktı yavrum çıplak kaldı sürekli duş aldırdık ,hafif de ishali var böyle canım ilaçlara devam ediyoruz,hiç kucağımdan inmiyor koyduğum an uyanıyordu kendi yatağımızda yatırdık sürekli, yavrum kucağımdan koyuyorum sürüne sürüne gelip ya bacağıma yattı ya koluma yattı içim parçalandı, çok korktum bende onunla birlikte ağladım gece uykusu falan kalmamıştı, çok şükür dünden beri gözlerini açtı

canım benim ya ne olmuş üsütmüşmü salgın mı var acaba yaa ayyy sen anlattıka benım ıcım parcalandı sen nasıl oldun kımbılır ayy bu cocuklar hıc hasta olmasın yaa rabbım sağlık sıhhat versın hepsıne:26:

uyuttum şimdide sürekli gidip bakıyorum Allah korusun kusarda bişey olur diye o yüzden çok hızlı okudum canlar atladığım bişey varsa hatırlatırmısınız yorum yaparım.

Narcım gelmişsin kuzum biraz stresliymişsin karışık durumlar çıkmış atamalarda sanırım , sıkma güzel canını herşey olacagına varır, ah kuzum eşinin ablası konuşsun demiş ama dediğin gibi derdi çeken bilir bende kimselere bahsedemiyordum , bi dr tavsiye etmişler iyiymiş sanırım dimi eşin mi gidecek önce.

Sevdecim senin mide de kendini belli ediyormuş kuzum ,inşallah çok zorlamaz seni, sürekli uyku halindesin dimi boşver kuzum evdesin nede olsa yat dinlen, sevdecim alıpta kullanmadığınız şeyler oldumu demişsin ya bi düşüneyim kuzum , cvp yazmaya odaklandım ya ,aklıma şuan gelmedi.

Ranacımcanım mobilya beşiğe karar vermişsiniz kuzum hayırlı olsun beğendiğiniz modelde çok güzelmiş çok cici ,bi sürü de şeyler almışsın ne zevkli dimi liste tıtup onları alması inş. giydiği zamanları da görürsün kuzum, şifonyer mi alacaksınız kuzum orasını tam anlamadım, biz alperen için dolap yaptırmıştık canım aynalı büyüyünce de kullanabileceği , güzel de oldu baya hazır dolaplardan bulamamıştık istediğimiz gibi, birde uyku seti almışsın ay pek güzelmiş oda ya pembiş pembiş, canım benim fikrimi de yazayım dedim, çok mavi şeyler almadık eşyada, uyku seti de renkli bişey sarı kuzular falan var hatta bi ara çekeyim resmini fikir olsun, birde ben BÜCHEN marka set almıştım şampuanı, sütü, yağı, banyo köpüğü falan çok memnunum ben çok da güzel kokuyor, bitkisel diye tercih etmiştim. Birde ne marka ıslak mendil aldım kuzum çok almasaydın her bez ve her ıslak mendil her bebeğe uygun olmuyor denedikçe ya değiştiriyorsun ya da devam ediyorsun kuzum, bizimkinin altı hala bazen kırmızı kalıyor mesela sürekli kremliyorum.

eşinde hissetmiş pıtpıtları ya ne kadar da sevinmiştir Rabim kucağınıza da almayı nasip etsin.

Esincim canım sen ve eymenimiz nasıl kuzum sıpacık sevdimi yürüteçi, bıcırık ya poposunu ısırmak lazım, canım bizimki de öyle ilk 3 ay hiç ağlamıyordu dr karşısında sonra susturabilene aşk olsun ,insanda akıl bırakmıyorlar dimi ağlayınca.

Marycim sende dersaneyi mi bıraktın neden hayır olsun bakalım.

Nalancım işyerinden giremiyormuşsun canım ya kötü olmuş ay otur otur insanın canı sıkılır , arada internete girip kafa dağıtmak da olur sonuçta . Diş işine ara mı verdin canım neden ne olduki

Yıldızcım gelmemişsin kuzum nasılsınız , resimlere bakamadım henüz ilk fırsatta bakacağım cnaım ne hazırlık ettin bahset bakalım bizlere fikir olsun.

Melikecim sen nasılsın pıtpıtlar hissedildi mi iyimi küçük bebeşimiz

ay sorma canım ya perişan olduk eşimde bende ne uyuduk ne bişey yiyebildik, ctsi ,pazar , ptsi sürekli drdaydık ya çok korktuk, salgın varmış canım hangi dra gitsek bi sürü bebek hasta Allahım o kadarda sakınıyorum ya evden bi yerede çıkmıyoruz , bi haftasonu o kadar :2: çok kötü olduk canım çok korktuk birde sıvı kaybı oluyor tabi bizim de böbrek sorunumuz var ya bi yandan onun ,içnde çok korktuk, yavrum daha perişan oldu hiçbişey yemedi içmedi ek gıda da almadı zaten zorlamadım çok az emdi öyleki göğüslerim şişti sütü sağmak zorunda kaldım , kilo kaybetti kuzucum iyi olsun da dert değil tabi. Amin kuzum sürekkli dua ettim zaten hasta olmasın diye gözümün önünde bu halde olmasına dayanamadım:2:

bu arada markada yanlışlık olmuş kuzum BÜBCHEN adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…