Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım rüyana çok güldüm bende ilahi kız bazen öyle komik , saçma rüyalar bende görürüm ne alakaysa derim sonra Allah hayır etsin diyelim tabi,

Yeni gelen arkadaşlar olmuş yanlış yazmış olmayayım isimleri hoşgeldiniz kızlar Rabbim tez zamanda kucaklarınızı bebeciklerle doldursun

ay evet doğru canım bende sabun tozu kullanıyordum başta ama kıyafetleri yumuşacık değildi böyle tortu kalıyor gibiydi, bende dalinin sıvı det. aldım baya güzel mis gibide kokuyor

Çok yazdım kızlar sayfa benim yazılarımla doldu çıkıyorum ve öpüyorum hepinizi

aynen adacım yaa çok zevkli oluyor alışverişi gerçekten rabbim herkese tatdırsın inşallah
yok canım şifonyer almayacağım fazladan yatak odasında şifonyerimiz var onu kullanacağız daha da büyüdümü bakarız artık
çek bakalım uyku setinin resmini bir ara fikir olur
anladım canım onu da duydum memnun genelde herkes ama bir arkadaşım şey dedi doktorları şampuanı nıvea alın demiş bebek cildinin ph ı ile aynıymış o yüzden sizede bir sorayım dedim ıslak mendil unibaby aldım canım sırf pamuk su olanlardan yani onlar pişik yapmıyormuş :44:

kolay değil yaa insan kendi hasta olsa bu kadar kötü olmaz valla bebekler zor inşallah çabucak atlatır canım :26:

evet canım saçma rüyalar görmeye devam edeceğim herhalde bir süre

hım o zaman da bende sıvı alayım baştan

yıldızla konuştuk demir beye lavman yapmışlar ama gene yapamıyormuş :26: yarın prof. götüreceklermiş bakalım inşallah düzelir
uyku problemi gene aynıymış valla ne demir rahat edebildi ne yıldız yavrum ya o da çok yoruldu artık herşey düzene girer inşallah bir an evvel:26:

hanimlar selaam. ben dun aksan dr a gittim adetinin 2. gunu gel demisti. beni gorunce guldu adam sen yinemi hamile kalamadin diye. var bende bisey diye sakalastik. hersey normaldi. hatta dr uma 12 ay gelemicem kendi haline birakalim bende dinleneyim diye konustuk ama tahlil sonucuna gore tekrar konusalim dedi bugun tahlilimi ogrendi {hormon} E2 denilen hormon bayaa yukse242 gibi. anlayan var mi bu islerden ne olcak simdi. yine dr a devam anlayacaginiz.

hanimlar selaam. ben dun aksan dr a gittim adetinin 2. gunu gel demisti. beni gorunce guldu adam sen yinemi hamile kalamadin diye. var bende bisey diye sakalastik. hersey normaldi. hatta dr uma 12 ay gelemicem kendi haline birakalim bende dinleneyim diye konustuk ama tahlil sonucuna gore tekrar konusalim dedi bugun tahlilimi ogrendi {hormon} E2 denilen hormon bayaa yukse242 gibi. anlayan var mi bu islerden ne olcak simdi. yine dr a devam anlayacaginiz.

adacım hoşgeldin canım alperende hastamı oldu oyyy yavrum benimya nasıl perişan olmuşsunuz çok zor çocuklaın hasta olması içim gidiyor resmen şidmi iyi olmasına sevindim salgınmış canım her çocuk kırılıyor hakkaten biz ne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyor malesef
bizde iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok sevdi bizimki yürüteci baya bayada gidiyor ama hala 5 10dk arası koyuyorum hem kendine değişiklik oluyor hem ben dinleniyorum yerde debeleniyor yavrum bi yürüme gayreti içinde
ranacım ben chicco setini almıştım doğum öncesi sonra dalin şampun ve sabununu aldım memnunum ama chicconun sabunu eymenin tenini pul pul etti kullanamadım onu banyodan sonrada yağ sürüyorum ama bizimkinin cildi çok hassas doktorumuz kremde yazdı onuda kullanıyorum değişikli şimdiden çok alıp abarta belli olmuyor bebeklerin cildi çamaşırdada sabun tozu hacı şakşr ve dalin yumuşatıcı ama bitince bende sıvı detrjanını alacam ıslak mendil haggies organik pamuk prima kullanıyorum doğduğunda bi zamana kadar felan pamuğu ıslatıp sildim popoyu hassas diye halada pişik kremi kullanıyorum kullanmasam kızarıyor biz hemen hemen her şeyini mavi aldık gözümüze onlar ilişti hep ilkin kısmeti bu deyip aldık valla sende pembe çok aldım diyosun bişe olmaz kız oluncada o gözümüze çarpıyor eymen uyandı unuttuğum bişe varsa yazarım sonra

