günaydııın avniyeee...
ranacım ben hani kulllanmadım bilmiyorum ama hep sabun tozu kullanılır sanıyodum ama meğer sabun tozu rengini soldurup sertleştiriyomuş..bi forumda okumuştum dalinin det. çok iyi diyolar..tabi annelerimiz daha iyi bilir onlar gelsin de açıklasınlar:)
uyuttum şimdide sürekli gidip bakıyorum Allah korusun kusarda bişey olur diye o yüzden çok hızlı okudum canlar atladığım bişey varsa hatırlatırmısınız yorum yaparım.
Ranacımcanım mobilya beşiğe karar vermişsiniz kuzum hayırlı olsun beğendiğiniz modelde çok güzelmiş çok cici ,bi sürü de şeyler almışsın ne zevkli dimi liste tıtup onları alması inş. giydiği zamanları da görürsün kuzum, şifonyer mi alacaksınız kuzum orasını tam anlamadım, biz alperen için dolap yaptırmıştık canım aynalı büyüyünce de kullanabileceği , güzel de oldu baya hazır dolaplardan bulamamıştık istediğimiz gibi, birde uyku seti almışsın ay pek güzelmiş oda ya pembiş pembiş, canım benim fikrimi de yazayım dedim, çok mavi şeyler almadık eşyada, uyku seti de renkli bişey sarı kuzular falan var hatta bi ara çekeyim resmini fikir olsun, birde ben BÜCHEN marka set almıştım şampuanı, sütü, yağı, banyo köpüğü falan çok memnunum ben çok da güzel kokuyor, bitkisel diye tercih etmiştim. Birde ne marka ıslak mendil aldım kuzum çok almasaydın her bez ve her ıslak mendil her bebeğe uygun olmuyor denedikçe ya değiştiriyorsun ya da devam ediyorsun kuzum, bizimkinin altı hala bazen kırmızı kalıyor mesela sürekli kremliyorum.
eşinde hissetmiş pıtpıtları ya ne kadar da sevinmiştir Rabim kucağınıza da almayı nasip etsin.
ay sorma canım ya perişan olduk eşimde bende ne uyuduk ne bişey yiyebildik, ctsi ,pazar , ptsi sürekli drdaydık ya çok korktuk, salgın varmış canım hangi dra gitsek bi sürü bebek hastaAllahım o kadarda sakınıyorum ya evden bi yerede çıkmıyoruz , bi haftasonu o kadar :2: çok kötü olduk canım çok korktuk birde sıvı kaybı oluyor tabi bizim de böbrek sorunumuz var ya bi yandan onun ,içnde çok korktuk, yavrum daha perişan oldu hiçbişey yemedi içmedi ek gıda da almadı zaten zorlamadım çok az emdi öyleki göğüslerim şişti sütü sağmak zorunda kaldım , kilo kaybetti kuzucum iyi olsun da dert değil tabi. Amin kuzum sürekkli dua ettim zaten hasta olmasın diye gözümün önünde bu halde olmasına dayanamadım:2:
bu arada markada yanlışlık olmuş kuzum BÜBCHEN adı
evet canım saçma rüyalar görmeye devam edeceğim herhalde bir sürecanım rüyana çok güldüm bende ilahi kızbazen öyle komik , saçma rüyalar bende görürüm ne alakaysa derim sonra Allah hayır etsin diyelim tabi,
Yeni gelen arkadaşlar olmuş yanlış yazmış olmayayım isimleri hoşgeldiniz kızlar Rabbim tez zamanda kucaklarınızı bebeciklerle doldursun
ay evet doğru canım bende sabun tozu kullanıyordum başta ama kıyafetleri yumuşacık değildi böyle tortu kalıyor gibiydi, bende dalinin sıvı det. aldım baya güzel mis gibide kokuyor
Çok yazdım kızlar sayfa benim yazılarımla doldu çıkıyorum ve öpüyorum hepinizi
