Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hanimlar merha. arada giriyorum ama pek bi canlilik yok buralarda. havalar ile guzellescek hersey umarim. ben bebek tedavisi goruyrdum ama e2 hormonun yuksek ciktigi icin bu ay dinlenmedeyiz. dogum kontrol hapi iciyrm. ama hala acaba hap ile de hamile kalabilirmiyim umidi yasiyorum. iyice sapittim anlayacaginiz. bi daha ki ay bakalim bu hormonumu duzene sokarsak sayet. asilama isticem dr mdan. bende boyle. hepinize sevgileer

kızlar günaydın

bu sabah eşimle birlikte geldik işe burdan çıktıktan sonra bebek için gene birkaç şey alacaktık tam kahvaltı yapıyorduk telefon geldi
eşimin babasın hastaneye kaldırmışlar apar topar çıktı eşim bende tekim bugün ofiste yanımdaki çocuk hasta gelmedi o yüzden çıkamadım
ben seni ararım dedi eşim şimdi aradı babasının sol tarafına felç gelmiş yavrum telefonda ağlıyordu bende ağlamaya başladım
offff çok kötü oldu yaa eşimin babasının daha önceden de geçirdiği felçler var ama yürüyebiliyordu en azından inşallah fazla hasar bırakmaz
rabbim sen koru şifalar nasip eyle :26:

ranacım Allah şifalar versin canım.. hakkımızda yazılı olandan başkası başımıza gelmiyor canım.. inşallah herşey yolunda gider Allah korktuğunuza uğratmasın büyük geçmiş olsun güzelim. sen çok üzülme bebişinde üzülmesin canım. elden gelen bişi yok . atlatacağını umuyorum dualarımız sizinle

ranacım çok geçmiş olsun bitanem inşl kalıcı bir durum olmaz allah acil şifalar versin kendini üzme bizide habersiz bırakma

çok geçmiş olsun ranacım allah acil şifalar versin inşallah kalıcı bişey olmaz da toparlar kendini canım benim

kızçelerim nasılsınız nerelerdesiniz.. Hafta sonu oldu mu yine köşelerimize çekildik..
biz oturma odamızın şeklini değiştirdik epeyce yorulnuşum. yarında balkonu halledicez. temizleyip yerleştirmemiz lazım malum havalar düzeldi balkon sefaları yavaştan başlar..

sizler nasılsınız..

ranacım bi haber yok mu canım merakta kaldık bizde İnşallah hiç bir sıkıntı kalmadan sağlığına tekrar kavuşur kayınbaban.. İnsan koskoca adamı öyle hasta aciz görünce de çok üzülür Allah düşürmesin Şifalar versin canım. Eşin babasına çok düşkün mü, bide altlı üstlü oturuyordunuz o yüzdende daha bi samimiyet vardır. Tekrar sağlıklı günlerinize dönersiniz canım insanın başına neler gelmiyor ki.. bu günleri hiç yaşamamış gibi olursunuz inşallah canım..

nar şekerim kuaföre neyin gidecektin bakımını yaptırdın mı canım. sararmışsındır e tabi yaz geldi parım parım gezeceksin ortalıkta.. bu hafta sonu nasıl maceralar yaşadınız acaba, yarın dinleriz artık tatil kritiğini

mary sende uğramışsın daha karlar bitmedi diyorsun insanın aklı ermiyor arka bahçedeki kar eriyene kadar mevsim yeniden dönecek şekerim. orda yaz nasıl oluyor merak ettim

esincim adacım sizler nasılsınız oğullar nasıl.. kendinizi dışarı attınız mı hafta sonu

yıldızcım yeni havadislerin yok mu güzelim. nasıl gidiyor diyetiniz. düzen epey farketti mi

avniye çok sakin zamanımıza denk gelsin sen canım. biz neler kaynatırdık topişciğimizde.. sen d.k hapına başlamışsın. senin geçtiğin yollardan bizde geçmiştik. hamile kalma şüphesi o günlerde bile bir ümitle beklememize sebep oluyordu. düşün ben rahim filmi çekildiğim ay filmden sonra beraberlik olmadı ona rağmen hamile kaldıysam diye ne hayaller kurmuştum. kendime göre ürettiğim felsefem şuydu; filmden önce ki beraberliğimizden kalma spermler varsa filmde verilen sıvı ile onlar yumurtaya ulaşmış olabilirlerdi . ama ay sonu bu tezim çürüdü malesef

herkese günaydın kızlar hayırlı hafta sonları

malum biz hafta sonu hep hastanelerdeydik sol tarafını hiç oynatamıyor bugün uzman doktor gelip bakacak birde hafta sonu olduğu için hstanelerde boş oda bulmak da zorlaştı en son haydarpaşa numune de yer bulabildiler orda yatıyor şu anda bakalım inşallah düzelir :26:

Günaydın canlarım herkese iyi haftalar olsun. Valla dokunsanız ağlıcam onca yazdım tam sonuna geldim elim bi dokundu kapama tuşuna benim yazılar sizlere ömür neyse el mahkum yazcam baştan..

