merhaba canım sanırım benzer problemleri yaşıyoruz. eşimin sperm sayısı oldukça iyi ama morfoloji düşük. biz önümüzdeki ay aşılama yaptıracağız dr önerisiyle. ama saf saf fiyatını sormadık işte:)) morfoloji için eşin bir şey yapıyor mu? eşim keçi boynuzu kürüne başladı.
kızlar bugün aniden çıkmak zorunda kaldım hepinize yazamadan.. şimdi aklımda kaldığı kadariyle devam etmek istiyorum
ranacım en son senin yazdıklarını okudum hafta sonu bolca uyumuşsun oh ne güzel yarasın prensesine inşallah...
demek mayıs sonlarında doktora gideceksin. ben seni 37 haftadan daha önce izne ayrılırsın sanıyordum.. sende epeyce ağırlaşana kadar çalışacaksın demek ki.. kendini iyi hissedersen belki kolay geçer canım Allah yardımcın olsun.
sparişlerin geldi mi canım yoksa daha ulaşmaz mı hiç bilmiyorum şu netten alışveriş işini.. çok cahalım bu konuda
bu arada birazda kendimden bahsedeyim..
benim son günlerde midem allak bullak oluyor kızçelerim.. Allaha şükür istifra etmiyorum ama yediğim hiç bi şeyin tadı yok sürekli hazımsızım midem kalkıyor
kafamı koycak yer arıyorum. uyku faslı aynen devam
Günaydın kızlarrr nasılsınız bakemmm dün akşam yemeğe kayınvalidemlere gittik. Eve gelip yürüyüşe çıktık sonrada..
Bu arada eşim dün öğlen yemeğe gitmiş ablasıyla.. Ablası demiş siz pek konuşmuosunuz ama nara da söle çekinmesin benle konuşmak konusunda çünkü bizim bankacılık camiasında nerdeyse normal yolla çocuk sahibi olan yok gibi bişey demiş. O yüzden biz hangi doktor nasıldır nedir çok iyi biliyoruz demiş. Birde bi doktor ismi vermiş. Erol tavmergen ben zaten biliyodum bu adamı izmiremi tr.e mi ne ilk tüp bebeğİ getiren doktormuş. Eşime dedim bende bi kere ablanla değil kimseyle konuşmuyorum çünkü benim yaşadığımı anlamıcak bi insana dert anlatmam beni rahatlatmıcak o insanın merakını gidercek sadece.. Ayrıca dedim tamam gidelim o adama sonuçlarımızı gösterelim ama yum. Takibi falan gibi abuk sabuk şeylerle uğraşamam artık dedim. Hormon alamam boşuna dedim. Eşimde dedi üroloğa gidin derse yönlendirir gideriz dedi. Tamamen onun takibinde olsun bu işler dedi. Mayıs ayında gitcez galiba.. İşte böle kızlarrr son gelişmeler bu yönde
Rana kuzummm ya özlüyoruz seniii demek haziran sonu iznin hadi işallah herşey planlandığı gibi gider canım benim..
Tünaydın kızlar yazabildim sonunda sevdecim dediğin gibi gelip okuyorum ama yazamandan çıkıyorum..
dershane işi yalan oldu benim bırakıcam yarın gidip konuşçam dershaneyle hiç memnun kalmadım hocalardan evde kendim çalışmaya devam..
kızlar tek tek yazamıyorum kusurma bakmayın bi yandan yemek yapıyorum eşim gelicek öğlen yemeğine..
ben size bişey sormak istiyorum uzun zamandır belim ağrıyo benim adet olcakmışım gibi geçen adetim de böyle bi garip gelmişti zaten 5 gün sürerken normalde 2 gün geldi oda azcık..şuan kafamda şüphe çanları çalmaya başladı acaba mı diyorum..bide ağlıyorum son zamanlarda sürekli onu gerçi bahar depresyonuna bağladım burda bi türlü gelemedi de(
sürekli kar yağıyo..neyse ki iki gündür iyi..
bugün sabah doktorumda canlı yayında sezeryan doğum yağdırdı aytun bey..bi ağladım ki sormayınn içim çıktı ağlamaktan..rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah..
öpüyorum hepinizi gene gelicem:)
Günaydın kızlarrrrr ay pek puslu sevimsiz bir hava var bugün burda hiç çalışasımda yok
ranacım ele geçirmişsin bugün bilg.ı.. Ay çok güldüm rüyana özellikle kaş olayı harikaymış kız nerden gelmiş aklına acabahayırlara çıksın işallah demek eksikler tamamlanıyo yavaş yavaş ne çok alcak şey var dimi..