canım aynen öle laf yeri gelirse konuşurum ama özel olarak gidipde anlatcağımı sanmıorum kendi anneme sölemedim hiçbişey daha gerçi annem sormaz rahatsız olmıyım diye eşimin tarafı daha bi meraklı soruyo onlar illagünaydın canlarım nasılsınız bakalım biz bi kaç gündür yoğun geçiriyoruz günleri uğrayamadık bende oğluşumda iyiyiz çok şükür
ranacım sabah sabah çok güldüm canım rüyana allah hayra çıkarsın gelince bakalım tatlısesmi olacak tombikmi
narcım sizde şimdi bir yol seçmişsiniz inşl hakkınızda hayırlı olur canım deiğin gibi bu doktora gidin o sizi gerekiyorsa ürologa yönlendirsin sen artık boşuna hormon yüklenme görümcene gelince rananında dediği gibi oda haklı ama sende haklısın kimseye anlatmak istememende çok nomal sen yine içinden geldiği gibi davranmaya devam et
sevdecim sen naıslın canım ukyu durumu halen devam ediyomuş tadını çıkar şekerim bi kaç ay sonra yılların rahatlığını alacak elinden minik yaramaz
nmary canım adetin geçiyomu şimdi senin hadi inşl bi mucdede sen verirsin bize
adacım yıldızcım siz ve paşalarımız nasılsınız
melikecm nalancım sizler nasılsınız
aramadı canım o doktor bilgisayarın seninmiş bugün ama biz<im bu hafta ve haftaya yoğun biraz denetleme var gelemiyorum çok sıkgünaydın canım evet bugün kız gelmedi bilgisayarım bana kaldı
ayy sorma yaa aklımda hiç yoktu öyle birşey nerden geldi bilmiyorumuzmanmış doktorda dediğin gibi takip etsin o aşılama yaptırdığın doktor hiç aramadı demi ??
canım benim hoşgeldiniz eymen paşa nasıl
ayy sorma yaa bende çok güldüm bakalım ne olcak kaşlı birşeymi çıkcak ne
ayy bu arada farkettim baby shower zamanı gelmiş prensesimizinkızlar bebişleriniz için hangi marka şampuan sabun falan bakım ürünlerini aldınız??
tabi kötü niyetten diil hem yardımcı olmak istiyo hemde paylaşmak. bizde biliyolar zaten eşim sölemişti deniyoruz falan diye.. ama işte yaşamadıkları için ne kadar anlayabilirler zaten senin kayınvaliden yaşamış tabi bilir kadıntünaydıın kızlar..
siparişlerini beğenmedin mi ki ranacım yaa güzeldir yine onlar güle güle kullansın kızçen..bu arada rüyana çok güldüm allah hayıra çıkarsın..
konuşamadım canım kimseyle sınıftan bi kaç kişiyle konuştum işte herkes parayı verdiğimize bin pişmanız daha vermediysen kaç kurtar kendini dedi o yüzden bırakıyorum benim de hiç içime sinmedi..
canım ablası iyi niyetlidir dediğin gibi yaşamadığı için ona çok üzülcek,,çözülemiycek gibi bi konu olarak görmüyodur..seni anlamasını bekleyemeyiz elbet ama belki biraz rahatlatabilir..benimde eşimin annesi bilmiyodu nası stresliydim nolcak falan diye sonra onunda 4 yıl hamile kalamadığını öğrenince söyledim nasılsa beni anlar diye nitekim öyle oldu çok anlayışla karşıladı..ama yaşamamış olsaydı belki de kusur bulacaktı bana..senin konuyla bağlantısı olmadı ama paylaşmak istedim=)
adet konusuda bu ayki adetime daha çok var ama sanki şuan adetmişim gibi bel ve kasık ağrım var.4 gündür falan böyle..geçen ay adetimde hem iki gün geldi hemde azar azar nasıl desem ben dolu dolu olurdum çok kanamam olurdu ama onun gibi değil yani hatta dedim tam sökülmedi ha söküldü ha sökülcek ama sökülemeden bitti gitti..
eğer hamile değilsem bile doktora gidicem bi sorun mu var acaba diye.