Ranacım çok çok geçmiş olsun kuzucum allah daha beterinden korusun sende fazla üzme kendini işallah yoluna girer herşey. İşlerimi kolaylıyım arıcam seni..

Avniyecim demek dk hapına başladın bu ay. Onla hamile kalma şansı cidden çok düşük düzenli kullandığında. O yüzden kafan rahat olsun bu ay dinlendir kendini azcık. Sen çok takıosun gibi gelio bana anlıorum seni çok iyi ama böle işe yaramaz canım benim. Bu arada topicimiz sessiz bu aralar ama valla yarım saatte 5 sayfa birden ilerlediği günler oluyodu eskiden .. Bu aralar çalışanlaın iş yoĞunluğundan annelerimizin bebek yoğunluğundan sessiz kalıo topic. İşallah eski günlerine döncek :)

sevdemmm ay kız o kadar çok işi niye yapıosun sen bakıyım işallah kocişine talimat verme şeklinde yapmışsındır hepsini :) valla sorma kuzum bu pazar evdeydim ama inan daha çok yoruldum hazır evdeyim diye şunuda yapıyım hafta içine yemekde yapıyım kek de yapıyım derken 3 saat mutfakta geçti.. Tamm duşa girip oturcam eşim dediki yürüyüşemi gitsek abovvvv didim.. Hadi heves etmiş kırmıyım hevesini dedim bide yürüytüş yaptık. Ama akşam yattığım yeri beğendim..
Cts zaten çok yağmur vardı burda son diş randevuma gittim dolgum takıldı.. Sonra kuaföre gittim saçlarım sarardı :) sonra eşimle avmde dolaştık biraz akşamda evdeydik. Yani anlıcağınız benim için sakin bi h.sonuydu :)

bu arada allah kısmet ederse cuma akşamı antalyaya gidiyoruz teyzemin yanına 23 nisan pzt ya öle bi gidelim uzaklaşalım didik :)

diğer kızçelerim nasıl bakıyım esinle mary gelmiş bitek diğerleri yok ortada

inşallah düzelir ranacım kayınpederin iyi haberlerini bekliyoruz..
sevdecim erimedi ya karlar gerçi onlara kar demeye bin şahit buz kütlesi olmuşlar artık haftasonu üniversiteye gittik gezilcek yerleri var hava 21 derece ama kütleler duruyo..bi kaç gündür havalar iyi gidiyodu ama bugün yağmur başladı..burda yaz da yaz gibi olmuyo ki canım ya güneş varken sıcak akşam üstü bi serin çıkıyo..akşamları ceketsiz çıkamazsın dışarı geçen sene ramazanda eğlenceler vardı akşamları hep kabanla gittik valla..
nar bacım sende gelmişsin saçlar falan açılmış ohh izmirde büyük ihtimalle karşıyaka kordonda yürüyüşe çıkılmıış ohh mis gibi izmir havası..istanbul havası satılıyomuş ya hani konservede artık sende bana izmir havası gönder kız azcık bi kavanoza koyup:)
avniyecim sen iyi hap içerken acaba diyosun ben adetliyken acaba üstüne mi görüyorum diye kafayı yiyorum..Allahım aklımızı yitmeden versin inşallah bebelerimizi hayırlısıyla..

bu arada benden haberlere gelince hastalığım bitti ama değişik bi bitiş oldu=))
haftasonu bizde azcık güneş gördük diye attık kendimizi sokaklara girmedik eve hiç..bugünde kpss işlemleri ile uğraştım ama başvuramadım yarına artık kısmetse..yemek yapçam ama bi gram su yok bekliyorum bakalım ne zaman gelcek..