Valla canım işte biliyorum ablasıda paylaşalım istiyo tabi ama bilmiyo işte yaşamadığından kolay diil bunları konuşmak.. Neyse işte öle çıkcaz bi yola mayıs ayında işallah artık üroloğada o yönlendirsin gerekirse.. Tam konusunda uzman biri olsun bari takip etsin herşeyi..
Mary canım demek bıraktın dersaneyi hadi hayırlısı.. Ben tam anlamadım sen bu ay daha adet olmadın anladığım kadarıyla geçen ayınkinden bahsettin.. Bi testmi yapsan acep ne kadar var adetine
günaydın canlarım nasılsınız bakalım biz bi kaç gündür yoğun geçiriyoruz günleri uğrayamadık bende oğluşumda iyiyiz çok şükür
ranacım sabah sabah çok güldüm canım rüyana allah hayra çıkarsın gelince bakalım tatlısesmi olacak tombikmi
narcım sizde şimdi bir yol seçmişsiniz inşl hakkınızda hayırlı olur canım deiğin gibi bu doktora gidin o sizi gerekiyorsa ürologa yönlendirsin sen artık boşuna hormon yüklenme görümcene gelince rananında dediği gibi oda haklı ama sende haklısın kimseye anlatmak istememende çok nomal sen yine içinden geldiği gibi davranmaya devam et
sevdecim sen naıslın canım ukyu durumu halen devam ediyomuş tadını çıkar şekerim bi kaç ay sonra yılların rahatlığını alacak elinden minik yaramaz
nmary canım adetin geçiyomu şimdi senin hadi inşl bi mucdede sen verirsin bize
adacım yıldızcım siz ve paşalarımız nasılsınız
melikecm nalancım sizler nasılsınız
siparişlerini beğenmedin mi ki ranacım yaa güzeldir yine onlar güle güle kullansın kızçen..bu arada rüyana çok güldüm allah hayıra çıkarsın..canım iznimi bebeğimle geçireyim diyorum bakalım kısmet olur inşallah:26: evet canım siparişlerim geldi ama pekde umdugum gıbı degıller zaten bazı şeyleri dokunmadan almayacaksın buna bir kez daha karar verdim bir ara çekcem resimlerini
canım sende evdesin bak bunun kıymetını bıl ve tadını cıkar valla varsın olsun bunlar cok bekledık mınıklerı katlanıyoruz bu durumlarına ne yapalım sağlıklı olsunda onlar
canım eşinin ablasıda belki kötü düşünmemiştir ama sende bence sonuna kadar haklısın yani anlatsan ne olacak anlayabilecekmi yok o yüzden boşver
mayıs ayında başlıyorsunuz demek en azından bu sefer eşin tedavide olur canım tüp bebeğe gerek kalmadan gelir inşallah miniğin
memnun kalmadın demek canım o zaman boşuna para vermenın alemi yok evde çalış bakalım bu arada ptt işi ne oldu bir arkadaşla konuşacağım demiştin:44:
hayatım nasıl geldi çok mu az yoksa geldi kesildimi belki yerleşme kanamasıdır gelen:26:
canım ablası iyi niyetlidir dediğin gibi yaşamadığı için ona çok üzülcek,,çözülemiycek gibi bi konu olarak görmüyodur..seni anlamasını bekleyemeyiz elbet ama belki biraz rahatlatabilir..benimde eşimin annesi bilmiyodu nası stresliydim nolcak falan diye sonra onunda 4 yıl hamile kalamadığını öğrenince söyledim nasılsa beni anlar diye nitekim öyle oldu çok anlayışla karşıladı..ama yaşamamış olsaydı belki de kusur bulacaktı bana..senin konuyla bağlantısı olmadı ama paylaşmak istedim=)Günaydın kızlarrrrr ay pek puslu sevimsiz bir hava var bugün burda hiç çalışasımda yok
ranacım ele geçirmişsin bugün bilg.ı.. Ay çok güldüm rüyana özellikle kaş olayı harikaymış kız nerden gelmiş aklına acabahayırlara çıksın işallah demek eksikler tamamlanıyo yavaş yavaş ne çok alcak şey var dimi..
Valla canım işte biliyorum ablasıda paylaşalım istiyo tabi ama bilmiyo işte yaşamadığından kolay diil bunları konuşmak.. Neyse işte öle çıkcaz bi yola mayıs ayında işallah artık üroloğada o yönlendirsin gerekirse.. Tam konusunda uzman biri olsun bari takip etsin herşeyi..