sana da günaydın canım kolay gelsin yoğunmuşsun tatlı yorgunluk bunlar hep=)
geçmedi canım adet daha 10 gün falan var ama yukarıda açıkladım işte durumu kısmet bakalım...
yaa işte netten alışveriş olayı bana o yüzden cazip gelmiyo. çok içim gidiyo bi sürü şeye ama elime alınca hevesim kırılırsa kötü çıkarsa diye almıorum hiç :26:canım birincisi badiyi yeşil istemiştim lacivert göndermişler neyse dedik havluda yumuşak ama sanki biraz kalitesiz gibi geldi bana :44:
alla alalh bir bak bakalım yaa geçen ay az geldi bitti belki havalardan da olabilir ama genede sen tedbirli ol
geçmiş olsun kuzumaaaa kıyamammmnasılsınız canlar gelemedim kaç gündür alperen çok hasta oldu ctsi gününden beri onunla uğraşıyorubi yaramazlık yok dimi
ah canım bağırsak enfeksiyonu olmuş galiba neyse şimdi iyiymiş kıyamam süzülmüştür resmen annesi artık bol bol yedirirsin toparlar minik sıpactsiden beri kusuyor ctsi günü 3 saat içinde tam 7 kez kustu korktuk götürdük acile , serum verdiler kuzuma bağıra bağıra damarını zor buldularo gündern beri hala günde 5 kez falan kusuyordu sonra 3 e indi çok şükür dün akşamdan beri kusmadı, birde 2 gün ateşi çıktı yavrum çıplak kaldı sürekli duş aldırdık ,hafif de ishali var böyle canım ilaçlara devam ediyoruz,hiç kucağımdan inmiyor koyduğum an uyanıyordu kendi yatağımızda yatırdık sürekli, yavrum kucağımdan koyuyorum sürüne sürüne gelip ya bacağıma yattı ya koluma yattı içim parçalandı, çok korktum bende onunla birlikte ağladım gece uykusu falan kalmamıştı, çok şükür dünden beri gözlerini açtı
cnım bu doktor infertilite uzmanı eşim için üroloğa yönlendirebilir ama belki hormon tahlilleri falan isgter ikimizddende kontrolü ele alsın bakalımuyuttum şimdide sürekli gidip bakıyorum Allah korusun kusarda bişey olur diye o yüzden çok hızlı okudum canlar atladığım bişey varsa hatırlatırmısınız yorum yaparım.
Narcım gelmişsin kuzum biraz stresliymişsin karışık durumlar çıkmış atamalarda sanırım , sıkma güzel canını herşey olacagına varır, ah kuzum eşinin ablası konuşsun demiş ama dediğin gibi derdi çeken bilir bende kimselere bahsedemiyordum , bi dr tavsiye etmişler iyiymiş sanırım dimi eşin mi gidecek önce.
Sevdecim senin mide de kendini belli ediyormuş kuzum ,inşallah çok zorlamaz seni, sürekli uyku halindesin dimi boşver kuzum evdesin nede olsa yat dinlen, sevdecim alıpta kullanmadığınız şeyler oldumu demişsin ya bi düşüneyim kuzum , cvp yazmaya odaklandım ya ,aklıma şuan gelmedi.
Ranacımcanım mobilya beşiğe karar vermişsiniz kuzum hayırlı olsun beğendiğiniz modelde çok güzelmiş çok cici ,bi sürü de şeyler almışsın ne zevkli dimi liste tıtup onları alması inş. giydiği zamanları da görürsün kuzum, şifonyer mi alacaksınız kuzum orasını tam anlamadım, biz alperen için dolap yaptırmıştık canım aynalı büyüyünce de kullanabileceği , güzel de oldu baya hazır dolaplardan bulamamıştık istediğimiz gibi, birde uyku seti almışsın ay pek güzelmiş oda ya pembiş pembiş, canım benim fikrimi de yazayım dedim, çok mavi şeyler almadık eşyada, uyku seti de renkli bişey sarı kuzular falan var hatta bi ara çekeyim resmini fikir olsun, birde ben BÜCHEN marka set almıştım şampuanı, sütü, yağı, banyo köpüğü falan çok memnunum ben çok da güzel kokuyor, bitkisel diye tercih etmiştim. Birde ne marka ıslak mendil aldım kuzum çok almasaydın her bez ve her ıslak mendil her bebeğe uygun olmuyor denedikçe ya değiştiriyorsun ya da devam ediyorsun kuzum, bizimkinin altı hala bazen kırmızı kalıyor mesela sürekli kremliyorum.
eşinde hissetmiş pıtpıtları ya ne kadar da sevinmiştir Rabim kucağınıza da almayı nasip etsin.
