hanimlar merha. arada giriyorum ama pek bi canlilik yok buralarda. havalar ile guzellescek hersey umarim. ben bebek tedavisi goruyrdum ama e2 hormonun yuksek ciktigi icin bu ay dinlenmedeyiz. dogum kontrol hapi iciyrm. ama hala acaba hap ile de hamile kalabilirmiyim umidi yasiyorum. iyice sapittim anlayacaginiz. bi daha ki ay bakalim bu hormonumu duzene sokarsak sayet. asilama isticem dr mdan. bende boyle. hepinize sevgileer
günaydın arkadaşlar bende bi cee eee deyip kaçacam mecbur
narcım geçen yıl bu zamanlar nasıl gümbür gümbürdük değilmi şimdi bu durgunluk tuhaf geliyor inşl çok sürmez
hu huuu bende geldim kızçelerim hani nerelerdesiniz bakayım
dün nihayet balkonu hala yola koyduk kızlar ay neydi o dağınıklık öyle. bide arada yağmur vuruyor tozun üstüne yağınca yerler kireçlenmiş . bi kutu tuz rhu harcadık daha bile olsa olurmuş yani. ama tertemiz oldu Allaha şükür akşam yemeğimizide orda yedik en güzel restorantlar halt etmiş
yarın doktora gideceğim kontrol süremizin 10. günü oluyor. onu değerlendirelim dedik bakalım kuzumuz ne alemde..
nar şekerim hafta sonunu tam performansla kapatmışsın yine canım.. oh bu cuma akdeniz yollarına düşüyorsunuz he çıkarın keyfini yarın bebek olunca havası çarpar diye bhemen heryere niyetlenmiceksiniz canım.. bu arada senin yumoş zamanın geçiyor galiba.. sözde sana bişi diyecektim yok yavrum benden ne köy olur ne kasaba.
mary canım nar izmirde turladıkça senin için gidiyor .. ne zaman izin kullanacaksınız canım yıllık izniniz vardır değil mi .. eşinde seninle beraber kalıyor mu izmirde uzun süre
esincim sen bi ce yapıp kaçmışsın evet bu yoğunluk hayra alamet olsun inşallah, e tabi nerde o gün sayılan yumoş gözlenen günler.. şimdi siz o yumurtacıkları büyütüyorsunuz . bazımızınkiside henüz yapım aşamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?