Mary canım demek bıraktın dersaneyi hadi hayırlısı.. Ben tam anlamadım sen bu ay daha adet olmadın anladığım kadarıyla geçen ayınkinden bahsettin.. Bi testmi yapsan acep ne kadar var adetine
sana da günaydın canım kolay gelsin yoğunmuşsun tatlı yorgunluk bunlar hep=)günaydın canlarım nasılsınız bakalım biz bi kaç gündür yoğun geçiriyoruz günleri uğrayamadık bende oğluşumda iyiyiz çok şükür
ranacım sabah sabah çok güldüm canım rüyana allah hayra çıkarsın gelince bakalım tatlısesmi olacak tombikmi
narcım sizde şimdi bir yol seçmişsiniz inşl hakkınızda hayırlı olur canım deiğin gibi bu doktora gidin o sizi gerekiyorsa ürologa yönlendirsin sen artık boşuna hormon yüklenme görümcene gelince rananında dediği gibi oda haklı ama sende haklısın kimseye anlatmak istememende çok nomal sen yine içinden geldiği gibi davranmaya devam et
sevdecim sen naıslın canım ukyu durumu halen devam ediyomuş tadını çıkar şekerim bi kaç ay sonra yılların rahatlığını alacak elinden minik yaramaz
nmary canım adetin geçiyomu şimdi senin hadi inşl bi mucdede sen verirsin bize
adacım yıldızcım siz ve paşalarımız nasılsınız
melikecm nalancım sizler nasılsınız
tünaydıın kızlar..
siparişlerini beğenmedin mi ki ranacım yaa güzeldir yine onlar güle güle kullansın kızçen..bu arada rüyana çok güldüm allah hayıra çıkarsın..
konuşamadım canım kimseyle sınıftan bi kaç kişiyle konuştum işte herkes parayı verdiğimize bin pişmanız daha vermediysen kaç kurtar kendini dedi o yüzden bırakıyorum benim de hiç içime sinmedi..
canım ablası iyi niyetlidir dediğin gibi yaşamadığı için ona çok üzülcek,,çözülemiycek gibi bi konu olarak görmüyodur..seni anlamasını bekleyemeyiz elbet ama belki biraz rahatlatabilir..benimde eşimin annesi bilmiyodu nası stresliydim nolcak falan diye sonra onunda 4 yıl hamile kalamadığını öğrenince söyledim nasılsa beni anlar diye nitekim öyle oldu çok anlayışla karşıladı..ama yaşamamış olsaydı belki de kusur bulacaktı bana..senin konuyla bağlantısı olmadı ama paylaşmak istedim=)
adet konusuda bu ayki adetime daha çok var ama sanki şuan adetmişim gibi bel ve kasık ağrım var.4 gündür falan böyle..geçen ay adetimde hem iki gün geldi hemde azar azar nasıl desem ben dolu dolu olurdum çok kanamam olurdu ama onun gibi değil yani hatta dedim tam sökülmedi ha söküldü ha sökülcek ama sökülemeden bitti gitti..
eğer hamile değilsem bile doktora gidicem bi sorun mu var acaba diye.
sana da günaydın canım kolay gelsin yoğunmuşsun tatlı yorgunluk bunlar hep=)
geçmedi canım adet daha 10 gün falan var ama yukarıda açıkladım işte durumu kısmet bakalım...
nasılsınız canlar gelemedim kaç gündür alperen çok hasta oldu ctsi gününden beri onunla uğraşıyorubi yaramazlık yok dimi
ctsiden beri kusuyor ctsi günü 3 saat içinde tam 7 kez kustu korktuk götürdük acile , serum verdiler kuzuma bağıra bağıra damarını zor buldularo gündern beri hala günde 5 kez falan kusuyordu sonra 3 e indi çok şükür dün akşamdan beri kusmadı, birde 2 gün ateşi çıktı yavrum çıplak kaldı sürekli duş aldırdık ,hafif de ishali var böyle canım ilaçlara devam ediyoruz,hiç kucağımdan inmiyor koyduğum an uyanıyordu kendi yatağımızda yatırdık sürekli, yavrum kucağımdan koyuyorum sürüne sürüne gelip ya bacağıma yattı ya koluma yattı içim parçalandı, çok korktum bende onunla birlikte ağladım gece uykusu falan kalmamıştı, çok şükür dünden beri gözlerini açtı
canım benim ya ne olmuş üsütmüşmü salgın mı var acaba yaa ayyy sen anlattıka benım ıcım parcalandı sen nasıl oldun kımbılır ayy bu cocuklar hıc hasta olmasın yaa rabbım sağlık sıhhat versın hepsıne:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?