Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

beşik olarak da şuna karar verdik gibi bakalım hem uygun fiyatlı öyle çok pahalı birşey almak istemedik belli mi olur ilerde başka eve falan taşınırız güzel bir odası olur belkide inşallah:26:

ranacım tercihlerin çok güzel olmuş bayıldım canım Allah güle güle mutlu günlerinizde kullanmayı nasib etsin
benim kızımında ona benzer yatağı var açık yeşil- krem karışımı.. biz onu kuracağız tekrardan epey ağır mobilya dediğin gibi 5 yaşına kadar yatabilecekler bebelerimiz
uyku setince çok güzel olacak canım.. madem onu beğendin pembe olsun. lilalarda güzel

ahhh melikecimm keşke kalabilsem.. nerdeee..ama malesef tedaviyle.. Allahın izniyle bakalım.ilk bebeğimde tedaviyle olmuştu ama erken doğumla sonuçlandı. şubatta tedavi oldum ama tutmadı. diş problemlerim çıktı. şimdi tekrardan başlıcam bi bitse diş işlerim. öyle yani..zaten hep aklımdasınya doktorum serklaj olman gerekli demişti hamile kalırsan hep bi korku sarmıştır beni.bizim grubun içinde olman ve sanada bunu uygulamaları bana acaip cesaret verdi..kendine dikkat et canım..bu arada sen hangi hastanede yaptırdın ve pahalımı ?
saol canımm... sanırım senın hamıle kalmak gıbı sorunun yok yane kalabılıyosun..
serklaj kesın yaptır..
ben dr umla konuşurum istersen yapabılır..

sevdecim... nasılsın yeni annecik..nasıl geçiyor hamişlik???

nalancım sen yazmışsın ama ben cevap verememiştim bugün en son rananın mesajını görünce hemen ona yazıverdim çıktım..

benim hamileliğim yorgun ve bitkin devam ediyor Allaha şükürler olsun bugünleri çok bekledik şikayet etmiyorum sadece durumumu söylemek için yazıyorum canım.. midem çok hazımsız gibi sürekli huzursuzluk oluyor iki yastık koydum şimdiden öyle uyumaya çalışıyorum uykuya karışamıyorum, sürekli midem kabarıyor. elimi kolumu kaldıracak halim olmuyor. ille kafamı bi yere koyup öyle duruyorum..

senin diş tedavin bitmek üzereyse hemen doktor takibine girersin canım hiç zaman kaybetme bak aylar akıp gidiyor hiç değilse o da yeni bi heves olur
iş yerinde oturma şekliniz değişmiş bi çözüm bulabildin mi öyle mi devam edecek sürekli

narcım bugün hiç uğramamış Ankaralarda geziyordur

melikecim henüz bişey almama kararlılığını sürdürüyorsun . inşallah vakti yaklaştıkça hepsi olur.. siz isim düşündünüz mü..

adacım
esincim
bebeklerinize hamileyken alıpta sonra fuzuli gördüğünüz şeyler olmu mu canlarım bize biraz fikir verin yeni anneler

yıldızcım ne yaptınız hiç haber etmedin bize

inşallah miden düzene girer cnm benim...ne zorluklarla elde ediyoruz. yeterki gelsinler kucaklarımıza sağ salimde herşeye katlanmaya razıyız..evet canım bitmek üzere..başlııycam hemen sorma yaa zaman nasıl geçiyor anlamadım bile..akıp geçiyor dediğin gibi.. ya tutacağını bilsem şu ay giderim derim ama oda yok. ilk hamileliğim gibi bi kerede olmadı geçen ay biliyorsun olmusuz sonuçlandı ama biyandanda vardır bi hayır dedim dişlerimi halettim..bakalım artıkın inşallah Allah tekrardan hayırlı sağlıcakla onu kucağımdan ayırmamaksızın bebek nasip eder.. iş konusuna gelincede napıcam bilmiyorum.. sizin yazdıklarınız benim mailime düşüp bende ordan cevapla desem süper olur ya.. yokmuki böyle bişey yandık ya(( kalakaldım böyle. bugünde k.validemlerdeyiz bırakmadılar ordan girdim. yarın işede gidicem birasdan yatarım bende.. öpüyorum seni çokk kendinize dikkat edin ..Allaha emanet olun.. görüşmek üzere...

Allah rahatlık versin canım iyi uykular

herkese günaydın hayırlı hafta sonları

teşekkür ederim sevdecim beğemene sevindim
eeee senın onceden varsa kur tabı canım yenıden almaya ne gerek var

yok ranacımm çok iyi yaa al tabi kızımıza pembe cicileri çok yakışır..iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..

nalancım çok sağol

narcımkızzz ne zaman döncen ankaradan:44:

selam canim..nasilsinnn ? sesin cikmadi hic merak etdim? durumlar nasil? sende kac gun gecti catlamadan sonra? bende 7gun gecti ama bel agrilarim basladi , adetimedee 10gun var daha..sence bu neye isaretdir? hamilelik belirtisi olamaz dimi "? sende varmi bi belirti falan ?

iyi akşamlar kızlar kimsecikler gelmemiş
sevdecim bizde evdeydik valla bir ara sıkıldım ama hava çok kötü yaa acayip rüzgar var çıkamadık bir türlü korktum hasta olurum dıye ıyılestım bıraz yenıden olmıyım dedim
ama sıkıntıdan da patladım resmen evde

narcım döndün mü ankaradan:44:

canlarım ben döndüm merak etmişsiniz haber veremedim. yarın işten yazarım inanın hiç mecalim yok şu an. bu arada ben dün adet oldum...

ranacım tedbiri elden bırakmayarak evden çıkmamayı tercih etmişsin.. zaten haftanın her günü yollardasın canım vücudun birazda olsa dinlenmiştir her zaman ele geçmez yatsaydın kendine özel davransaydın kızçenin hatrına

nar şekerim sağ salim dönmüşsün yuvana .. inşallah güzel geçmiştir.. bide hastalığını yanında getirmişsin gelmeseydi daha iyi olurdu ama bu ay zaten diş filmi neyin derken epeyce tereddütler yaşamıştın. artık bundan sonrasına bakıcaz canım. giden gitsin kalan sağlar bizimdir.. yarın gelde anlat havadislerini bekliyoruz

merhaba cnm.ben pek iyi degilim. cok uzgunum adet oldum. yani tam olarak degil ama isaretleri geliyor acik pembe kahverengi seklinde bugun yarin baslar kirmizilar. cok moralim bozuk. butun gece uyuyamadim. basim agriyor cok.igneden 14 15 gun sonra adet olunuyormus ki benimde oyle oldu. 14.gun geldi yani dun. gelelim sanaa. belinin agrimasi tabiki hamilelik belirtisi olabilir cnm. ayni adet belirtilerini yasayabilirsin yeterki kirmizilar gelmesin. insallah sen hamis kalmissindir cnm. sana sevinelim barii.

ah canim yaa uzuldum bu duruumaa. oysa bende emindim nedense sende tutacagina..ki senden moral aliyordum..ama belkide yerlesme kanasi falan olur hmm? insallah hakkinda hayirlisi olsun..benim bel agrim simdi cok hafif ama akintimda var, bu akinti adete yakin baslardi ama simdi sut renkli akinti var..anlamadim infeksionmui yoksaaa ne ? aff kendimi kapdirmak istemiyorum, yoksa yine uzulecemmmm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…