Esincim canım sen ve eymenimiz nasıl kuzum sıpacık sevdimi yürüteçi, bıcırık ya poposunu ısırmak lazım, canım bizimki de öyle ilk 3 ay hiç ağlamıyordu dr karşısında sonra susturabilene aşk olsun ,insanda akıl bırakmıyorlar dimi ağlayınca.
Marycim sende dersaneyi mi bıraktın neden hayır olsun bakalım.
Nalancım işyerinden giremiyormuşsun canım ya kötü olmuş ay otur otur insanın canı sıkılır , arada internete girip kafa dağıtmak da olur sonuçta . Diş işine ara mı verdin canım neden ne olduki
Yıldızcım gelmemişsin kuzum nasılsınız , resimlere bakamadım henüz ilk fırsatta bakacağım cnaım ne hazırlık ettin bahset bakalım bizlere fikir olsun.
Melikecim sen nasılsın pıtpıtlar hissedildi mi iyimi küçük bebeşimiz
ayy bende yazcam yazcam unuttum hep kızlara haber verirsin demişti sen benden çok yaşıcanyıldızla konuştuk demir beye lavman yapmışlar ama gene yapamıyormuş :26: yarın prof. götüreceklermiş bakalım inşallah düzelir
uyku problemi gene aynıymış valla ne demir rahat edebildi ne yıldız yavrum ya o da çok yoruldu artık herşey düzene girer inşallah bir an evvel:26:
canım yaa ne ki acaba vben bu hormon işlerinden hiç anlamıorum ben zaten bir kez hoırmon tahlili yaptırdım hepsi normaldi bi dahada istemedi doktorhanimlar selaam. ben dun aksan dr a gittim adetinin 2. gunu gel demisti. beni gorunce guldu adam sen yinemi hamile kalamadin diye. var bende bisey diye sakalastik. hersey normaldi. hatta dr uma 12 ay gelemicem kendi haline birakalim bende dinleneyim diye konustuk ama tahlil sonucuna gore tekrar konusalim dedi bugun tahlilimi ogrendi {hormon} E2 denilen hormon bayaa yukse242 gibi. anlayan var mi bu islerden ne olcak simdi. yine dr a devam anlayacaginiz.
adacım hoşgeldin canım alperende hastamı oldu oyyy yavrum benimya nasıl perişan olmuşsunuz çok zor çocuklaın hasta olması içim gidiyor resmen şidmi iyi olmasına sevindim salgınmış canım her çocuk kırılıyor hakkaten biz ne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyor malesef
bizde iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok sevdi bizimki yürüteci baya bayada gidiyor ama hala 5 10dk arası koyuyorum hem kendine değişiklik oluyor hem ben dinleniyorum yerde debeleniyor yavrum bi yürüme gayreti içinde
ranacım ben chicco setini almıştım doğum öncesi sonra dalin şampun ve sabununu aldım memnunum ama chicconun sabunu eymenin tenini pul pul etti kullanamadım onu banyodan sonrada yağ sürüyorum ama bizimkinin cildi çok hassas doktorumuz kremde yazdı onuda kullanıyorum değişikli şimdiden çok alıp abarta belli olmuyor bebeklerin cildi çamaşırdada sabun tozu hacı şakşr ve dalin yumuşatıcı ama bitince bende sıvı detrjanını alacam ıslak mendil haggies organik pamuk prima kullanıyorum doğduğunda bi zamana kadar felan pamuğu ıslatıp sildim popoyu hassas diye halada pişik kremi kullanıyorum kullanmasam kızarıyor biz hemen hemen her şeyini mavi aldık gözümüze onlar ilişti hep ilkin kısmeti bu deyip aldık valla sende pembe çok aldım diyosun bişe olmaz kız oluncada o gözümüze çarpıyor eymen uyandı unuttuğum bişe varsa yazarım sonra
hanimlar selaam. ben dun aksan dr a gittim adetinin 2. gunu gel demisti. beni gorunce guldu adam sen yinemi hamile kalamadin diye. var bende bisey diye sakalastik. hersey normaldi. hatta dr uma 12 ay gelemicem kendi haline birakalim bende dinleneyim diye konustuk ama tahlil sonucuna gore tekrar konusalim dedi bugun tahlilimi ogrendi {hormon} E2 denilen hormon bayaa yukse242 gibi. anlayan var mi bu islerden ne olcak simdi. yine dr a devam anlayacaginiz.