canım aynen öle laf yeri gelirse konuşurum ama özel olarak gidipde anlatcağımı sanmıorum kendi anneme sölemedim hiçbişey daha gerçi annem sormaz rahatsız olmıyım diye eşimin tarafı daha bi meraklı soruyo onlar illa
aramadı canım o doktor bilgisayarın seninmiş bugün ama biz<im bu hafta ve haftaya yoğun biraz denetleme var gelemiyorum çok sık
kızlar bebişleriniz için hangi marka şampuan sabun falan bakım ürünlerini aldınız??
ayy bu arada farkettim baby shower zamanı gelmiş prensesimizin
tabi kötü niyetten diil hem yardımcı olmak istiyo hemde paylaşmak. bizde biliyolar zaten eşim sölemişti deniyoruz falan diye.. ama işte yaşamadıkları için ne kadar anlayabilirler zaten senin kayınvaliden yaşamış tabi bilir kadın
daha da 10 gün varmışş adetine nası geççek üstünemi gördün geçen ay acaba
yaa işte netten alışveriş olayı bana o yüzden cazip gelmiyo. çok içim gidiyo bi sürü şeye ama elime alınca hevesim kırılırsa kötü çıkarsa diye almıorum hiç :26:
nasılsınız canlar gelemedim kaç gündür alperen çok hasta oldu ctsi gününden beri onunla uğraşıyoru bi yaramazlık yok dimi
geçmiş olsun kuzumaaaa kıyamammm
ah canım bağırsak enfeksiyonu olmuş galiba neyse şimdi iyiymiş kıyamam süzülmüştür resmen annesi artık bol bol yedirirsin toparlar minik sıpa
cnım bu doktor infertilite uzmanı eşim için üroloğa yönlendirebilir ama belki hormon tahlilleri falan isgter ikimizddende kontrolü ele alsın bakalım
ayy bende yazcam yazcam unuttum hep kızlara haber verirsin demişti sen benden çok yaşıcan çok fena geliyodu sesi yaa perşembeden beri uyumuyoruz dedi. bağırsak düğümlenmesi falanmı oldu acaba diye düşündüm bende
canım yaa ne ki acaba vben bu hormon işlerinden hiç anlamıorum ben zaten bir kez hoırmon tahlili yaptırdım hepsi normaldi bi dahada istemedi doktor

ayy canımyaaa bu bilgilerinizi unutnayın sakın hepimize lazım ilerde.. herşey tecrübe biraz sizden biraz kendi tecrübeleriyle işi kolaylaşcak sıradaki annelerin

canım bende yaptırmıştım ama hatırlamıyorum ki şimdi o ne acaba araştırdın mı internetten :44:

anladım canım demekki bebeğin cildininde ona karşı alerjisi olabilir bakalım bizde nivea alalım şampuanı geri kalanı sebamed alayım dıyorum kucuk kucuk hanı olurda dedıgın gıbı problem olursa degıstırırım pişik kremi doktor özel verdi öylemi popolini çok öneriyorlar bakalım yaa çocuk kendi sececek herşeyini
demek sivinde herşey mavi

cumaniz mubarek olsun canlaar allahim bu ozel ve guzel gunde dualarimizi kabul eder herkasin gonlune gore verir insallah

hayırlı cumalarr...

kızlar nasılsınız ben okuyorum herkez ıyı çok şukur..
bende şimdilik iyiyim.. çok şukur bu zamana kadar geldim
30. haftaları gormek nasıp olsun...

bebek kıyafetı vs bişey almadım..beklıyorum daha oncede dedim...
yarın dr kontrolum var.. pazartesı detaylı usg..
oğluşum yavaş yavaş tepınmeye başladı... ama ole patır patır değik tabe.. balon patlamsı gıgı bazen..

gıymatlım dıkkat et ben hapşırınca kasıklarım çok agrıyo ...
bıde sankı bu sabah kasılmam oldu ama geçti..

bide kıslar normalde benım mayısta zam ayım.. bı duyum aldım hamılelere zam yokmuş...saçma geldi.. boyle bı hakları yok dımı..
eger boyle bişey varsa baya bı olay çıkarıcam...

hepnınız optum...

Herkese hayırlı cumalar hatunlarrr
işlerim vardı sabahtan gelemedim birde çok basık bi hava var bugün burda başım tuttu akşam olsada evimize gitsek

kızçelerim ben grip oldum çok sarstı beni bildiğiniz gibi değil

ahhh kuzumm kıyamam rananın dediği gibi kivi ye bol bol ıhlamur falan iç. İş yapma dinlenmeye çalış

Canımmm isim ben emir begenıyorum...
ama eşime bırakıyorum o daha once berat istemişti.. bu seferde berat emir olabilir..
Ama beyim bilirr

ohhhh canım bende yarın görcem miniğimi özledim
iyi tekmelerinide yemege başlamışssın devamı gelir valla artık acıtmaya bile başladı bizimki geçen bir tane attı neye uğradığımı şaşırdım valla

kızlar ya moralim çok bozuk bende gebelik öncesi doktor kontrolune gitmek istiyorum ama burada güvenebileceğim iyi bi doktor yok onun için istanbulda iyi bi doktor ve hastane arıyorum ama kimse bana yardım etmiyo biriniz bana yardım edin ne olur çok dua ederim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…