günaydın canlarım
adacım alperen doktora görünce ağlamış canım hiç tasalanma bizimkide 4aylıktan beri doktoru görünce ağlıyor ve alışık olmadığı yabancı görünce o zaman doktorumuz adam seçmesi için çok erken demişti ama bizimkiler bu konuda üstün yeteneklere sahip sanırım bu ayki konturolünde hele sedyeye yatırır yatırmaz kollarını açtı ağlamaya başladı artık konturollerimiz zorlaşacak bende soracağım şeyleri hep unuttum malesef
sevdecim daah öyle çok büyük adımlar değil canım ama küçük küçük adımalr attı yine böyle 5dk olarak koyacam bu ay büyüdükçe süreyi arttıracam dediğin gibi başta koyduğumda gel dediğimde resmen örümcekten bana doğru zıplıyordu şimdi biraz daah kalmaya kararlı inşl koşup oynadığı güleride görürz bizimkinide yere bıraktığımda hem elleri hem ayakları çalışıyor ama öyle emekleme yok daha ml oynuyor ama maşallah el ayak hiç durmuyor
canım sende hala uyku modundaymışdın bencede tadını çıkar sonrasında çok arayacaksın bu uykuları sanırım 3aydan sonrada uyku problemi normale dönmeye başlar
ranacım sizinde az eksikleriniz kaldı canım liste yapmak iyi oluyor ne lazım ne değil daha net görüyosun bende geçende yaptığım listeyi buldum kitapların arasından şimdi onların hepsi oğluşumun şifonyerinde giyiliyor ve giyilmek için bekleniyor sende inşl aldığın ciciler kızının üstünde göreceksin doya doya battanıyeleri kaldırmışsın canım eğer tekrar düzenleme eişin olmazsa hiç gerek yok foto koymana sana iki iş olmasın prensesimizi ve kendini yoma hayatım
canim doktora gitdim yumosum catlamis dedi, ama dun catlamis dedi, bizde halveti zaten iyneden bir gun sonra yani dun yapmisdik, ama bugun de yapin dedi..bakalim iste...hayirlisi..ama benim agrim felan yok haa..bir dun oldu cok ama, simdi sen dediyin gibi hafif gerginlik bu kadar..insallah bu ay bebelerimize kavusuruz..senin bati cok merakla bekliyorum..hadi hayirli haberler ver bize canim
canım günaydın
inşallah bizede o günleri görmek nasip olur sen ayrıca bebek için şifonyer almışmıydın yoksa yatak odandakini mi kullanıyorsun??
inşl canım aldım canım ben ayrı şifonyer daha doğrusu yaptırdım hazır satılanlar 4çekmece ve genişlik olarak biraz dar geldi ben 5çkmece ve ona uygun bir genişlik istedim zaten biliyosun bizimki oyun parkı inşl ikini geleceği zaman oğlumzuun odasını alır kendi odasına ayırırız
anladım canım bizimde yatak odasını alırken aynalı şifonyerin yanında ayrıca bir şifonyer daha vermişlerdi bende onu boşaltıp onu kullanayım diyorum bakalım :44:
melikecim nbr nasılsın? nasıl geçiyor hamileleik. başladınmı hazırlıklara? ağrın sızın oluyormu. serklajdan sonra?
yok canım başlamadım..
hiç bişey almadım.. sonra alıcam hepsını Allahın ıznıyle 30. haftamı bı gorıyım ozaman..
agrım sızım var ama ole çok değil.. enfeksiyondan çok korkuyorum..dıkkat edıyorum.. onun dışında genel olarak ıyıyım...
canımm bende ıkea ya baktım..