adacım hoşgeldin canım alperende hastamı oldu oyyy yavrum benimya nasıl perişan olmuşsunuz çok zor çocuklaın hasta olması içim gidiyor resmen şidmi iyi olmasına sevindim salgınmış canım her çocuk kırılıyor hakkaten biz ne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyor malesef
bizde iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok sevdi bizimki yürüteci baya bayada gidiyor ama hala 5 10dk arası koyuyorum hem kendine değişiklik oluyor hem ben dinleniyorum yerde debeleniyor yavrum bi yürüme gayreti içinde
ranacım ben chicco setini almıştım doğum öncesi sonra dalin şampun ve sabununu aldım memnunum ama chicconun sabunu eymenin tenini pul pul etti kullanamadım onu banyodan sonrada yağ sürüyorum ama bizimkinin cildi çok hassas doktorumuz kremde yazdı onuda kullanıyorum değişikli şimdiden çok alıp abarta belli olmuyor bebeklerin cildi çamaşırdada sabun tozu hacı şakşr ve dalin yumuşatıcı ama bitince bende sıvı detrjanını alacam ıslak mendil haggies organik pamuk prima kullanıyorum doğduğunda bi zamana kadar felan pamuğu ıslatıp sildim popoyu hassas diye halada pişik kremi kullanıyorum kullanmasam kızarıyor biz hemen hemen her şeyini mavi aldık gözümüze onlar ilişti hep ilkin kısmeti bu deyip aldık valla sende pembe çok aldım diyosun bişe olmaz kız oluncada o gözümüze çarpıyor eymen uyandı unuttuğum bişe varsa yazarım sonra
aramadı canım o doktor bilgisayarın seninmiş bugün ama biz<im bu hafta ve haftaya yoğun biraz denetleme var gelemiyorum çok sık
ayy bu arada farkettim baby shower zamanı gelmiş prensesimizin
yaa işte netten alışveriş olayı bana o yüzden cazip gelmiyo. çok içim gidiyo bi sürü şeye ama elime alınca hevesim kırılırsa kötü çıkarsa diye almıorum hiç :26:ayy bilmiyorum ki yapsam mı yaa anneme söyledim öyle olmaz dedi şimdi herkesi çağıracaksın burdakiler alışkın değildir dedi aaa bak hediye topluyor derler dedi zaten 40 mevlüdü yapacaksın yapmak istediklerini orda yap dedi ama bilemedim yaa:44:hepinizle yakın olsaydık sadece kendi aramızda yapardık ne güzel
gelirim derse herkes bir organizasyon düzenlerim valla
kızçelerim ben grip oldum çok sarstı beni bildiğiniz gibi değil
ayy canım geçmiş olsun aman dikkat et zor oluyor valla bol bol kivi ye bana çok iyi gelmişti
kızçelerim ben grip oldum çok sarstı beni bildiğiniz gibi değil
canım bende yaptırmıştım ama hatırlamıyorum ki şimdi o ne acaba araştırdın mı internetten :44:
