kızlar ya moralim çok bozuk bende gebelik öncesi doktor kontrolune gitmek istiyorum ama burada güvenebileceğim iyi bi doktor yok onun için istanbulda iyi bi doktor ve hastane arıyorum ama kimse bana yardım etmiyobiriniz bana yardım edin ne olur çok dua ederim size
canım anadolu yakasındamısın avrupa yakasında mı??
istanbulu ben pek bilmiyorum yalovaya yakın taraflar olabilir anadolu yakası mı bu tarafta oluyodu tam olarak bilmiyorum ama eşim bulur sorun olmaz
canım yeriniz tam nasıl anlamadım ama benim önereceğim iki doktor var biri erdem hastanesinde ayşe hanım diğeri central hospital da başak hanım
çok teşekkür ederim Allah razı olsun eşime bi söyliyim bakalım ne dicek şimdi dediğin hastanelerin sitesine baktım da dediğin doktor Ayşe Katrancı mı Ayşegül Ünal mı
ayşe katrancı canım
avniye sende yeniden dr a başlamışsın hayrını gör canım çok güzel ve heyecan verici bi haber bu
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için tşekkürler. galiba birkaç gün daha ben böyle devam edicem
ranacım cicileriniz gelmiş biraz hayal kırıklığı olmuş .. neler hissettiğini tahmin edebiliyorum canım. bazen elimizle bakıp aldığımız üünleri bile eve gelip açınca en ufak bi kusurunu görsek üzülüyoruz.
artık kısmetimizde bu varmış deyip kendini rahatlatmaktan başka elden gelen bişey yok canım aklını yorma herşey eskiyor insanın gözü alışıyor . güzellik bir an için gözüne görünüyor insanın.. sonrasında sıradanlaşacak zaten.
bende bide öksürük başladı kızlar ciğerlerim kopuyor her öksürmemde hapşırmamda kasıklarımı tutuyorum çok fena sancı oluyor ne hallerdedir kimbilir yavrucuğum
iyi günler kızlar. bişey sormak istiyorum. genel jinekolojik muayenede yumurtalıklarda bir sorun varsa bu belli olur mu kist falan vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?