Amannnınnn bu ne yaaa dün koca gün mary ve benden başkası gelmemiş allahımmmm biz bu hallere düşcek topicmiydik neydi günahımızzzz :)

marycİm ayol istediğin hava olsun kızz başka şeylerde iste gönderirim ben sana izmirin havasına hasret kalmazmı insan tabi :) hadi bakalım başvurunuda yap ondan sonra tam gaz çalışmaya devam

ay kızlar nerdesiniz yaaa azcık toplaşın muhabbet edelim

günaydın arkadaşlar bende bi cee eee deyip kaçacam mecbur
narcım geçen yıl bu zamanlar nasıl gümbür gümbürdük değilmi şimdi bu durgunluk tuhaf geliyor inşl çok sürmez

hu huuu bende geldim kızçelerim hani nerelerdesiniz bakayım

dün nihayet balkonu hala yola koyduk kızlar ay neydi o dağınıklık öyle. bide arada yağmur vuruyor tozun üstüne yağınca yerler kireçlenmiş . bi kutu tuz rhu harcadık daha bile olsa olurmuş yani. ama tertemiz oldu Allaha şükür akşam yemeğimizide orda yedik en güzel restorantlar halt etmiş
yarın doktora gideceğim kontrol süremizin 10. günü oluyor. onu değerlendirelim dedik bakalım kuzumuz ne alemde..

nar şekerim hafta sonunu tam performansla kapatmışsın yine canım.. oh bu cuma akdeniz yollarına düşüyorsunuz he çıkarın keyfini yarın bebek olunca havası çarpar diye bhemen heryere niyetlenmiceksiniz canım.. bu arada senin yumoş zamanın geçiyor galiba.. sözde sana bişi diyecektim yok yavrum benden ne köy olur ne kasaba.

mary canım nar izmirde turladıkça senin için gidiyor .. ne zaman izin kullanacaksınız canım yıllık izniniz vardır değil mi .. eşinde seninle beraber kalıyor mu izmirde uzun süre

esincim sen bi ce yapıp kaçmışsın evet bu yoğunluk hayra alamet olsun inşallah, e tabi nerde o gün sayılan yumoş gözlenen günler.. şimdi siz o yumurtacıkları büyütüyorsunuz . bazımızınkiside henüz yapım aşamasında

selam kızlaarr..
ah ahh gönderilse hava ne güzel olur burda hava çok kuru ilk geldiğim zamanlar nefes alamıyodum ölcem sandım geceleri uykudan uyanıyodum nefesim kesilince..izmirimin havası gibi var mı bee:)sende antalyaya gitçekmişsin iyi eğlenceler canım şimdi en güzel zamanıdır oraların yazın sıcağında çok bunaltıyo orası..

sevdecim valla narı kıskanmıyorum desem yalan olur=))yazları da gidiyoruz canım bir aya yakın kalıyoruz eşimde geliyo tabiki kayınvalidemlerde orda oturuyo..hatta annemlerle arası yürüyerek 10 dakka..o konuda şanslıyım ama nerde kalcaz problemi oluyo biraz..allahten eşimde annemlerde rahat ediyo da bi sorun olmuyo heryerde kalıyoruz azar azar..
ellerine sağlık balkonunu temizlemişsin ne güzel.. benim bi balkonum var küçücük ama çamaşır sermeye iyi oluyo kış geçti üstünden aynen porçözlerle yıkamam lazım ama ben yıkayamıyorum alttaki komşuya su gidiyomuş balkonda da kızının çeyizleri duruyomuş bi kova su döksem hemen geliyo kapıya..siliyorum sadece ama bu sefer yıkanması şart koca kış kar kaplıydı çıkmadım hiç

günaydın arkadaşlar bende bi cee eee deyip kaçacam mecbur
narcım geçen yıl bu zamanlar nasıl gümbür gümbürdük değilmi şimdi bu durgunluk tuhaf geliyor inşl çok sürmez

dimİ canım yaaa nerde o birlikte yumoş çatlattığımız günler :) birlşte bebekde büyütcektik ama kısmet olmadı şimdiye kadar

şekerim hadi güle güle oturun balkonunuzda biz hiç oturamıoruz çok özeniyorum balkon kocaman ama karşıda ev var yakın biraz birde hep balkonda yaşıo karşı apartmandakiler rahat edemioruz. Taşınırsam zaten ya parka ya denize bakan eve taşıncam

demek yarın minik sıpamızı görceksiniz hadi bakalım.. Evet benim yumoş geçiyo kızzz taktik neyimmi vercektin bak sölemezsen iki elim yakanda aylar torbayamı girdi bi dahaki aya kullanırız :)
kısmetse gitcez canım cuma... Valla gelsede bebişim çakılırım gitmem hiçbiyere yeterki o gelsin az şeymi çektik gelsin diye zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…