anladım canım demekki bebeğin cildininde ona karşı alerjisi olabilir bakalım bizde nivea alalım şampuanı geri kalanı sebamed alayım dıyorum kucuk kucuk hanı olurda dedıgın gıbı problem olursa degıstırırımpişik kremi doktor özel verdi öylemi popolini çok öneriyorlar bakalım yaa çocuk kendi sececek herşeyini
demek sivinde herşey mavi
aramadı canım o doktor bilgisayarın seninmiş bugün ama biz<im bu hafta ve haftaya yoğun biraz denetleme var gelemiyorum çok sık
yaa işte netten alışveriş olayı bana o yüzden cazip gelmiyo. çok içim gidiyo bi sürü şeye ama elime alınca hevesim kırılırsa kötü çıkarsa diye almıorum hiç :26:ahh canım ne çok isterim biliyosun hatta yapsan gelmeyede çalışırım ama bu ara sıkışık zamanlardayız biraz 23 nisandada 3 gün tatil var antalyaya gitcez işallah teyzeme. İmkanım olsa h. Sonu yaparsınatlar gelirim valla. Aslında annen öle demiş doğru demişde baby showerı daha ziyade kız arkadaşlarınla yapcan gençler zaten alışkın biliyolar yadırgamaz kimse maksat bir araya gelmek sonuçta. Keşke aynı şehirde olsaydık biz yapardık kendi aramızdaayy bilmiyorum ki yapsam mı yaa anneme söyledim öyle olmaz dedi şimdi herkesi çağıracaksın burdakiler alışkın değildir dedi aaa bak hediye topluyor derler dedi zaten 40 mevlüdü yapacaksın yapmak istediklerini orda yap dedi ama bilemedim yaa:44:hepinizle yakın olsaydık sadece kendi aramızda yapardık ne güzel
gelirim derse herkes bir organizasyon düzenlerim valla
ayy canım geçmiş olsun aman dikkat et zor oluyor valla bol bol kivi ye bana çok iyi gelmişti
aminnn canım öğrenebildinmi hormonla ilgili değerin ne olduğunucumaniz mubarek olsun canlaarallahim bu ozel ve guzel gunde dualarimizi kabul eder herkasin gonlune gore verir insallah
canım hiç öle bişey duymamıştım o şekilde bir ayrımcılık yapamazlar kanunen.. Öle bi hakları yok hiç takılma bile.. Demek tıkırdamaya başladı senin oğlan isim düşünüyomusunuz varmı aklındahayırlı cumalarr...
kızlar nasılsınız ben okuyorum herkez ıyı çok şukur..
bende şimdilik iyiyim.. çok şukur bu zamana kadar geldim
30. haftaları gormek nasıp olsun...
bebek kıyafetı vs bişey almadım..beklıyorum daha oncede dedim...
yarın dr kontrolum var.. pazartesı detaylı usg..
oğluşum yavaş yavaş tepınmeye başladı... ama ole patır patır değik tabe.. balon patlamsı gıgı bazen..
gıymatlım dıkkat et ben hapşırınca kasıklarım çok agrıyo ...
bıde sankı bu sabah kasılmam oldu ama geçti..
bide kıslar normalde benım mayısta zam ayım.. bı duyum aldım hamılelere zam yokmuş...saçma geldi.. boyle bı hakları yok dımı..
eger boyle bişey varsa baya bı olay çıkarıcam...
hepnınız optum...