çok guzel şifonyer doap var ben oraya bakarım heralde..
sen bebek odası falan aldınmı ??
tünaydınlar olsun hepinize uzun aradan sonra geldim.. ya kıslar bana bi çare bulun işyerinde oturma yerler değişti. kabak gibi ekran açık. maille yanıt verilmezmi.. nasıl yaparım. evde ise internette yok. tam bi kabus haftasonlarıda köye gidiyoruz.. olan biten bu.. dişlerim ara verildi 2 tane dolgu kaldı 1 kanal ve 1 taneside dolsu. ondan sonrada kısmetse doktora başlayabilirim... sizler nasılnız naptınız ne ettiniz ilerlemeler nasıl ya..??? hepinizi çok öpüyorum...
yok canım bebek odası olacak odamız olmadığı için karyola beşik alacağız yatak odamızda olacak şifonyerde dediğim gibi zaten bir tanesi fazlaydı onu kullanırım
hoşgeldin canım
ayy o çok kötü olmuş yaa ekranı kenara köşeye saklama gibi şansında yok demi:26:
iyi çok şükür canımm..doğrusun aslında insan ilkinde yaşayınca korkuyor buyüzdende beklemek istiyor 30. haftadan sonra almak en hayırlısı..rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. öpüyorum seni.. kendine dikkat et..
yok canım bebek odası olacak odamız olmadığı için karyola beşik alacağız yatak odamızda olacak şifonyerde dediğim gibi zaten bir tanesi fazlaydı onu kullanırım
hoşgeldin canım
ayy o çok kötü olmuş yaa ekranı kenara köşeye saklama gibi şansında yok demi:26:
hee yok canım mesela bebek odası takımımı alıcaksın.. yoksa parça parça mı alıcaksın demek ıstedım..
benım arkadaşım 2500 tl ye takım aldı mesela ben tek tek alıyım ıkea dan dıyorum...
sadece melikeyi görebildim topiktebaşkada kimse yok şansıma bak ya... kıslarr nerelerdesiniz... narcım kuaförlerdeymişsin... seni güzellik. nasılsın iyimisin cnm? sende yoğunlaşmışsınız buaralar anladığım kadarıyla bugün ankaraya gidiyormuşsun? nekadar kalcan orda? gelişme varmı tedavi vs.. nasıl ilerliyosun? benimde 2 tane kaldı ( bıktım valla... biranönce tedaviye başlamak istiyorum bazen gitmicem doktora falan kalsın diyorum nedir bu çektiğim. sonrada kendi kendime kızxıyorum ne saçmalıyorum nekadar çok istiyorum halbuki niye gitmiyeyim tedaviye diyorum. eğer bu diş furyası girince araya bi soğukluk oldu bende ne bilim işte karışık duygular içersindeyim inanaki..
RANACIM..sen nasılsın kısın nasıl isim bulabildiniz? nasıl geçiyor günlaerin ayakların faan şişiyormu yine? iyisindir inşallah.. baya bişeyler almışsındır sen.. çoğu haberleri kaçırdığım kesin oyüzden soruyorum..
halevcimm,esincim,pelincim ,sevdecim ,adacım, sizler nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz. umarım herşey yolundadır.
sevdecim hamilelik nasıl geçiyor cnm?? kıslar unuttuğum biri varsa kusura bakmayınız hepinizi kocaman öpüyorummkendinize çok çok iyi bakın... hoşçakalın..
ama sakın unutmayın benim kk dan ayrılmamı sağlıycak yöntemler bulun.. sayfayı açmadan mail gibi nasıl atabilirim?? yorumlarınız bekliyorummm
yok ranacım yaaa netcemi bilemedim valla... önceden şef izinliydi çok yoğunum diye giremiyordum şmdide bu durum off.. bırak patronlar hep bizim odada :ağlamak istiyorum yaa....
kızlar beşik için bu uyku setini buldum ama sizce çok mu pembe alıyorum gene ???
Eki Görüntüle 379137
kızlar beşik için bu uyku setini buldum ama sizce çok mu pembe alıyorum gene ???
Eki Görüntüle 379137
allahim bende boyle seyler alcakmiyim acaba. cok hevesleniyorum gorunce. tabi birazda icim burkuluyor
bu arada yazmayi unuttum arkadasim duygusala baglayinca.uyku seti cok guzek. kiz galiba bebis. e pembis olmicakta ne olcak
canım inşallah sende bu zamanları tadarsın bizde çok bekledik ama geldi meleğimiz senin de gelir inşallah
kız evet canım ne bıleyım herşey pembe oldu gıbıme geldi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?