Herkese hayırlı cumalar hatunlarrr
işlerim vardı sabahtan gelemedim birde çok basık bi hava var bugün burda başım tuttu akşam olsada evimize gitsek
ahhh kuzumm kıyamam rananın dediği gibi kivi ye bol bol ıhlamur falan iç. İş yapma dinlenmeye çalış
canım bende yaptırmıştım ama hatırlamıyorum ki şimdi o ne acaba araştırdın mı internetten :44:
anladım canım demekki bebeğin cildininde ona karşı alerjisi olabilir bakalım bizde nivea alalım şampuanı geri kalanı sebamed alayım dıyorum kucuk kucuk hanı olurda dedıgın gıbı problem olursa degıstırırımpişik kremi doktor özel verdi öylemi popolini çok öneriyorlar bakalım yaa çocuk kendi sececek herşeyini
yaa işte netten alışveriş olayı bana o yüzden cazip gelmiyo. çok içim gidiyo bi sürü şeye ama elime alınca hevesim kırılırsa kötü çıkarsa diye almıorum hiç :26:
ahh canım ne çok isterim biliyosun hatta yapsan gelmeyede çalışırım ama bu ara sıkışık zamanlardayız biraz 23 nisandada 3 gün tatil var antalyaya gitcez işallah teyzeme. İmkanım olsa h. Sonu yaparsınatlar gelirim valla. Aslında annen öle demiş doğru demişde baby showerı daha ziyade kız arkadaşlarınla yapcan gençler zaten alışkın biliyolar yadırgamaz kimse maksat bir araya gelmek sonuçta. Keşke aynı şehirde olsaydık biz yapardık kendi aramızda
aminnn canım öğrenebildinmi hormonla ilgili değerin ne olduğunu
canım hiç öle bişey duymamıştım o şekilde bir ayrımcılık yapamazlar kanunen.. Öle bi hakları yok hiç takılma bile.. Demek tıkırdamaya başladı senin oğlan isim düşünüyomusunuz varmı aklında
evet ogrendim cnm e2 m yuksek cikti.242.kimileri cok onemli diyor. nette arastirdim gebelik olusmuyorsa bu hormonlara bakilir diyor. karmakarisigim yani.
Canımmm isim ben emir begenıyorum...
ama eşime bırakıyorum o daha once berat istemişti.. bu seferde berat emir olabilir..
Ama beyim bilirr
hayırlı cumalarr...
kızlar nasılsınız ben okuyorum herkez ıyı çok şukur..
bende şimdilik iyiyim.. çok şukur bu zamana kadar geldim
30. haftaları gormek nasıp olsun...
bebek kıyafetı vs bişey almadım..beklıyorum daha oncede dedim...
yarın dr kontrolum var.. pazartesı detaylı usg..
oğluşum yavaş yavaş tepınmeye başladı... ama ole patır patır değik tabe.. balon patlamsı gıgı bazen..
gıymatlım dıkkat et ben hapşırınca kasıklarım çok agrıyo ...
bıde sankı bu sabah kasılmam oldu ama geçti..
bide kıslar normalde benım mayısta zam ayım.. bı duyum aldım hamılelere zam yokmuş...saçma geldi.. boyle bı hakları yok dımı..
eger boyle bişey varsa baya bı olay çıkarıcam...
hepnınız optum...
Herkese hayırlı cumalar hatunlarrr
işlerim vardı sabahtan gelemedim birde çok basık bi hava var bugün burda başım tuttu akşam olsada evimize gitsek
ahhh kuzumm kıyamam rananın dediği gibi kivi ye bol bol ıhlamur falan iç. İş yapma dinlenmeye çalış
yaa işte netten alışveriş olayı bana o yüzden cazip gelmiyo. çok içim gidiyo bi sürü şeye ama elime alınca hevesim kırılırsa kötü çıkarsa diye almıorum hiç :26:
ahh canım ne çok isterim biliyosun hatta yapsan gelmeyede çalışırım ama bu ara sıkışık zamanlardayız biraz 23 nisandada 3 gün tatil var antalyaya gitcez işallah teyzeme. İmkanım olsa h. Sonu yaparsınatlar gelirim valla. Aslında annen öle demiş doğru demişde baby showerı daha ziyade kız arkadaşlarınla yapcan gençler zaten alışkın biliyolar yadırgamaz kimse maksat bir araya gelmek sonuçta. Keşke aynı şehirde olsaydık biz yapardık kendi aramızda
aminnn canım öğrenebildinmi hormonla ilgili değerin ne olduğunu
canım hiç öle bişey duymamıştım o şekilde bir ayrımcılık yapamazlar kanunen.. Öle bi hakları yok hiç takılma bile.. Demek tıkırdamaya başladı senin oğlan isim düşünüyomusunuz varmı aklında
canım ayyy ne güzel olurdu kimbilir yaaa hepiniz gelsenizde bahanemiz olurdu baby shower hemen yaparım vallayeterki gelin teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?